Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 16:58   #2401
Marionette18
Raczkowanie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
wlasnie tak sobie też mysle... jak cos mi sie strasznie podoba to kupuje w tym samym rozmiarze co wczesniej nosilam przy czym wsumie ja nie przytylam sam brzuch i UDA hahahahaha

Ja tam sie nie przejmuje :P jak ide ze szw do sklepu po piwko czy coś to tez wszyscy patrza na mnie nawet jak ona niesie jakies procenty:P

Zaraz Ci znajde szampon ktory uwielbiam z Kerastase
... ( tyle ze one nie sa tanie,ale skoro mowilas o vichy to mysle ze te ceny beda spoko:P)
Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Ja tez kupuję na ten sam rozmiar co przed ciążą, tzn same bluzki spodni bym nie zaryzykowała

O to ja tez chętnie skorzystam z porady co do szamponu

Ja wyszukalam poki co taki: http://www.fryzomania.pl/kerastase-r...aca-250ml.html tylko nie wiem jaka pojemnosc. Niby wiekszy bardziej sie oplaca, ale moze na poczatek ten 250 wystarczy.

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 16:59   #2402
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Dotka podoba mi sie to kerastase chyba wyprobuje (ale jeszcze poszperam i poszukam jakie ceny sa na innych stronkach) choc cena wysoka, ale mam nadz ze warto. A Ty uzywasz/uzywalas? Czy tak ze slyszenia polecilas?
Odpowiedziałam Ci w poscie poprzednim
Sprzedawalam/uzywalam itp.
Nie mowie bo to sa drogie kosmetyki u nas szampon kosztował 93 zł ... ale jednak jak konsultant Ci odpowiednio dobierze/ czy sama znajdziesz ten numer 1 to bedziesz zakochana..
Maska kosztowala ok 170 zł ( wiadomo w salonie drozej ,ale w necie jest strasznie duzo podrobek -proponuje sklepy/hurtownie fryzjerskie) ...

jakbys sie na coś zdecydowala to pytaj bo np seria VOLUM moim zdaniem jest beznadziejna i mam taki przyplask po niej na głowie ze dramat...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:00   #2403
magolina
Wtajemniczenie

Idę prostować włosy i pomału pindrzyć się na wizytę, bo znając mnie i życie, to znów będe na ostatnią chwile biegać po domu i zasapana czekać w poczekalni

magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:01   #2404
czerwony_balonik
Zadomowienie

Skoro mowa o szamponach, próbowała któraś z was tych nowych co są w Rossmanie- Aussie?
http://www.biutiqa.pl/articles/628.1...1628150413.jpg
Zastanawiam się czy spróbować i czy dobre.
Stary 2013-06-25, 17:02   #2405
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Idę prostować włosy i pomału pindrzyć się na wizytę, bo znając mnie i życie, to znów będe na ostatnią chwile biegać po domu i zasapana czekać w poczekalni

Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:04   #2406
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wyszukalam poki co taki: http://www.fryzomania.pl/kerastase-r...aca-250ml.html tylko nie wiem jaka pojemnosc. Niby wiekszy bardziej sie oplaca, ale moze na poczatek ten 250 wystarczy.
z ta seria jest tak ze ,ona ma cement odbudowujacy w sobie,wzmacniajacy ALE ja polecalabym ten szampon po jakis technicznych sprawach np balejazu kiedy wlosy sa zniszczone na dlugosci. Bo on nie wzmacja włosow w skórze tylko odbudowywuje wlosy na dlugości.. no i zeby byl efekt do tej seri musi byc maska/ odzywka.
przy czym ta Seria lubi obciazac wlosy. Ja uzywalam go w salonie tylko wtedy kiedy przesadzilam z rozjasnianiem,farbowaniem lub cos w tym stylu.. i to od czasu do czasu..

no i najpierw mniejsze opakowanie,duze sie bardziej oplaca ale jednak w duzym tego szmponu jest mnóstwo a dajesz go dosłownie troche.

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:05   #2407
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:
Marionette ja lubie ten szampon - ale od czasu do czasu ..

http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...aca-250ml.html

nie ma tak ze kupuje jeden za drugim ( no dobra- dostaje bo nie kupilabym szamponu za tyle... :P)

Tez mam włosy wsumie cienkie i juz przed ciaza jak mi wypadały tak okresowo to mylam w salonie sobie i uzywalam w domu szamponu tego ( tj kapieli :P)

http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...sy-250-ml.html

I zamowilam dwa opakowania na po ciazy ta Kąpiel jest SUPER mam włosy po niej swiezutkie eleganckie WOGOLE NIE OKLAPNIETE nawet bym powiedziala ze sa wogole nie obciazone przy skorze i takie lekkie fajne .. maja objetość plus zauwazylam ( jak okresowo wypadaly wtedy) ze mniej wypadaja .. zreszta klientką ktorym proponowalam i ktore kupily to czy kolezanki ktore stosowały byly BARDZO zadowolone i widziały duzą poprawe.. ( wystarczy troszku na reke jest strasznie wydajny)

i jak lubisz spreje ( ja stosowalam tylko w salonie z racji tego ze ten specyfik kosztuje 190 zł ( w salonach itp) Jeszcze to :

http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...il-125-ml.html

Do nakladania przedziałkami i wmasowywania w skóre.
ta serie GL stimuliste polecam z czystym sumieniem.
Cytat:
Odpowiedziałam Ci w poscie poprzednim
Sprzedawalam/uzywalam itp.
Nie mowie bo to sa drogie kosmetyki u nas szampon kosztował 93 zł ... ale jednak jak konsultant Ci odpowiednio dobierze/ czy sama znajdziesz ten numer 1 to bedziesz zakochana..
Maska kosztowala ok 170 zł ( wiadomo w salonie drozej ,ale w necie jest strasznie duzo podrobek -proponuje sklepy/hurtownie fryzjerskie) ...

jakbys sie na coś zdecydowala to pytaj bo np seria VOLUM moim zdaniem jest beznadziejna i mam taki przyplask po niej na głowie ze dramat...
jak cos sie zdecyduje to jeszcze podpytam eksperta Ale ten spray chyba sobie daruje, mimo ze lubie uzywac odzywek psikanych, ale 190zl...

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-06-25, 17:09   #2408
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Skoro mowa o szamponach, próbowała któraś z was tych nowych co są w Rossmanie- Aussie?
http://www.biutiqa.pl/articles/628.1...1628150413.jpg
Zastanawiam się czy spróbować i czy dobre.
Ja nie probowalam bo u nas wsumie to nowosc ale szwagierka jak mieszkala w UK to mowila ze byly te kosmetyki i ze fajne są.

Ja aktualnie uzywam Timotei Jerycho Rose i sobie chwale:P chociaz przez ostatnie rozjasnianie ( mam mega problem z rozczesywaniem wlosow:P ) Sprobowalam tego nowego fructis goodbye damage tzn odzywki i jest fajna :P oprocz tego super kosmetykiem .. z kerastase jest Elixir Ultimate czyt jak mi sie nic nie chce z włosami robić to troszku na konce i sa miazga..

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:12   #2409
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

ja nie wiem czy mi po troche odchodzi czop czy co, bo dzis na paierze mialam sluz konsystencji bialka kurzego, taki jak mialam przy dniach plodnych ale on byl pomieszany troche z sluzem tym mlecznym ....

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:14   #2410
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jak cos sie zdecyduje to jeszcze podpytam eksperta Ale ten spray chyba sobie daruje, mimo ze lubie uzywac odzywek psikanych, ale 190zl...
Niom.. tym bardziej ze on jest do psikania na skórę głowy i trzeba byc systematycznym i nie zapominac itp..

Ale Panowie go strasznie lubią- jak zaczynaja łysiec.. nawet nie wiedzie ile facetów kupuje ten spray Ale CIiii ...

E tam eksperta

do dziewczyn co maja spuchniete nogi czy macie takie poduszeczki u góry z wody czy czegos? opuchniete.. eh tak mnie to dzis boli ze chodzic nie moge..

W nocy tyle razy wstawalam do sikania ze tata mi mowi iż myslal ze zaczynam rodzic :P

She pytalaś mnie jak po nocy.. tak jak pisalam rano.. nie spalam za duzo ... nie lubie burz i jeszcze to sikanie i wogole..

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:14   #2411
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Anulka kiedy rodzisz??
Już bym chciała.

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Dzieeeń dobry
A ja właśnie wróciłam do domu- skurcze się rozjechały więc stwierdzili, że nie ma sensu mnie trzymać. Tzn nadal są, jak najbardziej ale nie już co 5-6 minut ale co 10 według ktg z samego rana chociaż ja powoli znowu zaczynam czuć ich regularność ale w tym momencie Panicz Adaś może mnie cmoknąć co najwyżej w jajnik bo teraz czas na schabowego z mizerią a tatuś musi popracować bo zbyt często z mamusią do szpitala jeździ ostatnio
3 wypis ze szpitala pt. "Przedwczesny poród" Za każdym razem wiedziałam, że nie urodzę ale w szpitalu się upierali, że teraz to już na pewno to "TO" (chociaż przyznam, że w głębi serca miałam delikatną nadzieję z racji "Do trzech razy sztuka")
Twój syn zdecydowanie przegina.

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja juz mam dosyc! krece sutki, wczoraj seksik znow z tz i nic!! dlaczego na mnie nic nie dziala? mycie okien, podlog .... tak jak gin mowil, szyjka trzyma i kit
Widocznie dzidzia nie gotowa.

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
A jeszcze megaopowieść zasłyszana dzisiaj w przychodni . Siedziałyśmy sobie tam takie brzuchatki, żartowałyśmy i jakoś zeszło na temat becikowego. I jedna z dziewczyn opowiedziała nam, że w zeszłym tygodniu, czekając na wizytę była świadkiem, jak inna ciężarna w 33 tygodniu ciąży próbowała wymusić na lekarzu, a potem pielęgniarkach, żeby jej wypisano zaświadczenie o uczęszczaniu na wizyty od 10 tc. A okazało się, że w tym 33 tc BYŁA W OGÓLE PO RAZ PIERWSZY NA WIZYCIE U LEKARZA W TEJ CIĄŻY :brzyda l: ponoć cała akcja toczyła się na korytarzu, lekarz i pielęgniarka tłumaczyli jej, że nie mogą, że może gdyby chodziła np. chociażby od 20 tc, a tamta dalej swoje. Cała poczekalnia zaklęta jak w kinie, ponoć tylko coli i popcornu brakowało ostatecznie oczywiście nie dostała tego zaświadczenia. Ja osobiście byłam w szoku, jak ona się po 1. nie wstydziła przyjść z taką prośbą, w dodatku z postawą roszczeniową, a po 2. jak ona wytrzymała do 8 mca bez wizyty u lekarza kosmos

Madi-
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:15   #2412
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
a mój Tż jak wczoraj zaczął rozkładać to pudło z łóżeczkiem i nagle słyszę z drugiego pokoju:

"Ja pie*dole.. to jakis wielkolud będzie, a nie dziecko"

(łóżeczko 120x60, żeby nie było )
Hahaha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:16   #2413
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
a ja myślę, że najlepszym dowodem na to, że jak dziecko chce siedzieć w brzuchu to choćby skały s*ały i w ogóle to będzie w nim siedziało- przykład Cynamonkowej
Oczywiście są pewne rzeczy, które mogą przyspieszyć, ale samo ich robienie nie jest gwarancją szybszego porodu
się sie w 100%)

Coś perse dzisiaj nie pisała..
Ja to wyczekuje tych wieści od naszych mamus bo nie wiem kiedy tomoje się pojawi..

W sumie zwrot za wizytę za niespełnione przepowiednie gina dobre..wg niego juz od tygodnia powinnam mieć dziecię u boku

Dziewczyny dopompowywala ktoras opony na stacji benzynowej i wie jak to działa? Mam flaczka juz teraz większego i nie bardzo umiem sama..a jak ostatnio byłam na stacji to pan powiedział żebym za godzinkę podjechała to mi zrobi..ale za godzinkę to mi się nie chciało juz..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:17   #2414
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Anulka nasze Michasie chyba juz takie sa ;p

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2013-06-25, 17:18   #2415
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem czy mi po troche odchodzi czop czy co, bo dzis na paierze mialam sluz konsystencji bialka kurzego, taki jak mialam przy dniach plodnych ale on byl pomieszany troche z sluzem tym mlecznym ....
ja mam taki sluz juz pare dni... a przynajmniej podobny...

Widze ze ucichłyście,zamulilam wszystkich swoim wywodem na temat szmponow

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:18   #2416
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
i jak ta ksiazka? mialas mokro czy coś w tym stylu.. ( pytam bo takie opinie slyszalam lol)
hahaha miała mokro, bo wody jej poszły :P

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Tylko ze ja planuje w większości karmić MM, bezpośrednio z piersi
Dlatego potrzebuje ich tyle aby nie mieć sytuacji ze w nocy bede musiała szorowac butle a dziecko głodne i złe kolejny powód to moj sterylizator ma miejsca na 6 butelek
wiem, dlatego pisałam, że u nas na karmieniu MM były 2 butle - mnie wystarczało i tak w nocy po karmieniu od razu płukałam, bo MM po czasie dostaje takiego kwaśnego zapachu i potem mi te butelki śmierdziały...

Cytat:
mnie kumpela - włosomaniaczka namawia na ten poniżej, ale mi szkoda kasy... tym bardziej, że mi ciężko na "swój" trafić - teraz hicior (o dziwo) zakupiony w Bedronce Timotei z różą jerychońską - normalnie myję co drugi dzień - po nim co 3-4 spokojnie, co jest dla mnie szokiem!

http://allegro.pl/tigi-urban-antidot...331777014.html
http://allegro.pl/tigi-recovery-szam...285372669.html
(one są w kilkunastu rodzajach + jakieś maski, spraye itp.)

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:19   #2417
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Anulka nasze Michasie chyba juz takie sa ;p
Być może. Ja dziś po raz pierwszy zrobię sobie masaż piersi. Bolą mnie, są drażliwe i nie wiem co z tego ostatecznie wyjdzie, ale spróbuję.
A masujemy całe brodawki, nie tylko sutki prawda?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:20   #2418
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
nie chcę Cię martwić Kathe, ale ja takie kurze białko mam już od dawna.. podobno czopa nie można z niczym innym pomylic i ma konsystence galaretki.. a tez nie zawsze czop musi odejsc w domu, Margosi np. odszedł w szpitalu przy porodzie
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:22   #2419
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

no nic, trzeba bedzie dzisiaj znow tz zmusic do seksiku

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2013-06-25, 17:24   #2420
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

Dziewczyny nie nadrabiam, bo nie mam czasu. Od południa mam taki nawal pokarmu, że nic innego nie robię tylko wisze z Małym albo odciagam, nawet slabiusi ręczny Avent daje radę... Jestem zmęczona, cycki mega bolą, ale bardziej boli zastój niż ciagniecie czy przez laktator czy przez Malego... W każdym razie jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie dokarmiac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:24   #2421
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Charlize: a właśnie jak ta książka? jakoś nie mogę się przekonać do tego aby ja przeczytać.. za to.. rozwaliła mnie seria o Księżniczce Ann Rice (tej od wywiadu z wampirem... hardcore od którego nie mogłam sie oderwać i czasami głupio m było jak w komunikacji miejskiej ktoś zalookał w tekst:P)

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-25, 17:26   #2422
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość

wiem, dlatego pisałam, że u nas na karmieniu MM były 2 butle - mnie wystarczało i tak w nocy po karmieniu od razu płukałam, bo MM po czasie dostaje takiego kwaśnego zapachu i potem mi te butelki śmierdziały...

mnie kumpela - włosomaniaczka namawia na ten poniżej, ale mi szkoda kasy... tym bardziej, że mi ciężko na "swój" trafić - teraz hicior (o dziwo) zakupiony w Bedronce Timotei z różą jerychońską - normalnie myję co drugi dzień - po nim co 3-4 spokojnie, co jest dla mnie szokiem!

http://allegro.pl/tigi-urban-antidot...331777014.html
http://allegro.pl/tigi-recovery-szam...285372669.html
(one są w kilkunastu rodzajach + jakieś maski, spraye itp.)
oooo to samo pisalam te timotei sa fajniutkie i jakie tanie mam szmpon do koloru i odzywke odbudowywujaca

wedlug mnie 2 butelki na noc mm to zamało,to znaczy kazdy ma swoj sposob i Np Ty płukalas to CI wystarczylo ale jak bylam u szw to miala 4 butelki na noc przygotowane ( nieraz 5) karmila, odkladala i rano myla ( pewnie dlatego tez ze mieszkala w wynajmowanym domu to zeby sie nie tłukla w nocy no i kuchnia byla na dole a ona na pietrze ... no i dlatego ze wygodnie wsypywala mleko na chwile do podgrzewacza i heja )

Zuza

Razem

Edytowane przez d0tkaaa
Czas edycji: 2013-06-25 o 17:27
Stary 2013-06-25, 17:26   #2423
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41489233]Dziewczyny nie nadrabiam, bo nie mam czasu. Od południa mam taki nawal pokarmu, że nic innego nie robię tylko wisze z Małym albo odciagam, nawet slabiusi ręczny Avent daje radę... Jestem zmęczona, cycki mega bolą, ale bardziej boli zastój niż ciagniecie czy przez laktator czy przez Malego... W każdym razie jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie dokarmiac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

No to gratulacje! Tak?
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:27   #2424
Marionette18
Raczkowanie

Ja przeczytalam juz 50 twarzy greya i ciemniejsza strona greya. Przyjemnie sie czytalo Nie powiem, duzo opisow seksistowskich, ale jakos szczegolnie mnie to nie ruszalo, zebym az miala mokre majtkiUwazam, ze jak ktos lubi milosne historie to moze przeczytac Jest taka ogolna opinia, ze to porno dla kur domowych a wedlug mnie za tym porno kryje sie ciekawa historia milosna. Co by nie mowic, on ja kocha i koniec, pomimo tego co robi/robil No, ale kto chce sie dowiedziec, niech czyta
(a moze ze mnie sie zrobila kura domowa)

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-06-25, 17:31   #2425
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no nic, trzeba bedzie dzisiaj znow tz zmusic do seksiku
A to wogole hellol zapytam czy w tym wszystkim chodzi o sam SEX czy tylko o SPERMIOCHE?
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41489233]Dziewczyny nie nadrabiam, bo nie mam czasu. Od południa mam taki nawal pokarmu, że nic innego nie robię tylko wisze z Małym albo odciagam, nawet slabiusi ręczny Avent daje radę... Jestem zmęczona, cycki mega bolą, ale bardziej boli zastój niż ciagniecie czy przez laktator czy przez Malego... W każdym razie jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie dokarmiac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Perse dasz rade* lepiej zeby był pokarm,niz zeby go nie bylo

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:32   #2426
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

anulka: powodzenia z masażem

Kathe: powodzenia z seksem

Perse: bardzo dobre wiadomości) 3mam kciuki cały czas

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-25, 17:33   #2427
Marionette18
Raczkowanie

Elaine ta ksiazka Twoja to tez cos ala Grey?

Dotka mysle jednak o tym poleconym przez Ciebie stimuliste GL czy jakos tak I mam jeszcze pytanko bo wlosy mi sie przetluszczaja i musze myc tak co 2 dni. Nie beda mi sie jeszcze bardziej przetluszczac po tym? I jak to w koncu uzywac bo na jednej str mam napisane umyc wlosy i splukac a na tej co Ty podalas nalozyc na 2-3 min potem masowac do powstania piany i splukac. I uwazasz ze on jest do takiej codziennej pielegnacji czy tak raz na jakis czas powiedzmy raz na tydzien sobie tym umyc, a tak to zwyklym???

Aparatka :

Dietkuje!!!

Edytowane przez Marionette18
Czas edycji: 2013-06-25 o 17:40
Stary 2013-06-25, 17:33   #2428
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przeczytalam juz 50 twarzy greya i ciemniejsza strona greya. Przyjemnie sie czytalo Nie powiem, duzo opisow seksistowskich, ale jakos szczegolnie mnie to nie ruszalo, zebym az miala mokre majtkiUwazam, ze jak ktos lubi milosne historie to moze przeczytac Jest taka ogolna opinia, ze to porno dla kur domowych a wedlug mnie za tym porno kryje sie ciekawa historia milosna. Co by nie mowic, on ja kocha i koniec, pomimo tego co robi/robil No, ale kto chce sie dowiedziec, niech czyta
hm.. kolezanka mi opowiadala ze miala mokro i wogole i ma ochote teraz na rozne gadżety i odradzala czytanie w ciazy .. ze strasznie pobudza libido..

Ale ciekawe ile w tym prawdy

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:36   #2429
d0tkaaa
Zakorzenienie

49 podgladajacych! Piszcie cos!

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:36   #2430
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
i chyba to mnie odstrasza.. że to jednak dość mocno kobieca (czyt. z romansem niemożliwym w tle) lektura dziwna jestem

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Marionette: to raczej mocna erotyka... ale nie czytałam Greya więc nie mam porównania. Podejrzewam jednak że 80% jest tam erotyki a 20% wątku romansowego:P i to na wszelkie sposoby... a napisana w taki sposób że nie da się oderwać...
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/54336...iacej-krolewny

Galeria pazurkowa:

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-06-25 o 17:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości