|
|
#601 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
black, ale triumph nigdy nie byl dobry w brafitingu ![]() oni nie maja takich rozmiarow jak 60 FF :P tylko standardowe miseczki A do D pewnie i od 70 a tak nawiasem mowiac swojego czasu tez czytalam troszke o brafitingu a teraz mysle ze w duzej mierze to tez czysty marketing, a staniki o "nietypowych rozmiarach jak 60 G itd kosztuja majatek ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Black nie wiemy dokładnie kiedy zdejmujemy. Prawdopodobnie w połowie sierpnia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo super może rzeczywiście będzie raczkował ![]() A zdjęcia z łóżeczka super i te z dziurą i te ze spania ![]() Moja tylko tak nóżki na razie podgina, a rączki ma jeszcze ugięte w łokciach. |
|
|
|
|
#604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
I doradzilabym Ci, zebys szla, bo dziecko i tak w nocy spi, i np. u mnie to jest kwestia podania smoczka co godzine ;P wioec Boryskowi pewnie byloby to bez roznicy czy bede go podawac ja czy moja mama. Ale chyba nie jestem jeszcze w stanie wyjsc na jakas "imprezke". PEwnie mialabym tylko wyrzuty sumienia ze jestem zla matka. Tak wiec moze za jakis czas Moze jak Borys bedzie przesypilam wieksza czesc nocy to te wyrzuty minia, bo przeciez "nawet by wtedy nie zauwazyl"
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry,czesc i czolem
Ahhh Fewciu Tak mi Was szkoda,nie wiem jak pomocLady,wlasnie- Pietraszko nie ma juz goraczki? Szajka, kciuki A my chwalimy sie: konczymy dzis 5miesiecy i od wczoraj mamy zabka Milego dnia |
|
|
|
#606 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
Zazdroszcze nocy. Meneq, co Ty sie tak ciagle pakujesz? I przeprowadzasz? ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
Gratuluje 5 miesiecy, a zabka to zazdroszcze bo ja czekam i czekam i kazda nieprzespana noc zwalam na zabki a ich jak nie bylo tak nie ma, a ja jestem coraz bardziej niewyspana kazdego poranka.Juz mam wstret do kawy nawet, jak zawsze uwielbialam latte i celebrowalam jego picie tak teraz zaczne chyba pic espresso bo nie mam juz najmniejszej przyjemnosci w piciu kawy
|
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej my od 5 na nogach ale tak jest codziennie wic się przyzwyczaiłam. Mąż zasugerował że młody tak wcześnie wstaje bo pielucha pełna i chce żeby zmienić ale to nie to...zmieniłam dziś o 2 w nocy żeby sprawdzić i dalej wstaje o 5
![]() fewciu, Lady współczuję Wam tych nocek
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
A, ja bylam przed slubem w triumphie i bylam mega zadowolona z obslugi
co prawda wtedy byl chyba jakis swiatowy dzien braffitingu i sciagali braffiterki do salonow, a ja sie na to zalapalam - dobrala mi wtedy 65D, chciala nawet wcisnac mnie w 60E ale ja wtedy bylam klucha straszna i mimo ze wg jakis wymogow braffiterskich rozmiar byl perfecto, to mnie wkurzal:P teraz oczywiscie ten stanik moge se na nos wsadzic ![]() Czemu Pietraszko nie spiiiiiii Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Bokeh, ja bym chyba poszla.....:P Ale ostatnio mielismy isc na koncert Roguca 3kroki od nas od domu mama powiedziala ze sie malym zajmie i co? Nie poszlismy:P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-06-27 o 07:38 |
|
|
|
#609 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
u nas nocka superancka, tyle za mlody obudzil sie przed 6 i szaleje do tej pory. zaraz zrobie mu pyte , zje i moze zasnie ![]() Cytat:
Cytat:
. pytalam sie pediatry to powiedziala ze jesli macha nozkami na wszystkie strony swiata to jest ok ![]() Czesc Mrytka! ale Ty fajna jestes ![]() Cytat:
Cytat:
a moze musial sie wyspac co by nabrac sil przed "prezentem"? ![]() Bylo coś w koncu? ![]() ![]() Hmm, w sumie moj wczoraj chyba tez ![]() Cytat:
Cytat:
kurcze, wiesz co! ja bym walczyla u ksieciuniunia o tego chlopaka! do skutku! Bo z tego co piszesz to On na to byc byc chrzestnym u Was zasluguje jak nikt inny! Walcz kobieto, walcz! jestesmy z Toba!!!!! Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-06-27 o 07:46 |
||||||
|
|
|
#610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas też ząb wychodzi, czuję ostre pod palcem ale jeszcze mocno nie wystaje ponad dziąsło.
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Ile Blanka spi w dzien? |
|
|
|
|
#612 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podwojne gratkiw takim razie!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja jak nawet zapisze sobie pyt na karteczce jakiejs to i tak z tego wszystkiego zapominam o niej i d.upka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opuscimy ten dom, tz wraca na 3 miesiace do naszego mieszkania a ja dla odmiany bede mieszkac w jego domu rodzinnym co najmniej do polowy sierpnia. Fewciu moze razem bedziemy odliczac? |
|
|
|
|
#614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mi przykro, ze musiscie sie meczyc Blanka w aparacie, a Ty patrzac na nia...Ja narzekam, ze Kubus budzi sie co 2h, a Ty prawie w ogole nie spisz... Dzis znow to samo. Pierwszy sen 3,5h, a potem juz dawaj co 2h ![]() A na dodatek przed 2 w nocy zachcialo mu sie przewroty na brzuch uskuteczniac
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
My dziś pobudka o 5, teraz mala przysnela wiec was trocje nadrobilam Szaja, jak patrze na Twoja dorke to jkabym Zoche widziala.. tez nie ma szalu u nas z tym lezeniem na brzuszku.. wczoraj o dziwo udalo jej sie przekrecic na plecy, ale watpie zeby to szbko powtorzyla.. Fewciu, tule mocno! Na pocieszenie powiem, ze u nas ze spaniem tez zamiast lepiej to gorzej I nawet na zeby nie moge tego zwalic bo juz dawn wylazly ![]() Ciekawe czy uda mi sie kupoc truskawki... bo to Twoje ciast nawijko strasznie kusi . Tylko skąd ja wezme ten perlowy cukier..Ellmi, śloczny kociak
|
|
|
|
#617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
specjalnie,żeby lepiej spala w nocy. I jak obudziła się po 15 tak nie dałam jej zasnąć do wieczora. I co? Nic. Pomysły mi się kończą ![]() Cytat:
możemy Mamy wizytę 10lipca i zobaczymy co powie lekarz. Martwię się troszkę że teraz nie będzie poprawy,bo niby jest w szelkach,ale jak ją przebieram czy cokolwiek przy niej robię bez szelek to od razu leży na boczku,na tym chorym bioderku.Cytat:
![]() Kubuś ćwiczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Meneq a dlaczego nie będziesz mieszkać razem x Nim? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
wyspałam sie brzdąc spał 10 godz. trzy jedzonka na spiocha były w nocy, ale że spał z mamą na łozku to nawet oczu nie otwieralismy, cyca wyjełam, pociumkał i był git pobudka o 6 ale po takiej nocy pretensji nie mam ![]() zauwazyłam, ze zaczyna spac na boku, juz trzecią noc tak robi, że klade go na pleckach nrmalnie, a on sam odwraca sie na bok- buzką w moją strone i spi, jakie to słodziutkie ![]() ponadrabiam jak bedzie drzemke urządzał- 4 str mam
|
|
|
|
#619 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się wyślę Ci pw nr konta tylko muszę od mamy odebrać kwitek zeby spr. ile wysyłka wyszła Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#620 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, Sarah, przerabane z tymi chrzcinami... U TZta na wiosce ksiadz tez mial problemy z naszym chrztem. Ze nie mamy slubu,tylko kontrakt itp... I poszlismy u mnie w miasteczku,dalismy 50 zeta i mamy z glowy:p Ale tak jak kyoras z dziewczyn pisala-ten chlopaczek wydaje sie byc wart walki o niego,jako chrzestnego. Chrzesni z prawdziwego zdazenia,ktorzy kochaja dziecko to skarb, ktorego mozna ze swieca szukac. Trzymwj sie kochana
Meneq,a Ty znow manatki pakujesz powodzenia |
|
|
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba? ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() Nie dawalam tez budyniu smietankowego, tylko waniliowy+1 lyzeczke cukru wanilinowego, zeby nie dawac juz ekstraktu z wanilii (marny substytut, ale skad ja ten ekstrakt wezme? ).TZ z tych co ze slodyczy najbardziej lubi kotlety, ale wstalam rano, a tam pol formy nie ma
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-27 o 08:36 |
||
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Spi!!!
![]() Ide tez spac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#623 |
|
Rozeznanie
|
No Nawijko,nareszcie wylazl ten zabek:p A ja tez nie mam eksrtaktu z wanilii,ale mam swoj cukier waniliowy,smakuje o wiele lepiej niz kupny i jest bardziej aromatyczny
a to ciasto tez robilam bez cukru perlowego A z truskawkami to jeszcze pyszne jest ciasto rabarbarowo-truskawkowe z tej strony, w ogole uwielbiam tego bloga i marchewkowy Marcinek w prezencie
|
|
|
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
Ale kusicie tymi ciastami
ja w sobote zrobie karpatke Bokeh jak masz okazje to idz. W miejscowości obok mnie jest w niedziele Ira, bardzo bym chciałą iść ale nie mam z kim i chyba nie pójdę.
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
bo troche go lulalam na rekach ale jak go odlozylam to niby nie spal, polezal chwilke i zasnal. wiec to takie na 50% ale i tak sie jaram
|
|
|
|
#627 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() nadrabiam na raty żeby mi nie pozjadało cytatów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wiem, że on jest zmęczony, oprócz pracy próbuje robić też praktyki, żeby mógł wyceniać nieruchomości poza tym szuka dla nas samochodu ale jakby tak jeden wieczór dla mnie poświęcił to byłoby mi miło a co do wizyt to ja zawsze biorę tż bo sama to nie ogarniam. Ostatnio sobie musiałam kartkę z pytaniami zrobić bo przecież z tego wszystkiego bym zapomniała. Cytat:
chrapie jak stado dzików Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec doszlismy do wniosku, ze jesli mam byc samotna matka, to przydalaby mi sie pomoc. Jednoczesnie pobyt Yae w domu rodzinnym tz chyba wszystkim dobrze zrobi. |
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko, mają takie rozmiary, bo kupiłam tam swojego czasu jeden stanik, jeszcze w ciąży, ale on się kompletnie nie nadaje pod suknię ślubną.
Kosztował mniej, niż te bardziej popularne rozmiary. Bo chyba 60zł? Jakoś na wyprzedaży. A co do brafittingu, to się nie zgodzę, to naprawdę bardzo dużo robi, tzn biust wygląda zupełnie inaczej, jak stanik jest idealnie dobrany.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

Nie wyobrażam sobie, co teraz przechodzi Wisienka.
Dziś odebrałam suknię od krawcowej i jest okej, jutro będę ją czyścić (zakurzona jest, w końcu leży u mnie już 1,5 roku
).
Też zamierzam za jakiś czas przygarnąć kota dla małej i dla siebie, bo kocham je, a mój Kajetan (genialny, gadający, najukochańszy, który spał przytulony do mojej twarzy i otwierał sobie drzwi, skacząc na klamkę) niestety zaginął rok temu.
Do tej pory chce mi się płakać, jak widzę jego zdjęcia, tak strasznie tego kocura kochałam... 
Przecież nie zrobiliby trucizny dla dzieciaczków.
A ja się ciesze jak podłogę zamiotę i piżamy zmienię

i od wczoraj mamy zabka

No nieźle!