Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 20:05   #811
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
nie chcę Ciebie martwić, ale masz marne szanse

roxi- za ciuszkową inwentaryzację
zabiłaś moją nadzieje
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:06   #812
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

surka: nie martw się! 2400g to już całkiem niezła waga, na pewno da sobie radę też się spotkałam że do 48h po odejściu wód.. i na SR też tak mówili, więc może to kwestia indywidualna

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:07   #813
Oliath
Zakorzenienie

SURKA, az sprawdzilam - masz termin na 30.07 i rodzisz miesiac wczesniej, ja mialam z OM termin na 18.07 i urodzilam 20.06, tez miesiac BĘDZIE DOBRZE, Kochana
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:08   #814
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość
Spokojnie, nic złego się nie działo
studia, życie rodzinne, zarabianie pieniędzy... było co robić i dlatego nie miałam czasu żeby z Wami przesiadywać. Rok akademicki się skończył, mam nadzieję na trochę więcej wolnego czasu na odpoczywanie (w końcu), przesiadywanie z Wami i czekanie na Małą
z ważnych rzeczy - Wiktoria dalej jest Wiktorią, we wtorek zaczynamy 36 tydzień (zgodnie z terminem 7 sierpnia), chociaż na usg wyszło że po rozmiarze główki i kości udowej to mamy +2 tygodnie (czyli 22-26 lipca), a biorąc pod uwagę wagę (2500 g w 32 tygodniu!) to w ogóle 6 lipiec doktorowi wyszedł no i oczywiście wszystko z Nią w porządku, prowadzi aktywny, 24 godzinny tryb życia

zdarzyło mi się wpaść na chwilę kilka razy i gratuluję wszystkim Mamom wyklutych Maluszków
witaj

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
A ja chciałam sie pochwalić ze odebrałam wyniki moczu i nie mam juz białka w moczu i TSH w normie- jutro moja ostatnia wizyta u endo, mam nadzieje ze wyrazi zgodę na poród sn

Za wyniki
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Dziewczyny ale mi się udało, jestem taka szczęśliwa, chociaż to mi się udało w ostatnich dniach
Z racji tych problemów finansowych odpuściłam nawet wózki- używki w cenie 600-800 zł tak jak planowałam na to przeznaczyć, bo nas krótko mówiąc nie stać.. dostaliśmy od mojego ojca 600 zł na wózek wczoraj, no ale wiadomo ze przy innych wydatkach starałam sie znalezc cos najtanszego.. no i znalazłam

123,50 zł
Teraz muszę złapać kogoś z Warszawy czy znajomego czy coś żeby mi podskoczył do tego Piaseczna i był tak dobry wysłać bo z Krk to mi trochę daleko, a tylko odbiór osobisty. Jakbyście miały kogoś znajomego czy coś kto by tam mieszkał to oddam za paliwo pieniądze, oczywiście przesyłkę i ewentualną fatygę. Pytam tu najpierw Was, bo się musiałam z Wami podzielić moim szczęściem, no a teraz muszę myśleć jak ten wózek sciagnac do Krk no ale chocbym miała jechac po niego pociagiem to i tak mi sie opłaca Resztę kasy możemy przeznaczyc na inne wazne wydatki, dla Malucha mamy juz w takim razie wszystko.
Co prawda nówka to nie jest, ale i tak jestem zachwycona, koła można nowe kupić za jakąś stówę nawet jakby mi ta rdza przeszkadzała
Wow super Ci się trafiło ciesze się bardzo. Zawsze to humor poprawiony

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

A dzisiaj miałam przyjemną sytuację w Lidlu, wzięłam pare rzeczy no i oczywiscie tylko dwie kasy otwarte i kolejki na 30 minut w obu.. no ale stanęłam no i nagle słyszę nawoływanie "PROSZĘ PAAAAAAAAANI".. no i w koncu patrzę, a tu kobieta która stała w kolejce drugiej mnie woła i mówi, że ona z panem przed nią mnie chętnie przepuszczą.. i mówi: przynajmniej my, bo dwaj panowie stojący jako pierwsi się nie odezwali, ale i tak będzie Pani łatwiej.. no jak mi się miło zrobiło to aż im dziękowałam jeszcze jak wychodziłam
Brawo dla tej pani

Cytat:
Wy macie lenia, a ja od 2 dni mam mega powera w sobie. sprzątam chatę, chodzę na spacery, szoruję uszczelki w pralce , do tego jeszcze wielkie zakupy no i molestowanie męża. nie wiem co się ze mną dzieje, ale jak tylko się obudzę mam ochotę iść pobiegać po lesie ale mąż mi nie pozwala
tylko pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
I mija niedziela pod haslem: pamietaj aby dzien swiety swiecic... Cos tam zrobilam ale najwieksza robota lezy odlogiem.
Spisalam na kartce rzeczy ktore jeszcze mam dopakowac i w trakcie zlapal mnie dol, ze szpital przede mna itd.
Czarowniczko no co Ty, przecież wyjdziesz już ze szpitala z Lokatorkiem nie możesz się smucić.

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość

ja tez musze miec mięso
Mięso to dla mnie priorytet
Tz sie smieje ze zamiast czasem dostac od niego kwwiatka bardziej mnie ucieszy kg schabu \

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

A my DZIS OGLADALISMY DZIALKI I MAMY WYBRANA 300 m2 zarosnietych drzewami, krzewami, pokrzywami po pas i innym badziewiem, z murowanym domkiem niewidocznym zza tegoz badziewia . Dzialka jest narozna, ostatnia w ogrodzie, z jednej strony druga opuszczona, z drugiej krzaczory i jedna zagospodarowana. Dla takich dzikunow jak my - idealna lokalizacja . Piechota z Lala i wozkiem zaledwie 45 minut od naszego domu . Wieczyste uzytkowanie ojjj, bedziemy grillowac - mam wlasny kamienny grill u ojca, tylko go przywiezc trzeba. Dziewczynkom urzadzimy plac zabaw i kupimy wieeelki basen . I posadze znowu prawdziwa placzaca wierzbe (ta u ojca ma juz z 15 lat i jest CUDNA). Maz dobuduje zadaszony taras do domku... tak sie ciesze!!!
... oczywiscie beda foty przed, w trakcie i daj Boze PO urzadzaniu .

Za dzierzawe placi sie tylko 200 pln r o c z n i e i moja najlepsza na swiecie przyjaciolka tez tam ma dzialeczke rzut beretem od "mojej" dzungli
super.

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Najpierw się przywitam, bo nadrabiania znow mam sporo...

Cześć dziewczyny!
Wczorajszy dzień na obrotach (wysprzątałam mieszkanie z myciem podłóg włącznie, zrobiłam 3 prania, uprałam dywanik z Norberta pokoju, poprałam psie ręczniki i posłanie, wyczyściłam wielkie lustra w szafach.... Nocka kiepska, za dużo miałam wczoraj emocji zmarł nagle nasz kolega (34l) i jakoś niby nie myślałam, a sny miałam głupie i po 6 już się obudziłam Pojechaliśmy do moich rodziców odebrać Norberta, zjedliśmy z nimi śniadanie, napiliśmy się herbatki, wreszcie zobaczyliśmy się z moim tatą (od wielkanocy, od operacji - dopiero wrócił z Wrocka )

Przyjechaliśmy, mąż zawiózł małego i teściową do prababci, a ja zostałam sama... z górą rasowania. Potem wpadła koleżanka i... koniec dnia. Czasem bym chciała, żeby się dni rozciągały jak z gumy...

Mała ma już wszystko gotowe. Poniżej załączam foto półki w garderobie, do tego jeszcze 2 szuflady w komodzie

Inwentaryzacja (w tym ciuszki TYLKO 56 i 62... reszta w przechowaniu):
śpiochy - 15
pajace - 10
body krótki r. - 9
body długi r. - 32
półśpiochy - 9
koszulki / kaftaniki - 17
spodenki /dresy, jeansy/ - 11
rajstopki - 7
bluzy - 5
sweterki - 2
kombinezon cienki - 1
+ niezliczone ilości skarpetek, czapeczek, butków miękkich skarpetowych
do tego: kocyk cienki - 2
kocyk ciepły - 2
pościel - 3
prześcieradło - 6
prześcieradło wózek - 1
otulacz - 2
śpiworek - 3 (1x d. rękaw, 2x bezrękawa - mały i większy)
pokrowiec na przewijak - 1
ręcznik z kapturem - 3
tatra - 12 + 2 mini
flanela - 3

Wariactwo jakieś!!!
Nooo masz tego wszystkiego ja ciuszkow nawet połowy nie mam tyle co Ty
Pieknie wszystko wygląda

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
martwię się, ponieważ mała chyba waży niecałe 2400, przed chwilą miałam usg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Moj Tż tyle ważył
Nic się nie martw, 2400 to wcale nie jest źle. Artuś Perse nawet 2 kg nie miał, a jak pięknie dał sobie radę będzie dobrze
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:09   #815
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam sie ale nie nadrobie wczorajszego i dzisiejszego spamu
Wczoraj zjadlam obiad, wpadla kumpela, zaraz pojechala, umylam glowe, podjechalam do Lidla po buleczki, zostawilam w domu TZ i Marysi (TZ w ostatniej chwili zdecydowal ze nigdzie nie idzie)wiec pojechalam na msze za wujka TZ i na impreze. A na imprezce - w zyciu tyle nie zjadlam poprostu czulam sie jakbym nie jadla przez tydzien, przystawki, salatki, obiad - kluski slaskie z sosikiem i mieskiem a na koniec pieczonego ziemniaczka z grilla z boczusiem w przyprawach mowie wam, malo nie peklam. Ponadto bylam atrakcja imprezy kuzynka TZ to sie smiala ze nie moze na mnie patrzec, bo jej sie wydaje ze lada chwila odpadnie mi ten brzuch a kolezanka ktora widziala mnie na poczatku ciazy, jak wstalam do niej powiedziala "o bozeeeeeeeeeeeeeeee" wesolo bylo. Wrocilam zmeczona kolo polnocy. Natomiast dzis od rana dreptam - troszke w domku ogarnelam, troszke u tesciowej z chrzestnym TZ i jego zona posiedzialam, pozniej ruszylismy z Marysia i moja mama za kinkietem do malej pokoju. a na koniec dostalam 3 bolesne skurcze i musialam sie polozyc.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:12   #816
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
zabiłaś moją nadzieje
jutro też jest dzień
Stary 2013-06-30, 20:12   #817
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

nie martw sie,wcale to nie jest tak mało,kuzynowi mojego Tza urodziła sie córeczka w 37tc i miała niecałe 2kg,od mojej sąsiadki mała miałą w 34 tc 1800g a było wsio ok
Cytat:
Maluszynek nie martw sie na zapas, Sureczka, wazne, zeby byla zdrowa i dostala jak najwiecej punktow. To juz koncowka 36 tc, prawie tak jak ja rodzilam Kruszynki tez moga miec duzo sil i radzic sobie nie gorzej od klocusiow
dokładnie
Stary 2013-06-30, 20:14   #818
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
ja niewiem jak jest,ale jak wody odchodzą to cale?

czy brzuszek zmienia kształt? :P hahahah sory za to pytanie.. :P pewnie napewno nie zmienia kształtu lol

Ze mnie sie laly 1,5 doby. I nie mozna nazwac tego saczeniem

Cytat:

Nie martw sie. 2400 to nie tak malo

ROXI- wicie ganiazda Ci sie wlaczylo ???
A co sie stalo koledze?

OLI- gratulacje

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:15   #819
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Wczoraj zjadlam obiad, wpadla kumpela, zaraz pojechala, umylam glowe, podjechalam do Lidla po buleczki, zostawilam w domu TZ i Marysi (TZ w ostatniej chwili zdecydowal ze nigdzie nie idzie)wiec pojechalam na msze za wujka TZ i na impreze. A na imprezce - w zyciu tyle nie zjadlam poprostu czulam sie jakbym nie jadla przez tydzien, przystawki, salatki, obiad - kluski slaskie z sosikiem i mieskiem a na koniec pieczonego ziemniaczka z grilla z boczusiem w przyprawach mowie wam, malo nie peklam. Ponadto bylam atrakcja imprezy kuzynka TZ to sie smiala ze nie moze na mnie patrzec, bo jej sie wydaje ze lada chwila odpadnie mi ten brzuch a kolezanka ktora widziala mnie na poczatku ciazy, jak wstalam do niej powiedziala "o bozeeeeeeeeeeeeeeee" wesolo bylo. Wrocilam zmeczona kolo polnocy. Natomiast dzis od rana dreptam - troszke w domku ogarnelam, troszke u tesciowej z chrzestnym TZ i jego zona posiedzialam, pozniej ruszylismy z Marysia i moja mama za kinkietem do malej pokoju. a na koniec dostalam 3 bolesne skurcze i musialam sie polozyc.
kobieta Ty to masz powera, pozazdroscić, masz jakis dodatkowy motorek w pupie ?? odpocznij nieco bo niedługo bedziesz miałą dwa szkarby kochane w domu

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
jutro też jest dzień
jutro nie chce rodzic, taka brzydka data
Stary 2013-06-30, 20:16   #820
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Oli brawa za działeczkę

Surka nie denerwuj się. Na pewno wszystko będzie dobrze. My tu trzymamy za Was kciuku

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:16   #821
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
k

[/COLOR]
Ok no to ja moge
Stary 2013-06-30, 20:17   #822
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:

nie martw się Kochana, 2400 to już nie takie maleństwo
a z drugiej strony normalnie egoistycznie może łatwiej będzie urodzić
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:18   #823
Rockyyy
Zakorzenienie

Pani Prezydentowa znowu nas czyta ale dzis zaszczytny dzien az wstyd ze tak mało spamu
Stary 2013-06-30, 20:18   #824
shestiger
Rozeznanie

Surka - Nie ma to jak relacja live z porodu Trzymam kciuki żeby jednak akcja się szybciej rozwinęła

Ja dziś sporo nieprzepowiadających skurczy zaliczyłam...:/
A jeśli mogę się pochwalić dzisiejszymi zakupami:
- http://tablica.pl/oferta/sprzedam-le...e-ID37Xm7.html
To jest od dzisiaj już u nas
- http://tablica.pl/oferta/sprzedam-wo...1-ID380nH.html
ten wózek na 90% będzie nasz od tej samej sprzedającej, jeszcze nam cenę do 500zł zmniejszy
- http://allegro.pl/super-paka-dla-chl...347024129.html
A to dzisiaj kupiliśmy na allegro czyli niedługo będzie z nami
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:19   #825
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Pani Prezydentowa znowu nas czyta ale dzis zaszczytny dzien az wstyd ze tak mało spamu
Stary 2013-06-30, 20:19   #826
surka
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

dostałam zastrzyk na rozwój płuc w razie W idę spać może uda mi się przetrzymać do rana.

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:21   #827
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Surka - Nie ma to jak relacja live z porodu Trzymam kciuki żeby jednak akcja się szybciej rozwinęła

ten wózek na 90% będzie nasz od tej samej sprzedającej, jeszcze nam cenę do 500zł zmniejszy
Stary 2013-06-30, 20:22   #828
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Iwona: data jak data brałabym jak wlezie

She: ładne zakupy!

Evewee: może zwolnij

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:22   #829
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
dostałam zastrzyk na rozwój płuc w razie W idę spać może uda mi się przetrzymać do rana.

Trzymaj sie kochana Pamietaj ze Ci tu kibicujemy i zaciskamy
Stary 2013-06-30, 20:25   #830
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
nie wybrzydzaj, bierz co dają

surka
Stary 2013-06-30, 20:27   #831
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:

A my DZIS OGLADALISMY DZIALKI I MAMY WYBRANA 300 m2 zarosnietych drzewami, krzewami, pokrzywami po pas i innym badziewiem, z murowanym domkiem niewidocznym zza tegoz badziewia . Dzialka jest narozna, ostatnia w ogrodzie, z jednej strony druga opuszczona, z drugiej krzaczory i jedna zagospodarowana. Dla takich dzikunow jak my - idealna lokalizacja . Piechota z Lala i wozkiem zaledwie 45 minut od naszego domu . Wieczyste uzytkowanie ojjj, bedziemy grillowac - mam wlasny kamienny grill u ojca, tylko go przywiezc trzeba. Dziewczynkom urzadzimy plac zabaw i kupimy wieeelki basen . I posadze znowu prawdziwa placzaca wierzbe (ta u ojca ma juz z 15 lat i jest CUDNA). Maz dobuduje zadaszony taras do domku... tak sie ciesze!!!
... oczywiscie beda foty przed, w trakcie i daj Boze PO urzadzaniu .

Za dzierzawe placi sie tylko 200 pln r o c z n i e i moja najlepsza na swiecie przyjaciolka tez tam ma dzialeczke rzut beretem od "mojej" dzungli
Super działeczka fajna sprawa,my tez posiadamy i to 5 min od naszego domu, Tż już też obmyśla co by zrobić huśtawkę i piaskownicę dla naszego szkraba. Niestety jedyny minus że wiecznie nam sie włamują bo tez mamy działkę jako ostatnią, ostatnio to nam nawet drzwi rozkroili na pół

Cytat:

Surka wszystko będzie dobrze i tej myśli sie trzymaj, nie takie maluszki sie rodziły i jest wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość

za zakupy
Roxi dla ciebie też

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku

Edytowane przez katarzynkajg
Czas edycji: 2013-06-30 o 20:28
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:28   #832
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciukasy Najpóźniej jutro Mała na pewno będzie z Wami (ale zazdroszczę!)

Roxi kawał dobrej roboty, a ciuszków masz jak dla piątki
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:30   #833
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Trzymam kciukasy Najpóźniej jutro Mała na pewno będzie z Wami (ale zazdroszczę!)

Roxi kawał dobrej roboty, a ciuszków masz jak dla piątki
Moze Roxi ma więcej lokatorków w brzuszku tylko chce nam niespodzianke zrobic?
Stary 2013-06-30, 20:30   #834
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj zjadlam obiad, wpadla kumpela, zaraz pojechala, umylam glowe, podjechalam do Lidla po buleczki, zostawilam w domu TZ i Marysi (TZ w ostatniej chwili zdecydowal ze nigdzie nie idzie)wiec pojechalam na msze za wujka TZ i na impreze. A na imprezce - w zyciu tyle nie zjadlam poprostu czulam sie jakbym nie jadla przez tydzien, przystawki, salatki, obiad - kluski slaskie z sosikiem i mieskiem a na koniec pieczonego ziemniaczka z grilla z boczusiem w przyprawach mowie wam, malo nie peklam. Ponadto bylam atrakcja imprezy kuzynka TZ to sie smiala ze nie moze na mnie patrzec, bo jej sie wydaje ze lada chw....
podziwiam, ze masz siłę jeszcze tak pędzić to tu to tam skubańcu!!!

Cytat:

nie martw się, my tu mocno trzymamy kciuki wszystko będzie dobrze!!!!

Jak dasz rade to pisz w nocy też...ja pewnie luknę co i jak u Ciebie!

Cytat:
Najpierw się przywitam, bo nadrabiania znow mam sporo...

Cześć dziewczyny!

ki:
Kolega chorował na serducho czy cuś...o kurcze..współczuję....

A jak tato się miewa...ale go długo trzymali, ale to pewnie dla jego dobra!!
Ja byłam pewna, ze on dawno wyszedł....
Ale masz dużo tych ciuszków...ja przy Tobie to mam ubogo...jutro coś szwagierka ma jeszcze dosłąć

Cytat:

A my DZIS OGLADALISMY DZIALKI I MAMY WYBRANA 300 ...i:
brawo, super, za działeczkę, świetna sprawa

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:30   #835
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
kobieta Ty to masz powera, pozazdroscić, masz jakis dodatkowy motorek w pupie ?? odpocznij nieco bo niedługo bedziesz miałą dwa szkarby kochane w domu
dodatkowego motorka brak jak widac, skoro po niewielkim chodzneiu lapia mnie skurcze a to sie wydaje tylko, ze ja tyle robie. Nie wiem kiedy ja odpoczne, ale moze odpoczne.
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Evewee: może zwolnij
zwolnilam juz. siedze z wami - z doskoku bo mala pod prysznicem, a TZ sie doprosic, zeby ja umyl.... oooo wlasnie poszedl, nie slysze placzu, wiec nie jest zle.

Ponadto zajadam sie orzeszkami ziemnymi - solonymi.

Surka doczytalam ze rodzisz - trzymam kciuki, a waga 2400 to jest OK waga, nie ma co sie lamac.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:33   #836
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
odwaliłas kawał dobrej roboty

Przykro mi z powodu kolegi
dziękuję

Cytat:
noo ładnie wszystko gotowe nic tylko rodzić
no z tym porodem, to bym nie przyspieszała, to dopiero 35 tc

Cytat:
roxi: ładnie szafeczka wygląda, też powera dostałaś

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Nooo masz tego wszystkiego ja ciuszkow nawet połowy nie mam tyle co Ty
Pieknie wszystko wygląda
a najlepsze, że ciuszkowo to tylko rzeczy po Norbercie i rodzinne "podaj dalej" Niewiele kupiłam... rożek, ręcznik, tetry, kosmetyki itp.

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
ROXI- wicie ganiazda Ci sie wlaczylo ???
A co sie stalo koledze?
chyba tak - jakoś gonię, bo czuję się jak kupa kupy wolę być gotowa, jakby coś

kolega krótko mówiąc przesadził... miał nadciśnienie, rano z kolegami po pracy pił i zasnął jakieś 15m od swojego bloku... prawdopodobnie zator płuc... (ogólnie kiepsko się prowadził, ale poza tym wspaniały był z niego człowiek - zawsze życzliwy, pomocny, grzeczny... )

SURKA - trzymam kciuki Kochana będzie ok!!!

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:36   #837
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Cytat:
a mi ordynator powiedział, że do 48 h muszę urodzić
W UK tez do 48h, nie martw sie, lekarze wiedza co robia i dobrze, ze jestes spokojna, oszczedzaj sily na parte
Co do wagi, to przeciez nie jest to najmniejsza waga w tym okresie ciazy. Co lekarze w ogole mowia?

Rocky, Dotka do toalety tyle latacie pewnie przez ilosc jedzenia jaka wciagacie, przeciez kazda z nas je troche wiecej teraz

Oliath, ale super z ta dzialka!!! Fajnie, ze niedaleko od domu Bedziecie tam mieli super odpoczynek

Roxi, przykro mi z powodu kolegi
A szafa wyglada imponujaco, duzo sie tego wydaje, ale to pewnie tylko wrazenie, bo u mnie wszystko poki co w workach posortowane.
Bardzo duzo tych bodziakow z dlugim
Stary 2013-06-30, 20:37   #838
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
dodatkowego motorka brak jak widac, skoro po niewielkim chodzneiu lapia mnie skurcze a to sie wydaje tylko, ze ja tyle robie. Nie wiem kiedy ja odpoczne, ale moze odpoczne.

zwolnilam juz. siedze z wami - z doskoku bo mala pod prysznicem, a TZ sie doprosic, zeby ja umyl.... oooo wlasnie poszedl, nie slysze placzu, wiec nie jest zle.

Ponadto zajadam sie orzeszkami ziemnymi - solonymi.

Surka doczytalam ze rodzisz - trzymam kciuki, a waga 2400 to jest OK waga, nie ma co sie lamac.
odpoczywaj kobitko bo to ostatnie chwile na obijanko
Cytat:
kolega krótko mówiąc przesadził... miał nadciśnienie, rano z kolegami po pracy pił i zasnął jakieś 15m od swojego bloku... prawdopodobnie zator płuc... (ogólnie kiepsko się prowadził, ale poza tym wspaniały był z niego człowiek - zawsze życzliwy, pomocny, grzeczny... )
!!
Stary 2013-06-30, 20:38   #839
Charlize89
Rozeznanie

Hey...dopiero teraz witam się w nowym wątku. Pobieżnie was nadrobiłam.

Oliath: Lilo podczas kapieli i po niej BOSKA
Surka: Trzymamy kciuki

W weekend nie miałam na nic czasu. Ciągle w biegu. Wczoraj na urodzinkach byłam i wróciłam do domu MEGA zła na TŻ. Znowu dał d.u.p.y. Jestem na niego bardzo zła i on o tym doskonale wie i się łasi do mnie, ale go olewam i strasznie to chłop przeżywa. Ale jakos to na mnie nie działa.

brzuch mam już niżej i czasem mam wrażenie jakbym czuła główke między nogami. Takie dziwne wrażenie. Brzuch mnie co chwile pobolewa i ciężko mi.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:38   #840
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Rocky, Dotka do toalety tyle latacie pewnie przez ilosc jedzenia jaka wciagacie, przeciez kazda z nas je troche wiecej teraz

:
No pewnie tez dlatego ale organizm chyba tez sie czysci przed porodzikiem.Ja jestem święcie przekonana

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości