|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
ale jakoś ta data mi się z Toba kojarzyła wiec dobrze czułam, ze to Twoja data wymyslona na poród![]() a Ty prasujesz na siedząco czy na stojąco machasz??? Ja sobie właśnei zapodałam kremik na rozstępy, powiem cicho(jeszcze ich nie mam i oby tak do końca) ale ciiiiii.... ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
Ale zamula ![]() nic mi sie nie chce .. nawet wsumie to nie mam co sprzatac,prasować ani nic.. ale moze coś wynajde do roboty bo nudaaaaaa strasznaaa ..Dzwonilam do lekarza i mam wizyte na ... 20 dziś ,tak pozno to jeszcze nie bylam mam nadzieje ze mi pogmyra i poruszy mala do wyjscia hahaha nie no najbardziej to mi na wadze zalezy zeby powiedział ile klocek przytył przez te 2 tyg jak znowu kg i bedzie wazyc 4300 to ja niewiem leci mi mleko z prawego cycka i mi zimno w niego hahahah Oliath piekne dziewuszki Twoje ) Wklejam Wam obiecane zdjecia komody Niunki. jest jeszcze jedna szuflada u mnie w szafie i troche miejsca u rodziców w szafie na wieksze rzeczy typu posciel itp. Ide suszyc lebek
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Zaśpiewam Wam coś (wybaczcie, jestem pobudzona tą poranną wiadomością o siostrze
)Łubuu dubuuu, Łubuuu duuubuuu niech nam wraca prezes naszego kluuubuuu, w dooobrym huumooorzzeeeee!!!! ![]() dziękuje za uwagę:P
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
EN to wyciszaj sie ale szybko do nas wroc
** bUUZZIIAAACZEKKK
|
|
|
|
#3605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jaka Lilo jest Malutka... Ciacho w piekarniku, pozbyłam sie truskawek jeszcze lodówka została. Brzuch pobolewa także przyszłam odpocząć.
|
|||
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- ja jedynie co bym zrobiła to pampersiki dała w jakąś reklamówe jeszcze, coby się nie kurzyły... |
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki,Mam tylko nadzieje ze TZ chociaz w szafce malej bedzie odkladał wszystko tam gdzie ma byc a nie przestawiał rzeczy .. ( mam korbe dre sie na niego nawet jak coś lezy o 5 cm nie w ta strone- sory
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fioletowe przegródki też mam
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
aaa tam,te pampersy sa juz przygotowane zeby Zuzka wiedziala ze moze wychodzic hahahaha
i tak komoda jest zamknieta nie otwieram jej bo tam stoi narazie wozek .. wiec nie bedzie sie tak kurzyć
|
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
Czesć dziewczyny
![]() Ja dzisiaj sie nie poudzielam. Wstałam z Tż o 6.00 i nie mogłam zasnąć jak wyszedł, wzięłam książkę do ręki i odłożyłam jak ją skończyłam czyli dokładnie o 11.30... Jestem taka "styrana" jakbym całą noc biegała z wyładowanym po brzegi plecakiem do tego muszę wyjść po coś do jedzenia, bo nic co jest w lodówce nie usatysfakcjonuje mojego podniebienia. A nie chce mi się wyłazić, do tego brzuch mi się ciągle stawia do kompletu ktoś mi 2 razy rano dzwonił do drzwi ale zanim się zwlekłam z łóżka w sypialni to już ten ktoś sobie poszedł...Oli super bukiet i córeczki słodkie ![]() Mela brawa za wizytę Ghia cieszę się, że niedługo wychodzicie ![]() Enle mam nadzieję, że szybko sobie poradzisz z dołkiem |
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
e noo nie szalej pessara nie masz:P
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
ikea Rlz
hahhaha---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- ide na spacer co by sie córa w kanał dobrze włozyla Zagladne pozniej byeee
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejny prezencik od babci
|
|
|
|
|
#3614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oliath- dwie księżniczki.
|
|||
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie te przegródki nabyłyście?
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Dotkaa: bardzo ładnie poukładane!
![]() sammi: co czytałaś?
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3618 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super, że wracasz do formy i zazdroszczę widocznej kapy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za solidną robotę.. wszystko pięknie poskładane.. zwłaszcza w szufladzie z kosmetykami, buteleczkami itp... to mi dało do myślenia mam takie ikeowe materiałowe pudełeczka, tylko kremowe..
|
|||||||
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- brawa dla babci, popatrz i da się kupić coś w innym kolorze niż róż
|
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się, to nawoływanie ![]() Rany jaka ja powolna we wszysktim jestem.. a tak mi się wychodzić nie chce.. jestem taka leniwa, że baty się należą
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak załąpiesz takiego giganta dołka to też się coś wymysli...typu : Mamo Lola, mamo Lola......ale rym znajdzie się o czasie....mysle że nie bedzie potrzebny
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Oli ślicznoty te twoje córy
Malinka super ze nie dlugo do domu Mam dzis jakis podly humor ...
|
|
|
|
#3624 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Też czekam aż będę mogła zobaczyć swoją kape
|
|||
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
O tym nie pomyślałam, fakt można
![]() A teraz uciekam obiad pichcić
|
|
|
|
#3626 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
za wizyteShe za tydzienOli dziewczyny jak maliny! Super zdjecia! A gdzie 3 Twoja ksiezniczka? Jak maz wytrzymuje w takim babincu? ![]() Domi, jak tam? Bedziemy witac kolejnego malucha? ![]() Mialam cos jeszcze do Ghia napisac, ale zapomnialam... aaaaa super, ze wychodzicie! ![]() No to teraz ja: witam sie w 37tygodniu Wczoraj jakos spac nie moglam, wiec czytalam Karpa w nocy i pilam kakao, a dzisiaj spalam do 11 ![]() Moj mezus wymyslil sobie, ze moze nie bedzie bral 2 tyg przyslugujacego urlopu jak sie Franus urodzi tylko dopiero w sierpniu, jak juz moja mama pojedzie to posiedzimy sobie razem. Nie wiem czemu, ale jakos jestem zawiedziona, choc to moze nie najgorszy pomysl, ale myslalam, ze bedzie z nami w szpitalu i potem w domu od samego poczatku... hmmm Musze sie zaraz ogarnac i do sklepu skoczyc po kielbaske bo dzisiaj na obiad zapiekanka z kaszy jeczmiennej i po wode gazowana bo mam na nia faze od kilku dni... w koncu lepsze to niz cola![]() Hmmm dziewczyny, czy Wy tez macie pod koniec ciazy taka ochote na seksik? My obiecalismy sobie szalec dopiero od 38tyg wiec jeszcze tydzien zostal bo twardo sie trzymamy w postanowieniu, ale mam taaaaka ochote. No masakra A przez cala ciaze wogole mi takie rzeczy nie byly w glowie
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Poparowałam milon Tżtowych skarpet, na dodatek wszystkie białe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne ![]() Idzia a u Ciebie od czego taki zły humor??? |
|||
|
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ladne ![]() Cytat:
![]() ikea |
||
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

wiec dobrze czułam, ze to Twoja data wymyslona na poród

** bUUZZIIAAACZEKKK

bedzie fota w Royce 

do tego muszę wyjść po coś do jedzenia, bo nic co jest w lodówce nie usatysfakcjonuje mojego podniebienia. A nie chce mi się wyłazić, do tego brzuch mi się ciągle stawia
do kompletu ktoś mi 2 razy rano dzwonił do drzwi ale zanim się zwlekłam z łóżka w sypialni to już ten ktoś sobie poszedł...

i po wode gazowana bo mam na nia faze od kilku dni... w koncu lepsze to niz cola
a z drugiej strony to był jeden skurcz a ja przeżywam to strasznie