Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-27, 20:56   #541
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaa i jeszcze 1 cieniutki całkiem z H&M różowy a druga strona biała w główki Hello Kitty
mam ten sam kocyk śliczniasty jest w wersji męskiej jest taki mocnoniebieski ze smerfami no ale dla naszych boskich córeczek różowy wymiata
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:57   #542
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja mam z 9
przebiłaś Kaśkę

ja do pupy kupię tylko ten linomag biało zielony, na początek nic więcej, się zobaczy
Stary 2013-06-27, 21:00   #543
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
przebiłaś Kaśkę

ja do pupy kupię tylko ten linomag biało zielony, na początek nic więcej, się zobaczy
No, ale ja mam po Edziku sporo
Dla niego miałam 6, a potem jeszcze dokupiłam

Też na początek Linomag ten planuję, ale też Sudocream (tyle, że ja mam w domu dla Edzika jeszcze ) jakby się odparzenia pojawiły.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:11   #544
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ja kupiłam takie dwie używki, ale są jak nowe: http://allegro.pl/koszulka-nocna-do-...351124339.html Podobno taki dekolt jest najwygodniejszy.
ostatnio wlasnie taka kupilam, bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Moi rodzice jutro wracają z wakacji.Znowu zaczynam przezywać,że będą lecieć samolotem...
moi jutro leca do francji i tez juz przezywam

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ale podobno pępuszek przy Octanisepcie lubi się ślimaczyć, a przy spirytusie szybciej odpada
ja u mlodej uzywalam octaniseptu i nic sie nie babralo, kikut odpadl chyba po tygodniu. tyle ze w szpitalu juz jej uchlastali tak ze kikucik mial chyba z centumetr ledwo, zadnych klamerek, zabaw w zawijanie w gaziki ani nic.

ja kocykow tez mam cala mase, nie dosc ze po Blance, to teraz kupilam chyba ze 4 czy 5 wiec mam ponad dyszke

slaby dzien dzisiaj mam. poszlam z rodzicami do sklepu jakies zakupy zrobic, bo auto u mechanika, a stwierdzilam ze sie przejde bo siedze w domu od niedzieli no wiec cala rodzinka sie wybrala, jak rumuny heh. no ale wychodzimy ze sklepu, a tu karetka, straz pozarna, policja ... okazalo sie ze jak tylko weszlismy do sano to byl wypadek koles wyjezdzajac z podporzadkowanej wymusil pierwszenstwo na jadacym na drodze z pierwszenstwem, piznal w niego i ten wylecial na pobocze wbijajac 14 latka w skrzynke telekomunikacyjna, chlopak zginal na miejscu to jakas masakra, tym bardziej jak sobie pomysle ze 5 min przed wypadkiem szlam tym chodnikiem z rodzicami i mloda w wozku...
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:17   #545
teacherka
Zakorzenienie

Jezuuuu, Bajka to jakaś masakr a

Matal, dzieki za opinie Cenę oczywiście pomylilam, bo 35 zł za 100 g (plus kosmetyczka i miniaturka 30g). a to Ty pisałaś o czymś na komary z Ziai? działa to? bo też w promocji m być... W ciąży dozwolone?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Tancerka, uwielbiam Smerfy, ale taki bardzo chlopięcy mi się też wydał ten kocyk, taki intensywnie niebieski. Szkoda,mogli parę Smerfetek dodać i byłoby uniseksowo :P

A u nas to Tżowi jakoś smutno było, że nic dla Zuzinki z HK nie mamy no to kupiliśmy choć kocyk
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:20   #546
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
slaby dzien dzisiaj mam. poszlam z rodzicami do sklepu jakies zakupy zrobic, bo auto u mechanika, a stwierdzilam ze sie przejde bo siedze w domu od niedzieli no wiec cala rodzinka sie wybrala, jak rumuny heh. no ale wychodzimy ze sklepu, a tu karetka, straz pozarna, policja ... okazalo sie ze jak tylko weszlismy do sano to byl wypadek koles wyjezdzajac z podporzadkowanej wymusil pierwszenstwo na jadacym na drodze z pierwszenstwem, piznal w niego i ten wylecial na pobocze wbijajac 14 latka w skrzynke telekomunikacyjna, chlopak zginal na miejscu to jakas masakra, tym bardziej jak sobie pomysle ze 5 min przed wypadkiem szlam tym chodnikiem z rodzicami i mloda w wozku...
masakra

Cytat:
Napisane przez teacherka;41534157 o czymś na komary z Ziai? działa to? bo też w promocji m być... W ciąży dozwolone?[COLOR=Silver
[/COLOR]
też tego używam i działa, nawet na mazurach przetestowane(to dla dzieci). Lekarza nie pytałam czy można ale przeciez to się nei wchłania a nei wyobrażam sobie być zeżartą przez komary
Stary 2013-06-27, 21:21   #547
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Jakaś masakra... Dziś koleżanka pisała, że jakieś 5 minut po tym, jak weszła do domu w płotek przed blokiem, gdzie stała z synkiem, wjechał samochód... Co prawda nikt nie zginął, ale samochód do kasacji, więc jakby tam została, to nic by z niej nie zostało...
A teraz Ty to piszesz...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 21:22   #548
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
koleżanki dziecko ma 4 miesiące i tydzien i już zakłada 68, dlatego zdziwiłam się, że któaś z Was(matko, nei pamiętam która) kupiłą letnie ubranko 68 z zamiarem noszenia w pszyłym roku rodzice dziecka wzrost mocno przeciętny
No i dlatego ja kupowałam kombinezon na 68. Spodziewamy się większej sztuki jednak. .. tz wielki od urodzenia, obecnie 2m wzrostu, ja to w ogóle z makrosomią się urodziłam więc to inna bajka ale obecne pomiary wróżą długie nogi podobno

Cytat:
w razie w będziesz zakładać na body

muszę kupić gładkie, białe body, z każdego rozmiaru po 2 szt by się przydało tylko ciężko takie znaleźć
H&m może?

BAJKA aż mnie ciary przeszły...:banghead :

Zaczęłam oglądać Sherlocka Holmesa na hbo ale coś mnie nie wzięło. .. a powinno bo lubię. .. ale teraz będzie powtórka prawa agaty na tvn7
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:24   #549
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Jezuuuu, Bajka to jakaś masakr a

Matal, dzieki za opinie Cenę oczywiście pomylilam, bo 35 zł za 100 g (plus kosmetyczka i miniaturka 30g). a to Ty pisałaś o czymś na komary z Ziai? działa to? bo też w promocji m być... W ciąży dozwolone?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Tancerka, uwielbiam Smerfy, ale taki bardzo chlopięcy mi się też wydał ten kocyk, taki intensywnie niebieski. Szkoda,mogli parę Smerfetek dodać i byłoby uniseksowo :P

A u nas to Tżowi jakoś smutno było, że nic dla Zuzinki z HK nie mamy no to kupiliśmy choć kocyk
AntyBzzz z Ziajki
Lekarza nie pytałam, ale skoro roczne dzieci mogą, a ja nie wdycham, a przed skórę przecież też jakoś bardzo nie wchłaniam, to myślę, że można
Działać działa, jak na moje potrzeby

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-27, 21:25   #550
passion80
Zakorzenienie

ale mnie koszmarna zgaga dopadła, aż boli
Stary 2013-06-27, 21:26   #551
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
ale mnie koszmarna zgaga dopadła, aż boli

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-27, 21:26   #552
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

Masakra

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:27   #553
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-

Fajny ten "Dobry rok"

palec mnie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii ;( Ten, z którego odrywałam pierścionek... Masakra...

Ja mam wszystkie body kolorowe... A fajną fotke widziałam, tzn. cały kolaż 12 fotek - co miesiąc robiona fotka dzidzi z cyferką na takim najzwyklejszym bodziaku Aż do roczku Może dokupię takie białe...

Zgagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.... Zuzince włoski rosną dzis intensywnie... Nie mam migdałów, nie mam rennie, mleko nie pomaga...
Stary 2013-06-27, 21:28   #554
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-

Boli mnie głowa
I poparzona ręka

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-27, 21:31   #555
ja :)
Zakorzenienie

Nie nadrabiam bo padam. Najpierw zakupy z mamą, później wyprowadzka młodszej siostry z mieszkania na czas wakacji, a na koniec wizyta u bratanka.
Maluch jest przeuroczy Śliczniutki, malutki i taaaaki kochany. Już ładnie się uśmiecha i gaworzy
I dostałam od szwagierki reklamówe czapeczek, bodziaków kopertowych i śpiochów po nim. Raz włożone i wyrósł ze wszystkiego, więc praktycznie jak nowe A 52 rozmiar nawet nietknięte bo długi się urodził.

Bajka, przeczytałam o tym wypadku - koszmar Współczuję, że musiałaś być świadkiem sytuacji i cieszę się, że Wam nic się nie stało..
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 21:32   #556
teacherka
Zakorzenienie

Chyba idę kąpu kąpu i lulu.... TŻ jutro do pracy, więc posiedzę z Wami w dzien

dobrej nocki!
Stary 2013-06-27, 21:34   #557
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

A propos komplementów dla ciężarnych to spotkałam dzisiaj moją szefową ☠☠☠☠olinę... dowiedziałam się ze mam pryszcze na czole (no mam prawda ale co z tego? Całą ciążę mam) i że mam duży brzuch jak na ten tydzień ciąży (powtarza się). Ale duży w porównaniu do kogo bo nie czaje powiedziałam jej tylko żeby się tym nie trapila bo wszystko jest wg lekarzy w normie a przytyłam 8 kg gdzie inni na tym etapie mają już ze 20. Piłam wyraźnie do niej bo wiem że przytyła w ciąży 30 z haczykiem nic nie kmentowała ale założę sie że będzie mnie jutro opisywać dziewczynom w pracy, nienawidzę francy... tak to jest jak się nie ma własnego życia to się żyje życiem innych. ..
Stary 2013-06-27, 21:40   #558
dirtymagic85
Zadomowienie

hej. mój zaje...sty humor z dwóch dni prysł.
a brat w nocy jedzie do Wwy i nad ranem wylatuje do USA na 3mce, matrwię się, nie lubię takich rozłąk z bliskimi

i tak jak passion, zgaga mnie dopadła niemiłosierna
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:41   #559
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
ale jakie powitanie będzie
Niom

matallewar A chociaż obejrzałaś?

Bajka..brrr...

Cytat:
Fajny ten "Dobry rok"
Fajny, fajny
I jeszcze do tego Ridleya Scotta

Cytat:
Chyba idę kąpu kąpu i lulu.... TŻ jutro do pracy, więc posiedzę z Wami w dzien

dobrej nocki!
Kolorowych snów
Ja chyba jeszcze coś sobie obejrzę i też odpływam Na razie komarowca włączyłam w sypialni, więc minie z pół godziny zanim komary się stamtąd wyniosą

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 21:43   #560
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie piżamy zamawiacie ? Chciałabym się już wstępnie rozeznać i lipa straszna na all. Tym bardziej, że ja bez spodenek na bank bym chciała. Tylko samą ,długą koszulę.
ja zamawiam w sklepie margot.krakow.pl
tanio i chyba spoko

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Wszyscy mężowie do mnie jadą?

A skąd jedzie?
i ja i ja i ja do ciebie jade
bede o 17 40 jutro

a tak w ogole to witam sie wieczorem, niedawno wrocilam.z.pracy . troche jestem zmeczona, jednak jeszcze czuje niedzielna akcje z IP i wiem ze musze sie oszczedzac. ale mialam wielu klientow wiec kaske na wyprawke zarabiam. jutro od rana w robocie i chcialabym zeby ktos za mnie umyl.wlosy i je ulozyl bo totalnie nie mam ochoty a odrost na pol metra.
zaraz bede miala ombre jak tak dalej pojdzie hehe

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:58   #561
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Ej ale mnie przypiliło... normalnie zjadłam dwie kanapki z pomidorem bo myślałam że padnę i dalej burczy
Stary 2013-06-27, 22:02   #562
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mam

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
matallewar A chociaż obejrzałaś?
Dobry rok? Nie, ja nie mam tv mam telewizor, ale nie jest podłączony do kabla, bo na kablu mam Internet

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
i ja i ja i ja do ciebie jade
bede o 17 40 jutro
Hihi, ja mam nadzieję o tej porze być co najmniej w. Częstochowie już

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-27, 22:04   #563
tassia
Zakorzenienie

dobra nie daje rady, zegnam sie z wyrka, dobrej nocy
piszczie duzo zebym miala co w pociagu jutro czytac bo sie zanudze
buziaki

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 22:07   #564
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
dobra nie daje rady, zegnam sie z wyrka, dobrej nocy
piszczie duzo zebym miala co w pociagu jutro czytac bo sie zanudze
buziaki
Ja też w łóżku leze i zaraz odplyne już...
Jestem za pisaniem sporo, będę w drodze czytać, jak zasięg złapie, bo to play i nigdy nie wiadomo

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-27, 22:30   #565
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
o cześć wróciłaś Martynka? czemu ja nic nie wiem? tzn wiedziałam, że babeczka ale imienia nie znałam.
wejdź sobie na norweską stronę h&m i lindexu bo wyprzedaże są nawet odkryłam dział h&m home a nie wiedziałam, że coś takiego istnieje btw fajne zakupy, na wózku się nie znam ale wygląda w porządku

Vea KALMARY, TAK!!! chcę na kolację chociaż mam też smaka na tego wspomnianego łososia wędzonego z musztardą miodową na chlebku z sezamem
też mam dziś gastro niesamowite, zjadłam dwa talerze leczo, jestem full a myślę o kolacji już
umknęło, bo nie pisalam jakie imię wybraliśmy
jutro sobie wejdę na stronke hm i lindexu
Narazie tak nawalają mnie żebra, że nie moge wysiedziec ide myju myju i spac...:/
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:01   #566
nena_milka
Wtajemniczenie

Chyba się witam w trzecim trymestrze nie jestem pewna od kiedy mi ten termin przesuneli ale przyjmuje że to dziś

Dobranoc
Stary 2013-06-27, 23:09   #567
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Hej kochane w nowym wątku !!

tu mniej więcej Was nadrobiłam jednak poprzedni wątek ma wiele do życzenia mam chyba połowe do nadrobienia, może dam rade :P ale to już nie dzisiaj,

Lola, matal, Aaamelkka, Diorisha, katarzyna, Madziuchna 27, paplinka83, misia 332, kahunia, Sylwia cypr, policzanka, rusałka, Samba, gargulek, motylek BARDZO BARDZO DZIĘKUJE ZA GRATULACJE ORAZ ZA WSZYSTKIE KCIUKI

jeśli kogoś ominęłam to przepraszam ale DZIĘKUJE wszystkim za kciuki i gratulację

kaska87 dziękuje za gratulacje i oczywiście że mi ulżyło nawet nie wiesz jak bardzo!! na razie mówie KONIEC nauko, nie mam kolejnych planów do nauki ale może kiedyś cos mi się odwidzi ? :P

Lola Tobie również dziękuje za gratulacje!! otóż moja obrona była mega stresująca, myślałam, że pójdzie nam szybciej ale niestety poszlo inaczej niż chciałam:/ otóż brali dwie osoby z mojej grupy i dwie z dziennych i od mojego recenzenta wiec zrobilo się zamieszanie:/ no ale byłam grubo za połowa ludzi do wejścia, straszny stres tyle czekac na swoja kolej! zazdroscilam ze moje koleżanki już miały to za sobą a ja wciąż czekam ;/ ale się udało co było dla mnie mega ulgą
jak weszłam miałam do losowania pytanie, widziałam numerki pytan ale ciężko było cos tam wyczytać ale pytanie sobie wybrałam w miare ok szybko odpowiedziałam nic nie dopytywali do tego pytania a później pytanie od promotora na które w miare odpowiedziałam trochę się dopytywał jakos poszlo ale najgorsze było pytanie od recenzenta :/ po prostu jak mi zadal pytanie to mi kopara opadła :| no ale mój promotor mi pomógł naprowadził musiał trochę wyciągać ale dałam rade jakoś ;p także mój promotor pomimo że przez cały okres seminariów itd. stresował nas mega i był wielkim chamem to na obronie okazał się mega w porządku!! i tylko dzięki temu że był taki fajny na obronie to mu zawdzięczam obronienie się :P ale gdybym tak miała jeszcze tydzień czasu to by mi na pewno poszło lepiej jednak już jestem po i odetchnęłam z ulgą teraz najważniejsza jest nasza dzidzia

a dzisiaj WIZYTAA....doczekać się nie mogę ale z drugiej strony boje się troszkę czy wszystko ok, czy nie zaszkodziłam maleństwu przez te wszystkie nerwowe dni no ale jakoś to będzie odezwę się wieczorkiem po wizycie
ah no to faktycznie emocje niezłe, jeszce raz brawo
ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze nasza recenzentka dala mojej kolezance 3,5 za prace i czekam na wyniki bo boje sie ze i mnie tak slabo ocenila, swoja droga dziwne, ze ocenila gorzej o promotorki
i teraz mam nerwa bo promotorka ostra i widac, ze ta recenzetka ostra i boje sie tej obrony eh

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Śpicie już ale pochwale się wynikami glukozy 73 a po 2 godzinach 89
także odetchnęłam

dzisiaj cały dzien spedzilam na sprztaniu chaty po remoncie, az usiadlam i tak zaczelo mnie na dole bolec ze wiedzialam, ze przegielam i wiem teraz ze faktycznie szorowanie podlog jest dobre przed porodem;p

w kazdym razie ide lulu bo padam na cycuchy
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 00:06   #568
kaska87
Zakorzenienie

a mnie ze snu wyrwała zgaga gigant teraz zasnąć nie mogę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 01:16   #569
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
A mi pani w aptece powiedziala ze w ciazy absolutnie nie uzywac bo ma sporo szkodliwych substancji i wchlania sie przez skore.

Dzis mialam wizyte. Maly w 3 tygodnie przybral 0.5kg (gdzie ja 1.5 - gdzie reszta? ) i teraz w 28tc wazy 1058g takze prosilabym o dopisanie na I stronie. No i kolejna wizyta 18 lipca godz. 14.00. Ciesze sie jak gwizdek bo ostatnio wazyl ponizej normy
Stary 2013-06-28, 05:04   #570
your Angel
czyli Endżi

Dzień dobry Podwojonym

Powiem Wam, że po tym jednym shocie Monuralu mój pęcherz ma się lepiej Nic nie boli, nie piecze, nie gna mnie do toalety co 5 minut. Dostałam jeszcze tablety dowcipne więc przez 10 dni będę aplikować
Na szczęście mój lekarz to poważny człowiek, dał zlecenia na wszystkie kolejne badania - w tym za 10 dni posiew żeby zobaczyć czy zapalenie się cofnęło. Mam do niego napisać sms z wynikami a on powie czy jest ok. A teoretycznie by nie musiał, bo wtedy już wypada "sądny lipiec" kiedy to nie ma kontraktu dla ginów...

Chyba sobie pójdę po bułkę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości