|
|
#751 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
O rany nadrobiłam
Gratulacje! Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41520135]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater niektóre matki są rąbnięte[/QUOTE] O maj gad. Szkoda słów. Doczytałam o Dorotce, dobrze że nic złego Cytat:
Ja pamiętam, jak byłam w ciąży to mnie dziewczyna z dzieckiem wpuściła przed siebie w kolejce do kasy, prawie się popłakałam, hormony ciążowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Całkiem fajny materiał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mąż zabrał małego na chwilę do teściowej. Po 10 minutach dzwoni do mnie żebym się ubrała i przed blok bo jedzie z małym a on płacze strasznie Wyleciałam z domu jak stałam. Przyjechał, dziecko nie płakało w aucie, ale cała buzinka w czerwonych plackach od płaczu Tak mi smutno było, tulliłam go mocno. Rozpłakał się jak teściową zobaczył |
|||||||
|
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przytulam mocno!!lenova dziękuję mam nadzieję że to mleko Bo dzisiaj już było 8 kup!![]() Moja żabka dzisiaj przekochana ![]() A co do zdjęcia - dziękuję za wszystkie miłe komentarze ![]() Bokeh - tak jest we wkładce moja Maleńka, Debrah niestety na zdjęciu bez szelek bo to zaraz po zmianie pampersa przymierzałyśmy, ale potem wkładałam w szelkach i super! Dla mnie bardzo wygodnie, a Mała zobaczymy, musi się przyzwyczaić |
||
|
|
|
#753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do powodu placzu to hmmm, wcale sie mu nie dziwie ![]() Cytat:
no i te MEGA gratisy, łał!!! ![]() --------- moj dziec spiocha juz ponad dwie godz sloiczek podzialal
|
||
|
|
|
#754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wrócilismy z dwroku, mału usnął to sobie mysle- trzeba nadrobic te pińcet stron a tu zdziwko- niecałe dwie
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41525204] Dorka - lekarka sprawdziła odruchy, jest ok, a mała ruchliwość brzuszna spowodowana prawdopodobnie wagą 7,8 kg poradziła, że spokojnie mogę iść do rehabilitanta po ćwiczenia prywatnie, bo ona mi wypisała nawet skierowanie do por. rehabilitacji, ALE mówi że... 3mce czekania :/ na neurologa tak samo, więc sensowniej tak. Co napsioczyła na nfz przy tym [/QUOTE]no widzisz, nie trzeba było sie martwic padłam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
MAŁA- zaszalała babcia, nie powiem,.... tylko po co? nie lepiej by było jakby mu kupiła jakies uzyteczne ubranko? chrztu dwa razy miał nie bedzie.... moze bym cos zrobiła jak spi? juz wiem, kawe sobie zrobie
|
||||
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś pierwszy raz otworzyłam ten duży i wzięłam połowę ale Oskar coś mnie zawiódł i nie zjadł w ogóle (brokuł z ziemniakiem). Mleka też po południu wypił tylko pół porcji-nie wiem co mu dziś jest.PSTRYNIU-strój trochę się różni co nie zmienia faktu że zakup był bezsensu skoro mi się tamten podobał. Ale że babci nie to kupiła SOBIE inny ![]() Tamten to śpioszki i sweterek a ten taki garniturowy bardziej bo spodnie w kant,koszula,jakieś odzienie wierzchnie (marynarka?) no i oczywiście ta czapka i buty które tak przeżywała ![]() Oskar usnął więc idę na chwilę łeb przewietrzyć na podwórko i dalej będę sprzątać
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<3 ![]() Cytat:
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- http://mistrzowie.org/533737/Praca-dorywcza i znajdz robote bez doswiadczernia |
|
|
|
|
#758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piekna niespodzianka ![]() Najlepiej wcale ![]() Cytat:
![]() Wszystko trwalo ledwie kilka sekund, wiec chyba nawet nie zdazyl przygwiazdorzyc ![]() Nieee. TZ w nocy opchnal pol foremki ![]() Ja zjadlam 2 kawalki, a reszte wzielismy do t. |
||||
|
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Brawo dla Pstrykowego Kubula
Kurcze,Pstryczku- przejmowalas sie "niesiadaniem"- to Kubus zaraz Cie zaskoczyl. Martwilas sie,ze jest niejadkiem,a tu caly DUZY sloiczek Mowisz-masz Debrah,ahhh tesciowka z nosidlem:p tez bylabym zazdrosna:p Dalej mysle o tym,jak maly mial ze 3 tygodnie,byl mroz,poszlam do skarbowki i matka z Marcinem chwile zostala. Dossal sie do cycka jak wrocilam i mowie,ze tesknil za mna,a ona "ze cycek uspokaja i gdyby dostal innego niz moj do buzi,to tez by pomoglo,bo bezpiecznie by sie poczul"... Do tej pory o tym mysle i ciarki mnie przechodza,jak sobie wyobraze,ze byc moze ona swojego zwisa mu do pyszczka probowala zasadzic![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba zrobila to na pokaz; zeby cos Ci udowodnic. Pewnie o wiele bardziej przydaloby sie Oskarowi cos, co moglabys mu na codzien ubierac. Gratulacje dla wszystkich dzieciaczkow majacych swoj dzien ![]() szaja, super, ze ok! Wybierasz sie do reh.? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-27 o 17:49 |
|
|
|
|
#761 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Ok,TZ dzwonil ze wraca,tak wiec pizza wstawiona w moim przedwojennym piekarniku
Ale mi sie chce zimnej pepsi Wiecie,ta czika byla upierdliwa byc moze,ale teraz to od 3 dni musze swiatlo w domu zapalac,bo ciemno caly czas nie dogodzisz Lady,kciuki za zaaklimatyzowanie sie Pietraszka w nowej chatencji Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#762 | ||
|
Zadomowienie
|
nie
bo my uzywamy babydreamCytat:
Cytat:
moja to najchetniej spalaby z cycusiem z buzi |
||
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupila, niech bedzie, plakac nie bedziesz ale faktycznie, mogla cos bardzej uzyteczniejszego kupic... tym bardziej ze chwla moment i zaraz z tego wyrosnie ![]() ale grunt ze czapusia jest fest
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
laurko
a robilas tez mocz ogolny?? |
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mleko jej muszę wciskać to wtedy wypija trochę.
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
z tym siadaniem to jeszcze dluuuuuga droga, narazie podciaga sie jak go lapie za raczki. ale przynajmniej cos drgnelo ![]() O FUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJ J! -------------- dziekujemy za gratki |
|
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
maz kupil nowe bebiko 1
kurcze, nie zauwazylismy ze powinna byc juz 2 ![]() a pewnie rachunku niet. bedzie dla psa najwyzej ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- he he, ale ma zdziwko ![]() a jaki fajny kaftanik (?) masz malego eleganta! ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cała cos milczy nie? |
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah zdaj relacje jak T. wróci . Mnie też by skręciło jakby moja Blankę wzięła w nosidło..
Lady Buziaczki dla Pietraszka Tulę ! Nawijko bardzo przystojny Kubuś ! <3 Wiecie ja tak patrze na tą moją małą i te jej krzywe stópki, to stwierdzam że u nas to chyba rodzinne bo to jest kwestia dużego palucha że jej tak sterczy do góry . Ale mój mąz ma podobnie i mój bratanek 8 miesieczny też więc to może nie są jednak krzywe stópki a "uroda" |
|
|
|
#772 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szaja super, że ok z Dorotką ![]() Pstryczku brawo za caly słoiczek skończyło się podjadanie, teraz wyskakuj matka z kasy i kupuj większe słoiki ![]() Lady przeprowadzka jak nic, sufity, ściany wszystko inne. Musi się przyzwyczaić ![]() Debrah też bym była zazdrosna Mała jak dla mnie pokazówka i tyle. Głupie zachowanie, takie dziecinne i totalnie bez sensu. Ale lepiej miej w zapasie to pierwsze ubranko, na wypadek gdyby Oskarek ulał czy coś
|
||
|
|
|
#773 | |
|
Wtajemniczenie
|
ładne nawet ale spodziewałam się bardziej INNEGO od Twojego ![]() nie ale widać było, że wzruszony Cytat:
przeciez mu nie zaswzkodzi jak zje... |
|
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
prawda
Cytat:
![]() ale przystojniak
|
|
|
|
|
#776 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
tyle ze maly zjada 120 mleka (czyli 4 miarki) z kleikiem i to koniec dziennej porcji mm
![]() wiec to nowe opakowanie starczy nam na pierdyliard dni ![]() no i nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Widzialyscie to? http://polskalokalna.pl/wiadomosci/p...il,1931726,229
|
|
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

Ja pamiętam, jak byłam w ciąży to mnie dziewczyna z dzieckiem wpuściła przed siebie w kolejce do kasy, prawie się popłakałam, hormony ciążowe 

moja ukochana karpatka- dałabym się pokroić

sloiczek podzialal 

gdzie? jakie? kiedy? 

Mleko jej muszę wciskać to wtedy wypija trochę.