Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-27, 20:12   #3691
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
dzis bylismy u neuro. czekalismy na te wizyte od marca. mamy byc o 10:25, ale bylam tam przedwczoraj (mam szpital po drugiej stronie ulicy) i pytalam jak sprawa wyglada, bo chlop chcial byc z nami i chcialam wiedziec czy ma wziac urlop czy co
pani powiedziala zebysmy byli o 10:00, bo trzeba zalozyc karte, ale jestesmy pierwszymi zapisanymi pacjentami. przychodzimy dzis a pod gabinetem az czarno. i wszyscy chca byc przyjeci przed nami, bo przyszli o 8ej. a co mnie to obchodzi?! czekam od marca!!! mialam w kwietniu rozbic namiot pod szpitalem???? wszystkie te osoby liczyly, ze mimo braku miejsca/numeru doktorka ich przyjmie. OK, nie moja sprawa - dobra wola lekarza, ale dlaczego przede mna?!
No dokładnie!

Zeberka tyle że u mnie to było tak że jak ja weszłam do gabinetu to lekarka powiedziała moje imię i nazwisko i że ja mam wejść a facet do niej "teraz ja jestem ona niech poczeka"! Lekarka sama powiedziała do Niego że on ma wyjść bo teraz moja kolej!! A co mnie to obchodzi że przyszedł tyle wcześniej?? jak nie miał co robić w domu to przyszedł!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:15   #3692
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Wyczytałam, że becikowe jest 1.200 zł

Maj gat Pawlak jakie to zawiłe

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:19   #3693
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Wyczytałam, że becikowe jest 1.200 zł

Maj gat Pawlak jakie to zawiłe
A nie skończyło się jednak na 1000? Jak śledziłam to rok temu to Tusk się wypowiadał, ze "trzeba naprawić ten błąd" i zostało to odrzucone

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:27   #3694
fiolusiek
Zakorzenienie

Pani Skoro toleruje pozycję na brzuszku to połowa sukcesu.
Stasio teraz innej pozycji nie uznaje. Na rękach lubi być chwilę, zaraz się złości, bo chce na podłogę- turla się, czołga, obkręca, czworakuje, próbuje siadać w końcu otwiera szafki, szuflady, bawi się wszystkim..
A tak niedawno lewdo wytrzymywał kilka minut

Koocurek
Cieszę się, że Cię to uspokoiło.
A co do becikowego to my dostaliśmy, ale zasiłku rodzinnego już nie.
Z ubezpieczenia KRUSU też można dostać drugie becikowe
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:27   #3695
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A nie skończyło się jednak na 1000? Jak śledziłam to rok temu to Tusk się wypowiadał, ze "trzeba naprawić ten błąd" i zostało to odrzucone
Bardzo możliwe

Teraz pytanie z jakiego roku są brane dochody

Synuś
Stary 2013-06-27, 20:29   #3696
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz pytanie z jakiego roku są brane dochody
Na pewno z ubiegłego roku
Stary 2013-06-27, 20:35   #3697
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Stasio teraz innej pozycji nie uznaje.

hehe ktoras kiedys pisala (Flow?), że jej dziec nie lubil na brzuchu a jak polubil, to zobaczyla jak ciezko zmienia sie pieluche lezacemu na brzuchu dziecku

Kocurek, dopytaj czy Twoje miasto czegos "nie daje".
heh. my sie nie zalapalismy na zadne becikowe. z ubezpieczen dostalismy i tyle.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:39   #3698
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Pani Skoro toleruje pozycję na brzuszku to połowa sukcesu.
Stasio teraz innej pozycji nie uznaje. Na rękach lubi być chwilę, zaraz się złości, bo chce na podłogę- turla się, czołga, obkręca, czworakuje, próbuje siadać w końcu otwiera szafki, szuflady, bawi się wszystkim..
A tak niedawno lewdo wytrzymywał kilka minut

Koocurek Cieszę się, że Cię to uspokoiło.
A co do becikowego to my dostaliśmy, ale zasiłku rodzinnego już nie.
Z ubezpieczenia KRUSU też można dostać drugie becikowe
Piękne to co piszesz

Mój księgowy powiedział, ze musze poczytać w Intrenecie... wiec czytam

Księgowy zostanie oczywiście zmieniony

Czyli do becikowego i do rodzinnego składa się z 2012 roku tak?
Bo coś czytam, że z 2011, ale oczywiście różnie piszą

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:

hehe ktoras kiedys pisala (Flow?), że jej dziec nie lubil na brzuchu a jak polubil, to zobaczyla jak ciezko zmienia sie pieluche lezacemu na brzuchu dziecku

Kocurek, dopytaj czy Twoje miasto czegos "nie daje".
heh. my sie nie zalapalismy na zadne becikowe. z ubezpieczen dostalismy i tyle.

Moje cudowne miasto niczego nie daje..

Natomiast mam szanse załapać się na świadczenia..

Synuś
Stary 2013-06-27, 20:40   #3699
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
są już mamusie marcowe - nie wiem czemu płakać mi się chce..... chciałabym być już w ciąży, ale się boję i odkładam na grudzień z tego strachu
moja koleżanka z pracy wlaśnie zaciązyła i nie wiem jak dam radę jak jej brzuch zacznie rosnąć....
wiem co czujesz...

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
oczywiście Tż zrobił wojne!! bo jak przyszłam na poczekalnię i zapytałam który nr wszedł (siedziało 2ch facetów) to jeden z nich popatrzył i powiedział że nie wie bo nie idzie po kolei za nr i jest to wymieszane a na to Tż stwierdził że jak ta osoba wyjdzie z gabinetu to on wejdzie i zapyta który nr .... siedziemy i nagle Tż pyta gościa który ma nr a on mówi że 12! na co My w śmiech i mówimy że nie możliwe bo ja mam 12! a on chrzanić zaczął że tak mu żona powiedziała!! przyszedł jakiś starszy Pan i pyta który nr a więc z Tż mówimy że nie wiadomo bo panowie nie wiedzą i jak pani wyjdzie z gabinetu to zapytamy! a za chwilę ten uprzejmy oszustowaty pan pow że w gabinecie jest nr 11!!

Pow. Tż aby szedł do dyżurki i zapytał czy mam ubezpieczenie bo ostatnio były jaja i EWUŚ wyświetlił mnie na czerwono!
No i pani z gabinetu wyszła ja wstała a ten facet myk do gabinetu i zamknął drzwi! ja pani pytam który miała nr a ona że 11 no więc weszłam do gabinetu a pani dr mówi że ja mam wejść a facet siedzi ostro i się kłóci! Na co Tż kazał mu wyjść bo ja mam nr 12 i jest kolejka! a on chrzani że on już godzinę czeka na co pow że co mnie to interesuje jak obowiązują nr!! i kazał mi iść i czekać na poczekalni bo on był pierwszy!! Tż go zwyzywał aż facet wyszedł i pani dr powiedziała że tak się nie robi bo skoro sa nr to wchodzi się za kolejnością!! Podniósł Nam tylko ciśnienie!!
Wiecie....gdyby to był jakiś starszy dzidziuś itd to i owszem ja moge poczekać i niech wejdzie ale nie facet ok 40 letni i taki cyrk robi!!

Pani dr zobaczyła wyniki i powiedziała że mam za gęstą krew! mam brać witaminy typu falvit i ok 17 lipca zrobić jeszcze raz morfologię plus żelazo!
co za typ - ja też bym się kłóciła - jak nie ma co robić w domu to niech nie przychodzi wcześniej czyli acard w razie w. musisz brać i heparynę pewnie też a Ty w ostatniej ciąży brałaś heparynę??

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-06-27 o 20:42
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:42   #3700
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
co za typ - ja też bym się kłóciła - jak nie ma co robić w domu to niech nie przychodzi wcześniej czyli acard w razie w. musisz brać i heparynę pewnie też a Ty w ostatniej ciąży brałaś heparynę??
hmmm....no nic nie mówiła....acard zapodałam sobie już od wczoraj! DO @ będę brać
Nie brałam nic....

Ona to na podstawie wyników z krwi powiedziała że wychodzi jakbym miała za gęstą krew! ale że mam jeszcze powtórzyć i jak dalej to wyjdzie to będziemy myśleć co robić!

W tej ciąży też robiłam badania krwi i wyszły mi OK!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-27, 20:45   #3701
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm....no nic nie mówiła....acard zapodałam sobie już od wczoraj! DO @ będę brać
Nie brałam nic....

Ona to na podstawie wyników z krwi powiedziała że wychodzi jakbym miała za gęstą krew! ale że mam jeszcze powtórzyć i jak dalej to wyjdzie to będziemy myśleć co robić!

W tej ciąży też robiłam badania krwi i wyszły mi OK!
no bo jak masz gęstą krew to zakrzepy mogą się robić i źle może przecież dopływać ta krew do dziecka...

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:53   #3702
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
no bo jak masz gęstą krew to zakrzepy mogą się robić i źle może przecież dopływać ta krew do dziecka...
wiem wiem!!

w każdym razie będę to kontrolować! nie wiedziałam że na podstawie tych wyników krwi można to wykryć!! jestem w szoku! Bo wszystkie inne badania mi wyszły ujemne a z prostego banalnego badania krwi ona wywnioskowała takie coś!! Pójdę do Niej za miesiąc!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-27, 20:55   #3703
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz też tego doświadczam Trzeba czasem w locie ubierać
Jak Stasio tak się zachowywał u pediatry to on powiedział, że nie widzi, żadnego obniżonego napięcia u niego.
Stary 2013-06-27, 20:59   #3704
kooocur
Zakorzenienie

Agatka- po samej morfologii to stwierdziła?

Zeberka - czy ja mogę się wprosić na urodzinki?? Tyle będzie pysznego jedzonka

Synuś
Stary 2013-06-27, 21:17   #3705
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatka- po samej morfologii to stwierdziła?

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-27, 21:19   #3706
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:

ja juz Tosi z 5 razy tak pieluche zmienialam nie lubila na brzuchu a teraz przy kazdej okazji fik i na brzuszku ale tez nie za dlugo dzis bylo od rana lezenie na brzuszku, jednoczesnie z wierzganiem nozkami i spiewaniem aaaa aaaa aaa....

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:36   #3707
bacharybnik
Zadomowienie

Dawno nie zaglądałam do Was bo dzieci pochłaniają cały mój czas, potem Tż był w domu, po drodze jeszcze byłam chora.
Kamil mało przebywa w domu bo do 15:00 jest w przedszkolu potem jest na dworze. Z Tobiaszem spędzam cały dzień, jest bardzo absorbujący. Coraz więcej mówi (dużo więcej od swojej kuzynki, która jest rok starsza), chyba z milion razy na dzień słyszę "mama ...".

Dziękuję Dziewczyny, że pytacie

Co się stało, że Perse już rozpakowana?

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 21:54   #3708
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Becikowe przysługuje przy zarobkach do 1922 zł na osobe,
masz rację, doczytałam. wtedy kiedy ja brałam nie było ograniczeń.
Cytat:
heh. dla mnie kp jest w glowie. wiele zalezy od nastawienia. kazdy robi jak uwaza.

Cytat:
dzis bylismy u neuro. czekalismy na te wizyte od marca. mamy byc o 10:25, ale bylam tam przedwczoraj (mam szpital po drugiej stronie ulicy) i pytalam jak sprawa wyglada, bo chlop chcial byc z nami i chcialam wiedziec czy ma wziac urlop czy co
pani powiedziala zebysmy byli o 10:00, bo trzeba zalozyc karte, ale jestesmy pierwszymi zapisanymi pacjentami. przychodzimy dzis a pod gabinetem az czarno. i wszyscy chca byc przyjeci przed nami, bo przyszli o 8ej. a co mnie to obchodzi?! czekam od marca!!! mialam w kwietniu rozbic namiot pod szpitalem???? wszystkie te osoby liczyly, ze mimo braku miejsca/numeru doktorka ich przyjmie. OK, nie moja sprawa - dobra wola lekarza, ale dlaczego przede mna?!
i znów się zgadzam.
Cytat:
Dodatkowe ubezpieczenie w jak sensie? Tu nie chodzi o te filary
Dodatkowe ubezpieczenie na życie.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 22:18   #3709
Kubek29
Zadomowienie

Hej!
Jak mnie dzisiaj boli głowa. Podvzytywalam was ale nie miałam siły pisać.

Pani, super ze u Toresska ok.

Agatko, ale Ty nie masz gestej krwi
Miałas w tej ostatniej morfologii hematokryt jakos 43 % i to jest norma. Na pewno nie świadczy nadmiernym zagęszczeniu krwi.
Masz tylko ciut wiecej erytrocytow a przy tym inne parametry czerwonokrownkowe ciut niższe (mch, mchc, mcv) i tu jedno moze wynikać z drugiego i być związane z niedoborem żelaza (niewielkim). Dobrze ze powtórzysz morfologie i zrobisz badaniie poziomu żelaza moze to byc przejściowe po #.

Perse, nie poddaj sie. I nie wylewaj mleka! Toz to skandal
Sa i pojemniczki i woreczki do mrozenia. Twoje mleko dla Artusia to skarb, traktuj to jak lek nie jako zwykle "jedzenie".
I postaraj sie ściągać tylko do uczucia ulgi bądź tyle ile potrzebujesz zeby ewentualnie go dokarmic, ale nigdy do konca... bo utoniesz w mleku
I nie rezygnuj z przystawiania bo to krótka droga do zakończenia laktacji.
Początki sa ciężkie.. ale warto i Ty o tym wiesz
Zgracie sie, zobaczysz.

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-06-27 o 23:00
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:57   #3710
wieka22
Rozeznanie

cześć

Perse jak dobrze, że jesteście już w domuteraz tylko cieszyć się sobą i rosnąć

nie stresuj się karmieniem (pisze ta co się nie stresowałai pewnie niedługo znowu zacznie...)
dla mnie początek też był bardzo stresujący...potem poszło już z górki

Pamiętaj też, że im więcej odciągasz tym piersi więcej produkują, więc najlepiej odciągać tylko do "uczucia ulgi", Artur w końcu załapie rytm i sam zacznie robić za najlepszy laktatortak więc podłączam się pod rady Kubka

ja na początku byłam tak załamana karmieniem(Julek nie umiał pić bez kapturków, umiałam karmić tylko na leżąco, do tego ciągłe zastoje i zapalenia i "mądre" komentarze mam...)że już miałam rezygnować z kp...na szczęście miałam mądrą położną, która spokojnie mnie wysłuchiwała i uczyłaa najbardziej mnie przekonała do kp jak podliczyła mi koszt karmienia sztucznego(ceny mleka, sprzętu, czas na przygotowanie) a to już mnie zawsze przekona - taka materialistka ze mnie

Iza ufff cieszę, się że jest ok z Dzieciątkiem. Nie rozumiem tylko komentarza lekarza...chyba żadna mama nie jeździ na IP w celach rozrywkowych...

Pani ja słyszałam ten gruchot kamienia z Twojego sercacieszę się że wizyta pomyślna

Agatko a to była wizyta u lekarza ogólnego? czy do gina?
Ja też nie lubię tych kolejek...ludzie jakoś dziczeją w takich okolicznościach i włącza im się instynkt pierwotny
aaaa i trzymam kciuki za owocną owulację

Koocur a Ty jeszcze nie spakowana??? Marcelo główką w dół?

my po wizycie
Hrabinka główką w dół przygotowana do startuczyli jednak jak się chce to się można obrócić i po 36 tyg
waga ok 3200g
wszystko pozamykane, ale już od jutra zaczynamy z mężem mobilizację córy

nieśpię po nocach, bo mnie męczy zgaga...
po za tym smutno mi i się lękam

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 01:34   #3711
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie!

Zeberka tyle że u mnie to było tak że jak ja weszłam do gabinetu to lekarka powiedziała moje imię i nazwisko i że ja mam wejść a facet do niej "teraz ja jestem ona niech poczeka"! Lekarka sama powiedziała do Niego że on ma wyjść bo teraz moja kolej!! A co mnie to obchodzi że przyszedł tyle wcześniej?? jak nie miał co robić w domu to przyszedł!!
racja agatko
tyle, że ja kilka razy byłam w sytuacji, że lekarz przyjmował z opóźnieniem, ja czekałam i czekałam a przychodziły osoby spóźnione jeszcze bardziej niż lekarz i wchodziły

Cytat:
Zeberka - czy ja mogę się wprosić na urodzinki?? Tyle będzie pysznego jedzonka
zapraszam- tylko proszę zabrać krzesło

maksi- większość rzeczy sama robię, mięsa na zimno mam już w zamrażalce- robiłam przez weekend, swojszczyznę Tata przygotował przy świniobiciu i wędzeniu
właśnie skończyłam z Tz-etem piec blaty do ciast, przez dzień masy i jadą do lodówki- nic im nie będzie do niedzieli
w sobotę zrobię sałatki a obiad pewno Tata pomoże mi ugotować
Mama upiecze pasztet, Siostra w sobotę wieczorem pomoże posprzątać - na razie nie udziela się bo ma egzaminy, Brat powynosi co niepotrzebne z pokoju żebyśmy się pomieścili i poustawia stoły
jak na złość Tz-et po 2 tygodniach ojcowskiego w sobotę rano idzie do pracy i wraca rano w niedzielę
u nas msza jest o 9.30 więc po niej impreza zacznie się obiadem a goście pewnie będą do wieczora

Moja Kasia ma dzisiaj roczek
Tortem poczęstuję jak będzie gotowy
(Mama mi upiecze blaty- ja ubiorę)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 08:20   #3712
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
najbardziej mnie przekonała do kp jak podliczyła mi koszt karmienia sztucznego
nie powiem, że dla mnie to było bez znaczenia ze skąpstwa tak mi zależy na kp <przesadzam oczywiście>

no i dla gotowej Hrabianki

Stary 2013-06-28, 08:27   #3713
fiolusiek
Zakorzenienie

Zeberko to już roczek
Wszystkiego Najlepszego

Dla mnie najgorsze przy karmieniu mm jest mycie i wyparzanie butelek. Niby nie muszę już, ale nie umiem inaczej
Stary 2013-06-28, 08:33   #3714
pani22ka
Zakorzenienie

Pasiasta, sto lat dla Kasi!
alez zlecialo....

Stary 2013-06-28, 08:47   #3715
agatkaa1
Zakorzenienie

Kubek nie wiem ona mi tak powiedziała....że wynika z tego tak jakby krew była za gęsta....kazała brać witaminy i powtórzyć morfologie i żelazo....
Może być po #....bo w ciąży to ja miałam OK wyniki...chociaż zawsze te parametry MCH itd mam poniżej normy....

Perse początki sa trudne ale musisz walczyć!! Zaraz Artuś załapie wszystko!!

Wieka wizyta była u ogólnego
Ciesze się że wizyta udana!! Chyba bedziesz czekać na nowy wątek aby tradycja była zachowana

Zeberka bo jak ktoś nie umie walczyć o swoje to tak jest....nic na to nie poradzisz....ja też tak robiłam że zawsze czekałam na swoje....(nie mówię o kolejce do lekarza tylko ogólnie) ale teraz walcze o swoje bo dość tego dobrego!!
Wszystkiego dobrego dla KASI!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-28, 08:47   #3716
kooocur
Zakorzenienie

Zebereko sto latek dla Kasiuli!!!!!: roza:

Ja ciśnienie mam od rana podniesione- porozmawiałam z księgowym, któremu wyłożyłam warunki urlopów oraz becikowych

Tylko czemu to ja im płace a nie oni mi za takie informacje??:co nfused:

Wieka- nie spakowałam się, ale wszystko mam przygotowane

Tobą widzę, też rządzą emocje i hormony- ja też tak mam

No i coraz więcej i częściej boli mnie brzuch tak jak na @ czy to jakieś oznaki????:brzyd al:

Synuś
Stary 2013-06-28, 08:55   #3717
anitaxas
Zadomowienie

Cześć

Pani super że wczorajsza wizyta przyniosła dobre wieści. Brawa dla Michałka i jego rehabilitantki - Mamy

Kocurku,Wieka to już naprawdę tuż, tuż i nadejdzie ten Wielki Dzień

Agatko wszystkiego najlepszego w rocznicę ślubu!!! Miłości przede wszystkim

Zeberko samych cudowności dla Twojej Kasieńki

Dla mnie dzisiaj smutna data.. ale się trzymam i nie będę płakać.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 09:05   #3718
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Dla mnie dzisiaj smutna data.. ale się trzymam i nie będę płakać.
Anitko dziękuję Kochana! A Ciebie mocno przytulam i jestem z Tobą całym sercem!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-28, 09:11   #3719
maksikola
Wtajemniczenie

luddyy, ale pogoda

Kasieńko sto lat, sto lat

Wieka, koccurek odliczamy, coraz bliżej...

anita

Edytowane przez maksikola
Czas edycji: 2013-06-28 o 09:12
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 09:35   #3720
kooocur
Zakorzenienie

Agatka

p.s. jakby co, to będę do Ciebie pisać, bo neta w telefonie nie mam

Synuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości