Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 10:43   #4351
shestiger
Rozeznanie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Marionette18- genialne!!
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:44   #4352
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
szczegolnie na rockowych koncertach, a najszczegolniej w glanach na plycie pod sceną

Bosz, muszę spowazniec teraz i wyhodowac nobliwe srebrne pasma we wlosach
jestem na 100000% przekonana, że Twoje dziewczynki chcą mieć fajową "szaloną" Mamusie a nie matrone z wyćwiczonym palcem wskazującym i siwymi włosami
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:44   #4353
lachryma
Zakorzenienie

dobra laski, spadam na zakupy, nie piszę, że nie macie szaleć ze spamem, bo wiem, że to niemożliwe
Stary 2013-06-28, 10:44   #4354
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
też by łam pewna, że jest blondynką, to pewnie przez avatar
EEE NO, PEWNIE ZE JESTEM BLONDYNKĄ-ŻYLETĄ Z AVATARA, ten kopciuszek na focie to tylko moja pomoc domowa
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:44   #4355
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Adaśką Mickiewiczową nie jestem:
'Dziabnij mnie, dziabnij mnie..ach kochanie moje'
Myślę, że powinnaś popracować trochę nad rymami
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
ooo dobrze, że mi przypomniałas, może bym mojemu Tżtowi coś kupiła??? bo broni się 11 licpa no ale z drugiej strony napisałam mu pracę, więć może wystarczy

Myślę, że to on powinien Ci coś kupić po obronie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:45   #4356
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:

A spacerek byl - ze dwie godzinki w parku, Lala zachwycona, ze oblecielismy wszystkie mozliwe place zabaw i fontanny . Royce prowadzi sie jakby mial wlasny magiczny naped. Jest ultra lekki, zwrotny, jedna reka nawraca, wjezdza na wysokie krawezniki i sunie po prostej jak zaglowiec. Na nierownosciach amortyzuje wszystkie wstrzasy dzieki zawieszeniu na pasach. Ludzie sie ogladaja za nami JEST BOSKI!!! Foty zalaczam

Widzialam go juz, kiedy polowalam na Rollsa - naprawde nie rozumiem, czemu nikt go nie kupil dotad . Ja sie nie czailam na niego tylko dlatego, ze nie przepadam za zawieszeniem na wahaczach - choc ogolnie to cudny jest

A ten maly ... juz widze siebie z Lilo w Rollsie i Lale obok z lalką w tym wozinku, jak sobie kroczymy alejką no ale coz skoro Lala woli hulajnogę, a ja poki co moge tylko w tenisowkach biegac (stopy jeszcze puchna ), wiec przy swoim Rollsie wygladam jak biedna pomoc domowa na spacerze z podopiecznymi

Jak ja sie ciesze, ze moje przyjaciolki wszystkie trzy sa bezdzietnymi z wyboru karierowiczkami, szwagierka podobnie, a z rodziny mam kontakt tylko z moim Tata i raz-dwa razy w roku z tesciami, ktorzy w swej zyciowej madrosci NIE wtracaja sie w nasze zycie. Oraz z bratem, ktory rowniez poki co bezdzietny karierowicz, a do tego dunski rezydent
no coś Ty? bez kapelusza wychodzisz na miasto??? wstydź się !!!

co do wózka to jakbym miała wolnego tysiaka to bym kupiła kusi mnie...
na mojej wiosce to bym zrobiła furrorę hehe

ja też mam mało znajomych, a rodzinka i to najbliższa... cóż... nikt nie odważy się prawić mi morały bo ostatnio to się dla nich źle skończyło
choć pewnie jakies próby ze strony teściów będą..

Super retro zdjęcia i jaka szczęściwa mamuśka
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:46   #4357
misiaczka555
Wtajemniczenie

Wróciłam z miasta, nóg nie czuje tak sie zlazilam. Wcinam resztke sałatki z kurczakiem i biorę sie obiad. U mnie dzis zupa kalafiorowa na drugie ziemniaki z koperkiem, jajko sadzone , sałata ze śmietaną i kefir

Idę nadrabiac

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 10:48   #4358
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
EEE NO, PEWNIE ZE JESTEM BLONDYNKĄ-ŻYLETĄ Z AVATARA, ten kopciuszek na focie to tylko moja pomoc domowa
Czyli to ty na tym zdjęciu? Aż sprawdziłam jakie masz włoski naprawdę i powiem ci, że zupełnie inaczej wyglądasz na zdjęciach w klubie
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:48   #4359
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo;41540365
mówiąc o lenistwie, po drugiej str ulicy stoją u mnie m.in. z truskawkami i wiecie jak sprawdziłam jaka cena - wzięłam tż lornetkę i już wszystko wiem :hahaha:[/QUOTE

Oliath

Super wyglądacie, a LILIA taka malutka w tym wozie i ta czapeczka z uszkami, normalnie miodzio

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
O

Prosze, dziabnij mnie moj mily, by sie skurcze pojawily

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
wiecie, że ponoć zlikwidowali już codzienną wieczorynkę dla dzieci o 19tej? świat schodzi na psy...
Szok

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
ja sie nie dziabie
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41540542]"Jak mamuśki zostaną dziabnięte wtedy dzieciaczki zostaną wypchnięte"

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Oliath nawet zdjęcia stylem retro Nie wiem czemu byłam pewna, że ty blondynką jesteś
Ja też jakoś miałam cię w głowie w wersji blond

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Kolcem jadowym dziabnij mnie Mily by sie na swiecie Malenstwa pojawily

albo

Kolcem jadowym dziabnij mnie Luby bys nie doczekal 42tygodnia mej zguby

Cytat:
'Dziabnij wreszcie mnie mój miły, by się jęki me skończyły'
:

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Dziś zaczęłam 39tc wg om

Czyli rozumię, że następny wątek nie będzie miał poważnego tytułu D\
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:48   #4360
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Oliath no zgadam się, Ty jak Ty, ale Lilka i jej bryka prezentuje się super!!!

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41540800]no coś Ty? bez kapelusza wychodzisz na miasto??? wstydź się !!!
[/QUOTE]

No przeca mowie, ze to pomoc domowa
Kubulek
Stary 2013-06-28, 10:49   #4361
magdalennne
Wtajemniczenie

Boszzzz moje mężu od 3 godzin próbuje mi zagrzać wodę i ciągle jest "letnia" Noż mnie coś trafi zaraz.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:49   #4362
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
powodzi sie ... masz służbe Ja myslalam, ze na avatarku to Ty, tylko przefarbowana na blond. To zdj., które dodałas w klubie i to na avatarku ... jakies podobne jestescie. Ale mam juz chyba 9/10 mózgu zbudyniale
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:49   #4363
Neni1984
Zakorzenienie

Dobra-dość tego spamiary okropne! Idę powiesić ostatnie pranie Młodego (niestety nie ma nic do prasowania), ogarnąć domek, siebie i skończyć obiad.

Na obiadek serwuję dziś sos żeberkowy+placki ziemniaczane
Stary 2013-06-28, 10:50   #4364
czarownica1
Zakorzenienie

ide pochodzić, cos porobić to może Syn się usunie z mojej wątroby i żeber bo nie wyrobie zaraz, sapie już na głos z tego bólu....
Stary 2013-06-28, 10:51   #4365
aremalgos
Rozeznanie

lece do sklepu i ogarnę obiad, dziś botwinka a na drugie ryba z ziemniorami z koperkiem i mizeria

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 10:52   #4366
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Też tak zareagowałam jak to przeczytałam
Stary 2013-06-28, 10:52   #4367
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli to ty na tym zdjęciu? Aż sprawdziłam jakie masz włoski naprawdę i powiem ci, że zupełnie inaczej wyglądasz na zdjęciach w klubie
No bo tam jestem piekna i zrobiona, z lokami i makijazem, a tu prawdziwie codzienna, z podkrazonymi oczyma, blada jak zombie i glupio wyszczerzona w tym sloncu a poza tym mam przyklapnieta fryzure i jestem niewyspana i niefotogeniczna, taka prawda
Kubulek
Stary 2013-06-28, 10:54   #4368
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wróciłam z miasta, nóg nie czuje tak sie zlazilam. Wcinam resztke sałatki z kurczakiem i biorę sie obiad. U mnie dzis zupa kalafiorowa na drugie ziemniaki z koperkiem, jajko sadzone , sałata ze śmietaną i kefir

Idę nadrabiac
Przepis poproszę
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:01   #4369
Rockyyy
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41540542]"Jak mamuśki zostaną dziabnięte wtedy dzieciaczki zostaną wypchnięte"

[/QUOTE]

Kapy regularnie dziabane-do porodu naszykowane

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dobra-dość tego spamiary okropne! Idę powiesić ostatnie pranie Młodego (niestety nie ma nic do prasowania), ogarnąć domek, siebie i skończyć obiad.

Ja zjadłam rosołek Tza z mega porcją pietruszki z własnej hodowli
A na drugie popoludniu robimy grilla jak nie bedzie padac bo ostatnio jestem żądna mięsa

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Ide chyba zaraz w kime.Pojadłam,czas na sjeste Najwyzje pójdzie wszystko w boczki. Się tam kiedyś zrzuci te schaby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 11:03   #4370
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:03   #4371
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Anulkaa witam w 40 tc

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja mogę się braciszkiem pochwalić maturę zdał
z tego co pamiętam matma 94, anglik 96, polski 76, infa trochę słabiej ale nie pamiętam ile
zrobił super prezent mamie na imieniny (w niedziele ma)
klask i:

Cytat:
mam się bać ?

Cytat:
26 lat ma i jest strasznie zarozumiała, a jak do nas przyjeżdżają to traktuje mnie " z góry". I jak tu lubić baby jak nijak idzie je pojąć
To Ty też spędzasz czas na kolanach, że daje radę patrzeć na Ciebie z góry

Cytat:
Skoro o wyprzedażach mowa, byłam wczoraj w H&M i te spodenki, które kooocurek pokazywała jeszcze nie są przecenione W ogóle mało rzeczy na promocji. To chyba znak, że trzeba się powstrzymać.
U nas też nie ma

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
mówiąc o lenistwie, po drugiej str ulicy stoją u mnie m.in. z truskawkami i wiecie jak sprawdziłam jaka cena - wzięłam tż lornetkę i już wszystko wiem

Cytat:
MARIONETTE, jestem za [B][I]Prosze, dziabnij mnie moj mily, by sie skurcze pojawily
Mnie też ten się podoba

Cytat:

Taa...

Kolcem jadowym dziabnij mnie Mily by sie na swiecie Malenstwa pojawily

albo

Kolcem jadowym dziabnij mnie Luby bys nie doczekal 42tygodnia mej zguby

Ja to sie w sumie ciesze, ze na kontrole jade bo tu sie dziwnie niebezpiecznie zaczyna robic
Teraz to juz naprawde zmykam

Cytat:

Idę myć włosy, bo siarę sobie robię

Siarę to już masz w cycach

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:05   #4372
sammi24
Zadomowienie

Oliath ja też bym się obejrzała za Wami, na 1000% oryginalność w 100%. A Lilo jak słodko śpi i rzeczywiście, drobna jesteś

Fiazo dla brata. I doszłam do wniosku, że muszę zainwestować w lornetkę

Cytat:
26 lat ma i jest strasznie zarozumiała, a jak do nas przyjeżdżają to traktuje mnie " z góry". I jak tu lubić baby jak nijak idzie je pojąć
To mi się przypomniało, jak bylismy na roczku córeczki znajomych i mieli taką parę wśród gości. Laska 26 lat, nie cierpi dzieci - zwłaszcza małych (po ch.. przychodziła na roczek), nie chce mieć swoich (ok, to jeszcze potrafię zaakceptować), a gdy mała, która obchodziła ten roczek podeszła do niej z balonikiem to ją odepchnęła i w ogóle, ta laska, jak się zmęczy w pracy, to w domu nie myśli po polsku tylko po francusku i po francusku do siebie mówi a ten jej facet zapatrzony jak w obrazek - a koleś całkiem normalny się wydawał, lubi dzieci, etc (ze względu na niego dostali zaproszenie na urodziny) i ta dziewczyna, to był taki wampir energetyczny, jeśli wiecie o co mi chodzi

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Ok, moje skromne pomysly ze slowem DZIABNAC

W kazda nocke sie dziabiemy-do porodu szykujemy!

Prosze, dziabnij mnie moj mily, by sie skurcze pojawily

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
wiecie, że ponoć zlikwidowali już codzienną wieczorynkę dla dzieci o 19tej? świat schodzi na psy...
nieładnie. Ale jak to...

Cytat:
ja sie nie dziabie
Ja też

Cytat:

właściwie na opakowaniu jest, że zrobię z tego konfiturę.. zwał jak zwał.. zeżre się
w każdym razie będzie to przetwór owocowy

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41540542]"Jak mamuśki zostaną dziabnięte wtedy dzieciaczki zostaną wypchnięte"[/QUOTE]

Cytat:

Adaśką Mickiewiczową nie jestem:
'Dziabnij mnie, dziabnij mnie..ach kochanie moje'
ładnie Dzoan ale nie rymuj już

Cytat:
Ja to sie w sumie ciesze, ze na kontrole jade bo tu sie dziwnie niebezpiecznie zaczyna robic
Teraz to juz naprawde zmykam
Trzymamy kciuki za Was

Cytat:
już lepiej

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
ooo dobrze, że mi przypomniałas, może bym mojemu Tżtowi coś kupiła??? bo broni się 11 licpa no ale z drugiej strony napisałam mu pracę, więć może wystarczy
To może niech on Ci coś kupi lepiej
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:08   #4373
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:
Myślę, że powinnaś popracować trochę nad rymami

Myślę, że to on powinien Ci coś kupić po obronie

eeee dobrze jest, dala rade

U mnie chyba na obiad jakas salatka bedzie brokulowa, moze z feta, moze nie wiem jeszcze z czym. W kazdym razie Tz miesa w piatek nie tknie, a salateczki lubimy sobie pojesc oboje

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:13   #4374
tweedledee
Zakorzenienie

o matko polko i wszyscy święci!

Rozumiem, że postawiłyście sobie za punkt honoru wykończyć wątek dzisiaj, right?

Tu jak tu, ale, żeby w klubie spamować? Żeby pomóc wam w podjęciu decyzji odnośnie wyrzucenia mnie z klubu pochwalę się, że nadrobiłam i znowu nie mam pomysłu na odpowiedzi jestem anty-cynamonką

Oliath w pierwszym momencie też myślałam, żeś wrzuciła zdjęcia z neta

I zmartwię cię, nie chodzi o to, że tak okropnie ci z macierzyństwem Tylko ty na prawdę jesteś kameleonem w tej kwestii, na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej
Stary 2013-06-28, 11:16   #4375
sammi24
Zadomowienie

http://allegro.pl/damski-zegarek-cas...329019237.html

Myślicie, że może być na prezent po obronie dla siostry? bo w tych pieniądzach bym się chciała zmieścić ale jeśli za lichy to szukam dalej
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:18   #4376
Marionette18
Raczkowanie

To ja spierniczam na to miasto, jak cos upoluje godnego uwagi to sie pochwale

Mam nadz ze zdaze wrocic, nim otworzycie nowy watek

gaduly

Sami zegarek ladny, przynajmniej ja bylabym zadowolona, prosty i przyjemny dla oka, bez zadnych udziwnien. Moj styl

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!

Edytowane przez Marionette18
Czas edycji: 2013-06-28 o 11:20
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:23   #4377
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Ja też
Ja też nie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/damski-zegarek-cas...329019237.html

Myślicie, że może być na prezent po obronie dla siostry? bo w tych pieniądzach bym się chciała zmieścić ale jeśli za lichy to szukam dalej
Ładny

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:26   #4378
Rockyyy
Zakorzenienie

Nie moge zasnąąąąąc :/ chyba poleze i jakies romansidło z biblioteki poczytam Tz lezy jak kocur przed tv.Ide po dokładke rosołku i do łozia.W sumie to ostatnie takie chwile

Iwonaaaaaaa
rodzisz????? Jeszcze Cię dziś nie czytałam.....
Stary 2013-06-28, 11:26   #4379
czarownica1
Zakorzenienie

wstawilam leczo, nie mam parowek ani kielbasy to z cycem zrobie.
Syn sie chwilowo usunał ale czuje ze sie znowu czai...
chwile posiedze i ide do garazu zrobic miejsce na pierdoły z salonu.

moja kicia za mna łazi i kusi do spania
nie dam sie!
Stary 2013-06-28, 11:27   #4380
iwona335
Zakorzenienie

jak tyle bedziecie spamowac,to ja szybciej urodze niz Was nadrobie
Rockyy i Anulka widze, że nie rodzicie beze mnie- macie szczescie pierwsze jak rano wstalam to pomyslalam o Was

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
polez posciemniaj i podjadaj coś dobrego )

ktg za tydz w czwartek WOW
ja tez mam za tydzien w czwartek ktg

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ja mam w poniedziałek, ale moja mama przepowiedziała mi, że nie pojadę. Wg jej "obliczeń" urodzę jutro na Piotra i Pawła.
za jutrzejszy porodzik

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
powiedzcie mi ekspertki czy jak w przepisie na placki z truskawkami mam jogurt naturalny a nie chce mi sie smigac do sklepu to moge uzyc smietany? :P
mozna dac kefir, maslanke, mleko, lub smietane- poszukaj innego przepisu jesli nie jestes pewna

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Pff, co za mąż! Odpisał, że mnie dziabnie pod warunkiem, że będę dla niego miła.
No nic, poświęcę się...
zastepujesz Margos??

Cytat:

Ja czasami muszę, bo jak kumple TŻ przychodzą ze "swoimi" to trzeba wziąć to na klatę Nie wszystkie są oczywiście do bani
Ale tupet niektórych panienek, fałszywość i kombinatoryka w myśleniu mnie powala i równocześnie zniechęca
A najbardziej nie lubię dziewczyn, które nie mają szacunku do siebie
Kolega TŻ opowiadał nam, że chciał zostawić swoją dziewczynę i doszło do momentu, w którym on mówi, że to koniec ich związku, a ona mówi "Ale ja cię kocham, nie zostawiaj mnie, zrobię ci loda", na co on w szoku "To zrób" i dziewczyna padła na kolana i zrobiła mu co trzeba .... No i nie miał serca jej zostawić- przecież taka dziewczyna to skarb
Kilka dni później byli u nas razem
pustak to jest aż niewyobrazalne

Cytat:

co Ty masz z tym sosem żeberkowym?? jakies zapasy w lodowce- czesto go jesz

Cytat:

Ja zjadłam rosołek Tza z mega porcją pietruszki z własnej hodowli
A na drugie popoludniu robimy grilla jak nie bedzie padac bo ostatnio jestem żądna mięsa

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Ide chyba zaraz w kime.Pojadłam,czas na sjeste Najwyzje pójdzie wszystko w boczki. Się tam kiedyś zrzuci te schaby
o tak mieso- to jest to czego nie moge sobie odmowic

Oliath: życze sobie takich córek i Twojego wygladu po 3 porodziku no i royc prezentuje sie pieknie
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości