|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
oby to było to
![]() Fajnie chłodno sie zrobiło, w końcu sie nie topię, ale i burza idzie, także zmykam. Dobranoc
|
|
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Co lepsze małej fioletem smarowali już w szpitalu więc my to kontynuowaliśmy, co prawda ładnie jej zeszło ale jeśli piszesz że tamto lepsze to takie się kupi ^^
Iwona dajesz Rockyy taa przed tv a jeszcze fajniej jak jakiś mecz w tv by leciał ale biedny by się musiał powstrzymywać z emocjami
|
|
|
|
#2643 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla szefa, wydrukować i powiesić jak mantrę na lodówce |
||||
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
iwona włącz stoper obserwuj i licz.
no i oddychaj
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sie pogoda uspokoiła chwilowo ale w nocy moze jeszcze bedzie burza.
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Wrocilam. Nie wiem ile stron natluklyscie...ogarnelam szybciutko zeby byc na biezaco.
Lza sie w oku kreci jak Perse i Oli piszecie o dzieciaczkach. Ilez w kazdej literce jest milosci Moj Lokatorek mial dzis dzien lenia i dopiero jak szorowalam fugi siedzac na wannie sie rozbrykal. W czasie jazdy odwracal sie przodem do kierownicy a teraz sie z deczka rozpycha...ufff bo sie juz balam ze w nocy jak wlazilam przez sen na Tz mu cos zrobilam. No i w nocy maly skopal Tz plecy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
En i Niunia, macie piekne lozeczka i jak fajnie popatrzec na gotowe, zlozone i juz czekajace na malenstwa
Co do pisania blogu, to jest to swietny pomysl jak sie lubi pisac ![]() Stokrotka, za wyniki i fajnie, ze w moczu to nie byly zarazkiOliath, opis przecudny, z poczuciem humoru i na tyle obrazowy, ze widzialam cala sytuacje przed oczami A Lilo oczywiscie przecudna ![]() Ewusia, nie zamartwiaj sie waga Tymusia, po pierwsze macie jeszcze czas i tymek moze urosnac, po drugie nie jest ta waga drastycznie mala, wiec glowa do gory ![]() Arrabiata, a dlaczego z gory zakladasz, ze nie wytrzymasz bez znieczulenia? Ja tez mam niski prog odczuwania bolu, ale nadal wierze, ze jakos dam rade, ewentualnie w trakcie zmienie zdanie Najwazniejsze, to Twoje nastawienie.Kiss, gdzies czytalam o dziwnych zachciankach w ciazy i zdazalo sie, ze kobiety mialy ochote na krede, piasek czy jak teraz czytam pumeks
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz czytałam co tam u Was i dopiero dobrnęłam do końca.Mam dziś cały dzień mega zgagę, chyba Tymuś zapuszcza włoski i się szykuje na niedzielę bo mu naopowiadałam, że w czwartek jedziemy do szpitala i że najprawdopodobniej w niedzielę już opuści swój apartament i zobaczy mamusię ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41494466]10 g i braku żółtaczki i do domu. Ja właśnie odciagnelam 60 ml mleka, dzis już w sumie 120 ml plus ciumkanie co 3 h, produkcja ruszyła pełną para. ale boję sie tego nawalu, bo juz nie wiem, co robić. Mały nie je az tyle, żeby oproznic pierś, a ściągnięcie tego mleka to godzina, serio przestaje spać.. wolałabym, żeby sie to unormowalo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Super lepiej że jest pokarm niż jakby miało brakować, napewno wszystko się unormuje i pokarmu będzie taka ilość jak Artusiowi będzie potrzebna. Trzymam kciuki za Was i Wasz szybki powrót do domku Spokojnej nocy i oby udało Ci się choć troszkę zdrzemnąć i zregenerować siły. Myśle że są możliwe bo czytałam, że na początku mogą być skurcze co 10 min. Czyżby to już?? Trzymam kciuki aby wszystko poszło gładko i nie bolało zbyt mocno ![]() Zbieram się do snu, jeszcze chyba zarzucę kawałeczek arbuza może ukoi moją zgagę
|
|
|
#2650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem pojechaliśmy do kablówki i pech chciał, że akurat była 15-min. przerwa. Weszłam więc sobie obok do sklepu (takie chińskie ciuszki, ale dość sporo fajnych rzeczy o dziwo), jak wyszliśmy to caaaaaała kolejka. Na szczęście okazało się, że większość do kasy, a tylko my i jakiś chłopak do Obsługi Klienta. No i jak już otworzyli to stanęliśmy za tym chłopakiem, a przed niego ładuje się baba, na oko ok. 55-60, więc dość głośno mówię do Roberta: "ta Pani też chyba jest w ciąży, bo bez kolejki wlazła" - cisza... ale wszyscy się z kolejki z kasy na nas gapią, Robert dyskretnie każe mi się zamknąć, na co mu powiedziałam, że chyba żartuje, bo na prawdę ledwo stałam, a musieliśmy to załatwić razem, bo umowa jest na nas dwoje. Chłopak ją zaczął informować, tak, że w końcu wszystko załatwiła i straciliśmy z 15 min. Odwraca się i się tłumaczy, że bardzo przeprasza, że ona chciała tylko zapytać... Więc skwitowałam krótko "My też! Wstyd, po prostu wstyd!" Poszła z fochem... Ja się normalnie w ciąży robię agresywna - jeszcze zanim urodzę, to jakiejś draki narobię
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41494466]10 g i braku żółtaczki i do domu.
Ja właśnie odciagnelam 60 ml mleka, dzis już w sumie 120 ml plus ciumkanie co 3 h, produkcja ruszyła pełną para. ale boję sie tego nawalu, bo juz nie wiem, co robić. Mały nie je az tyle, żeby oproznic pierś, a ściągnięcie tego mleka to godzina, serio przestaje spać.. wolałabym, żeby sie to unormowalo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] A jakiego laktatora uzywasz? Bo ja tez powinnam zaczac ![]() No to czyzby jutro do domku? ![]() No ja mialam od razu co 5, wiec oczywiscie, ze TAK. Jedzieeeesz ![]() Cytat:
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-06-25 o 22:01 |
|
|
|
|
#2653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo na początek podobno inna, potem inna... hmmm nic na ten temat na razie nie wiem ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41492139]Coś Wam napisze... Siedzę w szpitalnym pokoju, w poplamionej z góry na dol koszuli nocnej, w klapkach z targu za 10 zł, które nie mieszczą sie na moje gigantyczne nogi, we włosach każdy w inna stronę, z obsypana buzia (szybko mi wróciła skóra do stanu sprzed ciąży...), słowa manicure i pedicure to odległa galaktyka, z rozoranym brzuchem że sznurkiem i 100000 rozstepow, dużych i brązowych, nieogolona, niewyspana, z bolacymi piersiami oraz: najszczesliwsza na całym wielkim świecie, jak mój Książę na mnie oddycha swoimi slodkimi usteczkami i stroi przez sen cudne minki..... Nie ma drugiego takiego uczucia na świecie, męża sie kocha inaczej, miłość do dziecka jest bezgraniczna, totalna i bezwarunkowa. [/QUOTE] Cynamonka - a może tam w środku siedzi córa i teraz jej głupio że Was zrobiła w konia i dlatego nie chce wyjść iwona - pewnie że może... trzymam kciuki !!!! jakby co to jedz! |
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Powiem Wam tak....palec mnie boli od czytania...natluklyscie dzis jak szalone...nie dziwie sie Meli,ze ja skreca bez forum...ja nie mam jak byc na biezaco bo caly czas cos...to sie trzese,to ktos po cos przychodzi,to ktg,to mierzenie tetna i tak w kolko...
I wlasnie dostalam fena..brrrrr Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przepada za sportem i meczami
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
iwona, licz skurcze, moze sie zaczelo?
|
#2657 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ja lezalam na obserwacji to ktg było rano i wieczorem i 3x dziennie,czasem 4x tętno.I ostatnie przed 24.00 a pierwsze przed 6 rano wiec zawsze mnie rozbudzali. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Iwonkaaa jak tam ? Bedziemy ciotkami?
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie napiszę nic nowego - uwielbiam cię
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41495670]przekaż w szpitalu żeby opracowali jakiś konkretny grafik badań i najlepiej w jednym czasie bo nie możesz robić zbyt długich przerw na wizażu...
[/QUOTE]Chyba tak zrobie. Wogole wspollokatorka to mysli ze bucem jestem...chyba...bo ja pogadam chwile i nos w telefon hehe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
d.pa blada
co 9', 8', a teraz był 25 ' w tym dziecko szaleje nawet jak chodze- nowosc! i na dodatek czkawki dostała heh no i to chyba był skurcz- kurde jestem tak głupia że juz nawet nie wiem czy to skurcz czy jakis inny ból, ale bolało wlasnie tak okres do któreś potegi+ twardy brzuch jezeli tak maja wygladac przepowiadacze i maja trwac jeszcze nawet 2 tygodnie to ja nie chce rodzic ja tu panike sieje wiem- wybaczcie |
|
|
|
#2662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
#2663 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Lubisz takie agresywne dziewczyny?
jak wiesz, dziś też byłam w Biedronce szerzyć kulturę... ale jakoś chętnych nie było
|
|
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wogole to Ghia,slonce Ty nasze...gratulacje!!!!nie spiesz sie z wklejaniem foty bo i tak nie mam jak zobaczyc...a juz mnie skreca jak Lilo wyglada.... Obys szybko doszla do siebie. Perse i Oliath..jak wy pieknie piszecie o niuniach;!! A karolajn sie odzywals jak tam???? Dzieki dziewczynki za Wasze kciuki i wsparcie mile to bardzo i budujaco-motywujace. Cmok!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Aa zapomniałam sie pożalic(pochwalić
) ze mi 2 kg przzybyły i mam juz 11 na + ale nie zniechęci mnie to i zjem zaraz truskawki z cukrem czekam az sie zagrzeją bo z lodówki je wyjęłam ![]() A Tz dostał z☠☠☠ke bo zaczął cos tam o moim celluicie ale juz siedzi cichutko.
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

zebym jeszcze taka blada nie byla na buzi i oczow takich podkrazonych nie miala
! sexyyyyy
- obżarłam się czekolady po tym schabowym i mnie starsznie muli... Darujcie mi te ostatnie 6 stron 
A Lilo oczywiscie przecudna 
Ja tez mam niski prog odczuwania bolu, ale nadal wierze, ze jakos dam rade, ewentualnie w trakcie zmienie zdanie 

Wszystkie narządy wydają się być sprawnie działające, także tutaj też odetchnęłam
tego nie wiemy