|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41499455]Nie, nie dziewczyny, Mały nie jest naswietlany i bardzo nie chce, żeby był... Może mu już bilirubina spadła... A ja już dawno mogę wyjść, mną sie tu już nie interesują, w karcie gorączkowe mam wpisane czeka na dziecko i tyle. Siedzę tu jak w hotelu oby mi tylko z zastoju nie skoczyła temperatura..A tak to trzymam kciuki za kolejne porody ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Super Perse, trzymamy kciuki, żeby nie trzeba was było dłużej zatrzytmywać! ![]() A jakie masz wskazania do cc?
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Ja też mam co 4 tyg, ostatnio byłam w 34 tc, a następną wizyt ę będę miała w 38 tc
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
paradoks bo przecież chce dobrze Hm....czyli chipsiki były?
|
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ból w podbrzuszu w nocy akurat to u mnie standard - póki obrócę się z boku na bok, jęczę jak zażynany staruch, aż dziwne, że tż się wtedy nie budzi, zwłaszcza, że jeszcze całe łóżko trzeszczy![]() Cytat:
![]() Chociaż o ten jeden stres mniej
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia709
Za tc Dasz radę w opiece nad Tymusiem Wyskoczyły mi gdzieś w połowie ciąży, wyskoczyło samo z siebie, taki urok mojej ciąży, po ciąży powinno trochę zejść, ale nie łudzę się, że same zejdą wszystkie
|
|
|
|
#2857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Domciatko pewnie tak byłoby najzdrowiej, ale przy tej diecie cukrzycowej i tak mam dużo kombinowania z jedzeniem, dlatego tak od razu o tabletkach pomyślałam
wiem leniuch ze mnie straszny...---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#2858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ewusia
za tydzieńCytat:
Cytat:
![]() A mama tak, momentami aż za bardzo, pocieszam się tym, że moja siostra też to przerabiała ![]() ![]() Cytat:
Ale malutko i zwykłe solone, a nie najgorsze syfy![]() No i w końcu mogę się przywitać w moim magicznym 33tc ![]() Jeszcze tylko 5 tygodni... ![]() ![]() Ja z rana masakrę przeżyłam, bo mi się w domu mrówki zalęgły i za cholerę nie wiem, gdzie tż zostawił garki na wierzchu po kolacji, to te sobie hasały całą noc po nich w najlepsze nienawidzę tych wrednych maluchów
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Dziewczynki ....wychodze dzisiaj!!!!
Wyniki ok,po powrocie do fenoterolu brzuch nie boli...wiec z drzacym serduchem,ale wracam do domku ![]() W pt moj gin,zobaczy co i jak i mam nadz.ze nie bedzie juz takich akcji. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2860 |
|
Zadomowienie
|
Żegnam się na razie, ide na te zakupy choć nie chce mi sie okropnie głowa mi pęka prze ta pogodę. Do później paa
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath- brawa za pępuszek i dla męża
no tak..do Rollsa jeansy..toż to nie wypada Perse- laktacja na pewno się unormuje, musisz przetrwać nawał za wagę Artusia.. teraz już tylko mocne by żółtaczka minęłakarolajn- no i dla Malutkiej też żółtaczka a kysz!madi -trzymaj się dzielnie malaczarnakejt - za lecące w dół d-dimery..ciuszki śliczne za dentystękatarzynka- za wizytęAgrafka- za 33 tc.iwonka- fałszywy alarm jednak ![]() Rocky- brawa za 40-echę ![]() Sofina- za dziewuszkęMyszolka- za 35 tc i precz przeziębieniu!arrabiatta- całe szczęście nie zalało domu! ![]() Rocky- dziękuję ![]() idzia- za 36 tc. - 9 miesiąc ![]() magolina- to u mnie 50zł będzie za wymaz ogólnie jutro wydamy u gina 190zł! 140 wizyta i 50 pacior ![]() magdalen- za 39 tc.. tulam Cię mocno baloniku- za 38 tc.Neni- kindziorek na pewno się znajdzie.. Mój kocur nie raz schował się w jakieś mniej typowe dla niego miejsce.. chodziliśmy, szukaliśmy, a później okazywało się, że np. leżał jak posąg z podwiniętymi łapkami na komodzie pod kurtkami i gały w nas wlepiał.. my go nie widzieliśmy, a on ani myślał się ujawnić |
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
![]() Cytat:
![]() Ale jestem mega wściekła, fachman zrobił sobie dzisiaj wolne |
|
|
|
|
#2863 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszamalam jajecznicę z pomidorkami na 2 sniadanie, zielona herbatka wypita.
Zmykam na miasto, zajde do apteki, zrobię zakupy spożywcze w PiP i pochodzę za jakaś sukienka dla mnie i moze jakies sandalki wygodne. O i jeszcze truskawy ![]() Ps. Bedą zakupy w strugach deszczu
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już po wizycie u dentysty, niby gorszy ząb, a poszło o wiele szybciej i bezboleśnie ![]() I okazało się, że trzeci ząb się p. dr wydawał widocznie, bo dziś nic tam nie było Kontrola za pół roku
|
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]()
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Eveewe,ja z takimi leuko, zazywalam urosept,kupilam sok 100%bez cukru z zurawiny i pieknie zmalaly.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2869 |
|
Wtajemniczenie
|
znow boli... do tego czuje jelita ze za chwile kaza mi isc na duza k
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
witam się w kolejny piękny, deszczowy dzień
![]() arrabbiata- oby już przestało padać. rockyyy- no gratulacje za konkretny tydzień ![]() kejt- za dentystę ![]() perse- brawa za wagę synka ![]() dzoan- współczuję takich nocnych przygód... ewusia- za tydzieńneni -jak kotek? znalazł się? madi- suuuoper, że wychodzisz
|
#2871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony dobrze, ale z drugiej już wiem kto będzie wstawał do marudzącego dziecka Cytat:
za tydzieńKiedyś mieliśmy w mieszkaniu mnóstwo mrówek.. normalnie sznurkiem chodziły do kosza na śmieci przez pół kuchni.. obrzydliwe to było i wstyd.jakbyśmy na śmietniku mieszkali .. w ogóle pełno ich było w całym mieszkaniu.. Ojciec jakiś środek trujący przyniósł, który nanosiło się na kawałeczek ugotowanego jajka na twardo, w kilku miejscach w domu się to wyłożyło..mrówki zabierały 'jedzonko' z trutką do królowej i tym sposobem pozbyliśmy się mrówek na amen wydaje mi się, że sama królowa wyszła wtedy ze swojej skrytki.. pewnie źle się poczuła po jedzonku Cytat:
|
|||
|
|
|
#2872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może się rozkręci. Oby. Trzyma kciuki
|
|||
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazł się kot mój!!
Szukałam go na klatce i koło bloku, a ten się zainteresował, że wyszłam z domu i czekał na mnie pod drzwiami jak wróciłam
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Idę się szykować..przyjaciółka po 12 zaprasza na kawę.. a ja jeszcze ic ze sobą nie zrobiłam
Dostałam też smsa od koleżanki, że ma trochę ciuszków dla mnie po ich synku.. Tylko kwestia umówienia się na kawę, by to sobie przekazać..fajnie mama nadzieję, że będzie trochę tych najmniejszych rozmiarów ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
super, że się znalazł
|
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że mój jeszcze uważa, że nie potrzebuje dużo snu Taaaa
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
Dzieki dziewczynki za wsparcie!!!@ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy mam ściskać tego mojego kindziorka czy na niego krzyczeć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

znowu pogoda byle jaka i chyba cos mnie bierze. gardlo drapie i jakis kaszel mam,rozchorowac sie w tym momencie to masakra.

godzinę to na pewno trwało nim ucichł.. może ktoś zdążył rozłożyć auto na części w tym czasie..i dobrze by było
choć nie wierzyłam, że to TE bóle..Lol strasznie się wiercił i kręcił.. wypinał się jakoś inaczej niż zwykle.. jakby teraz był po drugiej stronie.. nie mogłam w ogóle leżeć na lewym boku, bo mnie 'uwierał' strasznie
Nie wiem kiedy przeszło.. ostatni raz spojrzałam na zegarek przed 4..
A ból w podbrzuszu w nocy akurat to u mnie standard - póki obrócę się z boku na bok, jęczę jak zażynany staruch, aż dziwne, że tż się wtedy nie budzi, zwłaszcza, że jeszcze całe łóżko trzeszczy
wiem leniuch ze mnie straszny...

tż zostawił garki na wierzchu po kolacji, to te sobie hasały całą noc po nich w najlepsze
ogólnie jutro wydamy u gina 190zł! 140 wizyta i 50 pacior