|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Tylko że to rzucają kobiety glupsze od nich. Co to za kobiety..pewnie intrygantki,lalunie wpatrzone w siebie,poznały lepszych kolesi a oni nagle że kobiety są głupie..śmiech na sali..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
można przeczytac 100 poradników,książek,a i tak wszystko toczy się jak chce....
|
#1653 | ||
|
Konto usunięte
|
Priv
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie, on nie wie z jakiego powodu miałabym być zła A tak na marginesie to nie byłam, tylko mnie mdliło, ale i tak mu nie wytłumaczy
Edytowane przez 835313362e9486e3c9442f08647b1f88dd16e422_65652de798c50 Czas edycji: 2013-06-29 o 23:12 |
||
|
|
|
#1654 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
tak ale książka daje do myślenia na pewne zachowania.Jeszcze jest kobiety z wenus mężczyźni z marsa. I polecam związek od- nowa ta książka spowodowała że mój eks to przeszłość. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41564298]
Ha! Ja się zastanawiam, czy mój nie ma jakiegoś PMS, menopauzy czy czegokolwiek. Tak jest zmienny nastrojowo. Wykazywalam zainteresowanie, głaskałam po główce po zerwaniu - cud człowiek. Kochany, taki jak przedtem. Wręcz mi go było szkoda, że tak cierpi po tym jak zerwał ze mną [paranoja [/QUOTE]Też się zastanawiałam.. A podobno to kobiety mają humorki.A faceci to ideały... Tylko my takie złe Nam nie wolno nic,ale im wszystko.Co za bzdury ! Haha,mój ex też się zdziwił,no bo jak to tak,jednak ona nie chce?Ech... A długo byliście razem?Raz,a porządnie zerwał,czy kilka razy "tako"
|
|
#1656 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wybielanie jest charakterystyczne dla obu płci.
|
|
|
#1657 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i ta jego szczodrość, że mogę być koleżanką, ale niczym więcej. Czyli mogę pisać do niego i pytać co u niego, chwalić go, pocieszać itd. Jeszcze nie wiem, po co on mi pisze, że kiepsko sobie radzi i że jest ze mnie dumny, że ja tak dobrze, że jedzie do pracy za granicę, tzn. nie wie, bo się boi, bo tam tyle niebezpieczeństw, że planuje wstąpić do straży [chociaż jak byliśmy razem to kompletnie odrzucał ten pomysł] Mam wrażenie, że tylko po to żebym mu powiedziała "ale nie jedź! ja cie kocham umrę z tęsknoty i niepokoju" i zalała się łzami. ![]() Jak to czytam to myślę "babo, aleś ty głupia". |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
to pomoże poznac samą siebie ...
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- [1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41564404]Najpierw ja zrywałam. I w sumie zrywałam jakoś chyba już 4 razy [raz jak mi powiedział, że mam spierdalać, drugi raz jak nie dostałam pozwolenia na pójscia na urodziny do kolegi ["bo on jest w tobie zakochany!"] i dałam wybór albo ja, albo chora zazdrość, i teraz jak zaczął mnie traktować, ze tak powiem, trochę źle. Oczywiscie wszystko wybaczyłam, ale jemu się w końcu odechciało. I tak zrywał przez prawie 1,5 tygodnia, ja prosiłam żeby wrócił, wracał, znowu zrywał, aż w końcu nie miałam siły prosić. No i ta jego szczodrość, że mogę być koleżanką, ale niczym więcej. Czyli mogę pisać do niego i pytać co u niego, chwalić go, pocieszać itd. Jeszcze nie wiem, po co on mi pisze, że kiepsko sobie radzi i że jest ze mnie dumny, że ja tak dobrze, że jedzie do pracy za granicę, tzn. nie wie, bo się boi, bo tam tyle niebezpieczeństw, że planuje wstąpić do straży [chociaż jak byliśmy razem to kompletnie odrzucał ten pomysł] Mam wrażenie, że tylko po to żebym mu powiedziała "ale nie jedź! ja cie kocham umrę z tęsknoty i niepokoju" i zalała się łzami. ![]() Jak to czytam to myślę "babo, aleś ty głupia".[/QUOTE] Aż nie wierzę,początek to tak jakbym o sobie pisała Raz on zrywał,raz ja i za każdym razem błagałam go żeby wrócił.Hahaha
|
|
|
#1660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I to uczucie, jak mi powiedział, ze chciałby ze mną iśc na ognisko "zasłużyłam żeby chciał ze mną wyjść!". No bez jaj, to normalne nie jest ![]() Szkoda, ze dalej nie jest takim idiotą, jak przez te 1,5 tygodnia. Tak to pokazał się znowu od biednego, cierpiącego, potrzebującego pomocy i doskonale to na mnie działa |
|
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41564620]Ja racjonalnie wiem, że ten związek nie był dla mnie. Zrezygnowałam z siebie, znajomych, moich poglądów, marzeń, planów! Wieczne poczucie winny, bycia "niewystarczająco dobrą", zastanawiania się, czy może znowu powiem/zrobię coś źle [bo przecież ja mam złą moralność i nie wiem, co kobieta powinna robić, co nie], batalie o znajomych, przyjaciół, ubiór. W końcu nawet o studia "bo ty wyjedziesz poznasz tam kogoś lepszego i mnie zostawisz". Ciągłe myślenie tylko, jak mu pomóc, co sprawić żeby w końcu uwierzył, że go kocham
I to uczucie, jak mi powiedział, ze chciałby ze mną iśc na ognisko "zasłużyłam żeby chciał ze mną wyjść!". No bez jaj, to normalne nie jest ![]() Szkoda, ze dalej nie jest takim idiotą, jak przez te 1,5 tygodnia. Tak to pokazał się znowu od biednego, cierpiącego, potrzebującego pomocy i doskonale to na mnie działa Przestań ciągle myśleć o nim.Ewidentnie koleś nie miał do Ciebie zaufania i nie wierzył w Twoje słowa.Weź się za siebie,zrób coś w tym kierunku,żeby tak było.Ma niską samoocenę a to odbija się na Tobie.Olej go ,nie myśl,że nie da sobie rady,bo da na pewno.Ja robiłam jak Ty i źle na tym wyszłam
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, eks złamał dzisiaj nogę na meczu... No i muszę się nim zająć, bo na własnego brata nie może liczyć. Kumple go będą odwiedzać, ale że ja z nim mieszkam, wiadomo, że go w potrzebie nie zostawię. W poniedziałek ma być operowany
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Mam nadzieję, że choć przez chwilkę będzie mu głupio, że tak mnie oszukiwał, a teraz jest zdany na moją pomoc. |
|
|
|
#1663 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41564828]
Kurcze, a musisz koniecznie?[/QUOTE] Koniecznie nie muszę. Mógłby, mimo polecenia leżenia, latać co chwilę po mieszkaniu, kiedy czegoś potrzebuje, ale jakoś żal mi go. Nie mam serca z kamienia. Oczywiście nie będę mu zupek ekstra gotować, ale jednak zaoferowałam swoją pomoc. |
|
|
|
#1665 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ogranicz się do czynności tylko podstawowych,których naprawdę nie może sam zrobić.
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1669 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tylko uważaj, żeby on swojego biedniutkiego stanu nie próbował wykorzystać do wzbudzenia w Tobie litości i dania mu kolejnej szansy.
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Ona się zeszła z eksem? Nie pamiętam!
|
|
#1671 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No uwierzyła mu, że już nic do tamtej laski nie czuje, potem była impreza urodzinowa, na którą złośnica nie była zaproszona, a tamta laska tak, ale wszystko złośnicy podobno wyjaśnił i było ok. A potem nam złośnica znikła z wątku.
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
;o o matko z córką. Czemu ja to przegapiłam ;o?
|
|
#1673 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie wiem, pewnie akurat miałaś przerwę w czytaniu
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Ech
|
|
|
|
#1676 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wierzę, ale próbować może, więc lepiej być na to przygotowaną, żeby potem nie przeżyć miniszoku i zastanawiania się. Dzielenie codzienności z eksem to ciężka przeprawa, a wy będziecie przeżywać wręcz intymne chwile, bliskość fizyczna i tak dalej. Trzeba uważać, trzymać nerwy na wodzy.
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- hm?
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko mi po wczoraj, nie wiem czy zostawić TŻ czy nie..
Nie wiem czy bardziej boję się być sama czy tak bardzo go kocham.. |
|
|
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie widzę xd
no no,nos do góry. U mnie też słabo,wczoraj byłam na imprezie, widziałam najpiękniejszego DJa na świecie, non stop łapaliśmy kontakt wzrokowy i się do mnie taaaaaaaaaaaak uśmiechał.... A potem złapałam doła że jestem sama że go nie ma że DJ nie weźmie mojego numeru telefonu.Hm.
|
|
#1679 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No tego niestety nikt za Ciebie nie zdecyduje. To Ty musisz wiedzieć, czy jesteś w stanie wybaczyć zdradę i uwierzyć, że on Cię więcej nie okłamie. Albo żyć ze świadomością, że kłamać będzie i pozwalać na to. To Twoje życie, Twoja decyzja.
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Koniec maja-początek czerwca, jak Ci się chce to poczytaj, w pierwszym tygodniu czerwca się wszystko rozwijało. Trzeba było mu go dać
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Mogłam może,ale nie mam na tyle śmiałości.Może jakbym wypiła ze 2 piwa..
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-06-30 o 11:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Ale nie, on nie wie z jakiego powodu miałabym być zła
A podobno to kobiety mają humorki.A faceci to ideały... Tylko my takie złe 

Raz on zrywał,raz ja i za każdym razem błagałam go żeby wrócił.Hahaha