|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Często miałam tak, że jak zrobiłam sobie jeden dzień przerwy, to potem jakoś średnio chciało mi się ćwiczyć.. Wczoraj zrobiłam sobie wolne, bo miałam mega zabiegany dzień, ale dzisiaj od samego rana, pół godziny po obudzeniu się już zaczynałam rozgrzewkę z Mel
![]() Stwierdziłam, że nie ma dzisiaj aż tak ciepło, więc nie włączę sobie wiatraka... Tak, jasne... Nie pamiętam kiedy ostatnio się ze mnie tak lało, chyba nigdy. Gdy po ćwiczeniach na nogi zaczęłam robić ćwiczenia na pośladki, pot z twarzy cały czas mi kapał na kocyk (niestety, nie mam maty). W trakcie - uczucie mało komfortowe, ale za to jak po ćwiczeniach sobie uświadomiłam, że przez to spaliłam jeszcze więcej to pomyślałam, że chyba wiatraczek pójdzie w odstawkę. ![]()
![]() |
#1772 |
Raczkowanie
|
Mam takie pytanko.. Kupiłam tabletki CLA z zieloną herbatą i L-karnityną. Na opakowaniu jest napisane żeby brać 1-2 kapsułki 2 razy dziennie po śniadaniu i na około 30 min przed aktywnością fizyczną. A jeżeli ja ćwiczę rano , zaraz po śniadaniu to jak powinnam je brać? ;/ Sama nie wiem
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Albo będę brała rano przed śniadaniem (i przed ćwiczeniami) 2 tabletki i później jeszcze przed kolacją |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znasz kogoś kto brał takie tabletki? I jakie efekty one dają? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Potrzeba dwóch opakowań na miesiąc. Jak skończę to jedno i będą jakiekolwiek efekty to się Wam pochwalę i kupię nowe ;p Tylko co z tym braniem zrobić.. hmm ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- albo będę brała rano te dwie przed ćwiczeniami, a wieczorem jedną, żeby w nocy się lepiej sadełko paliło ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() a co do mnie to moja żałosna kondycja nie pozwoliła mi na wykonanie wszystkich ćwiczeń i uznałam że jednego dnia będę robić : rozgrzewka, nogi, pupa, rozluźniające a na drugi dzień: rozgrzewka, brzuch/abs, ramiona, rozluźniające ale nie wiem czy to dobre zestawy ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie np od początku ćwiczenia Mel na brzuch były tak w sam raz, nie męczyłąm sie zbytnio, bo ćwiczyłam wcześniej szóstkę Weidera. Grunt, żebyś się nie poddała i nie zniechęciła. Jak nie będziez miała ochoty ćwiczyć, napisz tutaj albo przeczytaj posty dziewczyn. Naprawdę motywuje! Powodzenia życzę! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, dołączam jeśli mogę. Potrzebuje pomocy, motywacji, porad.... Co jakiś czas zaczynam ćwiczyć, biorę się za siebie i ... rezygnuję po jakimś tygodniu :/
Nie mam silnej woli, chociaż uwielbiam ćwiczyć, ostatnio nawet zrobiłam kurs fitness (Bokwa®Fitness Instructor), chcę prowadzić zajęcia, ale najpierw muszę zgubić kilogramy... Może jak będę tu z Wami i będę czytać wasze zmagania i sukcesy, to sama się zmotywuję ![]() Trzymam za Was kciuki i za siebie również, mam nadzieję, że będzie mi raźniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Raczkowanie
|
coś z motywacji:
Moje spadki od 15 lutego na dzień dzisiejszy łydka nisko - 1 łydka w najszerszym miejscu - 3 udo 7 cm nad kolanem - 7,5 udo 21 cm nad kolanem -9 udo na samej górze - 9 pupa - 8 biodra -8 pępek - 12 talia - 7,5 biust -2 buuuu ![]() biceps - 4
"At night, I pray before I sleep in hope of finding you...I'm searching for your love I walked away but I was wrong You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm?" michael jackson [*] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak poza tym, jak tam z wagą? Ile spadło? Zdecydowanie jesteś motywacją! : ) ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Miałam dokładnie to samo.. Tydzień i koniec, u mnie dzisiaj mija tydzień, a obudziłam się z myślą: tak, muszę za chwilę poćwiczyć, tylko jeszcze zobaczę co dziewczyny na forum napisały. ![]() Dobrze, że tu dołączyłaś, wspólnie łatwiej przezwyciężać kryzysy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niesamowite, ale zrzuciłaś!! ![]() Ja zaczynałam właśnie 15 lutego, ale takimi cm nie mogę się pochwalić, chyba przez to, że wszystko jem ![]() Wczoraj zrobiłam sobie standardowo Tiff boczki, całe ciało, bikini, cardio, z Mel cardio, nogi i pupę z Tone it up i jeszcze shred z Jillian ![]() Dziś mam strasznego lenia, ale weszłam tutaj, poczytałam Was i od razu zachciało mi się wziąć za siebie ![]()
![]() |
#1781 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mel B: -rozgrzewka -cardio -abs -pośladki -ramiona -nogi -brzuch -biust i klatka piersiowa -rozluźniające Tiffany : -całe ciało -nogi i pośladki |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja niestety wczoraj nie ćwiczyłam jak weszłam do domu to była 21 i mialam dość ale dzisiaj w pełej gotowości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Raczkowanie
|
Należy się mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj mel b cardio, nogi i pośladki
![]() ![]()
ćwiczę od : 02.04.2013 100 przysiadów-> x 663 Mel B 10 min pośladki->943 Mel B 10 min brzuch->1110 Mel B 15 cardio->738 Mel B 10 min nogi->1030 Ewa Ch.(killer, skalpel)->581 Centrum Sportowca-1248 razem: 6313 cel osiągnięty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ) |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w sumie tez jestem z siebie dumna, bo pierwszy raz w życiu tyle sama od siebie ćwiczyłam - 1h 15min ![]() Mam tylko jeden problem... ćwiczę i się nie poddaję, ale mam problem z jedzeniem, czasami jak widzę cos slodkiego to nie umiem się powtrzymać.. :/
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
.... aaa zapomniałam napisać, że ja bardzo rzadko te śmieciowe gotowce wędlinowe jem ze sklepu, przeważnie sama sobie robię -albo w piekarniku, albo w wodzie, albo na parze... ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- ja naprawdę odzwyczaiłam się od słodkiego, ewentualnie nachodzi mnie ochota na lody ![]() ![]() mam jeszcze przed sobą z 8 kg ![]()
"At night, I pray before I sleep in hope of finding you...I'm searching for your love I walked away but I was wrong You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm?" michael jackson [*] ![]() Edytowane przez susie_and_me Czas edycji: 2013-06-25 o 12:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Połowa snickersa.. Ciekawe czy umiałabym zostawić drugą połowę i jej nie zjeść. ![]() Eee tam, szybciej spalisz te 8kg niż w rok. Ja tylko mam nadzieję, że nie poddam się po 2, 3 tygodniach, ale to już zobaczymy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Przyczajenie
|
Wow to widze macie piękne efekty !
![]() ![]() ja dzisiaj ćwiczę brzuch i ramiona ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Przyczajenie
|
Witam, zaczelam cwiczyc z Mel B i rozpoczelam w niedziele trzeci tydzien cwiczen
![]() Zawsze chcialam schudnac (mam 170cm i okolo 65kg - nie wazylam sie jednak 2 miesiace! ![]() Ponad dwa tygodnie temu uznalam, ze juz nie interesuje mnie chudniecie, diety itp, a chcialabym wzmocnic swoje cialoi lepiej sie poczuc. Mialam zamiar trenowac z Ewka, ale na szczescie znalazlam sobie sprzymierzenca w cwiczeniach w mojej przyjaciolce, ktora bardziej niz z Ewka wolala zaczac Mel B (ktoras z jej kolezanek cwiczla Mel b 3 miesiace i schudla okolo 10kg wiec uznalysmy ze nie ma mocnych - uda sie nam). A teraz wrazenia: dieta ktora prowadze jest umiarkowana - w tygodniu zdrowe jedzenie i brak obzarstwa, a w weekendy czasem wyjdzie sie gdzies zjesc na miescie i wypije sie jakies piwko. Juz po dwoch tygodniach zauwazylam ze miesnie brzucha sie jakos sciagnely, jest bardziej plaski. Reszta ciala - jeszcze lepiej. Nogi i tylek takie napiete, choc jeszcze nie jakos widocznie wyrzezbione. Ogolnie jestem bardzo zadowolona. Co tydzien robie sobie zdjecie zeby potem wszystko ulozyc w jakis kolaz ![]() Cwicze okolo 50 min dziennie, w tym codziennie abs, tum albo oba, potem dodaje do tego - jednego dnia nogi, jednego posladki i plecy, staram sie tez kilka razy w tyg trening zaczac od full body workout. Juz nie moge doczekac sie, zeby zauwazyc roznice w "oponce" w dole mojego brzucha. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak chcesz całkiem położyć głowę to puszczasz ją pewnie bezwładnie i potem ciągniesz ją do góry, żeby cała się podnieść. Lepiej chyba właśnie będzie na początku nie kłaść jej całkiem.. ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() U mnie jak na razie waga stoi, ale widzę, że ciało mi się ładnie napina. Miło, że pojawiła się tutaj kolejna osoba, która ćwiczy z Mel i cieszy się efektami. Powodzenia w dalszych ćwiczeniach! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Wtajemniczenie
|
40 min z mel (full body 20minutowe, brzuch i posladki) do tego 20 z tiffany za mną
![]()
#1792 |
Przyczajenie
|
Czas jakos szybciej leci z Mel B. Zrobilam raz Skalpel Ewki i byl w sumie troszke trudniejszy, ale tez jakos mniej "wesoly" - Ci co cwicza z Mel beda wiedzieli o co mi chodzi
![]() I nie mam zamiaru sie wazyc! Sprawdze sobie czy schudlam na ciut za ciasnych spodniach jakie raz kupilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Przyczajenie
|
no właśnie mam słabe mięśnie brzucha więc ciężko się podnieść z ziemi ;p ale wypróbuje dzisiaj poćwiczyć tak jak mówisz i zobaczę co z tego będzie
![]() chyba nie do końca ogarniam cytowanie na forum ![]() czas na ćwiczenia!
#1794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
próbowałam ! miałam dobre chęci ale fakt zrobiło się ciężko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
dobry sposób ;p ja to chyba schowam wage ![]()
![]() |
#1797 |
Raczkowanie
|
A u mnie przerwa w ćwiczeniach.. Przeziębiłam się i okropnie się czuję, więc w tym tygodniu pewnie daruję sobie ćwiczenie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() pierwsze zrobiłam rozgrzewkę, abs, pośladki, nogi i brzuch z mel b, oczwyście nie wszystkie ćwiczenia dałam rade zrobić, ale i tak jestem zadowolona. Godzinkę temu skończyłam skalpel Ewy. Jednak widzę, ze Mel bardziej będzie mi odpowiadać przez tą energię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jeśli boli szyja po ćwiczeniach to właśnie oznacza, że ćwiczenia są wykonywane nieprawidłowo, bo ciągniecie szyją a nie mięśniami brzucha. No na tym niestety te ćwiczenia polegają, żeby wykonywać je siłą mięśni brzucha (a wierzcie mi, że będą szybsze efekty). To samo się tyczy bólu kręgosłupa w odcinku lędźwiowym po ćwiczeniach (sama to przerabiałam), jeśli ktoś ma problemy z kręgosłupem to powinien darować sobie ćwiczenia, gdzie trzeba odrywać od podłoża właśnie tą część kręgosłupa. Takie ćwiczenia są właśnie przy ćwiczeniach na brzuch Mel B ale za to spokojnie możecie ćwiczyć ABS Mel B bo tam takich ćwiczeń nie ma (i ja właśnie również ćwiczę tylko ABS na mięśnie brzcha).
kaczkadziwaczkaa proponuję zapoznać się jeszcze z ćwiczeniami Tiffany Rothe, głównie na boczki ale fajne ma również cardio. |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj skromnie, ale to dlatego, że się spieszę, może wieczorem jeszcze coś dołożę
![]() Mel b : -rozgrzewka, -cardio, -abs, -ramiona, -pośladki, -rozluźniające Tiffany: -postawa i wzmocnienie pleców, -abs płaski brzuch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.