|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Wiec dopoki ktos nie ma problemow.z.wlosami jakis.wiekszych to mozna.uzywac zwyklych kosmetykow..ale jak juz sa jakies problemy to same.wiecie ze nic nie poprawia.humoru jak troche luksusu..jak np jakas fryzjerka.spier dzieli sprawe zniszczy a wlosy wymagaja sciecia tylko a ktos ma dlugie i nie chce to ratuje sie kosmetykami..
Tak jak mowie sa kosmetyki ktore sa poprostu warte swojej ceny.I dopoki nie ma sie problemow to sie niewie,ja dopoki nie mam problemow.spoko ale.jakby cos sie wydarzylo wlosy by zaczynaly wypadac fest czy cos to tez bym sie.ratowala roznymi specyfikami. co do ruchow moj gin kazal bardzo zwracac uwage na ruchy ...mowi ze jakby co to odrazu na ip,zawsze pyta czy licze a ja nie licze bo maja jest bardzo aktywna ale jakby byla leniuszkiem to bym liczyla dokladnie. |
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
to zycze owocnych okładów ![]() A ja przyszłam do gina,okazalo sie ze numerki nie obowiązują bo jakies zamieszanie jest i wchodzi sie jak kto przyszedł.To zapytałam kto ,,teraz " wchodzi.Zgłosiła sie babeczka.Zapytałam kto po niej,zgłosiła sie babeczka no to ja do niej ze wejde po niej bo wg kartki na drzwiach ciężarna wchodzi co trzecia osoba bez względu na numerek itp. No i panie nie protestowały i sie ze mną zgodziły ![]()
|
|
#2583 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam dość duży temperament i TŻ czasem się dziwi, że tyle lat żyłam bez seksu (tylko z nim poszłam do wyrka Cytat:
![]() I "50 twarzy Greya" mnie się baaardzo podobało. Obudziło moją "wewnętrzną bogini"
|
|
#2584 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gin też mi nigdy nie powiedział, że powinnam.[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41492139]Coś Wam napisze... Siedzę w szpitalnym pokoju, w poplamionej z góry na dol koszuli nocnej, w klapkach z targu za 10 zł, które nie mieszczą sie na moje gigantyczne nogi, we włosach każdy w inna stronę, z obsypana buzia (szybko mi wróciła skóra do stanu sprzed ciąży...), słowa manicure i pedicure to odległa galaktyka, z rozoranym brzuchem że sznurkiem i 100000 rozstepow, dużych i brązowych, nieogolona, niewyspana, z bolacymi piersiami oraz: najszczesliwsza na całym wielkim świecie, jak mój Książę na mnie oddycha swoimi slodkimi usteczkami i stroi przez sen cudne minki..... Nie ma drugiego takiego uczucia na świecie, męża sie kocha inaczej, miłość do dziecka jest bezgraniczna, totalna i bezwarunkowa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] pięknie napisane Marzę by poczuć to samo..już niedługo
|
||||
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem pojem i Laure przekonam jak ma zamułe
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)i oby mi eody odeszly..a co do mojego wywodu na pkt wlosow to tyczy sie wszystkiego,czy skory czy twarzy itp
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem, czemu tak się uparłam na tą córkę na początku, skoro równie fantastycznie jest mieć mega przystojnego synaMam nadzieję, bo z tym nigdy problemów nie miałam, nawet w ciąży do tej pory ![]() Hahahaha, mam podobnie Teraz puściłam mu muzyczkę, to grzecznie słucha![]() Cytat:
Nikt mi niczego nie zabronił, ale ostatnio średnio się czułam PO, a i sam tż pomimo wysokiego libido stwierdził, że on wcześniaka w domu nie chce.... damy sobie spokój póki co, są przecież jeszcze inne rozwiązania![]() Cytat:
Dzięki bogu chodziło mi o zamierzchłe czasy, teraz tż wie, że połamałabym go za coś takiego na 10 części![]() Cytat:
![]() ![]() Zwłaszcza, że za niedługo w końcu dojdą moje pieniążki, a i tż ma nhakręconych parę nowych rzeczy w firmie, które też nam sporo dołożą, więc myślę, że będzie ok ![]() Szkoda na to nerwów
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Taka pogoda lepsza niż upały..ale kurde mogłoby nie padać
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja uciekam na jakiś film z tż, miłej nocki
|
|
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
Co do liczenia ruchów- ja nie licze. Mały ma swoje pory aktywności rano i wieczorem i po każdym posiłku. I tego pilnuje. Dwa razy mi się tylko zdarzyło, że rano musiałam zatrzęść mu domkiem żeby się ruszył
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- A kupowałaś na all? Ile płaciłaś? |
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41492139]Coś Wam napisze... Siedzę w szpitalnym pokoju, w poplamionej z góry na dol koszuli nocnej, w klapkach z targu za 10 zł, które nie mieszczą sie na moje gigantyczne nogi, we włosach każdy w inna stronę, z obsypana buzia (szybko mi wróciła skóra do stanu sprzed ciąży...), słowa manicure i pedicure to odległa galaktyka, z rozoranym brzuchem że sznurkiem i 100000 rozstepow, dużych i brązowych, nieogolona, niewyspana, z bolacymi piersiami oraz: najszczesliwsza na całym wielkim świecie, jak mój Książę na mnie oddycha swoimi slodkimi usteczkami i stroi przez sen cudne minki..... Nie ma drugiego takiego uczucia na świecie, męża sie kocha inaczej, miłość do dziecka jest bezgraniczna, totalna i bezwarunkowa.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] |
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone kobiety ... jak mam teraz to wszytsko nadrobić
?U mnie znowu burza, dzis była 3 razy Tylko teraz jest spokojniej, bo poprzednie dwa razy to jakas masakra. Pioruny waliły w ziemię obok mojego bloku ... . Czy ktoś urodził albo obecnie rodzi??? |
|
|
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę Kochane, bo jakos humoru dzisiaj nie mam. Jutro wstanę rano, ponadrabiam i posiedzę. Bawcie się dobrze
Idę tulić się do Tż, bo to jest mój lek na całe zło
|
#2596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeszło już Malutkiej? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41489233]Dziewczyny nie nadrabiam, bo nie mam czasu. Od południa mam taki nawal pokarmu, że nic innego nie robię tylko wisze z Małym albo odciagam, nawet slabiusi ręczny Avent daje radę... Jestem zmęczona, cycki mega bolą, ale bardziej boli zastój niż ciagniecie czy przez laktator czy przez Malego... W każdym razie jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie dokarmiac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] To świetnie ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41492139]Coś Wam napisze... Siedzę w szpitalnym pokoju, w poplamionej z góry na dol koszuli nocnej, w klapkach z targu za 10 zł, które nie mieszczą sie na moje gigantyczne nogi, we włosach każdy w inna stronę, z obsypana buzia (szybko mi wróciła skóra do stanu sprzed ciąży...), słowa manicure i pedicure to odległa galaktyka, z rozoranym brzuchem że sznurkiem i 100000 rozstepow, dużych i brązowych, nieogolona, niewyspana, z bolacymi piersiami oraz: najszczesliwsza na całym wielkim świecie, jak mój Książę na mnie oddycha swoimi slodkimi usteczkami i stroi przez sen cudne minki..... Nie ma drugiego takiego uczucia na świecie, męża sie kocha inaczej, miłość do dziecka jest bezgraniczna, totalna i bezwarunkowa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] pieknie to ujęłaś Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
dotka, to ja pisalam o cenie tych szamponow. i zgadzam sie z Toba, ze jak ktos ma problem z wlosami to jest w stanie wiele zaplacic. tylko ja mam grube i geste wlosy, ktore nie potrzebuja tak intensywnej kuracji, dlatego rezygnuje z tak wysokiej polki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), więc mąż powiedział, że wróci rano z nocki, wyprowadzi psa i pójdzie z Norbusiem do przedszkola, bo na japonki trochę za zimno i się boi, że się przeziębię ![]() a wogóle to ostatnio rozmawialiśmy o seksie... dziwnie rozmawiać o nim, zamiast go uprawiać, ale cóż... i doszliśmy do wniosku, że w związku ze zbliżającym się połogiem, trzebaby troszkę podciągnąć średnią ciążową i bzyknąć się kilka razy, bo potem nic z tego. Oczywiście mąż asekuracyjnie stwierdził, że "ale to wiesz... tak za 2-3 tygodnie, bo jak mała stwierdzi, że wynosi się z tego lokalu, gdzie bez przerwy jakiś ku*as zagląda", to będzie miał wyrzuty sumienia... |
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo
![]() Szafę nam montują od 15tej i jeszcze nie skończyli
|
|
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Twoje burze przyszły do mnie ..... drzewa powyrywane,połamane,mysla łam ze mi szyby nie wytrzymają w oknach :/
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
dzoan: TescioWa na szczęście poodpowiedzi ze czuje się ok nie ciągnie tematu..mama do dzisiaj też
Charlize: ee tam, ja też prosta kobieta i czytam naprawdę różne książki..jak pisałam wcześniej lektura ma się podobać czytelnikowi i juz ![]() No Mały się rozbujal jak się położyłam..patrze trochę na tenis... A madi do ktorejsc coz pisala kiedy ja wypuszczaja?
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
roxi: dobre
))she: jam ropa to koniecznie do innej dentystki idz
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pisała, że planują ją trzymać do końca tygodnia ...
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Moze lepiej jak polezy pod fachowym okiem w razie czego. Madi trzymaj sie żabko.Jestesmy z Toba
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41492139]Coś Wam napisze... Siedzę w szpitalnym pokoju, w poplamionej z góry na dol koszuli nocnej, w klapkach z targu za 10 zł, które nie mieszczą sie na moje gigantyczne nogi, we włosach każdy w inna stronę, z obsypana buzia (szybko mi wróciła skóra do stanu sprzed ciąży...), słowa manicure i pedicure to odległa galaktyka, z rozoranym brzuchem że sznurkiem i 100000 rozstepow, dużych i brązowych, nieogolona, niewyspana, z bolacymi piersiami oraz: najszczesliwsza na całym wielkim świecie, jak mój Książę na mnie oddycha swoimi slodkimi usteczkami i stroi przez sen cudne minki..... Nie ma drugiego takiego uczucia na świecie, męża sie kocha inaczej, miłość do dziecka jest bezgraniczna, totalna i bezwarunkowa.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Po prostu lzy w oczach, Perse ![]() A my jestesmy po pierwszej kapieli w naszym pieknym wanienko-przewijaczku. Odpadl nam kikutek pepowiny, pepulek piekny i czysty, zdezynfekowany; maz do tej pory natomiast zesrany jaka Lilo jest malutka i drobniutka . W sumie ja kapalam, a on sie stresowal obok . A przeciez Lala byla mniejsza nawet Zaczelo sie wprawdzie od wielkiego wrzasku, ale to dlatego, ze przepisowa temperatura wody okazala sie duzo za niska, w nosie mam te ich termometry, dolalismy cieplutkiej i ryk ustal No i od rana sie NIE dokarmialysmy wcale flaszeczka, tylko KP odkad Lilo sie urodzila, nie spalam dluzej bez przerwy niz 3h na raz. Mozna sie przekrecic .Joan, no spokojnie wbijam sie w wiekszosc przdciazowych ciuchow, ale wyjsciowych spodni jeszcze nie mierzylam . A kit, do Rollsa i tak musze wlozyc sukienke z epoki i kapelusz, a nie jeansy No i meza musze pochwalic, jest niesamowity, a to , w jaki sposob i ile czasu poswieca teraz Lali, zeby jak najmniej odczula, ze juz nie jest najmlodsza w rodzinie i centrum wszechswiata - SZACUN, SZACUN, SZACUN. Zawsze wiedzialam, ze cudownego mam meza, ale bardziej chyba, niz sadzilam
|
#2608 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super |
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla pępuszka no i dla męża
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

to zycze owocnych okładów 

tego nie wiemy 

?
Tylko teraz jest spokojniej, bo poprzednie dwa razy to jakas masakra. Pioruny waliły w ziemię obok mojego bloku ... .