Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 14:41   #4531
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa zapomniałam - mamy już skręcone łóżeczko, materac się wietrzy (o dziwo inicjatywa mojego męża), a co do prasowania - zaraz ruszamy do mojej mamy - wymienić Norberta na ciuszki dla Weronki, które mama prała Mąż stwierdził, że jak wrócimy wiesza półkę (tą, która leżakuje w łóżeczku ), włączamy film, ja leżę, a on prasuje Kochany ten mój mąż
No to brawa dla męża w końcu postanowił powalczyć o tytuł perfekcyjnego pana domu

Aaa no i widziałam, że pisałyście o tych terminach... tak a propos, to ja mam takie parcie na wyklucie pimpika nieco szybciej, bo na usg genetycznym mały wyszedł o 4 czy 5 dni starszy i jakoś w głowie się tego trzymam, bo to ponoć najpewniejszy TP. Teraz wychodzi taki w sam raz na mój 33tc, ale na tym etapie to jak dla mnie mało wiarygodne terminy wychodzą
Stary 2013-06-28, 14:41   #4532
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Tweedle juz znalazlam dzieki

zjadlam bob i ide po drugi lol hahahahahaha i do ziko bo maja -25%na palmersa a akurat mi sie skonczyl...do pozniej byeee

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:43   #4533
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaaa zapomniałam - mamy już skręcone łóżeczko, materac się wietrzy (o dziwo inicjatywa mojego męża), a co do prasowania - zaraz ruszamy do mojej mamy - wymienić Norberta na ciuszki dla Weronki, które mama prała Mąż stwierdził, że jak wrócimy wiesza półkę (tą, która leżakuje w łóżeczku ), włączamy film, ja leżę, a on prasuje Kochany ten mój mąż
Żeby tak mój mąż poprasował.Zbeształam go dzis bo chodził i mówił jakby to fajnie zjesc nalesniki...No to mu mowie ze mozemy zjesc a on :,,a zrobisz?'.Zbeształam go ze ledwo co prasuje a mnie kręgool boli i nie mam siły stać nad naleśnikami
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Rosołek a potem mleczko to by pobudziło ale moje jelitka widze, że Laura lubi mieszać smaki

.
Ostatnio nie ma mocnych na me jelitka.Nic mi nie było nawet jak po frytkach maślanke piłam
Stary 2013-06-28, 14:44   #4534
sarna405
Zadomowienie

Witam się dopiero teraz, jakos cały dzień nie było kiedy...
Ładne nowe brzusie w klubie
Karolajn że już jestescie w domku i od czego była wysoka bilirubina? nie od pakarmu czasem-ja tak miałam
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:45   #4535
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Tweedle juz znalazlam dzieki

zjadlam bob i ide po drugi lol hahahahahaha i do ziko bo maja -25%na palmersa a akurat mi sie skonczyl...do pozniej byeee
Jak wykurzysz Zuzie to jutro inwestuje w cały worek
Stary 2013-06-28, 14:47   #4536
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
my wogole pamietamy marne informacje z wizyty z której wrócilas i strzelilas fochem:kij:
a ten tlumik to może da rade wymienic w miare szybko?? u nas sie sypnal tydzien przed ślubem i też jechalismy przez wies z parada
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
charlize: kochana twoja nieobecnosc zostala odnotowana ale szczerze mowiac ja nie wiem czy znowu się obrazilas I dlateg milczysz czy jak? Ostatnio z milion razy pytalysmy cię o wizytę ale nas troszku zlalas...

Co do czytania,podziwiam ze dajesz rade na kompie..ja po jednej stronie wymiękam..papierowa ksiazka to papierowa..

Usiadłam i dziecię mi się rozbrykalo
Dobra, dobra. szczerze przyznam, że wtedy to lekkiego focha strzeliłam. Może zły dzień miałam i tak to się wszystko skalkulowało. Musicie mi wybaczy, ciąża robi swoje.

A przed ostatnie dwa dni, to nie miałam ani czasu ani chęci. Ciągle coś do roboty, jak nie sprzątanie to pranie i prasowanie. Każdy coś ode mnie chce i nikt w domu nie oszczędza. mam ochote czasem gdzieś wyjechać i zostawić to całe towarzystwo domowe razem z TŻ i TEŚCIOWĄ na czele.

Ponad to to gratuluję porodów Ewusi i Ghia. Brawa dla was dziewczyny i dla waszych maluszków.
A i zdąrzyłam zauważyć super brykę Lilo. Wow.

P/S Szczerze myślałam, że jak wrócę to będzie nowy wątek. Zawiodłam się na was dziewczęta
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:48   #4537
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
P/S Szczerze myślałam, że jak wrócę to będzie nowy wątek. Zawiodłam się na was dziewczęta
Przeciez juz go wykańczmy
Stary 2013-06-28, 14:49   #4538
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Aaa no i widziałam, że pisałyście o tych terminach... tak a propos, to ja mam takie parcie na wyklucie pimpika nieco szybciej, bo na usg genetycznym mały wyszedł o 4 czy 5 dni starszy i jakoś w głowie się tego trzymam, bo to ponoć najpewniejszy TP. Teraz wychodzi taki w sam raz na mój 33tc, ale na tym etapie to jak dla mnie mało wiarygodne terminy wychodzą
U mnie znów z OM wychodzi termin na 13.08, ale ja miałam dłuższe okresy niż 28 dni, no i wiem kiedy był ten celny strzał, więc obliczyłam sobie że według zapłodnienia +/- mam termin na 19.08 - taki powinien być. Z usg znów w 30 tc wyszedł mi termin 11.08 czyli Adaś jest tak jakby tydzień do przodu. Nie nastawiam sie na te wcześniejsze terminy bo nie chce się rozczarować dlatego mam podany na pierwszej stronie 19.08
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:50   #4539
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Jednym slowem - CUDO!!
Masz jakas maszyne do przecinania tych kartonow? Bo nozyczkami chyba tak ladnie sie nie wytnie, no chyba ze nozykiem?
bazy o roznych ksztaltach mozna kupic gotowe w sklepach.
takze spokojnie, az tak sie nie nameczylam hahaha

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:50   #4540
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
A coś sobie przypomniałam. Mąż kilka dni temu opowiadał, że mają w firmie jakąś nową maszynę. Na maszynie przyklejona jest nalepka, na której stoi: PO UŻYCIU ZAMKNĄĆ KAPĘ.

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
,,Czy ktoś widział dziób dzióba, jak wygląda dziób dziób ..." - pamietacie to? Ależ mnie głupawka napadła, chyba ze szczescia, że nie rodzę jeszcze
ja też to znam

wróciłam z zakupów. w rossmanie kupiłam standardowo więcej niż miałam (nie rozumiem mojego robienia zapasów balsamów czy żeli pod prysznic na dobre parę miesięcy do przodu). potem auchan i oczekuję małża
Stary 2013-06-28, 14:51   #4541
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ja juz poprasowałam i zygam tym prasowaniem ale dałam rade

czekamy na foteczki Bezikowe...ups sorki-Tomaszkowego kącika

Czas skonczyć maluszkom imprezki w brzuchach

wyłazić!!!!!!!!!
chyba dzisiaj Ty schizujesz??

Cytat:
maluszek bedzie miał wczasy pod palmami piekne łóżeczko
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:54   #4542
lachryma
Zakorzenienie

roxi1980, tylko żeby jak dzidzia będzie głodna nie wszamała Wam kwiatka szkoda by było, taki ładny
Stary 2013-06-28, 14:58   #4543
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

roxi: brawa dla męża!, perfekcyjny pan domu,wie!

Charlize: wybaczamy,ale teraz grzecznie i ładnie proszę z nami pisać i się nie fochowac)

Rockyy ale bezczelny ja bym mu powiedziała ze zrobię naleśniki ale reszta prasowania jego:p

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:00   #4544
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Brzusie,
czy to normalne? Czuję dzisiaj taki straszny nacisk Małego na krocze. Czuję po prostu Jego główkę (tak mi się wydaje). Non stop siku. Czy Wy tak macie? Czy ja po prostu za bardzo się stresuję??
ja tak mam mój synuś jest nizutko i też mam stracha bo jeszcze 2 miesiace przede mną...lekarz kazał wiecej lezeć. Główka jest nizutka i lekarka mówiła ze bede miala parcie na pęcherz. Krocze mnie też bolało kosci te na dole teraz jakoś mniej. W necie wyczytałam ze robi się tam miejsce dzidzia rosnie i się rozszeża wszystko. Dziś w nocy ruchy czułam bardzo nisko tak mnie smyrało tam gdzie są nasze włoski na kapie
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:02   #4545
lachryma
Zakorzenienie

kupiłam sobie to kółko do pływania w auchan i mam szczerą nadzieję, że nie trzaśnie pod ciężarem moich 4 literek
Stary 2013-06-28, 15:03   #4546
jakierka
Zadomowienie

Margos, za kikuta

En, nie smutaj sie i wracaj do nas szybko. Pamietaj, ze cokolwiek by sie z Toba nie dzialo, to wszystko to sa rzeczy naprawialne, najwazniejsze to zdrowie i szczescie Twoje i maluszka, cala reszta to przy tym bzdury

Roxi, bardzo fajne lozeczko i duze dla TZta

Dziewczyny, nie wstyd Wam tak spamowac?
Stary 2013-06-28, 15:05   #4547
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Jesteśmy w domu. Jak sie ogarnę trochę to sie odezwę

En- Mam nadzieję, że się poukłada wszystko co się posypało. Mam też nadzieję, że to nic poważnego. Zaglądaj do nas Pani Prezes, ale daj sobie czas jeśli tego potrzebujesz.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:05   #4548
jakierka
Zadomowienie

Ach, Karolalajn, fajnie, ze juz jestescie w domku
Stary 2013-06-28, 15:06   #4549
idzia111
Zakorzenienie

Ewusia przekazuję gratulację od Meli.

Nadal nie ma neta, pisze, że może jutro będzie wreszcie miała.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:10   #4550
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

Nadal nie ma neta, pisze, że może jutro będzie wreszcie miała.
No i git
Stary 2013-06-28, 15:12   #4551
sammi24
Zadomowienie

Tweed ja też trzymam się tego, że mały wyjdzie u nas szybciej i dzieki, że przypomniałaś mi, że mam fryty w zamrażarce, zaraz je usmażę

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Nawet nie sądziłam, że ktoś zauważy, że mnie nie było dwa dni. Ale jakoś nie miałam czasu. Dwa dni pod rząd byłam na podwójnych urodzinch i jutro idę znowu. Zmęczona tym wszystkim jestem. A w domu to z rana sobie wszystko ogarnę i czytam drugą cześć książki dla kur domowych "Ciemna strona Christiana Greya" Przyznam się, że cięzko mi się czyta na laptopie, wole wersje książkowe. Zawsze mogę się gdzieś skitrać z książką a z laptopem nie bardzo.

W dodatku przeczyściło mnie dzisiaj od dołu i brzuch rozbolał jak na @. A torby jeszcze nie mam spakowanej, muszę się za to zabrać.
W razie czego to nie mam nawet jak pojechać do szpitala, bo TŻ wczoraj rozwalił tłumik i jak wracaliśmy do domu to już prawie całkowicie odpadł i hałasowało tak jakbyśmy mieli puszki przymocowane do tyłu samochodu. Całą drogę sie modliłam aby policji nie spotkać.
Czyli imprezowo u Was...
A co do tłumika - nawet gdyby policja Was zatrzymała, to gdybyście powiedzieli, że Wam się to zrobiło pół godziny temu przez dziurę/krawężnik czy cokolwiek innego to bym Wam nic nie zrobili

Cytat:
I znalazłam majonez co u nas w lodowce rzadkość..za to zawsze jest ketchup Włocławek i musztarda)
ketchup wloclawek?? nie jadlam jeszcze, lepsyz od tortexu??[/QUOTE]

NAJLEPSZY KETCHUP POD SŁOŃCEM

Elaine niestety mam małe obawy, że nasz pyszny ketchup może stać się mniej pyszny. Zakład we Włocławku wykupił Łowicz i produkcja stamtąd zostanie przeniesiona. Niby receptura i technologia wykonania powinna być ta sama ale wydaje mi się, że może się jednak troszkę zmienić

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Iwonko mimo, że jesteście mibardzo bliskie nie chcę raczej mówić o tym co u mnie na chwilę obecną, muszę się z tym przede wszystkim sama uporać i jak będę gotowa to może napiszę, ale też tego nie obiecuję. Czasem już tak mam, że się zamykam w sobie w przypadku problemów i nie chcę się z tym z nikim dzielić, mimo zaufania jakie do Was mam
Mniej mnie jest tak samo dlatego, że próbuję już wszystko dopiąć dla Tomusia na ostatni guzik i jeżdżę to tu, to tam aby wszystko skompletować. Nie miejcie do mnie żalu, bo jestem, czytam Was i w miarę możliwości odpisuję
Enle nikt nie naciska To zrozumiałe, że chcesz powalczyć sama ze swoimi problemami, ja tak mam i chyba większość z nas. Tak czy siak jesteś naszą super prezesową i wyprawkuj się na spokojnie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
to jeszcze Wam pokaze moje wczorajsze dzielo.
zrobilam sobie album na moje ciazowe zdjecia)
Śliczny

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
A coś sobie przypomniałam. Mąż kilka dni temu opowiadał, że mają w firmie jakąś nową maszynę. Na maszynie przyklejona jest nalepka, na której stoi: PO UŻYCIU ZAMKNĄĆ KAPĘ.

Dziołchy, a ja chciałam napisać, że również znikam, ponieważ nastał ten weekend, w którym jedziemy do rodziców i teściów rodziców przeżyję ale teściowie ostatnio mnie doprowadzają do białej gorączki, a moja wrodzona i wyuczona poprawność polityczna sprawia, że złość na nich duszę w sobie, bo się nie odezwę na tyle, na ile czasem niektóre sytuacje wymagają i nawet moja wzrosła w okresie ciąży agresja tu nie pomaga... Planuję tylko, ażeby Tż w mojej obecności zapytał, kiedy zwrócą pożyczone im pieniądze, które miesiąc temu miały do nas trafić z powrotem, niech się powstydzą trochę...a co. Do tego milion innych spraw, których nie będę opisywać.

Lecę się kąpać, ogarnąć, bo dojedziemy pewnie bardzo późno (sama droga 2h) więc nie będę miała siły się ogarniać na miejscu poza demakijażem.
Zajrzę podczytać co u Was ale pewnie zamelduję się już w nowym wątku.
Życzę Wam udanego weekendu

Aha i Karolajn - cieszę się, że jesteście już w domku
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:16   #4552
jakierka
Zadomowienie

Sammi, udanego weekendowania
Tesciami sie nie przejmuj!!
Stary 2013-06-28, 15:18   #4553
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dziołchy, a ja chciałam napisać, że również znikam, ponieważ nastał ten weekend, w którym jedziemy do rodziców i teściów rodziców przeżyję ale teściowie ostatnio mnie doprowadzają do białej gorączki, a moja wrodzona i wyuczona poprawność polityczna sprawia, że złość na nich duszę w sobie, bo się nie odezwę na tyle, na ile czasem niektóre sytuacje wymagają i nawet moja wzrosła w okresie ciąży agresja tu nie pomaga... Planuję tylko, ażeby Tż w mojej obecności zapytał, kiedy zwrócą pożyczone im pieniądze, które miesiąc temu miały do nas trafić z powrotem, niech się powstydzą trochę...a co. Do tego milion innych spraw, których nie będę opisywać.

Lecę się kąpać, ogarnąć, bo dojedziemy pewnie bardzo późno (sama droga 2h) więc nie będę miała siły się ogarniać na miejscu poza demakijażem.
Zajrzę podczytać co u Was ale pewnie zamelduję się już w nowym wątku.
Życzę Wam udanego weekendu
Szczęśliwej podróży, udanego weekendu i oby teściowie nie dali Ci za bardzo w kość

Ja właśnie wcinam świeżą drożdżówę mamusiną, jest pyyyyszna taka puchata i świeża
Stary 2013-06-28, 15:19   #4554
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Charlize: wybaczamy,ale teraz grzecznie i ładnie proszę z nami pisać i się nie fochowac)
Ok, postaram się chociaż łatwo nie będzie.

I w dodatku brzuch mi się obniżył. Zauważyłam przy zmywaniu naczyń. teraz przy zlewie jest tam dziwnie pochylona i ręce mam wyprostowane do granic możliwości aby dosięgnąć kranu. Masakra.

En, mam nadzieję, że uda ci się rozwiązać problemy. Głowa do góry.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:21   #4555
magolina
Wtajemniczenie

Dobra, idę prostować włosy bo mam pie.dolnik na głowie
Stary 2013-06-28, 15:27   #4556
Neni1984
Zakorzenienie

Spamiary!!
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Laski dostalam wyplate na konto wlasnie, i tam jest z 5 stowek wiecej niz byc powinno
O co kaman?...
Premia świąteczna
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
to jeszcze Wam pokaze moje wczorajsze dzielo.
zrobilam sobie album na moje ciazowe zdjecia)
Cudo!!
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Kocham moją nową pralkę, ot tak po prostu, za to że jest
Co za wyznanie

Ale się objadłam placuszkami z cukrem i śmietaną
Zaraz jedziemy do miasta, bo musimy parę spraw załatwić m.in w banku

TŻ przyniósł dziś niusa z pracy - jego kolega będzie tatusiem Najlepsze w tym wszystkim jest to, że przez nas zaczęli się strać o dziecko I jest to druga para z naszego otoczenia, która "przez nas" będzie miała dziecko Świecimy przykładem

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-06-28 o 15:29
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:31   #4557
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość

ja też to znam

wróciłam z zakupów. w rossmanie kupiłam standardowo więcej niż miałam (nie rozumiem mojego robienia zapasów balsamów czy żeli pod prysznic na dobre parę miesięcy do przodu). potem auchan i oczekuję małża
ja tez tak mam, zawsze zapas żeli pod prysznic, mydeł i balsamów
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Jesteśmy w domu. Jak sie ogarnę trochę to sie odezwę
super, ze w domku jesteście
Cytat:
bardzo ładne łóżeczko brawo dla męża
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Ja wtrąbiłam cały talerz frytek Leżę teraz jak stara foka i ruszyć się nie mogę, od razu zapobiegawczo przygotowałam duży kubek mięty, bo ostatnio mnie tak potwornie goniło po własnym spaghetti, że nie chcę powtórki
frytek zazdroszczę, dawno nie jadłam

chciałam trochę pospać i nie mogłam zasnąć, już od jakiegoś czasu nie mogę w dzień spać, a tak lubię. Posprzątałam kuchnię i zrobiłam obiad ziemniaki młode, mizerię i schaboszczaka.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:35   #4558
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
kupiłam sobie to kółko do pływania w auchan i mam szczerą nadzieję, że nie trzaśnie pod ciężarem moich 4 literek
ja mam taką samą nadzieję przy swoim:P

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, nie wstyd Wam tak spamowac?
nie mogę jeszcze tylko czekać.. więc wolę pisać z wami i czytać książkę:P

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Elaine niestety mam małe obawy, że nasz pyszny ketchup może stać się mniej pyszny. Zakład we Włocławku wykupił Łowicz i produkcja stamtąd zostanie przeniesiona. Niby receptura i technologia wykonania powinna być ta sama ale wydaje mi się, że może się jednak troszkę zmienić

Wiem wiem, przenoszą do konkurencji.. chociaż za największą przez Włocławian uznawana Pudliszka. Poza tym ponad 100 osób straci pracę. Akurat mąż jest z Włocławka, więc na bieżąco śledzimy...

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Neni: fajny news) to zainspirowaliście kolegę

stokrotka: mi jakoś własnie w ciągu dnia ostatnio zamykają się oczy.. wczoraj padłam n a1,5h tak że nic nie słyszałam kompletnie.. dzisiaj się trzymam dzielnie, ale to tylko dlatego, ze książkę mam mega wciągającą.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:37   #4559
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
i śmietaną

TŻ przyniósł dziś niusa z pracy - jego kolega będzie tatusiem Najlepsze w tym wszystkim jest to, że przez nas zaczęli się strać o dziecko I jest to druga para z naszego otoczenia, która "przez nas" będzie miała dziecko Świecimy przykładem
dobry przykład dajecie, pewnie pan premier byłby z was zadowolony

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Brzusie,
czy to normalne? Czuję dzisiaj taki straszny nacisk Małego na krocze. Czuję po prostu Jego główkę (tak mi się wydaje). Non stop siku. Czy Wy tak macie? Czy ja po prostu za bardzo się stresuję??
ja tak mam szczególnie w nocy

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Iwonko mimo, że jesteście mibardzo bliskie nie chcę raczej mówić o tym co u mnie na chwilę obecną, muszę się z tym przede wszystkim sama uporać i jak będę gotowa to może napiszę, ale też tego nie obiecuję. Czasem już tak mam, że się zamykam w sobie w przypadku problemów i nie chcę się z tym z nikim dzielić, mimo zaufania jakie do Was mam
Mniej mnie jest tak samo dlatego, że próbuję już wszystko dopiąć dla Tomusia na ostatni guzik i jeżdżę to tu, to tam aby wszystko skompletować. Nie miejcie do mnie żalu, bo jestem, czytam Was i w miarę możliwości odpisuję
przytulam, oby wszystko się ułożyło

ja jak idę spać i nie mogę zasnąć to czasami sobie wyobrażam jak to będzie jak się zacznie poród, wymyślam sobie różne scenariusze taka dziwna jestem ciekawe jak to na prawdę będzie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:38   #4560
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
No to gratulacje dla kolegi
My tam nikomu za przykład nie posłużyliśmy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości