Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 16:30   #2371
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
jejku, ales to napisała politycznie)

chodzi o to, że sperma pomaga i dobrze jeśli partner się spuszcza do pochwy
do polityki sie nie mieszam . nie chcialam tak wprost zeby nikogo nie urazic

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Przypomniałam sobie jak pierwszy raz z Tż wybraliśmy sie do mojego gina do Warszawy na wizytę. Lokal mieścił sie w bloku nr 10/5. No i ja co... skoro zobaczyłam blok nr 10 to mówię do Tż, że to tutaj wparowaliśmy do klatki i bach biegiem po schodach na 5 piętro (byliśmy już spóźnieni, przez myśl mi przeszło, że co za.... zrobił sobie gabinet tak wysoko). Jesteśmy na tym piątym patrzymy, nr 5 jak nic... Tz otwiera drzwi a tu kilka innych drzwi, żadnej tabliczki, to mnie oświeciło, że skoro za tymi jednymi drzwiami jest tyle drzwi to to jednak numer drzwi musi być 5, więc pędem na dół do drzwi nr 5... I mówię, do Tż pukaj... No to puka ciągnie za klamkę i nic W końcu powiedział dosadniej, że to nie tu. Wyprowadził mnie z tej klatki, obeszliśmy blok a gabinet na parterze, całkiem osobno
A potem na badaniu okazało sie, że szyjka ma 2 cm

A co najlepsze, to nie mogłam sie powstrzymać od śmiechu, że gdyby ktoś był pod nr 5 a my tu tak prosto do domu wparowalibyśmy
fajna przygode mieliscie oj moge sobie tylko Was wyobrazic z minami .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:30   #2372
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość

A ja sie zawiodłam na moim ginekologu :P I mam mu to zamiar wyznać w piątek na wizycie ...

Cytat:
Neni tez masz 16 lipiec?
Wg om mam na 23 lipca, a wg usg na 19 lipca.
Ale OM miałam 12.10.2012 r. tak jak Ty

Ooo jednak coś mi się pochrzaniło
Miałaś OM 9.10

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-06-25 o 16:32
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:31   #2373
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
ale mnie brzuch ćmi od wczoraj jak na okres..
Tomuś, siedź w brzuchu grzecznie bo przed lipcem Cię nie chcę po tej stronie brzucha
apelacja do Tomusia siedż jak mama prosi

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-06-25, 16:32   #2374
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
niewiem czy ktoras zrozumiala co pisalam albo cochcialam przekazać- niewazne

i jak ta ksiazka? mialas mokro czy coś w tym stylu.. ( pytam bo takie opinie slyszalam lol)
No a ja nie?

A ja sie zawiodłam na moim ginekologu :P I mam mu to zamiar wyznać w piątek na wizycie ...
A jaki dobry jest nowy okocim limonkowy ... ( sciaglam lyka ostatnio nie moglam sie powstrzymac) ale jest miazga..

Niewiem czemu wy jestescie takie spragnione alkoholu... hahahahah nie no zarcik ja jjuz sie umowiłam ze szw ze pierwsze co to IDE na solarium.. pozniej do sklepu i bedziemy pić piwko i mojito a mleczko sie odciagnie na dwa dni i bedzie a tz bedzie pilnował mała ... zyc nie umierac nalezy mi sie Wyrodna matka ze mnie..

ogladacie rozmowy w toku? ojezu co za goscie.. ten co sie poplakał jest wogole prze okropny!!!!!!!!!!!!
ja tez tak sobie mysle zeby odciagnac mleczko i sie napic czegos pozadnego ale znajac zycie bede miala skrupuly co do piwa smakowego i winka to mnie mega ciagnie!!

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:32   #2375
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
ja bym stawiała na moment po odcięciu pępowiny... z Adasia zagraniami, to można się spodziewać, że zwinie pępowinę pod pachę i wlezie z powrotem
padłam

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:32   #2376
aremalgos
Rozeznanie

dobra zmykam sie ogarnąć bo na 18.30 wizyta
Stary 2013-06-25, 16:33   #2377
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wy wszystkie będziecie rodzić na żywca, bez żadnego znieczulenia..? Bo jakoś nie przewija się to na wątkach albo ja to przegapiam, a dotychczasowe porody sn u nas też bez znieczulenia....
Ja bez zzo nie dam rady.
A w ogóle wiecie co jest najśmieszniejsze? Nie boję się samego porodu, tylko najbardziej przeraża mnie wizja wbijania we wnie igieł (wenflony itp). Mam straszny uraz z dzieciństwa do tego. (Tak, wiem zzo to też wbijanie igły )

Oliath, ekstra poród Ale ty to weteranka ciążowa jesteś

Ghia, gratulacje!
Skąd wiesz że nie dasz rady??? ja u zębologa zawsze biorę znieczulenie a podczas porodu nawet mi to do głowy nie przyszło

Mnie niestety czeka cc i te wszystkie "przyjemności"

Cytat:
ja zobacze jak bedzie mi szlo.
napewno poprosze o gaz, a jak trzeba bedzie to epidural.
ale bede walczyc jak dlugo sie da bez znieczulenia
A czy po tym epiduralu nie potrzebne jest "odtrucie"??? słyszałam że tak jest.
Moim zdaniem bez sensu jest zakładanie z góry że się bierze zzo bo się ma niski próg bólu, trzeba właśnie najpierw powalczyć a potem ewentualnie się zdecydować.

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
tak czytam co piszecie o tym zzo i się zaczynam zastanawiać... zwłaszcza ten cewnik! fuuu!
ja podczas sn miałam cewnik zakładany tak czy siak a zzo u mnie nie dają, w sumie nie wiem od czego to zależy.

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Margos dobrze ze mi przypomnialas o tym sluchu. Tak sie martwilam cala ciaze czy mala bedzie slyszec ale wszystko jest dobrze i sluch wyszedl w normie Jestem przeszczesliwa. I widze nawet ze reaguje na halas wiec wszystko ok
I jeszcze sie pochwale ze mam juz pokarm w piersiach Mala zajada az jej sie uszy trzesa hehe a pozniej usmiecha sie przez sen. Jakie to slodkie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no to super

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Same dobre wiesci
Super

Jak to?

A tak wogole to szukam jakiegos szamponu dobrego, wzmacniajacego co by sobie zamowic i zeby mamusia mi przywiozla przy okazji. Cos polecacie? Uzywalam Vichy do tej pory, ale juz troche mi sie znudzil i akurat skonczylam wielka butle wiec czas na cos nowego. Tylko nie typu wella, pantine czy h&s Podrzucicie cos?
Dobre pytanie z tym szamponem ja właśnie zamówiłam sobie na all kosmetyki do włosów z chantal pro salon ciekawe czy to mi posłuży??

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Dzieeeń dobry

Ghia - ogromne gratulacje

Przekazuję wieści od Madi- jest od wczoraj w szpitalu po tych nocnych bólach z niedzieli na poniedziałek. Znowu włączyli jej Fenoterol, Biedna ciążko znosi ten lek
Z lepszych wieści- zrobili jej usg i Wituś waży już orientacyjnie 2900g ale dalej nie wiedzą skąd wzięły się te bóle u Madi. Trzymamy ogromnie za nich

A ja właśnie wróciłam do domu- skurcze się rozjechały więc stwierdzili, że nie ma sensu mnie trzymać. Tzn nadal są, jak najbardziej ale nie już co 5-6 minut ale co 10 według ktg z samego rana chociaż ja powoli znowu zaczynam czuć ich regularność ale w tym momencie Panicz Adaś może mnie cmoknąć co najwyżej w jajnik bo teraz czas na schabowego z mizerią a tatuś musi popracować bo zbyt często z mamusią do szpitala jeździ ostatnio
3 wypis ze szpitala pt. "Przedwczesny poród" Za każdym razem wiedziałam, że nie urodzę ale w szpitalu się upierali, że teraz to już na pewno to "TO" (chociaż przyznam, że w głębi serca miałam delikatną nadzieję z racji "Do trzech razy sztuka")
a to dowcipniś z Adasia... mogliby Ci testowo oksy może podać

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Antoś witamy na świecie

Zakochana jestem w twojej córci

A ja dziś rano na pobraniu krwi byłam znów 4 probówki wzięła... grrr...
Do tego cały dzień zimno i leje...

Dziewczyny czym wy będziecie przykrywać dzieciaczki w łóżeczku bo coś mi się wydaje że kołderka będzie za ciepła... i chyba muszę kupić coś cieńszego
Tetrą flanelką a jak chłodniej będzie to rozłożę rożek i będę mieć z niego coś a'la kołderkę, przetrenowane przy córce rożek świetnie się nadaje jako kołderka nawet do jesieni.

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:35   #2378
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

cynamonowa a ja juz myslalam, ze ty adasia tulisz juz w ramionach

ona padlam

Marys odebrana ze zlobka szczesliwa, a w domu dostala szalu i pol godziny rzucala sie i wyla ja sie chyba nei nadaje na matke

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:35   #2379
Agrafka86
Wtajemniczenie

Ja mam jeszcze chwilę do porodu, ale tez bym chciała mieć już łóżeczko ustawione, ale Tż nie pozwala mówi, że jeszcze za wcześniej.

Mela Mela nie odpisałaś na wiadomość z numerkiem w razie wu

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:36   #2380
Rockyyy
Zakorzenienie

Ale sie nagimnastykowałam ale kapa gotowa na wizytke,nózki wygolone i wogóle wszystko na cacy.Brzuch mnie boli......jak na okres.....za pol godzinki jade a tu burza :/
Stary 2013-06-25, 16:37   #2381
Agrafka86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość

Trzymamy kciuki za wizytę i czekamy na wieści

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ale sie nagimnastykowałam ale kapa gotowa na wizytke,nózki wygolone i wogóle wszystko na cacy.Brzuch mnie boli......jak na okres.....za pol godzinki jade a tu burza :/
Za Twoją wizytę również kciuki i oczekujemy informacji

09.07.2011 Żona

Stary 2013-06-25, 16:39   #2382
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dobra faza

dotkaaa leżę i kwiczę

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

dołączam do tej meliny, ja też marzę o Redsie, jabłkowym...
hahhaahahahhaaa
Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja tez tak sobie mysle zeby odciagnac mleczko i sie napic czegos pozadnego ale znajac zycie bede miala skrupuly co do piwa smakowego i winka to mnie mega ciagnie!!
ja ten jeden raz nie bede mieć skrupułów .. tyle sie dzidziusia nosi pod sercem ze raz jedyny wybaczy :P gorzej z kacem przy dziecku.. :P
Muszę sobie kupic pojemniki na mleko z cyca..

ALe koles w rozmowach w toku ten w zółtym

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Marionette a jakie chcesz te szampony do jakich włosow?

Spróbuj Kerastase.. )

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:40   #2383
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze chwilę do porodu, ale tez bym chciała mieć już łóżeczko ustawione, ale Tż nie pozwala mówi, że jeszcze za wcześniej.
Za wcześnie? Chyba dla niego
Cytat:

Tylko nie urodź po drodze
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:40   #2384
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Wg om mam na 23 lipca.
Ale OM miałam 12.10.2012 r. tak jak Ty
ja om też miałam 12.10, a tp wypada na 19.07
Stary 2013-06-25, 16:40   #2385
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

lece papa

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-06-25, 16:41   #2386
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:
jejku, ales to napisała politycznie)

chodzi o to, że sperma pomaga i dobrze jeśli partner się spuszcza do pochwy
prosto, jasno i na temat
Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
a tak poza tematami ciążowymi to u nas w mieście jest konkurs na najładniejszy ogród i są 3 kat po 3 miejsca zawsze zgłaszają się najw. 3 osoby w tym roku biorę tż i zgłaszam nasz co z tego że wygląda jak 7 nieszczęść i ma 8 m2 szansa na nagrodę jest tylko muszę formularz wypełnić bo do jutra trzeba zgłosić ogródek
W Lowiczu czy Sochaczewie?

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
E tam, ja marzę niezmiennie o Martini

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

ooooooo martini!!!! Ludzie! Ale mi smaka zrobilas! Ja przed ciaza zapijalam sie martini ( wmiare rozsadku) A wczoraj stanelam w sklepie przed polka z alkoholami i napawalam sie widokiem Na lotnisku w wolnoclowym wisniowke zakupilam, bo tak mi sie spodobala i az mi wisnioweczka zapachnialo. No coz, bede miala na gosci

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:42   #2387
Agrafka86
Wtajemniczenie

Brzusie jadę po Tż, później będę i może jakoś namówię Go na łóżeczko

09.07.2011 Żona

Stary 2013-06-25, 16:43   #2388
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
a mój Tż jak wczoraj zaczął rozkładać to pudło z łóżeczkiem i nagle słyszę z drugiego pokoju:

"Ja pie*dole.. to jakis wielkolud będzie, a nie dziecko"

(łóżeczko 120x60, żeby nie było )

A własnie, przypomniało mi się, że którejś Tż w sklepie chciał wskoczyć do łóżeczka, żeby sprawdzić jego wytrzymałość której to był, przyznać się?

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
dobrze wiedziec sorki ale nie czytalam was ciagle wiec nie wiedzialam ze byla juz mowa o tym
Oj tam, nie zaszkodzi przypomnieć o takiej metodzie

Cytat:
ale mnie brzuch ćmi od wczoraj jak na okres..
Tomuś, siedź w brzuchu grzecznie bo przed lipcem Cię nie chcę po tej stronie brzucha
oj Tomaszku

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Przypomniałam sobie jak pierwszy raz z Tż wybraliśmy sie do mojego gina do Warszawy na wizytę. Lokal mieścił sie w bloku nr 10/5. No i ja co... skoro zobaczyłam blok nr 10 to mówię do Tż, że to tutaj wparowaliśmy do klatki i bach biegiem po schodach na 5 piętro (byliśmy już spóźnieni, przez myśl mi przeszło, że co za.... zrobił sobie gabinet tak wysoko). Jesteśmy na tym piątym patrzymy, nr 5 jak nic... Tz otwiera drzwi a tu kilka innych drzwi, żadnej tabliczki, to mnie oświeciło, że skoro za tymi jednymi drzwiami jest tyle drzwi to to jednak numer drzwi musi być 5, więc pędem na dół do drzwi nr 5... I mówię, do Tż pukaj... No to puka ciągnie za klamkę i nic W końcu powiedział dosadniej, że to nie tu. Wyprowadził mnie z tej klatki, obeszliśmy blok a gabinet na parterze, całkiem osobno
A potem na badaniu okazało sie, że szyjka ma 2 cm

A co najlepsze, to nie mogłam sie powstrzymać od śmiechu, że gdyby ktoś był pod nr 5 a my tu tak prosto do domu wparowalibyśmy
Kobiecie w ciąży wszystko się wybacza

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
martini ze spritem i kostkami lodu
My dolewamy do tego jeszcze kieliszek wódki

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Poki co mowisz o mojej corce
Em... chyba czas porozmawiać z córką

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
do później

Dotkaaa za zakup sukienki. Też muszę pomyśleć o zakupach, trzeba wykorzystać te wyprzedaże
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:43   #2389
enlevee
Zakorzenienie

no a ja Wam nie muszę mówić na jaką ja patologię wychodzę jak kupuję w sklepie Tżtowi fajki i jeszcze do tego np. piwa sztuk 3
Swoją drogą ludzie mogliby sobie darować taki moralizatorski wzrok, bo kupowanie do domu to co innego niz jakbym siadła pod sklepem i chlała przepalając papierosem
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:43   #2390
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Brzusie jadę po Tż, później będę i może jakoś namówię Go na łóżeczko
Do później
Stary 2013-06-25, 16:44   #2391
d0tkaaa
Zakorzenienie

spotkalam dzis kolezanki dwie oczywiscie mowiły ze myslaly ze juz urodzilam ale NIE PISALY do mnie bo .. ( nie nie dlatego bo wiedza ze to denerwuje :P) sie by obrazily ze im nie napisalam ze szpitala ze urodzilam bo one obowiazkowo do szpitala przyjada zobaczyc mnie ( w swietnym stanie,pieknym stroju i z wielka wkladka i majtkami siateczkowymi) i mała.. i ze mam im napisać bo tak to sie obraza... to im powiedzialam ze ok ale przyjmuje tylko z duzą iloscia prezentow cos za humor mi sie pod koniec ciazy właczył ... ( o dziwo powiedziały ze ok,ale co mialy powiedziec hahaha)

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 16:44   #2392
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:

hahhaahahahhaaa

ja ten jeden raz nie bede mieć skrupułów .. tyle sie dzidziusia nosi pod sercem ze raz jedyny wybaczy :P gorzej z kacem przy dziecku.. :P
Muszę sobie kupic pojemniki na mleko z cyca..

ALe koles w rozmowach w toku ten w zółtym

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Marionette a jakie chcesz te szampony do jakich włosow?

Spróbuj Kerastase.. )
Mysle juz cos pod katem oslabionych wlosow po porodzie. Z reszta ja mam dosc cienkie wloski i zawsze wybieram wzmacniajace lub powiekszajace objetosc. Popatrze zaraz na Twoja propozycje. Dzieki

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-06-25, 16:47   #2393
iwona335
Zakorzenienie

trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujące
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:47   #2394
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
S

A czy po tym epiduralu nie potrzebne jest "odtrucie"??? słyszałam że tak jest.
Moim zdaniem bez sensu jest zakładanie z góry że się bierze zzo bo się ma niski próg bólu, trzeba właśnie najpierw powalczyć a potem ewentualnie się zdecydować.
nie po epiduralu nie trzeba odtrutki. (to jest zzo)
mówisz o "pefidine" (nie wiem jak sie pisze????)
to zastrzyk podobny jak morfina

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:48   #2395
sammi24
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

Marys odebrana ze zlobka szczesliwa, a w domu dostala szalu i pol godziny rzucala sie i wyla ja sie chyba nei nadaje na matke
Ale coś się stało, ze płacze??

Cytat:
no a ja Wam nie muszę mówić na jaką ja patologię wychodzę jak kupuję w sklepie Tżtowi fajki i jeszcze do tego np. piwa sztuk 3
Swoją drogą ludzie mogliby sobie darować taki moralizatorski wzrok, bo kupowanie do domu to co innego niz jakbym siadła pod sklepem i chlała przepalając papierosem
Znam to uczucie ta sama reakcja gdy spacerowałam z dwoma piwami książęcymi dla Tż w Real-u
Stary 2013-06-25, 16:48   #2396
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

Dotkaaa za zakup sukienki. Też muszę pomyśleć o zakupach, trzeba wykorzystać te wyprzedaże
wlasnie tak sobie też mysle... jak cos mi sie strasznie podoba to kupuje w tym samym rozmiarze co wczesniej nosilam przy czym wsumie ja nie przytylam sam brzuch i UDA hahahahaha

Cytat:
Ja tam sie nie przejmuje :P jak ide ze szw do sklepu po piwko czy coś to tez wszyscy patrza na mnie nawet jak ona niesie jakies procenty:P
Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Mysle juz cos pod katem oslabionych wlosow po porodzie. Z reszta ja mam dosc cienkie wloski i zawsze wybieram wzmacniajace lub powiekszajace objetosc. Popatrze zaraz na Twoja propozycje. Dzieki
Zaraz Ci znajde szampon ktory uwielbiam z Kerastase
... ( tyle ze one nie sa tanie,ale skoro mowilas o vichy to mysle ze te ceny beda spoko:P)

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 16:50   #2397
Marionette18
Raczkowanie

Dotka podoba mi sie to kerastase chyba wyprobuje (ale jeszcze poszperam i poszukam jakie ceny sa na innych stronkach) choc cena wysoka, ale mam nadz ze warto. A Ty uzywasz/uzywalas? Czy tak ze slyszenia polecilas?

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-06-25, 16:53   #2398
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
wlasnie tak sobie też mysle... jak cos mi sie strasznie podoba to kupuje w tym samym rozmiarze co wczesniej nosilam przy czym wsumie ja nie przytylam sam brzuch i UDA hahahahaha

Zaraz Ci znajde szampon ktory uwielbiam z Kerastase
... ( tyle ze one nie sa tanie,ale skoro mowilas o vichy to mysle ze te ceny beda spoko:P)
Ja tez kupuję na ten sam rozmiar co przed ciążą, tzn same bluzki spodni bym nie zaryzykowała

O to ja tez chętnie skorzystam z porady co do szamponu
Stary 2013-06-25, 16:55   #2399
d0tkaaa
Zakorzenienie

Marionette ja lubie ten szampon - ale od czasu do czasu ..

http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...aca-250ml.html

nie ma tak ze kupuje jeden za drugim ( no dobra- dostaje bo nie kupilabym szamponu za tyle... :P)

Tez mam włosy wsumie cienkie i juz przed ciaza jak mi wypadały tak okresowo to mylam w salonie sobie i uzywalam w domu szamponu tego ( tj kapieli :P)

http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...sy-250-ml.html

I zamowilam dwa opakowania na po ciazy ta Kąpiel jest SUPER mam włosy po niej swiezutkie eleganckie WOGOLE NIE OKLAPNIETE nawet bym powiedziala ze sa wogole nie obciazone przy skorze i takie lekkie fajne .. maja objetość plus zauwazylam ( jak okresowo wypadaly wtedy) ze mniej wypadaja .. zreszta klientką ktorym proponowalam i ktore kupily to czy kolezanki ktore stosowały byly BARDZO zadowolone i widziały duzą poprawe.. ( wystarczy troszku na reke jest strasznie wydajny)

i jak lubisz spreje ( ja stosowalam tylko w salonie z racji tego ze ten specyfik kosztuje 190 zł ( w salonach itp) Jeszcze to :

http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...il-125-ml.html

Do nakladania przedziałkami i wmasowywania w skóre.
ta serie GL stimuliste polecam z czystym sumieniem.

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 16:56   #2400
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Dzieeeń dobry

Ghia - ogromne gratulacje

Przekazuję wieści od Madi- jest od wczoraj w szpitalu po tych nocnych bólach z niedzieli na poniedziałek. Znowu włączyli jej Fenoterol, Biedna ciążko znosi ten lek
Z lepszych wieści- zrobili jej usg i Wituś waży już orientacyjnie 2900g ale dalej nie wiedzą skąd wzięły się te bóle u Madi. Trzymamy ogromnie za nich

A ja właśnie wróciłam do domu- skurcze się rozjechały więc stwierdzili, że nie ma sensu mnie trzymać. Tzn nadal są, jak najbardziej ale nie już co 5-6 minut ale co 10 według ktg z samego rana chociaż ja powoli znowu zaczynam czuć ich regularność ale w tym momencie Panicz Adaś może mnie cmoknąć co najwyżej w jajnik bo teraz czas na schabowego z mizerią a tatuś musi popracować bo zbyt często z mamusią do szpitala jeździ ostatnio
3 wypis ze szpitala pt. "Przedwczesny poród" Za każdym razem wiedziałam, że nie urodzę ale w szpitalu się upierali, że teraz to już na pewno to "TO" (chociaż przyznam, że w głębi serca miałam delikatną nadzieję z racji "Do trzech razy sztuka")
Cynamonku ty to się masz z tym Adasiem,mógłby się w końcu zdecydować MAdi- nadal trzymam mocno

Cytat:
Ja wczoraj miałam podobnie, byłam w osiedlowym sklepiku na małych zakupach i patrzę a tu Warka cytrynowa, pomyślałam o tż,bo bardzo ją lubi szczególnie w upały-jest trochę jak lemoniada-no więc biorę do reszty zakupów. Kasjerka się na mnie patrzyła tak okrutnym wzrokiem,że wymiękłam Już chciałam powiedzieć "kobieto,wyluzuj,to nie dla mnie przecież" Ale odkąd ją wziełam z półki, obcinała mnie od góry do dołu patrząc z taką miną jakbym conajmniej kogoś zabiła

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości