Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 23:24   #1171
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
W sumie tak...Powiem jej jutro,muszę w końcu to zrobić.Już kilkakrotnie było tak,że on zrywał,to ok,dzwonił na następny dzień,ja nie odbierałam itd,po czym wstawił na facebooka np. piosenkę skierowaną do mnie "Firna-fałszywe dziw**".Brak słów!Chyba zaczynam powoli racjonalnie myśleć

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Racja Byłam z nim szczęśliwa ale przez krótki okres czasu.Do tego także doszła toksyczna zazdrość.Nie mogłam rozmawiać z kolegą z klasy (dla którego się podobam) ani pisać z nikim.A jak już,to codziennie musiał czytać moje rozmowy,smsy itd.. Jeszcze wczoraj mówił,że kocha mnie nad życie,że tylko ze mną chce być i ile dzieci będziemy mieli.Teraz się z tego śmieje.Ale najgorzej będę znosiła jego nową.Jestem taka,że bardzo wszystkim się przejmuje,sama sobie kopię dołek,kiedy on na mnie w poważaniu :/
Ja ciebie rozumiem, chociaz latwo jest doradzic 'zostaw go' - wiem ile z tym się wiąże emocji, strachu, lęku, bezradności. Ale trzeba walczyć o siebie. Bo masz przed sobą cale zycie.
Od tego się zaczyna - od chorej zazdrości, szpiegowania, kontrolowania, potem dochodzą wyzwiska, szantaż emocjonalny, równanie partnera z ziemią, upokarzanie go... aż w końcu cie stlucze jak go kiedyś nie posluchasz - na co ci to?
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 23:33   #1172
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Ja ciebie rozumiem, chociaz latwo jest doradzic 'zostaw go' - wiem ile z tym się wiąże emocji, strachu, lęku, bezradności. Ale trzeba walczyć o siebie. Bo masz przed sobą cale zycie.
Od tego się zaczyna - od chorej zazdrości, szpiegowania, kontrolowania, potem dochodzą wyzwiska, szantaż emocjonalny, równanie partnera z ziemią, upokarzanie go... aż w końcu cie stlucze jak go kiedyś nie posluchasz - na co ci to?
Sama prawda.Wyzwiska już dawno doszły.Oczywiście gdy prosiłam go,żeby przestał,to on do mnie,że ja go wku**** i że czepiam się o wszystko,więc inaczej nie da się do mnie.O krzyczeniu już nawet nie wspomnę.Wczoraj też się postawiłam,poszłam od niego z płaczem,ale i tak przylazł do mnie,zaczął krzyczeć i znów poszedł sobie z tekstem krzycząc z daleka:jeśli teraz nie podejdziesz to znaczy,że masz wy☠☠☠ane!Ja nic,a on dalej.Byłam dumna z siebie ale tylko na chwilę,bo nadeszły wyrzuty sumienia...
CheriCheriLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 23:36   #1173
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Sama prawda.Wyzwiska już dawno doszły.Oczywiście gdy prosiłam go,żeby przestał,to on do mnie,że ja go wku**** i że czepiam się o wszystko,więc inaczej nie da się do mnie.O krzyczeniu już nawet nie wspomnę.Wczoraj też się postawiłam,poszłam od niego z płaczem,ale i tak przylazł do mnie,zaczął krzyczeć i znów poszedł sobie z tekstem krzycząc z daleka:jeśli teraz nie podejdziesz to znaczy,że masz wy☠☠☠ane!Ja nic,a on dalej.Byłam dumna z siebie ale tylko na chwilę,bo nadeszły wyrzuty sumienia...
A dzisiaj sie odzywacie?
Stary 2013-06-23, 23:41   #1174
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
A dzisiaj sie odzywacie?
Dzisiaj z samego rana napisał do mnie,bo siedział na moim koncie i przeczytał,że piszę z koleżanką i napisałam o nim "☠☠☠*** ciota"...Nie miałam już sił.Zaczął pisać,że "Ty ku*** fałszywko,oszukiwałaś mnie,nie mamy o czym rozmawiać itd"... Potem ja zasypałam go telefonami i smsami.Ooo,o wilku mowa,właśnie się odezwał.Według Waszych rad-nie dam się
Stary 2013-06-23, 23:44   #1175
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj z samego rana napisał do mnie,bo siedział na moim koncie i przeczytał,że piszę z koleżanką i napisałam o nim "☠☠☠*** ciota"...Nie miałam już sił.Zaczął pisać,że "Ty ku*** fałszywko,oszukiwałaś mnie,nie mamy o czym rozmawiać itd"... Potem ja zasypałam go telefonami i smsami.Ooo,o wilku mowa,właśnie się odezwał.Według Waszych rad-nie dam się
Po pierwsze - w tej chwili zmien haslo do konta. Fb ci tak sprawdza?
Wlącz sobie taka opcje, zeby przychodzily ci powiadomienia jak ktos zaloguje się na twoje konto z nieznanego urządzenia.
Stary 2013-06-23, 23:48   #1176
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Po pierwsze - w tej chwili zmien haslo do konta. Fb ci tak sprawdza?
Wlącz sobie taka opcje, zeby przychodzily ci powiadomienia jak ktos zaloguje się na twoje konto z nieznanego urządzenia.
Zmieniłam już dziś hasło 3 razy Właśnie przywróciłam tą opcję.Z tym całym fb zamieszanie było tydzień temu-chciał moje hasło,podałam,czytał rozmowy z kolegami normalne i mnie wyzywał,po czym dał mi swoje po 5 godzinach,wszystko usunięte co się tylko da i nie tłumaczył się nawet.Ja nie miałam prawa nic usunąć-on wszystko...
Właśnie zadzwonił.Krótka rozmowa-po co chce się jutro ja spotkać,że jeśli się zmienię to możemy razem być,powiedziałam,że to nie moja wina tylko jego widzimisię i że nie ma jednak sensu się spotykać.Odparł aha no to jeśli masz takie podejście to narazie.A ja no cześć ...

Edytowane przez CheriCheriLady
Czas edycji: 2013-06-23 o 23:53
Stary 2013-06-23, 23:50   #1177
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Zmieniłam już dziś hasło 3 razy Właśnie przywróciłam tą opcję.Z tym całym fb zamieszanie było tydzień temu-chciał moje hasło,podałam,czytał rozmowy z kolegami normalne i mnie wyzywał,po czym dał mi swoje po 5 godzinach,wszystko usunięte co się tylko da i nie tłumaczył się nawet.Ja nie miałam prawa nic usunąć-on wszystko...
Co za czlowiek, na prawde będziesz mu kiedyś dziękowala, ze cię zostawil.... odetnij się od niego jak najszybciej, wyjdzie ci to na zdrowie.
Nie wiem co ci napisal, ale pewnie masz chęć mu odpisać - weź kartkę, dlugopis i zapisz to sobie na kartce i gdzieś schowaj. Pomoże ci to, chociaż może wydaje się glupie..
Stary 2013-06-23, 23:56   #1178
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Co za czlowiek, na prawde będziesz mu kiedyś dziękowala, ze cię zostawil.... odetnij się od niego jak najszybciej, wyjdzie ci to na zdrowie.
Nie wiem co ci napisal, ale pewnie masz chęć mu odpisać - weź kartkę, dlugopis i zapisz to sobie na kartce i gdzieś schowaj. Pomoże ci to, chociaż może wydaje się glupie..
Oj bardzo trudny charakter,ale w sumie to dobrze-bo dzięki temu pseudo związkowi nabrałam doświadczenia.Szczerze to jeśli mam wybór-wygarnąć,a nic nie odpisywać,wybieram pierwszą opcję.Chyba,że będzie się narzucał.Wtedy tak
Stary 2013-06-23, 23:57   #1179
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Oj bardzo trudny charakter,ale w sumie to dobrze-bo dzięki temu pseudo związkowi nabrałam doświadczenia.Szczerze to jeśli mam wybór-wygarnąć,a nic nie odpisywać,wybieram pierwszą opcję.Chyba,że będzie się narzucał.Wtedy tak
Zrobisz jak będziesz chciala, ale od razu ci mówię, że nie zapomnisz o nim, dopóki będziesz się z nim kontaktować
Stary 2013-06-24, 00:01   #1180
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Zrobisz jak będziesz chciala, ale od razu ci mówię, że nie zapomnisz o nim, dopóki będziesz się z nim kontaktować
Zostały dosłownie kilka dni do wakacji.A jestem pewna,że w wakacje nie będzie żadnego kontaktu.Jeśli będzie trzeba-zmienię numer telefonu Mam nadzieję,że ten czas uleczy rany ,a ja zobaczę go w innym świetle.Dziękuje bardzo za rady
Stary 2013-06-24, 00:02   #1181
Talisa
Raczkowanie

Rany, Dziewczyny, mój eks to takie zero, że aż żal... Dzisiaj w ramach demonstracji swojej złości na mnie kopnął moją torebkę, która akurat leżała obok Z kim ja byłam tyle czasu?! Aż wstyd się przyznać...
Jutro rano jadę do rodziców, żeby nie musieć oglądać jego żałosnych przedstawień.

Edytowane przez Talisa
Czas edycji: 2013-06-24 o 00:05
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 02:20   #1182
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kraalinek Pokaż wiadomość
byłam z chłopakiem 4,5 roku. od listopada zeszłego roku mieszkamy razem (niedługo się wyprowadzamy 'od siebie'). rezwaliśmy ponieważ się dowiedziałam że on nie wie co czuje ale raczej kocha swoja przyjaciolke...był z nią problem od dłuższego czasu, ale ja głupia wierzyłam że kocha mnie.nie myślcie że dowiedziałam się tego od niego.nie miałby tyle odwagi.zraniło mnie to,że mnie tyle czasu okłamywał.sama nawet nie wiem czy jeszcze coś do niego czuję..ale jeszcze mieszkamy tą chwile razem.. i zachowujemy się jak para... nie chce tego ale ssamo wychodzi. po wyprowadzce chciałabym zerwać kontakty ale wiem ze on bedzie chcial nadal je utrzymywać bo twierdzi ze nie chce mnie stracic i ze jestem nadal wazna (?!) nie wiadomo czego on chce.. widać że przezywa to rozstanie ale wie tez ze nic z naszego zwiazku by nie bylo, bo nie zerwie dla mnie przyjazni z tamtą dziewczyna. a ja daję się wykorzystywać. nie wiem w ogole co mam robić.sama siebie nie rozumiem...
dlatego też nie wiem czy Wy mnie zrozumiecie :P

dodam jeszcze, że z tą dziewczyną on nigdy nie będzie, bo ona ma chłopaka z którym już mieszka kilka lat i dla niej to jest tylko znajomość dzieki ktorej jakos zdaje na studiach
Powinnaś pogadać ze Złośnicą, która też ma przejścia z koleżanką ze studiów faceta...
Cytat:
Napisane przez wikti Pokaż wiadomość
a ja jestem w jeszcze gorszym stanie niż jak rano tutaj pisałam.. wygooglowałam swojego faceta i okazało się, że ma on konto na portalu dla t r a n s w e s t y t ó w nie wiedziałam.. sprawdziłam jego konto allegro - dzięki archiwum allegro spr nr aukcji i co kupował i rzeczywiście buty 43, spódniczki etc. i tak kopiąc dokopałam.. rozumiem, że jest fotografem, ale coś takiego.. umieszczać swoje zdjęcie z damskich ciuchach i pisać na forach crossdresing
Co mam zrobić? Nigdy przy mnie tego nie wkładał.. zadzwoniłam pytając co to jest powiedział mi przed chwilą, że już tego nie robi od dawna itp - posty z zeszłego roku i logował się też rok temu
Zastanawiam się czy to, że napisałaś akurat w tym wątku i że szperasz w jego prywatności nie oznacza, że szukasz pretekstu do rozstania... Naprawdę nie potrzebujesz innego powodu niż ten, że nie widzisz z nim przyszłości i oczekujesz innej wizji partnerstwa.
Cytat:
Witam wszystkie Wizażanki Chciałabym otrzymać od Was poradę dotycząca mojego związku.Zacznę od tego ,że oboje mamy po 19 lat i jesteśmy w jednej klasie.Przeżyliśmy razem prawie rok,najdłuższa przerwa trwała 2 miesiące.Był on moją pierwszą miłością i ja jego również.Mój (aktualnie) ex potrafił zrywać minimalnie raz w miesiącu,bo coś mu nie podpasowało ,a wiedział,że i tak wrócę.Tak było.Jego odzywki to między innymi:jesteś jakaś chora,idź się leczyć ;Ty ku*** normalna jesteś? itd..Przy kłótniach bywało gorzej,np. przy znajomych spier***** debilko itd.Ostatnio był miesiąc przerwy.Tydzień temu wróciliśmy do siebie,znów uwierzyłam mu,że mnie kocha najbardziej na świecie,że jestem dla niego wszystkim i tym podobne.Oczywiście po tygodniu kłótnia,tekst,że i tak się nie zmienię i nie chce ze mną być.A ja i tak chce z nim być,bo go kocham i boję się ,że nikogo lepszego nie znajdę (wmówił mi to). Każdy mi odradza bycie z nim,ale zaczęłam wierzyć,że to wszystko moja wina.Nie wierze w siebie.Gdy się nie kłócimy, dogadujemy się bardzo dobrze,śmiejemy się,okazujemy czułość itd. Proszę Was o radę,wczoraj zerwał znów,a ja nie wiem co mam robić.Rozum mówi odpuść,serce walcz.
Nie wierzę w to, co czytam w Twoich postach. Nie poniżaj się tkwiąc w tej patologii.
Stary 2013-06-24, 09:03   #1183
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Nie wierzę w to, co czytam w Twoich postach. Nie poniżaj się tkwiąc w tej patologii.
Dziękuje za rady.Pomogły mi uwierzyć w siebie.Zostało tylko całkowicie urwać kontakt i uświadomić sobie,że to naprawdę niszczący "związek"..
Stary 2013-06-24, 10:40   #1184
olivkova
Raczkowanie

Niby nic, a jednak boli. Byłam kilka miesięcy w pseudozwiązku z niedojrzałym szczeniakiem, synusiem rodziców, Piotrusiem Panem bez planów na przyszłość. Układało się różnie, od fajerwerków po maksymalne wkurzenie. Więc stało się, została podjęta decyzja o "rozstaniu" z zapewnieniem, że nadal w trudnych chwilach będziemy dla siebie oparciem. Myślałam, że zyskałam przyjaciela, że ta sytuacja oboje nas czegoś nauczyła. Chyba się pomyliłam, bo od tamtego momentu cisza, zero kontaktu. I właśnie to mnie boli najbardziej. Jak sobie z tym poradzić? Przeżyć? Zapomnieć?
olivkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:22   #1185
Talisa
Raczkowanie

Dostałam dzisiaj propozycję pracy Jeszcze nie wiem czy ją przyjmę, ale i tak mnie to podbudowało
Co do eksa, to wyszedł rano z domu obrażony i do tej pory go nie ma. Ja jadę dzisiaj do rodziców i mam nadzieję, że zdążę wyjść z domu zanim wróci. I w końcu będę miała tydzień spokoju
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:46   #1186
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talisa Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj propozycję pracy Jeszcze nie wiem czy ją przyjmę, ale i tak mnie to podbudowało
Co do eksa, to wyszedł rano z domu obrażony i do tej pory go nie ma. Ja jadę dzisiaj do rodziców i mam nadzieję, że zdążę wyjść z domu zanim wróci. I w końcu będę miała tydzień spokoju
No to gratulacje, jedź do rodziców i sobie odpocznij od niego co za burak, kopnąć torebkę!
Stary 2013-06-24, 12:52   #1187
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Gratulacje... tak na przyszłość
Cytat:
Napisane przez olivkova Pokaż wiadomość
Myślałam, że zyskałam przyjaciela, że ta sytuacja oboje nas czegoś nauczyła. Chyba się pomyliłam, bo od tamtego momentu cisza, zero kontaktu. I właśnie to mnie boli najbardziej. Jak sobie z tym poradzić? Przeżyć? Zapomnieć?
Widocznie Wasz związek nie był oparty na szczerej przyjaźni, tylko on na Tobie żerował. Wampir.
Przeżyć i zapomnieć. Jak będzie czegoś potrzebował, to się odezwie. Po przyjacielsku
Stary 2013-06-24, 13:37   #1188
yoona
Zakorzenienie

CheriLady....mam przeczucie ze do niego wrocisz, neistety i bedziecie sie tak szarpac latami. Bardzo trudno wyrwac sie z patologii. Mam nadzieje ze sie myle, trzymam kciuki.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:50   #1189
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
gratulacje!

wiecie co.. dzis mi wróżyła koleżanka i mi tak w tych kartach zobaczyła,że w przyszłym roku poznam jakiegoś partnera z którym będę w poważnym związku
a inna mi wywróżyła,że zejdę sie z eksem

hahah nie zabardzo wierzę w takie rzeczy,ale skoro proponowała
zobaczymy,czy "karty nie kłamią"

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:35   #1190
olivkova
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Widocznie Wasz związek nie był oparty na szczerej przyjaźni, tylko on na Tobie żerował. Wampir.
Oj tak, zdecydowanie toksyczny gość. Odkąd nie jesteśmy razem mniej się denerwuję więc zrobię tak jak radzisz - przeżyję, zapomnę i będę szczęśliwa bez jego "przyjaźni"
Stary 2013-06-24, 15:37   #1191
Malla
Nie depcze krokusów

Kochana, Ty sama sobie to doradziłaś, ja nic nie napisałam
Stary 2013-06-24, 15:58   #1192
olivkova
Raczkowanie

Czasem potrzebujemy potwierdzenia ze mamy racje, że nasze wnioski są słuszne
A po przyjacielsku to ja mogę czasem na sms odpisać, już więcej manipulować mną nie będzie.
Stary 2013-06-24, 16:03   #1193
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
CheriLady....mam przeczucie ze do niego wrocisz, neistety i bedziecie sie tak szarpac latami. Bardzo trudno wyrwac sie z patologii. Mam nadzieje ze sie myle, trzymam kciuki.
Niestety muszę się z Tobą zgodzić,ponieważ zawsze wracam,ale tego nie chcę.Dzisiaj rozmawiałam z nim,powiedziałam wprost,że to nie ma sensu a on na to : weź daj spokój i zaczął się łasić.Bez sensu.Ale oficjalnie powiedziałam,że nie i to jest pewne,obraził się,mam nadzieję,że na dobre.Masz rację,to jest patologia.Dziękuje,muszę dać radę

Edytowane przez CheriCheriLady
Czas edycji: 2013-06-24 o 16:04
Stary 2013-06-24, 16:07   #1194
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Niestety muszę się z Tobą zgodzić,ponieważ zawsze wracam,ale tego nie chcę.Dzisiaj rozmawiałam z nim,powiedziałam wprost,że to nie ma sensu a on na to : weź daj spokój i zaczął się łasić.Bez sensu.Ale oficjalnie powiedziałam,że nie i to jest pewne,obraził się,mam nadzieję,że na dobre.Masz rację,to jest patologia.Dziękuje,muszę dać radę
baaaardzo dobrze zrobiłaś!
a radę sobie dasz!

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 16:45   #1195
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
baaaardzo dobrze zrobiłaś!
a radę sobie dasz!
Dziękuje Po części to zasługa tego,że wczoraj tutaj napisałam i bardzo się podbudowałam Waszymi radami Mam nadzieję,że ten chłopak już mi odpuści

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez olivkova Pokaż wiadomość
Czasem potrzebujemy potwierdzenia ze mamy racje, że nasze wnioski są słuszne
A po przyjacielsku to ja mogę czasem na sms odpisać, już więcej manipulować mną nie będzie.
Nie jestem w temacie co do Twojej sytuacji,ale z tym, że potrzebujemy potwierdzenia zgadzam się w 100%
Stary 2013-06-24, 17:42   #1196
impressive20
Raczkowanie

Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez kraalinek Pokaż wiadomość
no tak pewnie mnie nie kocha, ale z tym rozchwianiem to chyba też prawda bo on sam twierdzi że nie wie co czuje i w ogóle.
Skąd ja to znam właśnie pytanie jakie sposoby macie aby raz bś zawsze z nim skończyć ta głupia przyjaźń.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-24, 18:17   #1197
ania230
Zakorzenienie

Wink Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

cześć Słoneczka

u mnie wszystko okey
do konca czerwca czekam na cesje na telefon a jak tego moj eks nie zrobi to biore sobie nowy abonament a karte mu odsylam .....niech sobie placi

ostatnio w sklepie odwiedzil mnie Mlody i dostalam 2 buziaki... umowilismy sie na wieczor na piwko ale nie doszlo do spotkania ... napisal mi sms ze przeprasza ale zapomnial ze koledze ma pomoc w przeprowadzce i ze zobaczymy sie w niedziele.... czyli caly tydzien mam czekac.. smieszne... ale sie juz wszystko rozwiazalo bo nie dam rady w niedziele sie z nim zobaczyc wyjezdzam w delegacje
on nie ma czasu to ja tez go nie mam

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:19   #1198
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

cześć Słoneczka

u mnie wszystko okey
do konca czerwca czekam na cesje na telefon a jak tego moj eks nie zrobi to biore sobie nowy abonament a karte mu odsylam .....niech sobie placi

ostatnio w sklepie odwiedzil mnie Mlody i dostalam 2 buziaki... umowilismy sie na wieczor na piwko ale nie doszlo do spotkania ... napisal mi sms ze przeprasza ale zapomnial ze koledze ma pomoc w przeprowadzce i ze zobaczymy sie w niedziele.... czyli caly tydzien mam czekac.. smieszne... ale sie juz wszystko rozwiazalo bo nie dam rady w niedziele sie z nim zobaczyc wyjezdzam w delegacje
on nie ma czasu to ja tez go nie mam
Olej gościa. Tez na takich trafiłam. Jak sie chce to sie znajdzie czas.
Stary 2013-06-24, 20:36   #1199
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Olej gościa. Tez na takich trafiłam. Jak sie chce to sie znajdzie czas.
tez tak mi sie wydaje wiec go olewam, nie pisze nic .... nie wie co traci

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:42   #1200
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
tez tak mi sie wydaje wiec go olewam, nie pisze nic .... nie wie co traci
Widocznie to nie to i czeka na Ciebie gdzies ktos lepszy

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości