Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 10:14   #4291
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
ależ tu dziś ę ą...zaraz LAchryma i inne (3) lasencje uciekną, że tu tak milutko:P:P a my tak sobie wyznajemy ta miłośc hehe
no właśnie widzę, że jakoś słodkopierdząco się zrobiło
Stary 2013-06-28, 10:16   #4292
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Kathe czyli fałszywy alarm był wczoraj

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Miałam całkiem niezłą noc, jak na teraźniejsze możliwości Zjadłam śniadanko, poodpisywałam na wszelkie maile, bo już się co niektórzy upominali smsami Teraz szybciutko Was nadrobię i trzeba działać.. Kupię te truskawy jakie by nie były. Słoiczki i żelfixy mam. Zrobię obiadek..mąż dzisiaj ciężki dzień w pracy ma, to niech choć smacznie zje..A na 17 z przyjaciółmi idziemy do znajomych, gdzie dostanę ciuszki dla Lola
Właśnie mi przypomniałaś, że śniło mi się nad ranem, że kupowałam jagody. I miałam je w słoiczki powkładać

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Hej

U mnie też dzisiaj lipna noc dzisiaj. W ogóle nie mogę spać od kilku dni. Hm możecie mi jakoś logicznie wytłumaczyć, jakim sposobem mój brzuch urósł przez tydzień o 7 cm? Mam równą stówę w pasie
Jadę z psem do weta, bo bardzo kuleje
Może dzidziol tak Ci się ułożył, że był bardziej wypięty i wyszło Ci 7 cm więcej? A co się stało pieskowi??

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Wysłałam mężowi sms z pytaniem czy dziś też zostanę dziabnięta, bo nie wiem czy oszczędzać siły na wieczór.

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

A najbardziej nie lubię dziewczyn, które nie mają szacunku do siebie
Kolega TŻ opowiadał nam, że chciał zostawić swoją dziewczynę i doszło do momentu, w którym on mówi, że to koniec ich związku, a ona mówi "Ale ja cię kocham, nie zostawiaj mnie, zrobię ci loda", na co on w szoku "To zrób" i dziewczyna padła na kolana i zrobiła mu co trzeba .... No i nie miał serca jej zostawić- przecież taka dziewczyna to skarb
Kilka dni później byli u nas razem
Boshe, (przepraszam) idiotka do potęgi gdzie się takie chowają
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:16   #4293
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
bo Ty masz to zjeść a nie patrzeć

super tekst
i jak zwykle za Was

pewnie się obroni, ale mimo wszystko za siostrę

ja mogę się braciszkiem pochwalić maturę zdał
z tego co pamiętam matma 94, anglik 96, polski 76, infa trochę słabiej ale nie pamiętam ile
zrobił super prezent mamie na imieniny (w niedziele ma)
jaki zdolniacha!!!!
U Was to rodzinne?

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:16   #4294
magdalennne
Wtajemniczenie

Rocky ile Laura waży?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:16   #4295
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
ja sie stram nie zadawać z taki fałszywimi ludzmi, nienawidze jak ktos kłamie i głupio kombinuje wolę mieć mnie znajomych ale prawdziwych
No ja sobie uswiadomiłam ze od tamtego roku po wszystkich naszych przejsciach niewiele ich zostało...tych prawdziwych .Ale wazne ze są
Cytat:
Napisane przez milka_krk Pokaż wiadomość
trudno sie wbic w watek, ale jestem z Wami na codzien I bardzo mocno trzymam kciuki za kazde kolejno pojawiajace sie Malenstwo. Zwlaszcza ze ja jestem w 38 tc, a tu nic - zadnych znakow na niebie by porod sie zblizal tym bardziej chetnie czytam ze wiekszosc z Was juz odczuwa skurcze .....
witaj
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
To Wam pisze co sie dzialo ...

Śniło mi sie ze brzuch mnie boli, spałam tak, aż wreszcie obudzilam sie o 3:30 i co... boli na serio. Na dole jak na okres, w krzyżu daje, że ho ho, wyżej też boli ... wstałam do łazienki, a tam ma wkładce taki śluz różowy z grutkami, mało tego .. no ale mysle czop, cholera rodze ... pranie nie dokonczone, miesiac przed terminem i tylko czulam ulge, ze mały gdzies ok 2,5 kg ma, a gin mówi, ze tyle to juz w miare jest.

No ale mysle trzeba to jakos zatrzymac, łyknełam jedna nospe forte i dwa magnezy forte i na lewy boczek, no i stoper w reku i mierze skurcze. Mialam takie nie regularne bo raz co 9 min. potem 25 i nic, potem to juz przez pewien czas nie wiedzialam czy to skurcz czy nie, bo mialam wrazenie ze boli non stop przez 20 min. A przeciez skurcz trwa krócej Potem czuje, ze chce mi sie 2, mdliło mnie, juz chciałam na IP jechac, ale przeszło, na szczescie Nie chce jeszcze rodzic, chce poczekac min do 10 lipca

No ale od 3:30 do prawi 6 sie mordowałam, szczególnie psychicznie, że to jeszcze nie czas ...

W poniedziałek mam wizyte, zobaczymy co i jak, leżę sobie, mam zamiar baaardzo dużo lezeć i tż drygować, bo ja musze jeszcze poczekać. A do skończonego 36 tc zeby sie waliło i paliło to NIE RODZĘ ! ! !
O kurde biedulkooo Zaciskaj nozki i odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A ja to się zastanawiam czy w ogóle mam coś dzisiaj zrobić oprócz obiadu
musisz poodpoczywac
Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Hej

U mnie też dzisiaj lipna noc dzisiaj. W ogóle nie mogę spać od kilku dni. Hm możecie mi jakoś logicznie wytłumaczyć, jakim sposobem mój brzuch urósł przez tydzień o 7 cm? Mam równą stówę w pasie
Jadę z psem do weta, bo bardzo kuleje
A co sie Pieskowi stało?
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Wysłałam mężowi sms z pytaniem czy dziś też zostanę dziabnięta, bo nie wiem czy oszczędzać siły na wieczór.
To wczoraj cos było?

My robilismy okłady z samca wczoraj dopołudnia ale OMG jak niekomfortowo!!! Nameczyłam sie
Cytat:

Ja czasami muszę, bo jak kumple TŻ przychodzą ze "swoimi" to trzeba wziąć to na klatę Nie wszystkie są oczywiście do bani
Ale tupet niektórych panienek, fałszywość i kombinatoryka w myśleniu mnie powala i równocześnie zniechęca
A najbardziej nie lubię dziewczyn, które nie mają szacunku do siebie
Kolega TŻ opowiadał nam, że chciał zostawić swoją dziewczynę i doszło do momentu, w którym on mówi, że to koniec ich związku, a ona mówi "Ale ja cię kocham, nie zostawiaj mnie, zrobię ci loda", na co on w szoku "To zrób" i dziewczyna padła na kolana i zrobiła mu co trzeba .... No i nie miał serca jej zostawić- przecież taka dziewczyna to skarb
Kilka dni później byli u nas razem
Stary 2013-06-28, 10:17   #4296
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Zaraz będziemy wymyślać nowe tytuły kolejnego wątku i sytuacja może się diametralnie zmienić
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:17   #4297
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Polowanie na czarownice się zaczęło w klubie
mam się bać ?
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 10:18   #4298
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
utłukę Cię zaraz

Wiecie co bo ja tu dziś z Wami padnę, a przecież muszę się odgruzować, co nieeee....:P

28.07.2013r.
Stary 2013-06-28, 10:18   #4299
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
jaki zdolniacha!!!!
U Was to rodzinne?
zdolny chłopak
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Rocky ile Laura waży?
Teraz to nie wiem, w 34 tc 2100 Ginek mówił ze dobije do 3 kg,moze do 3300 i nie bedzie duza.
Pytałam mojej mamy i ja i moj brat mielismy po 3300
Stary 2013-06-28, 10:19   #4300
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Zaraz będziemy wymyślać nowe tytuły kolejnego wątku i sytuacja może się diametralnie zmienić
może słowo klucz.....

DZIABNIĘCIE

28.07.2013r.
Stary 2013-06-28, 10:19   #4301
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
OMG... czy to jakas mloda cipcia czy starai glupia, ze tak ujme?
26 lat ma i jest strasznie zarozumiała, a jak do nas przyjeżdżają to traktuje mnie " z góry". I jak tu lubić baby jak nijak idzie je pojąć
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:19   #4302
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Teraz to nie wiem, w 34 tc 2100 Ginek mówił ze dobije do 3 kg,moze do 3300 i nie bedzie duza.
Pytałam mojej mamy i ja i moj brat mielismy po 3300
Twój brzuszek wydaje się taki duży, a ona malutka
Stary 2013-06-28, 10:20   #4303
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:

To ostatnio widziałam się z ciocią, którą uważałam za równą babkę, a ona na wszystkie moje poglądy miała swoje kontra i to niekoniecznie logiczne było
Mówię do niej, że planuję sama gotować dziecku jak przyjdzie czas wprowadzania pokarmów, a ona "A skąd wiesz, że dziecko będzie to jadło?" Ja jej na to, że COŚ jeść będzie musiało, a słoiczki chciałabym dawać od czasu do czasu tylko .... "Słoiczków nie można, bo jej koleżanka dawała i dziecko jest teraz strasznie chore, po szpitalach tylko jeżdżą! Od słoiczków takie chore"
"A te dzisiejsze mleko modyfikowane? Szok! Czego oni tam nie dodają! Świństwa same! Kiedyś to było prawdziwe mleko w proszku"
PRAWDZIWE mleko w proszku To przepraszam, wedlug ciotuni to masz na cycu do 18stki trzymac?
Cytat:
bo Ty masz to zjeść a nie patrzeć

super tekst
i jak zwykle za Was

pewnie się obroni, ale mimo wszystko za siostrę

z tego co pamiętam matma 94, anglik 96, polski 76, infa trochę słabiej ale nie pamiętam ile
Matma 94! Szacun

U mnie pod blokiem znowu kosza trawe Juz mam dosc tego terkotu od rana. W dodatku w klatce obok spoldzielnia remontuje lazienki i jest wiercenie ciagle, stukanie, pukanie i Bog wie co... Za 2 tyg zaczynaja u nas, wiec jesli Franek bedzie mial takie halasy w domu to chyba bedzie najszczesliwszym dzieckiem na swiecie wedlug dr KArpa

Chyba pozmywam gary i spierdzielam na miasto, popatrzec czy czegos ciekawego nie ma na wyprzedazach

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:21   #4304
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
haha masz racje
Cytat:
Wiecie co bo ja tu dziś z Wami padnę, a przecież muszę się odgruzować, co nieeee....:P
ja od godziny zbieram się do sklepu, ale boję się zaległości
Stary 2013-06-28, 10:21   #4305
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
utłukę Cię zaraz

Ty sie odgruzowujesz znowu?
szybko zarastasz
Stary 2013-06-28, 10:21   #4306
Rockyyy
Zakorzenienie

U mnie popadało,ochłodziło sie.Fajnie by sie rodziło w taką pogode

Tz sie nudzi,nie moze isc trawy kosic i co chwile mnie zaczepia. Jak dzis nie dojdzie do wybuchu to bedzie Święto

Ma ochote na rosołek,juz go nastawił.I jeszcze mu nalesniki po głowie chodzą.To kto tu jest w ciąży JA czy ON?
Stary 2013-06-28, 10:23   #4307
magdalennne
Wtajemniczenie

Skoro o wyprzedażach mowa, byłam wczoraj w H&M i te spodenki, które kooocurek pokazywała jeszcze nie są przecenione W ogóle mało rzeczy na promocji. To chyba znak, że trzeba się powstrzymać.
Stary 2013-06-28, 10:24   #4308
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Polowanie na czarownice się zaczęło w klubie

Cytat:
jaki zdolniacha!!!!
U Was to rodzinne?
raczej tak, choć są czarne owce
ogólnie jesteśmy bardzo ambitni choć leniwi

mówiąc o lenistwie, po drugiej str ulicy stoją u mnie m.in. z truskawkami i wiecie jak sprawdziłam jaka cena - wzięłam tż lornetkę i już wszystko wiem

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:24   #4309
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Ty sie odgruzowujesz znowu?
szybko zarastasz
nie no kapka juz gotow, teraz jeszcze to coś na łbie trzeba by podprasować ociupinkę, założyć sexy gacie koronkowe i jazda:P

28.07.2013r.
Stary 2013-06-28, 10:25   #4310
Oliath
Zakorzenienie

Nadrobilam po lebkach, ile moglam

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41538818]Oliath - no i gdzie zdjęcia Lilo w wózku??? już 10 rano i nic ??!!!
no nie mów tylko, że nie masz czasu

mam coś dla Ciebie
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=74[/QUOTE]
O Ty
Normalnie od 8 rano Lilo grala ze mna w nowa gre pt. wrzask-cycus-czkawka-wrzask-cycus-czkawka . Tak mi jej zal, gdy beczy, ze rzucam wszystko i lece. Ale butli nie dostala, za to kiedy ciagnela z lewej piersi, ja obrabialam laktatorem prawa i odwrotnie - i podawalam jej na biezaco, choc wiele tego nie bylo, moze marne 20 ml razem... ale zjadla, odbila i usnela w koncu ze smoczkiem . Ciezka jest walka o zwiekszenie laktacji
Normalnie siedze w pizamie w koniki morskie i nic nie mam zrobione w domu szooook.

A spacerek byl - ze dwie godzinki w parku, Lala zachwycona, ze oblecielismy wszystkie mozliwe place zabaw i fontanny . Royce prowadzi sie jakby mial wlasny magiczny naped. Jest ultra lekki, zwrotny, jedna reka nawraca, wjezdza na wysokie krawezniki i sunie po prostej jak zaglowiec. Na nierownosciach amortyzuje wszystkie wstrzasy dzieki zawieszeniu na pasach. Ludzie sie ogladaja za nami JEST BOSKI!!! Foty zalaczam
Cytat:

Karolajn te zgrubienia to może jakiś zastój? Żeby Ci się jakieś zapalenie nie zrobiło ...
Te kuleczki bardzo ladnie sie rozchodza jesli pomasowac podczas karmienia/ sciagania - a jak wtedy mleczko przyspiesza!
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41539001]patrzcie jaki wózek !!!
dół gondoli jest drewniany !!!

http://allegro.pl/szalowy-wozek-dzie...347859647.html

toż to istne dzieło sztuki !!![/QUOTE]
Widzialam go juz, kiedy polowalam na Rollsa - naprawde nie rozumiem, czemu nikt go nie kupil dotad . Ja sie nie czailam na niego tylko dlatego, ze nie przepadam za zawieszeniem na wahaczach - choc ogolnie to cudny jest

A ten maly ... juz widze siebie z Lilo w Rollsie i Lale obok z lalką w tym wozinku, jak sobie kroczymy alejką no ale coz skoro Lala woli hulajnogę, a ja poki co moge tylko w tenisowkach biegac (stopy jeszcze puchna ), wiec przy swoim Rollsie wygladam jak biedna pomoc domowa na spacerze z podopiecznymi
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
wow ... śliczny, nie wklejaj tu takich rzeczy bo Oliath wyda ostatnie pieniadze a kupi go

Oli mam nadzieje, że Cię nie uraziłam wczoraj, pisząć, że nie ładnie tak dreczyc ciezarowki z obwodem brzucha 100+. Oczywiscie to taki zarcik był. Jednak brzucha Ci zazdroszcze, i to nie na zarty. Też chciałabym taki miec chociaz ze 3 miechy po porodzie, bo tydzien po to marzenie raczej nie realne.
No cos Tyyyyyyyyyyyyyyy, nie wariatko, o co sie mam obrazac
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
i pewnie waży ze 3o kg
Wlasnie zaloze sie, ze nie one sa niesamowicie praktyczne, nawet zlozyc sie da w miare kompaktowo
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41538287]z tego co pamiętam, a mało pamiętam, chyba nie czułam...

wiecie co, po porodzie zaczną się super rady od wszystkich... od znajomych, rodziny itp.. się okaże, że większośc na wszystkim się zna i lepiej wie co naszemu dziecku potrzeba.. i to dotyczące wszystkiego od karmienia piersią lub nie, po to jak je ubierać, przewozić itd ...
jedno wyjście to zlewać zlewać i zlewać a jak sytuacja wymaga to czasem coś dosadnie powiedzieć... inaczej przy spadku hormonów i baby bluesie można się zaryczeć na amen

moja koleżanka opowiadała niedawno, że jak karmiła piersią to teściowa potrafiła podejść i ruszać jej piersią żeby mały lepiej ją złapał [/QUOTE]
Jak ja sie ciesze, ze moje przyjaciolki wszystkie trzy sa bezdzietnymi z wyboru karierowiczkami, szwagierka podobnie, a z rodziny mam kontakt tylko z moim Tata i raz-dwa razy w roku z tesciami, ktorzy w swej zyciowej madrosci NIE wtracaja sie w nasze zycie. Oraz z bratem, ktory rowniez poki co bezdzietny karierowicz, a do tego dunski rezydent
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4260_sepia2.jpg (205,6 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4263_sepia.jpg (123,8 KB, 88 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:25   #4311
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
mówiąc o lenistwie, po drugiej str ulicy stoją u mnie m.in. z truskawkami i wiecie jak sprawdziłam jaka cena - wzięłam tż lornetkę i już wszystko wiem
Grunt to mieć sposób
Stary 2013-06-28, 10:25   #4312
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Chyba pozmywam gary i spierdzielam na miasto, popatrzec czy czegos ciekawego nie ma na wyprzedazach
Skąd Ty masz werwę, by zapierdzielać na miasto?
Ja to co najwyżej mogę się pokulać po mieście jak mnie TŻ tam zawiezie ...

A co do brzucha - mi urósł z dnia na dzień o 3 cm Miałam 99 cm, a mam 102 cm - mierzyłam kilka razy w różne dni i nie chce wyjść inaczej
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:25   #4313
Marionette18
Raczkowanie

Ok, moje skromne pomysly ze slowem DZIABNAC

W kazda nocke sie dziabiemy-do porodu szykujemy!

Prosze, dziabnij mnie moj mily, by sie skurcze pojawily

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:25   #4314
lachryma
Zakorzenienie

wiecie, że ponoć zlikwidowali już codzienną wieczorynkę dla dzieci o 19tej? świat schodzi na psy...
Stary 2013-06-28, 10:27   #4315
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
może słowo klucz.....

DZIABNIĘCIE
mnie mąż SZTURCHA
Cytat:
26 lat ma i jest strasznie zarozumiała, a jak do nas przyjeżdżają to traktuje mnie " z góry". I jak tu lubić baby jak nijak idzie je pojąć
nie cierpie takich ,,dziuni"
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Twój brzuszek wydaje się taki duży, a ona malutka
A mnie sie wydaje mały.W szpitalu widziałam kobity na takim samym etapie co ja (wtedy byłam w 34tc) i mój był malusi.Naprawde są wieksze baniaki

Chyba ze Laura mocno urosła od tego czasu i nam niespodzianke szykuje io podchodzi do 3,5-4 kg
Stary 2013-06-28, 10:27   #4316
surka
Zakorzenienie

Cytat:

To ostatnio widziałam się z ciocią, którą uważałam za równą babkę, a ona na wszystkie moje poglądy miała swoje kontra i to niekoniecznie logiczne było
Mówię do niej, że planuję sama gotować dziecku jak przyjdzie czas wprowadzania pokarmów, a ona "A skąd wiesz, że dziecko będzie to jadło?" Ja jej na to, że COŚ jeść będzie musiało, a słoiczki chciałabym dawać od czasu do czasu tylko .... "Słoiczków nie można, bo jej koleżanka dawała i dziecko jest teraz strasznie chore, po szpitalach tylko jeżdżą! Od słoiczków takie chore"
"A te dzisiejsze mleko modyfikowane? Szok! Czego oni tam nie dodają! Świństwa same! Kiedyś to było prawdziwe mleko w proszku"
Szkoda, że nie jest tak domyślna i nie przechowałą ci :prawdziwego mleka w proszku):

Cytat:
b
Super wyniki

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
N
My robilismy okłady z samca wczoraj dopołudnia ale OMG jak niekomfortowo!!! Nameczyłam sie
Nie ma to jak zmęczyć się nic nie robiąc
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:27   #4317
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, moje skromne pomysly ze slowem DZIABNAC

W kazda nocke sie dziabiemy-do porodu szykujemy!

ja sie nie dziabie
Stary 2013-06-28, 10:27   #4318
dzoan
Zakorzenienie

Aż mi głupio, że tak byle jak nadrabiałam.. ale czuję, że czas mnie dzisiaj goni

To ja tak szybciutko gratuluję nowych tygodni.. (lachrymia, teso, skylie, fiazo, Anulka
teraz już wszystkie brzmią strasznie poważnie
No i zaciskam kciuki za wszelkie wizyty, konsultacje (Cynamonku
wszystkie laseczki po ciężkich nieprzespanych nocach

idzia jak opisujesz swoją noc, to mi się moja niedawna przypomina.. podobnie z tymi skurczami miałam.. i też momentami nieprzerwane, że nie wiedziałam jak liczyć i raz poniżej 10 min, a później 20kilka.. i się rozmyło.. To chyba jednak macica sobie ćwiczyła, jakieś przepowiadacze czy cuś..ale wierzę, że nieprzyjemne i się namęczyłaś..ja 2 godz się męczyłam.

Anulka życzę Ci, żeby Twoja mama miała rację, że to już jutro ten wielki dzień

fiazo kupiłam właściwie cukier żelujący z Diamant 1:1 i okazało się, że zwykłego cukru już nie trzeba dodawać. Chyab te 2:1, 3:1 wymagają cukru...ale ja tam się nie znam.. robię pierwszy raz dżemy.. choć właściwie na opakowaniu jest, że zrobię z tego konfiturę.. zwał jak zwał.. zeżre się

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:28   #4319
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:

dobreee
Stary 2013-06-28, 10:28   #4320
enlevee
Zakorzenienie

Oliath- wyglądacie nieziemsko z tym powozem Lilo
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości