Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-27, 16:50   #751
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

O rany nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość

Maja dziś skończyła pół roczku
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
No właśnie oprócz buziaków dla Marcinkowego człowieczka to jeszcze miesięcznicowe buziaki dla:

Majeczki e_vel
Hani bokeh
Kubusia nancy
Ja się przyłączam

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41520135]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater niektóre matki są rąbnięte[/QUOTE]

O maj gad. Szkoda słów.
Doczytałam o Dorotce, dobrze że nic złego

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Wiecie co...wczoraj miałam taką sytuację:
Byłam z Igim w Lidlu i tylko jedna kasa była czynna, ja byłam 5 w kolejce, za mną jeszcze 2 osoby. Patrzę idzie kobitka w ciąży (na oko 6-7 miesiąc) mniej więcej moja rówieśniczka i się rozgląda po innych kasach czy nikt nie przyjdzie. To ja ją zawołałam i mówię "Proszę, niech Pani przede mną stanie w kolejce". A ta zrobiła minę srającego kota, weszła przede mnie i nawet nie podziękowała....czaicie to? Tak mi się przykro zrobiło...ja z malutkim dzieckiem ją wpuściłam a ona nawet słowem się nie odezwała tylko zrobiła głupią minę....
Przykre to Ja pamiętam, jak byłam w ciąży to mnie dziewczyna z dzieckiem wpuściła przed siebie w kolejce do kasy, prawie się popłakałam, hormony ciążowe

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Witam się z rana.U nas nocka pięknie przespana, do 3 w lozeczku sam na brzuszku

w załączeniu zdjęcie jak wygląda mój Leo po zjedzeniu banana z siateczki- głowę też musiałam mu umyc a do tego ryjek sobie podrapał

gratuluję dzieciaczkom skończonych miesięcy i nowych zębów

na biegunkę jest krótka definicja- woda z dupy

ja kupuję bez problemu 65 F i nie wdaję więcej niż 80 zł

u nas też ostatnio był też nie poszlam bo nie przepadam za nim na live

moja ukochana karpatka- dałabym się pokroić
osz Ty niedobra- ja rezygnuje na jakiś czas ze słodkości, podjęłam się ćwiczeń i mam nadzieję,że wytrwam w postanowieniach
śliczny groszek
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
dołączam się

i znikam dziewczyny. TZ wziął wolne na dwa dni pod tytuł: Akcja przeprowadzka

miłego dnia
Trzymam kciuki żeby sprawnie poszło.

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
a mozez wstawic linka? jestem na etapie szukania jakiejs

http://blog.sprytnamama.pl/2011/05/k...eku-matki.html moze pomoze
http://allegro.pl/dluga-spodnica-max...281724196.html
Całkiem fajny materiał

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Mój mąż dzisiaj w delegacji i wraca dopiero jutro więc z młodym rządze sama a mam tyle roboty przed chrzcinami... Poza tym już czuje taką pustkę bez niego- na noc już dawno się nie rozstawaliśmy

Powiem wam hit dnia: wczoraj wygarnęłam mojej szanownej mamie co o tym wszystkim myślę (bo chyba by mnie rozniosło jakbym jej nie powiedziała ) i dziś kupiła Oskarowi NOWY KOMPLET DO CHRZTU
I teraz jest ubrany po jej myśli. O!
hehe nieźle

Cytat:
Maja dziś zrobiła TŻ niespodziankę, miał wychodzić do pracy i się nachylił żeby jej dać buziaka, a ona się uśmiechnęła i powiedziała tak cicho TATA ale nie chciała powtórzyć
Ale słodko! Nie mogę się doczekać aż miś mi zrobi taką cudną niespodziankę.

Mąż zabrał małego na chwilę do teściowej. Po 10 minutach dzwoni do mnie żebym się ubrała i przed blok bo jedzie z małym a on płacze strasznie Wyleciałam z domu jak stałam. Przyjechał, dziecko nie płakało w aucie, ale cała buzinka w czerwonych plackach od płaczu Tak mi smutno było, tulliłam go mocno. Rozpłakał się jak teściową zobaczył
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 16:52   #752
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zaraz idę coś do szkoł pisać, ale wiecie co?

T poszła na spacer z dzieckiem (sama pierwszy raz, już mnie skręca oczywiście, ale muszę oddać raport w sobotę a nie napisany..) w TULI!
pozwoliłaś ?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kurde laski ja juz nie wiem, co z Malym jest :'( histeria za histeria.... Chcialam z nim pojsc na spacer, musialam isc do spoldzielni, to taka awanture zrobil ze masakra :'( mozliwe, ze po szczepieniu jeszcze tak? Goraczki juz nie ma..... W koncu wyszlismy po 40min od ubrania sie, wlaczylam suszare dalam telefon w lapki i dopiero dalo rade.....
Chusta nie, wozek nie, nasze lozko nie, lozeczko nie,raczki nie, cyc nie :'( ja juz nie wiem.... Wrocilismy ze spaceru, tylko weszlismy do domu - histeria...... Az sie boje, co nasi nowi sasiedzi sobie o mnie mysle

Moze to tez ta przeprowadzka???

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
myślę że mały musi się zaadaptować. Trzymam kciuki żeby było lepiej przytulam mocno!!

lenova dziękuję mam nadzieję że to mleko Bo dzisiaj już było 8 kup!

Moja żabka dzisiaj przekochana Ani razu nie zapłakała

A co do zdjęcia - dziękuję za wszystkie miłe komentarze
Bokeh - tak jest we wkładce moja Maleńka,
Debrah niestety na zdjęciu bez szelek bo to zaraz po zmianie pampersa przymierzałyśmy, ale potem wkładałam w szelkach i super! Dla mnie bardzo wygodnie, a Mała zobaczymy, musi się przyzwyczaić
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:01   #753
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Mąż zabrał małego na chwilę do teściowej. Po 10 minutach dzwoni do mnie żebym się ubrała i przed blok bo jedzie z małym a on płacze strasznie Wyleciałam z domu jak stałam. Przyjechał, dziecko nie płakało w aucie, ale cała buzinka w czerwonych plackach od płaczu Tak mi smutno było, tulliłam go mocno. Rozpłakał się jak teściową zobaczył
bidulek kochany
a co do powodu placzu to hmmm, wcale sie mu nie dziwie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
przeglądam kolejny raz krzesełka do karmienia, bo musimy oddać leżaczek Leosiowi, bo już w domu jest (no zapomniałam Wam napisać, że dzieciątko wróciło) i nie mogę się napatrzeć na to szkaradzieństwo http://allegro.pl/krzeselko-caretero...335496662.html
tez rzucilo mi sie to w oczy. mi to sie kojarzy z transformersem no i te MEGA gratisy, łał!!!

---------
moj dziec spiocha juz ponad dwie godz sloiczek podzialal

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:02   #754
sylwietta1988
Zakorzenienie

wrócilismy z dwroku, mału usnął to sobie mysle- trzeba nadrobic te pińcet stron a tu zdziwko- niecałe dwie
Cytat:
hej

Filip nauczył się pluć wszystko wkoło mokre
i jaką ma zabawę ostatnio: leży na brzuszku, ciumka smoczka, kładzie go na macie, unosi się na rękach i spada na tego smoka jak jastrząb potem znowu wypluwa i tak w kółko
j uz sobie to wyobraziłam
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41525204]
Dorka - lekarka sprawdziła odruchy, jest ok, a mała ruchliwość brzuszna spowodowana prawdopodobnie wagą 7,8 kg poradziła, że spokojnie mogę iść do rehabilitanta po ćwiczenia prywatnie, bo ona mi wypisała nawet skierowanie do por. rehabilitacji, ALE mówi że... 3mce czekania :/ na neurologa tak samo, więc sensowniej tak. Co napsioczyła na nfz przy tym [/QUOTE]no widzisz, nie trzeba było sie martwic

Cytat:

O rany, ale fajnie, dziury sobie pilnuje
padłam

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hmmm, z tego co pamietam to zbytniej roznicy nie widze
ladne, ale bardzo podobne do tamtego. troche nie widze sensu zakupu

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

zeby nie bylo, sama sie tak nie nazwalam ktoras mnie tu tak ochrzcila, nie pamietam , Bokeh

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Bym zapomniala - oglaszam ze moj facecik zjadl UWAGA! caly duzy sloiczek Hippa!
a jeszcze kilka dni temu dzielilam mu maly sloiczek na dwa dni
wiem ze wasze pociechy to wciagaja nasem taki sloiczek na raz ale u nas to naprawde jest wyczyn
widzisz, facet dorasta to i jesc wiecej potzrebuje

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zaraz idę coś do szkoł pisać, ale wiecie co?

T poszła na spacer z dzieckiem (sama pierwszy raz, już mnie skręca oczywiście, ale muszę oddać raport w sobotę a nie napisany..) w TULI!
o ja cie....... nie bądz zazdrosna, musisz nauczyc sie dzielic opieką nad małą bo inaczej Amelka nie bedzie chciała nigdy z nikim zostac oprócz ciebie, a to bywa uciążliwe.... mnie tez qrwica na początku brała jak tesciowa po Bartusia przychodziła zeby go na dole u siebie pobawic, a teraz sama pytam, czy ma czas jak chce cos zrobic

Cytat:
Kurde laski ja juz nie wiem, co z Malym jest :'( histeria za histeria.... Chcialam z nim pojsc na spacer, musialam isc do spoldzielni, to taka awanture zrobil ze masakra :'( mozliwe, ze po szczepieniu jeszcze tak? Goraczki juz nie ma..... W koncu wyszlismy po 40min od ubrania sie, wlaczylam suszare dalam telefon w lapki i dopiero dalo rade.....
Chusta nie, wozek nie, nasze lozko nie, lozeczko nie,raczki nie, cyc nie :'( ja juz nie wiem.... Wrocilismy ze spaceru, tylko weszlismy do domu - histeria...... Az sie boje, co nasi nowi sasiedzi sobie o mnie mysle

Lady, mnie sie wydaje podobnie jak dziewczynom- nie moze sie odnalezc w nowym obcym przeciez miejscu.... a to juz nie jest noworodek tylko kumaty facet

MAŁA- zaszalała babcia, nie powiem,.... tylko po co? nie lepiej by było jakby mu kupiła jakies uzyteczne ubranko? chrztu dwa razy miał nie bedzie....

moze bym cos zrobiła jak spi?
juz wiem, kawe sobie zrobie
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:05   #755
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, z tego co pamietam to zbytniej roznicy nie widze
ladne, ale bardzo podobne do tamtego. troche nie widze sensu zakupu

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

zeby nie bylo, sama sie tak nie nazwalam ktoras mnie tu tak ochrzcila, nie pamietam , Bokeh

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

wiem ze wasze pociechy to wciagaja nasem taki sloiczek na raz ale u nas to naprawde jest wyczyn
Brawa dla Kubusia ja dziś pierwszy raz otworzyłam ten duży i wzięłam połowę ale Oskar coś mnie zawiódł i nie zjadł w ogóle (brokuł z ziemniakiem). Mleka też po południu wypił tylko pół porcji-nie wiem co mu dziś jest.

PSTRYNIU-strój trochę się różni co nie zmienia faktu że zakup był bezsensu skoro mi się tamten podobał. Ale że babci nie to kupiła SOBIE inny
Tamten to śpioszki i sweterek a ten taki garniturowy bardziej bo spodnie w kant,koszula,jakieś odzienie wierzchnie (marynarka?) no i oczywiście ta czapka i buty które tak przeżywała

Oskar usnął więc idę na chwilę łeb przewietrzyć na podwórko i dalej będę sprzątać
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:05   #756
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Maja dziś zrobiła TŻ niespodziankę, miał wychodzić do pracy i się nachylił żeby jej dać buziaka, a ona się uśmiechnęła i powiedziała tak cicho TATA ale nie chciała powtórzyć
o ja cie
<3

Cytat:
Stary 2013-06-27, 17:07   #757
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
ojjjj, szkoda Michasia, ale jak takimi widokami go uraczyli to trudno sie dziwic

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

http://mistrzowie.org/533737/Praca-dorywcza i znajdz robote bez doswiadczernia
Stary 2013-06-27, 17:10   #758
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Same przeprowadzki sa w porzadku.
Najtrudniej jest w dwoch miejscach na raz nabalaganic po fewciowemu ;-)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
A za karpatke też się dam pokroic,w ogóle za jakieś ciasto

Jejku, ja tez

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Mniam, pysznie wygląda Ja jestem wielką fanką tego ciasta co tam jest podane, że z kruszonką i owocami, najlepsze. Potwierdzam, że jest przepyszne. I jeszcze migdałowe z truskawkami, z mąki pełnoziarnistej
, pycha jest. Moja babcia je robi!

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Niespodzianka dla Was Kochane w k.
Piekna niespodzianka

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
gdzie? jakie? kiedy?
Najlepiej wcale

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Przepraszam ale wyobraziłam to sobie. Niby męczące dla Ciebie strasznie ale to tak słodko musi wyglądać.
Oczywiscie na zamknietych oczach wszystko

Cytat:
i jak Kubuś pozował?
Wszystko trwalo ledwie kilka sekund, wiec chyba nawet nie zdazyl przygwiazdorzyc

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
wszystko zjadła?
Nieee.
TZ w nocy opchnal pol foremki
Ja zjadlam 2 kawalki, a reszte wzielismy do t.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:12   #759
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Brawo dla Pstrykowego Kubula Kurcze,Pstryczku- przejmowalas sie "niesiadaniem"- to Kubus zaraz Cie zaskoczyl. Martwilas sie,ze jest niejadkiem,a tu caly DUZY sloiczek Mowisz-masz
Debrah,ahhh tesciowka z nosidlem:p tez bylabym zazdrosna:p Dalej mysle o tym,jak maly mial ze 3 tygodnie,byl mroz,poszlam do skarbowki i matka z Marcinem chwile zostala. Dossal sie do cycka jak wrocilam i mowie,ze tesknil za mna,a ona "ze cycek uspokaja i gdyby dostal innego niz moj do buzi,to tez by pomoglo,bo bezpiecznie by sie poczul"... Do tej pory o tym mysle i ciarki mnie przechodza,jak sobie wyobraze,ze byc moze ona swojego zwisa mu do pyszczka probowala zasadzic

nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:15   #760
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
MAŁA- zaszalała babcia, nie powiem,.... tylko po co? nie lepiej by było jakby mu kupiła jakies uzyteczne ubranko? chrztu dwa razy miał nie bedzie....
Wlasnie?
Chyba zrobila to na pokaz; zeby cos Ci udowodnic.
Pewnie o wiele bardziej przydaloby sie Oskarowi cos, co moglabys mu na codzien ubierac.

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczkow majacych swoj dzien

szaja, super, ze ok!
Wybierasz sie do reh.?

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-06-27 o 17:49
Stary 2013-06-27, 17:35   #761
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Ok,TZ dzwonil ze wraca,tak wiec pizza wstawiona w moim przedwojennym piekarniku Ale mi sie chce zimnej pepsi
Wiecie,ta czika byla upierdliwa byc moze,ale teraz to od 3 dni musze swiatlo w domu zapalac,bo ciemno caly czas nie dogodzisz
Lady,kciuki za zaaklimatyzowanie sie Pietraszka w nowej chatencji

nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:37   #762
sarah67
Zadomowienie

Cytat:

czyzby mokro w pieluszce?
nie bo my uzywamy babydream

Cytat:
mój tak zrobił dwie noce temu

karpatkaaaaaaaa
pogrubione- wypisz, wymaluj- cała ty

eeeeeeeeeeeeee to u mnie na bogato było- sama na dwuosobowce
pewnie, ze jestsmy kochane, jakzeby mogło byc inaczej
miłej lektury zycze

ale kusicie wypiekami a ja na diecie bo kupiłam sukienke na wesele w koncu, rozm. 36 bo 38 wisiało i teraz musze utrzymac takze ciasta won, ciasteczka won, tylko bonitki od czasu do czasu, ale te zwyklaki bez czekolady czy cus

kuuuurde, szyba do auta zamówiona na all 2 tyg juz idzie... a ja uziemiona,... dzis tez listonosz przejechal i nawet nie zwolnił szlag mnie na miejscu trafi..... pisałam do goscia, wysłał na drugi dzien jak kasa poszła nosz qrwicy mozna dostac

młodemu dzis wyszło piękne baaaaaaabaaaaaaaaa bo mamamama to juz od kilku dni cieszy moje uszy
cudownie prawda??? ja jak uslyszalam mama prawie sie poplakalam

Cytat:

tez tak mysle, ze to z powodu przeprowadzki

moja to najchetniej spalaby z cycusiem z buzi
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:39   #763
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

PSTRYNIU-strój trochę się różni co nie zmienia faktu że zakup był bezsensu skoro mi się tamten podobał. Ale że babci nie to kupiła SOBIE inny
Tamten to śpioszki i sweterek a ten taki garniturowy bardziej bo spodnie w kant,koszula,jakieś odzienie wierzchnie (marynarka?) no i oczywiście ta czapka i buty które tak przeżywała
szczegolow nie dostrzeglam bo i to i to biale
kupila, niech bedzie, plakac nie bedziesz ale faktycznie, mogla cos bardzej uzyteczniejszego kupic...
tym bardziej ze chwla moment i zaraz z tego wyrosnie
ale grunt ze czapusia jest fest

Stary 2013-06-27, 17:39   #764
sarah67
Zadomowienie

laurko

a robilas tez mocz ogolny??
Stary 2013-06-27, 17:42   #765
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Brawa dla Kubusia ja dziś pierwszy raz otworzyłam ten duży i wzięłam połowę ale Oskar coś mnie zawiódł i nie zjadł w ogóle (brokuł z ziemniakiem). Mleka też po południu wypił tylko pół porcji-nie wiem co mu dziś jest.
Daria też od 3 dni nie chce mi jeść. Ani słoiczków ani mleka Mleko jej muszę wciskać to wtedy wypija trochę.
Stary 2013-06-27, 17:43   #766
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Brawo dla Pstrykowego Kubula Kurcze,Pstryczku- przejmowalas sie "niesiadaniem"- to Kubus zaraz Cie zaskoczyl. Martwilas sie,ze jest niejadkiem,a tu caly DUZY sloiczek Mowisz-masz
Debrah,ahhh tesciowka z nosidlem:p tez bylabym zazdrosna:p Dalej mysle o tym,jak maly mial ze 3 tygodnie,byl mroz,poszlam do skarbowki i matka z Marcinem chwile zostala. Dossal sie do cycka jak wrocilam i mowie,ze tesknil za mna,a ona "ze cycek uspokaja i gdyby dostal innego niz moj do buzi,to tez by pomoglo,bo bezpiecznie by sie poczul"... Do tej pory o tym mysle i ciarki mnie przechodza,jak sobie wyobraze,ze byc moze ona swojego zwisa mu do pyszczka probowala zasadzic

z tym siadaniem to jeszcze dluuuuuga droga, narazie podciaga sie jak go lapie za raczki. ale przynajmniej cos drgnelo

O FUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJ J!
--------------

dziekujemy za gratki

Stary 2013-06-27, 17:48   #767
nafiyqa
Zakorzenienie

Moj model o bardzo madrym wyrazie twarzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6270009.jpg (56,2 KB, 42 załadowań)

Stary 2013-06-27, 17:50   #768
sarah67
Zadomowienie

.

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
przystojniak
Stary 2013-06-27, 17:51   #769
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
kupila, niech bedzie, plakac nie bedziesz ale faktycznie, mogla cos bardzej uzyteczniejszego kupic...
Zwlaszcza jak czika przywali w niedziele

Stary 2013-06-27, 17:56   #770
pstryczek84
Zakorzenienie

maz kupil nowe bebiko 1
kurcze, nie zauwazylismy ze powinna byc juz 2
a pewnie rachunku niet. bedzie dla psa najwyzej

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
he he, ale ma zdziwko
a jaki fajny kaftanik (?)
masz malego eleganta!

Cytat:
Zwlaszcza jak czika przywali w niedziele

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cała cos milczy nie?

Stary 2013-06-27, 17:57   #771
Lenova
Wtajemniczenie

Debrah zdaj relacje jak T. wróci . Mnie też by skręciło jakby moja Blankę wzięła w nosidło..

Lady Buziaczki dla Pietraszka Też mi się wydaje że to kwestia nowego miejsca, jak ja wyjeżdzam do rodziców na kilka dni to Blanka też czyni histerie za histerią.
Tulę !

Nawijko bardzo przystojny Kubuś ! <3

Wiecie ja tak patrze na tą moją małą i te jej krzywe stópki, to stwierdzam że u nas to chyba rodzinne bo to jest kwestia dużego palucha że jej tak sterczy do góry . Ale mój mąz ma podobnie i mój bratanek 8 miesieczny też więc to może nie są jednak krzywe stópki a "uroda"
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 18:00   #772
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Nie widział jej ostatnio i się odzwyczaił. No i tak jak Pstryczek, nie dziwię się

Cytat:
Dalej mysle o tym,jak maly mial ze 3 tygodnie,byl mroz,poszlam do skarbowki i matka z Marcinem chwile zostala. Dossal sie do cycka jak wrocilam i mowie,ze tesknil za mna,a ona "ze cycek uspokaja i gdyby dostal innego niz moj do buzi,to tez by pomoglo,bo bezpiecznie by sie poczul"... Do tej pory o tym mysle i ciarki mnie przechodza,jak sobie wyobraze,ze byc moze ona swojego zwisa mu do pyszczka probowala zasadzic
Wierzysz, że mnie ciarki przeszły? Ale myślę, że taka bezczelna by nie była

Szaja super, że ok z Dorotką

Pstryczku brawo za caly słoiczek skończyło się podjadanie, teraz wyskakuj matka z kasy i kupuj większe słoiki

Lady przeprowadzka jak nic, sufity, ściany wszystko inne. Musi się przyzwyczaić

Debrah też bym była zazdrosna

Mała jak dla mnie pokazówka i tyle. Głupie zachowanie, takie dziecinne i totalnie bez sensu. Ale lepiej miej w zapasie to pierwsze ubranko, na wypadek gdyby Oskarek ulał czy coś
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 18:00   #773
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Trza by w ramki oprawić co nie?
ładne nawet ale spodziewałam się bardziej INNEGO od Twojego
Cytat:
o jaaaaaaaaa, ale slodko!!!! a co na to tz? nie rozplakal sie?
nie ale widać było, że wzruszony
Cytat:
dżizas... mojej Mai też się dziś coś stało i tak daje po dupencji, że szok...
Cytat:

Cytat:
maz kupil nowe bebiko 1
kurcze, nie zauwazylismy ze powinna byc juz 2
a pewnie rachunku niet. bedzie dla psa najwyzej
przeciez mu nie zaswzkodzi jak zje...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 18:02   #774
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Jaki przystojny model
Stary 2013-06-27, 18:07   #775
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

cudownie prawda??? ja jak uslyszalam mama prawie sie poplakalam
prawda
Cytat:
i buuuuutyyyyyyy nie wyrzucaj mleka, na ile ci wystarcza? na kilka dni? to przeciez mu nie zaszkodzi

Cytat:
ale przystojniak
Stary 2013-06-27, 18:10   #776
treselle0
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Wierzysz, że mnie ciarki przeszły? Ale myślę, że taka bezczelna by nie była
Cytat:
O FUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJ J!
a czytałyście "Białą masajkę"?
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 18:14   #777
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
czytałam, ale co tam o cycach było?
Stary 2013-06-27, 18:24   #778
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
czytałam, ale co tam o cycach było?
'teściowa' tak uspokoiła jej dziecko gdy musiała gdzieś pojechać Swoją drogą fajnie się ją czytało
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 18:26   #779
pstryczek84
Zakorzenienie

tyle ze maly zjada 120 mleka (czyli 4 miarki) z kleikiem i to koniec dziennej porcji mm
wiec to nowe opakowanie starczy nam na pierdyliard dni
no i nie wiem

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Widzialyscie to?
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/p...il,1931726,229

Stary 2013-06-27, 18:26   #780
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Nie doczytałam co tam jest, ja bym dostała szału i więcej nie powiem bo mnie zbanują

Mamusie marzec/kwiecień 2014 na poczekalni... Która chce dołączyć?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości