|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
czy brzuszek zmienia kształt? :P hahahah sory za to pytanie.. :P pewnie napewno nie zmienia kształtu lol |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i bedziesz lezec jak kłoda-czytaj JA ![]() ![]()
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() ![]() ![]() I ja.. bo tez mialam taki skok ze wszystko mi sie chciało a pozniej ... leniuch ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- mielismy rozkladać łozeczko dla Niunki,ale nie musze mowic jak to sie dzis skonczyło.. hahha przełozylismy to na jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Paulinka i Rocky - wysłałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam juz dzis w wc chyba 4 razy.Ale nie tam żadna biegunka-wszystko normalnie.To mozliwe ze organizm zaczął mi sie oczyszczac???????
#786 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
I mija niedziela pod haslem: pamietaj aby dzien swiety swiecic... Cos tam zrobilam ale najwieksza robota lezy odlogiem.
Spisalam na kartce rzeczy ktore jeszcze mam dopakowac i w trakcie zlapal mnie dol, ze szpital przede mna itd. SURKA Ty idziesz spac w takim momencie? Luzak jestes ![]() Ja nie bede spac bo tak mam jak jestem w nowym miejscu chyba ze cos mi dadza na sen. Ja na wakacjach pierwsze noce mam nieprzespane a co tu mowic o szpitalu... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() a czop odszedł Ci dziś czy kiedys juz?? bo kurcze niedoczytalam..?[/QUOTE] przed odejściem wód czop mi nie odszedł, a jeśli teraz odszedł to nie zauważyłam. gdyby nie odgłosy jak z horroru z za ściany pewnie dawno bym spala, bo jakoś padnięta jestem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mieliscie łozeczko rozłozyc ale podziabani opadliscie z sił ![]() ![]() dziekujeeeee ![]() ![]()
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj bylismy na tym grilu no i zjadlam kielbaske jedna ( na poczatku:P) no i tam byl taki facet ze swoja dzieewczyna wsumie ich wczoraj poznalismy no i chwile pozniej przynosi mi salatke jakas zrobiona .. ogorek,pomidor jakas salata itp ( zadnych grzanek,mieska nic..) i mowi ze musze sie odzywiac i ze to dla mnie ( porcja taka ze pozniej wszyscy prawie troche zjedli i jeszcze zostało :P) a moj tz do niego mowi
- No co Ty,Ona jest Miesna jak ja i nasza córka co jej z sałatki,dajcie jej kielbase ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() my dzis mamy dzien lenia- nie ma obiadu, jedzenia i caly czas w lozku ![]() ja dzis bym tylko spala, ale musze sie powstrzymac bo w nocy bede miala problem... wczorajszy grill udany, moj Tż uwielbia ta mala, cos czuje, ze jak w przyszlosci mielibysmy coreczke to bylaby to coreczka tatusia na milon procent ![]() mnie standardowo od rana przeczyscilo ![]() w piersiach mam coraz wiecej siary, ostatnio chcialam pokazac tz i on mowi zebym nie naciskala bo sciane ubrudze, ja mowie ze to tak nie dziala, niestety mial racje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
![]()
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
LACHRYMA ale masz powerka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez musze miec mięso ![]() Mięso to dla mnie priorytet ![]() Tz sie smieje ze zamiast czasem dostac od niego kwwiatka bardziej mnie ucieszy kg schabu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#794 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przed odejściem wód czop mi nie odszedł, a jeśli teraz odszedł to nie zauważyłam. gdyby nie odgłosy jak z horroru z za ściany pewnie dawno bym spala, bo jakoś padnięta jestem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Czyli nie zawsze mozna go zauwazyc.. moja szwagierka tez tak miala.. wogole nie zauwazyla ani nic.. Cytat:
![]() Nie no zarcik,jesli chodzi o 2jeczkę to ja juz dzis tez bylam z 4,5 razy i tez całkiem normalnie nie biegunka,a moczyk to juz wogole cisnie mnie jakbym miala siedziec 20 minut i sikac a ide i jest KAP KAP ino :P ![]() A wsumie z tą kupką to zauwazylam juz pare dni tak mam.. tak to jedna rano i wsio ... ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() To tak jak tz jak ma jakies pierogi na obiad czy coś "bez miesa" to mowi ze to przegryzka a nie obiad ![]() Kathe widze ze dziś wiekszość miała leniwy dzionek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||||
Konto usunięte
|
witam się z wieczora
![]() bylismy szukać lasu, grzybów i jagód... a znaleźliśmy trochę skarbów leśnych tzn. mchu, patyczków i kwiatków ![]() a byliśmy w Twoją stronę Surka - w okolicach Oleśniczki ![]() a przed chwilą wyszli teściowie uffff przeżyłam ale padnięta jestem bo im trzeba usługiwać bo są gośćmi i nic nie pomogą.. ![]() [QUOTE=surka;41566759]Dam wam niusa Odeszły mi wody!!! Skurczów nie mam siedzę na sali przedporodowej. /QUOTE] ale numer... no to dziewczyna się spieszy nie ma co ![]() a kiedy odeszły? jak leżałaś , chodziłaś? co? jak? mam nadzieję, że krzyzowe trochę odpuszczą i będziesz mogła pospać... a przynajmniej się postaraj bo musisz zbierać siły na później!! ![]() Trzymam wieeelkie kciuki!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Laura jest ostatnio agresywnym napastnikiem mego pęcherza i latam co chwile.A poza tym pije dziennie 1,5 l wody + jakas herbatka,sok i sikam jak opętana ale ginek kazał tyle pic dla dobra wód.Wiec jak ze mnie chlusną to konkret ![]() ![]()
![]() |
#797 | |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dziękuję
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w naszym wypadku mozna sobie wmówićże tak właśnie jest ![]() o ja tez juz lece 3 raz :ide: ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Surka, mi podali przy poprzednich porodach oxy po niecalych 12h, z Lala chyba po 8, na moje osobiste blagania, ze sie zanudze na smierc tutaj. No i po niecalych 2h od oxy bylo pozamiatane i Lala na swiecie
![]() En, sliczny wozio i mega okazyjna cena ![]() A my DZIS OGLADALISMY DZIALKI I MAMY WYBRANA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... oczywiscie beda foty ![]() ![]() Za dzierzawe placi sie tylko 200 pln r o c z n i e ![]() ![]()
#800 |
Zakorzenienie
|
Wy latacie a ja mam korek. Aczkolwiek po zjedzeniu pol kg czeresni poszlo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-06-30 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
hmm do 23:59 juz raczej nie urodze, jak myślicie?
![]() chyba pierwszy termin na suwaczku trzeba by było anulowac |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Najpierw się przywitam, bo nadrabiania znow mam sporo...
Cześć dziewczyny! Wczorajszy dzień na obrotach (wysprzątałam mieszkanie z myciem podłóg włącznie, zrobiłam 3 prania, uprałam dywanik z Norberta pokoju, poprałam psie ręczniki i posłanie, wyczyściłam wielkie lustra w szafach.... Nocka kiepska, za dużo miałam wczoraj emocji zmarł nagle nasz kolega (34l) i jakoś niby nie myślałam, a sny miałam głupie i po 6 już się obudziłam ![]() ![]() Przyjechaliśmy, mąż zawiózł małego i teściową do prababci, a ja zostałam sama... z górą rasowania. Potem wpadła koleżanka i... koniec dnia. Czasem bym chciała, żeby się dni rozciągały jak z gumy... Mała ma już wszystko gotowe. Poniżej załączam foto półki w garderobie, do tego jeszcze 2 szuflady w komodzie ![]() Inwentaryzacja (w tym ciuszki TYLKO 56 i 62... reszta w przechowaniu): śpiochy - 15 ![]() pajace - 10 body krótki r. - 9 body długi r. - 32 ![]() półśpiochy - 9 koszulki / kaftaniki - 17 spodenki /dresy, jeansy/ - 11 rajstopki - 7 bluzy - 5 sweterki - 2 kombinezon cienki - 1 + niezliczone ilości skarpetek, czapeczek, butków miękkich skarpetowych ![]() do tego: kocyk cienki - 2 kocyk ciepły - 2 pościel - 3 prześcieradło - 6 prześcieradło wózek - 1 otulacz - 2 śpiworek - 3 (1x d. rękaw, 2x bezrękawa - mały i większy) pokrowiec na przewijak - 1 ręcznik z kapturem - 3 tatra - 12 + 2 mini flanela - 3 Wariactwo jakieś!!! he, gratuluję tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przykro mi z powodu kolegi ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
martwię się, ponieważ mała chyba waży niecałe 2400, przed chwilą miałam usg
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
jeśli chodzi o wody, to mogą odejść całe albo się sączyć.
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Maluszynek
![]() ![]() ![]()
#808 |
Zakorzenienie
|
bedzie dobrze zobaczysz, nie takie maluszki sie rodziły a usg może sie mylic, nie mysl teraz o tym- zbieraj siły !
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() roxi- ![]()
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
lachryma: o matko, ile energii masz kobieto..
![]() roxi: ładnie szafeczka wygląda, też powera dostałaś surka: może faktycznie spróbuj się przespać, żeby potem duuuużo siły mieć na wypchnięcie Lili teso: za poszukiwania w lesie ![]() oliath: fajnie z tą działeczką!! ![]() wybraliśmy się do auchan na spacer (10min na pieszo) do apteki.. i oczywiście złapała nas ulewa... ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.