|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Nadalka a nie mówiłam, że byłam?
![]() ![]() Szukam innego ginekologa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
ogolnie no dziwne to - moze ona jest tak ogólnie nawiedzona 'że tabletki to samo zło' i dlatego czepiła się wagi ...
Właśnie wróciłam z biegania z bratem - jak widać i bracia na coś się przydaja poza wyżeraniem żarcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuchy, dzięki za wszelkie sugestie odnośnie mamy, chyba zbiorę się na odwagę i od serca z nią pogadam, na spokojnie, ale konkretnie.
Asiu już jakiś czas temu wpadłam na ten pomysł przygotowywania posiłków na 2 osoby, ale wtedy dopiero zaczynałam samą siebie "ustawiać" by jeść regularnie, o stałych porach. Średnio to wychodziło, ale teraz z perspektywy czasu sądzę, że to byłoby najrozsądniejsze wyjście. Ona przy okazji nie traciłaby rano czasu, bo ja sobie żarcie szykuję dzień wcześniej - wyjątkowo odpuszczam, np dziś, bo niedawno wróciłam do domu, więc namoczę tylko owsiankę. Jedyny problem z nią to upilnować, by po powrocie nie przesadzała oraz wieczorem - chodzi spać później niż ja, więc nie mogę jej strzec 24h ![]() ![]() Byłam dzisiaj na treningu bractwa rycerskiego, do którego zamierzam się wkręcić (zamierzałam to zrobić kilkanaście lat temu, ale się bałam, a teraz po 30tce jakaś odwaga we mnie wstąpiła.. ![]() ![]() ![]() ![]()
Keep on rockin'! ![]() 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-06-28 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
Asia mam wiele koleżanek, które chodzą do tej samej ginekolożki i bez problemu tabletki dostawały, nawet czasem się pytała sama z siebie, oferowała receptę na tabletki.
Także widocznie do mnie nastawiona jest anty, masakra. Sama jest gruba jak wieloryb a wkurza drugiego wieloryba ![]() lece do pracy. miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Rozeznanie
|
Hey Skarby
![]() ![]() ![]() charlotteq witaj ![]() Nadalka udanego wieczoru i pysznego gyrosa (mmm uwielbiam ![]() Moniu dziwne, że lekarka nie widzi innego rozwiązania jak gumki... Jest przecież kilka alternatyw... WSZYSTKIM kochane gratuluję postępów w diecie, bo widzę, że wszystkie lecicie jak burza ![]() ![]() Dziś mam troszkę czasu żeby Wam coś naskrobać, bo mam luźny plan sprzątania i gotowania (tzn. nie muszę się wyrobić na konkretną godzinę, bo tata pojechał na 2-3 dni do Niemiec - zjeżdżają do domu pierwsze grupy, niech już K. wraca też ![]() ![]() Po za tym z nowości w poniedziałek zawału niemal dostałam naprawdę, zacznę od tego, że mamy dużą posesję na uboczu miasta, dobrze ogrodzoną i oznakowaną, że jest duży pies, mało tego jest dla bezpieczeństwa druga furtka, którą cholernie ciężko otworzyć no i dzwonek przed nią. Noo i po 10 latach jak mamy psa znalazł się debil, który wszedł i moje misiu go pogryzło, na całe szczęście byłam w domu i wybiegłam gdy usłyszałam krzyk, w tym samym czasie tata nadjechał autem - bo mogło by się to bardzo źle skończyć. Problem w tym, że hmm no facet nie ma prawa się nas czepiać (posesja oznakowana, pies obronny - jak sama pani z inspekcji powiedziała "wszedł na własne ryzyko") no właśnie pani z inspekcji weterynaryjnej będzie przez chyba 15 dni przychodzić obserwować psa czy jest zdrowy itd. tyle nerwów debil narobił, że szok no ślepe, czy głupie? Nie wiem... Koniec notki bibliograficznej ![]() Teraz dieta - waga powoli spada ![]()
#3877 |
Zakorzenienie
|
Iza o, jesteś
![]() ![]() Widzę, że waga naprawdę ładnie spadła ![]() Wstawiłam zdjęcie do klubu. Aktualne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() U mnie waga 72,6 ![]() ![]() Mamy w szklarni małego kotka ![]() Monia dziwny ten ginekolog ![]() ![]() Miłego dnia!
![]() |
#3879 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do diety to bardzo sie ciesze, ze powoli spada ![]() ![]() ogolnie zmien lekarza, ta babka chyba sie z głupim widziala, ze takie rzeczy mowi. Furry jeszcze taka moja mala rada odnosnie rozmowy z mama, mysle, ze powinno to byc na neutralnym gruncie np. przed tv czy na spacerze, bron Boze w trakcie jedzenia/jego przygotowywania, bo jak mowisz, ze jest delikatna, to moze ja to bardzo urazic ![]() nadalka daj znac jak smakowal ten gyros, my sobie wyobrazimy hehehe ![]() Beatko ![]() Dobra dziewczynki Milena sie zabiera za sprzatanie ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-06-28 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
Jezu, ale mnie miłość uskrzydla, matkoooooo, nawet kłócąc się z głupim jestem miła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zadomowienie
|
Hej Niunia!! Myślałam wczoraj o Tobie
![]() Widzę, że znów łeb w łeb idziemy, jak to my ![]()
#3882 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Pogoda deszczowa mnie dobija ![]() ![]() Dietowo ok -200g dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to że wszystkie chudniemy jak jeden mąż (no ja w teorii - bo aż się boję sprawdzenia w poniedziałek co na wadze - mam mega stresa - szczrze to już wolę się ważyć niż denerwować
![]() ![]() Mojemu bratu wysiadło kolano po wczorajszym bieganiu(młodszy ode mnie o 4 lata , 2 kg lzejszy a wyższy, cwiczący na siłowni i biegajacy ostatnio półmaraton, wiec trenujacy regularnie) not ja już nie wiem ![]() ![]() W związku z czym machnęłam sobie skalpel - dziwna sprawa cały czas ćwiczę a po przerwie te generalnie proste ćwiczenia dąją trochę w kość ![]() Ogólnie całkiem dobrze juz jest moim zdaniem ![]() ![]() Dziś w menu 1. 3 wasy z polędwica z kurczaka, feta i małosolnym 2, micha truskawek z wieśniakiem 3 spaghetti z łososiem (brat robi ![]() ![]() 4. prawdopodobnie czereśnie (jeszcze nie nabyłam ![]() 5. hmmmm sałatka z brokuła, kukurydzy, sczypiorku, pomidorków koktajlowych i resztki łososia - czyli koktajl z resztek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zadomowienie
|
Widze, ze tu dzis cisza jak makiem zasial... ja dzis juz mam za soba:
S: kromka z jajcem i pomidorem, banan SII: salatka z kaszy kus kus na ostro z pomidorem, na lisciach salaty, czeresnie CALE 6 szt. ![]() O: placki z cukini z sosem tzatziki, banan i jablko P: bulka z wedlina i keczupem, arbuz Bylam w tesco, byly stroje na wyprzedazy. Kupilam ale jestem zalamana swoim wygladem. Jest masakra, zmobilizowalam sie do cwiczen, poecam kazdem komu sie nie chce odwiedzac przymierzalnie w sklepach. Ja tez dzis skalpel i mel b na brzuch nawet 2 razy jak bedzie trzeba :/
#3885 |
Zakorzenienie
|
Asia no w miarę dobrze już jest, ale wiesz co mnie najbardziej wkurza, zniosę wciąż grube nogi, bo ich akurat się nie wstydzę, dupę wielką swoją też lubię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haha, no miłosc mnie chyba tez rozpromienia ![]() ![]() ![]() dobra lece sie ogarnąć, bo mam randke. z tym samym jakby co, z moim ![]() see ya ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
Hej . Nam się komputer zepsuł więc tak będę i nie będę bo jestem u mamy ale jak wrócę do domu to dopiero w poniedziałek wieczorem doładuję konto i będę miała w telefonie.
Zosia pisała że jest u teściów. Iza i dobrze temu facetowi. Będzie wiedział na przyszłość. Ogólnie głupia ta lekarka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zadomowienie
|
Jestem zła!
![]() Odebrałam dzisiaj komputer z naprawy i sprawdzony jeszcze w serwisie działał. Przyjechałam do domu włączyłam i nadal działał, wyłączyłam, ale zostawiłam podpięty żeby się bateria naładowała. Przychodzę za jakąś godzinę, dioda ładowania nie świeciła to myślałam że się naładował, a tu co? Nie działa!!! Nie chciał się włączyć i znowu z nim jutro jadę do serwisu znowu ![]() Mam wyniki matury, szału nie ma i nadal nie wiem co wybrać - farmacje czy informatyke? Na lek ani lek-dent szans nie ma. I jestem w kropce. Dietetycznie dzień dobry. Dzisiaj cały dzień byłam zabiegana, dopiero teraz mam chwilę spokoju. Ten laptop naprawdę mnie wkurzył...
![]() |
#3888 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś stanowczo nie jest moim dniem, każda słodycz jaką zauważę katuje moją psychikę (dosłownie czuję smaki w głowie ![]() Tak więc dziś jak już lepiej się poczułam nie biegałam po kuchni z wagą ot po prostu starałam się nie zjadać masy kalorii no i nic co z mąką pszenną, cukrem i bez ziemniaków. Dzięki Bogu dzień dobiega końca ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez charlotteq Czas edycji: 2013-06-28 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zadomowienie
|
A ja się teraz boję, czy opłaty rekrutacyjne zdążą przyjść na czas. Bo wysyłałam je dopiero teraz, a do wtorku na jednej z uczelni już być muszą. I nie wiem co zrobię jak nie dotrze. Najwyżej jak we wtorek nie będzie to będę dzwonić i wysyłać im na maile potwierdzenia przelewów.
![]()
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Charlotteq ja też po architekturze,nawet studia już zaczęłam ale uznałam że to jednak nie moja broszka. w tym trzeba się czuć,nie można się tego nauczyć tak mi się zdaje. do architektury krajobrazu potrzebny jest talent...a ja go zdecydowanie nie mam
![]() idę spać,tż do domu pojechał,tęsknię już. tyle miłych słów dziś usłyszałam że myślałam że się pobeczę :-D ale dałam radę. wyniki z matmy kiepsko.niżej niż miałam także wkopałam się na całego.ale to trudno. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Dzień dobry paniom !
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś moja dieta nie ma kontroli z Tż-em za chwile na poznan bo ma sesje a ja lubię z nim tam jeździć ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda dziś ładna także miłego dnia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
dzień dobry,ja też już obudzona przez poranne słońce
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
No i jestem - po wczorajszej porażce bo ciastka mnie dopadły
![]() ![]() ![]() A jak wróciłam do domu po 6-7 h nie jedzenia ( kawałek kanapki wasy w drodze - 140 kcal czyli tyle co nic)to rzuciłam sie na obiad (jeszcze rozsądna porcja) , czereśnie (ciągle zplanem ) i ... niestety poszły też ciastka ... Także za dorze mi szło ![]() A teraz autentycznie źle się z tym czuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Bez sensu bo naprawdę w ten tydzień się starałam i np treningowo jest nieźle ... Z drugiej strony mogłam popłynąc bardziej ... Wniosek jest jedny - całe szczęście że przestaje jeździć poodchudzam się u siebie (jeszcze za tydzien niestety pl - lekarz-bo mam jakieś dziwne wyniki hormonów) Dzis czekaja mnie zakupy i może w końcu rowerek dookoła jeziorka (chodzi to za mną od dawna choć jestem umiarkowanie 'rowerowa" ) ... Czyli miły dzień z męzem ![]() Gratuluje wynikow matury wszystkim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Asia ja chyba też dziś ucieknę na rower
![]() Pogoda ładna, trochę wiaterek jest i ma być burzowo, ale może zdążę zanim mnie jakiś grom trafi ![]() Ważyłam się, niestety 97,9 kg na dziś. Pożarłam ostatnie dwa dni i efekt jest. Dziś póki co przykładnie, zaraz idę do ogrodu po jakieś owocki, bo jabłek zeszłorocznych ja już nie mogę zdzierżyć, są okropne ![]() a tak w ogóle to chyba dziś bede lewatywe robic. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-06-29 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() U mnie pogoda tez dzis nie tak zla wiec zamierzam wstawic pranie przed praca ![]() Asia - uwielbiam te ciastka ...narobilas mi smaka ![]() Monia - widze ze mamy taka sama wage i mi tez ona cigale spada i rosnie i tak w kolo ![]() Kurde dzis mialam mega sen snilo mi sie ze mam romans z ksiedzem i ze spalismy ze soba w kosciele ... Boze skad mi sie to bierze... jak ja do kosciola nie chodze nawet, i nie znam nikogo kto by wygladal tak jak ten ksiadz ze snu ... ![]() ide prac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
Kinia no Ci mówię, ale u mnie to skutek nadmiernego żarcia w zasadzie. Zeby Wam nie skłamać w czwartek albo w srode juz nie pamietam, zjadłam w pracy bounty, dwa snickersy i marsa
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie że czerwone porzeczki mają dużo błonnika? ![]() I stosunkowo niedużo węgli. |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj pojechalam do tego tesco po ten nieszczesny stroj i cos mi sie stalo nizej krzyza tam gdzie posladek sie zaczyna lewy. Niesamowicie boli, nie sa to miesnie chyba tylko kosc. Nie wiem czy obtuklam ja, czy krzywo siedzialam na siodelku, czy jaki grzyb ![]() ![]() Jak juz pisalam wczoraj tez wszamalam cos slodkiego, ale tez w porze kolacji i poszlam spac pozno, bo ogladalam naszych w siatke, ahhh Winiarski ![]() Dzis w planach mam pocwiczyc skalpelka z Chodakowska i mel b na brzuch ![]()
![]() |
#3898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Milena u mnie w ogrodzie już są porzeczki, ale strasznie znikome ilości, trzeba ryć i szukać, żeby znaleźć
![]() Ekhm, ja już po lewatywie jestem ![]() ![]() Furry, a Ty jako praktykantka z lewatywą to powiedz jak często robisz i ile wody zużywasz? Robisz oczyszczanie wstępne? |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zadomowienie
|
Hej!
A tu znowu o lewatywach ![]() Dzisiaj dzień w sumie dobry, na obiad mam gołąbki ![]() W czwartek jak byłam z mamą na rowerze miałam mały wypadek. Jechałam za mamą, a tam za nami gdzieś auto, no i ni z tego ni z owego mama zahamowała, a ja nie zdążyłam wyhamować, przywaliłam kolanem w asfalt (a że jechałyśmy dość szybko to trochę po tym asfalcie się przejechałam), zdarłam spodnie (moje ulubione) i kolano (dalej mnie boli). Dobrze, że te auto co za nami jechało zdążyło zahamować, bo mogłoby być bardzo nieciekawie. Powiedziałam mamie, że następnym razem będę jechać 5 metrów za nią. Mama jedynie powiedziała, żebym tacie nie gadała bo zabroni nam jeździć na rowerze ![]() A tak w związku z rowerem to chciałam się dzisiaj znowu wybrać, al pogoda niepewna. Kupiłam sobie czereśnie i arbuza, będę mieć wyżerkę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.