|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)
Kasia nie piórkuj, my kobity jestesmy,a wiesz jak to z nami kobietami
pomarudzic musza, pokombinowac, i isc na okrętke ![]() Paulinka powodzenia... ja jestem troche wyzsza, bo 169 czy 168 ale zaczynalam od 75kg dalam rade. ty tez dasz
|
|
|
|
#5702 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś jestem kompletnie nie w homorze... tzn. humor miałam rano dobry, ale skutecznie mi go popsuto
|
|
|
|
#5703 |
|
Zakorzenienie
|
a mi rano sie troche zjeżył humorek,ale juz jest ok... a co u ciebie nie tak?
|
|
|
|
#5704 |
|
Przyczajenie
|
ak8- nie tylko Tobie dzis popsuto humor....dlaczam do grona smutasow na dzis.Ale damy rade, trzeba byc twardym nie mietkim
![]() bassienkaw - bylismy razem pol roku.Niby nie tak dlugo ale zabolalo. Z racji mojego wieku myslalam,ze taka szalona milosc zdarza sie tylko w liceum....wszystko ladnie pieknie tylko,ze duza odleglosc i on sobie z tym nie poradzil...potrzebowal kogos na miejscu z kim bedzie sie mogl widywac kiedy chce a nie kiedy jest okazja...no i wyglada na to,ze znalazl.Prawie mu to przez gardlo nie chcialo przejsc jak mi to mowil ale powiedzial...Wiem,ze gdybysmy byli w jednym miescie to bylibysmy bardzo szczesliwi...No niestety ;/ Najgorsze jest to,ze ja za 2 miesiace przprowadzam sie do jego miasta na studia....tak niewiele brakowalo i myslalam,ze dotrwamy a jednak na samym koncu drogi poznal jakas inna.Mam nadzieje,ze jest tego warta i ,ze dobra z niej Dziewczynka...ze zasluguje na taki skarb jakim jest moj byly TZ. Bylam na spacerku ,kupilam dobre surowki na obiadek i humor troszke mi sie poprawil ale nie wiem jak bedzie dalej...mam nadzieje,ze nie bede pocieszala sie slodkosciami ;-)) |
|
|
|
#5705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podobno na poczatku A6W zawsze boli kark, trzeba sie mocno skupic przy tych cwiczeniach na mięsniach brzucha... Generalnie chciałabym zgubić 10 kg... no ale marze o wadze 58 kg i by na niej pozostać... lecz generalnie nie tak bardzo waga jak wygląd mojego ciał bedzie swidczyl czy juz jest ok, jesli przy wadze 62 kg bedę sie czula dobrze w swojej skórze i bedę przez to szczesliwa to tak zostanie![]() ale jak narazie długa droga przede mną ......................... |
|
|
|
|
#5706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale po jakims czasie, kto wie moze i bedziecie jeszcze razem mozesz odreagowac złośc? - moze ćwiczac????? |
|
|
|
|
#5707 |
|
Zakorzenienie
|
amenira
ciezko powiedziec co i jak, widze,ze jestes za nim bardzo... a moze ktos inny pisany jest tobie? moze to jeszcze nie ta milosc, prawdziwa, szczera czysta... tak kochac go mozesz kochac, ale wiesz ze roznie w zyciu bywa... jednak nie wiadomo co ci pisane,a moze akurat traficie na ta sama droge, i znowu bedziecie razem nic nie jestesmy w stanie przewidziec co nas czeka... zycze by bylo jak najlepiej, ale wiadomo,ze w chwili obecnej musi to z ciebie zejsc a cwiczenia sa dobre na wyladowanie |
|
|
|
#5708 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam rano zeby zobaczyć co się tu działo od wczoraj ale nie miałam czasu nic pisać bo spieszyłam się na spacer z synkiem. Troche mnie nie było a tu znowu tyle postów do poczytania. Jednak wątek mamy super
Basiu zdjęcia te nowe super. Jest bardzo duza różnica. W ogóle na tych z okresu 69 kg tak jakoś niekorzystnie wyszłaś. Jakaś dziwna fryzura Mam nadzieję że się nie obrazisz na mnie. Zresztą najważniejsze że teraz laseczka z Ciebie i figurke masz juz ładną Paulinaaa_ witam i zyczę powodzenia w gubieniu kilogramów. Z nami napewno dasz radę amenira wiem że hasło nie przejmuj się jest do niczego ale zobaczysz znajdziesz sobie jeszcze lepszego TŻ a tamten będzie żałował że Cie zostawił. Mnie z moim mężem dzieliło 200 km ale dalismy radę. Aż czasami trudno uwierzyć że moze tak być. Tylko my spotykaliśmy się co tydzień na weekend więc aż tak bardzo nie odczuwałam jego braku. No ale faktem jest ze czasami sobie myślałam że lepiej by było mieć faceta na miejscu. Ja miałam wczoraj pecha. Licytowałam bluzke na allegro i kiedy już praktycznie cieszyłam się ze jest moja to ktoś mnie w ostatniej minucie przelicytował. Wkurzyłam się Z tego wszystkiego w połowie drogi na basen stwierdziłąm ze zapomniałam czepka więc zawróciłam i póżniej wlekłam się za śmierdzacym autobusem 30-40 km/h. Nie było jak go wyprzedzic bo jak na złość ruch na drodze. Jak już dotarłam na miejce okazało sie ze nie mam tez okularków więc plywałam bez ale do domu wróciłam z oczami czerwonymi jak królik.
|
|
|
|
#5709 |
|
Zakorzenienie
|
Doniu dzieki za szczerosc i mile slowa
w kazdym badz razie, po prostu nie korzystnie wyszlam na tych zdjeciach akurat,ale wygladalam lepiej... wlosy byly akurat mokre, wyszlam z rzeki, suszyly sie na słońcu... poza tym luz, blues ![]() ale prawda jest,ze roznica widoczna,a jak bym miala fotki w bikini z 75kg to juz wogole,szkoda ze nie mam |
|
|
|
#5710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję że do wakacji ja będę mogłą porównywać swoje zdjecia z tamtego roku i teraźniejsze i będę widziała jakieś korzystne zmiany. Tak w ogóle tak mnie korci żeby stanąć na wadze. Nie wiem jak ja wytrzymam do 26. Powstrzymuje mnie jedynie to ze dzisiaj dostałam okres i nie chce się zdołować . Po za tym zjadłam dzisiaj 2 wafelki w czekoladzie i jestem bardzo zła na siebie. No ale tak to już jest jak mam okres. I tak dziwne że wcześniej nie dostałam wilczego apetytu. Moze to zasługa Aplefitu
|
|
|
|
|
#5711 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co duze prawdopodobienstwo, ze w jakis sposob pomogl ci aplefit... znajoma mowi,ze zawsze (nawet bedac juz na diecie) przed okresem jadla o wiele wiele wiecej i po prostu musiala zjesc cos slodkiego przy okazji, od czasu jak je aplefit,to je normalnie przed okresem,a nie o wiele wiecej i do slodkiego jej tak nie ciagnie
a co do zdjec,to tez mam taka nadzieje ja znowu testuje aplefit, tydzien prawie wogole nie jadlam, teraz tydzien bede jadla, zobaczymy jak z wagaprzez zeszly tydzien nie ruszyla sie ani w gore, ani w dol
|
|
|
|
#5712 |
|
Wtajemniczenie
|
Doniu, jak tak patrze to pieknie się za siebie wzielaś
czy kiedys pochwalisz sie fotkami??? |
|
|
|
#5713 |
|
Rozeznanie
|
Ładnie mi idzie z dietą, z ćwiczeniami gorzej, ale to z braku czasu, jak wracam po całym dniu na nogach, to już nie mam siły na nic innego, jak tylko iść spać...
Jutro prowadze zajecia z dzieciakami i straaasznie sie boję Raz, ze ludzie z roku będą sie gapić, dwa, ze facet od praktyk, trzy, ze moge nad tymi dziećmi nie zapanować, cztery, że zapomnę, co mam w konspekcie, pięć... Hej! To ja sobie zrobię fotki w bikini teraz (ale narazie Wam nie pokażę), a potem jak schudnę i zaprezentuje spektakularną przemianę blaque, mnie się strój podoba Paulinaaa_, witaj amenira, słonko nie łam się Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 162.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 2 kg (zostało 8 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 14 kg 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 4 kg (zostały 4 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 3 kg (zostało 3.5kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 3 kg (zostało 6.5 kg...) 62. buzichocho zrzuciła 0.5 kg (zostało 3.5 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 zrzuciła 1 kg (zostało 9 kg...) 66. Wirgaa zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 67. Dolot zrzuciła 2.5 kg (zostało 8.5 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 zrzuciła 2 kg (zostało 8 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 77. Marta1106 (nadal 16 kg...) 78. Monika=) (nadal 10 kg..) 79. Magiuska (nadal 2 kg...) 80. szi 81. śnieżka_ zrzuciła 1 kg (zostało 11 kg...) 82. mademoiselle jeanne (nadal 14 kg...) 83. AdelajdaG (nadal 8 kg...) 84. (:Iza (nadal 5 kg...) 85. myszeczka00 86. truskava (nadal 7 kg...) 87. kar0luch (nadal 4 kg...) 88. roxi1980 (nadal 15 kg...) 89. =^.^= (nadal 5 kg...) 90. amenira (nadal 5 kg...) 91. 83monia (nadal 4 kg...) 92. Paulinaaa_ (nadal 8 kg...) |
|
|
|
#5714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A fotki wklejałam już kiedyś. Byłam na nich z waga ok 75 kg po ciąży i z wagą ok 65 lub 66 kg. Jak uda mi się jeszcze troche schudnąć to wkleję. Obiecuję. |
|
|
|
|
#5715 |
|
Zakorzenienie
|
norrtalje to zrob focie i mam nadzieje,ze niebawem wkleisz wraz z przemiana juz na lepsze... tego zycze...
|
|
|
|
#5716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-slodycze wróg!!!!! -łatwiej mi zredukować jedzonko niz zacząc ćwiczyć I tak sobie mysle że też zrobie sobie zdjecia w bieliźnie (stroj 2 częściowy jakoś mi sie zlasował) i bedę mieć porownanie ![]() jak schudne oczywiście!!! A powiedz jakie duże czy tez małe masz te dzieciaczki???? |
|
|
|
|
#5717 |
|
Rozeznanie
|
A ja chyba ide spac, nic mi sie nie chce, potem ide pojezdzic na rowerze :P wieczorem a6w i skakanka
|
#5718 |
|
Zakorzenienie
|
a ja odliczam juz na minuty ile do konca pracy
![]() i tez chce juz byc w domu |
|
|
|
#5719 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dawno mnie nie było ale czytam ..a sporo tego.Wczoraj miałam kiepski dzień nie panowałam nad tym co jem ale to pewnie dlatego że mam mieć okres zawsze tak mam ale dziś jest ok.
jeśli chodzi o ćwiczonka to różnie jest ale staram się codziennie coś robić. |
|
|
|
#5720 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5721 |
|
Wtajemniczenie
|
juz tydzien wytrzymalam na dietce i na razie jest dobrze
czuje po spodniach ze jest mnie mniej a motywacja jeszcze urosla coprawda milam jedno zalamenie tzn spadek silnej woili ale od razu przybieglam do kompa i przypomnialm sobie o tym watku i dzieki temu nei wszamalm nic dodatkowego a dzis zaliczylam 40 minutowy bieg z kolezanka i skakanie na skakance i brzuszki także oby tak dalej a schudne i to moze nawet wiecej niz te 5 kg
|
|
|
|
#5722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki za opinie dziewczyny Czyli-biore go ![]() Jak przyjdzie to sie Wam w nim pokaze (jesli bde miala naprawiony aparat )
|
|
|
#5724 |
|
Przyczajenie
|
kasiag-01 wiesz...ja tez tak myslalam,ze moze nam sie uda,ze moze wytrwamy przeciez tak malo czasu zostalo.To byla taka szalona milosc, ktora wczesniej nigdy mi sie nie zdarzyla, taka spontaniczna i namietna
Ale niestety on mieszka w stolicy, tam dziewczyn nie brakuje wiec predzej czy pozniej musialo widocznie tak byc ;/ A dwa razy nie bede wchodzila do tej samej rzeki;/ Trudno... Szkoda ale moze faktycznie kto inny jest mi pisany!Dzis zamiast salatek na obiad wpadl toscik! To chyba na takie male pocieszenie poza tym chodzil juz za mna od tygodnia No nic mam nadzieje,ze nie odbije sie to fatalnie na brzuszku bo juz zaczal robic sie taki fajny plaski i spodniczka tez jakas luzniejsza![]() Ze zlosci i zalu pojde dzis pobiegac troche wiec pewnie mi przejdzie... bassienkaw- jestem bardzo za nim - to racja. Chyba nawet az za bardzo ale to naprawde wartosciowy czlowiek, ktory nigdy nie zrobil mi krzywdy...szkoda tylko,ze juz nie nalezy do mnie ;/ Najgorsze jest to,ze poszlo o glupie 400 km;/ Ludzkie szczescie zalezy od kodu pocztowego w adresie zamieszkania...tylu ludziom sie udalo a Nam nie ;/ No kto wie,moze kiedys Nie po to to forum zebym sie tu zalila ale od jutra obiecuje poprawe i nie bede marudzic !!A teraz wracam do pisania pracy dyplomowej bo mnie obrona zastanie ![]() Milego popoludnia moje drogie "wizazowe kolezanki'
|
|
|
|
#5725 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzieki za przywitanie
chyba sie zaklimatyzuje ;PWlasnie wrocilam od TŻ, strasznie sie poklocilismy ;/ rano tak cwiczylam, ze mam chyba wybite biodro, albo cos innego mi sie z nim stalo.. bo nie moge normalnie chodzic, tylko kustykam, wiec co bedzie z 6 weidera? juz jestem, ze udalo mi sie stracic 2, lepiej sie czuje mimo ze nie widac tego az tak bardzo robie fotki na biezaco, to na koniec sie pochwale, bo narazie to nie mam czym, tylko sadelkiem Buzka
|
#5726 |
|
Zakorzenienie
|
ksz ksz ksz na słodycze krzyżyk i czosnek
haha![]() amenira dokładnie tak jak napisałaś.. co nie zabije to wzmocni.. tylko żeby to zrozumieć potrzeba sporo czasu.. a itak mały żal i piknięcie w serduszku pozostanie. Trzeba żyć dalej..
|
|
|
|
#5727 | |
|
Konto usunięte
|
http://dailyjokeonline.com/winner.html http://dailyjokeonline.com/winner.html
Cytat:
Ale nie ma sprawy Jeśli to "marudzenie" Nam tutaj Ci pomoże to prosze bardzo, marudź do woli A ja sobie kupiłam dzisiaj Aplefit, zobaczymy cio z tego będzie . |
|
|
|
|
#5728 |
|
Raczkowanie
|
A ja ciagle powtarzam sobie, ze musze schudnac, zmiescic sie z zeszloroczne spodnie... i lipa
co chwile mam ochote na cos slodkiego i nie potrafie soie odmowic.. eh, ten moj slomiany zapal. zaczynam sie odchudzac.. i jak wytrwam 3 dni to jest juz sukces.. a ptoem wymiekam dobijajace...
|
|
#5729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co jakoś dajemy rade ale bardzo nam jest cięzko Obawiam sie włąsnie tgo co spotkalo Ciebie ![]() A tak w temacie: wzięłam sie ostro do ćwiczeń i w niedziele i wczoraj cwiczyłam po 40 min dzisiaj kiepsko bedzie z tym, bo jeszcze jestem na uczelni a jak wróce to juz padne zwłaszcza że od jutra do niedzieli praca (wiec znowu w weekend nie dam rady poćwiczyć
|
|
#5730 |
|
Zakorzenienie
|
a moj niedoszły były (bo on nie chciał..) powedział mi że niewie po co sobie tylu rzeczy odmawiam skoro ładnie wyglądam i że mówi to naprawde naprawde
eh zrozum tu podgatunek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

pomarudzic musza, pokombinowac, i isc na okrętke
dalam rade. ty tez dasz

Mam nadzieję że do wakacji ja będę mogłą porównywać swoje zdjecia z tamtego roku i teraźniejsze i będę widziała jakieś korzystne zmiany.

eh zrozum tu podgatunek