|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
Koszula h&m. Jest atlasowa i taka szara. Jakosc zdjec jest fatalna ;/
Koszt 1,80 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
I koszula E.M.G za 6 zl w krateczke z mini zabotem
)
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Miałam iść do lumpa dopiero w lipcu,ale stresuję się wynikami matur i nie wytrzymałam
trochę poszalałam.sukienki: w ptaki g21-17 zł koronkowa h&m-6 zł w kwiaty bez ramiączek h&m-6 zł w kwiaty New Look- 4 zł niestety za krótka czarna z długim rękawem - 6 zł wiązana gina tricot- 4zł
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-06-26 o 12:57 |
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
cd.
fioletowe rurki - 10 zł krótka marynarka z bufkami - 4 zł wiązane bluzki w kwiaty River Island 5 zł,w ptaki internacionale 6 zł sweter Vero Moda - 4 zł koszula h&m - 7 zł narzutka atmosphere w kokardki - 6 zł
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
#726 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() A co do nucących to ja zawsze patrze, czy to nie jacyś "psychiczni", schizofrenicy. No chyba , że to ktoś z obsługi kto pięknie śpiewa do muzyki z radio. Przyłapałam raz pewnego faceta, co pięknie refren Grechuty zaśpiewał i trochę się zarumienił, jak zobaczył że się mu przyglądam. A nie powinien, bo głos miał boski ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() Dołączę do Was nie cierpię jak ktoś mlaszcze, np. mój szwagier straszliwie choć młody chłopak, już raz zwróciłam mu uwagę i nie cierpię jak ktoś grzebie sobie językiem przy protezie mlaskając przy tym i wydając wtedy dziwny odgłos.Wtedy zbiera mi się ślina pod językiem ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() k laski:
|
|||||
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Z ostatnich dwóch tygodni
![]() 1. Sukienka H&M 2. Sukienka Asos 5 zł 3. Sukienka Topshop 5 zł 4. Sukienka, nie pamiętam firmy ale jest piękna 5 zł5. Sukienkaróżowa , paskudnie wyszła, 5 zł 6. Sukienka Asos 3 zł 7. Sukienka Hearts & bows 3 zł 8. Spódniczka z baskinką atmosphere 5 zł 9. dwie spódniczki, atosphere, 3zł/ szt 10. Marynarka Topshop 3zł |
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
11. Dwie bluzeczki New Look i atmosphere 2zł/ szt
12. Koronkowe buciki Nine West, nowe 13 zł 13. Różowe buty nowe 14 zł 14. Torba Dawid Jones 4 zł 15. Bluzeczka New Look 1zł 16. Gorset RI 6 zł 17. Koronkowe kamizelki 1zł/ szt 18. Kamizelka New Look 2 zł 19. Spodenki atmosphere 1 zł 20. Bluzeczka Nwe Look 1 zł |
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wczorajsze
![]() 1. Bluzka z baskinką Dorothy Perkins - 5 zł 2. Spodenki H&M - 3 zł 3. Sukienka Atmosphere - 8 zł 4. Tunika Ribbon - 6 zł 5. Biustonosz - 1,50 zł |
|
|
|
#731 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
piękneeee
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-06-26 o 13:45 |
||
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Daj znac jakbys chciala sie pozbyc tej sukienki z wycięciem w kształcie serca
|
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
Moje dzisiejsze
![]() 1. dżinsowa katana, 2. sweter, 3. brązowa parka, wszystko na wyprzedaży -50%
Baby I can feel your halo Pray it won't fade away Edytowane przez MoniaS93 Czas edycji: 2013-10-25 o 20:32 |
|
|
|
#734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jak Ty dorwałaś tyle cudnych rzeczy! A tak z ciekawości to na dostawie czy w jakim dniu?
|
|
#735 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdobycze zaznaczone podkradłabym do swojej szafy a sukienka z sercem na plecach to chyba w topshopie takie były
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
|||
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow ale ceny! pozazdroscic tylko
|
|
|
|
|
#737 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
padłam po waszych łupach i to w takich cenach...i podnieść do tej pory się nie mogę!! naailty wszystkie sukienki bym zabrała tylko za daleko mieszkasz
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
naailty - świetne rzeczy i ceny też do pozazdroszczenia!
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Można się przyłączyć?
Oto moje wczorajsze łowy: 1. morska atmosphere - 2 zł 2. różowa lindex - 2 zł 3. zielona (wręcz limonkowa, kolor na zdjęciu strasznie przekłamany) - 2 zł 4. kurtka Regatta około 17 zł, ma uszkodzone zamki przy kieszeniach ale mi to nie przeszkadza za taką cenę. Nowe podobne na stronie Regatty kosztują około 200 zł ![]() 5. sukienka no name - 15 zł urzekł mnie kolor 6. sukienka w maki, purple- 2 - 3 zł 7. granatowa atmosphere - 2 zł Z Was dziewczyny to już chyba stare wyjadaczki, takie śliczne rzeczy wynajdujecie! Ja od niedawna poluję w lumpkach, kiedyś w ogóle nie potrafiłam tam nic dla siebie znaleźć. Szukacie w małych sh czy takich bardziej "sieciowych"? Ja lubie sklep "biga", tam często znajduję coś fajnego. W małych często życzą sobie bardzo dużo jak na używaną odzież, widziałam np. zwykłe bokserki za 10 zł Przecież za 15 kupię nowiutką... Dlatego moim zdaniem najlepsze są te lumpki gdzie większość jest z wagi a nie metkowana. A Wy które lubicie?
|
|
|
|
#740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ceny tez powalaja podkreslone - chetnie znalazlabym w swojej szafie
|
|
#742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
świetne sukienki, zazdroszcze ![]() ja tez nie slyszalam zeby ktos w lumpie spiewal ale czesto w busie slysze jak stare dziadki mlaskaja tak ochydnie przez cala droge...
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
Ale łupy powyżej.
Zawsze Wam zazdroszczę bluzek/sukienek z kołnierzykiem. Tylko raz miałam do nich szczęście.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny.
Wszystko bym chciała !!!!! ![]() Szczęka mi opadła, gdyz któraś z was znalazla identyczna kamizelke tyle, ze moja ma pastelowe kolory i za 2zł ? !!Ja za swoja 14 dałam |
|
|
|
#746 |
|
Rozeznanie
|
u mnie tez
![]() a dzisiaj w mojej bidze dostawa sukienek na wage byla, jutro chyba bede, ciekawe czy zostanie cos fajnego, o ile wgl bylo cos fajnego, bo na wage to roznie bywa bo mi naailty taaaaaaka ochote na nowe sukienki narobila a aktualnie probuje sie pozbyc jednej z lumpa, ktora kupilam za duza, jak to ja, bo jak mi sie podobala to nie moglam zostawic chociaz nie moj rozmiar
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Super sukienki! A ja znów się cieszę, wczoraj widziałam fajne spodnie dla Lubego, ale nie wiedziałam czy mu się spodobają. Na szczęście udało mi się go przy okazji wyciągnąć do tego lumpa i hurra! Spodnie były, znalazł jeszcze jedne, nie marudził, wszystko kupił, szkoda tylko, że 33zł wydał :/ Ale ogólnie jestem zadowolona
![]() Czaję się jeszcze tylko na jakąś parkę i kurtkę przeciwdeszczową, coś w tylu tej Regatty, tylko zawsze są L lub XL a jak się znajdzie coś mniejszego, to zawsze zniszczone
Edytowane przez Fufka Czas edycji: 2013-06-26 o 19:30 |
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To się nazywa świetne łowy
|
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
Szmatki czerwiec
Sukienki 1. Atmosphere- na zdjęciu wyszła że ma "brudny" kolor a wcale taka nie jest - 8,50 2. Love Label - bez zamka zapinana z przodu na guziki - 5,50 3. Tył sukienki z wycięciami 4. Nieznana mi firma - 3,50 5. i 6. Atmosphere - troszkę ciut przy krótka - 3,50 7. i 8. Atmosphere - widać że ma odcięte ramiączka - 3,50 9. George - 4,50 10. Asos - na początku myślałam że to asymetryczna spódnica, jak się później przyjrzałam tuniko-sukienka na jedno ramię, myślę żeby skombinować żeby nosić ją jako spódnice (w rzeczywistości kolor intensywniejszy)- 3,50 |
|
|
|
#750 |
|
Konto usunięte
|
cd.
Topy, bluzeczki: 1. Atmosphere - mgiełka - 5,50 2. New Look - top z odpinaną broszka - 2,50 3. Next- z falbankami z przodu i z tyłu - 2,50 4. i 5. Atmosphere - z "czymś" na ramionach - 3,50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

ale ta babka co nuci u mnie w lumpku jest po prostu irytująca
gdyby może jeszcze robiła to w rytm muzyki, która leci w radiu (jak to czasem robią inni), to ok
Czasem jestem w tym sh 1-1,5godz. (niekiedy dłużej) i ciągle słyszę ją za plecami

)

i nie cierpię jak ktoś grzebie sobie językiem przy protezie mlaskając przy tym i wydając wtedy dziwny odgłos.
k laski: