|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
ja właśnie wróciłam, powiem tak: bałagan straszny, niektóre Panie wyrywają innym z rąk, pielęgnacji już prawie żadnej nie ma, perfumy jakieś resztki jedynie sporo YSL Parisienne i Burberry i Dior chyba j'adore, jeśli ktoś szuka podkładu przykro mi zostało kilka pojedynczych sztuk Lancome i Clinique ale te bardzo bardzo ciemne, jedynie sporo cieni, błyszczyków i pomadek ale trzeba praktycznie wszystkie pudełka otwierać żeby zobaczyć kolory, które i tak już są bardzo przebrane, pomadki i błyszczyki albo ciemne brązy albo bazarkowe różowe, w sumie resztki i Panie mówiły, że już nic nie dokładają
wyprzedaż jest do końca miesiąca, a kolejek do kasy nie było, bardziej denerwujące były Panie, które wyszukiwały łupów i przepychały się
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2013-06-28 o 13:59 |
|
|
|
#4412 |
|
Naczelny Hipster
|
A na stronie Alter Artu nie można kupić? Ja tak kupowałam w zeszłym roku, wtedy bilet sama u siebie drukujesz?
|
|
|
|
#4413 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Czyli można sobie wydrukować? Nie robią problemów? Bo przecież bilet ma hologram. Jadę w ciemno do Empiku
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Naczelny Hipster
|
Nie, po prostu masz wtedy bilet wydrukowany z ich strony sklepowej
![]() On nie wygląda tak jak ten kupiony, nie musi mieć hologramu
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
![]() Dziewczyny, a mozecie polecic dobra cukiernie? Chodzi o maly, symboliczny tort na bazie WZetki najchetniej. Okolice od osobowoc po nowy dwor mnie interesuje i fakt, ze w cukierni moge byc najwczesniej o 17. Znajde jeszcze cos? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4416 | |
|
in the dark of night
|
Dot.: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
spróbuj tam zajrzeć ![]() ja jutro jadę jednak do Douglasa, dziś czekam na męża, wcześniej wyjechał po mnie, ma jeszcze 600 km, ale nie będę na krzywy ryj lecieć do Marino, zwłaszcza, że z mamą pierogi lepimy Może coś jeszcze się ostanie dla mnie
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
![]() Jak będziesz wiedzieć o następnych likwidacjach ( niekoniecznie Douglasów ale też innych sklepów i nie tylko z kosmetykami oczywiście ) to proszę o znaki, sygnały
|
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
![]() Jasne, jak tylko uslysze to napisze na blogu czy tu. Aktualnie w sephorze do 30.06 jest -20% na caly asortyment ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#4422 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
O EDP czy EDT już nie pytam bo pewnie nie zwróciłaś uwagi
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, od standardowej ceny jest dokładnie 50%
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Czy możecie polecić sprawdzony salon kosmetyczny ? Chodzi mi głównie o oczyszczanie manualne twarzy, nie chce oddać się w pierwsze lepsze ręce
|
|
|
|
#4426 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
Hej, mam dość ważne pytanie.
Planuje z TŻ zrobić mały wypad poza miasto. Ma tylko 2 dni wolnego więc zależy mi na jakimś miejscu blisko Wrocławia. Może jakieś jezioro z możliwością wynajęcia domku - ważne, żeby można było dojechać autobusem lub czymś takim bo niestety auta brak ![]() Ktoś zna takie miejsce?
|
|
#4429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę się wybrać , ale mam niemiłe wspomnienia po takim oczyszczaniu i dlatego szukam kogoś poleconego żebym mogła wyjść z twarzą i normalnie funkcjonować ,a nie chować się
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
Wiem i liczę się z tym ,że mogę mieć przez jakiś krótki okres czasu mały dyskomfort na twarzy. Ale kiedyś byłam na takim zabiegu i pozostały mi rany i podczas oczyszczanie ledwo wytrzymałam :P
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
No manualne oczyszczanie nie należy do przyjemnych zabiegów, ale te Panie mi żadnych blizn nie zostawiły i można było wytrzymać, choć momentami łezka się czasami w oku zakręciła, ale wszystko wygojone więc ok, od razu miałam też zabieg mikrodermabrazji
|
|
|
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
A możecie coś powiedzieć o tym salonie Beauty Balinese Boutique? znajduje się na ulicy Szewskiej. Cena nie jest wygórowana (ceny są teraz niższe niż na stronce,bo byłam zapytać osobiście). Bo jako studentka nie ukrywam ,że zależy mi aby nie było zbyt drogo, ale do tego dobrze
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- To znowu ja, wiem uczepiłam się tych kosmetyczek ale potrzebuję wybrać się na manualne oczyszczanie i nie chce potem żałować. Co myślicie o zabiegach z grupona? ja osobiście nigdy nie bylam ,bo zawsze wydawało mi się ,że różnie to może być i za taką cenę mogą zrobić zabieg "na odwal".A właśnie znalazłam grupona (manualne oczyszczanie,krem plus maska) za 29zł w salonie "Kosmetologia i Wizaż" na ul.Hubskiej. Słyszał ktoś coś może, jakieś opinie ?
|
|
|
|
#4434 |
|
Naczelny Hipster
|
Ja akurat na manualnym oczyszczaniu nie byłam, ale różne zabiegi na twarz i ciało uwielbiam w miu spa
Większość przetestowana przeze mnie i mamę
|
|
|
|
#4435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wrocław ;-) cz. 3
dziewczyny w jakich godzinach czynny jest zielarski na ul. kotlarskiej? Planuje wybrac sie po produkty fitomedu.
|
|
#4437 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Czy któraś z Was korzytała z przejazdów Wrocław/Kraków z Mójbus (Lajkonik)?- klik
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2013-07-01 o 21:16 |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zadomowienie
|
Isilindil miałam zarezerwowany bilet na lajkonika, ale się spóźniłam i pojechałam link-busem
Dojechał do Krakowa przed czasem, ale ja wyjeżdżałam z samego rana.
Edytowane przez RoXi_7 Czas edycji: 2013-07-02 o 13:17 |
|
|
|
#4439 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiecie, czy są we Wrocławiu jakieś miejsca, gdzie można kupić stare gazety w języku angielskim. Najlepiej jakieś nic nie warte pierdoły typu cosmopolitan, galmour, joy, czy plotkarskie czasopisma?
Wiem, że są w empiku, ale cena trochę nieadekwatna.
|
#4440 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, szukam i szukam i szukam ..
butów czółenek na obcasie nie szpilek w niedzielę chodziłam jak głupia i szukałam i albo nie było mojego rozmiaru albo cena była 200 w górę jeszcze raz zrobię sobie niedzielę handlową i mam zamiar odwiedzić Factory, Magnolię i może Dominikańską macie jakieś sklepy warte polecenie? ostatnio w Ryłko nic ciekawego nie było W ccc nie było moich rozmiarów (37/38) Deichmannie podobnie ratunku
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

Może coś jeszcze się ostanie dla mnie