| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-06-29, 15:39 | #2041 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 Lokalizacja: PL 
				 | 

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2013-06-29, 15:40 | #2042 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Rzeszów 
				 | 

Cytat: 
   Trzeba szukać rozwiązań na swoją korzyść   Też nie jestem prawnikiem, ale życie mnie zmusiło żeby się z różnymi rzeczami zapoznać   
				__________________ Umysł w stanie blond   | |
|     | 
|  2013-06-29, 15:40 | #2043 | |
| Magda ;) Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
  może zapytaj na jakimś forum prawnym czy miałabyś szansę odzyskać te alimenty. | |
|     | 
|  2013-06-29, 15:40 | #2044 | 
				 | 

Lavia o czym pisałaś pracę?  Ty też jesteś pedagogiem no nie? 
				__________________ Umysł w stanie blond   | 
|     | 
|  2013-06-29, 15:43 | #2045 | |
				 | 

Cytat: 
  a do Ex miałam nr tel i napisałam do niej czy brać jak byłam w sklepie  i wzięłam dla niej ostatnią, tak jak pisałam więc u mnie są już nie do dostania   | |
|     | 
|  2013-06-29, 15:43 | #2046 | |
				 | 

Cytat: 
  Bo mój tż "daje" mi pieniądze na małego do ręki i nie ma zasądzonych sądownie alimentów i dlatego niby mi się nie należy  No właśnie chodzi o to że mamy za co żyć, ale wiecie, te pieniądze co miałam zawsze coś pomogły i miałam kasę dla siebie.. a tak teraz będę się musiała tż prosić o wszystko, i głupio będzie.. Ale tak pomyślałam że mogłabym np. mu pomagać w pracy w zamian za wynagrodzenie  Nauczył mnie już myć i woskować na perfekt auta więc z tym nie będzie problemu  a podobno dostaje 20zł za jedno auto umyte, więc myjąc 4-5 aut raz w miesiącu miałabym już na spodnie  i to z satysfakcją  że sama na nie zarobiłam a nie żebrałam od tż-ta   | |
|     | 
|  2013-06-29, 15:45 | #2047 | ||
				 | 

Cytat: 
  a starałaś się o jakieś inne świadczenia? Tak jak Nine pisze pomoc dla samotnej matki czy właśnie jakaś opieka społeczna? Cytat: 
  i wtedy można iść na jakieś darmowe kursy, wtedy też zdobyłaby nowe doświadczenie | ||
|     | 
|  2013-06-29, 15:45 | #2048 | 
				 | 

Wgl to jak raz auto umyłam to tak się błyszczało ładnie że aż ojciec tż był w szoku że to ja tak umyłam   Może na weekendy będę myła auta w stroju kąpielowym, byłyby tłumy wtedy  W sumie wszystko mam pod nosem żeby to robić  haha   Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-29 o 15:47 | 
|     | 
|  2013-06-29, 15:47 | #2049 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-06-29, 15:50 | #2050 | 
				 | 

ex  to zależy od tego, jakie podejście ma twój TŻ  Znam wiele par, gdzie kobieta nie pracuje tylko "zajmuje się domem" i jest ok   Ale znałam też jedną parę, gdzie dziewczyna prosiła męża o kasę na podpaski i tak co miesiąc  ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Princeska - i staż się ex należy  Przecież taki na rok ! Bo jest absolwentką  ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- zaplanowałyśmy ex życie   
|     | 
|  2013-06-29, 15:53 | #2051 | |
				 | 

Wiesz, tu jest o tyle fajnie że pod nosem mam wszystko, koło domu jest warsztat, takie miejsce gdzie pracownicy z warsztatu auta myją, jest cały sprzęt do tego także to nie problem. A jaka frajda z tego   Na weekendy mój tż jest w pracy sam więc mogłabym mu pomagać. A tak właśnie gadaliśmy kiedyś żeby weekendową myjnię otworzyć i ja bym z przyjaciółką w strojach kąpielowych myła auta  ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat: 
  Mój tż jest za tym żebym narazie jeszcze siedziała z młodym w domu dopóki mogę, i dopóki jest taki mały, chcieliśmy dać go do przedszkola jakby skończył 3-4 lata i wtedy ja szukałabym pracy. Nie chcę żyć na koszt tż całe życie, to nie dla mnie   ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Laseczki idę na dwór z młodym, miłego weekendu  Dziękuję za wsparcie   | |
|     | 
|  2013-06-29, 16:06 | #2052 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

tak ,a co Ty też   ? Ja mam temat "Czas wolny uczniów klas I-III ze szkół podstawowych w różnych środowiskach wychowawczych" w środę obrona  ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat: 
  no trudno już..... ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat: 
  ostatnio umylam mojemu Tżtowi, jego jednej sis i jeszcze teściowi  powinnam normalnie coś w zamian za to dostać   
				__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | ||
|     | 
|  2013-06-29, 16:13 | #2053 | 
				 | 

Lavia si    Ale ja od starszych klas, szkół średnich i studentów. I napiszę tylko tyle, że jestem w trakcie modyfikowania zawodu, bo tutaj praca się kończy   
|     | 
|  2013-06-29, 16:29 | #2054 | |
				 | 

Cytat: 
 no ja słyszałam że ciężko u nas z pracą w tym zawodzie ale co zrobić...nigdzie nie jest lekko.... Ja staż powinnam zrobić w ciągu 5lat po ukończeniu studiów ale nigdzie nie chcą przyjmować stażystów ....  ja wolę pracę z mniejszymi dziećmi  najbardziej w przedszkolu. ale jak na razie pozostanę chyba przy jeżdźeniu po różnych przedszkolach i nauce dzieci angielskiego - to mi sprawia największą radość i satysfakcję i zdecydowanie mniej się namęczę przy tej pracy niż będąc całymi dniami w jednym przedszkolu  nad rytmiką jeszcze myślałam, ale aż takich predyspozycji do tego nie mam.... 
				__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | |
|     | 
|  2013-06-29, 16:49 | #2055 | |
				 | 

Cytat: 
 Podziwiam, że masz cierpliwość do tych małych potworów    Uwielbiam dzieci, ale tak potrafią dać w kość, że się odechciewa   
				__________________ Umysł w stanie blond   | |
|     | 
|  2013-06-29, 17:29 | #2056 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: z Bałtyku :) 
				 | 

To u mnie Ex niedawno była ostatnio inna sytuacja, bo mój ojczym chciał obniżyć alimenty swojemu synowi i tam trzeba było wykazać właśnie sytuację finansową jego syna i matki i ojczyma, natomiast przychody mojej mamy i moje w ogóle nie były brane pod uwagę. Lavia Za dwa tygodnie będę w Poznaniu, to mogę Ci zajrzeć do Sinsay.  Powodzenia w nauce   
				__________________ 01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-29 o 17:33 | 
|     | 
|  2013-06-29, 18:32 | #2057 | 
| Zadomowienie | 

a co w tym Sinsay fajne ciuchy? bo u mnie otworzyli 9 dni temu   | 
|     | 
|  2013-06-29, 18:37 | #2058 | 
				 | 

Lavia a Ty jesteś z Łodzi?   to u Ciebie jest Sinsay http://www.ilovesinsay.com/p/nasze-sklepy.html  Skarb no fajne rzeczy można trafić i ceny są całkiem spoko   | 
|     | 
|  2013-06-29, 19:53 | #2059 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: z Bałtyku :) 
				 | 

Ja jak tam pierwszy raz weszłam to rybkę złapałam, co tam tak tanio. Tylko tych rzeczy tak dużo, naupychane na małej powierzchni i jakoś nie umiem się odnaleźć, a jeszcze gorzej w h&m, sajgon totalny i odnoszę wrażenie, że tam zawsze bałagan jest. ;d A w ogóle to znikam piękne na 12 dni na obóz zagłady! Zaliczeniowy z awfu na Chycine. Princesska to koło Gorzowa wiocha jakaś :p . Ośrodek ogrodzony drutem kolczastym, prycze wojskowe. Codziennie pływanie przez jezioro na czas, zajęcia sportowe i teoretyczne od rana do wieczora, hurra.   
				__________________ 01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-29 o 20:12 | 
|     | 
|  2013-06-29, 20:21 | #2060 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: <3 
				 | 

Padam ,umieram   praca jest okrutna. Nadrobilam Was ale nie mam mocy nawet cytowac  Z pamieci polece... Bunny Kurde powiem Ci,że teraz farbowalam stara wersja c10 i chyba wyszlo inaczej niz ta nowa wersja  a moze to wina tego,że odrost za duzy mialam, bo prawie 6 tyg.Inaczej znaczy troche gorzej, mniej perlowo. I teraz Tż mi kupil farbe, bo go poprosilam, bo ja wiecznie w pracy i znowu mam ta stara wersje  ale mam okulary i z tego co sie dowiadywalam to wszystkie oksy byly takie same  Nic,najwyzej bedzie lezec w szafce i czekac nie wiem na co, na kryzys finansowy chyba albo na akcje desperacje   Moje wlosy tez swiruja, nie sluchaja sie mnie w ogole, sladu grzywki juz prawie nie mam  . Leczyc sie powinnam tak swoja droga, bo ost policzylam ile mam kosmetykow do wlosow i wyszlo ok 20 szt  Bez komentarza  Ex Ja mialam jeszcze inna sytuacje, bo mnie wychowywala babcia i to ona byla moim prawnym opiekunem, a rodzice mieli ograniczone prawa, wiec ja mialam przyznane alimenty i dodatkowo dostawalam kase z PCPR, ale jesli mam byc szczera walczylabym na Twoim miejscu  Wiem,że to nerwy,stres ale pomysl o tym ,ze praktycznie bedziesz na utrzymaniu Tż, zniesiesz to? Ja bym w zyciu nie chcialabyc finansowo uzalezniona od faceta  moje ego by tego nie utargalo. Dowiedz sie czy w Twoim miescie sa tzw. dni darmowych porad prawniczych. U mnie na zadupiu jest to kazdy pierwszy poniedzialek miesiaca czy jakos tak, umawiasz sie i czekasz, ale masz porade za darmo. Podowiaduj sie. | 
|     | 
|  2013-06-29, 20:40 | #2061 | 
| Zadomowienie | 

Bunny i dziewczyny chce taki kolor włosów - jak mam go osiagnąć na tym co mam teraz czyli blond na poziomie - avatar. Tak jak mówiłam chodzi za mną przyciemnienie i przy okazji dłuższa przerwa miedzy farbowaniami. Chcę użyć 8.21 i jeszcze jedna i sie zastanawiam czy wziąć 8.1 czy 8.01 ?? 
				__________________ Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2013-06-29 o 22:06 | 
|     | 
|  2013-06-29, 21:03 | #2062 | |||
				 | 

Cytat: 
  a no przyda się. bo już dostaję ☠☠☠☠☠☠☠ca od nauki   Cytat: 
 ale dałn ze mnie   serio nic nie wiedziałam o tym......i nawet widzę, teraz że są dwa  haha to po obronie się tam przejdę - tej bluzki pewnie już nie bedzie co ja chciałam ale może coś innego sobie wychaczę   ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat: 
  podziwiam cię ja bym nie dała rady  jestem chyba zbyt przyzwyczajona do wygód i nie nadaję się  na takie dzikie wyprawy   
				__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | |||
|     | 
|  2013-06-29, 21:11 | #2063 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Hej laseczki, komp mi calkowicie padl :-( nawet sie wlaczyc nie chce :-( ja przed okresem to dzis dzien jamochlona mam:-( ex ja bym nie potrafila byc na utrzymaniu mojego tz bo u nas o pieniadze to jest klotnia nr 1:-D ale to ty musisz wiedziec czy wolisz sie uzerac z sedziom i ojcem czy liczyc na tz. Dobry pomysl poddala princeska zeby opiekowac sie drugim dzieckiem przy okazji twojego  moje wlosy tez sa teraz beznadziejne, przyklap nawet po sprawdzonej intense repair mialam, nie wiem czy nie za blisko glowy dalam...albo za czesto proteiny...a chcialam zobaczyc czy przerwa w stosowaniu awokado i karite cos da i dupa, wczoraj nalozylam i dalej przyklap, a kupilam jedna na zapas odzywke;-) musze jeszcze te maske z garniera ale zielona kupic bo widzialam ostatnia sztuke w biedro 
				__________________ "Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm  jest (październik'13)-50cm  będzie-55cm  Farbuję: wella koleston 12/89 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-06-29, 23:45 | #2064 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-05 Lokalizacja: Wielka Brytania 
				 | 

Hej dziewczyny planuje zrobic sobie kapiel rozjasniajaca i mam pytania co do farby czy moglybyscie mi polecic jakas farbe w kolorze miodowego blondu chodzi mi o farby profesjonalne z gory dziekuje

| 
|     | 
|  2013-06-30, 09:47 | #2065 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Hej  Na nic ostatnio nie mam czasu, kilka dni temu TŻ znowu wyjechał służbowo, a wiec znowu zupełnie same z małą musimy sobie radzic. Na dodatek kolejne zeby ida jej fatalnie, juz sie nie moge doczekac pełnego uzębienia  ex- przykro mi z powodu alimentów..  Ale myślę, że cokolwiek teraz nie zrobisz to bedzie to najwłaściwsza decyzja, ty znasz najlepiej swoje dziecko, swój związek, swojego ojca.. wszystko się ułoży  Ja jestem "utrzymanką" Tżta  choc bardzo nie lubie tego typu sformułowań  mieszkaliśmy razem już przed moją ciąża, wtedy ja pracowałam (choc zarabiałam znacznie mniej  ), ale po 6miesięcznym macierzyńskim postanowiliśmy,że zostanę w domu z dzieckiem. Żłobki są u mnie dwa- tylko prywatne koszt ok 600-800zł /miesiąc. (Ja zarabiałam 1000zł pracując na 3 zmiany..). TŻ jest wojskowym więc ogólnie rzecz biorąc, pracę ma mocno nieregularną  , do tego ja karmię piersią, do tego mała jest alergikiem.. Podjelismy tę decyzje wspolnie, ja tez przecież pracuję, i to pewnie ciężej niz wiekszosc facetow  i problemów z pieniedzmi, tzn.że się muszę o cos 'prosic' nigdy nie mielismy. Zależy od ludzi i podejscia  Planuję isc do pracy, ale gdy mała będzie miała 3-4 latka.  bunny- jeszcze Cię pomęczę  Jaką byś mi poleciła maskę regenerującą? obojetne czy prof.czy drogeryjna  Szukam czegos mocno regenerującego, niby włosy ok, jak na zejscie z czarnego, no, ale jednak.. przyda sie   
				__________________  Dalia Milena ur. 6.06.2012r.   | 
|     | 
|  2013-06-30, 11:36 | #2066 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Cytat: 
  zrob kiedy liste co ty masz do wloskow dobrego  i co jest dobre a co bubel  Cytat: 
 ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat: 
  ciagle pisze to samo w kolko  Cytat: 
  bo mialam ta znizke -20%- i mam pumki na spacery z psem, i 2 pary szpilek- zeby bylo smiesznei jedne 36 drugie 37  obas i podeszwa takei same, jedna firma, tylko gora sie rozni ale obie peep toe  i ja roznicy nie czuje, moze mam nogi dziwne  3 pary butow 200zl  Cytat: 
 musisz miec jedynie 50% obecnosci... to tez mozna obejsc- dogadujac sie indywidualnie z nauczycielem- mowisz ze masz dziecko jestes sama bo maz w delegacjach, i pracujesz. ze potrzebujesz zawodu bla bla... musisz byc na zaliczeniach tylko tak naprawde. nauczyciele w takich szkolach ludziom bardzo pomagaja  ja chodzilam na zajecia, tz prawie nie, bo pracowal czesto soboty... i wszystko zdalismy leb w łeb. nauczyciele ci nawet daja w takiej sytuacji fiszki i plany do tematyki zajec- musisz tylko skolowac notatki od kogos i sama w domu sie uczyc i uda sie  nieobecnosc jest sprawdzana ale  mozna poprawic ja na spoznienia jak juz do szkoly dotrzesz- aby przed rada na polrocze zdarzyc albo na dany zjazd wpasc na chwile znalezc nauczycieli i zagadac. 
				__________________ blog blond bunny | |||||
|     | 
|  2013-06-30, 12:33 | #2067 | 
				 | 

Nove nawet nie wiedziałam o istnieniu takiej wiochy   ale sprawdziłam i faktycznie 40 km ode mnie  powodzenia na obozie zagłady  Lavia warto się przejść  może akurat znajdziesz coś dla siebie  Bunny pokaż buciki  i słuchaj mam do Ciebie pytanie odnośnie tych staników z Kingi. Ten rozmiar,który wychodzi Ci na stronie zgadza się z tym, który nosisz? W każdym modelu? Kurczę chciałam zamówić jakiś jeden na próbę   | 
|     | 
|  2013-06-30, 14:17 | #2068 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Cytat: 
  tak biore ten model co mi wychodzi z cm- zmierz sie ciasno w obwodzie pod biustem i luzno na wysokosci sutkow... i potem masz na stronie kingi taka wyszukiwarke wpisz swoje cm i ci dobiora indywidualnie ich rozmiar  napisz jaki model cie kusi to podpowiem ci jak lezy, ale sugeruje na poczatek brac te o okraglych miseczkach  bosko robi dekolt  do bluzek z szerokimi dekoltami  ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat: 
  bo u mnie w kazdym markecie sa... i jak sa koncowki serii to sprzedaja po 20-30zl ze 100zl przecenione i mozna trafic swoj rozmiar- ja ostnio dokupilam tak kolejnych kilka, mam juz chyba razem z kilkanascie ich stanikow  to uzaleznia  no bo co, za 30zl nie wezmiesz? po tyle chodza buble chinskie na targu     
				__________________ blog blond bunny | ||
|     | 
|  2013-06-30, 14:38 | #2069 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Moje włosy jednak nadal lubią Nivea Intense Repair  ostatnio musiałam coś źle spłukać   
				__________________ "Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm  jest (październik'13)-50cm  będzie-55cm  Farbuję: wella koleston 12/89 | 
|     | 
|  2013-06-30, 17:25 | #2070 | 
				 | 

Bunny no właśnie nie ma u mnie tego sklepu i chciałam kupić na all, tylko boję się trochę bez mierzenia   A podoba mi się Luna, Primera, Gala, Dolce, podoba mi się jeszcze Famosa i chyba zamówię, bo jest w promocji za 42 zł tylko jeszcze nie zmierzyłam rozmiaru   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.