|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zepsuta dziewczyna?
Może to i brutalnie zabrzmi ale niech się zabija. Zapytaj jeszcze czy może mu linę przynieść. Co za czub!!!!!!!!
Olej go, odetnij się a najlepiej jakbyś poszła na policję (oczywiście jeżeli masz smsy itp.)
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
boję się iść na policję. Dla mnie to jest śmieszne, rodzice by się wściekli...
Właśnie się mnie pyta czy dzwoniłam do panny młodej.. z tym ze on idzie |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ech
musisz sobie zdać w pełni sprawę z jednego faktu: on nie dość, że gada po próżnicy o tym samobójstwie - to on na dodatek jest niezdolny do zabicia się dla jakiejkolwiek baby no i musiałabym długo tłumaczyć, czemu tak jest otóż: sama widzisz jaka agresja go napada, kiedy nie robisz jak on chce jego teksty o samobójstwie są kolejną formą kontroli nad tobą: są to słowa (słowa! groźby bez pokrycia!), które mają na celu zmiękczyć cię które mają zmiękczyć babę mają cię zmiękczyć, kiedy inne formy nacisku nie działają jest to kij, kiedy marchewka nie działa póxniej wpadnę i opiszę, dlaczego własnie nie ma żadnych szans, że on sobie coś zrobi (później, bo długo potrwa pisanie o tym, a robotę mam) jest to awykonalne dla niego bardzo bym się roześmiała, gdyby sobie cokolwiek zrobił - bo jest to zupełnie nie w stylu egoistów musiałby być aktorem za 3 grosze, żeby to zrobić, byłaby to okazja do śmiechu dla mnie Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-06-26 o 09:59 |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Nie wdawaj się w jakieś rozmowy z nim tylko spytaj o miejsce gdzie aktualnie przebywa i dzwoń pod 112 zgłaszając zamiar popełnienia samobójstwa. Przyjedzie po niego karetka z policją, to się może ogarnie
Nagrywaj i zbieraj dowody na to że ci grozi i postrasz policja. Miej jaja i nie daj zrobić sobie z życia piekła jakiemuś gówniarzowi.Powodzenia Edytowane przez hypnose22 Czas edycji: 2013-06-26 o 09:56 |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
nie idź z nim na to wesele.
jak pojdziesz to pokazesz mu ze jestes słaba i ma cie koles w garści. nikt nie ma prawa ci mowic co masz robic i kogo masz zapraszac na wesela itp. |
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- no właśnie napisałam mu że " Fajnie się wpraszać na wesele? a on o już z innym idziesz? a ja do niego nie idę? a on Miałaś to załatwić! |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
jak zrozumiesz myślenie osoby egoistycznej, to nie na strach cię będzie brać, tylko na silną pogardę i złość, ze ci on gitarę zawraca, że tak jest nachalnym, wpraszającym sie na krzywy ryj, bucem
na żadne imprezy z nim nie idź przypadkiem |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie koleś przestałby istnieć z chwilą, gdy wyzwałby mnie od szmat, ale widzę, że wśród Wizażanek jest szerszy margines tolerancji dla takich zachowań. Miłość Ci wszystko wybaczy. ![]() Zachowania matki nie ogarniam zupełnie. Czy Twoja mama, autorko, żyje z kimś podobnym, skoro tak podchodzi do sprawy i wszystko bagatelizuje? Czy wie o tym, że on Ci wygraża i Cię wyzywa, psuje opinię (tzn. psuje głównie sobie, ale pomyje lecą na Ciebie publicznie)?
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
powiedz mu ze idziesz sama i tyle. nic nie tłumacz i nie odpowiadaj na denne pytania typu czy idziesz juz z innym. gdy znowu takie zada powiedz ze na głupie pytania nie odpowiadasz ;d
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i pewnie to jest przyczyna.. Boję się, nie dość, że jestem zastraszana tym, że coś sobie zrobi a ja wiem, że może to jeszcze mam się z nim spotkać, żeby całą prawdę mu powiedzieć. jak to z tymi chłopakami było
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nagle wszystkie myśli samobójcze gdzieś znikały.
|
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
dlatego zeby sie odczepił musisz przestać spełniac jego zachcianki.
tak samo nie tlumacz mu o tych koledze, nic złego nie zrobiłas a winny sie tylko tlumaczy, powiedz mu tak to zamknie jadaczke w końcu :p |
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jestem w ciemnej dupie.Że kręciłam z jakimś gościem w gimbazie? (teraz pisałam mature i nie pamietam wogole takiej sytuacji .. ale ktoś tak powiedział nie wiem czy czasem do tej osoby nie napisze czy ma nie równo pod sufitem, że takie rzeczy rozpowiada)
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
czyli facet ma do ciebie pretensje ze kręciłas z innym w gimbazie ?
![]() i kaze ci to jeszzcze wyjasniac? ![]() a podczas kręcenia z tamtym w gimbazie, byłas w związku z tym samobójcą?;p |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
A to wy jesteście w końcu razem, czy nie?
Po co ty właściwie odbierasz od niego telefony, po co czytasz smsy, i wreszcie po co się tłumaczysz? Połączenia odrzucaj, smsy kasuj, a jak zacznie przyłazić to mówisz, że sobie nie życzysz, żeby zostawił cię w spokoju, a jak nie pomaga - grozisz policją. Jakim trzeba być pajacem, żeby takie szopki odgrywać. I dziewczyny mają rację - koleś cię nie szanuje, wyzywa, pomiata tobą, ale on sobie bardzo dobrze zdaje sprawę z tego, że żadna normalna kobieta nie będzie się na to godzić i zostawi go w mgnieniu oka, dlatego robi wszystko żeby cię przy sobie zatrzymać. Już cię na swój sposób wytresował, wie że może z tobą zrobić co zechce. Trochę popłacze, tu ci sprzeda bajeczkę o tym, że sobie coś zrobi i już jesteś cała jego. I nie mieści mi się w głowie jak można komuś coś kazać. Jak można autonomicznej jednostce kazać się zabrać na wesele, albo kazać sobie powiedzieć całą prawdę (i to jeszcze jaką prawdę! prawdę o posiadaniu znajomych i, o zgrozo, kolegów. dobre, naprawdę). Weź się w garść dziewczyno. Też mnie kiedyś jeden czubek szantażował, a teraz to już nie jest nawet śmieszne, tylko żałosne dla mnie. I jestem zła na siebie, że się dałam tak podpuszczać, no aż mi wstyd. |
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tłumaczy mi, ze chce ze mną wziąć ślub cywilny i że chce w tym roku.. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
gdyby koleś Cie kochał i ufał to nawet by nie uwierzył w te pierdoły tego innego kolesia z ktorym niby kręciłaś.
Jeśli chcesz mu to wyjasnić to powiedz mu ze Ty z tamtym nie kręciłaś i skoro tak Cie kocha to powinien w to uwierzyć, bo Go nie oszukujesz i koniec tematu ![]() a tamtemu co tak ściemnia to powiedziałabym ze nie zycze sobie kłamstw na Twój temat. Boże co dziecko ten Twój facet |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Nie utrzymuj z nim kontaktu, szkoda czasu, serio
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem po co jeszcze w ogóle wdajesz się w jakieś dyskusje, dywagacje i negocjacje z tym kolesiem.
Pomijam już fakt, że to, że ktoś mi coś "każe" nic dla mnie nie znaczy, a dla Ciebie widzę, że tak, mimo, że już nawet ze sobą formalnie nie jesteście, wciąż jesteś sterowalna.
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym ale chcę w końcu zeby się opanował. Jak on mi mówi że chce pomóc mi w zmianie siebie zebym nie pisała do innych, jakieś skoki w bok chodzi o tego T ., którego nawet palcem nie tknęłam. Za niedługo to nie będę mogła z domu wychodzić. " Chce cię wychowac zebyś nic przeciwko mnie nie zrobiła. "
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idiota, to delikatnie powiedziane, ubliża, szantażuje, grozi, po czym miłość ogromną wyznaje. Weź porządny zamach i strzel mu porządnego kopa w tylną część ciała, zrobisz sobie tym ogromną przysługę. Nie oglądaj się na niego, bo on funta kłaków nie wart. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
wychowywac to on sobie moze własne dzieci a nie Ciebie.
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiesz kompletnie mechanizmu, wg którego jesteś manipulowana. Zaoferuj mu kopniak w taboret, jak znowu zagrozi, że pójdzie się powiesić. Opcja nr 2 - daj się "wychować" i żyj z psychopatą, skoro czujesz, że jesteś mu coś winna, że nie jesteś wobec niego fair - tu chodzi o to, żeby to on był górą i żebyś Ty się czuła winna i na straconej pozycji, dlatego jesteś tresowana. Zawsze znajdzie się powód, by Cię w tym utwierdzić, dlatego niezależnie od tego, jak bardzo będziesz się starała, żeby mu nie podpaść, zawsze coś się znajdzie. Tylko nie róbcie sobie dzieci.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2013-06-26 o 11:02 |
|
|
|
|
|
#87 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- dokładnie tak jak mówisz, wychować. Z resztą co on wie o wychowaniu skoro mnie szantażuje, nęka.. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
weź mu przestań dziś przez dłuższy okres odpisywac i na pewno koleś sie zesra w gacie ze strachu i przybiegnie z podkulonym ogonkiem
![]() albo druga opcja zacznie Cie znowu wyzywać od najgorszych. ależ on jest prosty i jego mechanizm "myślenia"
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba tak zrobię.. ja już mam dość.
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mu, że jeśli będzie Ciebie straszył samobójstwem, to poinformujesz odpowiednie służby. Jeśli będzie Tobie groził śmiercią lub pobiciem, również to zrobisz. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

Nagrywaj i zbieraj dowody na to że ci grozi i postrasz policja. Miej jaja i nie daj zrobić sobie z życia piekła jakiemuś gówniarzowi.

i pewnie to jest przyczyna.. Boję się, nie dość, że jestem zastraszana tym, że coś sobie zrobi a ja wiem, że może to jeszcze mam się z nim spotkać, żeby całą prawdę mu powiedzieć. jak to z tymi chłopakami było

i jestem w ciemnej dupie.
nie wiem czy czasem do tej osoby nie napisze czy ma nie równo pod sufitem, że takie rzeczy rozpowiada)