|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Paula apropos Warszawki, wlasnie tu jestem, " borzesztymuj" to dopiero jest masakryczne miasto
Chyba z duzych miast lubie tylko moją stolyce Śląska, Gdańsk i Wrocław a co do profesor zdrówko, to proooosze, Cie, jakby ona nas wszystkie zobaczyła, to by powiedziala, ze anoreksja, Ty i Meedzik to na bank byście baty zebrały nie twierdzę, że nie jest kompetentna, ale wiem też, jakie ma generalnie poglądy na pewno cwiczenie 5 czy 6 razy w todniu nie zrobi nam nic złego, ważne,żeby tobic conajmniej raz/dwa razy w tygodniu dopoczynek mięśniom... Ale nie pięć razy w tyg Margotku,też kocham mamine pierogi Apropos pierogów, to dziś z mamą jemy na mieście jak ona wyjdzie z tego swojego zebrania i ciągnie mnie na pierogi, mówi, że dwa mogę zjeść, bo ponoć gdzieś są świetne z łososiem i szpinakiem... Takze chyba sobie nie odmówię ale nie ukrywam, że wolałabym wciągnąć jakąś rybę na parze, no ale cóż, jak mus to mus wypocę to dziś jak wrócimy do domu, bo wróciła moja przyjaciółka ze stancji i pójdę do niej chyba na piechotę ![]() ![]() No i brawo za domowy fitness i spa ![]() monia, tak się wetnę w rozmowę wiesz, że jestem w szoku z tymi czipsami? Ja byłam przekonana, że lausy są niemieckieZooska,kochana, może potrzebujesz takiej przerwy, zobaczysz czy przez 4 miechy bedzie Ci lepiej, moze on tez swoje zrozumie? Bardzo trzymam za Ciebie kciuki, cokolwiek by sie nie dzialo makaron my z chłopakiem planujemy dopiero we wrzesniu, także mam czas huehuehue ![]() A ja Wam sie przyznam, ze nie pijam alkoholu ![]() ![]() prawie w ogóle, a piwa to nienaiwdze dziwna jestem ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Wlasnie przeczytalam moja wypowiedz, prepraszam Was za mistejki ale z komory pisze
|
|
#4922 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Aj tam, szczupła jesteś, nic nie trzeba poprawiać,ja to dopiero mam nad czym pracować... ![]() Alkohol to zuuuo! ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Też Ci się wędrowniczek włącza na imprezach? Znam ten ból :P U nas to samo Jaką restaurację? ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Leysów nie ma u Ciebie? Tak w ogóle? ![]() A w porządku Widzę, że u Ciebie też się wszystko "trzyma kupy"
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!!
wróciłam dziś mąż nadgodziny sobie w pracy nabija więc wróci później a ja mam więcej czasu dla WAS ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
a tutaj ich niema One z Stanów Zjednoczonych pochodzą chyba, niemieckie na pewno nie są . Tutaj to tylko Pringlesy i Crunchipsy są. Pringlesy kiedyś kochałam ale mi zbrzydły a Crunchipsów nie lubię także Chipsów nie jem w ogóle już kilka miesięcy. Ooooooo ja też Alkoholu prawie nie piję!!!!! Witaj w klubie A piwa nienawidzę! nawet ten śmierdzący zapach piwa mnie wkurza i nie cierpię go Nawet jak idziemy z mężem do Cocktail Baru to on sobie bierze jakieś wielkie piwo czy drinka a ja Coctail bezalkoholowy Jestem zakochana w Koktajlu z kokosem + ananasem + śmietaną
|
|
#4924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Jesuuu, wstałam po 10 i od rana na wariackich papierach musiałam się szykować do dentysty, no i a to mycie łba, a to kąpiel, a to malowanie, a to w końcu dylemat pt. "nie mam się w co ubrać" po dentyście poszłam na rynek kupić truskawy chyba już ostatnie podrygi, więc trzeba korzystać. Czereśnie u mnie po 8 zł mam nadzieję, że dam radę chociaż dziś... choć nie powiem, dziś mi ciężko i chce mi się żryć i ja nie wiem ja jak dam radę tym zapachom ![]() Cytat:
też bym nie dała rady się oprzeć co to 4 pierożki tym bardziej, że poćwiczyłaś super, że znów wracasz do gry ![]() Cytat:
Taaa, na żywo na pewno są jeszcze bardziej lśniące! ![]() Dzięki ale dzisiaj coś mi ciężko idzie... mam wrażenie, że zaraz się rzucę na żarcie ![]() Ooo, to fajnie byś miała
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w ogóle kurde niema wszystkie sklepy już odwiedziłam tutaj i nigdzie niema nawet kurde w Realu, Kauflandzie itd. Jakoś się trzyma kupy na szczęście dobrze że u Ciebie też
|
|
#4926 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
warto pielęgnować, bo się odpłacają ![]() A co do opalenizny to pewnie masz rację, ale ja to lubię być bardzo opalona i jak widzę, że coś schodzi i mogłoby być lepiej to chcę, żeby tak było ![]() Cytat:
i w week też zapewne coś wpadnie, bo ja lubię piwooo Cytat:
reszta się jakoś ułoży ![]() Cytat:
już przecież nie raz Ci się udawało i tym razem będzie tak samo ![]() A my byliśmy dziś z Tż na zakupach, Tz zamówił gajerek ma być do odbioru na 5 lipca, a ja po przymierzałam parę kiecek wrzucę Wam zdjęcia w dwóch, cobyście mi doradziły ![]() Kolory na żywo są ładniejsze i żywsze, fotki telefonem robione więc taka jakość no i sory za jeansy pod kiecką, ale nie chciało mi się ściągać
|
|
#4927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam by Ci się w życiu poukładało i żebyś była szczęśliwa ![]() Cytat:
w końcu jesteś! A z wątkiem to widzisz, czekamy na Ciebie dlatego tak słabo nam idzie ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehe, no pobawiłam się a co do jedzenia to ja właśnie na weselach praktycznie nie jem po kościele człowiek jest wygłodniały to zje pierwsze i drugie danie, a potem się tylko dziubie co 3 godziny kolejne danie, pęknąć można dlatego też nie wiem co było na stołach Przykro mi, ale niestety nie mam fotek teraz już nikt nie lata z aparatem na weselach z tego co zauważyłam, nikt ze znajomych nie miał ![]() No nie gadaj myślałam, że to taka "międzynarodowa" marka i wszędzie jest te nowe Lay'sy są przepyszne
|
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No opierdzielacie się równo chyba musiałam się zjawić aby dokończyć go dzisiaj i założyć nową część Oskar nie wie co to szkoła tak na prawdę on myśli że to drugie przedszkole będzie Się zdziwi trochę do plecaka jest przyzwyczajony bo tutaj do przedszkola nosi ( jedzenie mu pakuje do niego) więc dla niego to nic nowego W Polsce dzieci dopiero w szkole pierwszy raz plecak dostają więc się cieszą bardziej Ksiązki póki co to są w szkołach, my tutaj żadnych nie kupujemy. Jedynie przybory szkolne i to wszystko. Także kasy nie trzeba za wiele wydawać ( nie to co w Polsce.... 500 zł nowe książki ) Co do śniadania to tutaj Just Fitów niema Co do błonnika to jak najbardziej możesz sobie kupić dodatkowo ale pamiętaj aby dużo pić (dać więcej mleka do śniadania) a w dzień dużo wody
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu cuuuudnie wyglądasz w obu!
ale miętowa lepsza sama ostatnio kupiłam miętową
|
|
|
|
#4931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz jest już inaczej muszę więcej gotować bo mąż codziennie chciałby mieć obiad więc ciężko mi nie zjeść razem z nim poza tym on ciągle wymyśla jakieś fastfoody, restauracje itd. Oczywiście jem z umiarem i rzadko kiedy fastfoody ale i tak waga nie spada. U mnie stoi na 64 kg i koniec Ta pierwsza kiecka ładna! Ale szkoda że bez dekoltu ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
nie żałuj sobie owoców! ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
No wakacje są ale pogoda od kilku dni do dupy zimno i leje dopiero od poniedziałku zapowiadają upały i słońce. Jeszcze 4 dni muszę pocierpieć :/ No sierpień zapowiada się super pełen atrakcji w lipcu atrakcją będą teście..... tzn. ich przyjazd
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, Monia właśnie mi tez się ona bardziej podoba, tylko ten czarny pasek mi nie pasuje
no nie wiem Hehe ta miętowa 180zł a ta druga 50 zł także różnica jest ![]() Monia ja nie lubię dekoltów No i rozmiar 34 się zdziwiłam trochę, że dobry był Tylko jakie buty/torebka/żakiet do tego ? bo chyba ją kupia jak nic nie znajdę, jeszcze od kol przymierzę czerwoną i zobaczę jak będę w niej wyglądać.
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tańczyć przy tej wiejskiej muzyce nienawidzę więc tylko siedzę i jem ![]() Taaa fotek nie masz akurat Ci uwierzę Ja też myślałam że Laysy są wszędzie a juz na pewno w DE ale w mojej części kraju nie widziałam nigdzie Będę i tak nadal szukała! Może gdzieś w końcu przywiozą
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Ty nawet ważąc 64 kg jesteś super laska
widziałam fotki i wiem co mówię a jak ćwiczysz to ciałko na 100% będzie bardziej jędrne i nie widać tych 64 kg po Tobie
|
#4935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie wyrobię z kcal bo się właśnie dorwałam ![]() Cytat:
z Tobą to nie będzie problemu U nas też do tzn. dzisiaj akurat nie pada, ale temperatura 17 stopni w sweterku trzeba łazić ![]() No to lipiec będziesz miała... atrakcyjny Cytat:
![]() Chudzina jesteś to co się dziwisz, że 34 Ja myślę, że do miętowego to pasują czarne, czerwone i białe dodatki
|
|||
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jaka wg Ciebie to jest wiejska muzyka? dyyysko polo? powiem Ci, że było tylko kilka piosenek tego typu ![]() No naprawdę nie mam ![]() Szukaj w polskim sklepie
|
|
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednolity kolor byłby "nudny" moim zdaniem 180 zł sporo moim zdaniem Taaaa na fotkach to mało widać bo ja tak pozuję że cielsko zasłaniam No może jakbym regularnie ćwiczyła to bym jędrna była a ja ćwiczę kiedy mi się chcę - czyli rzadko
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paula jak to u mnie nie widać wagi daj że kobito spokój to tragedia jest ![]() Medzik umyłam łeb BD dałam AiK i wolałabyś nie widzieć jaki mam push up po wysuszeniu |
|
|
|
|
#4940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooo w polskim sklepie! to jest myśl !! ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
No jak się postaramy to nowy wątek będzie tyle że o 19 na siłownie miałam jechać...... i teraz nie wiem :/ U nas taka sama pogoda beznadzieja! No same atrakcje w lipcu ...
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-06-27 o 16:33 |
||
|
|
|
#4941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od czasu do czasu lubię przy takiej muzyce się pobawić a na przysiędze zawsze się wzruszam ![]() Ha, tu jest szansa, że będzie ![]() Cytat:
a na weekend jedziemy nad Solinę to już w ogóle zapasów nie będę robić ![]() No ja zaraz muszę iść na zakupy do Biedry kupić produkty na sernik ale można nam się uda dobić do 5 tys dzisiaj
|
||
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine nawet nie spojrzałam co to za sklep był
wiem, że ta druga jest z New Yorkera ale jeszcze rozejrzę się w innych sklepach w innym mieście może znajdę coś ładnego i taniej choć i tak na kieckę do 200zł mogę dać, tyle przeznaczamy z Tż ![]() Własnie zastanawiałam się nad czerwonymi pazurkami, tylko nie chcę czarnych butów, nie lubię, wolałabym jakieś nude, tylko nie wiem czy pasować będzie ![]() Monia, Heroine ten pasek to taki atłasowy jest, jakby wstążka i mogę go sobie zawiązać jak chcę, ale wydaje mi się, że za szeroki trochę jest no i taki długi, że trzy raz we koło owinąć się mogę ![]() Cocktail ta druga 3 razy tańsza była, chyba i tak dwie kupię, żeby na poprawiny mieć ![]() Co do włosków, to ja już nie wiem jak Ci pomóc takie ładne były do niedawna przecież. A jakie są po oleo? Ona powinna je wygładzić i dociążyć. Może jak kas pisała, silikonowe zabezpieczacze nakładaj też na długość, a nie na same końce?
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Robię naleśniki
Kiedyś w pracy w polsce kolega powiedział mi że on do ciasta naleśnikowego dodaje zawsze trochę wody gazowanej, ja dziś też dodałam i naleśniki są boskie!!! Takie "puszyste" mięciutkie i "lekkie" także polecam robić z wodą gazowaną zjadłam dwa Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie przy sobie mam tylko BD i AiK ;/ nic więcej. Napisze Tż żeby mi jakieś maski zabrał z domu i serum. |
|
|
|
|
#4945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że dokupisz sobie jakiś cienki czarny pasek dużo lepiej z paskiem ![]() Cytat:
mega puszyste wychodzą
|
||
|
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na moim weselu też była fajna i nowoczesna muzyka miałam DJa a nie orkiestre czy zespół. Ale na innych weselach jak byłam to masakra totalna ledwo do oczepin wyrabiałam z nudów Mój mąż to znowu uwielbia takie klimaty - czyli tak jak Ty Cytat:
Weź przestań! Czereśnie i ich kalorie no proszę cie! jakie kalorie! Jedz kobieto jak masz ochotę ! Przecież to TYLKO czereśnie! Samo zdrowie!!!!!! Co to jest ta Solina? A pro po Biedry : Jak ja ostatnio przyjechałam do Polski w marcu na święta to pierwsze co poleciałam do Biedry po Just Fity żeby na śniadanie zjeść a tak miałam dobrze w moim mieszkaniu w PL!! Biedronka tylko 2 piętra niżej była....
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Monia no z wodą gazowaną pycha wychodzą, takie puszyste
smaka robisz niedobra Ty ![]() Ja bym właśnie to na kokardę zawiązała, ładniej by wyglądało chyba ![]() Heroine albo powiem mamie, żeby ten pasek zwęziła mi to byłby oki wtedy ![]() Jakiś pasek na pewno musi być, bo bez to niee. Cocktail będziemy się wybierać do Nysy właśnie w przyszłą sobotę to tam jeszcze pooglądam jakieś kiecuszki, mam nadzieję, że znajdę, bo na rynku też jedna w oko mi wpadła taka z wytłaczaną koronką ![]() A Ty już w głucho jesteś?? ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Sandera co u Ciebie kochana ? widzę, że czytasz a nic nam tu nie piszesz
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co zrobiła moja wspaniała lokatorka w moim mieszkaniu w Polsce?
Dostała w maju rozliczenie za wodę za okres styczeń-kwiecień ( oczywiście na moje nazwisko listy przychodzą). Zamiast oddać list mojej mamie to ta wścibska baba otworzyła list żeby pewnie zobaczyć ile wynosi czynsz i ile ja "zarabiam" na niej. Oczywiście nic mi nawet nie powiedziała że przyszło rozliczenie za wodę. Zadzwoniłam wczoraj do spółdzielni w moim mieście w PL żeby zapytać czy jakieś zmiany w czynszu są itd bo żadnych papierów moja mama nie dostaje od tej mojej lokatorki więc nic nie wiadomo nam a w spółdzielni Pani mi mówi że 309 zł za wodę nie zapłaciłam a rozliczenie wrzucili mi na 1000% do skrzynki i termin minął w maju i naliczają mi odsetki!! Moja mama poleciała do tej baby zapytać dlaczego nas oszukała a ona że nic nie przyszło ze spółdzielni. Najlepiej ścieme walnąć i nie płacić. Miała w trybie natychmiastowym przelać mi pieniądze ( to było wczoraj!!!) a dziś jest godzina 17 i kasy niema nadal. W ogóle mam z nią takie cyrki że szok. Zmieniła numer telefonu i nic mi o tym nie powiedziała a mojej mamie wmawia że jej stary numer jest chwilowo tylko wyłączony itd - chwilowo czyli pół roku już!!! Nie mam żadnego kontaktu z tą babą, o nic się zapytać nie mogę. Jedynie moja mama do niej chodzi jak coś ale ta baba ma wszystkich głęboko gdzieś. Same problemy z nią są.... Chyba ją wywale z tego mieszkania. nooo
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-06-27 o 17:29 |
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Monia masakra jakie cyrki
weź ją wy.pie.rdzie.l na zbity pysk, bo jeszcze więcej długów Ci narobi Jeszcze dojdzie do tego, że Ty te pieniądze będziesz musiała zapłacić :/
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

Chyba z duzych miast lubie tylko moją stolyce Śląska, Gdańsk i Wrocław
a co do profesor zdrówko, to proooosze, Cie, jakby ona nas wszystkie zobaczyła, to by powiedziala, ze anoreksja, Ty i Meedzik to na bank byście baty zebrały
na pewno cwiczenie 5 czy 6 razy w todniu nie zrobi nam nic złego, ważne,żeby tobic conajmniej raz/dwa razy w tygodniu dopoczynek mięśniom... Ale nie pięć razy w tyg
Apropos pierogów, to dziś z mamą jemy na mieście jak ona wyjdzie z tego swojego zebrania i ciągnie mnie na pierogi, mówi, że dwa mogę zjeść, bo ponoć gdzieś są świetne z łososiem i szpinakiem... Takze chyba sobie nie odmówię 

co u Ciebie słychać??
a tutaj ich niema

choć wydaje mi się na zdjęciach lepiej moje włosy wyglądają jak w realu
ja na niedzielę lub poniedziałek się namierzam
) .
Cholera jasna 

co 3 godziny kolejne danie, pęknąć można
) i tak myślę brać nie brać, i w końcu nie wzięłam, bo myślę: owsianka ma błonnik, Just FIty (których trochę do niej sypię) też mają błonnik...Może to za dużo na raz