|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
Ty nam tu opisik zaserwuj i zdjęcia i wogole opowiadaj o swojej cud piękności |
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
za wizyte
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Rockyy i wybacz za pytanie o porodzik
|
|
|
|
#3306 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
To cos wam się te maluchy ociagaja
![]() Ja dzien przed zaliczylam Lays piri piri i może to to (tweed ![]() ![]() )Musze wam powiedzieć, ze moj tz oszalal. Przed porodem bal sie czy cos poczuje do malej i brzydzily go rozne rzeczy. A teraz? Od pierwszego krzyku jest zakochany w małej po uszy robi przy niej wszystko, jakby mógł to jeszcze cycka by jej dal a on nigdy za dziecmi nie przepadal. Jak mnie wywiezli po cc to widzialam jaki zaplakany :pSam mowi, ze w życiu nie przypuszczal ze takiego pierdo.lca dostanie ![]() ![]() Kocham ich jak nie wiem
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
magolinka: dobrej nocki
![]() Tysia: brawa za wizytę. W którym jesteś tygodniu? ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- karolajn: to bardzo cieszy, taki pierd*** TZ-ta )) ja się czujesz?
|
#3308 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz poszedł do łóżka i nawet nic nie powiedział..żadnego 'dobranoc' ![]() Cytat:
Cieszę się, że zakupy udane i humorek dopisuje ![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że woda już schodzi...oby więcej sie to nie powtórzyło
|
|||||
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Roxi Twój synek jest the best ![]() Ale mam dziś leniwy dzionek-jem i poleguję Założyłam się dziś z moim ślubnym o stówę, że nie wypije żadnego piwka aż do dnia narodzin Młodego Tzn. że on nie wypije-nie ja Sam zaproponował taki zakład, bo wczoraj popiwkował za mocno i dziś zdychał w pracy ![]() Ciekawe czy da radę, bo on z tych co wyznają zasadę "Po pracy Harnaś się należy"
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nadrabiać, bo mam z 7 stron
Spokojnej nocy i rodzić jutro - którakolwiek chętna! PA! |
|
|
|
#3311 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Opis będzie z domu bo utworzylam go na tel a jest dosyc obszerny
i fotki tez z domu.A mala co tu duzo mówić: cud, miod i orzeszki
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż nei chciałaś dostać czegos wiecej za niespelnienie zakladu??
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Położyłam się o 18:00, żeby się zdrzemnąć na chwilkę i dopiero się obudziłam.
Mąż położył się obok i śpi nadal. Co za leniwy dzień.
|
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ma PMS?![]() Arrabita to do łóżka i leż grzecznie Tysia A 800 gram przez 2 tygodnie to niewiele przecież.
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII
czyli nadal jestescie w szpitalu??
|
|
|
|
#3316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
za zakupy ![]() Dzisiaj wizytowałam. I kurde zonk- szyjka skrócona i zmiękczona Idę o zakład, że to przez wczorajsze przeżycia W ogóle wyszło, jaka jestem niedoinformowana- pytałam o zzo i okazało się, że już bym musiała jechać do szpitala na rozmowę z anestezjologiem i załatwiać to znieczulenie na kilka tygodni przed porodem. A ja durna myślałam, że przychodzę w dniu porodu, mówię dawajcie zzo i z miejsca mi dają. ![]() Dalej siedzę u rodziców, ale byłam dzisiaj zobaczyć co z domem. W środku sajgon, pełno błota, salon pusty, meble powynoszone na górę... Ale woda już dużo opadła, nie dochodzi do schodów. Uff. Jutro może nam prąd już podłączą.[/QUOTE] Za wizytę ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
tylko kręgosłup strasznie dokucza. Zauważyłam ze im wiecej chodzę po tym cc tym jest lepiej i szybciej wracam do formy. Za to po nocy jak leze rano mam wielki problem, bo rana ciagnie. Ale ogólnie nie jest takie zle to cc. W porównaniu z tym co mialam przed..wlasnie byl obchod i lekarz, który mnie cial opisywał, ze jestem wlasnie ta panią po wyjątkowo ciezkim porodzie..Eh..nigdy więcej! Ale ważne, ze klusek caly i zdrowy robi furore z ta ilością wlosow kazdy ja komentuje :p---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Niestety, bo małej rośnie zoltaczka. .druga noc jestem bez niej bo sie naswietla Sama zobaczysz najpiekniejszy zapach na świecie
|
|
|
#3319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ty mozesz
ale jak dostaje esaaa z takim pytaniem to białej gorączki tez dostaje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytęwcale tak dużo nie przytyłaś..część z tej wagi to sprawka dzidziusia ![]() Cytat:
Takie małe cudeńko sama bym wycmokała i z oka nie spuszczała ![]() A jak Ty się czujesz?? Cytat:
ale w razie czego musi być trzeźwy by Cię do szpitala dowieźć.. |
||||
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już siły dziś nie mam, Filip dziś urządza naprawdę masakrę... wierci się, jakby miejsca nie miał, a ma sporo... W piątek wizyta... zobaczymy co tam on świruje |
|
|
|
|
#3322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
![]() Cytat:
, zebyś szybko się zregenerowała ![]() Kurcze już drugi wieczór pod rząd łapie mnie zgaga. Lilka, jednak chyba chce mieć włosy
|
||
|
|
|
#3323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A Hania jest prześliczna .I ta czuprynka
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
może
Cytat:
![]() Tak czytam, że dzieciaczki zabierają do naświetlania.. to akurat przy cc tak jest? czy nawet przy sn? W moim szpitalu jak pamiętam koleżanki same musiały naświetlać dzieci i zapisywać na kartce godziny i czas. Jedna nawet po cesarce musiała. |
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
A tak wogóle właśnie jem zrobiony przez TŻ budyń
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Mojej szwagierce po sn też zabierali małego na lampy. |
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
jutro przywiozą wózek
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3328 | ||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Nosz kutwa trzeci raz to samo musiałam cytować bo apka mi się wiesza
![]() Cytat:
chodziło mi o odwiedziny jak już w domku będziemy, w szpitalu też wolałabym uniknąć wycieczek![]() Teraz leż i wypoczywaj, rzeczywiście te stresy mogły się przyczynić do skrócenia szyjki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są szanse ze Laura bedzie czupryniasta bo ja tez sie z włosami urodziłam ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Pieknie mamy drzwi zalatwione w aucie. Tz opisywal ze tu zagiete tam przygietem i tak zle to nie wygladalo ale w realu to troszke przeraza. Trzeba drzwi wymienic
![]() Leze sobie i rozmyslam. A tak wogole to ja bym sie bala siadac na to kolko do plywania. Pode mna opona by strzelila a co tu mowic o delikatnym koleczku dla dziecka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

)) ja się czujesz?

zmęczony jest, wiem, więc zostało mi tylko posiedzieć trochę przed tv i kładę się spać bo w sumie dzisiaj w nocy tylko godzinkę spałam i niecałe 1,5 godzinki rano
Przykro mi ale nie mogę się na niego złościć bo wychodzi do pracy o 4 a wraca po 17, więc normalne, że wykończony jest
Idę o zakład, że to przez wczorajsze przeżycia
W ogóle wyszło, jaka jestem niedoinformowana- pytałam o zzo i okazało się, że już bym musiała jechać do szpitala na rozmowę z anestezjologiem i załatwiać to znieczulenie na kilka tygodni przed porodem. A ja durna myślałam, że przychodzę w dniu porodu, mówię dawajcie zzo i z miejsca mi dają.
Może ma PMS?