|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Elaine Dreszcz strachu, Kay Hooper. Wstęp taki sobie, właściwa akcja super, z napięciem, a zakończenie takie sobie...kryminał z wplecionymi elementami zjawisk paranormalnych - nie przepadam ale kupiłam więc przeczytałam
Madi może jakbyś więcej pośpiewała, to ja bym się odmuliła brzuch mi daje do wiwatu od wtorkowej wizyty ale muszę cos dobrego zjeść więc wyjście mnie i tak czeka. Na czereśnie mam taki apetyt straszny![]() A, no i gratuluję Twojej siostrze i Tobie świeżo upieczona ciociu ![]() Dotkaa ale poukładane, tak bardzo...pedantycznie fajne te pojemniczki, jak będę w Ikei (a planuję już jakiś czas) to spojrzę na nie ![]() Zmykam, będę później Was podczytywać ukradkiem
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Moja siostra z Pl przyleciala i nie mam juz kompletnie czasu. Mlods ma 15lat. Normalnie mam dziecko w domu. Strasznie rozpuszczona i mega dziecinna chlopczyca. Musze jej wiele tlumaczyc bo widac moja mama olala sobie co nie co :/ Ja wczoraj witalam sie w 36 tyg.czyli ciaza donoszona. Brzuch mi ewidentnie opadl w dol. i ja i mlody chyba nie mozemy sie doczekac konca ciazy- on wiecej miejsca, a ja braku bolu plecow, stop, wayroby,tylka, kapy,stop,nog ,pecherza itd.itd. Ghia- gratuluje maluszka Pozdrawiam Was i ide dalej spac
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak tylko u nas był zakaz, a wiadomo jak taki owoc smakuje, za to od dziś już ruszyły przytulanki
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
Arrabiata choruję na Miastenię.
Tysia za wizytę!Karolajn jak dzieciaczek potrafi zmienić człowieka dla Tżta!Ona ile zrobiłaś i jakie ambitne plany .Makaczarna taka piłka to jest super wynalazek .Aremalos Oli miło za taki gest i piękne te Twoje SkarbyGhia ale zazdroszczę ![]() Domciatko czyżby się zaczęło ?She za tydzień.MelA za wizytę.Malinka za to, że wyjdziecie za widok kapy .Marionette za tydzień.Ja jestem u siostry i siedzę z jej 2.5 letnią córeczką, bo on a ze starszą pojechała na wycieczkę przed wakacjami. I tak sobie siedzimy i się bawimy. Mój Radziu jeszcze w brzuszku, a już bym mogła Go tulić jak tak z ta Małą siedzę
|
#3637 |
|
Raczkowanie
|
aaaa na Tchibo.pl jest w przecenie fajna posciel dla maluchow rozmiar poduszki 60/40 koldra 100/135, tylko sie zastanawiam bo sklad= 50% bawelna eko i 50% bawelna. W sumie poki co mam tylko jeden komplet, drugi przydalby sie na zmiane, ale sama nie wiem. Jak myslicie?
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Sammi Sammi, Sammi Sammi...odmul nam się, szybko w czasie...spamuj ile tylko da sięęęęę:P
)to dla Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Raczkowanie
|
Magolina Twoj biale nosi? Moj by w zyciu nie zalozyl innego koloru niz czarne, dlatego zawsze mu kupuje z jakims delikatnym wzorkiem na boku, zeby to dalo sie jakos sparowac bo inaczej masakra po praniu
![]() Ona dobrze, ze nie jestem sama juz myslalam, ze jakis totalny napaleniec ze mnie Jeszcze dzien, najwyzej dwaaaaa, wszystko sie odmieni
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dlaczgo mam dola, hormony pewnie
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja chyba dzisiaj nie rodze, musze reczniki poskładac i napic sie kawy najlepiej jakby sie zaczelo jutro pod wieczór, Tzt wraca o 21 z pracy i zaczyna urlop, modle sie żeby najpóźniej 4.07 Maleńka wyszła samanadal mnie boli szyjka (?) jak siedze i wstane to aż sie zginam bo tak ciagnie-szczypiac ale to juz kolejny dzien trwa i nadal nic Oliath- zakochana jestem w Twoich dziewczynach i są bardzo podobne do siebie- nie wyrzekną sie tego ze są rodzeństwem ![]() En- my czekamy na elaborat co sie u Ciebie dzieje, jak nie chces zpisac tu to ponarzekaj w klubie Mela- gratuluje dobrych wieści z wizyty i czekamy tu na Ciebie gratuluje nowych tygodni, wizyt, i wszelkich objawów ciążowych, juz niedługo znikną wszystkie
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny to chyba jednak była jakaś żyłka, bo nic się nie dzieje.
ani więcej czerwonych niteczek, ani nic, ani sluzu. nie mam skurczy, ani brzuch mi nie twardnieje. nic. ogólnie boli mnie krocze, ale to tak od kilku dni także chyba to był niepotrzebny alarm
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
aa i dzis pierwszy raz koleżanka pisała do mnie, i pytała kiedy rodze i ładnie odpowiedziałam, ze w listopadzie (Margos mam nadzieje ze prawa autorskie nie były zastrzeżone
) ![]() Domcia i jak tam ??? moze to efekt przytulanek z Tztem? ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
ale jakie emocje co?? miałam tak samo przedwczoraj po tych paru skurczach... |
|
|
|
|
#3644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dwa razy mi nie trzeba powtarzac i nie moge sie doczekac, az coraz wiecej z nas bedzie sie chwalilo - tak jak wczesniej zakupami i prezentami - swoimi malusinskimi I KTOS Z ADMINOW MOGLBY PO TYLU MIESIACACH NAPRAWIC TE IKONKE LOVE, BO TERAZ SIE BEDZIE PRZYDAWAC CORAZ CZESCIEJ!!!!! Cytat:
Sliiiiczne
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Puszeczka coli i ciasteczka owsiane wpadły ![]() Dzisiaj na obiad robię mielone + mizeria (zastanawiam się czy robić zwykłą czy na słodko )Rozpogodziło się u nas konkretnie, spociłam się oczywiście po drodze jak szczur, a ubrana byłam tak samo jak we wtorek na wizycie i ginki, z tym że wtedy przemarzłam strasznie super pogoda, nie ma codomi to rodzimy a nie się obijamy! Ja tam bym już z chęcia Sarcię zobaczyła![]() Oliath znowu się będę powtarzać dla męża też najwyższe noty za kreatywność, no ale przy takich kobietkach nie można być nudziarzem![]() Neni super rogal ![]() że ci sie chciało ![]() Ja tak jak oliath ostatnio pisała będę miała zwykłą poduszkę, na której będę karmiła małego, bo pamiętam, że u siostry spisała się świetnie, to nie chcę przepłacać (a że poduchę i tak dostałam... )---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Aaa właśnie dotka! Zapomniałam o tobie Super komoda Zuzinkowa, moja do twojej się nie umywa, ale my to bidaki, mamy dla małego przeznaczone tylko 3 szuflady a i wszystkie ubranka chcę w niej w trzymać w razie wu, więc mam takie poupychane, a u ciebie tak ładniutko
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki z dołkami...zapuście sobie muzę pokręćcie bioderkami i od razu lepiej
![]() http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU |
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
emocje są, nie powiem ))mój tz mówi do mnie, "nie denerwuj się!" a ja odpowiadam, "nie denerwuje się" a on mówi "widzę po Twojej twarzy!!" więc chyba się zdenerwowałam nieświadomie |
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3649 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja za to kupuję wszystkie takie same. Wtedy z parowaniem też nie ma problemów Cytat:
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obserwuje |
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olcia Ty nie czekaj na zaproszenia, my jestesmy wygłodniałe na foty jak nic!!! a same juz ledwo czym mamy się chwalić, więc wklej jeszcze Lilio i wogole dawaj ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- to ten....gdzie Ty mieszkasz...?:P |
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
En kochana a co się dzieje? Czym się martwisz? Może napisz nam w klubiki, to jakoś sprobujemy pomoc, albo chociaż się wygadasz...
Chciałam się wam jeszcze pochwalić, że dzisiaj odkryłam rozstępy na brzuchu nie spuszczam się zbytnio nad tym aczkolwiek no wolałabym ich nie mieć Także jestem kolejnym przypadkiem, który potwierdza informację, że z genetyką nie wygrasz jak coś ma pęknąć, to pęknie i tyle:P Tyle dobrego, że nie wydałam zbyt wielu $ na dziwne balsamiki, to mi teraz nie szkoda
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już ty wiesz gdzie i zapraszam, bo jeżeli i za toba tak chodza kotleciki to oddam parę robie dzisiaj porcje pt dużooo
|
|
#3655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozstępów jeszcze tfu sie nie dorobiłam, ale uda i cellult to koszmar....ale tez walę to! ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Karolajn Ty pewnei nie widzisz opisów pod fotą w klubie... Jestesmy zachwycone Hanulką jak masz jeszcze jakąś fotę to podeślij Roxi
|
||
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś nie wiem czemu tak średnio zwracam na to uwagę, uparcie wierzę, że się tego pozbędę po porodzię i wylaszczę jeszcze bardziej! ![]() A ja mimo wszystko zapraszam, tramwaje jeżdżą ![]() I wstawiam próbkę mojej lusterkowej fotoseszyn, nie w klubiku, bo mi się nie chce A niech i podglądacze podziwiająEn, może jednak się pojawisz i skomentujesz moje pućki ![]()
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty taka ładniutka jesteś a ten makijaż na oczach jest bajka, dobrze mieć znajomą wizazystkę we Wro przyda się:P ![]() A przepraszam..gdzie te pućki? |
|
|
|
|
#3658 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam jedyne 200 metrów od domu i czułam się jak zombi..dobrze, że się o własne nogi nie potknęłam...ledwo przesuwałam się do przodu.. spojrzenie jakieś niewyraźne, słabo mi było..zupełny brak sił..
Kupiłam tylko chlebek..truskawek pół kg.. przemiła pani radziła dzisiaj nie brac i poczekać do jutra, jak nie będzie padać, to przywiezie ładniejsze.. Posłuchałam jej, ale później pomyślałam co jesli jutro będę czuła się podobnie Choć i tak nie mam żelfixu ani dużej ilości cukru (za drogie w osiedlowych sklepach), więc może popołudniu najpierw w to się zaopatrzę, jak już mąż z pracy wróci i pomoże. Cytat:
![]() Cytat:
za tydzień!Myślę, że Twój mąż dobrze sobie rozkminia Ja większą 'ochotę' miałam we wcześniejszej ciąży.. Cytat:
![]() Cytat:
i na więcej sił brakło ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa....Cynamonka czekamy na info..co tam nowego Ci w szpitalu powiedzą
![]() Może Ancymonek już zaprzestał świrować i wyjdzie jak trzeba!i w czasie jakim powinien
|
|
|
|
#3660 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Marionette18;415237 77]Magolina Twoj biale nosi? Moj by w zyciu nie zalozyl innego koloru niz czarne, dlatego zawsze mu kupuje z jakims delikatnym wzorkiem na boku, zeby to dalo sie jakos sparowac bo inaczej masakra po praniu
![]() [QUOTE] Mój na co dzień tylko białe czarne zakłada jak musi a że on ma manie na punkcie skarpet, to jest ich multum. Cytat:
nie wiadomo.....a ktore przepraszam???? ![]() Śliczny brzusio
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

brzuch mi daje do wiwatu od wtorkowej wizyty ale muszę cos dobrego zjeść więc wyjście mnie i tak czeka. Na czereśnie mam taki apetyt straszny

My obiecalismy sobie szalec dopiero od 38tyg wiec jeszcze tydzien zostal bo twardo sie trzymamy w postanowieniu, ale mam taaaaka ochote. No masakra
A przez cala ciaze wogole mi takie rzeczy nie byly w glowie

Jeszcze dzien, najwyzej dwaaaaa, wszystko sie odmieni

Choć i tak nie mam żelfixu ani dużej ilości cukru (za drogie w osiedlowych sklepach), więc może popołudniu najpierw w to się zaopatrzę, jak już mąż z pracy wróci i pomoże.