Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-27, 12:35   #4921
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Paula apropos Warszawki, wlasnie tu jestem, " borzesztymuj" to dopiero jest masakryczne miasto Chyba z duzych miast lubie tylko moją stolyce Śląska, Gdańsk i Wrocław a co do profesor zdrówko, to proooosze, Cie, jakby ona nas wszystkie zobaczyła, to by powiedziala, ze anoreksja, Ty i Meedzik to na bank byście baty zebrały nie twierdzę, że nie jest kompetentna, ale wiem też, jakie ma generalnie poglądy na pewno cwiczenie 5 czy 6 razy w todniu nie zrobi nam nic złego, ważne,żeby tobic conajmniej raz/dwa razy w tygodniu dopoczynek mięśniom... Ale nie pięć razy w tyg

Margotku,też kocham mamine pierogi Apropos pierogów, to dziś z mamą jemy na mieście jak ona wyjdzie z tego swojego zebrania i ciągnie mnie na pierogi, mówi, że dwa mogę zjeść, bo ponoć gdzieś są świetne z łososiem i szpinakiem... Takze chyba sobie nie odmówię ale nie ukrywam, że wolałabym wciągnąć jakąś rybę na parze, no ale cóż, jak mus to mus wypocę to dziś jak wrócimy do domu, bo wróciła moja przyjaciółka ze stancji i pójdę do niej chyba na piechotę
No i brawo za domowy fitness i spa

monia, tak się wetnę w rozmowę wiesz, że jestem w szoku z tymi czipsami? Ja byłam przekonana, że lausy są niemieckie w ogole fajnie,ze zajrzalas

Zooska,kochana, może potrzebujesz takiej przerwy, zobaczysz czy przez 4 miechy bedzie Ci lepiej, moze on tez swoje zrozumie? Bardzo trzymam za Ciebie kciuki, cokolwiek by sie nie dzialo

makaron my z chłopakiem planujemy dopiero we wrzesniu, także mam czas huehuehueale w sierpniu z rodzicami jadę, wiec wypadaloby sie na zdjeicach przezentowac jak człek

A ja Wam sie przyznam, ze nie pijam alkoholu prawie w ogóle, a piwa to nienaiwdze dziwna jestem

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Wlasnie przeczytalam moja wypowiedz, prepraszam Was za mistejki ale z komory pisze
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:02   #4922
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
makaron my z chłopakiem planujemy dopiero we wrzesniu, także mam czas huehuehueale w sierpniu z rodzicami jadę, wiec wypadaloby sie na zdjeicach przezentowac jak człek

A ja Wam sie przyznam, ze nie pijam alkoholu prawie w ogóle, a piwa to nienaiwdze dziwna jestem
O to masz dodatkowy miesiąc Aj tam, szczupła jesteś, nic nie trzeba poprawiać,ja to dopiero mam nad czym pracować...

Alkohol to zuuuo!

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Makaron, kurde ja mam to samo. Niczego fajnego nie widzę w takich posiadówach. Wolę iść w teren, tu wypić, tam wypić, coś zobaczyć. Ale ni chu chu nie ma już czasu. Jak nie ja to TŻ Jak wyjdziemy pić na miasto to jest święto.
Teraz wielce celebruję sobotę bo idziemy tą restaurację przetestować
Dokładnie! Takie łażenie jest najlepsze Też Ci się wędrowniczek włącza na imprezach?
Znam ten ból :P U nas to samo
Jaką restaurację?

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

hej co u Ciebie słychać??

dziewuszki przeczytałam 4 strony wstecz, oczy mnie bolą więc musze przerwę zrobić :P jadę po dzieci do przedszkola i po 14 wrócę!!!

Leysów nie ma u Ciebie? Tak w ogóle?

A w porządku Widzę, że u Ciebie też się wszystko "trzyma kupy"
Stary 2013-06-27, 13:58   #4923
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Czekamy
Jestem!! wróciłam dziś mąż nadgodziny sobie w pracy nabija więc wróci później a ja mam więcej czasu dla WAS

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
monia, tak się wetnę w rozmowę wiesz, że jestem w szoku z tymi czipsami? Ja byłam przekonana, że lausy są niemieckie w ogole fajnie,ze zajrzalas

No też jestem w szoku bo byłam pewna że Laysy wszędzie są a tutaj ich niema One z Stanów Zjednoczonych pochodzą chyba, niemieckie na pewno nie są . Tutaj to tylko Pringlesy i Crunchipsy są. Pringlesy kiedyś kochałam ale mi zbrzydły a Crunchipsów nie lubię także Chipsów nie jem w ogóle już kilka miesięcy.

Ooooooo ja też Alkoholu prawie nie piję!!!!! Witaj w klubie A piwa nienawidzę! nawet ten śmierdzący zapach piwa mnie wkurza i nie cierpię go
Nawet jak idziemy z mężem do Cocktail Baru to on sobie bierze jakieś wielkie piwo czy drinka a ja Coctail bezalkoholowy Jestem zakochana w Koktajlu z kokosem + ananasem + śmietaną Cudowne połączenie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:59   #4924
heroine86
Zakorzenienie

Czeeeeść

Jesuuu, wstałam po 10 i od rana na wariackich papierach musiałam się szykować do dentysty, no i a to mycie łba, a to kąpiel, a to malowanie, a to w końcu dylemat pt. "nie mam się w co ubrać" po dentyście poszłam na rynek kupić truskawy chyba już ostatnie podrygi, więc trzeba korzystać. Czereśnie u mnie po 8 zł ale już nie kupowałam, bo mój dzień postny poszedłby na straty także wolę nie ryzykować no i właśnie wróciłam, zaraz sobie kawkę walnę bo coś niemarawa jestem i głowa mnie pobolewa... ;/

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Czyli też 5:2 stosujesz? To trzymam kciuki za post
dzięki mam nadzieję, że dam radę chociaż dziś... choć nie powiem, dziś mi ciężko i chce mi się żryć a jeszcze TŻ mnie tu zatrudnił do zabawienia się w kucharkę: mam mu upiec sernika na jutro do pracy, bo ma imieniny w sobotę i ja nie wiem ja jak dam radę tym zapachom

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Było miło, było pięknie a tu mama wieczorem mówi, że próbujemy nowy przepis na pierogi ze szpinakiem i twarogiem i cóż, 4 zjadłam...na próbę ale oprócz tego było ładnie. Jeszcze końcówka truskawek jest i latam po krzakach jak opętana a paznokcie już pewnie czarne od spodu Zrobiłam Total fitness i olejek na włosach cały wieczór trzymałam- wracam na dobre tory
Aaaa też bym nie dała rady się oprzeć co to 4 pierożki tym bardziej, że poćwiczyłaś super, że znów wracasz do gry

Cytat:
heroine i ja zdenerwowałammiał tylko mi zdjęcia zmniejszyć a tu taki klops, ale już po kryzysie
choć wydaje mi się na zdjęciach lepiej moje włosy wyglądają jak w realu
Powodzenia w jutrzejszym poszczeniu ja na niedzielę lub poniedziałek się namierzam
A pieska może na zimowe ferie dostanę do opieki( zabawy) .
Mówisz kryzys zażegnany?
Taaa, na żywo na pewno są jeszcze bardziej lśniące!
Dzięki ale dzisiaj coś mi ciężko idzie... mam wrażenie, że zaraz się rzucę na żarcie
Ooo, to fajnie byś miała
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 14:00   #4925
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Alkohol to zuuuo!

Leysów nie ma u Ciebie? Tak w ogóle?

A w porządku Widzę, że u Ciebie też się wszystko "trzyma kupy"
Oo tak! Alkohol to straszne zło!!!!

No w ogóle kurde niema wszystkie sklepy już odwiedziłam tutaj i nigdzie niema nawet kurde w Realu, Kauflandzie itd.

Jakoś się trzyma kupy na szczęście dobrze że u Ciebie też

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-27, 14:10   #4926
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No co Ty, już Ci schodzi? na bank jesteś dalej czaaarna a pogoda to mam nadzieję, że się poprawi
Ja byłam dzisiaj na 8 minutek
Jeszcze nie całkiem, ale pomału schodzi
Cytat:
meeedzik
Widzę, że fryzjerka nie nawaliła -miały być równe i są
Bo ja w tyłu pierwszy raz je widzę od marca
Coś w tym jest co mówisz o opaleniźnie - jak dawno temu byłam opalona to w pochmurne dni mi się wydawało, że się blada robię ale to chyba tylko tak podświadomie się wydaje/kwestia światła (jak chmury mega są), zasadniczo w dwa dni kolorek nie zejdzie i na pewno nadal pięknie wyglądasz
Na prawdę śliczne i proste włoski warto pielęgnować, bo się odpłacają
A co do opalenizny to pewnie masz rację, ale ja to lubię być bardzo opalona i jak widzę, że coś schodzi i mogłoby być lepiej to chcę, żeby tak było

Cytat:
Jeeeeju jak mi się wczoraj chciało, a TŻ akurat po fajki szedł do osiedlowego. Zapytałam go czy aby się piwka nie chce napić (to myślę - jak kupi 2 to mogę zawsze pół wypić, nic mi po ty nie będzie), a on na to że NIEEE Cholera jasna Coś tam jeszcze mamrotał pod nosem, że najpierw nawymyślam diet, że bez słodyczy i piwa, a potem i tak żłopię W sumie to ma rację, ale ja nie wiem czy ja tak bez piwa potrafię żyć (jesssu, jak to brzmi )
U mnie wczoraj wpadł jeden Argus i w week też zapewne coś wpadnie, bo ja lubię piwooo
Cytat:
A ja sama nie wiem czy chcę żeby się ułożyło z tym Tż, na razie jest mi dobrze
Pamiętaj, najważniejsze, abyś Ty była szczęśliwa reszta się jakoś ułoży
Cytat:
Zaraz Was trochę nadrobię ale najpierw w skrócie co u mnie - NIC NOWEGO wszystko tak jak było dużo uczę się niemca, trochę ćwiczę, nadal na siłownię jeżdżę (dziś o 19 jadę), dietka ładna ale waga stoi zaczęłam brać Midianę więc organizm znowu szoku doznaje - musi się przyzwyczaić.
Super, że u Ciebie wszystko ok się układa, a wagę na pewno raz dwa osiągniesz już przecież nie raz Ci się udawało i tym razem będzie tak samo

A my byliśmy dziś z Tż na zakupach, Tz zamówił gajerek ma być do odbioru na 5 lipca, a ja po przymierzałam parę kiecek wrzucę Wam zdjęcia w dwóch, cobyście mi doradziły
Kolory na żywo są ładniejsze i żywsze, fotki telefonem robione więc taka jakość no i sory za jeansy pod kiecką, ale nie chciało mi się ściągać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-27 12.00.08.jpg (69,2 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-27 12.00.25.jpg (63,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-27 12.14.42.jpg (62,7 KB, 60 załadowań)
Stary 2013-06-27, 14:10   #4927
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sama nie wiem czy chcę żeby się ułożyło z tym Tż, na razie jest mi dobrze
No to jak dobrze, to się cieszę trzymam by Ci się w życiu poukładało i żebyś była szczęśliwa

Cytat:
noooo hejj piękne

Ja myślałam że tu czeka na mnie już 12 część naszego wątku a tu dalej 11 ale się opierdzielacie
No heeeeej Piękna! w końcu jesteś!

A z wątkiem to widzisz, czekamy na Ciebie dlatego tak słabo nam idzie

Cytat:
Zaraz Was trochę nadrobię ale najpierw w skrócie co u mnie - NIC NOWEGO wszystko tak jak było dużo uczę się niemca, trochę ćwiczę, nadal na siłownię jeżdżę (dziś o 19 jadę), dietka ładna ale waga stoi zaczęłam brać Midianę więc organizm znowu szoku doznaje - musi się przyzwyczaić.
19 lipca teście przyjeżdżają, 10 sierpnia do Polski jedziemy na 2,5 tygodnia. Od 9 września mój Oskar idzie do szkoły także najlepsze dopiero przede mną 20 lipca idziemy znowu na urodziny do mojego męża szefa.. i znowu będą kąpiele w basenie także muszę schudnąć!!! Przynajmniej do tych 60 kg pewnie mi się nie uda ale pomarzyć zawsze można
to tyle u mnie idę Was czytać!!! dziś cały dzień będę z Wami o ile wizaż mi nie nawali bo muli się strasznie
Niemożliwe, nic nowego! wakacje są! i widzę, że wyjazdowo i odwiedzinowo się one szykują
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-27, 14:10   #4928
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hej siostrzyczko

Ale miałaś fajnie że na weselu byłaś!! Zazdroszczę!! ja już od 3 lat na żadnym weselu nie byłam a poszłabym chętnie najeść się porządnie bo brakuje mi polskiego jedzenia
A Ty co jadłaś dobrego na weselu?? Pochwal się!
Noooo i JA CHCĘ JAKĄŚ FOTKĘ !!! Twoją!! z tego wesela!!! Pokażesz????

AA co do Laysów to wyobraż sobie że mieszkam w DE rok czasu i nigdy i nigdzie Laysów nie widziałam tutaj normalnie niema tych czipsów
Ogólnie to jakoś nie mam od dłuższego czasu na czipsy ale chciałam dzieciom kupić juz kilka razy i nigdzie niema

Hehe, no pobawiłam się a co do jedzenia to ja właśnie na weselach praktycznie nie jem dlatego nie zwracam na to zbytniej uwagi po kościele człowiek jest wygłodniały to zje pierwsze i drugie danie, a potem się tylko dziubie co 3 godziny kolejne danie, pęknąć można dlatego też nie wiem co było na stołach oprócz wódżitsuuu i winogron (które skubałam od czasu do czasu :P)
Przykro mi, ale niestety nie mam fotek teraz już nikt nie lata z aparatem na weselach z tego co zauważyłam, nikt ze znajomych nie miał ja zresztą nie lubię się uwieczniać na zdjęciach

No nie gadaj myślałam, że to taka "międzynarodowa" marka i wszędzie jest te nowe Lay'sy są przepyszne
Stary 2013-06-27, 14:12   #4929
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Monia No to nam pojechałaś z wątkiem Ale co zrobić jak czasem zamulamy
Łoooo to będzie się dużo działo. A jak Oskar przed szkołą się czuje? Ja pamiętam że nie mogłam się doczekać pierwszego dnia. Teraz TŻ bratowa mówi że jej córeczka to już plecak w lumpie sobie wyszukała i już "chodzi do szkoły" Nie może się doczekać. A w sumie najlepsze (kupowanie przyborów, książek, itp.) przed nią. Gorzej finansowo dla rodziców, szczególnie biorąc pod uwagę dzisiejszą modę na gadżety z Hello Kitty i innymi pokemonami (już nie daję korków dzieciom więc nie wiem co jest na czasie ).
A zapomniałam zapytać. Co teraz kochana wcinasz na śniadanie? Kiedyś ciągle Just Fity a teraz? Ja ostatnio kupowałam płatki owsiane i stał obok Błonnik (jakiś 36% ) i tak myślę brać nie brać, i w końcu nie wzięłam, bo myślę: owsianka ma błonnik, Just FIty (których trochę do niej sypię) też mają błonnik...Może to za dużo na raz Ale może warto
no hej
No opierdzielacie się równo chyba musiałam się zjawić aby dokończyć go dzisiaj i założyć nową część

Oskar nie wie co to szkoła tak na prawdę on myśli że to drugie przedszkole będzie Się zdziwi trochę
do plecaka jest przyzwyczajony bo tutaj do przedszkola nosi ( jedzenie mu pakuje do niego) więc dla niego to nic nowego W Polsce dzieci dopiero w szkole pierwszy raz plecak dostają więc się cieszą bardziej
Ksiązki póki co to są w szkołach, my tutaj żadnych nie kupujemy. Jedynie przybory szkolne i to wszystko. Także kasy nie trzeba za wiele wydawać ( nie to co w Polsce.... 500 zł nowe książki )

Co do śniadania to tutaj Just Fitów niema ale kupuję sobie takie naturalne Musli w Biomarkecie. 2 kilo kosztuje 7 euro. Jest to cała mieszanka zdrowego musli z płatkami, otrębami, błonnikiem itd. Zero cukru ma więc sobie dorzucam trochę słodziku do mleka żeby słodkie odrobine były
Co do błonnika to jak najbardziej możesz sobie kupić dodatkowo ale pamiętaj aby dużo pić (dać więcej mleka do śniadania) a w dzień dużo wody

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-27, 14:14   #4930
heroine86
Zakorzenienie

Madziu cuuuudnie wyglądasz w obu! ale miętowa lepsza sama ostatnio kupiłam miętową
Stary 2013-06-27, 14:30   #4931
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Super, że u Ciebie wszystko ok się układa, a wagę na pewno raz dwa osiągniesz już przecież nie raz Ci się udawało i tym razem będzie tak samo

A my byliśmy dziś z Tż na zakupach, Tz zamówił gajerek ma być do odbioru na 5 lipca, a ja po przymierzałam parę kiecek wrzucę Wam zdjęcia w dwóch, cobyście mi doradziły
Kolory na żywo są ładniejsze i żywsze, fotki telefonem robione więc taka jakość no i sory za jeansy pod kiecką, ale nie chciało mi się ściągać
Dziękuję że we mnie wierzysz kochana ale teraz jest już inaczej muszę więcej gotować bo mąż codziennie chciałby mieć obiad więc ciężko mi nie zjeść razem z nim poza tym on ciągle wymyśla jakieś fastfoody, restauracje itd. Oczywiście jem z umiarem i rzadko kiedy fastfoody ale i tak waga nie spada. U mnie stoi na 64 kg i koniec

Ta pierwsza kiecka ładna! Ale szkoda że bez dekoltu

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Czereśnie u mnie po 8 zł ale już nie kupowałam, bo mój dzień postny poszedłby na straty
Od czereśni?? Łoszalałaś! Przecież to owoc tylko a nie frytki nie żałuj sobie owoców!

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
No heeeeej Piękna! w końcu jesteś!

A z wątkiem to widzisz, czekamy na Ciebie dlatego tak słabo nam idzie

Niemożliwe, nic nowego! wakacje są! i widzę, że wyjazdowo i odwiedzinowo się one szykują
No ja to zawsze wiem kiedy się zjawić na ostatnie posty wątku

No wakacje są ale pogoda od kilku dni do dupy zimno i leje dopiero od poniedziałku zapowiadają upały i słońce. Jeszcze 4 dni muszę pocierpieć :/
No sierpień zapowiada się super pełen atrakcji w lipcu atrakcją będą teście..... tzn. ich przyjazd

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-27, 14:31   #4932
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine, Monia właśnie mi tez się ona bardziej podoba, tylko ten czarny pasek mi nie pasuje jakiś taki przytłaczający jest no nie wiem
Hehe ta miętowa 180zł a ta druga 50 zł także różnica jest
Monia ja nie lubię dekoltów bym chyba nie poszła jakbym dekolt miała, bo głupio się czuję tak, w dodatku mam bardzo odstające kości z przodu i nie za fajnie by to wyglądało
No i rozmiar 34 się zdziwiłam trochę, że dobry był
Tylko jakie buty/torebka/żakiet do tego ? bo chyba ją kupia jak nic nie znajdę, jeszcze od kol przymierzę czerwoną i zobaczę jak będę w niej wyglądać.
Stary 2013-06-27, 14:34   #4933
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe, no pobawiłam się a co do jedzenia to ja właśnie na weselach praktycznie nie jem dlatego nie zwracam na to zbytniej uwagi po kościele człowiek jest wygłodniały to zje pierwsze i drugie danie, a potem się tylko dziubie co 3 godziny kolejne danie, pęknąć można dlatego też nie wiem co było na stołach oprócz wódżitsuuu i winogron (które skubałam od czasu do czasu :P)
Przykro mi, ale niestety nie mam fotek teraz już nikt nie lata z aparatem na weselach z tego co zauważyłam, nikt ze znajomych nie miał ja zresztą nie lubię się uwieczniać na zdjęciach

No nie gadaj myślałam, że to taka "międzynarodowa" marka i wszędzie jest te nowe Lay'sy są przepyszne
heheh ja to na wesele idę głównie dla jedzenia
tańczyć przy tej wiejskiej muzyce nienawidzę więc tylko siedzę i jem

Taaa fotek nie masz akurat Ci uwierzę

Ja też myślałam że Laysy są wszędzie a juz na pewno w DE ale w mojej części kraju nie widziałam nigdzie Będę i tak nadal szukała! Może gdzieś w końcu przywiozą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-27, 14:35   #4934
meeedzik
Zakorzenienie

Monia Ty nawet ważąc 64 kg jesteś super laska widziałam fotki i wiem co mówię a jak ćwiczysz to ciałko na 100% będzie bardziej jędrne i nie widać tych 64 kg po Tobie
Stary 2013-06-27, 14:49   #4935
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Od czereśni?? Łoszalałaś! Przecież to owoc tylko a nie frytki nie żałuj sobie owoców!
Kochana wiem, ale ja dzisiaj przeprowadzam poszczenie no i nie wyrobię z kcal choć dzisiaj i tak pewnie przekroczę truskawkami bo się właśnie dorwałam

Cytat:
No ja to zawsze wiem kiedy się zjawić na ostatnie posty wątku

No wakacje są ale pogoda od kilku dni do dupy zimno i leje dopiero od poniedziałku zapowiadają upały i słońce. Jeszcze 4 dni muszę pocierpieć :/
No sierpień zapowiada się super pełen atrakcji w lipcu atrakcją będą teście..... tzn. ich przyjazd
No dzisiaj w końcu trzeba dokończyć dzieła z Tobą to nie będzie problemu

U nas też do zimno i pada tzn. dzisiaj akurat nie pada, ale temperatura 17 stopni w sweterku trzeba łazić
No to lipiec będziesz miała... atrakcyjny

Cytat:
Heroine, Monia właśnie mi tez się ona bardziej podoba, tylko ten czarny pasek mi nie pasuje jakiś taki przytłaczający jest no nie wiem
Hehe ta miętowa 180zł a ta druga 50 zł także różnica jest
Monia ja nie lubię dekoltów bym chyba nie poszła jakbym dekolt miała, bo głupio się czuję tak, w dodatku mam bardzo odstające kości z przodu i nie za fajnie by to wyglądało
No i rozmiar 34 się zdziwiłam trochę, że dobry był
Tylko jakie buty/torebka/żakiet do tego ? bo chyba ją kupia jak nic nie znajdę, jeszcze od kol przymierzę czerwoną i zobaczę jak będę w niej wyglądać.
Właśnie pasuje ten pasek! Mi się podoba a w jakim to sklepie?
Chudzina jesteś to co się dziwisz, że 34
Ja myślę, że do miętowego to pasują czarne, czerwone i białe dodatki
Stary 2013-06-27, 14:50   #4936
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heheh ja to na wesele idę głównie dla jedzenia
tańczyć przy tej wiejskiej muzyce nienawidzę więc tylko siedzę i jem

Taaa fotek nie masz akurat Ci uwierzę

Ja też myślałam że Laysy są wszędzie a juz na pewno w DE ale w mojej części kraju nie widziałam nigdzie Będę i tak nadal szukała! Może gdzieś w końcu przywiozą

Ale jaka wg Ciebie to jest wiejska muzyka? dyyysko polo? powiem Ci, że było tylko kilka piosenek tego typu reszta to były głównie nowości polskie i zagraniczne no takie z ostatnich 5 lat najwięcej chociaż starsze przeboje (nie disco-polowe) też były było mega dużo ludzi na parkiecie

No naprawdę nie mam

Szukaj w polskim sklepie
Stary 2013-06-27, 15:04   #4937
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Ty nawet ważąc 64 kg jesteś super laska widziałam fotki i wiem co mówię a jak ćwiczysz to ciałko na 100% będzie bardziej jędrne i nie widać tych 64 kg po Tobie
Madzia właśnie ten pasek czarny jest super! Jest fajny kontrast jednolity kolor byłby "nudny" moim zdaniem 180 zł sporo moim zdaniem

Taaaa na fotkach to mało widać bo ja tak pozuję że cielsko zasłaniam
No może jakbym regularnie ćwiczyła to bym jędrna była a ja ćwiczę kiedy mi się chcę - czyli rzadko

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-27, 15:11   #4938
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia właśnie ten pasek czarny jest super! Jest fajny kontrast jednolity kolor byłby "nudny" moim zdaniem 180 zł sporo moim zdaniem
No dokładnie, jestem tego samego zdania a co do ceny to niestety... takie są ceny
Stary 2013-06-27, 15:15   #4939
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Medzik to mi sie bardziej druga podoba, w tej pierwszej ten pasek mi nie leży

Paula jak to u mnie nie widać wagi daj że kobito spokój to tragedia jest

Medzik umyłam łeb BD dałam AiK i wolałabyś nie widzieć jaki mam push up po wysuszeniu
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 15:19   #4940
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Ale jaka wg Ciebie to jest wiejska muzyka? dyyysko polo? powiem Ci, że było tylko kilka piosenek tego typu reszta to były głównie nowości polskie i zagraniczne no takie z ostatnich 5 lat najwięcej chociaż starsze przeboje (nie disco-polowe) też były było mega dużo ludzi na parkiecie

No naprawdę nie mam

Szukaj w polskim sklepie
nie tylko disco polo ale i piosenki typu : jedzie pociąg z daleka itd itp nie cierpię takiej muzyki.... a bawić się przy tym zupełnie nie potrafię. Jedynie co mnie rusza to muzyka dyskotekowa

Ooooo w polskim sklepie! to jest myśl !!

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Kochana wiem, ale ja dzisiaj przeprowadzam poszczenie no i nie wyrobię z kcal choć dzisiaj i tak pewnie przekroczę truskawkami bo się właśnie dorwałam

No dzisiaj w końcu trzeba dokończyć dzieła z Tobą to nie będzie problemu

U nas też do zimno i pada tzn. dzisiaj akurat nie pada, ale temperatura 17 stopni w sweterku trzeba łazić
No to lipiec będziesz miała... atrakcyjny
No to jutro zamiast truskawek - czereśnie

No jak się postaramy to nowy wątek będzie tyle że o 19 na siłownie miałam jechać...... i teraz nie wiem :/

U nas taka sama pogoda beznadzieja!
No same atrakcje w lipcu ...

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-06-27 o 15:33
Stary 2013-06-27, 15:28   #4941
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
nie tylko disco polo ale i piosenki typu : jedzie pociąg z daleka itd itp nie cierpię takiej muzyki.... a bawić się przy tym zupełnie nie potrafię. Jedynie co mnie rusza to muzyka dyskotekowa

Ooooo w polskim sklepie! to jest myśl !!
Nie było tego nawet ja od czasu do czasu lubię przy takiej muzyce się pobawić w końcu wesela nie są codziennie, no i nie słucham takiej muzyki na co dzień ja ogólnie lubię klimat wesel a na przysiędze zawsze się wzruszam

Ha, tu jest szansa, że będzie

Cytat:
No to jutro zamiast truskawek - czereśnie

No ja się postaramy to nowy wątek będzie tyle że o 19 na siłownie miałam jechać...... i teraz nie wiem :/
No nie wiem nie wiem, bo czereśnie są trochę bardziej kaloryczne niż truskawki i nie wiem czy się zmieszczę w limicie dlatego nie kupowałam a na weekend jedziemy nad Solinę to już w ogóle zapasów nie będę robić

No ja zaraz muszę iść na zakupy do Biedry kupić produkty na sernik ale można nam się uda dobić do 5 tys dzisiaj
Stary 2013-06-27, 15:28   #4942
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine nawet nie spojrzałam co to za sklep był wiem, że ta druga jest z New Yorkera no i cena niższa ale jeszcze rozejrzę się w innych sklepach w innym mieście może znajdę coś ładnego i taniej choć i tak na kieckę do 200zł mogę dać, tyle przeznaczamy z Tż
Własnie zastanawiałam się nad czerwonymi pazurkami, tylko nie chcę czarnych butów, nie lubię, wolałabym jakieś nude, tylko nie wiem czy pasować będzie

Monia, Heroine ten pasek to taki atłasowy jest, jakby wstążka i mogę go sobie zawiązać jak chcę, ale wydaje mi się, że za szeroki trochę jest no i taki długi, że trzy raz we koło owinąć się mogę pani w sklepie nie umiała go zawiązać tak jak powinien być, bo za dużo jej zostawało

Cocktail ta druga 3 razy tańsza była, chyba i tak dwie kupię, żeby na poprawiny mieć
Co do włosków, to ja już nie wiem jak Ci pomóc takie ładne były do niedawna przecież. A jakie są po oleo? Ona powinna je wygładzić i dociążyć. Może jak kas pisała, silikonowe zabezpieczacze nakładaj też na długość, a nie na same końce?
Stary 2013-06-27, 15:35   #4943
monika01011986
Zakorzenienie

Robię naleśniki
Kiedyś w pracy w polsce kolega powiedział mi że on do ciasta naleśnikowego dodaje zawsze trochę wody gazowanej, ja dziś też dodałam i naleśniki są boskie!!! Takie "puszyste" mięciutkie i "lekkie" także polecam robić z wodą gazowaną

zjadłam dwa

Cytat:
No dokładnie, jestem tego samego zdania a co do ceny to niestety... takie są ceny
no ceny masakryczne w Polsce.... przegięcie totalne!

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Monia, Heroine ten pasek to taki atłasowy jest, jakby wstążka i mogę go sobie zawiązać jak chcę, ale wydaje mi się, że za szeroki trochę jest no i taki długi, że trzy raz we koło owinąć się mogę pani w sklepie nie umiała go zawiązać tak jak powinien być, bo za dużo jej zostawało
a może jest długa po to aby zrobić z niej kokardę?? widziałam takie kiecki właśnie kiedyś

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-27, 15:39   #4944
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ta druga 3 razy tańsza była, chyba i tak dwie kupię, żeby na poprawiny mieć
Co do włosków, to ja już nie wiem jak Ci pomóc takie ładne były do niedawna przecież. A jakie są po oleo? Ona powinna je wygładzić i dociążyć. Może jak kas pisała, silikonowe zabezpieczacze nakładaj też na długość, a nie na same końce?
W Nysie jak będziesz na tym skrzyżowaniu celnej z prudnicką bodajże są takie dwa sklepy w dół tam są ładne sukienki przynajmniej zawsze były

Właśnie przy sobie mam tylko BD i AiK ;/ nic więcej. Napisze Tż żeby mi jakieś maski zabrał z domu i serum.
Stary 2013-06-27, 15:39   #4945
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No chuda jesteś to musisz się kilka razy opasać ale naprawdę wg. mnie lepiej z paskiem bo tak bez to tak mdło trochę będzie chyba, że dokupisz sobie jakiś cienki czarny pasek ja tak zrobiłam bo sukienkę kupiłam taką: http://stylistki.pl/elegancka-mietow...ki-i279527.png i bez paska to jakoś mi się to nie widziało dużo lepiej z paskiem podkreśliło talię

Cytat:
Robię naleśniki
Kiedyś w pracy w polsce kolega powiedział mi że on do ciasta naleśnikowego dodaje zawsze trochę wody gazowanej, ja dziś też dodałam i naleśniki są boskie!!! Takie "puszyste" mięciutkie i "lekkie" także polecam robić z wodą gazowaną
Ja zawsze dodaję wody gazowanej mega puszyste wychodzą
Stary 2013-06-27, 15:45   #4946
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Nie było tego nawet ja od czasu do czasu lubię przy takiej muzyce się pobawić w końcu wesela nie są codziennie, no i nie słucham takiej muzyki na co dzień ja ogólnie lubię klimat wesel a na przysiędze zawsze się wzruszam

Ha, tu jest szansa, że będzie
Ty byłaś pewnie na jakimś nowocześniejszym weselu na moim weselu też była fajna i nowoczesna muzyka miałam DJa a nie orkiestre czy zespół. Ale na innych weselach jak byłam to masakra totalna ledwo do oczepin wyrabiałam z nudów Mój mąż to znowu uwielbia takie klimaty - czyli tak jak Ty

Cytat:
No nie wiem nie wiem, bo czereśnie są trochę bardziej kaloryczne niż truskawki i nie wiem czy się zmieszczę w limicie dlatego nie kupowałam a na weekend jedziemy nad Solinę to już w ogóle zapasów nie będę robić

No ja zaraz muszę iść na zakupy do Biedry kupić produkty na sernik ale można nam się uda dobić do 5 tys dzisiaj

Weź przestań! Czereśnie i ich kalorie no proszę cie! jakie kalorie! Jedz kobieto jak masz ochotę ! Przecież to TYLKO czereśnie! Samo zdrowie!!!!!!

Co to jest ta Solina?

A pro po Biedry : Jak ja ostatnio przyjechałam do Polski w marcu na święta to pierwsze co poleciałam do Biedry po Just Fity żeby na śniadanie zjeść Szkoda ze tu Biedronki niema a tak miałam dobrze w moim mieszkaniu w PL!! Biedronka tylko 2 piętra niżej była....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-27, 15:53   #4947
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no z wodą gazowaną pycha wychodzą, takie puszyste smaka robisz niedobra Ty
Ja bym właśnie to na kokardę zawiązała, ładniej by wyglądało chyba
Heroine albo powiem mamie, żeby ten pasek zwęziła mi to byłby oki wtedy
Jakiś pasek na pewno musi być, bo bez to niee.
Cocktail będziemy się wybierać do Nysy właśnie w przyszłą sobotę to tam jeszcze pooglądam jakieś kiecuszki, mam nadzieję, że znajdę, bo na rynku też jedna w oko mi wpadła taka z wytłaczaną koronką
A Ty już w głucho jesteś??

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Sandera co u Ciebie kochana ? widzę, że czytasz a nic nam tu nie piszesz
Stary 2013-06-27, 16:00   #4948
monika01011986
Zakorzenienie

A wiecie co zrobiła moja wspaniała lokatorka w moim mieszkaniu w Polsce?
Dostała w maju rozliczenie za wodę za okres styczeń-kwiecień ( oczywiście na moje nazwisko listy przychodzą). Zamiast oddać list mojej mamie to ta wścibska baba otworzyła list żeby pewnie zobaczyć ile wynosi czynsz i ile ja "zarabiam" na niej. Oczywiście nic mi nawet nie powiedziała że przyszło rozliczenie za wodę. Zadzwoniłam wczoraj do spółdzielni w moim mieście w PL żeby zapytać czy jakieś zmiany w czynszu są itd bo żadnych papierów moja mama nie dostaje od tej mojej lokatorki więc nic nie wiadomo nam a w spółdzielni Pani mi mówi że 309 zł za wodę nie zapłaciłam a rozliczenie wrzucili mi na 1000% do skrzynki i termin minął w maju i naliczają mi odsetki!!
Moja mama poleciała do tej baby zapytać dlaczego nas oszukała a ona że nic nie przyszło ze spółdzielni. Najlepiej ścieme walnąć i nie płacić. Miała w trybie natychmiastowym przelać mi pieniądze ( to było wczoraj!!!) a dziś jest godzina 17 i kasy niema nadal. W ogóle mam z nią takie cyrki że szok. Zmieniła numer telefonu i nic mi o tym nie powiedziała a mojej mamie wmawia że jej stary numer jest chwilowo tylko wyłączony itd - chwilowo czyli pół roku już!!! Nie mam żadnego kontaktu z tą babą, o nic się zapytać nie mogę. Jedynie moja mama do niej chodzi jak coś ale ta baba ma wszystkich głęboko gdzieś. Same problemy z nią są....
Chyba ją wywale z tego mieszkania.

Cytat:

Ja zawsze dodaję wody gazowanej mega puszyste wychodzą
nooo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-06-27 o 16:29
Stary 2013-06-27, 16:05   #4949
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

ail będziemy się wybierać do Nysy właśnie w przyszłą sobotę to tam jeszcze pooglądam jakieś kiecuszki, mam nadzieję, że znajdę, bo na rynku też jedna w oko mi wpadła taka z wytłaczaną koronką
A Ty już w głucho jesteś??

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Sandera co u Ciebie kochana ? widzę, że czytasz a nic nam tu nie piszesz
ja jestem jeszcze u cioci wracam 1 lipca a tz jutro jedzie do domu z O to mi pozabiera
Stary 2013-06-27, 16:12   #4950
meeedzik
Zakorzenienie

Monia masakra jakie cyrki weź ją wy.pie.rdzie.l na zbity pysk, bo jeszcze więcej długów Ci narobi brak słów do takich ludzi normalnie
Jeszcze dojdzie do tego, że Ty te pieniądze będziesz musiała zapłacić :/

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości