Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 21:42   #2641
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
okropnie mnie boli
oby to było to

Fajnie chłodno sie zrobiło, w końcu sie nie topię, ale i burza idzie, także zmykam.
Dobranoc

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:44   #2642
shestiger
Rozeznanie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Co lepsze małej fioletem smarowali już w szpitalu więc my to kontynuowaliśmy, co prawda ładnie jej zeszło ale jeśli piszesz że tamto lepsze to takie się kupi ^^

Iwona dajesz

Rockyy taa przed tv a jeszcze fajniej jak jakiś mecz w tv by leciał ale biedny by się musiał powstrzymywać z emocjami
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:44   #2643
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Laski, zostalo mi 4 kg na plusie, brzuch mam niemal plaski, a cyc jak dwie Pamele zebym jeszcze taka blada nie byla na buzi i oczow takich podkrazonych nie miala ! sexyyyyy
wow 4kg tylko

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Przepraszam... ale dalej już nie mogę nadrabiać- obżarłam się czekolady po tym schabowym i mnie starsznie muli... Darujcie mi te ostatnie 6 stron
ja Cie podziwiam za nadrabianie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
a i pytanie moze troszke z cyklu bezsensownych no ale trudno , najwyzej nie odpowiadajcie
powiedzcie mi jak dobierałyscie staniki do karmienia, bazowałyscie na wymiarach obecnych, kupowałyście o rozmiar większe?
Musze sie zaopatrzyc a nie chciałabym kupic jakiegos który sie okaze zły
u mnie w SR powiedzieli, żeby rozmiar dobierać miesiąc przed porodem

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Rozłożyła mnie jedna rzecz na łopatki
Przez te moje wypady do szpitala mąż pracuje w domu, a i tak jak jesteśmy w szpitalu to więcej niepracuje niż pracuje
Nadrabia wieczorami albo z samego rana- no nieistotne. W każdym razie napisał dzisiaj maila do swojego przełożonego, że jak coś to on popracuje w sobotę i żeby mu tylko napisać co ma zrobić.

Dostał taką odpowiedź

"Chciałbym żebyś zrobił...
1. Kubek herbaty (bezkofeinowej oczywiście)
2. Upiecz swojej żonie ciasto.
3.Odkurz (cicho).
4. Skończ przygotowywać pokój dla dziecka.
5. Znajdź 5 minut na relaks- bo pewnie też musisz być zestresowany... (ale tylko 5 minut- Twoja żona potrzebuje Cię do spełniania jej zachcianek).
6. Napij się piwa bezalkoholowego ale cały czas myśl, że jest alkoholowe...

Podpisano,
..."

dla szefa, wydrukować i powiesić jak mantrę na lodówce

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:45   #2644
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

iwona włącz stoper obserwuj i licz.
no i oddychaj

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:45   #2645
Rockyyy
Zakorzenienie

U mnie sie pogoda uspokoiła chwilowo ale w nocy moze jeszcze bedzie burza.
Stary 2013-06-25, 21:47   #2646
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

Wrocilam. Nie wiem ile stron natluklyscie...ogarnelam szybciutko zeby byc na biezaco.

Lza sie w oku kreci jak Perse i Oli piszecie o dzieciaczkach. Ilez w kazdej literce jest milosci
Moj Lokatorek mial dzis dzien lenia i dopiero jak szorowalam fugi siedzac na wannie sie rozbrykal.
W czasie jazdy odwracal sie przodem do kierownicy a teraz sie z deczka rozpycha...ufff bo sie juz balam ze w nocy jak wlazilam przez sen na Tz mu cos zrobilam. No i w nocy maly skopal Tz plecy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:47   #2647
jakierka
Zadomowienie

En i Niunia, macie piekne lozeczka i jak fajnie popatrzec na gotowe, zlozone i juz czekajace na malenstwa

Co do pisania blogu, to jest to swietny pomysl jak sie lubi pisac

Stokrotka, za wyniki i fajnie, ze w moczu to nie byly zarazki

Oliath, opis przecudny, z poczuciem humoru i na tyle obrazowy, ze widzialam cala sytuacje przed oczami A Lilo oczywiscie przecudna

Ewusia, nie zamartwiaj sie waga Tymusia, po pierwsze macie jeszcze czas i tymek moze urosnac, po drugie nie jest ta waga drastycznie mala, wiec glowa do gory

Arrabiata, a dlaczego z gory zakladasz, ze nie wytrzymasz bez znieczulenia? Ja tez mam niski prog odczuwania bolu, ale nadal wierze, ze jakos dam rade, ewentualnie w trakcie zmienie zdanie Najwazniejsze, to Twoje nastawienie.

Kiss, gdzies czytalam o dziwnych zachciankach w ciazy i zdazalo sie, ze kobiety mialy ochote na krede, piasek czy jak teraz czytam pumeks Podobno to wynika z niedoboru jakis mikroelementow w organizmie, moze zapytaj o to lekarza (jakkolwiek glupio by to nie zabzmialo )
Stary 2013-06-25, 21:51   #2648
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
okropnie mnie boli
Rodzisz
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:52   #2649
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
plaisanterie, Xawmeli, ameliar, nika_81Wawa, (:tysia, Claaudiaa, Ewusia709, cama83, shestiger, aremalgos, Oliath, Charlize89, jakierka, maalwinaa, iwona335, domciatko, elaine-blath, Katerine2, Inez92, zviezdocka, d0tkaaa, enlevee, idzia111, kayka11, dzoan, kamisia33, surka

co Wy tak cichooo?
Ja dziś znów pół dnia przespałam, później troszkę się ogarnęłam i mieliśmy odwiedziny znajomych to troszkę posiedziałam, się wygadałam A teraz czytałam co tam u Was i dopiero dobrnęłam do końca.

Mam dziś cały dzień mega zgagę, chyba Tymuś zapuszcza włoski i się szykuje na niedzielę bo mu naopowiadałam, że w czwartek jedziemy do szpitala i że najprawdopodobniej w niedzielę już opuści swój apartament i zobaczy mamusię

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41494466]10 g i braku żółtaczki i do domu.
Ja właśnie odciagnelam 60 ml mleka, dzis już w sumie 120 ml plus ciumkanie co 3 h, produkcja ruszyła pełną para. ale boję sie tego nawalu, bo juz nie wiem, co robić. Mały nie je az tyle, żeby oproznic pierś, a ściągnięcie tego mleka to godzina, serio przestaje spać.. wolałabym, żeby sie to unormowalo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Super lepiej że jest pokarm niż jakby miało brakować, napewno wszystko się unormuje i pokarmu będzie taka ilość jak Artusiowi będzie potrzebna. Trzymam kciuki za Was i Wasz szybki powrót do domku Spokojnej nocy i oby udało Ci się choć troszkę zdrzemnąć i zregenerować siły.

Cytat:
chyba włącze stoper
są możliwe skurcze od razu co 9-8 minut???
Myśle że są możliwe bo czytałam, że na początku mogą być skurcze co 10 min. Czyżby to już?? Trzymam kciuki aby wszystko poszło gładko i nie bolało zbyt mocno

Zbieram się do snu, jeszcze chyba zarzucę kawałeczek arbuza może ukoi moją zgagę

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:53   #2650
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
te z pepco bezszwowe widzialam dzisiaj fajne sa one byly za 10szke czarne i biale chyba nie? wlasnie tak zaluje ze nie wzielam ale jade do tesco po zarowke ( lol) to moze wskocze z tz ...[COLOR="Silver"]
ja mam czarny i jestem zadowolona z niego

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
charlize: nie chciałam urazić... chodziło mi o to, że z opisów wydaje mi się (nie jestem pewna, bo przecież nie czytałam), że to kobieca lektura.. a nie że dla gospodyń domowych..(akurat da mnie to różnica).. a czy jest dobra pytam każdej laski która czytała bo cały czas sie waham... prawie każda mówiła że jest fajna i ogólnie zachwyt na większości portali...a ja mam jakis opór.. co nie znaczy że jeśli przeczytam to mi się nie spodoba.. a czytać każdy powinien czytać to co lubi i co mu się podoba - nieważne czy lektura wymagająca czy nie
nie tylko kobiety czytają mój brat i przyszły szwagier też czytali

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

A teraz trochę o mnie
Wizytka udana praktycznie pod każdym względem
Przede wszystkim mały się obrócił główką w dół Niech no Urwis spróbuje chociaż zmienić pozycje Wszystkie narządy wydają się być sprawnie działające, także tutaj też odetchnęłam Aleks waży aktualnie 1940g, więc idziemy środkowym centylem, mój piękny średniaczek Aaa no i hitem wizyty były jego usteczka Nawet pani dr się pytała, po kim mały ma takie wydatne duże usteczka, bo były idealnie widoczne jak na zdjęciu (a to było zwykłe usg) i sama stwierdziła, że są śliczne i czegoś takiego nie widziała Mamę oczywiście rozpierała duma, ale już widzę, że to będzie kopia tż, bo mój D. ma dokładnie takie same usta Ależ jestem w tej mojej klusce zakochana

Ważne jest jeszcze to, że mama też się dobrze trzyma - na ostatniej wizycie 2 tyg temu ważyłam 69.4kg, dzisiaj 69.1kg Czyli odrzucenie części syfów pomogło i nie przytyłam z czego najbardziej chyba zadowolone są moje nogi
Z mniej fajnych rzeczy miałam za wysokie ciśnienie bo 140/80parę, a nie byłam w ogóle zestresowana, a i wcześniej prawie godzinę czekałam na wizytę w poczekalni W ogóle od ponad tygodnia zauważyłam, że podniosło mi się i ciśnienie, i puls. Babeczka kazała mi mierzyć i zapisywać wyniki 3 razy dziennie i z taką karteczką mam przyjść do niej za tydzień na wizytę. W razie gdyby ciśnienie było wyższe od 140/90 (obojętnie, która wartość), mam się zgłosić do niej albo najlepiej od razy jechać na ip No nic będziemy kontrolować...

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
A ogolem, jakies cisnienie dzis nie teges - spac mi sie chce caly czas.
ja też bym dziś caly dzień spała

Cytat:
Rockyyy kape codziennie szykuje a Laura na razie sie nie kluje

Juz po wizycie.Morfologie mam super.Szyjka rozpulchniona ale zamknieta.Łozysko sie nie odkleja,ma 3 stopien dojrzałości,wody w normie.Laura wporzo
Ginek prosił zebym zadzwoniła jak urodze.Są szanse ze odejdą mi wody.Ale kiedy? tego nie wiemy Potem dodał ze z tego co widzi to spotkamy sie jeszcze za tydzien

Jak nic nie drgnie to 7 mam sie zgłosic na IP.
Pytałam o metody indukcji porodu i u mnie w szpitalu stosuje sie cewnik.Podobno samo zakładanie nie jest straszne.Powoduje on rozwarcie.Jest to podobno metoda skuteczna i bezpieczna.Lepsza niz sama oxytocyna bo powoduje rozwarcie i potem nastepują skurcze a jak szyjka niegotowa to sama oxy czasem rady nie daje...Jakos tak to by wyglądało. Brrrrr
Mam nadzieje ze obejdzie sie bez takich cudów Dziekuje za kciukasy

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:58   #2651
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
w tesco stoimy w mega kolejce i w pewnym momencie starsza baba podchodzi ale nie bardzo stara i mowi ze ona tu byla.przed nami tylko zeposzla obczaic inne kasy i sie wryla przed nas,ja visnienie 1500mowie do niej "taaa ciekawe" nic nie powiedziala i mowie na glos do tz ze ma kobieta tupet i tez sie nawet nie odwrocila..chcialam isc do obslugi zapytac po co sa kasy pierwszenstwa w takich sklepach jak wiecznie zammkniete ale mowil ze postoimy bo ta babcia przed nami miala.tylko dwa wina i koszule jakas lol.
Ja niestety też widzę, że mimo ewidentnie ciążowego brzucha, którego nie da się z niczym innym pomylić, dla niektórych jestem przezroczysta... Wczoraj to już babie uwagę zwróciłam w kolejce w Biedronie, bo mi w dupę dźgała wózkiem (chciała podjechać, żeby towar wyłożyć na taśmę), więc odepchnęłam jej wózek tyłkiem nie odwracając się, a ta do męża, że tyle mam miejsca, a stoję pół metra od wózka, więc się wkurzyłam, odwróciłam i podłym tonem powiedziałam jej, że stać będę tak, żeby dziecka nie zgnieść, bo ludzie bez kultury innym w dupę wjeżdżają zamiast poprosić o przesunięcie się. Chyba jej głupio było jak brzuch zobaczyła, ale nie przeprosiła pinda jedna...

Potem pojechaliśmy do kablówki i pech chciał, że akurat była 15-min. przerwa. Weszłam więc sobie obok do sklepu (takie chińskie ciuszki, ale dość sporo fajnych rzeczy o dziwo), jak wyszliśmy to caaaaaała kolejka. Na szczęście okazało się, że większość do kasy, a tylko my i jakiś chłopak do Obsługi Klienta. No i jak już otworzyli to stanęliśmy za tym chłopakiem, a przed niego ładuje się baba, na oko ok. 55-60, więc dość głośno mówię do Roberta: "ta Pani też chyba jest w ciąży, bo bez kolejki wlazła" - cisza... ale wszyscy się z kolejki z kasy na nas gapią, Robert dyskretnie każe mi się zamknąć, na co mu powiedziałam, że chyba żartuje, bo na prawdę ledwo stałam, a musieliśmy to załatwić razem, bo umowa jest na nas dwoje. Chłopak ją zaczął informować, tak, że w końcu wszystko załatwiła i straciliśmy z 15 min. Odwraca się i się tłumaczy, że bardzo przeprasza, że ona chciała tylko zapytać... Więc skwitowałam krótko "My też! Wstyd, po prostu wstyd!" Poszła z fochem...

Ja się normalnie w ciąży robię agresywna - jeszcze zanim urodzę, to jakiejś draki narobię

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:59   #2652
Oliath
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41494466]10 g i braku żółtaczki i do domu.
Ja właśnie odciagnelam 60 ml mleka, dzis już w sumie 120 ml plus ciumkanie co 3 h, produkcja ruszyła pełną para. ale boję sie tego nawalu, bo juz nie wiem, co robić. Mały nie je az tyle, żeby oproznic pierś, a ściągnięcie tego mleka to godzina, serio przestaje spać.. wolałabym, żeby sie to unormowalo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
A jakiego laktatora uzywasz? Bo ja tez powinnam zaczac

No to czyzby jutro do domku?
Cytat:
chyba włącze stoper
są możliwe skurcze od razu co 9-8 minut???
No ja mialam od razu co 5, wiec oczywiscie, ze TAK.
Jedzieeeesz
Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Oliath - powiedz mi piękna co do pępuszka stosowaliście?Bo ja się biorę za takie zakupy i tak myślę co kupić. Przy małej stosowaliśmy fiolet..
Octenisept, sprawdzil sie rewelacyjnie i w szpitalu, i w domu - w 5 dobie nie mamy kikutka
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-06-25 o 22:01
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 22:00   #2653
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Teso, ja chciałam małego od przyszłego roku przyzwyczajać do naszych plenerów ale zaczynam jak wszystko będzie ok od tego i dzięki za "dodanie odwagi". Napisz mi proszę, czy masz chuste, jesli tak jaka czy moze inaczej... od jakiej zaczac?
jeszcze nie mam żadnej, ale mam dostać wszystkie od przyjaciółek bo na początek podobno inna, potem inna... hmmm nic na ten temat na razie nie wiem

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41492139]Coś Wam napisze... Siedzę w szpitalnym pokoju, w poplamionej z góry na dol koszuli nocnej, w klapkach z targu za 10 zł, które nie mieszczą sie na moje gigantyczne nogi, we włosach każdy w inna stronę, z obsypana buzia (szybko mi wróciła skóra do stanu sprzed ciąży...), słowa manicure i pedicure to odległa galaktyka, z rozoranym brzuchem że sznurkiem i 100000 rozstepow, dużych i brązowych, nieogolona, niewyspana, z bolacymi piersiami oraz: najszczesliwsza na całym wielkim świecie, jak mój Książę na mnie oddycha swoimi slodkimi usteczkami i stroi przez sen cudne minki..... Nie ma drugiego takiego uczucia na świecie, męża sie kocha inaczej, miłość do dziecka jest bezgraniczna, totalna i bezwarunkowa.
[/QUOTE]

Cynamonka - a może tam w środku siedzi córa i teraz jej głupio że Was zrobiła w konia i dlatego nie chce wyjść

iwona - pewnie że może... trzymam kciuki !!!! jakby co to jedz!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 22:00   #2654
madi82
Zakorzenienie

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

Powiem Wam tak....palec mnie boli od czytania...natluklyscie dzis jak szalone...nie dziwie sie Meli,ze ja skreca bez forum...ja nie mam jak byc na biezaco bo caly czas cos...to sie trzese,to ktos po cos przychodzi,to ktg,to mierzenie tetna i tak w kolko...

I wlasnie dostalam fena..brrrrr

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 22:00   #2655
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

Rockyy taa przed tv a jeszcze fajniej jak jakiś mecz w tv by leciał ale biedny by się musiał powstrzymywać z emocjami
Mój Tz jest inny Nie przepada za sportem i meczami
Stary 2013-06-25, 22:03   #2656
lachryma
Zakorzenienie

iwona, licz skurcze, moze sie zaczelo?
Stary 2013-06-25, 22:04   #2657
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Powiem Wam tak....palec mnie boli od czytania...natluklyscie dzis jak szalone...nie dziwie sie Meli,ze ja skreca bez forum...ja nie mam jak byc na biezaco bo caly czas cos...to sie trzese,to ktos po cos przychodzi,to ktg,to mierzenie tetna i tak w kolko...

przekaż w szpitalu żeby opracowali jakiś konkretny grafik badań i najlepiej w jednym czasie bo nie możesz robić zbyt długich przerw na wizażu...
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 22:06   #2658
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Ja dziś znów pół dnia przespałam, później troszkę się ogarnęłam i mieliśmy odwiedziny znajomych to troszkę posiedziałam, się wygadałam A teraz czytałam co tam u Was i dopiero dobrnęłam do końca.

Mam dziś cały dzień mega zgagę, chyba Tymuś zapuszcza włoski i się szykuje na niedzielę bo mu naopowiadałam, że w czwartek jedziemy do szpitala i że najprawdopodobniej w niedzielę już opuści swój apartament i zobaczy mamusię

Super lepiej że jest pokarm niż jakby miało brakować, napewno wszystko się unormuje i pokarmu będzie taka ilość jak Artusiowi będzie potrzebna. Trzymam kciuki za Was i Wasz szybki powrót do domku Spokojnej nocy i oby udało Ci się choć troszkę zdrzemnąć i zregenerować siły.

Myśle że są możliwe bo czytałam, że na początku mogą być skurcze co 10 min. Czyżby to już?? Trzymam kciuki aby wszystko poszło gładko i nie bolało zbyt mocno

Zbieram się do snu, jeszcze chyba zarzucę kawałeczek arbuza może ukoi moją zgagę
Ja dzis rano miałam zgage.Moze Laura bedzie miec czuprynke?
Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Ja niestety też widzę, że mimo ewidentnie ciążowego brzucha, którego nie da się z niczym innym pomylić, dla niektórych jestem przezroczysta... Wczoraj to już babie uwagę zwróciłam w kolejce w Biedronie, bo mi w dupę dźgała wózkiem (chciała podjechać, żeby towar wyłożyć na taśmę), więc odepchnęłam jej wózek tyłkiem nie odwracając się, a ta do męża, że tyle mam miejsca, a stoję pół metra od wózka, więc się wkurzyłam, odwróciłam i podłym tonem powiedziałam jej, że stać będę tak, żeby dziecka nie zgnieść, bo ludzie bez kultury innym w dupę wjeżdżają zamiast poprosić o przesunięcie się. Chyba jej głupio było jak brzuch zobaczyła, ale nie przeprosiła pinda jedna...

Potem pojechaliśmy do kablówki i pech chciał, że akurat była 15-min. przerwa. Weszłam więc sobie obok do sklepu (takie chińskie ciuszki, ale dość sporo fajnych rzeczy o dziwo), jak wyszliśmy to caaaaaała kolejka. Na szczęście okazało się, że większość do kasy, a tylko my i jakiś chłopak do Obsługi Klienta. No i jak już otworzyli to stanęliśmy za tym chłopakiem, a przed niego ładuje się baba, na oko ok. 55-60, więc dość głośno mówię do Roberta: "ta Pani też chyba jest w ciąży, bo bez kolejki wlazła" - cisza... ale wszyscy się z kolejki z kasy na nas gapią, Robert dyskretnie każe mi się zamknąć, na co mu powiedziałam, że chyba żartuje, bo na prawdę ledwo stałam, a musieliśmy to załatwić razem, bo umowa jest na nas dwoje. Chłopak ją zaczął informować, tak, że w końcu wszystko załatwiła i straciliśmy z 15 min. Odwraca się i się tłumaczy, że bardzo przeprasza, że ona chciała tylko zapytać... Więc skwitowałam krótko "My też! Wstyd, po prostu wstyd!" Poszła z fochem...

Ja się normalnie w ciąży robię agresywna - jeszcze zanim urodzę, to jakiejś draki narobię
Niektórzy ludzie to naprawde chamy i tyle.Az mi sie noz w kieszeni otwiera
Cytat:

Octenisept, sprawdzil sie rewelacyjnie i w szpitalu, i w domu - w 5 dobie nie mamy kikutka
U nas tez Octenisept polecają.
Cytat:

Biedulkooo

Jak ja lezalam na obserwacji to ktg było rano i wieczorem i 3x dziennie,czasem 4x tętno.I ostatnie przed 24.00 a pierwsze przed 6 rano wiec zawsze mnie rozbudzali.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Iwonkaaa jak tam ? Bedziemy ciotkami?
Stary 2013-06-25, 22:06   #2659
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:

Hahahahaha, Roxi
Nie napiszę nic nowego - uwielbiam cię
Stary 2013-06-25, 22:07   #2660
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41495670]przekaż w szpitalu żeby opracowali jakiś konkretny grafik badań i najlepiej w jednym czasie bo nie możesz robić zbyt długich przerw na wizażu... [/QUOTE]

Chyba tak zrobie. Wogole wspollokatorka to mysli ze bucem jestem...chyba...bo ja pogadam chwile i nos w telefon hehe

28.07.2013r.
Stary 2013-06-25, 22:07   #2661
iwona335
Zakorzenienie

d.pa blada
co 9', 8', a teraz był 25 '
w tym dziecko szaleje nawet jak chodze- nowosc! i na dodatek czkawki dostała heh
no i to chyba był skurcz- kurde jestem tak głupia że juz nawet nie wiem czy to skurcz czy jakis inny ból, ale bolało wlasnie tak okres do któreś potegi+ twardy brzuch

jezeli tak maja wygladac przepowiadacze i maja trwac jeszcze nawet 2 tygodnie to ja nie chce rodzic

ja tu panike sieje wiem- wybaczcie
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 22:08   #2662
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Chyba tak zrobie. Wogole wspollokatorka to mysli ze bucem jestem...chyba...bo ja pogadam chwile i nos w telefon hehe

spoko madi, ja wyglądałam za to jak dziecko neo - nie dość, że bez makijażu na 16lat wyglądam, to jeszcze mało gadałam i ciągle z laptopem na nogach

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
d.pa blada
w tym dziecko szaleje nawet jak chodze- nowosc! i na dodatek czkawki dostała heh
no i to chyba był skurcz- kurde jestem tak głupia że juz nawet nie wiem czy to skurcz czy jakis inny ból, ale bolało wlasnie tak okres do któreś potegi+ twardy brzuch

jezeli tak maja wygladac przepowiadacze i maja trwac jeszcze nawet 2 tygodnie to ja nie chce rodzic

aj tam dupa - licz nie marusz
Stary 2013-06-25, 22:11   #2663
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Co lepsze małej fioletem smarowali już w szpitalu więc my to kontynuowaliśmy, co prawda ładnie jej zeszło ale jeśli piszesz że tamto lepsze to takie się kupi ^^

Iwona dajesz

No ale w szpitalu mają doswiadczenie i oni nawet przez fiolet zobaczą.

Cytat:
A jakiego laktatora uzywasz? Bo ja tez powinnam zaczac

No to czyzby jutro do domku?

No ja mialam od razu co 5, wiec oczywiscie, ze TAK.
Jedzieeeesz

Mam Avent ręczny, kosztował 129 zł i przy moim nawale sprawdza sie ok. Jeszcze trochę pocwicze i pewnie szybciej mi pójdzie ściągnie.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 22:11   #2664
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha ja moim lokatorkom z sali mowiłam ze jestem uzalezniona od forum i ze musze czytac je na bieząco
Cytat:
d.pa blada

Eee moze wrócą skurczybyki?
Stary 2013-06-25, 22:12   #2665
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Hahahahaha, Roxi
Nie napiszę nic nowego - uwielbiam cię
Lubisz takie agresywne dziewczyny?
jak wiesz, dziś też byłam w Biedronce szerzyć kulturę... ale jakoś chętnych nie było

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 22:12   #2666
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Mój Tz jest inny Nie przepada za sportem i meczami
To tak jak mój, kiedyś tylko skoki oglądał ale to jak była era Małysza a tak to chyba ze mnie był większy fan piłki jak z niego..On tam woli grzebanie przy samochodzie, jako dziecko tata już go uczył co i jak
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 22:13   #2667
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzis rano miałam zgage.Moze Laura bedzie miec czuprynke?

Niektórzy ludzie to naprawde chamy i tyle.Az mi sie noz w kieszeni otwiera

U nas tez Octenisept polecają.

Biedulkooo

Jak ja lezalam na obserwacji to ktg było rano i wieczorem i 3x dziennie,czasem 4x tętno.I ostatnie przed 24.00 a pierwsze przed 6 rano wiec zawsze mnie rozbudzali.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Iwonkaaa jak tam ? Bedziemy ciotkami?
A tu tetno co 3h...i dzis 2 razy ktg.

A wogole to Ghia,slonce Ty nasze...gratulacje!!!!nie spiesz sie z wklejaniem foty bo i tak nie mam jak zobaczyc...a juz mnie skreca jak Lilo wyglada....
Obys szybko doszla do siebie.

Perse i Oliath..jak wy pieknie piszecie o niuniach;!!

A karolajn sie odzywals jak tam????

Dzieki dziewczynki za Wasze kciuki i wsparcie mile to bardzo i budujaco-motywujace. Cmok!!

28.07.2013r.
Stary 2013-06-25, 22:14   #2668
Rockyyy
Zakorzenienie

Aa zapomniałam sie pożalic(pochwalić ) ze mi 2 kg przzybyły i mam juz 11 na +
ale nie zniechęci mnie to i zjem zaraz truskawki z cukrem czekam az sie zagrzeją bo z lodówki je wyjęłam

A Tz dostał z☠☠☠ke bo zaczął cos tam o moim celluicie ale juz siedzi cichutko.
Stary 2013-06-25, 22:15   #2669
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
d.pa blada

Cos ruszylo kochana. Trzym sie.

28.07.2013r.
Stary 2013-06-25, 22:15   #2670
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Lubisz takie agresywne dziewczyny?
jak wiesz, dziś też byłam w Biedronce szerzyć kulturę... ale jakoś chętnych nie było

Cytat:
To tak jak mój, kiedyś tylko skoki oglądał ale to jak była era Małysza a tak to chyba ze mnie był większy fan piłki jak z niego..On tam woli grzebanie przy samochodzie, jako dziecko tata już go uczył co i jak
Moj Tz lubi bajki i ostatnio Kryminalne Zagadki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości