|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Pewnie ze strasznie drogie !!! no ale ja sobie to tłumacze tym ,ze w razie czego człowiek by oddał wszytko za zdrowie swojego dziecka . ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]() to dobrze . mocny ból głowy to cos okropnego jak trzeba sie dodatkowo zając dzieckiem.....
![]() |
![]() |
#3902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My tez mamy wspomnienia z górami...Jak bylismy w Zakopcu spózniał mi sie okres-był cień nadziei i jak szliśmy nad Morskie Oko zaszłam do toitoi-a a tam plamienie... byłam pewna, ze to okres, i że z ciązy nici, a tu taki suprajs ![]() życzenia urodzinowe i imieninowe ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Raczkowanie
|
Jak tylko się w nią wystroję i trzasnę sobie fote to Wam pokaże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3904 |
Wtajemniczenie
|
ehhh tylko że ja teraz cały czas w związanych biegam i nie dbam tak o ładny skręt... znalazłam takie zdjęcie, może coś widać. Teraz są jakieś 15 cm dłuższe.
![]() |
#3905 | |||
Wtajemniczenie
|
Oooooo...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I zdjęcie chyba z tych romantycznych? ![]()
Krzyś ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2013-06-28 o 22:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czadowe masz włosy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Hej Laseczki ale mialam dzis dzien - umowilam sie po zakupach z kolezanka, mielismy isc do mnie wiecie piwko rogaliki mialam robic - bo udalo mi sie kupic czerwone drozdze ;-).
Caly dzien czulam sie zle - ale w busie w drodze do domu o malo nie zeszlam, dobrze ze byla ze mna ta kolezanka, wysiadlysmy na przystanku i od razu na legevakt - przez prawie 1,5h mialam takie silne bole na sercu klocie rozpieranie jak oddychalam, zrobili mi ekg wyszlo dobrze ale jednak jakies tam dwa zle skurcze byly. Dostalam zastrzyk w pupcie na rozluznienje miesni i 2paracetamole plus recepte na inny lek ktory mam barc 3razy dziennir do konca opakowania. Eh mowi wam. Zadzwonilam po siostre wziela Emiliana do siebie na pokoj a kolezanka tez dzis spi u mnie, eh mowie wam dawno sie tak zle nie czylam. Lekarz mowil ze widocznie to jakas reakcja nerwowa na obecna ma sytuacje, ale podobno ma byc lepiej - jesli nie bedzie mam id rwzu dzwonic na pogotowie i do szpitala. Wiec 3majcie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Spokojnie, odstresuj się, myśl sobie o Emilianku, żeby się polepszyło! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fota ślubana czy co ? widac jakby Cie ktos brał .... ![]() Cytat:
![]() ![]() odpocznij grzecznie i ![]()
![]() |
![]() |
#3911 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze na dobranoc Wam napiszę, bo zapomniałam - synek tej mojej kumpeli, co trafił na neurologię z powodu przewracania się - wyszli już ze szpitala z diagnozą zapalenia ucha, pozostałość po przeziębieniu... Już po wszystkim
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Kasia Ty nie rob jaj tylko wyluzuj
![]() ![]() Anika wszystkiego co najlepsze ![]() Monika I co tam u laryngologa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3913 | |
Zadomowienie
|
Hej
weszłam wczoraj wieczorem, miałam tyle do napisania jak czytałam w ciągu dnia i co...? i zapomniałam co chciałam napisać, zdenerwowałam się i poszłam spać ![]() ![]() cofnę się parę stron, może coś mi się przypomni ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- dziś tż obudził się z małego nogami na twarzy ![]() ![]() aha odebrałam księgę dźwięków i przyszedł lew z label label ![]() ![]() ![]() kasia86bgo jejku Ty nas nie strasz ![]() ![]() Liwka u nas włosy nie wypadają w całości ![]() Cytat:
![]() ![]() ja zamawiałam na stronie internetowej Empiku, bo w moim też nie było wzięłam odbiór w empiku więc za transport nie trzeba było płacić, no i akurat teraz jest w promocji ta księga za 31,99zł włosy śliczne ![]()
![]() |
![]() |
#3914 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najwazniejsze, ze decyzja nalezy do rodzicow ![]() Cytat:
Ja jeszcze nie wiem, meningokoki dopiero po pierwszym roku zycia ![]() A pneumokoki jeszcze tez nie wiem, chyba bede szczepic, ale nie wiem, czy teraz czy tez dopiero pozniej (podobno lepiej nie łączyć pneumo z 6w1). Musze dopytac lekarza, czy moge doszczepic pozniej. a gdzies w ktoryms poscie widzialam, ze szczepicie tez szczepionka 5 w 1 - z ktorej choroby zrezygowalyscie?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-06-29 o 07:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam Kochane bardzo za życzenia
![]()
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze juz lepiej z nim ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Od nas tez spoznione NAJ NAJ NAJ ![]()
![]() |
![]() |
#3918 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas nadal szaro i buro ja tam wolę upały niż takie byle co ![]() tż z Julką pojechali do teściowej więc mam czas zeby posprzątać ale jak widać kiepsko mi to wychodzi ![]() jeszcze mam w planach upiec sernik z wiśniami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3919 | ||
Zakorzenienie
|
to co widać powoduje moją czystą, ludzką, bezpretensjonalną zawiść
![]() Zajefajne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Warszawskie dziewczyny - może któraś zainteresowana blisko mieszka - dużo wydawnictw kupiłam na Targach u tego pana www.lamala.pl i on miał Księgę.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Kasia zdrowka
![]() Panika alez on sliczny ![]() ![]() tez chcialabym taka ksiege glosow ![]() ![]() corka_rosy sliczna jestes i wlosy cudowne ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- mniam mniam ![]() ja czekam na wisnie z dzialeczki, to wtedy tez cos upieke ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-06-29 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3921 | |||
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Filip jeszcze w łóżku także witam się z kawusią ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
5w1 to osobno sie zoltaczke szczepi
![]() |
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
ja szczepie 5 w 1 . WZW dostaje na fundusz. Pneumo i meningo ma w ramach zameldowania w Kielcach wiec tez dostaje. Rota juz wzieła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to zoltaczka osobno, dzieki ![]() a szczepicie na WZW B tez teraz czy pozniej?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-06-29 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3925 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dlatego ja się już nie będę chwalić ![]() mój też ostatnio coś w nocy kiepsko śpi ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko zalezy od tego jak rodzice poprowadza kalendarz szczepien. u nas ustalilismy do ilosci wkluc (nie po to sie zdecydowalam na 6w1, zeby mu fundowac po dwa wklucia ![]() Michas jest pod opieka specjalistycznej jednostki 'szczepielniczej' , ze wzgledu na 6/10 pkt urodzeniowych i mala wage, i tam na meningo jestesmy zapisani na 30 sierpnia. pani doktor mowiala, ze wlasnie to szczepienie jest pozniejsze i mozna nawet po 1 rż.
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-06-29 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3927 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za oknem ponuro, wszystko mnie boli, bo wczoraj pół dnia siedziałam w polu i plewiłam żurawinę ( a dopiero pół pola oplewione ![]() ![]() ![]() [QUOTE=despa;41542276] ( a mamy jedną czwórkę na świadectwie i średnią 5,2- sorry musiałam się pochwalić ![]() ![]() [/QUOTE wow imponująca średnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co tam nakupowałaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my dostaliśmy tylko to państwowe, na to gminne niestety jesteśmy za bogaci - coś ok. 50 zł nam dochód przekraczał ![]() ![]() Cytat:
![]() a mój tata w ogóle się boi wziąc na ręce małego. Jak wczoraj moja mama do niego mówi"weź go na ręce", to on "a nie, bo coś mnie dzisiaj kręgosłup boli" ![]() Nestelle wielkie ![]() Cytat:
![]() poka sukienkę ja mam nadzieję, że parę kilo mi się uda zrzucić do sierpnia, bo też kiepsko się widzę w sukience ![]() Trzymajcie kciuki, w poniedziałek pierwsze ważenie. Mam nadzieję, że będzie chociaż z 1kg mniej, bo stracę motywację ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() padłam. Czy tylko ja mam kosmate myśli? Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
chodziło mi o oficjalny kalendarz szczepień
![]() a te meningo, ktore robicie to jaka maja ochrone, meningokoki B czy C? Bo podobno dla takich malych dzieci znaczenie maja te z grupy B, z C dopiero w pozniejszym wieku (po 10 roku zycia). W Niemczech nie ma np. dostepnej szczepionki z grupy B.. (choc chyba w tym roku cos mialo wejsc na rynek) i teraz tak sie zastanawiam, bo meningokoki sa oficjalnie zalecane po pierwszym roku zycia, w takim razie po co, skoro maja slaba ochrone? (dodam jeszcze, ze wszystkie szczepienia pokrywane sa z ubezpieczenia, wiec sa to spore koszty spoleczne).. ehh trudny temat - szczepienia ![]()
![]() |
#3929 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mój dzieć ma teraz etap hihrania się do wszystkich i wszystkiego i gugania. Przesłodki jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
heh oficjalny jest dostosowany do portfela rodzicow
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.