|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Ja gole łydki albo maszynka albo depilatorem (zależy ile mam czasu i czym mi die chce, bo jednak maszynka jest wygodniejsza), a uda maszynka, bo depilatorem boli.Bikini i pachy tylko maszynka.
C. goli sie codziennie, nie wyjdzie do pracy nieogolony, nie czuje sie w zaroscie. Tylko w weekendy jak nigdzie nie wyjeżdżamy to sie nie goli i już po 2-3 dniach ma mocny, kłujący zarost. Pach nie goli, bo mówi, że potem będą mu rosły szybko i będzie musiał non stóp golic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3332 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() ja mam depilator i niestety... moge sie dwa razy z rzedu wydepilowac a potem mam tak masakrycznie powrastane włoski, ze kosmos. A stosowałam juz nawet taki gruby piling cukrowy i nic... Bikini golę niestety, chciałabym cos trwalszego, ale przy plastrach jednak sie boje bólu. Moj TZ ma fajny gęsty, ciemny zarost, wygląda jak taki rockowy bad boy i czesto nosi taki dwudniowy zarościk, albo troche dluzszy
|
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
No moja mama np. często prasuje firanki
![]() Ale ona jest z tych, co sobie lubią roboty dokładać
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama nawet skarpetki i majtki prasuje mojemu bratu ;/ a chłopak ma 20 lat ;/
|
#3336 |
|
Konto usunięte
|
Depilacja... mam depilator, kiedyś używałam szczególnie latem, bo ja praktycznie tylko w kieckach chodzę, zimą się nie przejmuję bo pod kryjącymi rajstopami nie widać ale ostatnio po dwóch podejściach do depilatora zauważyłam, że włoski mi po nim wrastają więc na golarkę chyba jestem skazana, ale ni narzekam ![]() u mnie w domu są takie firanki, które trzeba prasować, mam żałuje tego zakupu i następne kupi niemnące
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
say-hello, masakra!
Ja nie prasuję bielizny i skarpetek I ręczników. |
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
do tego gotuje mu, pierze, sprząta i robi wszystko za niego... szkoda mi jego przyszłej dziewczyny, będzie musiała albo go nauczyć życia, albo robić to co moja mama :P
ja prasuję ogólnie mało rzeczy, staram się je ładnie wywieszać, żeby później nie trzeba było prasować wiadomo, koszule, sukienki, spódnice, materiałowe spodnie to tak, ale jeansami czy zwykłymi t-shirtami sobie głowy nie zawracam
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na codzień nosi taką "kozią bródkę" (same mu włosy tak rosną ), mi się to przeogromnie podoba - w ogóle lubię u mężczyzn zarost na twarzy ![]() Na klacie na (moje) szczęście zbyt wielu włosów nie ma, bo z kolei tam mi się nie podobają
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
A ja prawie niczego nie prasuje
czasami jak coś jest zwinięte w kulke w szafie, a jest z tych gniecących się to juz niestety muszę wyprasowac |
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak dla niektórych ważne, żeby obrączki były identyczne czy tej samej wielkości itp., mnie zależy żeby nie były z sieciówki. Moim zdaniem tam wszystko robione jest taśmowo, byle jak i zupełnie "bez serca". Zupełnie inaczej będę się czuła, gdy pójdę do jubilera, zaniosę złoto i zamówię i będę wiedziała, że on to zrobi, a nie jakiś bezimienny pracownik dużej firmy. Może się to głupie wydawać, ale akurat na obrączkach bardzo mi zależy i gdyby nawet ktoś inny finansował wesele to nigdy bym nie pozwoliła na kupno obrączek przez kogoś obcego. Nawet gdybym miała miesiąc nie jeść to obrączki kupilibyśmy sami.
|
#3342 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane,
w sobotę oglądaliśmy naszą salę i po raz kolejny upewniłam że to był jak najbardziej trafny wybór. Na sali chłodno, przystojenie krzeseł i stołów deliiatne (sala sama w sobie delikatnie mówiąc bogata w akcenty folklorystyczne ) kwiaty odpowiednie do wystroju - sporo ale nie "naćkane" ![]() Jedzonko fajnie wygląda -dla mnie bomba ![]() Trochę przeraziłam się tematem video i foto - my o tym jeszcze nie myśleliśmy ![]() Chyba dzisiaj będziemy musieli nadrobić zaległości z TZ Co to depilacji.. Nie ważne jak byle zawsze gładko - bezboleśnie nie zawsze się da
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze do grudnia (a Tż miał wtedy już 28 lat) ![]() Od kiedy mieszka ze mna okazało się, że nawet umie sobie koszule wyprasować, a co powiedziałam, że nie, ale kusiło mnie, żeby powiedziec, ze 29 letni facet niepotrzebuje, zeby Mu ktos tyłek podcierał ![]() Chyba, ze chodzilo jej o to, czy nie boje sie, ze se jakąś babe sprowadzi Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-06-24 o 19:06 |
|
|
|
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
ja bardzo nie pochwalam takiego zachowania, z resztą mama o tym wie. ja od jakiegoś 16 roku życia robiłam nawet obiady, bo mama pracowała do późna. do tego oczywiście sprzątanie, pomaganie przy domu itp. a brat nic nie musiał robić ;/ po prostu porażka!
|
|
#3345 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A foto i video... no cóż, ci lepsi przeważnie mają porezerwowane dużo wcześniej, co nie znaczy, że już nic fajnego nie można znaleźć zależy co kto oczekuje
|
||
|
|
|
#3346 |
|
perfumowe ADHD
|
a my mamy już załatwioną salę , fotografkę , dja (to tyle z tych poważnych spraw jakie chcemy mieć na weselu ). Idziemy w sobotę (lub jutro zależnie od godziny naszej pobudki ) oglądać salę naszą wspólnie i podpisać tudzież zapłacić zaliczkę. Mamy ogromną nadzieję że da się tam jakoś sensownie zawiesic żyłki pod sufitem....
|
|
#3347 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Wtajemniczenie
|
skoro już piszemy o męskich zarostach
to jakie Wy macie zdanie o tym aby Pan Młody miał taki 2 dniowy zarost na swoim ślubie? bo ja bym bardzo chciała aby mój miał lekki zarost.
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
a już myślałam, ze to moja mama i mój brat sa jakimiś dziwnymi wyjątkami ale widzę, ze nie tylko u nas tak jest
mnie po prostu szlag trafia, wstępuje we mnie jakas agresja jak słysze z ust 27 letniego kolesia "mamoooo zrób mi śniadanie" mam ochotę po prostu wstać i zabić ich oboje
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on wygląda z zarostem mega sexy, więc w sumie nie musiał mnie długo przekonywać Cytat:
|
|
#3351 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
także zależy co komu pasuje mi się lekki zarost podoba, ale mój TŻ wygląda w nim tragicznie, więc goni go żeby się golił
|
|
|
|
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-06-24 o 19:36 |
||
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
ja wole TZ bez zarostu - kluje mnie ;D
a co do wyreczania.. moj TZ mieszka z rodzicami i wszystko robi sam. pranie, wiesza firanki itp itd. ale to chyba wynika z faktu ze jego mama nie nalezy do kobiet dbajacych o porzadek ;| Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tymbardziej jak wygląda w zaroście dobrze choć pewnie średnie i starsze pokolenie uzna to za mało eleganckie, ale ja bym się nie przejmowała ![]() Planuje sobiez zrobić tatuaż ale mam tyle pomysłów, że nie wiem od czego zacząć
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tż też się lepiej wtedy czuje, ale on uważa, że na ślub to powinien się jednak ogolić...
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
To w zależności na co się najpierw zdecyduje jak np łapki od kotków klik to na wewnętrznej stronie przedramienia, ale kusi mnie ten klik Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-06-24 o 19:48 |
|
|
|
#3358 |
|
Rozeznanie
|
Jak byłam tu dziś poprzednio to nadrobilam wszystko ale zanim odpisałam Tż.mnie porwał i obecnie jestem u Niego ale właśnie mam chwilkę więc jestem
![]() VERUNKA aby każdy kolejny rok przynosił w życiu tylko to, co najlepsze! Żona Lewandowskiego faktycznie wygladała świetnie! ![]() Smokeyeye my za pakiet foto-video płacimy 3000 zł, mamy film od przygotowań do godz. 1.00 w nocy, zdjęcia: reportaż ślubny, plener w innym dniu i sesja narzeczenska do tego nie ma sztywnego limitu co do ilości zdjęć z uroczystości slubno-weselnej. Nie płaciliśmy żadnej zaliczki, a przekazanie materiału max. w ciągu 14dni od sesji plenerowej. Dominika2303 witaj Poznanianka żeby Tż dał się przekonać,że to najwyższa pora na załatwienie oprawy video-fotoKaEs już Ci to mówiłam ale powtórzę raz jeszcze - piękna z Was para! aż miło było na Was popatrzeć ![]() Mam wrażenie, że o czymś jeszcze zapomniałam... A teraz nadrabiam ostatnie kilka godzin. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-06-25 o 15:58 |
|
|
|
#3359 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
z zarostem wygląda mega męsko i dużo bardziej mi się podoba, niż ogolony na gładko
|
|
#3360 |
|
Rozeznanie
|
A, już wiem co jeszcze chciałam napisać...Dotka łącze się w bólu (i to dosłownie)
mnie też dziś @ odwiedziła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Nasz ślub 16.08.2014 

więc na golarkę chyba jestem skazana, ale ni narzekam 

żeby Tż dał się przekonać,że to najwyższa pora na załatwienie oprawy video-foto
mnie też dziś @ odwiedziła