|
|
#1291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam cały dzień, gotuje obiad czytam sprzatam czytam... Sa momenty że mówię nie dośc nie dam rady .... A za chwile i tak siadam i czytam, bo jestem ciekawa jak to sie skończy... Emocjonalna huśtawka...
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe.. Boję się tylko, że tak Cię nakręciłam, a okaże się, że nie spodoba Ci się tak bardzo jak mi...
|
|
|
|
#1294 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jak narazie - mogę polecić ; ] Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#1295 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() Czy mogłabym prosić o przesłanie na maila: margaret_t@poczta.onet.pl poniższych książeczek po polsku: Up in the air, Reguły Uległości, Autor: Gina L. Maxwell Wezwij mnie, Autor: Julie Kenner Captive in the dark. Z góry dziękuję. Polecam przeczytać Wbrew zasadom Young Samntha.
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja też moge dostać na maila: ewusia9012@wp.pl up in the air po polsku? Z góry dziękuje.
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam mam momenty że chce ją odłożyć bo nie ogarniam.. Jednak napisana jest tak ze nie sposób nie chcieć czytać dalej... Jest trudna jednak wyjątkowa na pewno... Zobaczymy co będzie dalej. To moja pierwsza "cięższa" książka, czy będzie następna ? okaże się
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milcia_s@op.pl |
|
|
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogę również prosić o pierwszą część UP in the air po polsku?
caroline@notowany.pl |
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej nie zapominam po kilku tygodniach o takiej książce, bohaterach, tym co się wydarzyło ![]() No i choć to chore, to uwielbiam Caleba |
|
|
|
|
#1301 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny,proszę prześlijcie mi III część Crossa !! Błagam!!
![]() poziome3ka@o2.pl |
|
|
|
#1302 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Crossa połknęłam, spodziewałam się czegoś lepszego, ale i tak z niecierpliwością czekam na kolejne części. To ja też poproszę na maila kamilka128@wp.pl: Wezwij mnie Captive in the dark. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdecydowałam się na "Nieczysta " Megan Hart
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/175388/nieczysta I jak na razie mi się podoba
|
|
|
|
#1304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki Wertusia odkryłam że nie przerobiłam jeszcze: Wallbanger Mroczny Sekret Wezwij mnie Mąż którego nie znałam która o dobrym serduszku przesłała by na maila ![]() :prosi :anna.felberg@gmail.com Z góry dziękuje
ŻONA OD 17.06.2006 ![]() "Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..." Ugo Foscolo Edytowane przez anusia1808 Czas edycji: 2013-06-27 o 10:31 |
|
|
|
|
#1305 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, posłałam Up in the air tym które chciały
![]() Miłego czytania! Pozdrawiam
|
|
|
|
#1306 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki bardzo prosze o 3 czesc Crossa po polsku.moj e-mail: agaw8711@wp.pl
I jezeli ktos mialby kolejna czesc Na kazde jego zadanie to tez bardzo prosze. Edytowane przez niunka8711 Czas edycji: 2013-06-27 o 11:29 |
|
|
|
#1307 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
jestem tutaj nowa i mam wielką prośbę czy możecie mi przesłać na meila ewkaklis@interia.pl którąś z książek wymienionych powyżej i oczywiście trzy części Crosa. Przeczytałam jak na razie tylko Greya. Z góry bardzo dziękuję
|
|
|
|
#1308 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba nie da sie o nich zapomniec.... ![]() Ja dziś kończe zostało mi 40 stron, zdam Ci relacje wieczorkiem
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
![]() Ja skonczylam Wallbangera- swoja droga super, choc zaluje ze nie czytalam w oryginale bo imiona byly troche pokrecone a i pewnie niektore zarty po angielsku inaczej by brzmialy. Tym niemniej podobal mi sie bardzo. Taka lekka, zabawna i przyjemna odmiana ![]() Dumam co teraz, ale chyba polece z kolejna czescia Masters of Shadowlands. Stesknilam sie za nimi :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Od dawna śledzę wasze forum ale dziś postanowiłam się zarejestrować, ponieważ marzę o tym aby przeczytać "Wezwij mnie"
Z góry dziękuję..... P.S. Czy wiecie może jaki tytuł ma druga część "Na każde jego żądanie"???? ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- a czy mogłabym prosić o przesłanie Wallbangera po polsku- aguniako@o2.pl Z góry dziękuję
|
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
Cross za mną!
Oczywiście bardzo szybciutko przypomniałam sobie dwie pierwsze części..Polecam książkę ,,Paląca Miłość " Robin Kaye Może któraś już czytała?Ja już zaczynam i zapowiada się baaardzo ciekawie ![]()
|
|
|
|
#1313 | |
|
Raczkowanie
|
Czy ja również mogę poprosić o Crossa ostatnią część?
kasiunia16-19@tlen.pl ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
kasiunia16-19@tlen.pl |
|
|
|
|
#1314 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Dziewczyny, macie wezwij mnie? Jak tak to ja bardzo poproszę : martini7925@gmail.com. Z góry dziękuję !!!! ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Słuchajcie, przeszłam samą siebie ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Nie mam Wezwij mnie, ale Cross poleciał
|
||
|
|
|
#1315 | |||
|
Wtajemniczenie
|
wezwij mnie nie jest jeszcze dostępna niestety. Premierę ma dopiero 3.09
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1316 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
martini7925@gmail.com. Dzięki |
||
|
|
|
#1317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skończyłam przystań posłuszeństwa- ciekawa, gorąca i kontrowersyjna polecam
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytałyście o książki podobne do Wallbangera więc poszperałam i na GoodReads dziewczyna założyla właśnie w tym celu wątek, więc podaję Wam tytuły..
Nie czytałam nic z tego, nie wiem czy wyszły polskie wersje, to już musicie same zerknąć ![]() - seria Chocolate Lovers Tara Sivec KLIK - seria A Neighbour from Hell R.L. Mathewson KLIK - serie Rock Chick KLIK i Dream Man KLIK autorstwa Kristen Ashley Wszystkie wysoko oceniane, ponoć zabawne, seksowne, z silnymi facetami alfa i żywiołowymi głównymi bohaterkami
|
|
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo yasinisi mnie zaczarowała Captive in the dark ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() Kochana skończyłam pierwsza część..... Dawno naprawdę dawno żadna książka nie kosztowała mnie tylu emocji... ![]() Az się boje części drugiej ![]() Reszta mailowo nie moge dziewczynom zdradzić szczegółów ... ![]() Ale warto wierzcie mi warto.... Nigdy nie czytałam niczego o podobnej tematyce bałam się ale było warto.
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.