Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-29, 10:51   #1081
shure
Zadomowienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez wiktom Pokaż wiadomość
Hej Brzuchatki

Mam pytanko: od kilku dni odczuwam jakąś dziwną dolegliwość w okolicy pachwiny, coś podobnego do bólu kiedy za długo pojeździ się na rowerze z niewygodnym siodełkiem. MIAŁYŚCIE COŚ TAKIEGO Zastanawiam się skąd to się wzięło , może coś się tam już rozciąga??

Miłego week dla Was
to normalne. kosci sie rozsuwaja dlatego ten dyskomfort

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 10:58   #1082
kropla_deszczu
Zadomowienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym wątku.
Wylądowałam w szpitalu dlatego tak zamilkłam. Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy :banghead: w końcu udało mi sie ściągać aplikację na telefon wiec bede zaglądać do Was
Zasłabłam w sklepie i zabrali mnie karetką do szpitala na przegląd czy wszystko ok. Małego tylko słuchali dopplerem - bez usg. Słaba morfologia mi wyszła i dlatego troche mnie przetrzymali. Może juz jutro wyjdę bo zaczyna mnie juz denerwować tutejsza służba zdrowia
trzymaj się tam mam nadziję, że dzisiaj Cię wypuszczą
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
ostatnio mam dylemat jaki ochraniacz do łóżeczka kupić cz całościowy czy częściowy
jak na razie stanęło na tym że kupię całościowy,ale założe go jak Michaś zacznie się gramolić w łóżeczku
a Wy jak planujecie?

właściwie to na sam początek do łóżeczka to niewiele trzeba: materac,ceratkę,prześcier adło, rożek coś jeszcze?
ja kupię całościowy - tak przynajmniej na razie planuję, chociaż do jednego kompeltu na pewno będę miał ten krótki, bo i tak z tego co doświadczone już mamy mówią dobrze jest mieć ze 2-3 komplety pościeli i ochraniaczy

i nie wiem czy to Ty pytałaś czy ktoś inny, ale długi ochraniacz zawsze można zawinąć na łóżeczku tak żeby dziecię było widać
np tak jak na tym zdjęciu: chodzi mi o 2 fotkę - widać, że ochraniacz jest do tyłu zaiwnięty
http://tablica.pl/oferta/lozeczko-dl...tml#0bb761a558

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
trochę zmęczona jestem na tym zdjęciu, ale wyglądam o tak.

Na slub bede miała włosy upięte na jeden bok i włożony kwiatek, zresztą czesze mnie babka, która mnie obcinała.

TZ powiedział, że na zywo wygladam jakbym była 5 lat młodsza. Gorrrrąca 20
ja do ślubu miałam długie włosy, ale zaraz 2 dni po slubie ciach na boba wygodna jest ntaka długość dzisiaj mam tylko trochę dłuższe niż Ty. I pieknie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Witam sie w 31 tygodniu

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Dziewczyny od czego mogę mieć krosty na brzuchu?
moja koleżanka co prawda jak juz prawie rodzić miała to dostała wysypki, ale na całym ciele, w nocy drapała się do krwi bo tak ją to swędziało...okazało się, że ma jakąś infekcję więc jeśli Cię to swędzi i jeszcze tego przybędzie to ja bym zasuwała do lekarza
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
wczoraj Mama zabrala mnie na zakupy i niechcaco;p kupilismy posciel, kocyk, dwa kaftaniki, a ciocia przyniolsa mi parenascie pieluch tetrowych
powoli sie zaczyna...
jeju jak to brzmi, zamiast z TZ to zakupy robie z Mamusia

Cytat:
Hej Brzuchatki

Mam pytanko: od kilku dni odczuwam jakąś dziwną dolegliwość w okolicy pachwiny, coś podobnego do bólu kiedy za długo pojeździ się na rowerze z niewygodnym siodełkiem. MIAŁYŚCIE COŚ TAKIEGO Zastanawiam się skąd to się wzięło , może coś się tam już rozciąga??

Miłego week dla Was
rozciąganie moja droga, rozciaganie to jest
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:00   #1083
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
nephelim
misia wyglądasz zupełnie inaczej niz na fotkach w K
matal miłego wypoczynku

a tak w ogóle to dzien dobry Nadrobiłam was ale już nie wiem co komu odpisywać
Moja dzidzie sie strasznie rozpycha ale w obwodzie brzucha nadal 96cm choć zgaga staszna mnie po tych tańcach w brzuchu męczy strasznie. Jak tak was czytam o wyprawkach i przygotowaniach to sie wczoraj przeraziłam że nic w tym kierunku nie robie i efekt takli że tż bierze mnie dzisiaj na zakupy żeby się rozglądnąć i pokupić parę rzeczy. Nawet 3 półki dla dzidzi wczoraj wygospodarowałam i jestem z siebie dumna A tu trzeba by zacząć coś prać i o wózku pomyśleć....jak zaczynam rozkminiać to załamuje ręce że nie zdążea tż mi tylko mówi jak masz większą robote typu..pranie prasowanie szorowanie to masz dzwonić do mamy (teściowej) i ona przyjedzie i ci wszystko zrobi a ty masz odpoczywać

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

oj i gratuluje wizyt trzymam kciuki za kolejne i gratuluje zdanych egzaminów/obron bo z tego co pamiętam to ktoś sie bronił. ja-ika spóźnione hepi berfdej
Taką masz dobrą teściową?
NA pewno pięknie Ci będzie z zielonymi włosami

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Masakryczny ból Chodzę zgięta prawie do ziemi, przy każdym kroku boli
Nospa koniecznie.
Mnie wczoraj bolał brzuch, stwardniał mi zaraz po wyjściu z domu i tak trzymał, miałam kłucie w boku okropne. ;/

A mnie boli kroczeee;( OD dwóch tygodni, będę u gina w pn po zwolnienie (ale się z nim nie zobaczę), to chociaż położna zapytam czy się martwić tym... Normalnie nogi nie mogę podnieść jak się ubieram ;(;(

Kasiu, wszystkiego naj naj i udanej wizyty!
Misia, fajowa fryzura, ja tez się w takiej najlepiej czujję, a teraz mam mega odrośnięte, poniżej łopatki i już mi przeszkadzają i chyba je ciachnę

Ja kupilam ochraniacz na całe łózeczko w ikei, biały (ale nie śnieżnobiały) i do tego 2 prześcieradełka. Stwierdziłam, że potem ochraniacz do każdej pościeli będzie potrzebny inny,a tak będzie uniwersalny i tylko kolorowe zabawki młodej powieszę.

Napaliłam się wczoraj na zakupy na allegro, ale chyba się wstrzymam, muszę zrobić miejsce na te wszystkie graty. Na razie dwie duże szuflady w komodzie zajmują ciuszki małej + w szafie stoi karton z pieluchami tetrowymi etc. oraz mata edu, karuzelka i bujaczek w kartonie ogromnym Ale wczoraj wymyślilismy kolejne mebelki do pokoju, więc może się jeszcze jakoś pomieścimy
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:02   #1084
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

dzien dobry, witam sie z zajec. nuda masakryczna ale zyje. gorzej ze musze siedziec 9 godzin na krzesle aplecy bola.
i co chwile wychodze siku. patrza na mnie dziwnie hehe
Cytat:
Heeeej.

Nie mogłam spać, mam taki tępy, kłujący ból w dole brzucha i jak Mała kopie to boli bardziej. Jak siedzę to jest lepiej,ale jak chodzę to masakra. To może być ta rozciągająca się macica?

Ja kupuję 100x135. W ogóle wszystko mamy droższe do tego łóżeczka-materac, ochraniacz,pościel. No ale może posłuży dłużej?

Szybko dojechaliście

Ślicznie wyglądasz, faktycznie młodziutko

ja tez mam takie lozeczko ale na poczatek kupie mniejsza posciel, male dziecko, lato bedzie wiec chyba taka wielka koldra bez sensu ale nie znam sie tylko takie mam przemyslenia i fantazje

Cytat:
a i chciałam sie pochwalić, że w koncu wiem co to rwa kulszowa, właśnie przy ostatnich porzadkach ja poznlaam, ale nie dalam sie, zacisnelam zeby i jechalam dalej

wczoraj Mama zabrala mnie na zakupy i niechcaco;p kupilismy posciel, kocyk, dwa kaftaniki, a ciocia przyniolsa mi parenascie pieluch tetrowych
powoli sie zaczyna...
jeju jak to brzmi, zamiast z TZ to zakupy robie z Mamusia

no i nie moglam sie powstrzymac na wieczor nawpieprzalam sie bagietki z nutella;D

chyba powinnam sie zabrac za nauke

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

jeju a ostatnio jakaś mało ogarnieta jestem

Kasiu stooooo laaaaaaaaaaaaat

mam dobra wiadomosc, to nie jest rwa kulszowa.
moze cie strzyklo, ale przy rwie nie da sie dzialacdalej promieniuje do nogi, paralizuje ja. wygina kregoslup i napierdziela niemilosiernie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:03   #1085
kropla_deszczu
Zadomowienie

teraz się ładnie z Wami przywitam

ależ się wyspałam wstyd się przyznać, ale jak TŻ wychodzi do pracy i zostaję sama w łóżku to tak mi się dobrze śpi tak to się całą noc męczę, kręcę a później jak już całe łóżko dla mnie to się wywalam jak chce i jest mi tak meeeeega wygodnie

rano lał u nas deszcz, ale teraz wyszło słoneczko i nawet w miarę ciepło jest niech ten deszcz już nie wraca

i zapomniałabym KAŚKA czarownico - STO LAT
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Edytowane przez kropla_deszczu
Czas edycji: 2013-06-29 o 11:04
Stary 2013-06-29, 11:09   #1086
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

To ja się tylko przywitam w III trymestrze

Kaśka, NAJLEPSZEGO!!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:11   #1087
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

No ja już zrobiłam miejsce w garderobie, powinno wejść wszystko, tylko jakaś komoda by się przydała na inne akcesoria.

Jaka ja się padnięta czuję, nie mam na nic siły, ta ciąża wykańcza człowieka
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:12   #1088
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu wszystkiego najlepszego Kochana !!!
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Kasiu wszystkiego najlepszego
Cytat:
Kaska sto lat!!
Cytat:
Kasia STO LAT
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Kasiu wszystkiego naj naj lepszego!:roz a:
Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla Kasi pomyślności i spełnienia marzeń
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Kasiu, wszystkiego naj naj i udanej wizyty!
Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
i zapomniałabym KAŚKA czarownico - STO LAT
dzięki

Matal dzięki

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-06-29 o 11:13
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:15   #1089
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
dzien dobry, witam sie z zajec. nuda masakryczna ale zyje. gorzej ze musze siedziec 9 godzin na krzesle aplecy bola.

ja tez mam takie lozeczko ale na poczatek kupie mniejsza posciel, male dziecko, lato bedzie wiec chyba taka wielka koldra bez sensu ale nie znam sie tylko takie mam przemyslenia i fantazje

moze cie strzyklo, ale przy rwie nie da sie dzialacdalej promieniuje do nogi, paralizuje ja. wygina kregoslup i napierdziela niemilosiernie

hmm no tak myślałam, czy to rwa czy nie rwa bo własnie słyszałam, że przy rwie nie można nic robić,
coś takiego weszło mi nad jednym póldupkiem, że ie mogłam siedziec czy schylac sie, zginac, i do tej pory troche mi to dokucza...
to moze lepiej zeby ta rwa mnie nie dopadla bo skoro to jeszcze wiekszy bol to masakra

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Kaśka, NAJLEPSZEGO!!
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:18   #1090
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Gratki !
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:18   #1091
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
i nie wiem czy to Ty pytałaś czy ktoś inny, ale długi ochraniacz zawsze można zawinąć na łóżeczku tak żeby dziecię było widać
np tak jak na tym zdjęciu: chodzi mi o 2 fotkę - widać, że ochraniacz jest do tyłu zaiwnięty
nie kazdy dlugi ochraniacz da sie zawinac moj np byl tak podzielony ze zaglowek byl osobno przyczepiany i reszta tez, wiec ochraniacz mialam w litere u i ni cholery nie dalo sie tego inaczej ulozyc chcac miec zaglowek no i byl grubszy niz ten z ikei wiec nie byl taki plastyczny. ikeowskie sa dosyc cienkie i mozna je na wszyskie strony swiata wywijac

matko, czekam do 12 zeby isc na drzemke z Blanka bo inaczej padne. w ogole dzisiaj mnie wszystko denerwuje :/ zle sie czuje, do tego kazdy gada mi ze mam nisko brzuch, no bez jaj....
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:18   #1092
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-

U mnie znowu wspaniała pogoda 13 stopni i deszcz.To postęp bo przez parę dni było po 10-11
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:21   #1093
tassia
Zakorzenienie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

lola to moze byc poczatek rwy jak ci cos weszlo. lepiej uwazaj teaz zeby zwgos nie dzwignac luv sie nie przeciazycbo sie moze zle skonczyc. lepiej od razu odpuscic i ci przejdzie a jak cie zlapie mocno to u mnie pare tygodni trzyma

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
ja j&j w ogóle nie używam, dla mnie jest do a skład ma tak lipny...
używam od początku ciąży oliwki z Libero i nawet pół krostki nie miałam jak dotąd... czemu tak nagle miałabym zareagować? bezsensu, ciekawe co ja teraz kupię do smarowania...

Kaska sto lat!!
ja oporcz oliwek kupilam krem tolpa dermo body mum i jest za.je.bi.sty
na zmiane z oliwka i jest czad
mialam.watpliwosci bo oliwka.tolpy mnie.zawiodla.ale.krem jest.gigant

[/RIGHT]
Stary 2013-06-29, 11:30   #1094
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Kaśka sto latek

Misia bardzo ładnie wyglądasz

Amelka jakby co to ja mam kupione dwa komplety pościeli łącznie z ochraniaczem ale częściowym.

Matal udanej sesji zdjęciowej

Wszystkim gratuluję rozpoczętych tygodni

No i dzień dobry wszystkim

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:39   #1095
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Masakryczny ból Chodzę zgięta prawie do ziemi, przy każdym kroku boli
Też tak miałam. Nie mogłam się wyprostować, bo tak bolało na dole :/ mówiłam lekarce, bo mnie tak nawet spięło u niej jak się kładłam do usg i nie mogłam nóg wyprostować. Kazała więcej magnezu brać, żeby mięśnie się rozkurczały prawidłowo, a jak boli to nospę i leżeć. Mi pomogło

Teraz z kolei mam problem z odróżnieniem bólu pęcherza, jelit i macicy :/ dziś rano mnie bardzo bolało i mam problem co, ale na szczęście nospa dobra na wszystko

Cytat:
ja kupię całościowy - tak przynajmniej na razie planuję, chociaż do jednego kompeltu na pewno będę miał ten krótki, bo i tak z tego co doświadczone już mamy mówią dobrze jest mieć ze 2-3 komplety pościeli i ochraniaczy

Ja pytałam nad takim się zastanawiałam, żeby do każdej pościeli pasował: http://allegro.pl/juramba-ochraniacz...289576040.html ale jak się nie da go odwinąć częściowo to lipa. Chyba najpierw zamówię częściowy a jak mała będzie się już rzucać po łóżeczku to albo dokupię na całość, albo obłożę kocykami. Nie wiem Rozglądnę się nad całym kompletem pościeli jak radzicie, żeby nie było problemu z kompletowaniem, bo też nie lubię jak jest wszystko z innej parafii

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
nie kazdy dlugi ochraniacz da sie zawinac moj np byl tak podzielony ze zaglowek byl osobno przyczepiany i reszta tez, wiec ochraniacz mialam w litere u i ni cholery nie dalo sie tego inaczej ulozyc chcac miec zaglowek no i byl grubszy niz ten z ikei wiec nie byl taki plastyczny. ikeowskie sa dosyc cienkie i mozna je na wszyskie strony swiata wywijac

matko, czekam do 12 zeby isc na drzemke z Blanka bo inaczej padne. w ogole dzisiaj mnie wszystko denerwuje :/ zle sie czuje, do tego kazdy gada mi ze mam nisko brzuch, no bez jaj....
Eh z tymi ochraniaczami. Decyzja byłaby łatwiejsza, gdyby były tańsze :/

No to co, że masz nisko? ja też mam nisko od początku. Taki urok. Dziewczynki widać osadzają się niżej
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:48   #1096
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:

Kaśka, NAJLEPSZEGO!!
Ty się tam fociuj, a nie forum śledzisz
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja wiem, że się nie każdy da zawinąć, ale np taki z ikeii się da pokazałam tylko bo któraś pytała o to i każda zrobi sobie tak jak będzie chciała ja chyba kupię jakiś na całe łóżeczko, bo zima to chociaż dzidzi będzie miało cieplej od ściany chociaż
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Stary 2013-06-29, 11:48   #1097
vea7
Zakorzenienie

Kaska, sto lat wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze

Cytat:
Ja też myślałam,że teraz tylko rożek, ochraniacz i prześcieradło a potem uznałam,że jeszcze potem nie uda mi się kupic pościeli pod ochraniacz i co ja zrobię?Będzie mnie to tylko wnerwiać, bo ja muszę mieć dopasowane, inaczej mnie szlag trafi
Dzięki za namiary (ponownie)
Kurcze, ja bym chciała taki zestaw: rożek, poszewki, ochraniacz cześciowy i ew. przybornik, ale nie ma... jak jest rożek i ochraniacz to też wsady, a jakoś wolałabym wsad na żywo pomacać

Cytat:
Melduje, ze dojechaliśmy o 21, ale nawet nie mam siły nadrabiać
Ooo... szybciorem

Cytat:
trochę zmęczona jestem na tym zdjęciu, ale wyglądam o tak.

Na slub bede miała włosy upięte na jeden bok i włożony kwiatek, zresztą czesze mnie babka, która mnie obcinała.

TZ powiedział, że na zywo wygladam jakbym była 5 lat młodsza. Gorrrrąca 20
Świetnie wyglądasz

Cytat:
Ja też, ja też, jupiiiii
III Trymestr to brzmi dumnie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ja pytałam nad takim się zastanawiałam, żeby do każdej pościeli pasował: http://allegro.pl/juramba-ochraniacz...289576040.html ale jak się nie da go odwinąć częściowo to lipa. Chyba najpierw zamówię częściowy a jak mała będzie się już rzucać po łóżeczku to albo dokupię na całość, albo obłożę kocykami. Nie wiem Rozglądnę się nad całym kompletem pościeli jak radzicie, żeby nie było problemu z kompletowaniem, bo też nie lubię jak jest wszystko z innej parafii
W sumie pomysł niezły, ale chyba rzeczywiście nie będzie jak go odwinąć

Bosz... coś mi wlazło (przesunęło się) w kręgosłup i jak się jakoś źle ruszę, to normalnie jakby mi kto szpilę wbijał
Nie mogę na przykład podnieść lewej nogi i się do niej schylić, ergo, mam ogromny problem z ubraniem spodni - nie da się nogi w nogawkę włożyć

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:52   #1098
wiktom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
to normalne. kosci sie rozsuwaja dlatego ten dyskomfort
mam nadzieje, że po wszystkim wrócą na swoje miejsce

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:

mam tak a szczególnie mocno to czulam jak sie przepracowalam;/ nie moglam siedziec z bólu
Pewnie coś w tym jest, miałam w tym tygodniu ciężki tydzień w pracy, więc by się zgadzało, że z przepracowania.
wiktom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:54   #1099
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Kaska, sto lat wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze

Dzięki za namiary (ponownie)
Kurcze, ja bym chciała taki zestaw: rożek, poszewki, ochraniacz cześciowy i ew. przybornik, ale nie ma... jak jest rożek i ochraniacz to też wsady, a jakoś wolałabym wsad na żywo pomacać

Ooo... szybciorem

Świetnie wyglądasz

Ja też, ja też, jupiiiii
III Trymestr to brzmi dumnie

W sumie pomysł niezły, ale chyba rzeczywiście nie będzie jak go odwinąć

Bosz... coś mi wlazło (przesunęło się) w kręgosłup i jak się jakoś źle ruszę, to normalnie jakby mi kto szpilę wbijał
Nie mogę na przykład podnieść lewej nogi i się do niej schylić, ergo, mam ogromny problem z ubraniem spodni - nie da się nogi w nogawkę włożyć

to wlasnie jest rwa, uwazaj na siebie

[/RIGHT]
Stary 2013-06-29, 11:55   #1100
passion80
Zakorzenienie

Katarzyno, spełnienia marzeń!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bukiet-Owoców-Karczma-Łabędź-Noclegi-Imprezy-Wesela-na-Mazurach.jpg (46,8 KB, 2 załadowań)
Stary 2013-06-29, 11:58   #1101
wiktom
Raczkowanie

Cytat:

rozciąganie moja droga, rozciaganie to jest
No tak, właściwie rozwiązanie już tuż tuż We wt zaczynam 31 tc więc może zostało mi jeszcze 6 tygodni, więc nie powinnam się dziwić, że mój organizm się już zaczyna przystosowywać do "Wielkiego Wypchnięcia"
wiktom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 12:08   #1102
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
No tak, właściwie rozwiązanie już tuż tuż We wt zaczynam 31 tc więc może zostało mi jeszcze 6 tygodni, więc nie powinnam się dziwić, że mój organizm się już zaczyna przystosowywać do "Wielkiego Wypchnięcia"
dobre określenie

laseczki ja uciekam do rodziców, będę jakoś późnym popołudniem, małż się wybiera dzisiaj na pępkowe więc będę miała czas na wizaz
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Stary 2013-06-29, 12:12   #1103
butterfly20
Zakorzenienie

Kaśko najlepszości!!!!!

Dziękuję za rady i troskę dziewczyny Mąż pojechał mi po tę małą Nospę, niby gin mówiła,żebym brała dwie na raz, ale wzięłam najpierw jedną i przeszło, także już normalnie chodzę. Ale masakra, nigdy nic takiego nie miałam...

Cytat:
Dzień dobry

super wyglądasz na ślubie na bok i kwiatek będzie gitessss i wygodnie

teraz mam podobną fryzurkę i chwalę sobie na upały

Kasia STO LAT
Matall życzę Ci pięknej pogody i udanej sesji
Snow gratki za tygodnie

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Motylku kupujesz jeden czy dwa zestawy ( rożek ,ochraniacz ,posciel ) ?
też mam taki plan żeby kupić od razu poszewki pasujące, nie wiem jeszcze tylko czy pościel brać też czy nie i czy kupić dwa zestawy czy jeden ?
Kupuję dwa zestawy,żeby mieć na wymianę. I właśnie wszystko od razu,żeby potem wszystko pasowało U tego sprzedawcy co wstawiałam wczoraj są całkiem fajne ceny. Nie chcę żadnych przyborników ani baldachimów, więc kupuję zestaw 5 części-ochraniacz, poszewki i ich wypełnienie.U innego sprzedawcy z kolei kupiłam ochraniacz z poszewkami na podusię i kołderkę. No i dokupuję rożki,które pasują.

Cytat:
dziękuje. Mi też wygodnie.

świetna atmosfera w domu tutaj, żadna z sióstr TŻ się do mnie nie odzywa, bo wczoraj powiedziałam swoje, i jestem traktowana jak powietrze, TZ powiedział, że jeszcze jeden dzień i się wyprowadzi
Najważniejsze kochana,że stoicie za sobą murem. I to jest najważniejsze, bo gdyby Twój TŻ był maminsynkiem i się mamie podporządkowywał, to wiesz, że nie miałabyś ciekawego życia i ja bym się wtedy w to nie pchała. Na szczęście widać,że jesteście za sobą i dacie sobie radę

Cytat:

Ale jak w lecie?Toż to jesień będzie
Ja na początek i tam będę dawać do łóżeczka tylko ochraniacz a małą kłaść w rożku. Jak już będzie bezpieczniej i troszkę podrośnie to dopiero potem kołdra, a poduszki jak najdłużej się da nie będę używać. Ale kupuję już teraz po np. za 6 miesięcy już może nie być tych wzorów pościeli i nic mi nie będzie do siebie pasować.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 12:20   #1104
LaLoca
Zakorzenienie

Upatrzyłam sobie taki 8el. zestaw: http://allegro.pl/posciel-haft-8el-1...316081215.html (kołdra i poduszka z poszewkami poczeka na strychu), czyli narazie przyda się tylko ochraniacz, rożek i prześcieradło. Czy kołderka 120x90 nie będzie za duża?
Do tego wzięłabym u sprzedawcy śpiworek: http://allegro.pl/spiworek-haft-0-12...343744257.html i prześcieradło http://allegro.pl/przescieradlo-jers...343751764.html
Niestety nie mają przewijaka usztywnianego :/
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 12:43   #1105
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Upatrzyłam sobie taki 8el. zestaw: http://allegro.pl/posciel-haft-8el-1...316081215.html (kołdra i poduszka z poszewkami poczeka na strychu), czyli narazie przyda się tylko ochraniacz, rożek i prześcieradło. Czy kołderka 120x90 nie będzie za duża?
Do tego wzięłabym u sprzedawcy śpiworek: http://allegro.pl/spiworek-haft-0-12...343744257.html i prześcieradło http://allegro.pl/przescieradlo-jers...343751764.html
Niestety nie mają przewijaka usztywnianego :/
Dobry pomysł, tylko nie ma 7-elementowego zestawu?Widzę,że drugie prześcieradełko kupujesz z jerseyu, więc może lepiej byłoby mieć oba?W worze od szwagierki miałam też dwa prześcieradełka z froty,które po tylu praniach były twarde, sztywne i nieprzyjemne. A z jerseyu są taaaakie fajne
Ja póki co wstrzymuję się ze śpiworkiem bo najpierw zobaczę,czy mała lubi leżeć w rożku,czyli być tak ciasno owinięta. Niektóre dzieci podobno nie znoszą

Stary 2013-06-29, 12:52   #1106
matallewar
Zakorzenienie

Czekamy jeszcze na jedną koleżanke, więc jeszcze sesji nie ma
Na razie mam make-up.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 12:57   #1107
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Czekamy jeszcze na jedną koleżanke, więc jeszcze sesji nie ma
Na razie mam make-up.
Faaajnie. Na pewno poprawi Ci nastrój

Stary 2013-06-29, 12:58   #1108
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie mam make-up.
już się nie mogę doczekać zdjęć
Stary 2013-06-29, 13:00   #1109
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśko najlepszości!!!!!

Dziękuję za rady i troskę dziewczyny Mąż pojechał mi po tę małą Nospę, niby gin mówiła,żebym brała dwie na raz, ale wzięłam najpierw jedną i przeszło, także już normalnie chodzę. Ale masakra, nigdy nic takiego nie miałam...

Kupuję dwa zestawy,żeby mieć na wymianę. I właśnie wszystko od razu,żeby potem wszystko pasowało U tego sprzedawcy co wstawiałam wczoraj są całkiem fajne ceny. Nie chcę żadnych przyborników ani baldachimów, więc kupuję zestaw 5 części-ochraniacz, poszewki i ich wypełnienie.U innego sprzedawcy z kolei kupiłam ochraniacz z poszewkami na podusię i kołderkę. No i dokupuję rożki,które pasują.

Najważniejsze kochana,że stoicie za sobą murem. I to jest najważniejsze, bo gdyby Twój TŻ był maminsynkiem i się mamie podporządkowywał, to wiesz, że nie miałabyś ciekawego życia i ja bym się wtedy w to nie pchała. Na szczęście widać,że jesteście za sobą i dacie sobie radę

Ale jak w lecie?Toż to jesień będzie
Ja na początek i tam będę dawać do łóżeczka tylko ochraniacz a małą kłaść w rożku. Jak już będzie bezpieczniej i troszkę podrośnie to dopiero potem kołdra, a poduszki jak najdłużej się da nie będę używać. Ale kupuję już teraz po np. za 6 miesięcy już może nie być tych wzorów pościeli i nic mi nie będzie do siebie pasować.
rozek, spiworek i kolderka na wiosne. nie umiem sobie wyobrazic malutkiego dziecka pod koldra, musialabym kontrolowac caly cas czy sie nie zakopie, albo rozkopie
ja jestem panikara wiec napewno bedzie spiworek

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

matal powodzenia i milego dnia

[/RIGHT]
Stary 2013-06-29, 13:06   #1110
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
rozek, spiworek i kolderka na wiosne. nie umiem sobie wyobrazic malutkiego dziecka pod koldra, musialabym kontrolowac caly cas czy sie nie zakopie, albo rozkopie
ja jestem panikara wiec napewno bedzie spiworek

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

matal powodzenia i milego dnia

Też jestem panikarą i za dużo się nasłuchałam o śmierci łóżeczkowej,mam nadzieję,że brak pościeli + monitor oddechu mnie trochę uspokoją...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości