Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 19:41   #1771
surka
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Madi napisała mi eska, że jest w szpitalu Napisała, że źle się czuła - bardzo bolał ją brzuch i plecy. Na IP zrobili jej ktg i ją zostawili w szpitalu. Nic nie mówią, więc nic nie wie Nie może też połączyć się z netem, ale bardzo Was pozdrawia.

Jeszcze nie czas na Madi, zaciskam , żeby jeszcze akcja się nie rozpoczynała, a bóle przeszły
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:44   #1772
katarzynkajg
Zadomowienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Teraz będziecie się bić o pierwszeństwo
Mi tam się aż tak nie śpieszy

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:44   #1773
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Madi napisała mi eska, że jest w szpitalu Napisała, że źle się czuła - bardzo bolał ją brzuch i plecy. Na IP zrobili jej ktg i ją zostawili w szpitalu. Nic nie mówią, więc nic nie wie Nie może też połączyć się z netem, ale bardzo Was pozdrawia.
o kurczaki, a ona chyba dzisiaj nawet tu była- czy ja źle pamietam??
Madi wracaj do nas!

Cytat:
Mi się wydaje, że ona pisałą, że idzie dzisiaj do szpitala, le cc ma zaplanowana na jutro
czyli dobrze pamietam
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:46   #1774
surka
Zakorzenienie

Ide się sprysznicować
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:46   #1775
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

surka mnie sie naprawde nie spieszy na porodowke - akurat w tym tyg najmniej, bo TZ ma nocki.

elunka co ty tu robisz ? widzisz, jak sie wczoraj tu z dziewczynami zgadalam.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:47   #1776
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
:brzyda l::brzy dal:

Ja od rana słucham serduszka Marcela stetoskopem, ale mam fazę...

Słyszę je po prawej stronie na wysokości pępka- ciekawe wiec jaką ma pozycje to moje dziecie
pewnie nogi ma po lewej zazdroszcze
Stary 2013-06-24, 19:48   #1777
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Madi

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:49   #1778
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Hej brzusie
Ale się dzisiaj ułaziłam, ledwo zipię szukaliśmy łóżeczka po hurtowniach ale drożyzna. Prawdopodobnie zamówimy w sklepie internetowym z Kielc i odbierzemy osobiście to chociaż koszty przesyłki odejdą
Byłam jeszcze w UM zapłacić za prawko i za ok 2 tyg radzę kielczankom uważać na drodze

Teraz idę się poprzytulać z mężusiem bo dzisiaj dzień przytulania
Nadrobię późniejszym wieczorem, pa

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
wpraszam się

Moze bedzie okazja, Kielce małe

Anulka, aż tu musiało mnie dowiać żeby Cię złapać co tam, kiedy do nas zajrzysz?
A ja ciebie chyba z Kieleckich PM kojarze, możliwe to?

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:50   #1779
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Madi obys szybko wróciła do domku

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:50   #1780
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Madi

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:50   #1781
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dziewczyny, który Wam się bardziej podoba....????

http://allegro.pl/wozek-tako-acousti...323247829.html

Kolor granat

Czy:

http://allegro.pl/2w1-jedo-bartatina...318499149.html

Nie umiem się zdecydowac
Jestem za Jedo, sama mam tylko w wersji Fyn Memo i uważam, że jest bardzo fajny. Mam kolor szary 320. Jeśli szukasz takiego uniwersalnego, wg mnie praktycznego to polecam, ni jest ani za ciemny ani za jasny.

argumenty:

-duża gondola,
- lżejszy niż tako (szczególnie ważne w spacerówce tako 16 kg, a jedo nie całe 14kg, bo dzidzia większa, i tak wózek z dzieckiem osiągnie sporą masę do pchania)

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Mnie się bardziej podoba Tako

Przyszedł mi dzisiaj upominek od Bebilonu Kołysanki dla Maluszka
jak to? ja też chce
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:50   #1782
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej brzusie
Ale się dzisiaj ułaziłam, ledwo zipię szukaliśmy łóżeczka po hurtowniach ale drożyzna. Prawdopodobnie zamówimy w sklepie internetowym z Kielc i odbierzemy osobiście to chociaż koszty przesyłki odejdą
Byłam jeszcze w UM zapłacić za prawko i za ok 2 tyg radzę kielczankom uważać na drodze

Eno eno
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:51   #1783
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Hej brzusie

kallisto a jakie ty chcesz to lozeczko?

ponadto jak cos idziemy na ta szkole rodzenia o chustowaniu? chuste juz mam

tak ela udzielala sie na kieleckich pm i kielczankach po

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-06-24, 19:52   #1784
idzia111
Zakorzenienie

Wie ktoś coś o Ghia ?
Stary 2013-06-24, 19:55   #1785
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

madi trzymam kciuki za ciebie

A my wlasnie z Marysia zostalysmy same, po 20 ja uspie i pojde sie zrelaksowac pod prysznic

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Wie ktoś coś o Ghia ?
no wlasnie do kogo ghia miala pisac. Ona jutro ma ta cesarke planowana, ale myslalam, ze napisze cos do nas ze szpitala.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-06-24, 19:55   #1786
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:
Hhehe

Doczytałam jedną wążna rzecz; Tako ma dwie budy

To chyba będzie na przewagę Tako

No i teraz wybór koloru
W kolorze też Ci pomogę
Jeśli TAKO to beżowy lub szary
Jeśli Jedo to 320, 300 lub 219

Cytat:
Trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze i za szybki powrót do domku

Cytat:
Mi się wydaje, że ona pisałą, że idzie dzisiaj do szpitala, le cc ma zaplanowana na jutro
Mi też tak się kojarzy- dziś szpital, CC jutro

Kejt- pytanie do Ciebie, który mi podsunęły dziewczyny dyskutując i przychodniach. Wiem, że jesteś z okolic Bródna/Targówka- czy masz już wybraną przychodnię/lekarza dla dziecka? Albo czy w ogóle coś się orientujesz w tej materii w naszej okolicy?
Stary 2013-06-24, 19:56   #1787
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

sammi: na szczęście tutaj jest wielu lekarzy do wyboru, ale ten juz jest "znany"

Jakierka: nie tak dużo, nie stresuj się tym, na pewno dacie radę.

misiaczka: też bym wzięła od razu pampersy i chusteczki

stokrotka: moze weź na wszelki wypadek) nawet jak dadzą to i tak w zapasie będziesz miała swoje

Gusia: wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!)

iwonka: a TY co się schowałaś między mamy lipcowe na liście???

teso: brawa za wizytę! ładna waga już

Magolina: ja się spakowałam w taką a'la Ikea na kółkach wszystkie mam rozwalone, a na nową nie mam kasy...
domciątko: właśnie przeszłam na dwie filizanki dziennie, a skurczów jak nie ma tak nie było więc piję na relaksie i zastanawiam sie czy nie domówić, skoro i po porodzie jest wskazana.

Madi: 3maj się cieplutko!!!i dawaj znać

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:56   #1788
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
pewnie nogi ma po lewej zazdroszczę

Tak po lewej ma nogi...

Tylko pytanie- gdzie ma głowę?????

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Jestem za Jedo, sama mam tylko w wersji Fyn Memo i uważam, że jest bardzo fajny. Mam kolor szary 320. Jeśli szukasz takiego uniwersalnego, wg mnie praktycznego to polecam, ni jest ani za ciemny ani za jasny.

argumenty:

-duża gondola,
- lżejszy niż tako (szczególnie ważne w spacerówce tako 16 kg, a jedo nie całe 14kg, bo dzidzia większa, i tak wózek z dzieckiem osiągnie sporą masę do pchania)

jak to? ja też chce

Możesz zrobić foto koloru??

Bo właśnie o ten mi chodzi...a masz dwie budy czy jedna?

Ja chce tylko inny stelaż bo interesują mnie jedynie te duże koła

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:58   #1789
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
no wlasnie do kogo ghia miala pisac. Ona jutro ma ta cesarke planowana, ale myslalam, ze napisze cos do nas ze szpitala.
Nie zostawiła numeru w klubie, ale mam do niej nr ... Napisać??
Stary 2013-06-24, 19:59   #1790
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Tak po lewej ma nogi...

Mam dwie budy, niech tu dizewczyny zametu nie sieją W wersji MEMO są dwie budy, już szukam mojego posta ze zdjeciami, z soboty.

Mam, zerknij na stronę 11 aktualnej części, post 312. Są fotki, lekko przekłamane, ale zbliżony kolor do tego na zywo. I na ostatnim zdjeciu pokazane jak buda do spacerowki ładnie sie trzyma, a nie opada. Bo w zwykłej wersji z tyłu wisi tak jakby, bo jest tylko jedna na gondole i spacerowke. A w Memo są dwie Warto troche dopłacić, bo w klasycznej wersji jest tanszy ten wozek

Madi kochana teraz Ty szalejesz, mamy ten sam termin, spokojnie, nich mały posiedzi jeszcze w brzuszku.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-06-24 o 20:04
Stary 2013-06-24, 20:00   #1791
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość

Kejt- pytanie do Ciebie, który mi podsunęły dziewczyny dyskutując i przychodniach. Wiem, że jesteś z okolic Bródna/Targówka- czy masz już wybraną przychodnię/lekarza dla dziecka? Albo czy w ogóle coś się orientujesz w tej materii w naszej okolicy?
Zapiszę na Rembielińskiej, bo mam pod blokiem :P Poza tym fajna opcja - są dwie części przychodni, dla dzieci zdrowych i chorych, więc ciężej coś złapać ale o opiniach się nie dowiadywałam...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:01   #1792
malinka0525
Zadomowienie

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

Z racji tego ze mi sie nudzi bo Milenka jest praktycznie caly dzien naswietlana to przedstawiam Wam moj opis porodu:

W ubiegly wtorek wstawilam sie w szpitalu tak jak kazala ginka. Niemalze od razu zrobiono mi ktg a polozna w miedzy czasie zadawala mi pytania i wypelniala papierologie. Pisalam Wam ze pisaly mi sie jakies tam skurcze i rozwarcie zrobilo sie na poltora palca. Polozna powiedziala ze moze jeszcze w nocy urodze. Ale nic z tego. W srode rano kolezanka z sali przyjeta w ten sam dzien co ja dostala skurczy i szybciutko urodzila a ja nadal czekalam na rozwoj akcji. We czwartek o 6 rano zrobili mi lewatywe a o 7 podlaczyli pod kroplowke z oksytocyna. Lezalam tak caly dzien i jakies skurcze byly, nawet bolesne krzyzowe ale kroplowka sie skonczyla i mi wszystko ustalo a rozwarcie powiekszylo sie tylko do 2 palcow. Wiec znow akcja odwolana. Nastepnego dnia czyli w piatek znow powtorka z rozrywki ale juz bez lewatywy. Bylam zalamana i slaba bo ciagle na czczo. Podlaczyli oksytocyne o 9:10 no i tak sobie znow lezalam nie czujac zadnych skurczy, zadnego bolu. Nudzilo mi sie wrecz i bylo piekielnie goraco bo za oknem straszny upal. W koncu przyszla ginka i podjela decyzje o przebiciu pecherza plodowego. Dali mi do podpisania papierek ze wyrazam na to zgode i o 11 wody zostaly przebite i wylaly sie ze mnie. No i wtedy momentalnie sie zaczelo. Niemalze od razu dostalam mocnych skurczy i boli krzyzowych ktore coraz bardziej sie nasilaly i byly coraz czestsze. Musialam liczyc co ile sa skurcze. Rozwarcie szybko zaczelo postepowac a mnie bolalo coraz bardziej ale nie krzyczalam skupilam sie na oddychaniu. O okolo 12:30 poczulam ze chce mi sie kupke wiec szybko wszyscy sie zbiegli i zaczela sie akcja pod tytulem "parcie". Poczatkowo nie wiedzialam jak to zrobic bo balam sie ze naprawde zrobie kupe i do tego jeszcze sie zsiusiam Ale ginka kazala wziac gleboki wdech jak przyjdzie skurcz i przec z calej sily. Wiec tak tez zrobilam. Powtorzylam to jeszcze kilka razy i Milenka wyskoczyla ze mnie o 13:00 polozyli mi ja od razu na piersiach. Tak slodko na mnie patrzyla i byla taka cieplutka. Strasznie mnie to wzruszylo i rozplakalam sie ze szczescia. Juz nic mnie wtedy nie bolalo, myslalam tylko o niej. Za chwile ja zabrali zeby umyc, zwazyc i przebadac. Ale ja mimo wszystko ciagle myslalam o niej i nie moglam uwierzyc ze nareszcie sie spotkalysmy. Lekarz mnie zszywal bo bylam nacieta ale pamietam ze to tylko chwilke trwalo a przynajmniej tak mi sie wydawalo. Pozniej nie pamietam jak przebrali mnie w moja koszule i przeniesli na lozko bo taka szczesliwa bylam. Jak mnie wywozili z sali porodowej to widzialam sie z mezem. Wzruszyl sie i plakal razem ze mna. Pozniej bylam juz caly czas z moja mala coreczka. Wstalam z lozka po 3 i pol godzinach lezenia (powinnam lezec 4 godz.). Mimo oslabienia wyszlam do rodziny ktora czekala aby nas zobaczyc i od tamtej pory czuje sie coraz lepiej. Ciesze sie ze szybko akcja poszla lekarz zapraszal mnie za dwa lata znow na porodowke hehe.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:01   #1793
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
napisz - odpisze jak cos, a jak nie to napisze jutro po porodzie

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-06-24, 20:02   #1794
Neni1984
Zakorzenienie

Ok, nie czekałam na pozwolenie i napisałam sms do Ghia, że się martwimy ciszą z jej strony i zapytałam czy jest w szpitalu...
Stary 2013-06-24, 20:02   #1795
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
sammi: na szczęście tutaj jest

iwonka: a TY co się schowałaś między mamy lipcowe na liście???

Madi: 3maj się cieplutko!!!i dawaj znać
no bo ja sie bawie w tajniaka ja mam termin na 4.07 i probuje sie oswoic z tą mysla, ze nie bede mieć czerwcowego dziecka

Cytat:
Tak po lewej ma nogi...

a nie miał główki w dół??

Cytat:
pisz
Stary 2013-06-24, 20:04   #1796
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Neni: no to czekamy na odpowiedzi od Ghia..

Malinka: bardzo fajny opis.. namęczyłaś się ale dzielna babeczka z Ciebie,a Milenka dużo radości Ci przynosi

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:04   #1797
magdalennne
Wtajemniczenie

Zaraz przeczytam co się działo (widziałam tylko, że Madi w szpitalu Trzymam żeby wszystko było dobrze), a teraz króciutka relacja z wizyty.

Mały zgodnie z moimi obawami jest duży - waży już 3600. Nie wiem jak go wypchnę Jest maleńkie rozwarcie i generalnie czekamy na skurcze... Mam nadzieję, że urodzę szybko, bo za 2 tygodnie będzie miał te 4kg
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:06   #1798
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
elunka co ty tu robisz ? widzisz, jak sie wczoraj tu z dziewczynami zgadalam.
Szpieguję jak mnie obgadujecie
Cytat:

Ale ja tam raczej mało bywałam

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:06   #1799
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Z racji tego ze mi sie nudzi bo Milenka jest praktycznie caly dzien naswietlana to przedstawiam Wam moj opis porodu:

W ubiegly wtorek wstawilam sie w szpitalu tak jak kazala ginka. Niemalze od razu zrobiono mi ktg a polozna w miedzy czasie zadawala mi pytania i wypelniala papierologie. Pisalam Wam ze pisaly mi sie jakies tam skurcze i rozwarcie zrobilo sie na poltora palca. Polozna powiedziala ze moze jeszcze w nocy urodze. Ale nic z tego. W srode rano kolezanka z sali przyjeta w ten sam dzien co ja dostala skurczy i szybciutko urodzila a ja nadal czekalam na rozwoj akcji. We czwartek o 6 rano zrobili mi lewatywe a o 7 podlaczyli pod kroplowke z oksytocyna. Lezalam tak caly dzien i jakies skurcze byly, nawet bolesne krzyzowe ale kroplowka sie skonczyla i mi wszystko ustalo a rozwarcie powiekszylo sie tylko do 2 palcow. Wiec znow akcja odwolana. Nastepnego dnia czyli w piatek znow powtorka z rozrywki ale juz bez lewatywy. Bylam zalamana i slaba bo ciagle na czczo. Podlaczyli oksytocyne o 9:10 no i tak sobie znow lezalam nie czujac zadnych skurczy, zadnego bolu. Nudzilo mi sie wrecz i bylo piekielnie goraco bo za oknem straszny upal. W koncu przyszla ginka i podjela decyzje o przebiciu pecherza plodowego. Dali mi do podpisania papierek ze wyrazam na to zgode i o 11 wody zostaly przebite i wylaly sie ze mnie. No i wtedy momentalnie sie zaczelo. Niemalze od razu dostalam mocnych skurczy i boli krzyzowych ktore coraz bardziej sie nasilaly i byly coraz czestsze. Musialam liczyc co ile sa skurcze. Rozwarcie szybko zaczelo postepowac a mnie bolalo coraz bardziej ale nie krzyczalam skupilam sie na oddychaniu. O okolo 12:30 poczulam ze chce mi sie kupke wiec szybko wszyscy sie zbiegli i zaczela sie akcja pod tytulem "parcie". Poczatkowo nie wiedzialam jak to zrobic bo balam sie ze naprawde zrobie kupe i do tego jeszcze sie zsiusiam Ale ginka kazala wziac gleboki wdech jak przyjdzie skurcz i przec z calej sily. Wiec tak tez zrobilam. Powtorzylam to jeszcze kilka razy i Milenka wyskoczyla ze mnie o 13:00 polozyli mi ja od razu na piersiach. Tak slodko na mnie patrzyla i byla taka cieplutka. Strasznie mnie to wzruszylo i rozplakalam sie ze szczescia. Juz nic mnie wtedy nie bolalo, myslalam tylko o niej. Za chwile ja zabrali zeby umyc, zwazyc i przebadac. Ale ja mimo wszystko ciagle myslalam o niej i nie moglam uwierzyc ze nareszcie sie spotkalysmy. Lekarz mnie zszywal bo bylam nacieta ale pamietam ze to tylko chwilke trwalo a przynajmniej tak mi sie wydawalo. Pozniej nie pamietam jak przebrali mnie w moja koszule i przeniesli na lozko bo taka szczesliwa bylam. Jak mnie wywozili z sali porodowej to widzialam sie z mezem. Wzruszyl sie i plakal razem ze mna. Pozniej bylam juz caly czas z moja mala coreczka. Wstalam z lozka po 3 i pol godzinach lezenia (powinnam lezec 4 godz.). Mimo oslabienia wyszlam do rodziny ktora czekala aby nas zobaczyc i od tamtej pory czuje sie coraz lepiej. Ciesze sie ze szybko akcja poszla lekarz zapraszal mnie za dwa lata znow na porodowke hehe.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aż się wzruszyłam
Gdyby nie to, że Cię wymęczyli tyle dni (!) to byłby poród idealny
Stary 2013-06-24, 20:06   #1800
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

malinka jaki super opis porodu dzielna dziewczyna z ciebie

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości