Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 13:08   #3301
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie
od soboty rano byłam u rodziców dlatego średnio się udzielałam bo przez 2 dni zadowolić wszystkich ilością spędzonego czasu z daną osobą nie jest łatwo

dziś wróciłam do Warszawy i siadam do nauki na jutrzejszy egzamin

ja również używam maszynki, czasami kremów do depilacji albo pianki, u mnie to się sprawdza plastry kupiłam raz i więcej nie spróbuję, a depilatora nie używałam nigdy

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:08   #3302
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Zarówno u mnie jak i u Tż są firanki w oknie i nawet razu ich jeszcze nie prasowałam Wkładam do pralki, nastawiam program delikatny, wirowanie minimalne albo wyłączone i po upraniu od razu wieszam. Jeżeli są mokre bardzo (w sensie, że woda kapie) to podkładam pod nie ręczniki.

Lubię prasować ale bez przesady
Ja tak samo, nie prasuję firanek, bo one same 'się prasują' jak się je powiesi zaraz po wypraniu.
A wypranie to niezbyt wielki wysiłek, wszak nie piorę na tarze w miednicy, tylko wrzucam do pralki.Tak samo jak ciuchy, ręczniki, czy szmatki itd.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:15   #3303
smokeyeye
Raczkowanie

Hej
Dziewczyny kazdej z Was,ktora napisala ws.foto i video bardzo ,bardzo serdecznie dziekuje!!!
Bede szukala nadal,Tz twierdzi w dalszym ciagu,ze znajdziemy w takiej cenie(on to w ogole zapoczatkowal i ustalil kwote 2 tysi),ale ja nie chce miec tandetnych ,brzydkich zdjec czy filmu z wesela.Dzis z nim porozmawiam i jesli nadal bedzie sie upieral,to w takim razie powiem ,ze rezygnujemy z jednej uslugi.Wole miec albo porzadne zdjecia albo wideo!
Jeszcze raz dzieki!

poznanianko powodzenia..!dasz rade

mala_czarna ja uzywam wosku od dawna.Teraz aktualnie mam veet easy wax i jestem bardzo zadowolona(tylko zabij mnie, nie wiem czy w Pl jest on juz dostepny).Sa tylko 2 zasady ktorych trzeba sie trzymac by zabieg ogolnie depilacji woskiem wykonac z zadowalajacymi efektami.Po pierwsze trzeba sie 'zapuscic',wloski musza miec o,5 cm,nie mniej,bo krotsze nie przylegaja do wosku i nie chwyta on ich.
Po drugie wosk trzeba dobrze rozgrzac!To wazne.No i skora musi byc sucha,tj nie natluszczona wczesniej niczym.
smokeyeye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:34   #3304
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
U mnie plastry się nie sprawdziły - przylepiam i boli jak nie wiem co, a włosów nie wyrywa prawie w ogóle... za to moja koleżanka sobie chwali. Kup na próbę, może akurat u Ciebie się sprawdzą

Ja używam depilatora (właśnie sobie przypomniałam, że muszę kupić nowy, bo stary już dogorywa). Z początku dość bolało, ale już po kilku sesjach włosy zaczęły odrastać słabsze i mniej "ukorzenione", teraz nie boli mnie już prawie wcale. Depiluję tylko łydki, od czasu do czasu próbuję uda/pachy, ale tam moim zdaniem ból jest nie do zniesienia i sięgam po starą, dobrą maszynkę.

Na pewno nie warto nastawiać się na teksty reklamowe typu "gładkie nogi przez dwa tygodnie" - guzik prawda. Ja przynajmniej raz w tygodniu muszę sięgnąć po depilator, bo po takim czasie zaczynają się pojawiać pojedyncze włoski. Nie trwa to długo, bo są jasne i cienkie, ale jednak nogi już nie są gładkie.

Ważny jest też regularny peeling - bez tego włosy wrastają, u mnie szczególnie na łydce nad kostką i przy kolanach ale to pewnie zdarza się też przy wosku.
Zawsze myślałam nad kupnem depilatora, ale boję się, że kupię, a moje nogi podziękują za jej usługi czerwonymi kropkami... I co wtedy z nią zrobić :/

Tak używam maszynki i niestety jest to uciążliwe w pewnym sensie.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:38   #3305
Dominika2303
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

a na jaką długość trzeba było by kłaka "zapuścić" na łydkach żeby poszło?
Ja miałam ze 2-3 mm bo mam tam cienkie i dość jasne włosy, ale chyba na opakowaniu pisze, ze wystarczy 1,5 mm
Dominika2303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:39   #3306
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

ja jak sie rano ogolę to wieczorem już mnie kłuje
więc musiałabym codziennie ale codziennie golę tylko pachy, a nogi co kilka dni 9a niech kłują ). Dodatkowo mam uczulenie na wszystkie panki do golenia (nawet te dla skóry wrażliwej), więc musze golić się mydłem

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:49   #3307
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominika2303 Pokaż wiadomość
Ja miałam ze 2-3 mm bo mam tam cienkie i dość jasne włosy, ale chyba na opakowaniu pisze, ze wystarczy 1,5 mm
Ja mam jaśniutkie i krótkie włoski na nogach i jeszcze nigdy nie goliłam W lato ich nie widać w zimę zresztą też.

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Zawsze myślałam nad kupnem depilatora, ale boję się, że kupię, a moje nogi podziękują za jej usługi czerwonymi kropkami... I co wtedy z nią zrobić :/

Tak używam maszynki i niestety jest to uciążliwe w pewnym sensie.
Moja siostra kupiła depilator i okazało się, że nie może go używać bo pojawiają jej się czerwone krostki które utrzymują się około tygodnia. Poszła do dermatologa który powiedział jej, że ma za delikatną skórę i to jest reakcja alergiczna.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-06-24 o 13:56
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 14:02   #3308
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014

Ani,ja jestem z okolic jakby,bo z bydgoszczy a co chcialas?
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie: chce kupić plastry z woskiem do depilacji. Używałyście kiedyś? Możecie coś polecić/odradzić? Jak wg Was z jakością takiej depilacji??
Jabsie czaje zeby zrobic paste cukrowa do ktorej nie poyrzeba paskow obejrzalam na yt jak sie robi i uzywa i sie napalilam
Dziewczyny a ny sie okazuje ze nie bedziemy sami w mieszkanku po slubie i dostaniemy pokoj,ale za to duzy i chcemy polaczyc salon z sypialnia.mysle o postawieniu scianki dzialowej i pzy tej sciance zrobic komode i tv.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:05   #3309
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Ja mam jaśniutkie i krótkie włoski na nogach i jeszcze nigdy nie goliłam W lato ich nie widać w zimę zresztą też.

Moja siostra kupiła depilator i okazało się, że nie może go używać bo pojawiają jej się czerwone krostki które utrzymują się około tygodnia. Poszła do dermatologa który powiedział jej, że ma za delikatną skórę i to jest reakcja alergiczna.
wow, zazdroszczę

A jesli już o goleniu mowa co sądzicie na temat golenia się u facetów i Ci Wasi TŻci się golą? mój mimo, że jest brunetem nie ma jakiegoś gęstego zarostu właściwie nigdzie nawet na twarzy ma zarost jak u nastolatka nad czym bardzo ubolewam bo z dwudniowym zarostewm wygląda średnio a uwielbiam takie zarosty u facetów no ale trudno już
no i ja Go namówiłam na golenie pach (podporządkował się choć nadal nie jest do tego przekonany), bardziej ze względów estetycznych niż higienicznych bo mój TŻ mało się poci. Ale dla mnie obleśne są kłaki pod pachami, w lato szczególnie
a i kiedyś tak sam od siebie ogolił se linie od pępka do... bo mu się nie podobało ale jednak stwierdził, ze to pedalsko wygląda
no i właściwie na tym golenie mojego TŻta się kończy

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Ani,ja jestem z okolic jakby,bo z bydgoszczy a co chcialas?

Jabsie czaje zeby zrobic paste cukrowa do ktorej nie poyrzeba paskow obejrzalam na yt jak sie robi i uzywa i sie napalilam
Dziewczyny a ny sie okazuje ze nie bedziemy sami w mieszkanku po slubie i dostaniemy pokoj,ale za to duzy i chcemy polaczyc salon z sypialnia.mysle o postawieniu scianki dzialowej i pzy tej sciance zrobic komode i tv.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a z kim będziecie?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-06-24, 14:08   #3310
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM

missmalezji, ja stosowałam kiedyś pastę cukrową Ogólnie efekty spoko, tylko dużo zabawy z tym, dużo brudzenia w domu, dużo sprzątania

Ja używam depilatora.
Sekret, to jak któraś pisała: peeling + nawilżanie nóg.

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Pysia, mój TŻ też się goli pod pachami
Sam to z siebie robi. Jednak uważam, że to higieniczniej, no przecież oni się też pocą (często bardziej niż kobiety), w lecie ten pot osiada na włoskach, no fuuuj. A wiadomo, że nieogolone nigdy pachy, to niezłe kłaki mają.
Łatwiej utrzymać higienę.
Tu i ówdzie też się goli, bo lubi, lepiej się czuje
Stary 2013-06-24, 14:14   #3311
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM

Cytat:

I tego się boję. Okaże się, że nie mogę i szkoda tylko kasy

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
missmalezji, ja stosowałam kiedyś pastę cukrową Ogólnie efekty spoko, tylko dużo zabawy z tym, dużo brudzenia w domu, dużo sprzątania

Ja używam depilatora.
A jak kupowałaś to czym się kierowałaś? Chciałabym uniknąć wyrzucenia kasy w błoto.

Stary 2013-06-24, 14:14   #3312
KasiaK_080290
Zadomowienie

jeśli chodzi o golenie to mój ma zarost mocny i co 3 dni się goli, czasami zostawia sobie bródkę tylko, taki 2 dniowy zarost fajnie wygląda, taki niby "zaniedbany" ale to strasznie kłuje goli pachy i jak go najdzie miejsca intymne czasami

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-06-24 o 14:15
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:18   #3313
exist_
Zakorzenienie

Mój TŻ goli się praktycznie codziennie - jeśli idzie do pracy, taki jest wymóg jego stanowiska. Najdłużej zarost ma 2-3 dni, bo z dłuższym maszynka sobie nie radzi, ma gęsty, gruby zarost.
I wiadomo, miejsca intymne, ale nie jakoś regularnie. Pod pachami się nie goli bo nie ma tam za bardzo czego golić

Z kolei włosy na głowie ma tak gęste że wykończył 3 maszynki "domowe", a i fryzjerka najpierw mu skraca włosy nożyczkami a później tnie maszynką bo inaczej nie idzie
Stary 2013-06-24, 14:21   #3314
Dotka90
Zakorzenienie

Kishlaczkowa, ło matko, już nie pamiętam, bo mój depilator ma ładnych kilka lat. Mam rowentę taką czarno-różową i sobie chwalę Wiem, że ona ma wirujące dyski i to ponoć dobrze
Nie potrzebuję jakichś bajerów typu golenie pod wodą, chłodzenie, cisza, depilowanie bez zasilacza, więc chciałam coś prostego.
Najlepiej poczytać w necie, bo wtedy ta Rowenta była naprawdę polecana, a teraz na pewno już są lepsze, w podobnej cenie (ja ją kupiłam chyba za jakieś 150zł).
Mama ma Philipsa Satinelle i też jest zadowolona, ale on też z tych bez bajerów (no, trymer ma).

Polecam stronę ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ - tak wybraliśmy żelazko, odkurzacz i naprawdę jesteśmy z nich mega zadowoleni Prostownicę też wybrałam sugerując się opiniami z tej strony.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

strona to: co kupic. pl - adres jest zablokowany i mi wyczaszkowało
Stary 2013-06-24, 14:25   #3315
justynkie
Wtajemniczenie

Mój TŻ goli się jedynie na twarzy, co 2-3 dni.
Innych części ciała nie goli, nie podobają mi się wygoleni mężczyźni. TŻ bardzo dba o higienę, używa dobrych antyperspirantów, często bierze prysznic, nawet 2-3 razy dziennie, to też wynika z jego zawodu.
Fakt też, że nie ma dużego owłosienia, dosłownie kilka włosów pod pachami i na klacie. Kiedyś dla żartu ogolił sobie tors bo powiedział że z tymi włosami wygląda jak gimnazjalista ale później jęczał że go swędzi jak włosy odrastają.

U mnie np. nie lubi jak całkowicie się ogolę wszędzie. Mówi wtedy że mam kolano zamiast ...
Zawsze muszę mu zostawić chociaż pasek, bo o braku golenia nie ma mowy!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:27   #3316
say-hello
Zakorzenienie

hej.. wpadłam tylko zameldować, że żyję, ale bardzo kiepsko. sesja mnie dobija. ale jeszcze tylko do piątku! także w weekend znowu zacznę tu spamować
trzymajcie się! buziaki!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:43   #3317
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Kishlaczkowa, ło matko, już nie pamiętam, bo mój depilator ma ładnych kilka lat. Mam rowentę taką czarno-różową i sobie chwalę Wiem, że ona ma wirujące dyski i to ponoć dobrze
Nie potrzebuję jakichś bajerów typu golenie pod wodą, chłodzenie, cisza, depilowanie bez zasilacza, więc chciałam coś prostego.
Najlepiej poczytać w necie, bo wtedy ta Rowenta była naprawdę polecana, a teraz na pewno już są lepsze, w podobnej cenie (ja ją kupiłam chyba za jakieś 150zł).
Mama ma Philipsa Satinelle i też jest zadowolona, ale on też z tych bez bajerów (no, trymer ma).

Polecam stronę ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ - tak wybraliśmy żelazko, odkurzacz i naprawdę jesteśmy z nich mega zadowoleni Prostownicę też wybrałam sugerując się opiniami z tej strony.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

strona to: co kupic. pl - adres jest zablokowany i mi wyczaszkowało
To chyba będę musiała zaryzykować i kupić, może uczulenia nie będę miała. Mam taką cichą nadzieję.

Stary 2013-06-24, 14:47   #3318
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Trochę ostatnio rozmawialiśmy z TŻtem na temat naszej przyszłości i z tego względu, że TŻ jest bardzo dobry w tym co robi, ma duże doświadczenie itd postanowił wysyłać oferty pracy za granicę

jeżeli gdzieś by go chcieli za odpowiednią kasę (ma tam jakiś swój pułap ustalony poniżej którego nie schodzi) to zdecydował by się na wyjazd ja w tym czasie zapisałabym się na jakiś przyspieszony kurs języka, żeby się jeszcze podszkolić, w międzyczasie TŻ by się tam ustawił, znalazł mieszkanie i ja bym do Niego dojechała no i żylibyśmy długo i szcześliwie

mnie się właściwie taki plan podoba: mimo, że jestem bardzo zżyta ze swoją rodziną, wiem, że m.in w taki sposób mogłabym im pomóc. Poza tym mimo, że twierdzę, że z dobrym fachem w ręku i przy odrobinie szczęścia można znaleźć w Polsce dobrą pracę to jednak twierdze, że w tym kraju nic nie dąży do lepszego, a wręcz przeciwnie... Kiedyś byłam zapaloną patriotką, ale przeszło mi obserwując to co się dzieje w Polsce

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-06-24, 14:51   #3319
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Później coś mruczała do TŻ że jak mamy mało pieniędzy to ona może kupić świniaka i nam dać

ja używałam kiedyś plastrów z woskiem ale mi jakoś w ogóle nie wyrywały włosów ;/
też chciałam kupić depilator, ale też nie chcę wyrzucić kasy w błoto;/
ja używam niestety maszynki, czasem kremu do depilacji, chociaż on nie usuwa tak idealnie. ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:51   #3320
vixena
Rozeznanie

witam, żyje, może od przyszłego tygodnia cos się poudzielam - na razie sajgon w pracy i goście prawie cały tydzień.
buziaki dla wszystkich
Stary 2013-06-24, 14:51   #3321
karoolecka
Zadomowienie

Cześć Kochane Ale mnie tu u Was dawno nie było Dużo nadrobić nie dam rady, bo zaraz spadywuje na wyprzedaże Sesja zaliczona za wyjątkiem jednego egzaminu :< lipa straszna no ale student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu
Dużo się pozmieniało ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:09   #3322
Dotka90
Zakorzenienie

Pysia, ja uważam, że jak tylko ktoś ma możliwość wyjazdu do jakiegoś fajnego kraju, pracy za KONKRETNE pieniądze i spełniania się w swoim fachu, to jak najbardziej wyajzd jest dobrą opcją
Ja tam patriotką nie jestem, uważam że w tym kraju BARDZO ciężko się żyje, wszędzie na każdym kroku jest problem: do lekarza na NFZ dostać się: problem, dostać kredyt: problem, kupić mieszkanie: problem, pracować za konkretną kasę: rzadkość, mieć LUDZKIE warunki pracy: ciężko, mieć troje dzieci, żyć bez zbędnej spiny finansowej: rzadkość.
Wszędzie biurokracja, papiery, zakazy, nakazy.
Wymagania z kosmosu: języki znaj, doświadczenie miej, w ciążę nie zachodź, rób kursy i szkolenia z własnej kieszeni, pracuj ponad etat i dostaniesz 1200zł. No czasem 1500.
Ale ogólnie ciężko jest.
Do tego jak człowiek słucha codziennie o aferach politycznych, o tym kto ukradł i ile, kto sobie kupił garnitur z pieniędzy podatników, a kto wyjechał na wakacje albo zmienił samochód, to wcale nie napawa to optymizmem..

KIshlaczkowa - kup sobie SUDOCREM i od razu po depilacji się nim smaruj, pomoże
Stary 2013-06-24, 15:09   #3323
handzia600
perfumowe ADHD

hej , wróciliśmy z weekendu ze świadkami było super

przymierzałam w sobotę suknię , świadkowa pomagała i nie ma tragedii brakuje mi 5 cm do dopięcia się czyli bez lipy schudnę
Stary 2013-06-24, 15:20   #3324
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za radę! W takim razie kupię jakiś depilator i wypróbuję
A lepiej aby miał pęsety czy dyski?

Stary 2013-06-24, 15:26   #3325
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Ja też się kiedyś napaliłam i nawet zrobiłam sobie taką pastę ale coś ona nie wyszła i się zniechęciłam

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o golenie to mój ma zarost mocny i co 3 dni się goli, czasami zostawia sobie bródkę tylko, taki 2 dniowy zarost fajnie wygląda, taki niby "zaniedbany" ale to strasznie kłuje
mój też ma mocny zarost ale ja go uuuwielbiam z takim 2,3dniowym zarostem jest taaaki męski

i absolutnie mnie nic nie kłuje, tż różne rzeczy wyprawia które niby powinny mnie w niektorych miejscach drażnić ale mnie nic nie kłuje nigdzie

Cytat:
Ja używam depilatora.
nie zgodzę się z Tobą do końca.
tzn ja nogi po depilatorze miałam okej ale bikini była masakra! a się peelingowałam i smarowałam tam jak szalona a i tak później miałam wrastające włoski w tamtych rejonach...
i to takie, że serdecznie podziękowałam za depilator.
chciałam się wybrać na dep. brazylijską do kosmetyczki ale boję się, że znowu będę miała takie cyrki.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
stosowałam i mi nie pomogło

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:52   #3326
anannke
Zakorzenienie

Witam i ja po weekendzie nie zapomniałam o was

Nadrobiłam co tam pisałyście ale już daruję sobie cytowanie

Tylko powiem że co do depilacji to u mnie plastry się nie sprawdziły. Przymierzam się do kupna depilatora też tylko nie wiem jaki wybrać...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:58   #3327
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Dziękuję za radę! W takim razie kupię jakiś depilator i wypróbuję
A lepiej aby miał pęsety czy dyski?
Jak ja szukalam swojego to czytałam, że lepsze dyski

Tycikata, ale ja nie napisałam, że to jest dla każdego itd.

Umówmy się, nie dla każdego jest depilacja.
Mi włoski w okolicach bikini wrastają naprawdę sporadycznie, więc nie narzekam.

A depilacja + nawilżanie jest sekretem depilacji, bo dzięki temu włoskom łatwiej się przebić przez skórę i wrastają znacznie rzadziej.
Wiadomo, jednym wrastają bardziej, innym mniej, no tak bywa.

Jeden używa kremu do depilacji, a ja kremów nie znoszę, są nieskuteczne i mnie podrazniają.
Kwestia osobnicza.
Stary 2013-06-24, 16:29   #3328
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

a ja jutro na ta rozmowę idę i już rozmyślam co założe, jak sobie panokcie pomaluje, jak się uczesze, jakim make-up itd
z tego względu, że to nie jest jakis super elegancki sklep to ubiorę się w miarę elegancko, ale z nutką rockową, żeby zachowac troche samej siebie bo wiem, że jak bym się ubrała mega klasycznie to i tak by wyszła z tego dupa bo ja bym sie czuła jak pajac

a po rozmowe idę na szoping przy okazji

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-06-24, 16:31   #3329
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Czy to prawda, że w Anglii nosi się obrączkę na lewej dłoni a na prawej dłoni obrączki noszą wdowy?
nie tylko w Anglii, w ogóle na zachodzie tak jest u nas i na wschodzie jest na odwrót, obraczke i zaręczynowy nosi sie na prawej ręce a wdowy noszą po lewej...
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 16:36   #3330
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
nie tylko w Anglii, w ogóle na zachodzie tak jest u nas i na wschodzie jest na odwrót, obraczke i zaręczynowy nosi sie na prawej ręce a wdowy noszą po lewej...
to ja będe nosiła w stylu zachodnim nie lubię nic nosić na prawej ręcę
mój chłop zażyczył sobie dziś bardzo wykwintną kolację- hot dogi więc zaraz ide Mu szykować bo niebawem przybędzie szkoda bo fajnie mi się siedzi przy Jego kompie- mam monitor większy niż telewizor u Mamy

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-06-24 o 16:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości