|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Iza nie martw się ... trzymam kciuki żeby było wszystko ok, a na pewno będzie, daj znać jak czegoś się dowiesz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
Przecież przed wczoraj było wszytko ok
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() bedzie ok sprawdzisz i bedziesz spokojniejsza |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zadomowienie
|
bylo ok,jest i bedzie.zobaczysz. sprawdzisz i sie uspokoisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zadomowienie
|
Izuś trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!
#3186 |
Zakorzenienie
|
Już jestem.Z dzieckiem ok,nie wiadomo skąd to krwawienie
![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Oszkurdę, oby wszystko było ok ![]() Ja za arz zdam relację z wizyty u gina ... masakra .. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
Mam wyniki:
Tsh 2,01 -to dobre? Na kiłe i żółtaczke wyniki ujemne.
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Zadomowienie
|
iza uff.... wazne ze wszystko jest dobrze z maluszkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
jak na moj rozum, to chyba dobrze, ale niech sie wypowiedza te co bardziej sie znaja
![]() a co do krwawienia: moze sie przeforsowalas, mowilas, ze sporo pochodzilas dzis. to pewnie dlatego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
Izunia cieszę się, że wszystko ok
![]() Dziewczyny tutaj pisały, że w ciązy pojawia się czasem trochę plamień, ot tak, bez powodu
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Izuś myślę, że jest ok, niby do zajścia może być za dużo, ale w ciąży zwykle tsh podskakuje do góry, ale na Twoim miejscu kontrolowałabym tsh co parę tygodni.
A ja dziś byłam u gina. W sumie szału się nie spodziewałam, bo to na nfz i poszłam właściwie po receptę na Bromka .. bo niby prolaktyna zjechała poniżej normy, ale nie powinno się odstawiać nagle, więc będę brąła nadal. Ale gdybym ja słuchała ginów ślepo to zamiast przybliżać się do ciąży oddalałabym się jeszcze bardziej ... Pan w ogóle jakby mnie nie słuchał .. powiedziałam mu o co kaman, on pyta ile tego bromka brałam, więc mówię, że kazał 2 ale brałam 1 bo "bałąm się skutków ubocznych" (trochę ściema, ale nie powiem mu przecież, ze przegiął z dawką, co nie? ) No a on do mnie "no dobrze, dwie, to teraz niech pani bierze jedną". No ok, czyli ja wiem, że pół .. Spoko. Myślę sobie, moze usg by mi chociaż zrobił, bo 10dc akurat mam a on, że teraz nie, żebym najpierw wyregulowała tą prolaktynę .. i że mam za miesiąc znów zbadać i przyjść ... TSH wg niego jest oczywiście ok, ale tym się nie przejęłam, bo tego się spodziewałam ![]() Anyway, mnie ta wizyta szkody nie narobiła, dziękuję losowi za to, że mam łeb na karku i potrafię sobie znaleźć trochę wiedzy nt tego, co powinnam robić .. dzięki temu nie zginę. Ale jeśli przychodzi do niego kobieta, która ma zaufanie do lekarzy i nie czuje potrzeby zdobywać samodzielnie wiedzy na temat niepłodności? Przecież taki lekarz tylko zaszkodzi! Eeeh. Szkoda słów. Tyle dobrego, że mi skierowanie n tą prl na za miesiac wypisał, myślałam,że ginowie nie mogą .. ale jeszcze się mogę zdziwić jak trzeba będzie zapłacić ![]()
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-06-26 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
miałam taki sam wynik, mi lekarz kazał skonsultować to z endo, za jakiś czas powtórzyłabym ewentualnie, bo mi rosło TSH coraz wyżej, po tygodniu miałam 2,4.
Co do plamienia, u mnie też było znikąd, może to przeforsowanie jak dziewczyny mówią. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Twoim miejscu poczekałabym kilka miesięcy i uderzyła ( odłożyła kase ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Zadomowienie
|
Iza uffff, jak dobrze, że wszystko ok
![]() Monini daj znaka jak u Ciebie! W środę z tego co pamiętam miało się coś zadziać ![]() Pozdrawiam i spadam spać, wykończona jestem ![]()
#3197 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dobrze,że się odezwałaś bo już myślałam co u Was po wizycie:-*
kciuki!!!:-* Cytat:
Może to z szyjki??? Níe byłaś jakoś teraz badana?? Albo seksik z mężem?? Bo nieraz można podrażnić:-* jakby to było z macicy to usg by to pokazało. Wszystko będzie ok!!! Cytat:
nie ma to jak olewcze podejście do tematu. Nasza kochana służba zdrowia:-/ też mnie to ciekawi:-D Dziewczyny pisałam Wam że u mojej mamy stwierdzili SM. Pierwszy rzut miała 2 miesiące temu i to złapało ją z dnia na dzień. Wylądowała na wózku,nie dowład lewej ręki i nogi. Wstać nie mogła sama bo cała się trzęsła. Trzeba było ją podnosić,sadzać na wózek,wozić do wc. Podnosić,pomagać zdejmować bielizne by mogła się załatwić,wkładać do wanny. Bo co z tego że jedna ręka sprawna:-/ potem po prywatnych rehabilitacjach wszystko szło ku dobremu. Mama wstała z wózka. Ręka była już troszkę sprawniejsza i poruszała się o balkoniku. Pojechała do ośrodka rehabilitacyjnego i po tygodniu,dwóch już pod rękę z tatą mogła iść pomalutku,ale już sama korzystała z wc i wanny. Wczoraj jednak dostała drugiego ataku:-(:-(:-( Sparaliżowało jej buzie,ręka i noga wróciły do stanu wyjściowego. Mama załamana,płacze bo już tak dobrze było a tu znowu:-( płacze,że nie ma sił już. Ja ją pocieszam,stawiam do pionu a sama wyje,jestem przerażona. Boje się że to jakaś gorsza odmiana SM bo za szybko to wszystko się dzieje. Boje się że ta choroba spadła tak z dnia na dzień i to dosłownie i że mama umrze:-(:-( Ona ma dopiero 46 lat. Tak bardzo się o nią boję:-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Color tak mi przykro z powodu mamu ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wykończą nam Cię, odpoczywaj ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że Mama się nie podda i będzie ćwiczyć.Trzymajcie się!! I nie pokazuj jej jak bardzo się boisz.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 | |||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam sie zmeczona po zakupach. Mialam kupic buty i oczywiscie nie znalazlam... Jakie to do mnie podobne :banghead: Za to wrocilam z sukienka. Hehe :p
![]() |
#3201 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() śliczny mały blondasek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdraszaczam nowego mieszkanka z kominkiem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Przytulam ![]() Zdrówka dla mamy, a Wam życzę dużo siły ![]() Dzień Dobry ![]() Ja wczoraj miałam gorszy dzień... nie dobrze mi było i o 21 poszłąm już spać...dziś na szczęście jest już ok. No i dziś będziemy podglądać Naszego maluszka ![]() ![]() Miłego ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
Color, przykro czytać o Twojej mamie... W tak młodym wieku taka straszna choroba ją dopadła... Jak rokowania?
Dzastin powodzenia na wizycie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno rośnie jak na drożdżach. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Zadomowienie
|
Hej!!!!
Color współczuje, życzę dużo zdrowia i chęci walki o zdrowie u Twojej mamy, nie załamuj się tylko pomagaj jej, bo Twoja pomoc na wagę złota... jak mama ma gorsze dni, powiedz jej by walczyła dla swoich wnuków!!!! Wiem, że cieżko, ale wiara czyni cuda! Dzastin Pszczoua powodzonka na wizycie, ciekawe co u maluszków ![]() Cebulowa fajnie, że zadowolona z zakupów ![]() ![]() ![]() Ja jutro mam już wolne i lecimy na koncert, który w sobotę ![]() ![]() ![]() Także, życzę miłego weekendu i spokojnego, oraz samych dobrych wieści z wizyt! ![]()
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-06-27 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Zakorzenienie
|
siema laski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() dziecko mi się popsuło ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Pokaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny czy słyszałyście teorie że po tętnie można rozpoznać płeć?Podobno jak jest do 140 to chłopak a jak powyżej to dziewczynka ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
iza, ja kiedys czytalam o tescie z sokiem z czerwonej kapusty. nie pamietam dokladnie na czym to polegalo, ale chyba gotowalo sie kapuche czerwona i pozniej do tej wody wlewalo sie siuski. i w zaleznosci od tego jak sie ta woda zabarwiala to pokazaywalo plec. i to podobno w wielu przypadkach sie sprawdzilo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Iza - mój ma zawsze miedzy 146-156 i raczej jest chłopcem ![]() Chociaż wróżka przepowiedział inaczej ![]() Lunka - czasem dzieci się psuja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.