|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
margot,takze zyczę Ci wszystkiego co najlepsze. Wiem, jakie masz podejscie do samej instytucji małżenństwa, ale widze, ze stresik sie pojawil
kochana zycze Ci, zeby Twoj mezczyzna byl przez cale zycie nie tylko wspanialym partnerem ale i przyjacielem, zebyś zawsze miała w nim oparcie. Duzo szczescia!
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Margotku dużo, dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia
![]() Pipson słyszałam, że odszywka nie robi szauuuu no ale możesz wypróbować i dać znać jak się spisuje ![]() Cocktail niestety zerroooo masek bingo w drogerii ![]() Ładniusie spodenki, ja też dziś dorwałam krótkie spodenki z motywem koronki na tylnych kieszonkach i wywinięte nogawki obszyte koronką
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
, meedzikno wlasnie kurcze tez przeczytałam na kwc, ze srednia.. Ja mam tą z olejkiem macadamia, na skladach sie srednio znam- kojarze nazwy tylko tych najbardziej znanych silikonow i ich tam nie bylo
to wzielam. Zrobili taka akcje marketingowa, ze naturalne, blablabla, laski tak szalaly, wiec myslalam, ze jakies cudo dzis po olejowaniu uzyje, to dam znac
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza dzisiaj
![]() Medzik, Cocktail, widzę że u Was zakupowo. Ja też byłam na targu i były te ostatnio chodliwe szorty całe z koronki, ale nie wiedziałabym do czego to nosić. 40zł ale nie wzięłam. TŻowi kupiłam 3 koszulki, a sobie nic. Byłam w HM na wyprzedaży, mierzyłam nawet takie portasy na które się czaiłam, ale wyglądałam w nich beznadziejnie, jakbym miała na sobie piżamę Trochę się przez drogę opaliłam Teraz wypiłam kawkę, TŻ śpi a ja idę pewnie na rowerek i dokończyć Step Up 3 bo jeszcze nie obejrzałam reszty. A potem zrobię zakupy na Teskaczu i od razu Bingo sobie zamówię - widziałam że po ok. 8zł jest
|
|
#4805 |
|
Zadomowienie
|
Melduję, że podczytuję i nie czuję kiedy rymuję
![]() Z dietą idzie dobrze, dzisiaj kończy się 3 dzień ![]() Miłego wieczoru
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
co to za cisza?
![]() Paula, też sie wybieram na jakies zakupy w przyszłym tygodniu, co prawda z kasa u mnie krucho, ale jak coś mnie uwiedzie, to kupie Pdoba mi się juz od dłuższego czasu rozkloszowana zółta spódniczka w Mohito, może staniała![]() Makaron, to fajnie, że idzieok a jak Ci sie zyje bez owoców, dajesz jakos rade? Bo z tego co sie orientuje, to Ty na I fazie jestes? Ja się staram trzymać SB też i autentycznie widzę, że to się sprawdza ale machnęliśmy to na pół, i z tego co widziałam, to jedna gałka 100 kcal, więc załóżmy, że dwie gałki zjadłam, to nie jest zle. Skusiłam się, bo to Carte D'or jakieś nowe jogurtowe i moja mama się zachwycała faktycznie smaczne ![]() Apropos lodów, widziałyście w Biedrze lody Frugo? Pakowane po 4czy 5 taich małych kwadratowych pojemniczków, spróbowałam dzis po małej lyżeczce kilku.. zakochałam się w białych
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
No czeeeee
![]() Pipsonku, jak dzień przed obroną? Mam nadzieję że w jak najlepszym porządalku ![]() Zakupów wczoraj nie zrobiłam bo TŻ mi przeszkodził. Po prysznicu zachciało mu się spacerów jeszcze to poszliśmy i wróciliśmy z piwami i paluszkami które ciągle leżą nietknięte. Ja w ogóle kupiłam sobie Warkę Radler i Redsa grejfrutowego - na razie tylko Warka poszła. Lubię ją najbardziej z tych wszystkich piwnych lemoniad, bo chyba ma najfajniejszy smak. Lekko czuć piwkiem, ale ma taki fajny cytrynowy słodki smaczek. A Reddsa już nie dałam rady wypić. Zaraz idę kawkę sobie zrobię - w końcu porządne latte. No i poczytam książkę. Ale tego Cobena o którym pisałam może tu, a już na pewno na blogu to za Chiny Ludowe nie zmęczę Biorę się za Nianię w NY - oglądałam film, ale książka na pewno będzie też spoko ![]() Wczoraj oglądaliśmy film Droga i w sumie dobry ale zakończenie mnie rozwaliło, bo pewnie miało być z głębokim przekazem, a dla mnie po prostu było urwaniem całej historii :/ Zaraz przekopię wątek w poszukiwaniu tego sernika Dukana. Pewnie okaże się że połowy składnikó nie mam. No ale szukam. Miłej niedzieli ![]() PS. Wstawiłam sernik po czym doczytałam przepis do końca. Z.yeb.ałam
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-06-23 o 07:29 |
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson no i jak odżywka? Mam nadzieję, że będziesz zadowolona
hehe ja to nawet nie znam nazw najmocniejszych silikonów potrzebuję mocno silikonowego serum/jedwabiu do zabezpieczania końców, bo mam je takie, że w szybkim tempie się niszczą, mimo że dbam o nie ![]() Dzaga widzę, że często pijesz tą warkę radler zobacz sobie w Lidlu na argusa bo też jest taki lemoniadowy ma 2,6 % więc słabiutki, no i ostatnio kupiłam na spróbowanie puszka 500ml 1,50zł kosztowała taniocha ![]() U mnie wczoraj dwa argusy te tequilowe a wczoraj 3 despery no i grill był wczoraj i lody i spacer
|
#4809 |
|
Zadomowienie
|
Paula, niby mam glowne zagadnienia o które dostanę pytania, wiec powinien byc luuzik, teraz sobie przypominam swoją prace
, jakby dziekan albo recenzent wpadli na pomysł, żeby mnie o coś pytać.. niby ok, ale stresik jestt![]() Ja juz mam listę książek na wakacje, jak rodzice po mnie przyjadą po obronie, to wiooooo do empiku na rynku i hulaj dusza ![]() Meedzik, uzyłam wczoraj tej odżywki Aussie, powiem Ci, że jestem zadowolona włosy ładne, miękkie, nie mam jej nic do zarzucenia ja mam kręcone suche włosy, więc jakiś lekki silikon raz na jakiś czas też mi nie zaszkodzi fajnie mi się wczoraj nawet pokręciły włosy, jutro je tylko umęczę u fryzjerki żeby ładnie wyglądać i mam zamiar im potem zafundować caaałe wakacje systematycznej pielęgnacji
|
|
#4810 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
meeedzik ![]() Cytat:
trzymaj się dzielnie ![]() Like rozumiem, że Twój Tż nie ma możliwości nawet na weekend Was odwiedzić na tym kursie? Zważywszy na fakt, że wstałam po 10 to dziś zacznę dzień postny bo będzie mi łatwiej i jutro też mogę przespać głód do południa - zero obowiązków -poza pakowaniem itd. ![]() Popijam magiczny napój i zastanawiam się co robić pierwsze, prać, prasować, czy walizki pakować, nie lubię takiego "burdelu" przedwyjazdowego Wczoraj nie wiem ile kcal zjadałam - owsianka na śniadanie(20g plus 130g mleka) potem jeszcze trochę truskawek(ok 0,5kg) a obiad czyli przystawka(grillowane krewetki na sałacie) danie główne(pierś z kurczaka szpinak ser gorgonzola surówka ryż) i deser(no 1/3deseru lody z sosem i pistacjami) i wino(czerwone) i drinki(2x gin z tonikiem) i wszystko(a i symboliczna lampka szampana) i nie liczę, zostawiam ten dzień za sobą a dziś dzień postny to może się tak ubogim menu "chwalić" nie będe
|
|
#4811 |
|
Zadomowienie
|
Margot, masz rację, wczorajszego dnia w ogóle nie wliczaj w dietę
tym bardziej, że krewetki I jak tam wczorajszy dzień?
|
|
#4812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musi być na miejscu,przygląda się pracy np.antyterrorystów,służb specjalnych przy rozpracowywaniu grup przestępczych itp.Gdyby się "wyrwał" to by go mogła postawić w złym świetle,ktoś by mógł go posądzić np.o mataczenie,lub jakieś powiązania z daną sprawą,rozumiesz,o co mi chodzi?No i szkolenie mogłoby zostać przerwane.Możliwe,że zakończy je szybciej,bo ze dostał rekomendację od komendanta i ma w sumie już duże doświadczenie w dziale śledczym,także trzymam
bo jutro się dowiemy co i jak.Oczywiście Wszytskiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia
|
|
|
#4813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więcej czasu zajęła zabawa z fotografem ale przynajmniej będzie pamiątka na starość
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dziękuje
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo omlet proteinowy ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Margot Kochana!!!!!!!!!! Zdrowia, szczęścia, życia opływającego w zdrowie i radość
|
|
#4817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za miłe słowo
|
|
|
#4818 |
|
Wtajemniczenie
|
zooska
Teraz już tylko teściowa nic nie wiem
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo odpowiedzialną pracę ma ![]() Dzielna żona, że na niego czekasz i wspierasz w tym, co robi ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Będzie dobrze
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko na chwilke zobaczyc co się dzieje na wątku a tu proszę ...
Margot ja również życzę Wam wszystkiego, wszystkiego co najlepsze Przede wszystkim dużo miłości bo to najważniejsze , ale także żeby wszystkie kłótnie Was omijały a przytrafiały sie Wam same piękne chwile . Dużo zrozumienia do siebie nawzajem no ale jak to w związku nie będzie chyba o nie ciężko . Podziel się z nami zdjęciami jak już będziesz miała ![]() Oprócz tego pozdrawiam Was wszystkie i wysyłam Wam buziaki znad książek Dietkę ładnie trzymam i nawet coś waga spada .
|
|
|
|
#4821 |
|
Wtajemniczenie
|
alexis
![]() Ucz się pilnie, trzymaj dietkę i zaglądaj częściej do Nas Właśnie wstawiłam zdjęcia porównawcze i jest tak, na wadzie 58kg (co mnie nie cieszy bo jestem pewna, że w połowie maja byłam mniejsza czyli można powiedzieć, że niby schudłam 0,5kg ale jednak przytyłam . widać to po zdjęciu w nowych zielonych spodniach, nie lubię tak opiętych spodni - kiedy je kupiłam lepiej leżały ale zawalczę by znów tak było a te dżinsy to ów powód mojego zawzięci na początku roku , kiedy po po Bożym Narodzeniu ledwo je zapięłam Fotki ze ślubu pokaże ale dopiero za miesiąc bo tak długo sami będziemy na nie czekać
|
#4822 |
|
Zadomowienie
|
Boze, ledwo sie dopiełam w sukienke, w której jutro mam iść.... jestem załamana
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson, mialam to samo! Rok temu bylam taki lachon, bez problemu wchodzilam w kiecke a w czwartek juz balam sie ze z golym tylkiem pojde bo ledwo w swoja weszlam. A w taka z Asos co mam to juz w ogole masakra - wchodze tylko bez stanika a i tak ledwo oddycham w niej.
Ide spwc. Trzymam jutro kciukiii! Jak juz sie ogarniesz to napisz jak tam
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
pipson
oczywiście trzymam, jak nie sukienką to przecież wiedzą i elokwencją całą komisję olśniszDzień postny zaliczony, ale pospałam wieczorem 3 godzinki Zobaczymy jak jutro będzie ale myślę, że dam radę
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Margotku, no właśnie ale ze mnie burak - ja Tobie jeszcze nie zdążyłam pogratulować i życzyć wszystkiego co najpiękniejsze
![]() Zoska, zapomniałam odpisać - w końcu ubiłam te białka, dałam troszeczkę budyniu i taką pianę zrobiłam na wierzch. A dziś patrzę - nawet jest rosa. Jeeezu, jak od teściowej A my dziś idziemy w końcu te restauracje obejrzeć jak TŻ już z pracy wróci. Mamy chyba 4 na oku, z czego na 2 nam najbardziej zależy. Modlę się w duchu żeby nie było żadnych większych przeszkód, bo często sobie coś zaplanujemy a potem sytuacja w rzeczywistości wygląda nieco inaczej. A ja wcześniej robię 1 krok "perfekcyjnej" czyli odgracanie i przejdę się po lumpach. Wczoraj z TŻ obejrzałam wieczorem film - Loopers - polecam! Gra tam Emily Blunt, jeśli ktoś ją lubi to informuję No i @ mam, więc wczoraj na rwr myślałam że się przekręce. Ale przejechałam 40 min. , zrobiłam 50 brzuchali a potem walnęłam Redsa tego ananas/grejfrut co mi został. Teraz piję kawę i pożarłam kawałek sernika. Fajnie że całe ciacho mi wyszło tylko 800kcal więc na poranną "rozgrzewkę" jak znalazł taki mały kawalątek. Potem na śniadanie mam Just Fit z mlekiem, bo w Biedrze of kors płatków owsianych nie uświadczysz - damn. No lecę.Miłego dzionka lachonki
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-06-24 o 06:41 |
|
|
|
#4826 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
![]() Pipson Ja też trzymam
![]() a gdzie Heroine mam nadzieję,że się nie padła przez ten ostatni post?
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() ![]() Cytat:
![]() Pipson, trzymam noł stresssss, będzie dobrze ![]() Margot, no i widzisz, kilka minut i po robocie ![]() ![]() a co do zdjęć: oczywiście, że widać różnicę! Wiesz w czym? w jędrności ciałka! a teraz Kochana działamy dalej i będzie jeszcze piękniej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Margot Powiem Ci, że po fotach widać meeega różnicę
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja tylko na chwile jestem juz u cioci także odpoczywa. Co do diety to się wkurzylam po tygodniu i 2 dniach postu waga 60,2 a juz bylo 59,6 wypadałoby jutro zrobić dzień postny
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie już się pogoda zepsuła i na termometrze tylko 14 stopni i pochmurno mam nadzieję, że niedługo zaś będzie ciepło ![]() Pipson mocno trzymam ![]() Super, że odżywka Ci pasuje to najważniejsze mi ostatnio żadna nie pasuje :/ kupiłam Joannę mak i bawełna b/s powinna ułatwiać rozczesywanie, a jest wręcz przeciwnie ![]() Margotku co do zdjęć to na prawdę jest coraz lepiej nie widać tych + 2cm w brzuszku ale powiem Ci, że widać jak bardzo Ci włoski urosły przez ten czas koniecznie proszę o osobną fotkę Twoich włosków ![]() Heroine i jak tam po weselichu pobawiłaś się ? Ja jeszcze kiecuszki nie mam, może w tygodniu koleżanka mi ją przywiezie ![]() Na obiad zrobiłam dziś krokiety z pieczarkami parówką i serem żółtym ciekawe czy dobre będą ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cocktail miałam się pytac co się dzieje z Tobą, że nic nie piszesz. Kochana może po dłuższym czasie będzie waga spadać, nie martw się na zapas
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

kochana zycze Ci, zeby Twoj mezczyzna byl przez cale zycie nie tylko wspanialym partnerem ale i przyjacielem, zebyś zawsze miała w nim oparcie. Duzo szczescia!

Pdoba mi się juz od dłuższego czasu rozkloszowana zółta spódniczka w Mohito, może staniała
Biorę się za Nianię w NY - oglądałam film, ale książka na pewno będzie też spoko 

trzymaj się dzielnie 
I jak tam wczorajszy dzień? 

Zdrowia, szczęścia, życia opływającego w zdrowie i radość
wypadałoby jutro zrobić dzień postny