![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i in
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i in
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4128720]Manii jest ok 40-43ml[/quote]
Dusiu, przepraszam, ale jednak się nie zdecyduję. Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i
Cytat:
Silencio, przepraszam, że Cię jeszcze pomęczę, ale, czy Eau de Gucci jest może do czegoś podobny, do jakiego typu można byłoby porównać? Pytam, bo zupełnie nie znam, a chciałabym coś blizej o nim wiedzieć (nic nie mogę znaleźć w internecie, a z podanych przez Ciebie linków też nie za bardzo mogę wywnioskować, czy to byłby "mój" zapach). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aniu, byłabym chętna na Ultraviolet za Shalimara. Co Ty na to? Shalimar jest w nowej butelce, płaskiej, ma korek i pudełko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Monmiku, jak ostatnio negocjowałam
![]() Cytat:
może ona Ci się spodoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
monme jestem zainteresowana wymianą Pour Elle na Krizia lub Tumulte, tylko muszę się jeszcze zastanowić który chcę. To jest ta Krizia w stożku tak? Taka anyżkowa?
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i
2. 24 Faubourg EDT Hermes EDT - 20 ml z 50, kartonik
4. Theorema esprit d'ete Fendi- ok. 25-27 ml z 30, kartonik 9. Shalimar Guerlain EDT - nieznaczny ubytek z 50 ml, kartonik 13. Narciso Rodriguez For Her EDP - 40 ml z 50, kartonik 14. Dolce Vita Dior EDT - nieznaczny ubytek z 50 ml Byłabym chętna na te wszystkie zapachy ![]() - Amor Amor Cacharel EDT 45/100ml tester - Angel Lily Thierry Mugler EDP 25-30/50ml Refill Bottle - Hypnose Lancome EDP 30/50 ml, jest kartonik - Love Love de Toi Morgan 10/35 ml EDT
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok. W takim razie odezwe sie po poludniu.. ![]() ![]() ![]()
"Umrzeć przyjdzie,gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością..." Edytowane przez ania*aneczka Czas edycji: 2007-04-16 o 17:46 Powód: zdanie "nie po polskiemu" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten zapach jest porownywany do Anais Anais Cacharela, ale moim zdaniem to nie do konca to. Mi w czyms przypomina Vent Vert Balmaina, jesli znasz, ale jest mniej nachalny. Z tego, co wiem przestali go juz produkowac i czasem napotykam na jakims forum rozzalone z tego powodu dusze ;-) Generalnie to jest napewno kwiatowy zapach, lekko wilgotny i moim zdaniem ladny, cieply i bezpieczny, na co dzien. Mysle, ze to jeden z tych, ktore ludzie dookola beda komplementowac, wlasnie dlatego ze jest ladny i mily. Dla mnie osobiscie ma troche za malo pazura, chociaz dobrze mi sie komponuje na pewne dni i nastroje ;-) Raczej nie nazwalabym go tez nowoczesnym, chyba dlatego trudno mi znalezc jakis istniejacy w perfumerii odpowiednik... Nie umiem za bardzo opisywac zapachow, wiec nie wiem czy nie namacilam bardziej... Ja sie wymienilam w sumie w ciemno, bo ten zapach, ktory mialam wczesniej wywolywal u mnie migrene, wiec juz nic nie moglo byc gorsze... Ten mi sie podoba, ale mnie nie powala, wiec idzie pod mlotek ;-) Powacham jeszcze raz w domu moze jeszcze cos mi przyjdzie do glowy, zeby dopisac ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Silencio, powiem szczerze, że z jednej strony mnie ciekawi ten zapach, bo nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. Krizia - to jest ta w stożku, ze światełkiem, anyżkowa, podobna troszkę do Lolity (jak dla mnie) Edytowane przez monme Czas edycji: 2007-04-16 o 13:02 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Daigee, u Ciebie interesowałoby mnie Hypnose. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Moniko, wstępnie byłabym zainteresowana, lecz jeżeli najbardziej zależy Ci na Theoremie, to jest ona chwilowo zarezerwowana do środy, najpóźniej czwartku rano. Czy mozesz poczekać, czy coś innego byś chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Najbardziej interesuje mnie Mira Bai
![]() Narciso Rodriguez For Her EDP - 40 ml z 50, kartonik Tumulte Lacroix EDP - 45-47 ml z 50, kartonik Dolce Vita Dior EDT - nieznaczny ubytek z 50 ml, kartonik Champs Elysees Guerlain EDT - 20 ml z 30, brak kartonika Jeśli byłabyś zainteresowana wymianą, to dodam tylko, że AA Mentafolia ma ubytek trzech psików z wyjściowej pojemności 75 ml. I do Mentafolii, i do Samsary posiadam kartoniki. Proszę o szybką odpowiedź - w środę mój TŻ leci do Polski, więc będzie możliwość wysyłki na mój polski adres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Zainteresowala mnie u Ciebie ta pozycja: Cytat:
Mam nowa Prade 50ml EdP, jesli lubisz ![]() Oto link do watku i zdjecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Hihihi - sama sobie strzelilam samoboja ;-) Nie, zartuje - tak mysle, ze moze Ci nie przypasc tak do konca ;-) Mamy dosyc podobne typy ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
witaj monme
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekam na odpoiedź jednej Wizażanki odnośnie Shalimara. Jak będę wiedzieć, co z nim będzie , dam znać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.