|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Heroine a Ty jaką miałaś fryzurkę ? masz jakies fotki ?
Ja chciałabym mieć już wizję jakiejś fryzurki, bo później będzie płacz jak fryzjerka mi coś nie tak zrobi i nie będzie mi się podobało ![]() Paula właśnie nie mam jeszcze sukienki, w ogóle to nic nie mam ![]() ![]() Myślałam o koku właśnie, ale może z jakimś motywem warkocza dobieranego ![]() Pipson tak ja mam wysokoporowte ![]() ![]() ![]() ![]() No i jestem zadowolona z mojego maskowania przed myciem ![]() ![]()
#4862 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Interesuje was może odżywianie systemem: IFA / LG?
Polega to na tym, że pościmy przez 16h a potem w 4 h, zjadamy całe swoje dziennie zapotrzebowanie kaloryczne. Plusem jest to, że świetnie się nadaje do odchudzania i można jeść więcej niezdrowych rzeczy. Minusem jest to, że nie na każdego działa - aczkolwiek bardzo dużo osób, chwali sobie ten styl żywienia. Jeśli was to interesuje - mogę to opisać, jak będę mieć czas. Pzdr. ![]()
#4863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo np. tak: 12:00 - I posiłek 16:00 - II posiłek 20:00 - III posiłek POST - powtórz. Albo jesz wszystkie posiłki w godzinach 17-21 a potem post. Trening siłowy/aeroby robi się tuż przed zjedzeniem I posiłka. O zjedzenie się nie martw - paradoksalnie podczas postu metabolizm przyśpiesza, zjesz tyle kcal i jeszcze Ci mało będzie. ![]() Generalnie dieta LG to najskuteczniejszy spalacz tłuszczu obecnie, a przynajmniej za takowy się go uważa. Sam planuje tego spróbować przy kolejnej redukcji ( czyli za jakieś 7 miesięcy ), generalnie moi koledzy bardzo sobie chwalą ten system. Na KFD również jest mnóstwo pochlebnych opinii, także kobiet, które odchudzały się na LG. Aha tak przy okazji - na przyśpieszenie metabolizmu dobrze działa kawa i ostre przyprawy. Testowałem na sobie, efekt jest nawet zauważalny ( chociaż oczywiście nie jakiś specjalnie duży, ale zauważalny ). ![]()
Początkujący specjalista ds. bazodanowych, aczkolwiek porad w tym zakresie udzielam tylko na forach tematycznych pod innym nickiem, ew. na pw. Edytowane przez Japanication Czas edycji: 2013-06-25 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co tu tak cicho w ogóle? ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam umiaru, jak dochodze np po 20minutach do granicy ze leje sie ze mnie strumieniami pot, mam wtedy tylko mysl zeby to przetrwac a jak przetrwam to juz wtedy lece po bandzie i mega endorifiny ![]() Planowalam delikatnie pojedzic ale nie znalam dobrze drogi i wyszlo jak wyszlo ![]() Kochana JA nawet na SB musze sie ograniczac! ![]() Cytat:
Cytat:
hmmm ciekawe ciekawe ![]() kontynuuj ja chetnie poczytam z przymruzeniem oka ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Ale nawet mimo moich hektolitrow potu, tras i wysiłku trzymania diety i calego ogromnego mojegu wkladu, czuje ze puchne, miesnie nie chuda a pucha czuje sie jak Arnold ktory robil pompe i zwiekszał tonus ![]() ![]() Masakra ale jedno jest pewne, mam wiecej energii do zycia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ograniczać może i tak, ale głodować? ![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Wtajemniczenie
|
Wyjechaliśmy o 3 i deszcz, burze i zimno i słońce a to tylko Polska
![]() Nie wiem czy będzie mnie więcej bo dostałam wieczorem telefon, że jednak nie mam wolnego teraz i od jutra: rano hamak a wieczorem praca ![]() Głupio mi ale nic mądrego nie odpiszę dziś, muszę się wyspać ![]() W drodze zjadałam mnóstwo złych kalorii(więcej jak 1500 ale mniej 2000kcal..chyba ![]() ![]() ![]()
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czyli widać! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zadomowienie
|
Margotku, to super, nic tak nie motywuje jak komplementy i wyrazy uznania z ust najbliższych i znajomych
![]() ![]() bialaczekoladka, ale mnie napalasz na rower ![]() ![]() ![]() Zooska, za czipsy : ![]() ![]() ![]() Paula, wlasnie, miałam Cię zapytać ![]() ![]() medzik, musze poczytać o tym krekowaniu, bo nawet nie wiem jaki krem i co ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie może, jak odswiezyć zgęstniały lakier? Mam sliczny lakier Essie, ale moja mamuńcia go nie dokręciła ostatnio ![]() ![]() W ogóle, czeka mnie mega aktywny tydzien, z czego się cieszę, bo jak siedze w domu na tyłku, to żre ![]() ![]() ![]() ![]() Dodatkowo planuję przez wakacje podszkolić francuski i przypomnieć sobie niemiecki, bo od września idę na kurs ![]() ![]() ![]() Gdzie Monia i Cindy ? ![]()
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
No czeeeeee
![]() ![]() ![]() Ja już po kawie i posiedzeniu rady ![]() ![]() ![]() Hero, aaa to w sumie u mnie już odpada, bo my tak zrobiliśmy właśnie przy pierwszym umeblowywaniu. Wzięliśmy Victora z Jyska - takie srebrne, kosztowało nas wtedy jakieś 500zł chyba ![]() ![]() ![]() ![]() Pipsonku, no legalnie to ja tej książki nie nabyłam niachacha ![]() TŻ na początku miał ze mnie polewkę że tak zaczęłam to sprzątanie przeżywać, ale wczoraj sam zauważył pewne prawidłowości, że to działa, że to fajne, a jak zobaczył kuchenkę to mu szczena opadła. No bo nigdy przenigdy nie pomyślałabym że proszek do prania jest taki dobry do czyszczenia np. plam z tłuszczu. Ale zakupów i w ogóle Krk zazdraszczam. Ja uwielbiam Kraków i już w tamtym roku się wybierałam tam od tak, na wycieczkę sama dla siebie, ale jakoś nie wyszło :/ Pewnie przez nadmiar obowiązków w tamte wakacje. Ale teraz może sobie odbiję. Madzia, a na IKF albo na Zszywce lub Stylowi przeglądalaś fryzurki? Ja zawsze na tych stronach szperam gdy szukam inspiracji na ubiór, fryzurę itp. Jest działami poukładane więc łatwo znaleźć. Japanication, sorry ale jak jeszcze raz przeczytam KFD to mnie trag szlafi i krew zaleje ![]() Wchodzisz sobie na forum po dwóch tygodniach, nie obchodzi Cię co u kogo słychać (założę się że nie przejrzałeś nawet kilku ostatnich stron) tylko wyskakujesz z jakąś dietą (nie mówię że złą, w sumie nawet nie przeczytałam posta, bo ta dieta mnie nie interesuje) i piszesz jaka ona na KFD chwalona. Zaraz może zostanę zlinczowana, ale naprawdę wkurza mnie to, że kładziesz (w)uja na większość wypowiedzi i wyjeżdżasz jedynie z pomysłami rodem z KFD olewając całą resztę, która tak naprawdę gra tu pierwsze skrzypce - chodzi mi o wzajemne relacje osób na wątku, zainteresowanie innymi osobami, bardziej osobiste nastawienie. Sorry, musiałam...To te kobiece poranki ![]() My wczoraj restaurację już tak na 1000% wybraliśmy, teraz jeszcze tylko trzeba iść i powiedzieć że chcemy i kiedy - czyli już te terminy i godziny doprecyzować. Czekoladko, znasz Magię? Bo właśnie o tej mówię. Podobno jedzenie przepyszne. W sobotę idziemy tam na obiad, zamówimy różne dania i popróbujemy sobie, żeby wybrać coś dla gości, choć TŻ się upiera przy tym, że może jednak niech każdy sobie zamówi co chce...Już nie wiem sama ![]() Początkowo szukałam lokalu na podstawie wystroju, bo chciałam tak nowocześnie i wgl, ale potem pomyślałam, że jedzenie jest jednak ważniejsze ![]() Ogólnie już wczoraj ucichłam bo mnie koło 11 rozłożyło. Z TŻ po Perełce wydyndaliśmy, on wygasł o 10, a ja jeszcze jakiś film obejrzałam i też się położyłam.
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-06-26 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
9:00-1 posiłek
13:00-2 posiłek 17:00-ostatni i wychodzi mi ok.1000-1200 więcej bym nie wcisnęła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiekszosc lekarzy jest w szoku, doszukiwali sie u mnie jakiejs cysty, ktora sprawia ze chodze ale nie mam ![]() Ja mysle ze nawet lekki ruch jest wskazany, tymbardziej ze terningi z trenerem dobrze mnie zaprawily ![]() No i po treningach noga chora strasznie bolala, a po rowerze nie boli juz tak wiec to tez pozytywne zjawisko ![]() Kochana dochodze do wniosku ze jak nie przegloduje to chyba w ogole nie rusze z miejsca ![]() Mysle ze w moim przypadku 5:2 to powinno byc 5 dni postnych i 2 normalne hahah ![]() Ty sikasz a ja umieralam znowu w nocy!! Nawet nie wiecie jak moga miesnie palic i to nie zadne zakwasy! Znowu lazilam do 3 w nocy az wkoncu najadlam sie Hydroxyziny wcizielam 2 Paracetamole, natarlam sie jakims swinstwem dla sportowcow i dopiero w meczarni zasnelam! Nigdy w zyciu tak mnie miesnie nie bolaly! Aaaa i w ogole goraczke mialam 38,6 masakra ![]() Cytat:
Ciesze sie kochana ze moglam kogokolwiek zmotywowac ![]() ![]() ALE takie ekscesy trzeba robic z GLOWA ![]() A nie tak jak ja! W ogole mega glupota, mam nauczke. Trzeba zaczynac od malych odleglosci ewentualnie stopniowo zwiekszac! Bo pozniej taki hardcor jak ja! Jeszcze jak Ty jestes po operacji to juz w ogole ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() Rozumiem ze catering chcecie zamowic? Cytat:
![]() Kochana Ty tak jesz w normalne dni? 3 posiłki? ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Spadam do pracy, dzisiaj u mnie 13 stopni ![]() Dobra pogoda zeby skoczyc na solare ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to jest na Grodzkiej, na przeciwko Trybunału Koronnego. Ogólnie nie podobają mi się takie "staromodne" klimaty. Lubię klimat starych miast, ale na tym koniec. Bo już takich staromiejskich stylizacji wnętrz nie bardzo, a w Magii to takie jakby ściany obdrapane, że cegły widać, albo takie misterne dekoracje, no ale jak jedzenie chwalą w całym Lbn to już przeboleję wystrój ![]() ![]() A pogoda u nas beznadziejna! ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-06-26 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zadomowienie
|
Paula, no juz mam ta ksiazke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekoladka, wiem wiem, jeszcze czekam ![]() ![]() ![]() A w ogole to dzien dobry ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Heroine właśnie myślałam o jakimś takim podpięciu, żeby nie całe włosy były spięte, a jakieś pasemka wypuszczone, ale kurcze sama nie wiem jak ma to wyglądać
![]() Pipson masło do ciała Isana z Rossmanna nadaje się do kremowania, bo ponoć skład ma ładny ![]() ![]() Paula na IKF przeglądałam, w sumie to jakieś tam mam zapisane, bo żadna mnie nie zachwyciła, ale zobaczę jeszcze na tych dwóch pozostałych które poleciłaś ![]()
#4877 |
Zadomowienie
|
Medzik, zabije Cie, wlasnie się ,maluję i mam zamiar wychodzić do Rossmanna, a Ty mi dokladasz dodatkowy zakup
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Pipson oj tam oj tam
![]() ![]() ![]() ![]() A fryzurka bardzo ładna ![]() ![]()
#4879 | ||
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heloł ![]() Ja mówię posiedzenie sejmu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry, @ mam ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co to ta szparagówka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Wam się naprawdę udało. Moja mamuśka ma same wersalki/kanapy w domu i naprawdę dla mnie one są najwygodniejsze. Ooooj bo ja w ogóle mam obraz baby z KFD o taki ło: KLIK - taka baba konkret, nic ją nie boli, niczego nie przeżywa, jedzenie, łorkałt, jedzenie, łorkałt, masa, masa, masa ![]() Co tam fryzury na IKF i maski do włosów ![]() Cytat:
Haha fasolka szparagowa ![]() ![]() ![]() A mnie baba chyba na targu w jajo zrobiła. Tzn. przyznaję bez bicia że nie sprawdziłam cen. Wzięłam kilo fasolki, pół kilo czereśni, 2kg ziemniaków, parę marchewek i 2 pietruszki i zapłaciłam 26zł ![]() ![]() TŻ dzwonił i na 14 mam być na firmie obejrzeć płytki - bo on się uparł że będziemy "płytkować" korytarz i kuchnię. Głupi, bo nie wiem po co pchać w to mieszkanie kasę, ale jak już tam sobie chce ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-06-26 o 11:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj to widzę, że i na znajomych się można przejchać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hehe, widzę remont na całego ![]() Cytat:
![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zadomowienie
|
heroine, czerwsnie u Ciebie po 6?? Ja wlasnie kupilam za 16
![]() ![]()
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() meeedzik specjalnie dla Ciebie słit focie włosów ![]() heroine ![]() ![]() Ale super, że teściowie Wam taki deal zaoferowali i będzie mieć wygodne spanie ![]() ![]() ![]() pipson ale zazdroszczę szaleństwa zakupów ![]() ![]() I zamiast posta gigant jest słów kilka wróbla ćwirka ![]() Na śniadanie zgrzeszyłam bułeczka pszenną made by tatuś ![]() ![]() Niestety york znalazł innego opiekuna na lato ![]() ![]()
#4887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Margot, a to Ci TŻ psikus zrobił
![]() ![]() ja też tiramisu uwielbiam ![]() ![]() Noooo z tym łóżkiem się nam udało ![]() ![]() Jesuuuu, jakie Ty masz włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A psiunio słodki! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do klotni malzenskiej, to zycze, zeby tylko takie były ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki...ale za późno przeczytałam i w nocy też wpadły
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.