Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 12:37   #4801
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

margot,takze zyczę Ci wszystkiego co najlepsze. Wiem, jakie masz podejscie do samej instytucji małżenństwa, ale widze, ze stresik sie pojawil kochana zycze Ci, zeby Twoj mezczyzna byl przez cale zycie nie tylko wspanialym partnerem ale i przyjacielem, zebyś zawsze miała w nim oparcie. Duzo szczescia!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 14:18   #4802
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Margotku dużo, dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia
Pipson słyszałam, że odszywka nie robi szauuuu no ale możesz wypróbować i dać znać jak się spisuje
Cocktail niestety zerroooo masek bingo w drogerii ale jak przyjedziesz to dam Ci odlewki dwóch moich, zobaczysz jak Ci spasują i najwyżej kiedyś jak je dorwę ( albo Ty zdążysz je dorwać u siebie ) to kupię
Ładniusie spodenki, ja też dziś dorwałam krótkie spodenki z motywem koronki na tylnych kieszonkach i wywinięte nogawki obszyte koronką
Stary 2013-06-22, 18:17   #4803
pipson
Zadomowienie

, meedzikno wlasnie kurcze tez przeczytałam na kwc, ze srednia.. Ja mam tą z olejkiem macadamia, na skladach sie srednio znam- kojarze nazwy tylko tych najbardziej znanych silikonow i ich tam nie bylo to wzielam. Zrobili taka akcje marketingowa, ze naturalne, blablabla, laski tak szalaly, wiec myslalam, ze jakies cudo dzis po olejowaniu uzyje, to dam znac
Stary 2013-06-22, 18:31   #4804
dzaga1989
Zakorzenienie

Ale cisza dzisiaj

Medzik, Cocktail, widzę że u Was zakupowo. Ja też byłam na targu i były te ostatnio chodliwe szorty całe z koronki, ale nie wiedziałabym do czego to nosić. 40zł ale nie wzięłam. TŻowi kupiłam 3 koszulki, a sobie nic. Byłam w HM na wyprzedaży, mierzyłam nawet takie portasy na które się czaiłam, ale wyglądałam w nich beznadziejnie, jakbym miała na sobie piżamę Żadnych fajnych topów już nie było, a na tym mi zależało, więc nie kupiłam nic.

Trochę się przez drogę opaliłam Teraz wypiłam kawkę, TŻ śpi a ja idę pewnie na rowerek i dokończyć Step Up 3 bo jeszcze nie obejrzałam reszty. A potem zrobię zakupy na Teskaczu i od razu Bingo sobie zamówię - widziałam że po ok. 8zł jest
Stary 2013-06-22, 19:43   #4805
makaron91
Zadomowienie

Melduję, że podczytuję i nie czuję kiedy rymuję
Z dietą idzie dobrze, dzisiaj kończy się 3 dzień
Miłego wieczoru
Stary 2013-06-22, 21:51   #4806
pipson
Zadomowienie

co to za cisza?

Paula,
też sie wybieram na jakies zakupy w przyszłym tygodniu, co prawda z kasa u mnie krucho, ale jak coś mnie uwiedzie, to kupie Pdoba mi się juz od dłuższego czasu rozkloszowana zółta spódniczka w Mohito, może staniała

Makaron
, to fajnie, że idzieok a jak Ci sie zyje bez owoców, dajesz jakos rade? Bo z tego co sie orientuje, to Ty na I fazie jestes? Ja się staram trzymać SB też i autentycznie widzę, że to się sprawdza nie mam napadów wilczego apetytu. Chociaż dzisiaj wszamałam z bratem chyba z pół dużej paki lodów, czego ze względów zdroowtnych absolutnie mi nie wolno, no i ze względu na SB też nie bardzo ale machnęliśmy to na pół, i z tego co widziałam, to jedna gałka 100 kcal, więc załóżmy, że dwie gałki zjadłam, to nie jest zle. Skusiłam się, bo to Carte D'or jakieś nowe jogurtowe i moja mama się zachwycała faktycznie smaczne

Apropos lodów, widziałyście w Biedrze lody Frugo? Pakowane po 4czy 5 taich małych kwadratowych pojemniczków, spróbowałam dzis po małej lyżeczce kilku.. zakochałam się w białych
Stary 2013-06-23, 05:42   #4807
dzaga1989
Zakorzenienie

No czeeeee

Pipsonku, jak dzień przed obroną? Mam nadzieję że w jak najlepszym porządalku

Zakupów wczoraj nie zrobiłam bo TŻ mi przeszkodził. Po prysznicu zachciało mu się spacerów jeszcze to poszliśmy i wróciliśmy z piwami i paluszkami które ciągle leżą nietknięte. Ja w ogóle kupiłam sobie Warkę Radler i Redsa grejfrutowego - na razie tylko Warka poszła. Lubię ją najbardziej z tych wszystkich piwnych lemoniad, bo chyba ma najfajniejszy smak. Lekko czuć piwkiem, ale ma taki fajny cytrynowy słodki smaczek. A Reddsa już nie dałam rady wypić.

Zaraz idę kawkę sobie zrobię - w końcu porządne latte. No i poczytam książkę. Ale tego Cobena o którym pisałam może tu, a już na pewno na blogu to za Chiny Ludowe nie zmęczę Biorę się za Nianię w NY - oglądałam film, ale książka na pewno będzie też spoko
Wczoraj oglądaliśmy film Droga i w sumie dobry ale zakończenie mnie rozwaliło, bo pewnie miało być z głębokim przekazem, a dla mnie po prostu było urwaniem całej historii :/

Zaraz przekopię wątek w poszukiwaniu tego sernika Dukana. Pewnie okaże się że połowy składnikó nie mam. No ale szukam.

Miłej niedzieli

PS. Wstawiłam sernik po czym doczytałam przepis do końca. Z.yeb.ałam Nie dałam białek. ZOstały mi w misce bo myślałam że ich się nie daje. Noż urwa! Teraz będę móżdżyć co z nimi zrobić.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-06-23 o 06:29
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 08:42   #4808
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson no i jak odżywka? Mam nadzieję, że będziesz zadowolona hehe ja to nawet nie znam nazw najmocniejszych silikonów a szczerze to one mi nie straszne są potrzebuję mocno silikonowego serum/jedwabiu do zabezpieczania końców, bo mam je takie, że w szybkim tempie się niszczą, mimo że dbam o nie
Dzaga widzę, że często pijesz tą warkę radler zobacz sobie w Lidlu na argusa bo też jest taki lemoniadowy ma 2,6 % więc słabiutki, no i ostatnio kupiłam na spróbowanie puszka 500ml 1,50zł kosztowała taniocha

U mnie wczoraj dwa argusy te tequilowe a wczoraj 3 despery no i grill był wczoraj i lody i spacer
Stary 2013-06-23, 10:25   #4809
pipson
Zadomowienie

Paula, niby mam glowne zagadnienia o które dostanę pytania, wiec powinien byc luuzik, teraz sobie przypominam swoją prace, jakby dziekan albo recenzent wpadli na pomysł, żeby mnie o coś pytać.. niby ok, ale stresik jestt
Ja juz mam listę książek na wakacje, jak rodzice po mnie przyjadą po obronie, to wiooooo do empiku na rynku i hulaj dusza

Meedzik, uzyłam wczoraj tej odżywki Aussie, powiem Ci, że jestem zadowolona włosy ładne, miękkie, nie mam jej nic do zarzucenia ja mam kręcone suche włosy, więc jakiś lekki silikon raz na jakiś czas też mi nie zaszkodzi fajnie mi się wczoraj nawet pokręciły włosy, jutro je tylko umęczę u fryzjerki żeby ładnie wyglądać i mam zamiar im potem zafundować caaałe wakacje systematycznej pielęgnacji
Stary 2013-06-23, 11:33   #4810
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
margot,takze zyczę Ci wszystkiego co najlepsze. Wiem, jakie masz podejscie do samej instytucji małżenństwa, ale widze, ze stresik sie pojawil kochana zycze Ci, zeby Twoj mezczyzna byl przez cale zycie nie tylko wspanialym partnerem ale i przyjacielem, zebyś zawsze miała w nim oparcie. Duzo szczescia!
pipson

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Margotku dużo, dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia
meeedzik

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Miłego wieczoru
makaron trzymaj się dzielnie

Like rozumiem, że Twój Tż nie ma możliwości nawet na weekend Was odwiedzić na tym kursie?

Zważywszy na fakt, że wstałam po 10 to dziś zacznę dzień postny bo będzie mi łatwiej i jutro też mogę przespać głód do południa - zero obowiązków -poza pakowaniem itd. Zobaczymy jak będzie
Popijam magiczny napój i zastanawiam się co robić pierwsze, prać, prasować, czy walizki pakować, nie lubię takiego "burdelu" przedwyjazdowego

Wczoraj nie wiem ile kcal zjadałam - owsianka na śniadanie(20g plus 130g mleka) potem jeszcze trochę truskawek(ok 0,5kg) a obiad czyli przystawka(grillowane krewetki na sałacie) danie główne(pierś z kurczaka szpinak ser gorgonzola surówka ryż) i deser(no 1/3deseru lody z sosem i pistacjami) i wino(czerwone) i drinki(2x gin z tonikiem) i wszystko(a i symboliczna lampka szampana) i nie liczę, zostawiam ten dzień za sobą a dziś dzień postny to może się tak ubogim menu "chwalić" nie będe
Stary 2013-06-23, 11:44   #4811
pipson
Zadomowienie

Margot, masz rację, wczorajszego dnia w ogóle nie wliczaj w dietę tym bardziej, że krewetki I jak tam wczorajszy dzień?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 12:01   #4812
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Like rozumiem, że Twój Tż nie ma możliwości nawet na weekend Was odwiedzić na tym kursie?

Nie ma takiej możliwości
Musi być na miejscu,przygląda się pracy np.antyterrorystów,służb specjalnych przy rozpracowywaniu grup przestępczych itp.Gdyby się "wyrwał" to by go mogła postawić w złym świetle,ktoś by mógł go posądzić np.o mataczenie,lub jakieś powiązania z daną sprawą,rozumiesz,o co mi chodzi?No i szkolenie mogłoby zostać przerwane.Możliwe,że zakończy je szybciej,bo ze dostał rekomendację od komendanta i ma w sumie już duże doświadczenie w dziale śledczym,także trzymam bo jutro się dowiemy co i jak.
Oczywiście Wszytskiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia
Stary 2013-06-23, 12:05   #4813
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Margot, masz rację, wczorajszego dnia w ogóle nie wliczaj w dietę tym bardziej, że krewetki I jak tam wczorajszy dzień?
pipson było bardzo miło nie wiem czego się bałam 9min i po ślubie
Więcej czasu zajęła zabawa z fotografem ale przynajmniej będzie pamiątka na starość
Stary 2013-06-23, 12:08   #4814
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Miłego wieczoru

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:08   #4815
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Nie ma takiej możliwości
Musi być na miejscu,przygląda się pracy np.antyterrorystów,służb specjalnych przy rozpracowywaniu grup przestępczych itp.Gdyby się "wyrwał" to by go mogła postawić w złym świetle,ktoś by mógł go posądzić np.o mataczenie,lub jakieś powiązania z daną sprawą,rozumiesz,o co mi chodzi?No i szkolenie mogłoby zostać przerwane.Możliwe,że zakończy je szybciej,bo ze dostał rekomendację od komendanta i ma w sumie już duże doświadczenie w dziale śledczym,także trzymam bo jutro się dowiemy co i jak.
Like Tż mi wytłumaczył to już rozumiem co nie zmienia faktu, że tęsknisz ale kilka tyg to tylko kilka tyg a potem Tż wróci, awansik, podwyżka i żyć nie umierać
i dziękuje
Stary 2013-06-23, 12:10   #4816
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
PS. Wstawiłam sernik po czym doczytałam przepis do końca. Z.yeb.ałam Nie dałam białek. ZOstały mi w misce bo myślałam że ich się nie daje. Noż urwa! Teraz będę móżdżyć co z nimi zrobić.
Bezy zrób Albo omlet proteinowy

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Margot Kochana!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego!!!! teraz czytam i nadrabiam a tu taki post od Ciebie Zdrowia, szczęścia, życia opływającego w zdrowie i radość

Stary 2013-06-23, 12:13   #4817
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like Tż mi wytłumaczył to już rozumiem co nie zmienia faktu, że tęsknisz ale kilka tyg to tylko kilka tyg a potem Tż wróci, awansik, podwyżka i żyć nie umierać
i dziękuje
No pewnie dzięki za miłe słowo
Stary 2013-06-23, 12:13   #4818
Margot85
Wtajemniczenie

zooska
Teraz już tylko teściowa nic nie wiem
Stary 2013-06-23, 12:16   #4819
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma takiej możliwości
O matko.... ale rygor Bardzo odpowiedzialną pracę ma
Dzielna żona, że na niego czekasz i wspierasz w tym, co robi

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Teraz już tylko teściowa nic nie wiem

Będzie dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 12:39   #4820
alexis77
Zadomowienie

Wpadłam tylko na chwilke zobaczyc co się dzieje na wątku a tu proszę ...

Margot ja również życzę Wam wszystkiego, wszystkiego co najlepsze Przede wszystkim dużo miłości bo to najważniejsze , ale także żeby wszystkie kłótnie Was omijały a przytrafiały sie Wam same piękne chwile . Dużo zrozumienia do siebie nawzajem Ale jakieś tam małe sprzeczki też mogą się pojawiać bo inaczej mogłoby być zbyt nudno no ale jak to w związku nie będzie chyba o nie ciężko . Podziel się z nami zdjęciami jak już będziesz miała

Oprócz tego pozdrawiam Was wszystkie i wysyłam Wam buziaki znad książek Dietkę ładnie trzymam i nawet coś waga spada .
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:22   #4821
Margot85
Wtajemniczenie

alexis
Ucz się pilnie, trzymaj dietkę i zaglądaj częściej do Nas

Właśnie wstawiłam zdjęcia porównawcze i jest tak, na wadzie 58kg (co mnie nie cieszy bo jestem pewna, że w połowie maja byłam mniejsza czyli można powiedzieć, że niby schudłam 0,5kg ale jednak przytyłam) plus te2cm na brzuchu. widać to po zdjęciu w nowych zielonych spodniach, nie lubię tak opiętych spodni - kiedy je kupiłam lepiej leżały ale zawalczę by znów tak było a te dżinsy to ów powód mojego zawzięci na początku roku , kiedy po po Bożym Narodzeniu ledwo je zapięłam a teraz same widzicie jak jest
Fotki ze ślubu pokaże ale dopiero za miesiąc bo tak długo sami będziemy na nie czekać
Stary 2013-06-23, 20:56   #4822
pipson
Zadomowienie

Boze, ledwo sie dopiełam w sukienke, w której jutro mam iść.... jestem załamana
Stary 2013-06-23, 22:15   #4823
dzaga1989
Zakorzenienie

Pipson, mialam to samo! Rok temu bylam taki lachon, bez problemu wchodzilam w kiecke a w czwartek juz balam sie ze z golym tylkiem pojde bo ledwo w swoja weszlam. A w taka z Asos co mam to juz w ogole masakra - wchodze tylko bez stanika a i tak ledwo oddycham w niej.
Ide spwc. Trzymam jutro kciukiii! Jak juz sie ogarniesz to napisz jak tam
Stary 2013-06-23, 22:28   #4824
Margot85
Wtajemniczenie

pipson
oczywiście trzymam, jak nie sukienką to przecież wiedzą i elokwencją całą komisję olśnisz

Dzień postny zaliczony, ale pospałam wieczorem 3 godzinki Zobaczymy jak jutro będzie ale myślę, że dam radę
Stary 2013-06-24, 05:40   #4825
dzaga1989
Zakorzenienie

Margotku, no właśnie ale ze mnie burak - ja Tobie jeszcze nie zdążyłam pogratulować i życzyć wszystkiego co najpiękniejsze Zatem wszystkiego najlepszego, szczęścia i masę miłości na nowej drodze życia

Zoska, zapomniałam odpisać - w końcu ubiłam te białka, dałam troszeczkę budyniu i taką pianę zrobiłam na wierzch. A dziś patrzę - nawet jest rosa. Jeeezu, jak od teściowej

A my dziś idziemy w końcu te restauracje obejrzeć jak TŻ już z pracy wróci. Mamy chyba 4 na oku, z czego na 2 nam najbardziej zależy. Modlę się w duchu żeby nie było żadnych większych przeszkód, bo często sobie coś zaplanujemy a potem sytuacja w rzeczywistości wygląda nieco inaczej.

A ja wcześniej robię 1 krok "perfekcyjnej" czyli odgracanie i przejdę się po lumpach. Wczoraj z TŻ obejrzałam wieczorem film - Loopers - polecam! Gra tam Emily Blunt, jeśli ktoś ją lubi to informuję No i @ mam, więc wczoraj na rwr myślałam że się przekręce. Ale przejechałam 40 min. , zrobiłam 50 brzuchali a potem walnęłam Redsa tego ananas/grejfrut co mi został. Teraz piję kawę i pożarłam kawałek sernika. Fajnie że całe ciacho mi wyszło tylko 800kcal więc na poranną "rozgrzewkę" jak znalazł taki mały kawalątek. Potem na śniadanie mam Just Fit z mlekiem, bo w Biedrze of kors płatków owsianych nie uświadczysz - damn. No lecę.
Miłego dzionka lachonki

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-06-24 o 05:41
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 06:56   #4826
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
O matko.... ale rygor Bardzo odpowiedzialną pracę ma
Dzielna żona, że na niego czekasz i wspierasz w tym, co robi :roza

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilke zobaczyc co się dzieje na wątku a tu proszę ...

Oprócz tego pozdrawiam Was wszystkie i wysyłam Wam buziaki znad książek Dietkę ładnie trzymam i nawet coś waga spada .
brawo za spadki

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
pipson
oczywiście trzymam, jak nie sukienką to przecież wiedzą i elokwencją całą komisję olśnisz

Dzień postny zaliczony, ale pospałam wieczorem 3 godzinki Zobaczymy jak jutro będzie ale myślę, że dam radę
Super.Ja dziś też poszczę,bo week tak się najadłam,że szkoda gadać
Pipson Ja też trzymam
a gdzie Heroine mam nadzieję,że się nie padła przez ten ostatni post?
Stary 2013-06-24, 10:28   #4827
heroine86
Zakorzenienie

Siema

Cytat:
a gdzie Heroine mam nadzieję,że się nie padła przez ten ostatni post?
a Heroine była na weselu i wczoraj jak wróciliśmy to padłam, ale nie po poście tylko ze zmęczenia podróżą i niewyspania

Pipson, trzymam noł stresssss, będzie dobrze

Margot, no i widzisz, kilka minut i po robocie jeszcze raz szczęścia Kochana! a co do zdjęć: oczywiście, że widać różnicę! Wiesz w czym? w jędrności ciałka! pal licho sześć te 2 cm w brzuchu, ciało masz bardziej zbite no i tych spodni gratuluję! a teraz Kochana działamy dalej i będzie jeszcze piękniej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 11:46   #4828
zooska
Zakorzenienie

Margot Powiem Ci, że po fotach widać meeega różnicę

Stary 2013-06-24, 11:56   #4829
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej ja tylko na chwile jestem juz u cioci także odpoczywa. Co do diety to się wkurzylam po tygodniu i 2 dniach postu waga 60,2 a juz bylo 59,6 wypadałoby jutro zrobić dzień postny
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:01   #4830
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie już się pogoda zepsuła i na termometrze tylko 14 stopni i pochmurno mam nadzieję, że niedługo zaś będzie ciepło

Pipson mocno trzymam
Super, że odżywka Ci pasuje to najważniejsze mi ostatnio żadna nie pasuje :/ kupiłam Joannę mak i bawełna b/s powinna ułatwiać rozczesywanie, a jest wręcz przeciwnie Isana też się nie sprawdziła, jedynie które lubię i coś robią z włosami to oleo i fruity passion z garniera

Margotku co do zdjęć to na prawdę jest coraz lepiej nie widać tych + 2cm w brzuszku ale powiem Ci, że widać jak bardzo Ci włoski urosły przez ten czas koniecznie proszę o osobną fotkę Twoich włosków

Heroine i jak tam po weselichu pobawiłaś się ? Ja jeszcze kiecuszki nie mam, może w tygodniu koleżanka mi ją przywiezie

Na obiad zrobiłam dziś krokiety z pieczarkami parówką i serem żółtym ciekawe czy dobre będą

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cocktail miałam się pytac co się dzieje z Tobą, że nic nie piszesz. Kochana może po dłuższym czasie będzie waga spadać, nie martw się na zapas

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości