Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 11:31   #901
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Hejka. Jak tu dzisiaj spokojnie

My od 21 spaliśmy z synalem do 9;50
Tylko jedno karmienie o 7;50 i to sama mu dałam bo jeszcze spał ale skoro się obudziłam to zrobiłam papusiu
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:36   #902
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello gadułki

moje dziecko już nie chce spać w dzień, spi po 20-40 minut góra a kiedyś 3-4 h potrafił, ech.....
dobrze,że nie marudzi a jest w humorku

zaczęłam gotować sama zupki- małemy smakują o wiele bardziej niż słoiczkowe

acha i chciałam się pochwalić,że zrobiłam rezerwację wakacji- lecimy na Krete ale nie przez biuro a na własną rękę
mam nadzieję,że finanse nie pokrzyżują naszych planów bo wiecie jak to z sianem czasem jest
Podziwiam i zazdroszczę. Ja to się boję pociągiem gdzieś w Polskę z dzieckiem jechać
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:44   #903
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Szaja ja też się dopisuję do eielbicielek mleka BD. Mam wrażenie, że jest lekkostrawne, takie idealne i no taniutkie. Porównuję do tego piekielnego NANa teraz. Także polecam.
A Wy wszystkie takie źle nastawione do NANa? U nas się sprawdzał i był OK. Zmieniliśmy na Gerbera tylko ze względu na cenę. 7 zł na paczce piechotą nie chodzi ;-)

Dziewczyny, nadążyć za Wami nie idzie. Dwa dni mnie nie ma a tu aż 30 stron do nadrobienia. Pozdrowionka dla wszystkich!
A my możemy się pochwalić, że jutro Martusia kończy 5 miesięcy a w buzi już dwa ząbki się świecą
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:45   #904
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello

A Wy wszystkie takie źle nastawione do NANa? U nas się sprawdzał i był OK. Zmieniliśmy na Gerbera tylko ze względu na cenę. 7 zł na paczce piechotą nie chodzi ;-)

Dziewczyny, nadążyć za Wami nie idzie. Dwa dni mnie nie ma a tu aż 30 stron do nadrobienia. Pozdrowionka dla wszystkich!
A my możemy się pochwalić, że jutro Martusia kończy 5 miesięcy a w buzi już dwa ząbki się świecą

no pięknie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:23   #905
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Jadłyście biedronkowe paluszki z nadzieniem paprykowo-serowym? pyyyyszne....
przeczytałam "pieluszki"

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko - nie chce zapeszac, ale musze......chyba zle diabelki wrocily nam naszego Pietraszka!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Po pobudce o 6,30 przez cholerny budzik mojego malza zasnelismy o 8 i.....spalismy do 10!!!!!!!!!!!!!! tu z kolei obudzil nas kurier z Holle :P
Maly lezy w lozeczku i bawi sie kwadratowym krolikiem od 15 min <3
Obym nie zapeszyla

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
hello gadułki

moje dziecko już nie chce spać w dzień, spi po 20-40 minut góra a kiedyś 3-4 h potrafił, ech.....

acha i chciałam się pochwalić,że zrobiłam rezerwację wakacji- lecimy na Krete ale nie przez biuro a na własną rękę
mam nadzieję,że finanse nie pokrzyżują naszych planów bo wiecie jak to z sianem czasem jest
Ale super! Trudno zorganizować saemu takie wakacje??? Możesz powiedzieć jak to wygląda finansowo???

Cytat:
Hello

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:27   #906
marsi11
Zakorzenienie

Fewcia- jak na moją 4 osobową rodzinę to jakieś 4-5 tysięcy mniej niż przez biuro
lot rezerwuje przez :
http://www.ryanair.com/pl

a hotel przez booking.com

i oto cała filozofia
Stary 2013-06-28, 12:31   #907
Delicjanka
Zakorzenienie

Hejo melduje ze zyje, ledwo ale zyje, wczoraj bylam tak skonaa ze o 21.30 juz spalam ;;] nie to ze obrona sie zbliza. Po nocach sni mi sie juz komisja ;]

sluchajcie, od pewnego czasu mam strasznie zatkane uszy.... juz kiedys pisalam, ( myje, zeby nie bylo :P ) mozna kupic jakies kropelki czy cos? bo wizyta dopiero po 2o lipca;]

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:41   #908
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Fewcia- jak na moją 4 osobową rodzinę to jakieś 4-5 tysięcy mniej niż przez biuro
lot rezerwuje przez :

i oto cała filozofia
to faktycznie jest różnica
dziękuję
Stary 2013-06-28, 12:43   #909
eff8
Zakorzenienie

meneq nie wiedzialam ale teraz juz wiem

pstryczku nie zrobilam ale wiesz ja mam dodatkowe utrudnienie bo cora ze mna karmi takze wiesz w takim razie jutro postaram sie zrobic

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:45   #910
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Hej

Lady współczuję nocy. Kiedy te dzieci się unormuja?

Wisienko powodzenia!

Szaja super że z Dorotka wszystko dobrze. Jesteś mądra kobieta więc na pewno znajdziesz złoty środek przy kp.

Sarah tak mi przykro. Szkoda strasznie tego chłopaka Ale swoją droga to dziwne że nie przyczepił się tego że nie ma bierzmowania tylko tego że nie chodzi do kościoła. Można być dobrym człowiekiem i katolikiem bez udawania wiary w kościele.

co do Blaneczki to oby już tylko było coraz lepiej
moze to wlasnie zabki dokuczaja bo tyle kupek i taka niespokojna

co do chrzcin ja bylam w szoku bo tamten ksiadz powiedzial ze on mi nie moze nic powiedziec koperty wziac bo to tylko proboszcz sie zajmuje takimi sprawami, no ale skoro to jest przed bierzmowaniem

i ja myslalam, ze bedzie ok, cieszylam sie, ze proboszcz uczy Dawida, bo bedzie widzial, ze to spokojny, cichy chlopak, a tu dzwonie i zonk

i tak Natulenka bedzie miala dwie mamy chrzestne, moją kuzynkę 18 lat i meza najmlodsza siostrę 22 lata

a jak do mojej kuzynki mowilam, ze chcialam zeby bylo tak tradycyjnie mama i tata chrzestny to Ona do mnie, ze jak chcę to Ona zalozy spodnie i bedzie za faceta robic, rozbawiła mnie tym

i wiecie co dziewczyny
mimo, ze do kosciola chodze od swieta, swoja droga jak Papiez zmarl chodzilam codziennie do kosciola do czasu pogrzebu i pozniej co roku w rocznice smierci, to bardzo boli mnie to, ze nie bede mogla przyjac oplatka za moją córcię, bo mamy tylko slub cywilny

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
wisienko jak ja sobie przypomnie piatek przed moim weselemu.......... to byla istna masakra mialam wszystkie dosc ale w sobote bylo juz wszytsko super

fewciu to dobrze u was lepiej, moim zdaniem to ta skaza Blanke tak męczyła, teraz dostała odpowiednie mleczko i będzie coraz lepiej

Do wieczorengo karmienia dodaje kleik ale Bartuś i tak budzi się na karmienie około 3 - 4 w nocy i nie wiem czy nie potrzebnie go nim nie zapycham jak on i tak chce jeść ( jak nie podawałam kleiku też budzi się w tych samych godzinach ),czy wasze dzieci śpią dłużej po kleiku?

Lece ogarnąć butelki i poprasować pieluchy bo juz nie mamy żadnej - wczoraj znowu tak ulewał. Czy wasze dzieci jeszcze ulewaja?
moja czasami jak za duzo zje to chlusnie jej az na podloge i zazwyczaj jest to wtedy kiedy juz ubrane obie na spacer jestesmy i ona wtedy na mnie i na siebie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tak na szybko bo muszę Wam cos napisać. Jesteśmy w tutejszym szpitalu bo mamy badanie krwi i oddział wygląda jak wielki plac zabaw. Zabawki z każdego rodzaju, , płaski tv gdzie lecą bajki a obok konsola z grami. Dzieciom napewno tutaj się nie nudzi.
A i dla każdego dziecka podczas badania jest oddzielna pani która zabawia, zagaduje, śpiewa żeby odwrócić uwagę dziecka.

Lepiej nie będę porównywać do oddziału na którym lezelismy w Pl.
rewelacja, oby wszystko bylo dobrze

maz jak lezal w anglii w szpitalu to przynosili Mu menu co chce jesc i byly chyba 3 zestawy czy 4 do wyboru

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej!
mlody zjadl pyte, nie cala no ale najwazniejsze ze zjadl
dzis zaczelam wprowadzac glutena
kurde, kiedys nie bylo slychac o jakiejs expozycji, dawalo sie nam w lape pajde chleba i hulaj dusza a dzis
daje rano do mm plaska lyzeczke mannej z bobovity, chyba nie zaszkodze

o to ciulas!
a 50 to max!

>
nie chcial nic

dziewczyny pisaly zeby nic nie dawac ale to ja bym sie zle czula a tak dalam

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
nooo ciekawe czy u nas kiedyś tak będzie?
hmmm nigdy?
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:52   #911
Lenova
Wtajemniczenie

Witam

Debrah-jak z mamą? Wyjaśniłyście już sobie? Nie martw się kochana zawsze tak będzie że babcie będą wzajemnie o siebie zazdrosne,tylko szkoda od zawsze to się odbija na nas.

Maluchna-miło że do naszajrzałaś. A Ola cudowna!

Fewcia-miło czytać że u Was nocka już lepsza. oby tak dalej

Lady-mam nadzieję że Pietraszko znów będzie aniołkiem tak jak dawniej

Słuchajcie byłam z Blanka u naszej pediatry i mówię jej co mi ta rehabilitantka powiedziała o stopach małej to ona mówi że ona nic nie widzi i że jakby miała szpotawe stopy to by miała wykrecone do wewnątrz a jej się tylko lekko paluchy odginaja do przodu i że to wystarczy masowąć,i że jak mnie to uspokoi to da mi skierowanie do ortopedy niech on się wypowie.
Ja ogólnie nie lubię naszej pediatry bo jest taka sukowata trochę i nieczuła wobec dzieci ale jakoś specjalista chyba jest dobra. Na pieczątce też ma sto tytułów więc może jakas wiedzę ma. No i nie wiem czy po prostu ja sobie wmawiam już czy nie ale wolę wierzyć w jej opinię że Blanka jest zdrowa.

W ogóle to byłam z szoku bo ona ani razu nie pisneła ,ba nawet się śmiała w głos do tej lekarki aż jej twarde serce zmiękczyła
A waży 7300
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:55   #912
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hejo melduje ze zyje, ledwo ale zyje, wczoraj bylam tak skonaa ze o 21.30 juz spalam ;;] nie to ze obrona sie zbliza. Po nocach sni mi sie juz komisja ;]

sluchajcie, od pewnego czasu mam strasznie zatkane uszy.... juz kiedys pisalam, ( myje, zeby nie bylo :P ) mozna kupic jakies kropelki czy cos? bo wizyta dopiero po 2o lipca;]
Cytat:
hello gadułki

suuuper

a napisz jak to bedzie wygladalo bo z maluszkiem to chyba raczej spacery i plazowanie

bo jak z biura sie jedzie to i wycieczki i zwiedzanie to razem w cenie
a u Was jak to bedzie wygladalo?
i w hotelu pelne wyzywienie?

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam

Debrah-jak z mamą? Wyjaśniłyście już sobie? Nie martw się kochana zawsze tak będzie że babcie będą wzajemnie o siebie zazdrosne,tylko szkoda od zawsze to się odbija na nas.

Maluchna-miło że do naszajrzałaś. A Ola cudowna!

Fewcia-miło czytać że u Was nocka już lepsza. oby tak dalej

Lady-mam nadzieję że Pietraszko znów będzie aniołkiem tak jak dawniej

Słuchajcie byłam z Blanka u naszej pediatry i mówię jej co mi ta rehabilitantka powiedziała o stopach małej to ona mówi że ona nic nie widzi i że jakby miała szpotawe stopy to by miała wykrecone do wewnątrz a jej się tylko lekko paluchy odginaja do przodu i że to wystarczy masowąć,i że jak mnie to uspokoi to da mi skierowanie do ortopedy niech on się wypowie.
Ja ogólnie nie lubię naszej pediatry bo jest taka sukowata trochę i nieczuła wobec dzieci ale jakoś specjalista chyba jest dobra. Na pieczątce też ma sto tytułów więc może jakas wiedzę ma. No i nie wiem czy po prostu ja sobie wmawiam już czy nie ale wolę wierzyć w jej opinię że Blanka jest zdrowa.

W ogóle to byłam z szoku bo ona ani razu nie pisneła ,ba nawet się śmiała w głos do tej lekarki aż jej twarde serce zmiękczyła
A waży 7300
super wiadomosc
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:58   #913
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Uwaga chwale się
Polecam skazowym mamom kp,bez mleka i jajek,a w smaku cudo!

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1372417127764.jpg (137,4 KB, 28 załadowań)
Stary 2013-06-28, 13:02   #914
marsi11
Zakorzenienie

wiesz my jesteśmy tacy,że akurat plackiem leżeć nie lubimy
na miejscu planujemy pożyczyć auto i zwiedzać wyspę,tym bardziej,że już byliśmy tam i parę miejsc mamy obcykanych
tam,gdzie autem nie wjedziemy to chusta da rade Leoś przyzwyczajony do podróżowania, mam nadzieję,że upał zniesie, wyjazd zaplanowaliśmy na wrzesień zatem liczę na niższe temperatury niż w szczycie sezonu
hotel mamy tylko ze śniadaniem niestety, chętnie wzięłabym z obiadokolacją ale takie opcje są najcześciej w większych hotelach a my znaleźliśmy mały,kameralny apartamentowiec
gotować na wyjazdach raczej nie zamierzam,w ciągu dnia będziemy się sałątką grecką żywić a Leoś na słoiczkach pewnie
Stary 2013-06-28, 13:04   #915
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Miałam jeszcze pisać, odebrałam wczoraj testy z krwi na skazę. I tak jak przypuszczałam, nic nie wykazały.

Gdzie jest Kija????
Stary 2013-06-28, 13:06   #916
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ja używałam do uszu OlivoCap i dobrze się spisywało, a koszt w normie
Najlepsze na uszy jest kołchowanie, ale tutaj byś musiała znaleźć gabinet, który to wykonuje
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 13:11   #917
mala_19kw
Zakorzenienie

Lenova-to super wieści
Nie wiem czy wasza pediatra ma pojęcie ale mając tyle tytułów POWINNA.

Marsi-ale wam zazdroszczę tej Krety

No właśnie gdzie podziewa się Kija...
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-28, 13:21   #918
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej
Wole nawet nie sprawdzać ile mam nadrabiania
Chciałam się tylko przywitać na razie, dać znać że żyję
Nie mam czasu za bardzo bo muszę się pomału szykować na wyjazd. Byłam dziś u gina po nowe tabletki bo już dawno piersią nie karmię. Przepisała mi Novynette, bierze któraś z Was takie?
Byłam też w rossmanie. Kupiłam zapas mlek BD na wyjazd, słoiczki i inne rzeczy. Ojj dużo kasy tam zostawiłam
Będę potem o ile Daria mi pozwoli.
Stary 2013-06-28, 13:21   #919
mala_19kw
Zakorzenienie

Sarah-miałam już dawno pisać...
U nas też był problem z chrzestnym
Jak byliśmy załatwiać i powiedziałam księdzu kto ma być rodzicami chrzt. To mi zakomunikował że następnym razem jak przyjedziemy z aktem urodzenia mamy ze sobą przywieźć kandydata na chrzestnego i jak on go zobaczy i skojarzy że chodzi do kościoła (a nie chodzi) to wtedy podejmie decyzję czy się zgodzi. Bo rodzice chrzestni mają być nie tylko wierzącymi ale i praktykującymi i dopóki nasze dziecko samo nie będzie mogło przyjmować opłatka to właśnie rodzice chrzestni mają do tego czasu to za niego robić.

Ciężko było mi namówić brata żeby z nami wtedy pojechał bo wiedział że dostanie opierdziel. Ale jakoś jakoś się udało. Ksiądz oczywiście swoje pogadał ale że brat powiedział że był dwa tygodnie na pielgrzymce w częstochowie tak od razu temat był zmieniony i się zgodził.

A jak jeszcze przed tym było to mówiłam mamie że najwyżej dwie chrzestne będą bo tak można to mi powiedziała że ja odmieniec jakiś jestem i wszystko robię inaczej jak inni i że nie może być dwóch facetów albo dwóch kobiet-ile ja musiałam się jej natłumaczyć wtedy że tak może być
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-28, 13:22   #920
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Uwaga chwale się

Nawet wiem skad masz przepis sama dzis szukalam jakiegos na muffiny bo ciocia odwiedza. Wpisalam muffiny na mleku a wyskoczyl przepis bez

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 13:59   #921
pstryczek84
Zakorzenienie

ale tu ciiiiiiiiiisza
maly mi zasnal wiec mam chwilke
Cytat:

A waży 7300
, dzielna dama
a co do tych stopek... mi sie wydaje ze gdyby rzeczywiscie takie miala to od razu lekarz by zauwazyl, i Ty tez. a tak - widzialo ja pierdyliard razy kilku "specjalistow" i zaden tego nie zauwazyl wiec na moje oko wszystko jest ok

Cytat:
Uwaga chwale się

Cytat:
Miałam jeszcze pisać, odebrałam wczoraj testy z krwi na skazę. I tak jak przypuszczałam, nic nie wykazały.

Gdzie jest Kija????
A Grzes nie ma dzis konca roku przypadkiem?

Cytat:
Ja używałam do uszu OlivoCap i dobrze się spisywało, a koszt w normie
Najlepsze na uszy jest kołchowanie, ale tutaj byś musiała znaleźć gabinet, który to wykonuje
bosz a co to??????????, musze spr na all

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Sarah-miałam już dawno pisać...
U nas też był problem z chrzestnym
Jak byliśmy załatwiać i powiedziałam księdzu kto ma być rodzicami chrzt. To mi zakomunikował że następnym razem jak przyjedziemy z aktem urodzenia mamy ze sobą przywieźć kandydata na chrzestnego i jak on go zobaczy i skojarzy że chodzi do kościoła (a nie chodzi) to wtedy podejmie decyzję czy się zgodzi. Bo rodzice chrzestni mają być nie tylko wierzącymi ale i praktykującymi i dopóki nasze dziecko samo nie będzie mogło przyjmować opłatka to właśnie rodzice chrzestni mają do tego czasu to za niego robić.
yhy, juz widze te tabuny chrzestnych do komunii powoli kochani powoli, wystarczy dla wszystkich

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
i wiecie co dziewczyny
mimo, ze do kosciola chodze od swieta, swoja droga jak Papiez zmarl chodzilam codziennie do kosciola do czasu pogrzebu i pozniej co roku w rocznice smierci, to bardzo boli mnie to, ze nie bede mogla przyjac oplatka za moją córcię, bo mamy tylko slub cywilny
i to jest dla mnie w tym wszystkim chore....
z jednej strony wiara w Boga, jakis mistycyzm, duchowe doznania a z drugiej surowe dupiaste zasady ktore utrudniaja ten kontakt z Bogiem tym, ktorzy naprade chca, czasem nawet potrzebuja
bez sensu sa niektore te "ich" wymogi
matka na komunii dziecka nie bedzie mogla przyjac oplatka bo jest po rozwodzie. lepiej zeby dziad lał ja i dziecko, nie?

Cytat:
zazdroszcze

Cytat:

Cytat:
lot rezerwuje przez :

i oto cała filozofia
ooooooooo, to rzeczywiscie duuuuza roznica!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:11   #922
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej
Wole nawet nie sprawdzać ile mam nadrabiania
Chciałam się tylko przywitać na razie, dać znać że żyję
Nie mam czasu za bardzo bo muszę się pomału szykować na wyjazd. Byłam dziś u gina po nowe tabletki bo już dawno piersią nie karmię. Przepisała mi Novynette, bierze któraś z Was takie?
Byłam też w rossmanie. Kupiłam zapas mlek BD na wyjazd, słoiczki i inne rzeczy. Ojj dużo kasy tam zostawiłam
Będę potem o ile Daria mi pozwoli.
a może napiszesz listę rzeczy które bierzesz?? Na ile czasu jedziecie??

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Nawet wiem skad masz przepis sama dzis szukalam jakiegos na muffiny bo ciocia odwiedza. Wpisalam muffiny na mleku a wyskoczyl przepis bez

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

A Grzes nie ma dzis konca roku przypadkiem?
Dziś tak, ale Jej już kilka dni nie ma
Stary 2013-06-28, 14:15   #923
Lenova
Wtajemniczenie

Fewciu i jak teraz z tą skazą będzie? Będziesz to jeszcze konsultować?
Ciekawe czy te wyniki miarodajne...
Też tak myśle żeby mojej testy zrobić bo się zastanawiam co z tą skazą
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:21   #924
charlizz
Zadomowienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Zeżerło mi cytaty

Dziękujemy za i kciuki, noc po szczepieniu taka sama jak każda inna, Ola spala jeszcze jak wychodziłam rano

Szajka, ja kupuje mleko BD Di jak dla mnie rewele- po bebiko kupa raz na 2-3 dni, po BD po dwie dziennie i to o stałych porach. I to nie jest zasługa stałych posiłków, bo mleko zmieniłam jeszcze przed rozszerzaniem diety.

I już nie pamiętam...

A! Maluchna
Black, zazdroszczę też!
Marsi i Nawijce gratuluje opanowania sztuki zasypiania
Blogerko, mam nadzieję, że Borysek zacznie szamac znowu!

Idę dalej nadrabiac.

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:35   #925
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Fewciu i jak teraz z tą skazą będzie? Będziesz to jeszcze konsultować?
Ciekawe czy te wyniki miarodajne...
Też tak myśle żeby mojej testy zrobić bo się zastanawiam co z tą skazą
Wiesz co alergolog po wywiadzie i ocenie skóry potwierdziła skazę, pediatra też miała takie podejrzenie, wobec tego chyba na razie nie będę konsultować. Póki jeszcze troszkę karmię, to będę trzymać dietę. Ale coś w tym jest, w tej skazie, bo jak podałam raz Małej NAN to strasznie ją zsypało. Testy chyba nie są więc miarodajne. Za małe te nasze dzieciaczki.
Stary 2013-06-28, 14:37   #926
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Ale dziś tu pustki

Dziewczyny jadę dziś do mamy, wracam pewnie w niedzielę, ale się cieszę bez męża oczywiście

No właśnie Kija coś zaginęła
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:53   #927
calawdeszczu
Wtajemniczenie

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 15:10   #928
e_vel
Wtajemniczenie

Fewciu istnieją inne rzeczy niż pieluszki

Marsi
zazdraszczam ale mam nadzieję, że wakacje się udadzą

Cała

Wiecie jaki nr? gotuję sobie obiad i nagle... przyjechała moja siostra stanęłam jak wryta bo miała być dopiero w niedzielę i niespodziankę zrobiła

Pokaże Wam w k. za chwilkę foto Majusi w kiecuni na ślub mojej siostry i meeega mince z widocznymi ząbkami

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

ciekawe jak tam TZ Black? może pokażesz jakieś foto po fryzjerze? mama znalazła kieckę?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:17   #929
Ewik86
Zakorzenienie

nie było mnie kilka godzin, wchodzę, a tu jakoś mało do nadrabiania

heloł cała jak tam? mam nadzieję, że już lepiej?

edit. Już przeczytałam w k. co i jak...

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2013-06-28 o 15:32
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:30   #930
pstryczek84
Zakorzenienie

Cała - hej hej

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości