Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 12:55   #3541
Selay
Raczkowanie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

troche mialam stersow w zeszlym tygodniu, zbieralam sie od jakiegos czasu aby zakonczyc prace...wkoncu poinformowalam w firmie szefa i HRy ze niechce wracac do pracy po porodzie i czy mogliby mi pojsc na ugode i spisac koniec umowy za obustronnym porozumieniem (tylko w tedy mam zagwarantowane ze dostane wrazie czego kase na bezrobociu)...troche byli zaskoczeni ale zgodzili sie ...wiec huraaaaaaaaaaaaa jeszcze tylko 4 tygodnie i koniec pracyyyyyyyyy!
w NL mam tylko 3 miesiace macierzynskiego a przy 2 chlopcach (rok i miesiac roznicy) bylomi ciezko wrocic do pracy

teraz mam juz glowe pusta od tych zmartwien wiec moge znowu wiecej czasu siedziec na naszym watku

gratuluje wszystkim udanych wynikow i rosnacych tygodni

ja mialam przy pierwszym dziecku taki usztywnany rozek ale powiem prawde ze ani razu podkladni szczytwnej nie uzylam (ma on niby pomoc jak dziecko jest male i sie boimy malenstwo podnosic aby bylo usztywnione i nie ucieko nam z rak co uwazam za smiesznym argumentem)
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:55   #3542
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Tancia dokładnie, lepiej zapłacić troszkę więcej i mieć na lata moi rodzice tez tak zawsze kupowali i ja od nich się nauczyłam oczywiście w granicach rozsądku, bo np lodówki za 14.000 bym nie kupiła
łooo matulu to są lodówki za tyle kasiory? nieźle
w ogóle to policzyłam sobie 15 tysięcy na dolną łazienkę że nam styknie na jej urządzenie ale już widzę że znów moje kosztorysy (jak i te sprzed budowy) pójdą się.....
chociaż powiem wam że zaskoczyłam się pozytywnie kosztami budowy domu 50-metrowe mieszkanie u mnie w mieście kosztuje 250 tysięcy to ja jeszcze 200 tysięcy nie wydałam na budowę a mam już piętrowy 133 metrowy +20 metrów garażu dom i to z piwnicą dodatkowo jeszcze i już z instalacjami i tynkami wewnętrznymi także jak ktoś ma dylemat budować się czy kupić mieszkanie to mówię BUDOWA
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:56   #3543
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
lola, można Jest kilka ćwiczeń na nogi, które nie angażują brzucha, a mogą pomóc Genialne są ćwiczenia na piłce. Oczywiście o ile nie masz całkowitego zakazu ruchu.
nie ja moge sie ruszać;p pilki nie mam ale jak trzeba zakupie, a jakie to cwiczenia? sa gdzies w neci?

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Niestety czyt.więcej - http://media2.pl/media/103651-Dzien-...-tygodniu.html
Tylko w niedziele będzie dzień dobry wakacje.
ja u siebie żadnej kablowki nie bede miala tylko dekoder i 10 zl mscznie, nie ma za co im placic poprostu
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:57   #3544
Fikusek82
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy

Fikusek spory już ten Twój buń [/QUOTE]

Troszkę mnie wywalilo ale ze starszą cora miałam to samo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:58   #3545
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
eee kwestia przyzwyczajenia...ja jak przyjechalam 1 raz do tz to zrobilam liste zakupow a potem jak poszlam do sklepu to prawie makaronu nie kupilam bo mi sie drogi wydawal ale prawda jest taka ze nieznajac sie weszlismy to jednego z drozszych sklepow...teraz nauczylam sie robic zakupy w lidlu i srednio tak z 50 euro na tydzien idzie, ale wtedy wyjezdzam z pelnym wozkiem a w pl to czasem mialam g w koszyku a i tak ponad 100 zl szlo...no a reszte zakupow jak czegos w lidlu nie ma lub gdzie indziej jest lepsze to kupuje w innych sklepach i szczerze to jakos strasznie nie patrze na ceny

z poczatku jest ciezko bo sie przelicza i pewnie macie tez sporo wydatkow zeby sie urzadzic ale potem jest fajne uczucie ze wlasciwie mozesz sobie kupic prawie wszystko i nie musisz sie martwic ze nie bedzie co jesc...

Hurrra dzwonila pani ze dostalismy to mieszkanie takze w sierpniu sie przeprowadzamy....rany ile czeka nas wydatkow i roboty...ale przynajmniej zima moze bedzie ciepla i nie bede musiala targac wozka na 2 pietro bo tam jest winda
jak ja mieszkalam wNL to uwielbialam zakupy! mi sie wydawalo wszystko tansze, ale ja nie prezliczalam, wlaśnie tak jak Samba mówila za 5o euro potrafilismy przezyc spokojnie tydzien i bylo wszystko! a tu... szkod agadac, mama nadzieje ze szybko bede mogla dojechac do TŻ
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:59   #3546
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

A w ogóle tyłek i ręce mnie bolą od wczorajszego roweru. Wsiadłam po trzech miesiącach i mieliśmy tak lajtowo pojeździć - po ścieżce rowerowej koło domu, a wyszło 35 km częściowo po leśnych duktach
ale zaskoczenie totalne, bo poza zmęczeniem, nic mi nie jest (no dobra i obitym od siedzenia tyłkiem). Brzuch ani razu nie stwardniał, Młody kopie, a w czasie jazdy lekko się kotłował - chyba mu się podobało
A w ogóle pogoda była cudna, nie za gorąco, a łąki dookoła Wrocławia są o tej porze roku cudowne

Ponawiam pytanie o usztywniane rożki - po co one są?
O jak ja kocham jazdę na rowerze. Ale mój to już pewnie kurzem zaległ. Ostatnio to chyba w czwartym m-cu wsiadłam.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:59   #3547
kaska87
Zakorzenienie

Tancia, ale nie każdy ma działke za free także tutaj pewnie 100k trzeba doliczyć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:04   #3548
rusałka_1
Zakorzenienie

Hej

Ja byłam rano na spotkaniu z koleżanką ze studiów
Na szczęście dziś czuję się lepiej i brzuch już nie pobolewa

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Jak leżeliśmy z mężem w łóżku to stękaliśmy,że nas plecy bolą. Ja mu mówię,że on jest taki bieeedny, bo się napracował i go bolą. On do mnie,że ja też jestem taaaakaaa biedna. Ja na to zdziwiona,że przecież ja nic nie robiłam, a on na to "Jak to?Robisz bardzo dużo dla nas wszystkich już od 7 miesięcy. I to jest najważniejsze ze wszystkiego". I jak go nie kochać?

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
witajcie

przepraszam, ale nie nadrobię Waszej skrobaniny

trzymajcie kciuki za mój pobyt szpitalny, ja się niebawem zbieram...
jeśli opanuję swojego phona to zerknę z wyrka szpitalnego
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
kciuki są

jeszcze takie coś kupiłam na życzenie TŻ http://allegro.pl/smieszny-smoczek-s...326759926.html

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A u mnie 15 stopni
U mnie 18

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Hurrra dzwonila pani ze dostalismy to mieszkanie takze w sierpniu sie przeprowadzamy....rany ile czeka nas wydatkow i roboty...ale przynajmniej zima moze bedzie ciepla i nie bede musiala targac wozka na 2 pietro bo tam jest winda
SuperGratulacjekl aski:

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Heh, wstałam o 9, zawiozłam młodego do KM, zrobiłam zakupy, umyłam się i zaraz już muszę wychodzić do lekarza.
Trzymajcie kciuki, bo brzuch znów twardnieje Mam nadzieję, że to nadal tylko twardnienie albo skurcze B-H, a nie coś poważnego
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Wła,śnie spojrzałam na suwaczku że wychodzi mi 27 t i 1 dz więc chyba witam się w 7 miesiącu
Gratulacje

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:08   #3549
ladanseuse14
Zakorzenienie

jestem
30 stron do nadrobienia
Stary 2013-06-24, 13:13   #3550
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancia, ale nie każdy ma działke za free także tutaj pewnie 100k trzeba doliczyć
no co racja to racja... działka po rodzicach jakiś czy dziadkach się przydaje... ale 100k to chyba działka na domek nie kosztuje aż co? nie znam się w sumie ale to chyba w mieście takie ceny? czy pod miastem?
Stary 2013-06-24, 13:13   #3551
ladanseuse14
Zakorzenienie

czy którąś z was męczą mdłości i wymioty? robi się którejś słabo?
Stary 2013-06-24, 13:20   #3552
Asiek84
Wtajemniczenie

Witam się ponownie, jestem już przyjęta na oddział i jutro pierwsze badanka.

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
łooo matulu to są lodówki za tyle kasiory? nieźle
w ogóle to policzyłam sobie 15 tysięcy na dolną łazienkę że nam styknie na jej urządzenie ale już widzę że znów moje kosztorysy (jak i te sprzed budowy) pójdą się.....
chociaż powiem wam że zaskoczyłam się pozytywnie kosztami budowy domu 50-metrowe mieszkanie u mnie w mieście kosztuje 250 tysięcy to ja jeszcze 200 tysięcy nie wydałam na budowę a mam już piętrowy 133 metrowy +20 metrów garażu dom i to z piwnicą dodatkowo jeszcze i już z instalacjami i tynkami wewnętrznymi także jak ktoś ma dylemat budować się czy kupić mieszkanie to mówię BUDOWA
Ja również polecam budowę oczywiście jeśli jest jeszcze działka swoja to jest super
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:21   #3553
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ja wczoraj tak kiepsko się czułam... poszłam do Kościoła to po minucie sobie siadłam i już nie wstałam bo jak mi zaczęło szumieć w uszach to myślałam że zemdleję.. a byłam na dworze oczywiście nie w srodku.. i właśnie tak mnie trochę mdliło tak jakby śniadanie w ogóle nawet nie zaczęło się trawić... ale to takie jednorazowe bardziej było bo na codzień czuję się ok
Stary 2013-06-24, 13:22   #3554
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
No niech porobią, niech wszystko sprawdzą,
Trzymam kciuki

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-24, 13:23   #3555
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj tak kiepsko się czułam... poszłam do Kościoła to po minucie sobie siadłam i już nie wstałam bo jak mi zaczęło szumieć w uszach to myślałam że zemdleję.. a byłam na dworze oczywiście nie w srodku.. i właśnie tak mnie trochę mdliło tak jakby śniadanie w ogóle nawet nie zaczęło się trawić... ale to takie jednorazowe bardziej było bo na codzień czuję się ok
hm, bo ja już kolejny dzień z rzędu wymiotuję i mnie mdli i mi słabo
Stary 2013-06-24, 13:26   #3556
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Ja również polecam budowę oczywiście jeśli jest jeszcze działka swoja to jest super
No właśnie, jeszcze rok temu jak mnie się pytali co bym wolała: mieszkanie czy domek, bez wahania odpowiadałam mieszkanie. Ale z biegiem czasu coraz bardziej przekonuje mnie wizja małego domku, z podwórkiem, kotem i pieskiem. Nie musi być duży, ważne że mój wlasny kąt

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-24, 13:26   #3557
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
troche mialam stersow w zeszlym tygodniu, zbieralam sie od jakiegos czasu aby zakonczyc prace...wkoncu poinformowalam w firmie szefa i HRy ze niechce wracac do pracy po porodzie i czy mogliby mi pojsc na ugode i spisac koniec umowy za obustronnym porozumieniem (tylko w tedy mam zagwarantowane ze dostane wrazie czego kase na bezrobociu)...troche byli zaskoczeni ale zgodzili sie ...wiec huraaaaaaaaaaaaa jeszcze tylko 4 tygodnie i koniec pracyyyyyyyyy!
w NL mam tylko 3 miesiace macierzynskiego a przy 2 chlopcach (rok i miesiac roznicy) bylomi ciezko wrocic do pracy
Fajnie,że udało Ci się dogadać z szefem

Cytat:
Wielkie kciuki
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:27   #3558
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

nas budowa lacznie z zakupem dzialki wyniosla ok. 150 tys zl ale dzialke udalo nam sie okazyjnie kupic za ok. 60 tys juz z oplatami wszelkimi, a domek niemal w calosci wybudowal tz z tesciem + pomocnicy jedynie strop, wiezbe i w zeszlym roku elewacje bo tz juz nie bylo w pl robila ekipa...

Zbieram sie do lekarza...od rana mam cykora czy ok wszystko...pewnie zas odbije sie to na cisnieniu ehhhhhh....

W ogole to wczoraj takie pyszne leczo zrobilam ze wcielabym caly gar ale odmowilam sobie dokladeczki bo nie chce sie zalamac jak wejde na wage u gina haha
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:36   #3559
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
a ja nie mam roweru... i mój ginek mówił, że zaleca ruch ale rower mówił by lepiej odpuścić//
Też słyszałam, że rower niewskazany, w poprzedniej ciąży jeździłam bo nie wiedziałam.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość

teraz mam juz glowe pusta od tych zmartwien wiec moge znowu wiecej czasu siedziec na naszym watku

gratuluje wszystkim udanych wynikow i rosnacych tygodni

ja mialam przy pierwszym dziecku taki usztywnany rozek ale powiem prawde ze ani razu podkladni szczytwnej nie uzylam (ma on niby pomoc jak dziecko jest male i sie boimy malenstwo podnosic aby bylo usztywnione i nie ucieko nam z rak co uwazam za smiesznym argumentem)
To fajnie.A nie ma tam urlopów wychowawczych?

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
No tak normalnie to nie, ostatnio jak się pakowałam podczas okrutnego upału
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:36   #3560
Snow_White1
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki,

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Fikusek spory już ten Twój buń
Troszkę mnie wywalilo ale ze starszą cora miałam to samo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Stary 2013-06-24, 13:37   #3561
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
hm, bo ja już kolejny dzień z rzędu wymiotuję i mnie mdli i mi słabo
może po prostu twój organizm tak upały znosi kiepsko i po prostu miał już dość...

Cytat:
No właśnie, jeszcze rok temu jak mnie się pytali co bym wolała: mieszkanie czy domek, bez wahania odpowiadałam mieszkanie. Ale z biegiem czasu coraz bardziej przekonuje mnie wizja małego domku, z podwórkiem, kotem i pieskiem. Nie musi być duży, ważne że mój wlasny kąt
oj tak, ja przed ślubem jak nakręcona gadałam tżtowi że tylko mieszkanie i koniec kropka. Ale że po ślubie musieliśmy zamieszkać z teściami w domku jednorodzinnym to tż kupił mi autko i tak minęły 3 lata poza miastem a ja tak do domku się przyzwyczaiłam że to dla mnie raj na ziemi

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2013-06-24 o 13:40
Stary 2013-06-24, 13:39   #3562
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
No dokładnie...100k to mimimum, jeśli chce się mieć w miarę dużą działkę 1000-1200 m2 i jeszczw jakiejś sensownej lokalizacji. W Łodzi to więcej niż 100k za taką działkę...

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
O jak ja kocham jazdę na rowerze. Ale mój to już pewnie kurzem zaległ. Ostatnio to chyba w czwartym m-cu wsiadłam.
Mnie w zeszłe lato ukradli mój 16-letni rower
Stary 2013-06-24, 13:40   #3563
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
może po prostu twój organizm tak upały znosi kiepsko i po prostu miał już dość...
Zdecydowanie może być to przez upały.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:41   #3564
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak w środę wieczorem miałam...chyba przez upał. Gin powiedziała też, że fenek może taki efekt dać przy takich upałach.
Stary 2013-06-24, 13:42   #3565
ja :)
Zakorzenienie

Re: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
no co racja to racja... działka po rodzicach jakiś czy dziadkach się przydaje... ale 100k to chyba działka na domek nie kosztuje aż co? nie znam się w sumie ale to chyba w mieście takie ceny? czy pod miastem?
Ojj kosztuje. I to w malym miasteczku/pod miastem. Wiem, bo jestem w temscue od zeszlego roku ale wg mnie i tam warto. W miescir jak krk to ceny dzialek sie w milionach liczy. Poza miastem za sredniej wielkosci dzialke 80k to raczej standard. Na wioskach ceny troche nizsze - ok 50k.

A tak w ogole to pozdrawoam z plazy nad naszym Baltykiem Poli sie podoba bo mocno kopie

I sliczne brzuchy piwrzycalyscie ostatnio!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:43   #3566
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie może być to przez upały.
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja tak w środę wieczorem miałam...chyba przez upał. Gin powiedziała też, że fenek może taki efekt dać przy takich upałach.
to mnie trochę uspokoiłyście...
Stary 2013-06-24, 13:47   #3567
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
to mnie trochę uspokoiłyście...
Upały. Ja mężowi prawie w piątek na ulicy przez temperaturę odjechałam

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-24, 13:55   #3568
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
A tak w ogole to pozdrawoam z plazy nad naszym Baltykiem Poli sie podoba bo mocno kopie
zazdroszczę
sami rozważamy z mężem czy by się nie wypuścić na kilka dni nad morze ale ja się chyba boję... chyba pozostanę na swoim podwórku w tym roku...
Stary 2013-06-24, 14:05   #3569
Selay
Raczkowanie

maharet1092
Kod:
A nie ma tam urlopów wychowawczych?
w Nl sa jak najbardziej urlopy wychowawcze, ale niestety bezplatne, wiec bardziej mi sie oplaca siedziec na bezrobociu rok i miec pewne i calkiem dobre pieniadze niz rok niemiec nic i wrocic do pracy ktora i tak mnie juz drazni
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:09   #3570
butterfly20
Zakorzenienie

Tancia tak jak pisała Kaśka-budowac się można,ale jak się ma działkę. Działka to jest dodatkowy koszt i to niemały, więc już nie jest tak kolorowo. Miałam klientow, ktorzy nie zarabiali kokosów,chcieli brać hipka na działkę a potem myśleć o budowie domu. Jeśli mieli 4 k na czteroosobową rodzinę i mieli płacić raty za działkę to ja nie wiem kiedy oni by ten dom postawili. W takich przypadkach lepiej mieszkanko i mieć gdzie mieszkać niż żyć marzeniami...ech...

Ale mnie wszystko masakrycznie boli...teraz jeszcze mąż tam musi dokończyć i już wieczorkiem u siebie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości