Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-29, 07:32   #151
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

En, kochanie, juz wkrotce wszystko zle minie fakt, ze jak sie wali, to przewaznie wszystko na raz ale moze tak lepiej, za jednym zamachem odfajkowac zle rzeczy, zeby potem w spokoju cieszyc sie górką po dołku. U nas tez dotad zawsze zle sie dzialo tuz przed narodzinami dzieci, a potem one przychodzily na swiat i przynosily ze soba jakas magiczna odmiane losu. Raz, ze zmienialy sie priorytety i cala hierarchia wartosci, dwa - zwyczajnie zaczynalo sie ukladac, a malenstwo dawalo tyle sily, energii i wiary w przyszlosc, ze wziac tego byka za rogi przestawalo byc jakimkolwiek wyzwaniem

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
jakie miłe powitanie

zdecydowanie muszę zainwestować w nowy aparat bo swoim aktualnym nie będę mogła takich zdjęć robić
Zainwestuj koniecznie, to na cale zycie pamiatka potem
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Oliath Twój elfik cudowny! a jak się rozgląda tymi czarnymi węgielkami)
Dziekujemy, ciociu Domi
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 07:35   #152
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Ewusia,Oliath po prostu rozpływam sie na widok waszych skarbów dajcie mi je poprzytulac na chwilke

En jak bardzo mi przykro, ze jestescie w takiej trudnej sytuacji i to teraz kiedy w glowie juz powinien byc tylko porod i maleństwo nie stresuj sie bo to niedobre dla Tomaszka, mam nadzieje ze szybko odnajdziesz sie w nowym otoczeniu

Kejt nie martw sie o badania, niedługo dowiesz sie wszystkiego co i jak
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 07:36   #153
Agrafka86
Wtajemniczenie

Te Wasze Dzieciaczki to istne CUDEŃKA!

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 07:46   #154
surka
Zakorzenienie

Ewusia Tymuś jest cudowny.

Oliath teraz już wiem, że ta słodka czarnulka to po mamusi.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 07:47   #155
katarzynkajg
Zadomowienie

Witajcie kochane
niestety nie dam rady was nadrobić, wczoraj nadrabiałam z 2 godziny tyle naskrobałyście aż padłam uśmiałam się z propozycji nowych tytułów
Dziś planuje dzień u rodziców także znów mnie nie będzie z wami, jakby coś się działo to mam numer do Neni także dam znać
Życzę miłego dnia pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Już zamówiłam wszytsko dla Maluszka, tylko nie wiem jakie butelki dalej.

TT?
Avent?
Dr. Browns?
Ja się nie mogłam zdecydować i kupiłam małą TT i większą Aventu

Enleve - przykro mi że tak się sprawy potoczyły, jednak mam nadzieję że wszystko się wam poukłada trzymam kciuki

Ewusia - zakochałam się w Tymusiu jest cudowny

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 07:48   #156
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

witam sie z rana
Kathe trzymam kciuki za egzamin

dzis ma urodzinki moj Tz nie wiem co mu kupic . ale juz wiem co by chcial dostac z rzeczy nie do kupienie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2013-06-29 o 07:50
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 07:56   #157
aremalgos
Rozeznanie

hej

kathe za egzamin

Agrafka86 - ja mam 2 butelki medeli ze smoczkiem imitującym pierś

kejt - zapytaj go na wizycie co z szyjką, wiem że tak głupio go pouczać bo to profesor, ale może powiedz że masz jakieś lekkie skurcze i może szyjka się skraca, wtedy napewno to sprawdzi

enleeve - nie przejmuj się, musisz być silna dla maluszka i zobaczyć w tym pozytywne strony, wiadomo, że łatwo jest mówić, ale a te skurcze to pewnie z nerwów. Jak sie wali to wszystko, ale potem bedzie już tylko lepiej

ewusia - on jest prześliczny

oliath - ona jest cudna, włoski ma fantastyczne

ja dzis w nocy buszowałam po forum, bo się o 4 obudziłam , na szczęście potem zasnęłam. Plan na dzis: zakupy

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
dzis ma urodzinki moj Tz nie wiem co mu kupic . ale juz wiem co by chcial dostac z rzeczy nie do kupienie

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

agrafka - coś takiego http://medela.strefamarek.allegro.pl...lka-150ml.html

Edytowane przez aremalgos
Czas edycji: 2013-06-29 o 07:57
aremalgos jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 07:57   #158
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Dziś planuje dzień u rodziców także znów mnie nie będzie z wami, jakby coś się działo to mam numer do Neni także dam znać
Życzę miłego dnia pozdrawiam
udanego dnia

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
witam sie z rana
wszystkiego naj dla tż

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:10   #159
Agrafka86
Wtajemniczenie

Jadę z teściami do Auchan. Popatrzę na te buteleczki i pewnie się na jakąś zdecyduję. I muszę pampersy kupić. A jak wrócę będę domawiać już wszystko na all dla Radzia. A Tż obiecał, że złożymy łóżeczko w przyszłym tygodniu!

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:13   #160
Ewusia709
Zadomowienie

Tymoteuszek dziękuje za wszystkie komplementy! Rzeczywiście jest cudny i trudno się nie zakochać, zarówno ja jak i Mąż przepadlismy bez reszty. Teraz już nic się nie liczy tylko ten cudowny skarb. Jak slodziutko teraz obok mnie śpi

Oliath Twoja Lilo jest przecudna, :Love:

My jesteśmy już po oobchodzie porannym, moja rana się ładnie goi i wszystko dobrze

Jak zdążę zanim Tymuś się obudzi to napiszę Wam jeszcze elaboracik

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:14   #161
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Dzień dobry...

Tym razem z koszmarami trafiło na mnie...( wstałam zmasakrowana..z lepszych wieści (a może i nie) na ok.13 idę na ktg, które i tak nic nie wykaże, bo skurczów to ja nie mam...

co do listy 20tki spamiar.. trochę przegięłam w poprzednim wątku..

Anulka: i dziabnał?

stokrotka, fiazo: 3mam kciuki abyście wybrali imię. Macie propozycje jakieś?

barbara: wcale się nie dziwię, że masz dość remontu czekamy na zdjecia po zakończeniu? kiedy kończycie?

surka: czekam na koniec u Ciebie rmontu.

kejt: przytulam mam nadzieję że dzisiaj humor lepszy. Rozumiem doskonale niedosyt po wizycie...może trzeba było dopytywać?

katerine: spokojnie z walizką jedź. Gdybym miala sama bym zapakowala.. a tak mam taką śmieszną torbę jak z Ikei:P

Kathe: powodzenia na egzaminie!

Agraffka: ja nadal obstawiam przy butelkach Medeli no ale chociaż każda powie CI co sama kupiła, to i tak musisz zdecydować.

envl: 3mam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło!! dobrze, że rodzice są otwarci i możecie u nich zamieszkać. Na pewno się prędzej czy później poskłada wszystko.

Ewusia: słodziak kolejny! brawo!

Oliath: no i kolejny słodziak

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:15   #162
magolina
Wtajemniczenie

Dobry

Brzuch na szczęście po no-spie przestał bolec i spałam spokojnie

stwierdziłam, że wizaż za bardzo wpływa na moje życie bo śniło mi się dziabanie ( nie z Tż tylko cicho) i że miałam mieć zaraz cc w ogóle moje sny są tak dziwne, że szok.

Gratuluję wszystkich nowych tygodni bo pewnie takowe są

Tż już posprzątał, ja tylko muszę ogarnąć łazienkę i luuzzzzzz

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

Poza tym jestem podlamana wizytą, bo mój szef nie jest dokładny, czuje się niedobadana i przeszkadza mi to na tym etapie. Ani razu nie byłam badana wewnętrznie. Nie wiem nic o szyjce. Nic nie wiem :-( a to, że Filip ma zmierzoną główkę nic mi nie daje... :-( chce wtorek i jakieś badanie w szpitalu...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja tak miałam na ostatniej wizycie jak nie zrobiła mi ginka usg cóz tego, że zbadała mnie w środku jak i tak jest pessar więc nic ciekawego się nie dzieje. Ale już mi troche lepiej. Tobie też przejdzie

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
A i postep jest uwaga uwaga: bylam na zakupach i brakuje mi tylko kapci i tych podpasek czy jakos tak po porodzie. Fotelik do auta zamówiony przez neta i komoda w sklepie upatrzona także czuje się jakbym była nareszcie zorganizowana

Dobranoc kobietki
za zakupy

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
witam!
za chwile jade na uczelnie
trzymajcie kciuki, zeby ostatni egzamin byl zdany no i od popoludnia moge rodzic na calego :P chociaz nic sie nie zapowiada.... no ale dzis jak nie bedzie to tragedii nie ma, bo wieczorem urodzinki chrzesnicy, grill itp wiec przynajmniej bede miala wynagrodzone to czekanie :P
za egzamin
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Hej

Jestem dziewczyny, jakby tego bylo malo wczoraj doszły naprawdę ogromne problemy finansowe, których się niestety nei da rozwiązać doraźnie i zmuszeni jesteśmy opuścić nasze mieszkanie i przenieść się do rodziców Tzta na okres urlopu 6msc macierzynskiego, którzy mieszkają poza Krk.. niestety u mnie w domu rodzinnym poki co to niemozliwe ze wzgledu na klotnie Tzta z moimi rodzicami, ktora sie juz ciagnie 2 rok..
to jednak prawda, ze nieszczescia chodzą nie parami, a całymi stadami, no ale dosc juz łez wylanych- trzeba się wziąć w garść dla tego małego szkraba co we mnie siedzi.

Ponadto zauwazyłam bóle skurczowe od dwóch dni co jakis czas, w nocy budzę się bo tak mnie ćmi jak na @.. już mam dość ciąży
En przytulam kochana wyobrażam sobie ile myśli kotłuje Ci się teraz w głowie. Tu już końcówka ciązy a Wy musicie się wyprowadzać. Ale wierzę , że dacie radę i wszystko jakos się ułoży

Ewusia śliczny Tymuś
Pomału dojdziesz do siebie, z każdym dniem pewnie będzie lepiej. Ucałuj go od wizażowej cioci

Oliath śliczna Lilo

Ona kochana u Ciebie to myślę, że to kwestia dni jak Cię złapie tak porządnie jakieś mam takie przeczucia

Anulka dobrze, że wygrali wczoraj nie??? nie obejrzałam do końca bo poszłam spać o ten brzuch co mnie zaczął boleć, ale najważniejsze, że pierwsze zwycięstwo mamy
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:19   #163
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Dzień dobry...

Tym razem z koszmarami trafiło na mnie...( wstałam zmasakrowana..z lepszych wieści (a może i nie) na ok.13 idę na ktg, które i tak nic nie wykaże, bo skurczów to ja nie mam...

stokrotka, fiazo: 3mam kciuki abyście wybrali imię. Macie propozycje jakieś?
za ktg
ja mam 3 typy imion, czekam cały czas, aż tż się określi i nie mogę się doczekać

wrzucam na 1str statystykę w moim poście

Synek
Stary 2013-06-29, 08:20   #164
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Skylie: powodzenia na wizycie!

Ghia: super, że Antoś taki grzeczny i ładnie ssie) 3mam kciuki aby wypisali dzisiaj.))

Aa magolinko, przypomniałaś mi.. witam się w 40 tygodniu...

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-29, 08:21   #165
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Nie no zaraz ide na lapka. Zdjec nie widze. Po powrocie z zakupow musialam sie polozyc.

Doczytalam tylko ze EN ma klopoty.

EN ano zycie jest brutalne ale jest w nim sporo slonecznych dni. Teraz macie pod gorke ale patrz, za chwile Bezik bedzie na swiecie i juz lzej Ci na duszyczce i ciele bedzie. Mieszkanie z Tesciami...no nie powiem lekko Ci nie bedzie bo najlepiej na swoim byc. Ale te 6miesiecy zleci szybciutko. A Wy troche staniecie na nogi. Przytulam Cie mocno i jakby co jestesmy tu

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:21   #166
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Fiazo: pogoń go

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-29, 08:25   #167
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
za ktg
ja mam 3 typy imion, czekam cały czas, aż tż się określi i nie mogę się doczekać

wrzucam na 1str statystykę w moim poście
fajne te tabelki
tylko po co one? chyba we wcześniejszych wątkach nie doczytałam
Stary 2013-06-29, 08:27   #168
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Fiazo: pogoń go
gonie i gonie ... ale tylko słyszę "nie mam czasu" a nic nie robi
czasami już mi się nie chcę naciskać i myślę, że sama wybiorę i zapiszę

dobrze, że szafki zrobił i to też mu 2 dni zajęło gdzie normalnie 1 dnia można było zrobić

Synek
Stary 2013-06-29, 08:27   #169
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
witam się w 40 tygodniu...

40 tydzień- to juz nie przelewki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 08:28   #170
Marionette18
Raczkowanie

Kejt Ja nic nie wiem o szyjce i nie bede wiedziala do samego konca. Powiedzieli mi tylko, ze maly juz nisko. Tyle mojej wiedzy. Dodam, ze ginekolog widzial mnie tylko 3 razy i to jak bylam w Polsce. To, ze Franek jest glowka w dol wiem tez od polskiego ginekologa-tutaj sprawdzaja to macajac brzuch wiec jakos nie wierze im w to ich macane slowo, tak samo jak po macankach brzucha polozna podaje mi wage dziecka...

Kathe

En trzymaj sie kochana, jakos dacie rade przez te 6 miesiecy wytrzymac u tesciow. Ja wierze, ze jak Bog daje nam dzieci to daje tez sily i mozliwosci aby je wychowac(tylko niektorzy ludzie nie umieja z tego korzystac) U mnie w rodzinie mowi sie: za kazdym dzieckiem bochenek chleba do domu idzie A co do ciazy to tez mam jej czasem dosc i czekam na ten porod troche jak na zbawienie...
Trzymam kciuki za pomyslne, mimo wszystko rozwiazanie problemow.

Agrafka tez mam butelki aventu. Widzialam u znajomych, ze dzieciaczki z nich ciagna mleko az milo. Nawet miala okazje nakarmic mala krolewne

Ewusia slicznego masz synka

Oli Lila jak zwykle cudnie sie prezentuje A jaki smok ma wielki

Elain za tydzien!!!! No czas sie rozpakowac kochana! Dajesz, dajesz

Witam sie z rana! Dzisiaj cala noca przespana, poza pobudkami na siku oczywiscie

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:29   #171
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

aremagalos: po 1 dzięki nim wiemy kto nam zaginął...bo jedna trochę nas tu jest i czasami można przeoczyć wpisy przy tym spamie po 2 mamy podstawy też do przyjmowania do klubu

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-29, 08:30   #172
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
fajne te tabelki
tylko po co one? chyba we wcześniejszych wątkach nie doczytałam
po to żeby był porządek, a nie dziewczyny przychodzą chcą być na liście, napiszą 2 posty i ich nie ma, czasami zdarzają się sytuacje losowe... ale ogólnie po co nam na liście ktoś kogo nie kojarzymy i to też nam pomaga co do klubu
i po to co napisała elaine jak ktoś zaginie to widać

Synek

Edytowane przez fiazo
Czas edycji: 2013-06-29 o 08:33
Stary 2013-06-29, 08:31   #173
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

fiazo: hihii.. to jak mój czasami) szczególnie jeśłi chodzi o roboty domowe (oprócz gotowania)...ale z imienem nawet się uwinęliśmy sprrawnie

marionette: no czas czas sie rozpakować, ale co na to mój Dzieć?

Galeria pazurkowa:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 08:36   #174
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
fiazo: hihii.. to jak mój czasami) szczególnie jeśłi chodzi o roboty domowe (oprócz gotowania)...ale z imienem nawet się uwinęliśmy sprrawnie
mój to zawsze ma czas, ja proszę coś i chcę żeby było robione od razu, a ten że ma czas... no cóż, muszę z tym żyć

Synek
Stary 2013-06-29, 08:37   #175
Ewusia709
Zadomowienie

Jak Wam pisałam, miałam skierowanie do szpitala na czwartek i tak się umówiliśmy z naszym ginem że zgłosiły się rano do szpitala i on nas przyjmie na patologię na kilka dni na obserwację, a cięcie planował mi na niedzielę.
Jak dotarliśmy do szpitala to mnóstwo formalności, co chwilkę gdzieś mnie prosili, zbierali wywiady, badania i później czekanie. Po badaniu przez pielęgniarkę, wywiad ginekologiczny, usg, pobieranie krwi i moczu i kkolejna porcja czekania, później dostałam bransoletkę szpitalną "all inclusive" i pokazali mi salę gdzie mam leżeć na patologii..
Znów czekanie i badanie ginekologiczne. Trafiłam akurat na ordynatora i asystowal mu również mój gin, więc _ordynator bada i recytuje: napięcie w dnie macicy, szynka zgladzona 50%, rozwarcie 1 palec, główka dziecka wyczuwalna nisko w kanale rodnym. Skończył pozwolił się ubrać i poszedł na narade z moim ginem. Wrócił wziął mnie za ramię i mówi: dzisiaj działamy! Ja byłam w takim szoku ze nie wiedziałam ciebie dzieje i czy te jego słowa rzeczywiście mam rozumieć ze od razu czeka mnie zabieg. Kazali mi czekać w mojej sali na patologii i rozmawiamy z mężem czy t rzeczywiście już? Nie mogłam w to uwierzyć, wszystko tak szybko się działo.. Przyszedł później mój gin i pyta czy jadłam śniadanie, potwierdzilam więc powiedział tylko ze czekamy w takim razie 6 godzin i że planuje wziąćmnie na ccięcie o 13.05 to była właśnie chwilą w której dowiedzieliśmy się ze nasz synek pojawi się już na świecie. Ja naprawdę byłam w ogromnym szoku, sprzeczne uczucia szczęście, euforia i strach bo nastawiamysmy się na niedzielę. Wysłałam meza po nasze torby szpitalne i zostałam na patologii w oczekiwaniu na rozwój sytuacji cdn

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:43   #176
katarzynkajg
Zadomowienie

Za nim mój Tż mnie odwiezie to posiedzę jeszcze z wami

Cytat:
witam się w 40 tygodniu...
coraz bliżej poród, coraz bliżej poród ...

Fiazo - co do imienia to my też nie mamy , ja mam swoje typy a Tż nie potrafi się określić

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:45   #177
jakierka
Zadomowienie

Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!

Dzien dobry, mamusie

Ja dzis spalam calkiem dobrze, czuje sie zatem wyspana, mam sporo energii i swietny humor od rana Dzis jedziemy odwiedzic moja mame i przy okazji oblazimy kilka sklepow z narzedziami do remontu.

Kathe, za egzamin

Kejt, nie placz i noe smuc Fi, bo to nie koniec swiata. Wiem, ze w PL traktuje sie takie podejscie lekarza jako zaniedbanie, ale w UK nigdy nie badaja szyjki (w zdrowej ciazy) i kobiety szczesliwie rodza piekne maluszki. Masz szanse na badanie we wtorek i wszystko bedzie dobrze

En, bardzo mi przykro, ze Wasze sprawy tak sie potoczyly Po czesci Cie rozumiem. Ja w swojej sytuacji doszlam do wniosku, ze wazniejszych rzeczy od Edzia nie ma, reszte da sie naprawic, przebolec, zmienic itp. Tego zycze i Tobie, abys znalazla sily dla dziecka a cala reszta sie ulozy. Przynajmniej bedziesz miala pomoc przy dziecku i moze obowiazkach domowych. Sciskam mocno

Ewusia, fajnie, ze sie odzywasz! Wiadomo, ze bol jest ogromny, wkoncu Cie pocieli i zycze aby rana jak najszybciej sie zagoila Tymus jest przesloski, ale lece raz jeszcze zobaczyc go na laptopie, mam motywacje do wstania

Tradycyjnie bije za nowe tygodnie i zycze wszystkim milego dnia!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 08:46   #178
Samantha7
Zakorzenienie

Ewusia - sliczny Tymus

Oliath-Lilo to taki maly elfik. Uwielbiam jej szpiczaste uszka i te piekne czarne oczy

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:47   #179
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:

Musiałam odinstalować i zainstalować od nowa apke bo nie mogłam do was wejść.

Od 7 już nie śpię, więc myślę, że już pora na śniadanie

Ewusia też byłam zdziwiona jak napisałaś, że Tymuś jest na świecie
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:49   #180
Samantha7
Zakorzenienie

Fiazo- niestety szczerosc jest zgubna :/

Co do bolu jak na @ to ja go mam od 2tyg.i tez idzie mi do krzyza i gin gadal, ze to normalne.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości