Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 19:16   #4921
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hehe to rzeczywiscie niezle obladowanie
Ja oprocz tego, co Kuba ma na sobie biore tylko cos z dlugim rekawem i czasem dlugie portki, tetrowke, pampki, kremik do tylka i chusteczki, 2 smoczki, grzechotke lub gryzaka i wode
Hehe napisalam "tylko", a tez jednak sporo tego wyszlo

Wlasnie, ciuszki, przeciez mase tego trzeba!!
Ok, niby moge prac, ale wtedy musze brac i proszek dzieciowy :/

Nie ogarne tego...

Co do masla - oni malpy jedne pisza, ze 82% i czlowiek mysli, ze chodzi o maslo. A w zasadzie trzeba doczytac, bo tam jest napisane 82% tluszczu, czyli nie tylko masla...
To z lidla jest pychota!!!

Ty tez pisiara?

W Sopocie jest park im. Lecha i Marii K.

Babcia terrorystka juz jest, czyzby sie szykowala nowa ksywa tym razem dla mamy?
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
poci sie Bartus niesamowicie, przebierałam po 4-5 razy..... przemywałam namoczoną ligniną i nigdzie mu sie nie zrobiły potówki ani odparzenia na szczescie

a u moich rodziców po jednym drzewku jest wisni, czeresni, jabłonki i sliwki, nigdy niczym nie pryskali ani nie przycinaja drzewek, rosnie to jak chce i zauwazylismy zaleznosc: jak obrodzą jabłka to nie ma ani jednej sliwki i na odwrót- juz od jakichs 10 lat tak jest a wisni zatrzesienie co roku ale ona akurat rosnie w takim zacisznym miejscu koło sciany budynku i moze dlatego? nie wiem

ale pogode Pan Kret na jutro zapowiada, masakra 18 st, deszcz, bleeeee

NAWIJKO- tak mi przyszło na mysl, że cała Polska rusza nad morze a ty uciekasz

pytankiem rzuce, a co jak dajecie owocka w siateczce to jest on zamiast słoiczka owockowego czy oprócz niego?

Ja zaloze nowy watek ;p

Czy jestem za Pisem? hmm.... trudne pytanie;p chyba nie jestem ;p

jejuuuuuu, nie dosc ze siedze u t. nie dosc ze mam maly dostep do internetu to jeszcze te mi sie popsul ;(

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-06-24 o 19:23
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:18   #4922
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
o kurka, zdążylam jeszcze na starą część

nie było mnie w dzien, bo TZ zaprosił mnie na lody (bez skojarzeń).

wczoraj jak bylismy w zoo, to Julka tak bekła po jedzeniu, ze taka laska, która przechodziła obok chyba myślała, że to ja, bo sie aż obróciła i zaczeła gapić omg! ale mi dzieć siare robi

no dobra to ide troche nadrobić
Miałam tak samo jak Nadia bączyła, w sklepie, przy kasie, kasjerka az się krzywiła

Włosomaniaczka

Stary 2013-06-24, 19:20   #4923
fifania
Raczkowanie

.Lenova o tej metodzie a rzczej kobiecie która go wykonuje powiedziała mi bratowa,bo cała rodzina pytała wśród znajomych szukając pomocy dla młodego. Jej znajoma ma maluszka który miał podobny problem i tak jak u nas lekarze twierdzili że jest za mały na testy-nawet te z krwi nie są miarodajne.Coś w tym jest,bo my robiliśmy testy z krwi 1,5 msca temu i nic nie wyszło. Na biorezonans nie ma ograniczeń wiekowych.
my zapłaciliśmy 200zl przy czym pani przez 2 godz sprawdziła ponad 90 alergenów+ rzeczy przywiezione przez nas z którymi mały ma kontakt. wydaje się abstrakcyjne a jednak.....
Pierwszą rzeczą która wg niej nas uczulał był nuutramigen- co za 2 tyg potwierdziło się w kolejnych testach z krwi-dlatego uważam że to najlepiej wydana kasa w moim życiu;
pijemy teraz bebilon pepti bo to hydrolizat innych białek.
fifania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:21   #4924
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
3mam

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Ku*wa dziewczyny!!! ZAWSZE jak w niedziele jesteśmy u t. to Dawid mi w poniedziałek żyć nie daje!!!! jęczydło!!!
Musi odreagować biedulek

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ale mam dziś lenia w
Nic mi się nie chce. Daria wreszcie zasnęła więc wypadałoby sobie obiad zrobić...tylko co?? Co dziś jecie dobrego na obiad??? ja mam jakieś pierogi zamrożone w lodówie, chyba je zjem na szybko.
Jak ja chcę coś na szybko to zazwyczaj robię kurczaka w miodzie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

My 2 dni temu skończyłyśmy 5 miesięcy !
dla Amelki

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
A ja tabsy i też czasem zdarzy mi się czuć takie ruchy-już nie raz zastanawiałam się o co chodzi bo to wygląda jakby naprawdę dziecko kopało
To jelita raczej

Cytat:
Napisane przez fifania Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktokolwiek pamięta,że kilka razy coś skrobnęlam ale przy naszych przygodach chorobowych ostatni miesiąc minął nam jak w jakimś letargu. Atopowe Zapalenie Skóry okazało się tym właśnie ścierwem a nie jak modlilam się jakimś pasożytem albo coś......
Ale wychodzimy na prostą,tzn jeszcze nie jest dobrze ale już dużo lepiej....żeby nie zapeszyć....
I nie pomogli nam lekarze a .....medycyna niekonwencjonalna....-a kiedys mnie śmieszyli ludzie którzy szukalii pomocy u bioenergoterapeutów i innych znachorów...
Cóż.....

Pozdrawiam wszystkie niewyspane mamusie,bo u nas sen to towar deficytowy.

Oj, współczuje

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
wieczorm tylko mam czas żeby tak zrobić jak TŻ jest. odciągam co około 2h jak mała jest głodna. Co ma być to będzie, będę walczyć ale jak ma mi tak płakać i tak histeryzować to wolę żeby jadła mm i będzie radosnym dzieckiem.
Bardzo dobre podejście Jak |Cię "znam" to będziesz walczyć do końca, a jeśli mimo to się nie uda to mm to nic złego

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
jaki bezsens

Znaczy wiesz, różne są historie, a to jest po to, żeby nikt, bez zgody drugiego rodzica nie wywiózł dziecka za granicę . Kłopotliwe owszem, ale jaki sens w tym jest

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę mieć prośbę?

Mój mąz otworzył niedawno z kolegą firmę i potrzebujemy "lajków" na stronie internetowej i na fejsie.

http://foto-graficy.pl/

https://www.facebook.com/pages/Fotog...987?ref=stream

Będziemy bardzo wdzięczni za rozgłos
Zaraz polubię A wiesz są na facebooku takie grupy w których trzeba klikać ludziom , a oni w zamian klikają Tobie, sporo lajków można sobie tak nabić

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:21   #4925
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj jak bylismy w zoo, to Julka tak bekła po jedzeniu, ze taka laska, która przechodziła obok chyba myślała, że to ja, bo sie aż obróciła i zaczeła gapić omg! ale mi dzieć siare robi

hahahaha wyobraziłam to sobie

Sylwia, uwielbiam Mistrzów.pl zawsze smieję sie do łez!

http://mistrzowie.org/532821/Tymczasem-na-weselu hahaha nie mogę uwielbiam takich naciopranych ujków na weselach
Stary 2013-06-24, 19:23   #4926
bijkora
Rozeznanie

Wlaśnie z tymi ruchami jelit.. Nigdy tak nie miałam. Zaczeło mi się tak robić z 2 miesiące temu. Aż brzuch podskakuje, za każdym razem myslę że to Dzieć

Włosomaniaczka

Stary 2013-06-24, 19:27   #4927
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Ja oprocz tego, co Kuba ma na sobie biore tylko cos z dlugim rekawem i czasem dlugie portki, tetrowke, pampki, kremik do tylka i chusteczki, 2 smoczki, grzechotke lub gryzaka i wode
Hehe napisalam "tylko", a tez jednak sporo tego wyszlo

Wlasnie, ciuszki, przeciez mase tego trzeba!!
Ok, niby moge prac, ale wtedy musze brac i proszek dzieciowy :/

Co do masla - oni malpy jedne pisza, ze 82% i czlowiek mysli, ze chodzi o maslo. A w zasadzie trzeba doczytac, bo tam jest napisane 82% tluszczu, czyli nie tylko masla...
To z lidla jest pychota!!!
Może kup proszek, albo jakiś mały płyn na miejscu? Ja chyba mam jeszcze próbkę Jelpa, chcesz to mogę Ci wysłać

To co ma pisać na maśle? Bo ja właśnie zawsze patrzyłam, że 82% tłuszczu i brałam

Cytat:
mrozonki skarbie wyszypułkowac, umyc odsaczyc i w woreczki- na zime do makaronu
Nie trafiłam ja też ostatnio mroziłam, ale muszę kupić jeszcze. Ahh ten smak mrożonych truskawek
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:27   #4928
badziabadzia
Zakorzenienie

Pstryczku, u nas bylo mega romantycznie poznalismy sie przez internet

Nawijko, ja bardzo chetni, ale tz Gdansk omija szerokim lukiem i do Gdyni mnie z przyjemnoscia zabiera, a Gdansk to moge sobie na mapie poogladac

Debrah, śliczna niuńka

Ja dziś pojechalam do zusu zlozyc wniosek, ale glupia ja zaiast 26 napisalam 20 tygodni ale teraz wiem co i jak i wysle poczta

Kupilam sobie sukienke w lidlu, za cale 20zl teraz bd sobie ramionka na spacerach opalac tą błękitną
Stary 2013-06-24, 19:27   #4929
mala_19kw
Zakorzenienie

Już jestem laski konto doładowane,internet wykupiony-mogę wizażować
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:31   #4930
Delicjanka
Zakorzenienie

Kochane, nowy wątek--> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post41473569

tylko pamiętajcie, tam piszemy jak tu osiągniemy 5000tys postów

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-06-24, 19:32   #4931
badziabadzia
Zakorzenienie

Nawijko, my jak jezdzimy z mala to nie biore rzeczy ttypu pieluszki, proszek itp ktore mozna kupic na miejscu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 19:36   #4932
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
uhuhuh, zacznie sie szalenstwo

ide obczaic co młodemu musze kupic, żeby miał kompletną garderobę bo zaczyna mi wyrastac z 68 bodziaki 68 to juz do pudełka ze 2 tyg odłozyłam- w 74 smiga, jeszcze dresy sa ok i bluzki.
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:41   #4933
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hejo
Debrah
mam do Ciebie pytanie Jak Twoja mlautka zasnie w Tuli to co robisz?? Odkładasz ją czy tak sobie chodzicie az się obudzi???

U nas dalej masakra ze spaniem w dzien. Namiętnie szukam sposobu, żeby moje dziecię jakoś zasypiało... Dziś rano na spacerze, oczywsice w foteliku 1godz 20min, potem na rękach zasnął a po odłożeniu od razu się budzi i tak go bujałam na rękach chyba z 1,5godz i tyle spania. Padł o 19.30. Myślę o nosidle tylko co z tego, jak moje malenstwo się budzi przy próbach odkładania... aj tam mam nadzieję, że to po prostu skok i przejdzie.
Własnie, jak było u was z tym skokiem 14-19 tydz? ? Bo u mnie dokladnie 14 tyg ktoś mi dzieciątko podmienił i dalej nie oddaje jutro konczymy 19 tydz, oby było już tylko lepiej...

Ale Wam fajnie z tymi wyjazdami chociaż ja bym się trochę bała z tym moim obecnym marudą. Grecja ehh....
Masz skok 14-19tydzień jest w połowie i widzę że Mała się zmieniła. I inaczej się zachowuje.
Co do spania-próbowałas
lulać na poduszce? Może pomoże? A lżej niż na rękach.

Cytat:

długie te łódź

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Bardzo dobre podejście Jak |Cię "znam" to będziesz walczyć do końca, a jeśli mimo to się nie uda to mm to nic złego

Znaczy wiesz, różne są historie, a to jest po to, żeby nikt, bez zgody drugiego rodzica nie wywiózł dziecka za granicę . Kłopotliwe owszem, ale jaki sens w tym jest

dziękuje Kochaną jesteś!

Sens jest,masz rację i ja to wiem. Ale mogłoby wystarczyć jakieś oświadczenie czy coś

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Kochane, nowy wątek--> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post41473569

tylko pamiętajcie, tam piszemy jak tu osiągniemy 5000tys postów
Dobrze Pani Profesor

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Dziękuje Wam za miłe słowa w Klubie,kochane jesteście! Buziaki dla Was od Blaneczki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:41   #4934
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
uhuhuh, zacznie sie szalenstwo

ide obczaic co młodemu musze kupic, żeby miał kompletną garderobę bo zaczyna mi wyrastac z 68 bodziaki 68 to juz do pudełka ze 2 tyg odłozyłam- w 74 smiga, jeszcze dresy sa ok i bluzki.

a dopiero co sie na 56 kupowało
w realu jest wyprzedaż ubranek po 6,8, 10,12 zł- całkiem fajne rzeczy niektóre

poczytałam i wbijam się na bieżąco
brawa za skonczone miesiące, i dla tych ktorzy kciuków potrzebowali, a się okazało, że wsio git
dzieciaczki śliczne i do wycałowania

i dzisiaj w reserved kids kupiłam dwie czapeczki tak pod kątem jesieni jak się bedzie chłodniej robić z 24,99 na 9,99- wzór bardziej dla dziewczynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2803.jpg (79,0 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-24 o 19:45
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:45   #4935
bokeh
Zakorzenienie

Jasie dziś wkurzyłam w tym urzędzie no bo kurde dziecia wzięłam pojechałam a nic nie mogłam załatwić.....

no i rozumiem to ale i tak sie wkurzyłam

No tak fewciu można oświadczenie ale musi być potwierdzone przez kogoś no bo skad będą wiedzieć że to nie ty se napisałaś?
Stary 2013-06-24, 19:46   #4936
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje za wszystkie kciuki
Najwazniejsze, ze pomogly!!!
Pediatra powiedziala, ze mam sie nie przejmowac ta obnizona kreatynina. Duzo niemowlakow tak ma, gdyz to jest zwiazane z innym metabolizmem niz u doroslego czlowieka, costamcostam, blabla. Tlumaczyla, ale nie zapamietalam, bo euforia na mnie spadla, ze to nic powaznego.
A jesli chodzi o to, ze Kubus malo siusia to mam go wiecej przystawiac i dopajac, bo mozliwe, ze ta mala ilosc siuskow jest przez to, ze duzo sie poci .
Nie wiem co to znaczy wiecej skoro jedno posiedzenie trwa u niego min. 25min

Znalazlam na dworze lawke, z ktorej lapie wifi, takze troche Was podczytalam - zaraz odp
Wtopilam - nie dosc, ze jest zasieg to jeszcze lawka w cieniu. Czuje, ze bede tam czesto bywac
Wspaniałe wieści

Cytat:
Nawijko : ufff, to super!

Ja poproszę o kciuki na jutro - o 18:00 mamy usg głowy w związku z tym mega ciemiączkiem..
Oczywiście trzymamy

Cytat:
Czyli jednoglosnie wychodzi na to, ze mam jechac
Dzieki za odp
Powiem Wam, ze jestem zdziwiona, bo spodziewalam sie reakcji w stylu: gdzie tak daleko z malym dzieckiem??? itp.
Ale w zasadzie to chyba juz sie zgodzilam, tylko nie chcialam tego pisac...
TZtowi za to srednio sie ten pomysl podoba.
Czasem mi sie wydaje, ze jest starej daty, bo wlasnie zaczal od tekstow typu: "po co?; przeciez to tak daleko; jak dasz rade", itp.
Jakos codziennie sobie daje rade jak go nie ma, a tam przeciez jeszcze bede miec pomoc.

On zawsze wszedzie widzi problem i musi jeczec, zamiast sie odwazyc.
A tak naprawde to podejrzewam, ze jest ciut zazdrosny, ze przez prace nie moze z nami jechac...

Jejku, juz widze miny tesciow jak im powiem....
(tesc z tych co to do kina/na koncert/na plaze/itp nie pojdzie, bo cos sie na pewno stanie.
Z Kuba do windy nie chcial wsiasc, bo "a jak sie zatnie?" )
Zwale na TZ - uciekne do rodzicow, a on niech sie chwali nowina

Tylko przeraza mnie podroz, pakowanie wszystkich rzeczy, pol domu bede musiala zabrac. Chcemy wyjechac stad z TZ na poczatku lipca, a do mieszkania zamierzam wrocic z Kuba dopiero po ok 5 tygodniach...
Przeciez on potrzebuje miliarda rzeczy

A moj Kuba byl taki cichutki w brzuszku...
Rzadko kiedy pukal do mnie, delikatnie sie przewracal, a teraz?
Widzę, że już postanowione Moim zdaniem też powinnaś jechać Co sama będziesz siedziała w bloku. Wydaje mi się, że z takim dzieckiem, wbrew pozorom łatwiej się podróżuje niż z takim np. 3 letnim

A Piotrek w brzuchu mega wygibasy odstawiał, jejku co on mi dał to głowa mała. Noc w noc od 12 do 5 harce takie, że oż mną po łóżku rzucało o śnie mogłam pomarzyć , a okazał sie być aniołkiem, który od 3 miesiąca życia przesypia całe noce

Cytat:

No no, najpierw w biedrze sobie prukała teraz w zoo bekanie, obawiam się, że ona robi to celowo żeby Cię skompromitować

Stary 2013-06-24, 19:48   #4937
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

No no, najpierw w biedrze sobie prukała teraz w zoo bekanie, obawiam się, że ona robi to celowo żeby Cię skompromitować
myślisz, że tak się znęca nad matką?
masz 100% racji, ta fotka o czymś swiadczy

ps. żeby nie było, ze tak ją ustawiłam, sama tak zrobiła.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2750.jpg (60,3 KB, 50 załadowań)

Stary 2013-06-24, 19:48   #4938
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

Edytowane przez e_vel
Czas edycji: 2013-06-24 o 19:52
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:49   #4939
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Jasie dziś wkurzyłam w tym urzędzie no bo kurde dziecia wzięłam pojechałam a nic nie mogłam załatwić.....

no i rozumiem to ale i tak sie wkurzyłam

No tak fewciu można oświadczenie ale musi być potwierdzone przez kogoś no bo skad będą wiedzieć że to nie ty se napisałaś?

Twoje i Fewci wkurzenie jest dla mnie jak najbardziej zrozumiałe W urzędach nigdy nie ma lekko

Stary 2013-06-24, 19:50   #4940
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fifania Pokaż wiadomość
SARAH mam dermenę ale jeszcze nie próbowałam. Może jedną nóżkę będę smarowac mu jednym a drugą drugim,żeby widzieć ewentualną różnicę.
Na bank nie służy mu maśc cholesterolowa- ta ponoć go uczula i A-Derma.
dobry pomysl

mozna jeszcze oliwe z oliwek smarowac
ja cetaphilowi nie ufam teraz wszyscy dermatolodzy i apteki polecaja bo profity dostaja
ja jak kremem do twarzposmarowalam to tak mi powieki spuchly ze przez 3 dni nie wychodzilam a po dermenie wszystko ok

Cytat:
Dziekuje za wszystkie kciuki
Najwazniejsze, ze pomogly!!!
Pediatra powiedziala, ze mam sie nie przejmowac ta obnizona kreatynina. Duzo niemowlakow tak ma, gdyz to jest zwiazane z innym metabolizmem niz u doroslego czlowieka, costamcostam, blabla. Tlumaczyla, ale nie zapamietalam, bo euforia na mnie spadla, ze to nic powaznego.
A jesli chodzi o to, ze Kubus malo siusia to mam go wiecej przystawiac i dopajac, bo mozliwe, ze ta mala ilosc siuskow jest przez to, ze duzo sie poci .
Nie wiem co to znaczy wiecej skoro jedno posiedzenie trwa u niego min. 25min

Znalazlam na dworze lawke, z ktorej lapie wifi, takze troche Was podczytalam - zaraz odp
Wtopilam - nie dosc, ze jest zasieg to jeszcze lawka w cieniu. Czuje, ze bede tam czesto bywac
super wiadomosc
Cytat:
Nawijko : ufff, to super!

Ja poproszę o kciuki na jutro - o 18:00 mamy usg głowy w związku z tym mega ciemiączkiem..
bedziemy trzymac
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:50   #4941
fifania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
dziewczyny - ile MM Wasze dzieciczki zjadaj a za jednym karmieniem i co ile jedzą?

od tyg karmie mm w dzień i nie wiem czy dobrze to robie
Mój zjada 180ml co 4 godz. Ale je tylko mleko ze względu na to azs.
fifania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:51   #4942
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

bedziemy trzymac
debrah, też się dołączam

Stary 2013-06-24, 19:51   #4943
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

i dzisiaj w reserved kids kupiłam dwie czapeczki tak pod kątem jesieni jak się bedzie chłodniej robić z 24,99 na 9,99- wzór bardziej dla dziewczynki
wlasnie ja w reserved tez ostatnio kupilam Amelce czapeczki dwie za 14.99 z 25zl.
jutro t. nie jedzie na dzialke to w koncu sie wezme porzadnie za edukacje ahah

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-06-24 o 20:01

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 19:52   #4944
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
wlasnie ja w reserved tez ostatnio kupilam Amelce czapeczki dwie za 14.99 z 25zl.
to ja mam na bank te same, tylko juz są po 9.99. napis mum and me?

Stary 2013-06-24, 19:52   #4945
insolito
Zadomowienie

Cytat:

no to Ci dzieć za pozował

Piotrek też tak babci zrobił w pierwszym dni swojego życia

Stary 2013-06-24, 19:53   #4946
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

hehe Julka wymiata
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:57   #4947
bijkora
Rozeznanie

Cytat:

Od małego taka jajcara

Włosomaniaczka

Stary 2013-06-24, 19:58   #4948
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
mamy obrót z brzuszka na plecki szkoda tylko, że tego nie widziałam szukałam na jutubie jego przeboju
powtórzy na pewno specjalnie dla Ciebie

Cytat:
aaaaaaa, zapomniałam pochwalic mojego Bartunia- wracam wczoeaj z koscioła a ten sam robi kosia kosia na hasło pieknie klaszcze w łapki, na razie bez dzwieku ale zawsze wie o co chodzi tesciowa go naumiała

ja mojego szkolę na razie; ale jaki ma zaciesz przy tym

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Wiecie, że żeby wyrobić dowód dziecku muszą być mama i tata przy składaniu wniosku? TŻ musi się z pracy zwalniać, żeby to załatwić
no to super, ciekawe jak zrobimy, jak TŻ tylko w weekendy

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae nie bedzie widziec swojego taty przez 1,5 miesiaca, w Waszym przypadku krotkie wakacje to nie problem mysle.
dlaczego tak długo?

Cytat:
Hania ma za soba pierwysz raz ze stopa w buzi !
czyli wskoczyła na wyższy level

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:59   #4949
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Twoje i Fewci wkurzenie jest dla mnie jak najbardziej zrozumiałe W urzędach nigdy nie ma lekko
no a najgorzej że jutro pewnie będzie padać
Stary 2013-06-24, 20:00   #4950
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
no a najgorzej że jutro pewnie będzie padać
no u mnie juz sie zanosi, niebo granatowe..., ale wolę tak niż czikę 1000 stopni

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości