|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 2 wątku na odchowalni ? ![]() |
|||
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 9,09% |
Przemuś ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Problemy brzuszkowe czasem mamy, ale uśmiechem to nadrabiamy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
0 | 0% |
W roli mamy się sprawdzamy i w problemach się wspieramy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
4 | 12,12% |
W maluszkach zakochane, zabiegane, zakrzątane - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
1 | 3,03% |
Szczepienia i kolki za nami, niedługo pochwalimy się pierwszymi ząbkami. V-VI 2013 |
2 | 6,06% |
Na naszym wątku już same niemowlaki i stają się za małe wszystkie bodziaki. V-VI 2013 |
0 | 0% |
Dziwne dźwięki wydajemy gdy rozbawić dzieci chcemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
2 | 6,06% |
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. Mamy V-VI 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
4 | 12,12% |
Śmieszne zabawy wymyślamy, by maluchy dobrze się rozwijały. Mamusie V-VI 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Mata, gryzak czy też smok daj mi mamo wszystko to. Mamusie V-VI 2013, cz.2 |
1 | 3,03% |
Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
14 | 42,42% |
Jedno cyckę wcina drugie butlą zapija inne papką pluje a co ja dziś ugotuję. |
2 | 6,06% |
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
dzięki za informacje, tego mi nie powiedziała pediatra..a ciastek mi szkoda jak nie wiem, właśnie się objadam herbatnikami Cytat:
pamiętam jak położna mi sprzedała ten patent z książkami pod łóżeczkiem, ale musiałam mieć minę.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-V
Cytat:
![]() ![]() U mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem głodna, zmęczona i mam już dzisiaj dość... Jedyny plus - odszedł mi czop... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() jak w wózku ryczy to go wezmę na ręce i jest spokój a w chuście jak już nie chce być to strasznie się rzuca i musiałabym go wyjąć z chusty i tak iść ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Lonely- Ty ściągasz pokarm ręcznie? Mogłabyś napisać jak dokładnie to robisz i kiedy, ile Ci to zajmuje czasu i jakie ilości
![]() ![]() ![]()
#155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
nadrobienie poprzedniego watku za chwile - najważniejsze: dziekuje wszystkim za zyczenia
![]() ![]() Elusiek - sciskam kciuki za Ciebie i Adiego. niech te szpitalne dni szybko zleca, a lekarze spisza sie na medal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jeszcze ja, jeszcze ja ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
siedzę i myślę
|
Dziewczyny karmiace mm ile kupek robia Wasze dzieci? Mój 1, góra 2 na dzień... dzisiaj rano męczyły go gazy... strasznie się prężył... wyczytałam, że pomaga Infacol - stosowała któraś ?
Antoś dziś kończy 4 tygodnie ![]() My ciągle używamy Pampersów 1... ostatnio pojawiały mu się jakieś czerwone krostki na pupie ...
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2013-06-28 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma jeszcze dzidziusiów? To nadal trzymam kciuki.
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tez miałam taki okres - najlepiej wtedy odciagac w nocy ![]() ![]() dobre i 50ml, przy każdym karmieniu dociągniesz trochę i uzbierasz jedna porcje ![]() albo karm jednym cycem, z niego pociągnij później ile się da i z drugiego weź powiedzmy 30-50. do następnego karmienia Piotrus nie odczuje straty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Sharp - jak dla mnie narzucilas sobie szaleńcze tempo
![]() ![]() a jeszcze stres - tesciowa. tez tak mam ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Melduje, że o 13:10 sn przyszedł na świat nasz Leon
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boli Cię już szycie? Ja na szczęście przez pierwsze dwie doby w ogóle tego nie odczuwałam i śmigałam jak szalona ![]() ![]() Jeeej ale się cieszę ![]() Dziś dzień Leonków! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
upilam się herbatka koperkowa i nie mogłam Was namierzyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje anoxee ![]() ![]() Cytat:
![]() tak to supełkowy kocyk ![]() justi- faktycznie, widocznie Leony lubią datę 28.06 ![]() ![]() Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2013-06-28 o 16:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Ma
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Witam w odchowalni.
![]() Anoxxe, NoBoTak gratulacje ![]() ![]() Wpadam na chwilkę bo za parę minut wpadają znajomi obejrzeć Julcie. Dziś dostałam jakiegoś kryzysu-wszystko mnie wpienia. A konkretnie ja sama siebie. Mała śpi je śpi je śpi je przez cały dzień. Ona w ogóle nie ma aktywności przez dzień. Za to koło północy albo 1-2 w nocy budzi się i nie śpi dwie godzinki. Noszę bujam, lulam etc etc i nic. Myślałam, że to jednorazowe ale nie. Ona tak już 3 nocke ![]() ![]()
#174 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-V
Cytat:
![]() Czyli zostalysmy we 3 z Iwoną i cynamonkiem... I pewnie to ja urodzę ostatnia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez joooasia Czas edycji: 2013-06-28 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Anoxee Gratulacje
![]() Moje dziecko spalo dziś cały dzień z trzema przerwami na jedzenie i teraz się obudził ciekawe co będzie w nocy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No mąż mówi, że za dużo od siebie wymagam... Tylko mi jest tak jakoś dziwnie iść leżeć... A potem będę żałowała ![]()
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrzuć trochę na luz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Witam się w odchowowalni
![]() NoBoTak gratulacje ![]() Anoxee gratulacje ![]() Joasia trzymam kciuki by sie jednak zaraz wszystko roxkreciło Veronic słodki synek ![]() Elusiek trzymam kciuki by Adi szybko poczół sie lepiej i byscie niespedzili w szpitalu zadługo ![]() Salvie twój synek widze spi tyle w dzien tyle co moja Natka ![]() Sharp kochana musisz odpoczac, i nabrac sił, bo to zapewne osłabienie i jeszcze te nerwy ze tesciowa sie mała zajmie wiec postaraj sie niestresowac, choc wiem ze to tak sie tylko łatwo mówi. Całuje i sciskam ![]() ......................... ............ My dziś ranek mieliśmy pod tytułem: robie kilka kup w ciągu godziny, a na koniec ![]() ......................... .......... usneła mi własnie w wózku (nie na rekach ajka zwszwe) ale cóz jak tylko na 2 min ![]() ![]() ![]() ![]() ......................... ................. jutro jade do rodzicow na tydzien , licze ze pogoda sie poprawi to bede spedzac z Natka czas na spacerach z moim psiakiem (3 miesiace go niewidziałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.