|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
A ja codziennie od jakiś dwóch miesięcy, dostaję minimum 5 anonimowych komentarzy ze spamem. Komentarz jest po angielsku, a na koniec : biuro rachunkowe albo plytki scienne lub sterydy. I to cały czas pod tą samą notką!
i już nie wiem jak sobie z tym radzić ...
|
#4652 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niby mam antywirusa, ale każdy program ma dziury.Zależy, jakie kosmetyki budzą Twoje zainteresowanie Uważam, że w przypadku Pat&Rub warto inwestować w specyfiki do pielęgnacji twarzy. Kremy do rąk i masła do ciała budzą sporo kontrowersji, poza tym można znaleźć tańsze odpowiedniki tych kosmetyków
|
|
|
|
|
#4653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4654 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Kupiłam maskę i szampon do włosów( z czerwonej serii), szamponu jeszcze nie wypróbowałam, a maska mnie nie powaliła. Kremy do twarzy mają za dużo trójglicerydów, więc się dla mnie nie nadają, wolę kupić np clinique moisture surge np. Jeśli chodzi o masła do ciała to obawiam się średniego zapachu (muszę to jeszcze sprawdzić) wolę kupić masło bbw, albo coś niedrogiego i też dobrego jak np. green pharmacy. I tak oto chyba nie zostanę fanką marki. Cytat:
Cytat:
Za to ćwiczę na orbitreku, przy serialu.Cytat:
Ja znowu będę czytać (niedługo) to http://kulturalnysklep.pl/WHP/pr/-ws...h-brandon.html
|
|
#4655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle DZIEŃ DOBRY KOBITKI! Ja zmykam właśnie do pracki, dziś ostatni dzień
|
|
|
|
|
#4656 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
u mnie się supokoiło
|
|
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z kawą
![]() Cytat:
![]() Jest tak przyjemnie chłodno po tych upałach, ale wrócił mi katar czyli za mocno się schłodziłam eh. Tak źle i tak nie dobrze
|
|
|
|
|
#4658 |
|
Rozeznanie
|
Heeej
Najpierw bede sie cieszyć JEST JEST JEST! uzbierało mi sie 300 mordeczek slicznych kochanych (obserwatorów) a tymbardziej się tak złozylo ze dzis jest półrocznica mojego blogaMiało być z tej okazji rozdanie, aleeee stało się to szybciej niz planowałam i rozdanie będzie w przyszłym tygodniu ![]() Co do Pat&Rub chce zamówić eko ampułke dla naczynkowców i maskę do wlosów co do peelingów i masel --> ich zapachy kojarzą mi się z łazienkowymi cytrynowymi nutami dlatego nie chce ich no i prawie 100 zł na masło to jednak mrozi moje łapki przy klikaniu N
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę czytać o Katarzynie Wielkiej a później inne historyczne które uwielbiam dziewczyny roznosiłyście kiedyś CV po sieciówkach w galerii? dawałyście zdjęcie czy nie? i w ogóle był odzew czy oni od razu do kosza wywalają te papiery?
|
|
|
|
|
#4660 |
|
po prostu Em :)
|
Zawsze lepiej dać zdjęcie, takie cv o wiele bardziej rzuca się w oczy.
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Mnie też wylogowuje (chyba), ale się nie loguję. Normalnie pokazują mi się posty na tylko blogu, więc to chyba nie ma jakiegoś większego znaczenia? |
|
|
|
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
tak, tak Cv ze zdjęciem zawsze na plus
|
|
|
|
#4663 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4664 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Bo to zależy od wielu czynników
![]() Jeśli dajesz CV do sklepu i kierownik jeszcze nie wyszedł z przełomu wieków to może wręcz źle odebrać brak zdjęcia - bo przecież CV musi być ze zdjęciem! A tak naprawdę być nie musi, o ile tego nie ma zaznaczonego np. w ogłoszeniu. Z drugiej strony do poważnych firm wręcz nie powinno się wysyłać CV ze zdjęciem, jest to niemile widziane a w amerykańskich korpo pojawia się kolejny problem - CV nie może zawierać zdjęcia, bo potem obawiają się podejrzeń o rasizm, gdy kogoś odrzucą :p
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4666 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam ekoampułkę dedykowaną suchej i wrażliwej skórze, z której jestem zadowolona Kosmetyki do pielęgnacji ciała nie przekonują mnie ze względu na cytrynową woń, która przypomina mi płyn do naczyń.Cytat:
Dostałam się na drugi etap rekrutacji w firmie, która znajduje się w moim mieście. W poniedziałek będę musiała się wykazać, że radzę sobie z zadaniami, które są wymagane na stanowisku, na które aplikuję. Mam nadzieję, że przekonam rekruterkę. Dzisiaj wywoływałam zdjęcia w Rossmannie, ochroniarz musiał mieć przy tym niezły ubaw. Weszłam do sklepu i zobaczyłam komputer nieopodal szamponów, toteż zaczęłam szukać wejścia USB. Kucałam, patrzyłam po bokach i z tyłu. W końcu kliknęłam w ekran, żeby zobaczyć, co to za sprzęt i okazało się, że służy do przeglądania informacji o aktualnych promocjach, a sprzęt do wywoływania zdjęć znajduje się w innej części sklepu. Na szczęście zrozumiałam swój błąd |
|||
|
|
|
#4667 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Rozeznanie
|
Sondrina ja kiedyś tez próbowałam wydrukować zdjęcie w Rossmanie i powiem tyle -->nie udało mi się
![]() Trzymam kciuki za rozmowę
|
|
|
|
#4669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. http://wszystkocomniezachwyca.blogsp...permanent.htmlCytat:
Cytat:
![]() Znam też sytuację, że zdjęcia pomagały kandydatom. I nie chodzi o urodę, a o ujęcie czy no profesjonalny wygląd. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4670 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co mam niewiele czasu dla siebie, uczę się do obrony, która już we wtorek. Śpieszę donieść, że byłam dzisiaj na USG i na chwilę obecną lekarz widzi ... DZIEWCZYNKĘ! Pewności niestety nie daje, bo sprzęt ma słaby (robiłam na fundusz w szpitalu). Za tydzień pojedziemy potwierdzić prywatnie Wszystko rozwija się prawidłowo, to najważniejsze Ładnie rośniemy, dobrze że póki co tylko w brzuchu i biuście
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
hm.. do pracy jako nauczyciela - nie załączam zdjęcia, bo tutaj chyba moje kwalifikacje mają zagrać główną rolę...
natomiast do pracy do ''odzieżówek'' załączę zdjęcie (ładne mam dyplomowe :P) słusznie czy nie? ah, to poszukiwanie pracy w zawodzie i poza nim
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam od Tż Lolitę Lempicką
|
|
|
|
#4674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() myslałam juz nad imieniem? ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- ooo tak! to tez moj ulubiony zapach ja swoja dostalam od Tz na urodziny iiii raz ja zbiłam ale po kryjomu odkupiłam sobie
|
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż mi tęskno za swoim |
|
|
|
|
#4676 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo mi zależy na tej pracy, ponieważ firma jest pewna Zawsze wypłaca pensje w terminie![]() [QUOTE] Widzę, Uwielbiam jabłuszka od Loli Wyglądają efektownie i pachną nieziemsko
|
|
|
|
|
#4677 | ||
|
Zakorzenienie
|
No na dwoje, dwoje. Z tym, że jednak w Polsce większość osób roznosi CV ze zdjęciem. Wiesz, z rekrutacją nigdy do końca nie przewidzisz. Ale szczerze? Przeglądając setki zdjęć na zdjęciach się nawet nie skupiasz, tylko wypatrujesz w cv tego, czego poszukujesz u kandydata. Bo to działa w dwie strony- z jednej strony ciężko złapać pracę, a z drugiej ciężko znaleźć idealnego kandydata. Jeżeli ktoś ma wstawić zdjęcie biustu/ z imprezy/ z plaży/ z dziubkiem itp. to lepiej zdjęcie odpuścić.
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- A ja nie mogę go znieść. |
||
|
|
|
#4678 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej, jak słodko, GRATULACJE!!!!!!!!!! Mała wizażanka! ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Ale farciara! ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4679 |
|
po prostu Em :)
|
Dziewczyny, udało mi się wreszcie podpiąć domenę pod bloga, taka jestem z siebie dumna!
Mój nowy adres to www.lusterko.net
|
|
#4680 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jednak uważam, że warto zdjęcie wstawić. Później dana osoba jakoś Ci się kojarzy, a nie jest no name'm.
Mixi ale duże brzusio
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

i już nie wiem jak sobie z tym radzić ...

Niby mam antywirusa, ale każdy program ma dziury.
a to , że za zimno a to , że za gorąco 
W kolejce mam książkę o Max Factorze