|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hejka. Jak tu dzisiaj spokojnie
![]() My od 21 spaliśmy z synalem do 9;50 ![]() Tylko jedno karmienie o 7;50 i to sama mu dałam bo jeszcze spał ale skoro się obudziłam to zrobiłam papusiu
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
Dziewczyny, nadążyć za Wami nie idzie. Dwa dni mnie nie ma a tu aż 30 stron do nadrobienia. Pozdrowionka dla wszystkich! A my możemy się pochwalić, że jutro Martusia kończy 5 miesięcy a w buzi już dwa ząbki się świecą
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pięknie
|
|
|
|
|
#905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia- jak na moją 4 osobową rodzinę to jakieś 4-5 tysięcy mniej niż przez biuro
lot rezerwuje przez : http://www.ryanair.com/pl a hotel przez booking.com i oto cała filozofia |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo melduje ze zyje, ledwo ale zyje, wczoraj bylam tak skonaa ze o 21.30 juz spalam ;;] nie to ze obrona sie zbliza. Po nocach sni mi sie juz komisja ;]
sluchajcie, od pewnego czasu mam strasznie zatkane uszy.... juz kiedys pisalam, ( myje, zeby nie bylo :P ) mozna kupic jakies kropelki czy cos? bo wizyta dopiero po 2o lipca;]
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
meneq nie wiedzialam ale teraz juz wiem
![]() pstryczku nie zrobilam ale wiesz ja mam dodatkowe utrudnienie bo cora ze mna karmi takze wiesz
|
#910 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moze to wlasnie zabki dokuczaja bo tyle kupek i taka niespokojna co do chrzcin ja bylam w szoku bo tamten ksiadz powiedzial ze on mi nie moze nic powiedziec koperty wziac bo to tylko proboszcz sie zajmuje takimi sprawami, no ale skoro to jest przed bierzmowaniem i ja myslalam, ze bedzie ok, cieszylam sie, ze proboszcz uczy Dawida, bo bedzie widzial, ze to spokojny, cichy chlopak, a tu dzwonie i zonk i tak Natulenka bedzie miala dwie mamy chrzestne, moją kuzynkę 18 lat i meza najmlodsza siostrę 22 lata a jak do mojej kuzynki mowilam, ze chcialam zeby bylo tak tradycyjnie mama i tata chrzestny to Ona do mnie, ze jak chcę to Ona zalozy spodnie i bedzie za faceta robic, rozbawiła mnie tym i wiecie co dziewczyny mimo, ze do kosciola chodze od swieta, swoja droga jak Papiez zmarl chodzilam codziennie do kosciola do czasu pogrzebu i pozniej co roku w rocznice smierci, to bardzo boli mnie to, ze nie bede mogla przyjac oplatka za moją córcię, bo mamy tylko slub cywilny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() maz jak lezal w anglii w szpitalu to przynosili Mu menu co chce jesc i byly chyba 3 zestawy czy 4 do wyboru Cytat:
dziewczyny pisaly zeby nic nie dawac ale to ja bym sie zle czula a tak dalam hmmm nigdy? |
||||
|
|
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Debrah-jak z mamą? Wyjaśniłyście już sobie? Nie martw się kochana zawsze tak będzie że babcie będą wzajemnie o siebie zazdrosne,tylko szkoda od zawsze to się odbija na nas. Maluchna-miło że do naszajrzałaś. A Ola cudowna! Fewcia-miło czytać że u Was nocka już lepsza. oby tak dalejLady-mam nadzieję że Pietraszko znów będzie aniołkiem tak jak dawniej Słuchajcie byłam z Blanka u naszej pediatry i mówię jej co mi ta rehabilitantka powiedziała o stopach małej to ona mówi że ona nic nie widzi i że jakby miała szpotawe stopy to by miała wykrecone do wewnątrz a jej się tylko lekko paluchy odginaja do przodu i że to wystarczy masowąć,i że jak mnie to uspokoi to da mi skierowanie do ortopedy niech on się wypowie. Ja ogólnie nie lubię naszej pediatry bo jest taka sukowata trochę i nieczuła wobec dzieci ale jakoś specjalista chyba jest dobra. Na pieczątce też ma sto tytułów więc może jakas wiedzę ma. No i nie wiem czy po prostu ja sobie wmawiam już czy nie ale wolę wierzyć w jej opinię że Blanka jest zdrowa. W ogóle to byłam z szoku bo ona ani razu nie pisneła ,ba nawet się śmiała w głos do tej lekarki aż jej twarde serce zmiękczyła A waży 7300
|
|
|
|
#912 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a napisz jak to bedzie wygladalo bo z maluszkiem to chyba raczej spacery i plazowanie bo jak z biura sie jedzie to i wycieczki i zwiedzanie to razem w cenie a u Was jak to bedzie wygladalo? i w hotelu pelne wyzywienie? ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Uwaga chwale się
![]() Polecam skazowym mamom kp,bez mleka i jajek,a w smaku cudo! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz my jesteśmy tacy,że akurat plackiem leżeć nie lubimy
na miejscu planujemy pożyczyć auto i zwiedzać wyspę,tym bardziej,że już byliśmy tam i parę miejsc mamy obcykanych tam,gdzie autem nie wjedziemy to chusta da rade Leoś przyzwyczajony do podróżowania, mam nadzieję,że upał zniesie, wyjazd zaplanowaliśmy na wrzesień zatem liczę na niższe temperatury niż w szczycie sezonuhotel mamy tylko ze śniadaniem niestety, chętnie wzięłabym z obiadokolacją ale takie opcje są najcześciej w większych hotelach a my znaleźliśmy mały,kameralny apartamentowiec gotować na wyjazdach raczej nie zamierzam,w ciągu dnia będziemy się sałątką grecką żywić a Leoś na słoiczkach pewnie
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam jeszcze pisać, odebrałam wczoraj testy z krwi na skazę. I tak jak przypuszczałam, nic nie wykazały.
Gdzie jest Kija???? |
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze na uszy jest kołchowanie, ale tutaj byś musiała znaleźć gabinet, który to wykonuje
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova-to super wieści
Nie wiem czy wasza pediatra ma pojęcie ale mając tyle tytułów POWINNA. Marsi-ale wam zazdroszczę tej Krety ![]() No właśnie gdzie podziewa się Kija...
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wole nawet nie sprawdzać ile mam nadrabiania ![]() Chciałam się tylko przywitać na razie, dać znać że żyję Nie mam czasu za bardzo bo muszę się pomału szykować na wyjazd. Byłam dziś u gina po nowe tabletki bo już dawno piersią nie karmię. Przepisała mi Novynette, bierze któraś z Was takie? Byłam też w rossmanie. Kupiłam zapas mlek BD na wyjazd, słoiczki i inne rzeczy. Ojj dużo kasy tam zostawiłam Będę potem o ile Daria mi pozwoli.
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah-miałam już dawno pisać...
U nas też był problem z chrzestnym Jak byliśmy załatwiać i powiedziałam księdzu kto ma być rodzicami chrzt. To mi zakomunikował że następnym razem jak przyjedziemy z aktem urodzenia mamy ze sobą przywieźć kandydata na chrzestnego i jak on go zobaczy i skojarzy że chodzi do kościoła (a nie chodzi) to wtedy podejmie decyzję czy się zgodzi. Bo rodzice chrzestni mają być nie tylko wierzącymi ale i praktykującymi i dopóki nasze dziecko samo nie będzie mogło przyjmować opłatka to właśnie rodzice chrzestni mają do tego czasu to za niego robić. Ciężko było mi namówić brata żeby z nami wtedy pojechał bo wiedział że dostanie opierdziel. Ale jakoś jakoś się udało. Ksiądz oczywiście swoje pogadał ale że brat powiedział że był dwa tygodnie na pielgrzymce w częstochowie tak od razu temat był zmieniony i się zgodził. A jak jeszcze przed tym było to mówiłam mamie że najwyżej dwie chrzestne będą bo tak można to mi powiedziała że ja odmieniec jakiś jestem i wszystko robię inaczej jak inni i że nie może być dwóch facetów albo dwóch kobiet-ile ja musiałam się jej natłumaczyć wtedy że tak może być
|
#920 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Nawet wiem skad masz przepis sama dzis szukalam jakiegos na muffiny bo ciocia odwiedza. Wpisalam muffiny na mleku a wyskoczyl przepis bez
|
|
#921 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
ale tu ciiiiiiiiiisza
![]() maly mi zasnal wiec mam chwilke ![]() Cytat:
, dzielna damaa co do tych stopek... mi sie wydaje ze gdyby rzeczywiscie takie miala to od razu lekarz by zauwazyl, i Ty tez. a tak - widzialo ja pierdyliard razy kilku "specjalistow" i zaden tego nie zauwazyl wiec na moje oko wszystko jest ok Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
powoli kochani powoli, wystarczy dla wszystkich ![]() Cytat:
z jednej strony wiara w Boga, jakis mistycyzm, duchowe doznania a z drugiej surowe dupiaste zasady ktore utrudniaja ten kontakt z Bogiem tym, ktorzy naprade chca, czasem nawet potrzebuja bez sensu sa niektore te "ich" wymogi ![]() matka na komunii dziecka nie bedzie mogla przyjac oplatka bo jest po rozwodzie. lepiej zeby dziad lał ja i dziecko, nie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ile czasu jedziecie??Cytat:
![]() Dziś tak, ale Jej już kilka dni nie ma
|
||
|
|
|
#923 |
|
Wtajemniczenie
|
Fewciu i jak teraz z tą skazą będzie? Będziesz to jeszcze konsultować?
Ciekawe czy te wyniki miarodajne... Też tak myśle żeby mojej testy zrobić bo się zastanawiam co z tą skazą
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Zeżerło mi cytaty
Dziękujemy za i kciuki, noc po szczepieniu taka sama jak każda inna, Ola spala jeszcze jak wychodziłam rano ![]() Szajka, ja kupuje mleko BD Di jak dla mnie rewele- po bebiko kupa raz na 2-3 dni, po BD po dwie dziennie i to o stałych porach. I to nie jest zasługa stałych posiłków, bo mleko zmieniłam jeszcze przed rozszerzaniem diety. I już nie pamiętam... A! Maluchna Black, zazdroszczę też! Marsi i Nawijce gratuluje opanowania sztuki zasypiania ![]() Blogerko, mam nadzieję, że Borysek zacznie szamac znowu! Idę dalej nadrabiac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co alergolog po wywiadzie i ocenie skóry potwierdziła skazę, pediatra też miała takie podejrzenie, wobec tego chyba na razie nie będę konsultować. Póki jeszcze troszkę karmię, to będę trzymać dietę. Ale coś w tym jest, w tej skazie, bo jak podałam raz Małej NAN to strasznie ją zsypało. Testy chyba nie są więc miarodajne. Za małe te nasze dzieciaczki.
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Ale dziś tu pustki
![]() Dziewczyny jadę dziś do mamy, wracam pewnie w niedzielę, ale się cieszę No właśnie Kija coś zaginęła
|
|
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 |
|
Wtajemniczenie
|
Fewciu
![]() Marsi zazdraszczam ale mam nadzieję, że wakacje się udadzą ![]() Cała Wiecie jaki nr? gotuję sobie obiad i nagle... przyjechała moja siostra Pokaże Wam w k. za chwilkę foto Majusi w kiecuni na ślub mojej siostry i meeega mince z widocznymi ząbkami ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- ciekawe jak tam TZ Black? może pokażesz jakieś foto po fryzjerze? mama znalazła kieckę? |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie kilka godzin, wchodzę, a tu jakoś mało do nadrabiania
heloł cała ![]() edit. Już przeczytałam w k. co i jak...
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-06-28 o 15:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

zasnelismy o 8 i.....spalismy do 10!!!!!!!!!!!!!!

ale wiesz ja mam dodatkowe utrudnienie bo cora ze mna karmi takze wiesz
Ale swoją droga to dziwne że nie przyczepił się tego że nie ma bierzmowania tylko tego że nie chodzi do kościoła. Można być dobrym człowiekiem i katolikiem bez udawania wiary w kościele.

a Leoś na słoiczkach pewnie