|
|
#1081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() a co sie dziwisz jak żeś mu transfer wizażem muliła wiecie co tutaj u mnie któryś z sąsiadów ma taką nazwe łącza: ssij łosiowi w piekle
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Jakie Holle zamówiłaś, Lady? Na swoim mleczku robisz? Ja jeszcze nie podałam, chyba w poniedziałek spróbuje na spokojnie. Bookeh: obejrzałam flmik z Hanią - moja zasypia tak samo, tylko bez smoczna więc troszkę sobie stęka ( nie płacze). Kiedy widzę, że nie może zasnąć a oczka trze już niemożliwie to ją zabieram i tulę albo przystawiam, pociumka i śpi. A ty zostawiasz Hanię szalejącą w łóżeczku aż zaśnie? Zastanawiam się czy potrzebnie podnoszę Amelkę. |
|
|
|
|
#1083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
LADY- Pietraszko przystojniak, tylko ta kaszka chyba przypalona
|
||
|
|
|
#1084 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez ostatnio mam problemy z siostra ona tez 12 lat Cytat:
Cytat:
bo ja juz dawno sie tak beztrosko nie smialam |
|||
|
|
|
#1085 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o kurka, ale będzie się dzialo ![]() Cytat:
zrób sąsiadowi aferę, co on se myśli Cytat:
|
||||
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
aj tam marsi szalej ile sie da raz sie zyje
a cala pomoże Ci te durexy zbierac ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- ja obejrzalam sex w wielkim miescie 2 pierwszt film od momentu yrodzenia |
|
|
|
#1087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyyyy. jak zioła nie niuchne to jej nie pomogę ![]() :brzyda l:
|
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kobieto, a jak jeszcze ten wiatrak odpalą i tżtowi dynda na lewo i prawo to prawie jak nazwa u mojego sąsiada tylko nie w piekle a w niebie ![]() :brzyda l:![]() dobranocka
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-29 o 23:28 |
|
|
|
|
#1090 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
też cudnie ![]() Olej babę, a co do lekarki to sama wiesz,że głupio gada Cytat:
cała chodzi, jak na rękach to nogami kopie...Cytat:
Cytat:
![]() Teściowie - szok! Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam ostatnie2 strony...
Wisienko witamy w swiecie żon,, noga nadam boli... oby jutro bylo ok.. kolorowych snów... |
|
|
|
#1092 |
|
Zadomowienie
|
Szaja na czytniku po ciemku nic nie zobaczysz, tak jak w książce. Musisz mieć włączoną jakąś lampkę. Są nawet specjalne lampeczki montowane do czytnika ale nie posiadam, podczas karmienia nocnego włączam sobie lampkę na stole. Ekran w czytniku w ogóle nie świeci, nie da się go podświetlić. Trudno to opisać, sama nie umiałam sobie wyobrazić jak to działa zanim zobaczyłam na własne oczy. Człowiek jest przyzwyczajony do takich ekranów jak w tablecie, telefonie, komputerze, a e-papier to coś zupełnie innego. Jest taki jakby... matowy? Nie błyszczy się, nie świeci, jest tylko biała strona z czarnym tekstem i ewentualnie czarno-białe zdjęcia czy rysunki. Różnicę między tabletem a czytnikiem dobrze widać w pełnym słońcu, im bardziej świeci tym mniej widać na tablecue i tym lepszy kontrast na czytniku. W nocy odwrotnie...
Jutro urządzam imieniny mężowi, dobranoc |
|
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
Siedzę po nocy i Was czytam zamiast spać.
![]() Wisienko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ![]() Little na to wygląda, że już sobie odpuścił. Albo gada na przekór żeby mi pokazać jaki to on twardy jest, zobaczymy jak będzie jak przyjdzie do konkretów. sarah no na pewno jakoś tam rodzina będzie mnie wspierać. e__vel właśnie też wychodzę z założenia, że nie ma sensu się męczyć, zobaczymy.. a książeczkę polecam, jest rewelacyjna, Oli często ją czyta ![]() nawijko ja mam nadzieję że to się jakoś wszystko wyprostuje ale zaczęło się robić poważnie niestety... dzięki ![]() Silver ![]() Illusion padłam prezent rewelacjaCała ![]() Laurko masakra z teściami... Szklanko Marsi a zachowanie Sammiego super dla takich chwil fajnie być mamą..co do włosów, to moje wypadają już jakby mniej, a na czole mam taką mini-grzywkę z nowych włosków zakola też mam :/iffonka czyżby Wisienka tak się bawiła że u Ciebie też słychać ![]() Lady Pietraszko jaki skwaszony ![]() Jesteście wszystkie kochane i mam nadzieję że jakoś się to wszystko poukłada, w końcu wizażowe kciuki potrafią zdziałać cuda.. A jeśli nie to trudno. Jak dobrze że jesteście! trochę mi lepiej, w szczególności Cała i Charlizz szybko potrafią humor poprawić ![]() lecę spać, dobranoc |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz i cala z rana jak smietana
Debrah, holle mleczna kupilam, nie robie na swoim mleku bo nie dalabym rady tyle sciagnac, zreszta, marnowaloby sie...... No nic, bedziemy probowac do skutku, ale nie powiem, przybilo mnie to fest Kija, nie kus!!!!!!!!!!!!! Maz by mnie zjadl jakbym mu zaczela marudzic o ebooku..... A nie powiem, zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac :PEbooki maja rozne wielkosci? I na czym polega roznica w takim za 100 a takim za 600zl? Pietraszko nauczyl sie grryzc. Mam tak pogryzione sutki, ze az mi krew leci co najlepsze, Maly nie ma jeszcze zabkow Yellow, a jaki jest w ogole stosunek tz do Oliego? Bo pisalas, ze Oli za nim szaleje, a w druga strone??? Przytulam mocno
|
#1095 |
|
Wtajemniczenie
|
gości mamy dzisiaj więc nie będzie mnie bo przyjeżdża teściowa zabrać młodego na spacer a ja w tym czasie z mężem będziemy żarełko szykować. Wczoraj też teściowa była u nas i zgrzała mnie trochę. Karmiłam młodego zupką a on wiadomo wiercił się trochę, trochę wypluwał a ta siadła przed leżaczkiem i go zabawia, tłucze jakąś grzechotką, ćwiergoli coś. No to jej powiedziałam co o tym myślę, że on ma się skupić na jedzeniu a tak to dławi się i połyka bezmyślnie jak ona odwraca jego uwagę. I że nie chodzi o to żeby on zjadł bezmyślnie jak najwięcej tylko żeby nauczył się ładnie i świadomie jeść. Dacie wiarę że przyznała mi rację i powiedziała ze nie będzie tak więcej robiła? No ale przy okazji opowiedziała historie jak to w dzieciństwie karmiła mojego męża i w konsekwencji był małym pulpetem...otóż teść przyprowadzał z podwórka żywego psa co się pałętał przed blokiem, no i dzieciak wpatrzony w zwierzaka a ona ładowała w dziecko jedzenie bez opamiętania
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-06-30 o 08:29 |
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Czesc!
Tz pojechal i zobaczymy sie w polowie sierpnia. Do tego czasu nie wiadomo, czy sie w ogole uda. U tesciowej zle mi nie bedzie, ale juz mi jest smutno i tesknie za nim. Tylko Yae nic sobie z tego nie robi... |
|
|
|
#1097 | |||
|
Zakorzenienie
|
nocka u nas spokojna i bez płaczu
wstałam wcześniej i już ciasto się pieczę przy niedzieli zaraz zapach obudzi mojego TZ spiocha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no ale wracając do filmu, oglądałam horror "szepty",TZ wymiękł a ja zostałam sama bylo boskoCytat:
w superpharm była promocja na durexy i zakupiłam duże pudełko gumiserwisu meneq wspolczuje rozlaki, ja tak mialam przy pierwszym synu, TZ był na kontrakcie w stolicy, było mi ciężko ,tylko wtedy nikt mi nie pomagał,masakra
|
|||
|
|
|
#1098 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------ Z rana wyskoczyłam z butów = na fejsie chyba nowa moda będzie, wrzucanie nekrologów dzieci :/ aż na plotkowym wątek dałam, bo nie ogarniam
|
||
|
|
|
#1099 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas nocka spoko dziś jestem wyspana. Tż wybył do pracy. Dziś ostatni dzień i ma 2 tyg urlopu Cytat:
Cytat:
dla Samiego. Ja się wzruszyłam jak to czytałam to nie wyobrażam sobie jak Ty się musiałaś wzruszyć Pięknie! ![]() Fajnie że znów z całą się spotkacie ![]() Cytat:
Niedawno to zauważyłam. Nagle z dnia na dzień mniej ich na szczotce zostało Także wiesz, jest nadzieja ![]() Trzymam kciuki aby Twoje też przestały wypadać Cytat:
i co? działo się?? ![]() Cytat:
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki marsi.
Musialo Ci byc bardzo ciezko. Jak sobie radzilas wtedy? Tym bardziej ja powinnam dac rade, bo mam stala pomoc, a jeszcze moment i moja mama do nas dolaczy. Juz zapomnialam, jak to jest zyc z dala od siebie, a kiedys przez dlugie lata jakos sobie z tz rade dawalismy... |
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodziliśmy z Samkiem z rana z domu i wracaliśmy tylko żeby zjęśc i wieczorkiem na spanie ![]() do tej pory jak przejeżdzam przez osiedle to mi się łezka w oku kręci natomiast TZ w tym wszystkim był najbardziej biedny bo ja byłam z Samim a on zupełnie sam
|
|
|
|
|
#1102 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i humor poprawiony ![]() 3.30 w nocy a Ty nadrabiasz wizaz zamiast spać??? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41565638] Z rana wyskoczyłam z butów = na fejsie chyba nowa moda będzie, wrzucanie nekrologów dzieci :/ aż na plotkowym wątek dałam, bo nie ogarniam [/QUOTE]![]() że jak??? ale po co , na co??
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz nawet nie bedzie mial chwili, zeby zatesknic, tak bedzie praca oblozony. A na pewno duzo komfortu daje mu mysl, ze ktos sie nami podczas jego nieobecnosci zajmie. |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
Lady większość ma 6 cali czyli ciut mniej od tableta. Są większe, 9 czy 10 cali, nie pamiętam dokładnie, ale tych jest mniejszy wybór i są dużo droższe. I chyba mniej wygodne w użyciu, ja jak leżałam w ciąży to nieraz czytałam po parę godzin z rzędu, taki mały to mogłam bez problemu trzymać i obsługiwać jedną ręką, myślę że większy trzeba by jednak trzymać dwoma rękami. Chociaż nie używałam to nie wiem na pewno... I mały wszędzie się mieści, do torebki, do kieszeni szlafroka...
A czym się różnią tanie od drogich? Takich po 100 to chyba nie ma, są tańsze niż te firmowe ale one są kiepskie jakościowo i zwykle mają problem z czytaniem większości formatów. Albo czytają ebooki kupione w tej księgarni która wyprodukowała czytnik, tak było bodajże z czytnikiem empikowskim, przynajmniej coś mi się tak kojarzy, może coś potem poprawili. Najlepsze są czytniki Kindle z Amazona, można na all kupić wersję z reklamami za mniej niż 500 zł z tego co kojarzę. Są świetne jakościowo i mają super warunki gwarancji. Ja wzięłam ten mój onyx bo chciałam żeby do mnie pisało na ekranie po polsku a nie po angielsku. I onyx ma wgraną Ivonę, taki głos który przeczyta ci każdy ebook, po polsku albo po angielsku, trochę śmiesznie to brzmi bo wszystko jest czytane takim beznamiętnym głosem ale w awaryjnych sytuacjach czasem się przydaje. I można się nieźle uśmiać włączając Ivonkę czytającą hrabiego Fredrę, oczywiście nie myślę o Zemście tylko np. Trzynastej księdze Pana Tadeusza albo królewnie ☠☠☠☠olonie, programik nawet nieźle sobie z tym radzi ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Jak leżałam na patologii na trójce to wszystkie trzy miałyśmy czytniki, śmiesznie to wyglądało jak leżałyśmy rządkiem z czytnikami w łapkach Meneq współczuję... Szaja masakra z tymi nekrologami, co za idiocyzm... Ciekawe jak Wisienka po nocy poślubnej ![]() Idę te małżowe imieniny szykować bo jestem w lesie... |
|
|
|
#1105 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co dobrego szykujesz?? ![]() Cytat:
mam nadzieję,że się wyprostuje, nie ogarniam o co Wam poszlo, ale jak się kochacie, to będziecie razem |
||
|
|
|
#1106 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Jestem na biezaca i gotowa na ponowne wbicie. Ciezki to byl tydzen, oj ciezki, te szczepienia to jakas masakra, dobrze, ze juz tylko jedno zostalo. W ogole to na kolejne szczepienie zaproponowali mi termin na 3 dni przed weselem, ale od razu przekladalam, bo gdzie tu do wesela z rozhisteryzowanym synalkiem. Wisienko mam nadzieje, ze wczirajszy dzien byl takim jaki sobie wymarzyliscie, albo jeszcze lepszy. Duzo szczescia dla Was i wyrozumialosci. Cytat:
![]() Wczoraj bylismy na urodzinach u mojego brata, tata mi jak zwykle spij tz ale jestem mega zdziwiona, bo do tej pory po takich imprezach moj mezulek dogorywal caly dzien, a dzisiaj z samego rana do mnie, ze on bierze malego a ja mam odpoczywac i sie glowie czy faktycznie kaca nie ma czy tak dobrze udaje ![]() Pogodnej niedzieli |
|
|
|
|
#1107 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lady, mąż Ci kuuuupi przeca Cytat:
Cytat:
Cytat:
wstaję rano oa tu ciasto, no no, muszę się tam do Was jednak wybrać do tego Wrocławia, Całej kurnik zwiedzić, Twojego ciasta pojęść i Blogerki Borysa przystojniaka obejrzeć bna żywo z każdej strony ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41565638]tzn ja wiem, jak to wygląda bo widziałam u przyjaciółki, ale jakoś nigdy mnie nie zastanowiło jak z tym nocnym czytaniem ![]() ojjj ![]() ------------------ Z rana wyskoczyłam z butów = na fejsie chyba nowa moda będzie, wrzucanie nekrologów dzieci :/ aż na plotkowym wątek dałam, bo nie ogarniam [/QUOTE]że co? ![]() Wisienka pewnie śpi a potem od nowa balanga
|
||||
|
|
|
#1108 |
|
Konto usunięte
|
No poważnie:
https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf nie ogarniam |
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałyście że złapali tego faceta od fałszywych alarmów bombowych w Katowicach?? Jakiś 26 latek
![]() http://www.wprost.pl/ar/406141/Falsz...ekach-policji/
|
#1110 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra, przywioze Ci jutro w wiadrze
![]() ![]() charlizz, patrz, ogumienie kupiła i juz nie jadą na żywca ![]() coś Ty nie w temacie była ![]() ![]() czołem!! ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

byle do poniedzialku!!!!!!!!!!

normalnie tak się wzruszyłam,nie potrafię tego opisać

to co prawda poranna drzemka ale wieczorne wygląda podobnie
Mąż pojechał pod jakimś pretekstem tam, a t do niego, że oni idą na chrzciny tylko ze względu na dziecki 

trochę mi lepiej, w szczególności Cała i Charlizz szybko potrafią humor poprawić
co najlepsze, Maly nie ma jeszcze zabkow
dla Samiego. Ja się wzruszyłam jak to czytałam to nie wyobrażam sobie jak Ty się musiałaś wzruszyć 

i Blogerki Borysa przystojniaka obejrzeć bna żywo z każdej strony