![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() ![]() Mnie to drażni strasznie i nawet nie umiem z nią ćwiczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny patrzcie: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zabil...wiadomosc.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Grape, kurde, to musiałaś mieć niezłą przerwę, bo ja po miesiącu przerwy bez problemu robię level 1, traktuję jako rozgrzewkę przed 6w6p
![]() ![]() ale zrób ze mną całego Shreda ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Czytałam, brak słów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba nie bardziej niż Ewkowe:dasz radę, Twoje ciało może więcej niż mówi to Twój umysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaaa! to idę czytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzęsłam się bo mięśnie dostały wycisk ale teraz jest już ok a było ciężko bo było mi bardzo ciepło przy ćwiczeniach i dośc mocno się spociłam ale to pewnie przez to że mam ciepło w pokoju a jeszcze sobie drzwi zamknęłam na początku więc było mi po prostu duszno ![]() ![]() ![]() a w niedzielę TŻ mi cyknie fotki dla porównania przed i po shredzie którego planuje zrobić do końca ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze w temacie tej nauczycielki: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ia,336123.html
A w ogóle to dzień dobry ![]() Też powinnam dołączyć do ćwiczących, ale coś nie mogę się zebrać ![]()
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre motto na Shreda! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Zakorzenienie
|
Widziałyście te zaręczyny? http://www.joemonster.org/filmy/5371...alne_zareczyny
W Polsce też się da ![]() Kurde, to jest w ogóle beznadziejna sprawa, bo ja uważam, że zacieranie wyroków to coś dobrego ![]() Co nie zmienia faktu, że to, że ta kobieta uczy w szkole jest skandalem, bo mimo że wyrok się przedawnił, a ona przeszła "nawrócenie", to uważam, że kontaktu z dziećmi mieć nie powinna. Powinna mieć taki zakaz dożywotnio. Co innego prowadzić sklep, do którego czasem wejdzie dziecko, a co innego uczyć dzieci, opiekować się nimi. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() LOVE!!! Cytat:
Cytat:
![]() to okropne co ona zrobiła temu dziecku ![]() jakim cudem w ogóle wyszła tak wcześnie?!?!!? wszystko przychodzi w swoim czasie ![]() nie ma się co zmuszać na siłę, bo tylko możesz się zniechęcić.... malutkimi kroczkami ![]() wróciłam z masażu twarzy i kręgosłupa oraz maseczki algowej... było cudownie i odprężyłam się po tym wszystkim ![]() mama w pracy jakoś się trzyma, ale wczoraj było bardzo ciężko ![]() łącznie z rozmawianiem z dziadkiem w trumnie typu: "wygodnie Ci tutaj?" strasznie mi jej było żal i starałam się pomóc i wspierać jak tylko mogłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak mi przykro... wiem, co przechodzi Twoja mama, z moją było podobnie po śmierci babci... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
to jedź sama i powiedz mu potem co stracił ![]() dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
MBZ♥
|
Frezyjko
![]() I będzie zdecydowanie coś więcej ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Uważam że w przypadku takich zbrodni nie powinno mieć miejsce to zacieranie ![]() ![]() Swoją drogą niezły ma tupet taka krowa, że podjęła pracę z dziećmi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę relsku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
Naj, ciekawy sposób na zaręczyny, ale jakby mi coś takiego TŻ zgotował, to podczas "kontroli" by się we mnie lekko mówiąc zagotowało i nie sądzę, żebym się do końca cieszyła z takich zaręczyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Co do ćwiczeń, to ja w czerwcu odpuściłam, chodzę tylko na fitness (choć w ogóle nie powinnam, żeby wyleczyć te kolana). I od razu widać, jak się uwsteczniłam... Nie ćwiczę w ogóle rąk - bo na fitnessie mały nacisk na to jest, i przedwczoraj nie umiałam nawet pompki zrobić, gdzie trzaskałam bez problemu 12 jeszcze niedawno (ale damskich, żeby nie było, że taka himenka jestem
![]() Dziewczyny, robicie coś z soczewicy? Kupiłam jakiś czas temu dwie paczki i nie mam pojęcia po co - szukam przepisów w necie i nic mnie nie powala, a chce to zuzyc, bo mnie wkurza w szafce ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-06-28 o 12:31 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
ehhh alez wczoraj bylo cudownie z P.
![]() a teraz uciekam do pracy ![]() i widze, ze relacji Capri nadal nie ma ![]()
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
Hej,
właśnie wróciliśmy z zakupów - kupiliśmy tż buty do ślubu, zamówiliśmy koszulę, pasek, muszkę (ale nie wiemy jeszcze czy ona będzie), garnitur prawie wybrany (pewnie jutro kupimy) - zakupy udane ![]()
#3322 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziś się martwię, że Ewa T. zostanie zlinczowana za coś, za co odpokutowała. Była zbrodnia - była kara. Teraz powinno się ją oceniać za to, czy było moralne podjęcie przez nią nauki w szkole. Wyłącznie pod tym względem. A obawiam się, że ludzie zaczną ją linczować za morderstwo. Tak być nie powinno. w ogóle obstawiamy z lubym, że ta osoba, która dała cynk Szczygłowi, to siostra tego chłopca. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() P. ostatnio kupił soczewicę i też nie wiedzieliśmy, co z tym zrobił. Ugotowaliśmy garść, wyszedł cały garnek - masakrycznie pęcznieje! ![]() Cytat:
![]() Capri wzięła ślub i ma nas już w poważaniu ![]() ![]() Cytat:
![]() Melduję kolejny dzień ćwiczeń. Mam depresję - w ogóle nie czuję brzucha ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się też, czy nie zmienić sześciopaka na Killer ABS - ten ma ponoć trzy poziomy: hard, harder i awful ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno - mam wątpliwości, co zacząć po Shredzie. Wyjścia są dwa i długoterminowe. Albo Body Revolution, które trwa 3 miesiące i efekty są emejzing. Albo Insanity, które jest tak hard, że P. stwierdził, że nadaje się na trening dla żołnierzy ![]() ![]() Ale jestem nudna ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro idę na kolejną przymiarkę, bo oczywiście moja suknia nadal nie jest gotowa ![]() ![]()
![]() |
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do cwiczen to jest jeszcze jeden dlugoterminowy program P90X - moze temu sie przyjrzyj? Nie wiem jak sie ma do Insanity, ale moze akurat? ![]() Kupilam wiecej duperelkow slubnych, sprzedalam opaske i juz sie lepiej czuje co do calej mojej stylizacji brideowej ![]()
![]() |
#3326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, P90x zapomniałam o nim ![]() ![]() ![]() Poka duperelki ![]() Smerfi, jeszcze nie gotowa?! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
Kupilam swieczniki, ktore beda ustawione na naszym stoliku (nie mamy typowego brytyjskiego top table tylko tzw sweetheart table tylko dla mnie i dla A. W ten sposob moi rodzice beda siedzieli z goscmi z Polski a i A. mama bedzie siedziala ze swoim rodzenstwem). W ciagu dnia chyba beda w nich kwiatki - rozowe gozdziki
![]() ![]() ![]()
#3328 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najnowsza metamorfoza u Ewy (po kolei: Start, 3 miesiące, 6 miesięcy) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, widzialam wlasnie na fb! I to "tylko" 19 kg! jutro chyba podwojnego shreda walne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.