|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Naj jak byś chciała, to u mnie zawsze będziesz mile widziana. Twój luby również ![]() Simply z racji tego, że zabookowałam wakacje na 14 lipca, możemy założyć, że widzimy się we wrześniu No i cieszę się, że Twoja wizja looku ślubnego jest coraz bardziej spójna i coraz bardziej Twoja ![]() Peach jak wrażenia z wakacji? Oprócz filtrów Wyślij zdjęcia na pocztę ![]() Zainstalowałam MyFitnessPal na iphone i od wczoraj wprowadzam posiłki. I chyba jem za mało Chociaż jesztem mega najedzona, jem 5 posiłków dziennie, ale zamiast deseru zjadam np. 250g pomidorków koktajlowych bo uwielbiam, więc wychodzi na to, że pochłaniam zaledwie 1200 kcal, a moje całkowite zapotrzebowanie to 2300 kcal, więc na redukcji powinnam jeść chyba ok 1800 kcal.
|
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam MFP wiec sie musimy zaprzyjaznic
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() pati, ja akurat mialam takie filtry, które były bardziej ciężkie w nakładaniu, a nie leiste. a dobrze się wchłania? nie bieli? claris mega szacun za te okna relacje jakas później wrzuce |
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
też nie ogarniam opalania bez filtrów, i to wysokich carmi, bardzo mało jesz u mnie wychodzi, że powinnam jeść 2400, by utrzymać a moje BMR to 1438. I staram się jeść max. 1800, ale średnio wychodzi 1600 tylko te słodycze... ciągle mnie coś podkusi a co robiłaś w weekend? ![]() Arra, kciukałam! Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-06-30 o 10:10 |
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
hej..
obudzilam się dzisiaj z zawalonym gardłem i zatokami, i temperaturą.. ![]() nawet nie wiem skąd to paskudztwo się przypałętało.. poza tym pogoda jest jakaś dziwna, jakby się zaraz miało rozpadać.. arra jak tam było? ![]() Claris podejrzewam, że mycie okien we własnym domu to czysta przyjemność ![]() my zaczynamy szukać własnych czterech kątów.. na razie celujemy w mały domek wolnostojący, bliźniaka lub szeregówkę- w zależności od ceny i ustawności pomieszczeń.. zobaczymy na czym się skończy podejrzewam, że mocno zweryfikujemy swoje plany..
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
no to przezylam
![]() byla zona P. jest przesympatyczna, bardzo serdecznie mnie przywitala i ogolnie fajna bardzo - o kotach gadalysmy powiedziala, ze sie cieszy, ze P. sie ze mna spotyka, ze jestem najsensowniejsza dziewczyna z jaka sie spotyka i ze trzyma za nas kciuki ![]() a P. na scenie prezentuje sie mega -->
|
|
#3368 |
|
MBZ♥
|
Naj ta metamorfoza
duży szacunek![]() co do tej sprawy z Ewą T to sięzgadzam Piczko ![]() Claris za okna ja ostatnio obleciałam swoje i znów mam obciapane deszczem:/Smerfetko jaki gajer? ![]() Simply będzie pięknie ![]() Carmi o też sobie takie cudeńko zainstaluję ![]() Magda_Cyferki kochamy CIę wiesz?Majasn za szukanie domku![]() Arra o fajnie, że są normalne eks ![]() B. oczarowany Roszpunką, a Ona jak tylko się zbudziła i Go zobaczyła to uśmech nie schodził Jej z buzialka i tak się rozgadała jakby Mu chciała ten miesiąc rozłąki streścić kocham Ich najmocniej na świecieDostałysmy prezenty:ja 2 rodzaje perfum, moja Mama i Sis też Rspzunka zabawki
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Zadomowienie
|
Ceny lotów poszybowały za bardzo w górę, stwierdziłam, że wydawać prawie 2 tys na same bilety, gdzie planowaliśmy tylko weekend to trochę za dużo...przekonałam B, że pojedziemy w innym terminie...
Cytat:
Owocnych poszukiwań własnego gniazdka... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam wczoraj z B w górach, spędziliśmy cudowny dzień, pomimo kłopotów na drodze...dziś też gdzieś jedziemy muszę odpocząć, bo znowu czeka mnie ciężki tydzień w pracy...
|
|
|
#3370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajne plany - żałoszczę tzn. nie samego domku, tylko możliwości finansowych trzymam mocno kciuki Cytat:
tylko mam nadzieję, że to literówka i chodzi o to, że jesteś najsensowniejszą z tych, z którymi się dotąd spotykał Cytat:
wzruszonam
|
|||
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
klasyczny, czarny slim, na dwa guziki, 100% wełny o skręcie 140 z próchnika i to w dużej przecenie za mniej niż 1000 zł
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Maja fajnie. Trzymam kciuki za owocne poszukiwania i zazdroszczę jak na zazdrosnicę przystalo.
By słodko (love) udała ci się rodzinka ![]() Arrakis fajnie, ze wieczór udany a ex była miła. Ja sie muszę powoli ogarniac bo idziemy na wesele. Tylko mam kaca i średnio mi się chce. Zwłaszcza ze musimy wrócić w nocy do wawy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Cytat:
a ja juz spakowana zostal kot i komp i odkurzanie i czekam na wlasciciela mieszkania ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- no to jestem juz u P. Mieszkanie oddane, rzeczy spakowane, Lilith zwiedza, P. pracuje a ja sie obijam i na 18 do pracy ide - ostatnia Tosca i wakacje
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeń doooobry!
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
pracuje wlasnie a ja sie troche nudze
![]() ale cudownie jest ale przez to mi sie nie chce z Wrocka wyjezdzac....
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie się cieszę, że Ci się tak układa! ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Najeczko, a rewelacja, dziękuję, a u Ciebie?
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2013-06-30 o 16:01 |
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde - szczesliwa jestem, mam tylko nadzieje,ze to sie nie posypie....
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
gorzej niż u Ciebie, ale jest okej
to opowiesz coś o tej rewelacji? ![]() Cytat:
nie no, rozumiem wierzę w Was!
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
A, po prostu dobry dzień wczoraj
takie tam
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Hie hie hie
![]() Nie no, tak serio, to nic, co by Was interesowało byłam wczoraj na Suzuki Shell Moto Szkole w Biłgoraju i było OSOM!!! Naprawdę... Rano mnie deszcz zlał, ale po 15 km już sucho. W Biłgoraju - upał i lampa. Od 10 do 18 pełne szkolenie z przerwą na pizzę, takich rzeczy nas uczyli... W życiu bym nie pomyślała, że umiem tak robić! Opanowanie motocykla, technika jazdy, hamowanie awaryjne, właściwa pozycja - BAJKA! No i super ludzie i na koniec w ramach nagrody po kursie mogliśmy pojeździć po torze!!! buty mam wytarte, lewy całkiem, bo notorycznie zahaczałam o asfalt przy złożeniu ale uczucie tak cudowne, tak... no nie da się! Na koniec, żeby nie było zbyt pięknie, zaliczyłam szlifa - mam wąską oponę z tyłu, złożyłam się na maksa, no i opony zabrakło. I gleba. Ale byłam bardzo blisko ziemi, więc nawet nie uderzyłam tylko zaczęłam szlifować. Nic mi nie jest, mam jednego siniaka kombinezon lekko przetarty, ale prawie wcale, rękawica jedna przetarta, kask, plecy, tyłek całe. Moto przerysowany lewy bok, złamana wajcha zmiany biegów naprawiona sposobem na pana Mietka set skrzywiony, a poza tym wszystko gra. Ogólnie taki szlif-nie szlif, bo nic się nie stało, Tylko błagam, nie piszcie mi kazań, tor to zupełnie inna bajka, trzeba się liczyć z tym, że się poleci, są tam do tego warunki, są małe prędkości, to jest miejsce do nauki co innego tam, a co innego na drodze. Eniłej, po szkoleniu dostaliśmy certyfikaty, ja z racji przygody dostałam upominek w postaci skórzanego futerału na dokumenty z logiem Suzuki droga powrotna do domu - inna historia. Tak się rewelacyjnie jechało, mając już te pewne umiejętności wyniesione z kursu, to tak, jakby się na nowo otwierało oczy cudownie.Będzie duuużo zdjęć, prowadzący byli rewelacyjni, była cała masa śmiechu i pozytywnych wibracji dzisiaj trochę obolała jestem - w sensie mam zakwasy, to było bardzo intensywne szkolenie, ale nie żałuję ani minuty, ani jednej wydanej złotówki, mogłabym zapłacić dwa razy więcej za jakiś miesiąc lecimy do nich na szkolenie Motokolano do Warszawy, już takie typowe do jazdy na torze
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Józia, jaram sięz Tobą!
nabywanie umiejętności jest bardzo ważne
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No i towarzystwo było baaaardzo miłe... jak już pisałam...
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknię za Wami
jest tu kto w ogóle? ech... i do tego chcę ślubiku
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Chociaż jesztem mega najedzona, jem 5 posiłków dziennie, ale zamiast deseru zjadam np. 250g pomidorków koktajlowych bo uwielbiam, więc wychodzi na to, że pochłaniam zaledwie 1200 kcal, a moje całkowite zapotrzebowanie to 2300 kcal, więc na redukcji powinnam jeść chyba ok 1800 kcal.

nie lubię myć okien ale niestety trzeba. A Twoich tak duuuużo

01.08.2013
15.08.2014

kochamy CIę wiesz?
za szukanie domku
wzruszonam 

strasznie się cieszę, że Ci się tak układa!