|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
na pewno znajde cos podobnego
![]() dzisiaj pojdziemy chyba na miasto, to zajrze do ksiegarni ![]() a o polska wersje moze poprosze mame, to mi przysle ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3932 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej!
Wojtek obudził się na karmienie o 7.30, miałam nadzieję, że jeszcze pośpimy, ale tak stękał, że się nie dało. Jak zobaczyłam, jaką kupę wyprodukował, to się nie dziwię stękaniu ![]() eee tam, nic nie widać przecież! ![]() ![]() To z naszej sesji ślubnej. Cytat:
![]() Szkoda Twoich nerwów... Trzymaj się dzielnie! ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
Oż Ty! Takie nieładnie uczucia! ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Dziękuję! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
ale cwaniak z tego Karola położyłam go na macie na brzuchu patrze za chwile wycofał się z maty i skręcił w prawo na dywan, patrze a tam na macie ulane więc się cwaniaczek wycofał stamtąd
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3934 | ||
Zakorzenienie
|
w polsce nie
Cytat:
http://www.szczepienia.pl/Kalendarz_.../0-3_lata.aspx Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3936 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no cóz ja bym mogła sie pochwalic ze posprzatałam łazienke ...? ale nie moge bo nawet tego mi sie nie chce ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3937 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- miałam jeszcze napisać, że w końcu zniknęła mi brązowa krecha z brzucha ![]()
![]() |
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wykupiłam na grouponie 300szt. odbitek i mam problem jak tu wybrać zdjęcia skoro Karol ma ich już ponad 2000 ![]()
![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
a jak brzmi pełen tytuł?
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
![]() Wiem ze mam sie nie stresowac - ale czasmi, szczerze mam dosyc calej trj sytuacji. Kocham Emilianka nieoddalabym bym go za zadne skarby - ciesze sie iz podjelam taka a nie inna decyzje. Ale naprawde jest ciezko - czasami, ciagle sama, pomoc od czasu do czasu bo siostra pracuje nawet i po 10h dziennie. Nie ma sie zbytnio w domu do kogo odezwac. Staram sie byc silna, ale ilez mozna sie usmiechac i mowic ze wszystko OK, skoro nie jest :-(. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3942 |
Zadomowienie
|
właśnie znalazłam, że "Les livre des bruits" - to chyba po francusku
![]() (bo po polsku to po prostu "Księga dźwięków" ![]() edit: autorka Soledad Bravi
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2013-06-29 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3943 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na czereśnie nie muszę jechać, bo tż będzie dzisiaj wędził mięso. Taki mi się trafił chłop-gospodarz - króliki, kury, suszarnia do grzybów i żurawiny... Cytat:
A teraz idziemy w środę na szczepienie. Ciekawe, ile już waży ![]() Cytat:
![]() tż wykombinował, że małego zawieziemy do jego mamy to nie miałam już wymówki, że muszę się dzieckiem zająć. Ale w sumie nie było tak źle. Można powiedzieć, że było plewienie z niespodzianką, bo tż naszła ochota i wskoczyliśmy w krzaczki na chwilkę ![]() Cytat:
Dajesz sobie radę i będzie coraz lepiej. NA PEWNO!!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazlam i zamowilam ![]() ![]() http://www.amazon.de/Piep-Das-Buch-G...ref=pd_vtp_b_3
![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
tak na szybko .. pochwalem wam sie wczorajszymi zakupami :P
jestem na 128 stronie - nadrobiem jak wrcoem, bo zaraz Lece po Emiliana do siostry. pani_ka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja z syniem prawie nie mam zdjec ![]() wiesz kazda chwila w zyciu naszych maluszkow jest wyjatkowa. jest kogo robic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tez jestem sama w miescie - nie mam tu rodziny. chlop pracuje. ale kiedy wraca z pracy to 5 ton spada mi z glowy... odpowiedzialnosc sie rozklada. a Ty caly czas sama z tym tonazem na glowie.... ![]() heh - a w te upaly mialam taki kryzys jak stad do Ciebie i caly czas myslalam, ze Ty dajesz rade a ja wymiekam przy przejsciowych trudnosciach... tyz ladnie ![]() ![]() kochana jestes bardzo ![]() ![]() ![]() W Zarze poluje tez na taka jak Twoja, tyko szara. ale nie ma na 68, ani na 164 cm ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3949 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak Ty nie dasz rady to kto?????? ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3950 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() super zakup ![]() Cytat:
ufff czyli nie jest ze mną jeszcze tak najgorzej ![]() ![]() ![]() ostatnio leżeliśmy razem, wstałam po coś na chwilę, odwracam się a mały trzyma mój telefon w ręce ale zanim zdążyłam chwycić aparat oczywiście już puścił ![]() co do wspólnych zdjęć to u nas to samo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
pani_ka uff to dobrze ze nie bralam ew bym ktorejs z was podarowala hihi. No ja wlasnie tez Poluje z dlugim rekawem ale w Norge nie ma :-/ same z krotkim
![]() Hehe co do fotek w nich to poczekamy Ac/Dc jest na 68 a Jezorek na 74 ![]() Nio ale moze w PL bd juz sie nosil - Ac/Dc na prwno haha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3953 | |
Zakorzenienie
|
pewnie, ze napisze
![]() juz teraz matka sie wyglupia i robi konika, pieska i kotka, furkocze jak motor, spiewa rozne glupoty ![]() i maluch chyba to lubi ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ja tez mam ... jedno, ktore mozna pokazac.. reszte najchetniej wyslalabym w kosmos ![]()
![]() |
![]() |
#3954 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() taaa pracowita ![]() tż wykombinował, że małego zawieziemy do jego mamy to nie miałam już wymówki, że muszę się dzieckiem zająć. Ale w sumie nie było tak źle. Można powiedzieć, że było plewienie z niespodzianką, bo tż naszła ochota i wskoczyliśmy w krzaczki na chwilkę ![]() [/QUOTE] Fajny spontan ![]() ![]() Ekstra zakupy! ![]() Dziewczyny, mam zagwozdke. Kinga bardzo często trze nosek i oczka. Czasem te oczka ma czerwone. Dodatkowo w nocy budzi ją zatkany nos... Jak czyszczę to niby nie ma kozy a i tak źle jej oddychać. Myślicie, że może miec alergię na pyłki albo kurz albo coś takiego?? Może dlatego tak źle śpi... Kurcze, a niby karmienie piersią ma chronic przed alergiami a tu nie toleruje mleka krowiego a jakby się okazało, że i powietrze jej nie sprzyja to już nie wiem... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3955 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a filmiki - w brodę sobie pluję, że mamy tak mało z samych poczatków ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aż sprawdziłam tę językową i ona ma długi rękaw i jest z H&M - na przecenach za 20 zł (taka jak Twoja jest w Zarze za 35 zł). w ogóle wczoraj dzieciaka obkupiłam (jakoś spał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie to oznaka śpiączki...
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-06-29 o 11:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Tasia - espumisan i debridat to zupelnie co innego. Debridat musisz dawac jakis czas systematycznie bo on nie ma takiego doraznego dzialania jak espumisan. I d. na recepte jest.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
Ktos pisal ze ksiega dzwiekow w empikach wykupiona? U mnie tez nie ma ale w smyku widzialam. Albo na str empiku zamowic i odebrac w salonie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Kasia - zdrowka. Uwazaj na siebie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz jest inaczej, mimo, ze nadal poswiecam mu mnostwo czasu to i znajdzie sie chwila na nakrecenie filmu, zrobienie zdjecia itd .. Na wizaz ![]() ![]() Mama-transformer ![]() U nas tez - raczki w oczkach, na nosku - chce spac ![]()
![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek - tez mamy lwa z label ale jakos sie z niego nie ciesze.. siostra nie wiedziala co kupic na chrzciny jaka zabawke plus kase wiec zasugerowalam lwa po czym sie dowiedzialam ze jak go zobaczyla to stwierdzila ze to byla strata kasy.. wiecej nic nikomu nie zasugeruje...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Moderna - ja szczepie 5 w 1 ale z niczego nie rezygnuje. Przy tym wariancie wzw jest dodatkowo robiona i bezplatna tylko to w calym cyklu szczepien 2 wklucia wiecej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.