|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
A wypranie to niezbyt wielki wysiłek, wszak nie piorę na tarze w miednicy, tylko wrzucam do pralki.Tak samo jak ciuchy, ręczniki, czy szmatki itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dziewczyny kazdej z Was,ktora napisala ws.foto i video bardzo ,bardzo serdecznie dziekuje!!! ![]() Bede szukala nadal,Tz twierdzi w dalszym ciagu,ze znajdziemy w takiej cenie(on to w ogole zapoczatkowal i ustalil kwote 2 tysi),ale ja nie chce miec tandetnych ,brzydkich zdjec czy filmu z wesela.Dzis z nim porozmawiam i jesli nadal bedzie sie upieral,to w takim razie powiem ,ze rezygnujemy z jednej uslugi.Wole miec albo porzadne zdjecia albo wideo! Jeszcze raz dzieki! ![]() poznanianko powodzenia..! ![]() ![]() mala_czarna ja uzywam wosku od dawna.Teraz aktualnie mam veet easy wax i jestem bardzo zadowolona(tylko zabij mnie, nie wiem czy w Pl jest on juz dostepny).Sa tylko 2 zasady ktorych trzeba sie trzymac by zabieg ogolnie depilacji woskiem wykonac z zadowalajacymi efektami.Po pierwsze trzeba sie 'zapuscic',wloski musza miec o,5 cm,nie mniej,bo krotsze nie przylegaja do wosku i nie chwyta on ich. Po drugie wosk trzeba dobrze rozgrzac!To wazne.No i skora musi byc sucha,tj nie natluszczona wczesniej niczym. |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak używam maszynki i niestety jest to uciążliwe w pewnym sensie.
![]() |
#3305 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
ja jak sie rano ogolę to wieczorem już mnie kłuje
![]() więc musiałabym codziennie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja siostra kupiła depilator i okazało się, że nie może go używać bo pojawiają jej się czerwone krostki które utrzymują się około tygodnia. Poszła do dermatologa który powiedział jej, że ma za delikatną skórę i to jest reakcja alergiczna.
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-06-24 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014
Ani,ja jestem z okolic jakby,bo z bydgoszczy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny a ny sie okazuje ze nie bedziemy sami w mieszkanku po slubie i dostaniemy pokoj,ale za to duzy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jesli już o goleniu mowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i ja Go namówiłam na golenie pach (podporządkował się choć nadal nie jest do tego przekonany), bardziej ze względów estetycznych niż higienicznych bo mój TŻ mało się poci. Ale dla mnie obleśne są kłaki pod pachami, w lato szczególnie ![]() a i kiedyś tak sam od siebie ogolił se linie od pępka do... bo mu się nie podobało ![]() ![]() no i właściwie na tym golenie mojego TŻta się kończy ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM
missmalezji, ja stosowałam kiedyś pastę cukrową
![]() ![]() Ja używam depilatora. Sekret, to jak któraś pisała: peeling + nawilżanie nóg. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Pysia, mój TŻ też się goli pod pachami ![]() Sam to z siebie robi. Jednak uważam, że to higieniczniej, no przecież oni się też pocą (często bardziej niż kobiety), w lecie ten pot osiada na włoskach, no fuuuj. A wiadomo, że nieogolone nigdy pachy, to niezłe kłaki mają. Łatwiej utrzymać higienę. Tu i ówdzie też się goli, bo lubi, lepiej się czuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM
Cytat:
![]() A jak kupowałaś to czym się kierowałaś? Chciałabym uniknąć wyrzucenia kasy w błoto.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 |
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o golenie to mój ma zarost mocny i co 3 dni się goli, czasami zostawia sobie bródkę tylko, taki 2 dniowy zarost fajnie wygląda, taki niby "zaniedbany" ale to strasznie kłuje
![]() ![]()
7.06.2014 ![]() ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-06-24 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ goli się praktycznie codziennie - jeśli idzie do pracy, taki jest wymóg jego stanowiska. Najdłużej zarost ma 2-3 dni, bo z dłuższym maszynka sobie nie radzi, ma gęsty, gruby zarost.
I wiadomo, miejsca intymne, ale nie jakoś regularnie. Pod pachami się nie goli bo nie ma tam za bardzo czego golić ![]() Z kolei włosy na głowie ma tak gęste że wykończył 3 maszynki "domowe", a i fryzjerka najpierw mu skraca włosy nożyczkami a później tnie maszynką bo inaczej nie idzie ![]()
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Kishlaczkowa, ło matko, już nie pamiętam, bo mój depilator ma ładnych kilka lat. Mam rowentę taką czarno-różową i sobie chwalę
![]() ![]() Nie potrzebuję jakichś bajerów typu golenie pod wodą, chłodzenie, cisza, depilowanie bez zasilacza, więc chciałam coś prostego. Najlepiej poczytać w necie, bo wtedy ta Rowenta była naprawdę polecana, a teraz na pewno już są lepsze, w podobnej cenie (ja ją kupiłam chyba za jakieś 150zł). Mama ma Philipsa Satinelle i też jest zadowolona, ale on też z tych bez bajerów (no, trymer ma). Polecam stronę ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ - tak wybraliśmy żelazko, odkurzacz i naprawdę jesteśmy z nich mega zadowoleni ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- strona to: co kupic. pl - adres jest zablokowany i mi wyczaszkowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ goli się jedynie na twarzy, co 2-3 dni.
Innych części ciała nie goli, nie podobają mi się wygoleni mężczyźni. TŻ bardzo dba o higienę, używa dobrych antyperspirantów, często bierze prysznic, nawet 2-3 razy dziennie, to też wynika z jego zawodu. Fakt też, że nie ma dużego owłosienia, dosłownie kilka włosów pod pachami i na klacie. Kiedyś dla żartu ogolił sobie tors bo powiedział że z tymi włosami wygląda jak gimnazjalista ![]() U mnie np. nie lubi jak całkowicie się ogolę wszędzie. Mówi wtedy że mam kolano zamiast ... ![]() Zawsze muszę mu zostawić chociaż pasek, bo o braku golenia nie ma mowy!
#3316 |
Zakorzenienie
|
hej.. wpadłam tylko zameldować, że żyję, ale bardzo kiepsko. sesja mnie dobija. ale jeszcze tylko do piątku! także w weekend znowu zacznę tu spamować
![]() trzymajcie się! buziaki! ![]()
#3317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
Trochę ostatnio rozmawialiśmy z TŻtem na temat naszej przyszłości i z tego względu, że TŻ jest bardzo dobry w tym co robi, ma duże doświadczenie itd postanowił wysyłać oferty pracy za granicę
![]() jeżeli gdzieś by go chcieli za odpowiednią kasę (ma tam jakiś swój pułap ustalony poniżej którego nie schodzi) to zdecydował by się na wyjazd ![]() ![]() ![]() mnie się właściwie taki plan podoba: mimo, że jestem bardzo zżyta ze swoją rodziną, wiem, że m.in w taki sposób mogłabym im pomóc. Poza tym mimo, że twierdzę, że z dobrym fachem w ręku i przy odrobinie szczęścia można znaleźć w Polsce dobrą pracę to jednak twierdze, że w tym kraju nic nie dąży do lepszego, a wręcz przeciwnie... Kiedyś byłam zapaloną patriotką, ale przeszło mi obserwując to co się dzieje w Polsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja używałam kiedyś plastrów z woskiem ale mi jakoś w ogóle nie wyrywały włosów ;/ też chciałam kupić depilator, ale też nie chcę wyrzucić kasy w błoto;/ ja używam niestety maszynki, czasem kremu do depilacji, chociaż on nie usuwa tak idealnie. ;/
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Rozeznanie
|
witam, żyje, może od przyszłego tygodnia cos się poudzielam - na razie sajgon w pracy i goście prawie cały tydzień.
buziaki dla wszystkich ![]()
![]() |
#3321 |
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Dużo się pozmieniało ?
#3322 |
Zakorzenienie
|
Pysia, ja uważam, że jak tylko ktoś ma możliwość wyjazdu do jakiegoś fajnego kraju, pracy za KONKRETNE pieniądze i spełniania się w swoim fachu, to jak najbardziej wyajzd jest dobrą opcją
![]() Ja tam patriotką nie jestem, uważam że w tym kraju BARDZO ciężko się żyje, wszędzie na każdym kroku jest problem: do lekarza na NFZ dostać się: problem, dostać kredyt: problem, kupić mieszkanie: problem, pracować za konkretną kasę: rzadkość, mieć LUDZKIE warunki pracy: ciężko, mieć troje dzieci, żyć bez zbędnej spiny finansowej: rzadkość. Wszędzie biurokracja, papiery, zakazy, nakazy. Wymagania z kosmosu: języki znaj, doświadczenie miej, w ciążę nie zachodź, rób kursy i szkolenia z własnej kieszeni, pracuj ponad etat i dostaniesz 1200zł. No czasem 1500. Ale ogólnie ciężko jest. Do tego jak człowiek słucha codziennie o aferach politycznych, o tym kto ukradł i ile, kto sobie kupił garnitur z pieniędzy podatników, a kto wyjechał na wakacje albo zmienił samochód, to wcale nie napawa to optymizmem.. KIshlaczkowa - kup sobie SUDOCREM i od razu po depilacji się nim smaruj, pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
perfumowe ADHD
|
hej , wróciliśmy z weekendu ze świadkami było super
![]() przymierzałam w sobotę suknię , świadkowa pomagała i nie ma tragedii brakuje mi 5 cm do dopięcia się czyli bez lipy schudnę ![]()
![]() |
#3324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A lepiej aby miał pęsety czy dyski?
![]() |
#3325 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i absolutnie mnie nic nie kłuje, tż różne rzeczy wyprawia ![]() ![]() ![]() Cytat:
tzn ja nogi po depilatorze miałam okej ale bikini była masakra! a się peelingowałam i smarowałam tam jak szalona a i tak później miałam wrastające włoski w tamtych rejonach... ![]() i to takie, że serdecznie podziękowałam za depilator. chciałam się wybrać na dep. brazylijską do kosmetyczki ale boję się, że znowu będę miała takie cyrki. ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja po weekendzie nie zapomniałam o was
![]() Nadrobiłam co tam pisałyście ale już daruję sobie cytowanie ![]() Tylko powiem że co do depilacji to u mnie plastry się nie sprawdziły. Przymierzam się do kupna depilatora też tylko nie wiem jaki wybrać... |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tycikata, ale ja nie napisałam, że to jest dla każdego itd. Umówmy się, nie dla każdego jest depilacja. Mi włoski w okolicach bikini wrastają naprawdę sporadycznie, więc nie narzekam. A depilacja + nawilżanie jest sekretem depilacji, bo dzięki temu włoskom łatwiej się przebić przez skórę i wrastają znacznie rzadziej. Wiadomo, jednym wrastają bardziej, innym mniej, no tak bywa. Jeden używa kremu do depilacji, a ja kremów nie znoszę, są nieskuteczne i mnie podrazniają. Kwestia osobnicza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro na ta rozmowę idę i już rozmyślam co założe, jak sobie panokcie pomaluje, jak się uczesze, jakim make-up itd
![]() z tego względu, że to nie jest jakis super elegancki sklep to ubiorę się w miarę elegancko, ale z nutką rockową, żeby zachowac troche samej siebie ![]() ![]() a po rozmowe idę na szoping przy okazji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój chłop zażyczył sobie dziś bardzo wykwintną kolację- hot dogi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-06-24 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.