Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 20:54   #1171
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

pisac kto wygrał?
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:57   #1172
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
pisac kto wygrał?
no mowie ze roxi z tatusiem

a Ty pytasz czy masz napisać czy pytasz kto hahaha ?

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-30 o 20:58
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:03   #1173
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cała mnie ubiegła
qrwa, do 10 min temu tesciowej przyszla znajoma i jak popieprzona dzwoniła do drzwi, obudziła mi dziecko ☠☠☠☠a chyba logiczne, ze małe dziecko juz spi
Stary 2013-06-30, 21:04   #1174
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Silver super av
dziękuję

A co do programu Bitwa o dom. Powiedzieli że zrobią wszystko żeby pozostałe rodziny też mogły dostać te mieszkania
Stary 2013-06-30, 21:04   #1175
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Wszyscy dostali chacjendy??? Mi sie mega podobalo to mieszkanie co polaczyli salon z sypialnia, sypialnia tak po schodkach <3 cudenko! Kurcze krotki ten final, myslalam, ze tak ze 3godziny poleci

Boszesz jaka jestem gruba

Cala, superancko, mysle, ze jak pogoda pozwoli to na miescie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:06   #1176
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
dziękuję

A co do programu Bitwa o dom. Powiedzieli że zrobią wszystko żeby pozostałe rodziny też mogły dostać te mieszkania
no właśnie, tez mnie to zastanawia jak oni to zasponsorują, może większość pokryje ten developer a oni jakieś symboliczne kwoty.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Wszyscy dostali chacjendy??? Mi sie mega podobalo to mieszkanie co polaczyli salon z sypialnia, sypialnia tak po schodkach <3 cudenko! Kurcze krotki ten final, myslalam, ze tak ze 3godziny poleci

spoko grunt, ze się spotkamy

Stary 2013-06-30, 21:09   #1177
Debrah
Zakorzenienie

Teraz Bokeh Was zabije - odnośnie bitwy o dom, nie ma tv i chciała jutro oglądać:PP

Lady: kaszka na jutro przełożona, bo mi się dziecię za szybko śpiące zrobiło.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:11   #1178
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Hej hej

Lady
ja myślę że R. też bardzo kocha małego, zresztą zaraz po urodzeniu się Oliwiercia praktycznie cały czas się nim zajmował bo był ze mną w domu a ja na początku miałam jakiegoś baby bluesa, więc nie mogę na niego narzekać. Zresztą teraz też nie jest dla niego problemem przewinąć go czy nakarmić, jasne nie jest idealnie, ale wiem że skoczył by za nim w ogień. Tylko dziwi mnie to że nie boli go że jego synek nie miałby pełnej rodziny, bo pewnie gdyby się postarał to byłoby ok, bo u nas to jest tak falami... Jest super przez 2 tygodnie a potem nagle pyk i wszystkie żale wychodzą. Nie chcę żeby mój synek widział tatę 2 razy w tygodniu, chcę żeby miał rodzinę ale jeśli to ma być na siłę to lepiej żebyśmy się rozeszli bo przecież dziecko wszystko czuje. Ja go nie skreślam ale nie może być tak, że on siedzi z założonymi rękami a ja będę zawsze choćby nie wiem jak się zachowywał.

Illusion kurcze u mnie też często tak jest że jak daję małemu butlę albo zupkę to mama, czy babcia stoją mi za plecami i zabawiają małego a on przez to je 15 minut zamiast 3 bo się śmieje a im bardziej się śmieje tym one bardziej go zabawiają i tak w kółko. A on zamiast jeść to pluje i się chichra.

meneq współczuję Wam tej przerwy... Oby czas szybko minął

Silver noooo... ja już chyba wyzbyłam się potrzeby spania :P

Charlizz my się z tż żremy od dłuższego czasu. Nie wiem czy to jakiś kryzys, ale coraz cześciej myślę że to nie kryzys tylko my po prostu nie pasujemy do siebie... ja jestem inna niż on i na tego tle są wieczne konflikty. A znamy się 9 lat... Kocham go ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać, jak jest z wzajemnością

Bokeh super łoże

Blogerko kciuki za siostrę czekamy na czerwonego niusa
Az tak zle u Was yellow?
Skoro przy dziecku pomaga, to chyba jagorzej nie jest? O co sie "zrecie"?
Mowisz ze nie pausjecie do siebie, ale znacie sie przeciez 9 lat, moze to tylko chwilowe problemy, po dziecku chyba wiekszosc par przezywa kryzys, ale przeciez macie bardzo dlugi staz
Stary 2013-06-30, 21:12   #1179
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Teraz Bokeh Was zabije - odnośnie bitwy o dom, nie ma tv i chciała jutro oglądać:PP

Stary 2013-06-30, 21:17   #1180
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
i basiabogusia też dawno nie piasała...

dziewczyny dostałam szpinak i nie wiem co mogę z niego zrobić... nigdy niczego ze szpinaku nie robiłam... możecie coś doradzić?? najlepiej jakiś niedrogi i szybki przepis... dziś juz rczej nic z niego nie ugotuje bo strasznie pada wiec do sklepu nie pojde a ja w domu mam tylko podstawowe rzeczy... no i co mam z nim zrobić, aby przetrwał do rana??? zostawić tak jak jest w misce czy dac do wody a może jeszcze coś innego?? Pomożecie???
nie bede odkrywcza ale ja uwielbiam ryby podawane "na szpinaku"
Moja mama natomiast robi nalesniki ze szpinakiem i tez sa dobre

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Ja też uwielbiam taką zupę i muszę mieć jajko do tego

Lenova nie mam pomysłu co z Blaneczką

Dziewczyny czy Wasze dzieci łapią się za uszka? Bo moja od paru dni dotyka jednego, nie wydaje mi się, żeby bolało, bo normalnie pozwala dotknąć czy wyczyścić. Może poznaje teraz, że to uszko tam jest?
Kiedys marsi pisala ze Leos sie za uszko lapal i bala sie ze cos nie tak, i chyba nawet u lekarza byla ale on po prostu odkryl ze ma uszko
moj Borys po glowce za uszkiem sie opstatnio "drapie"

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Pietraszko jeszcze nie spi szok.
m.go probuje uspac w lozeczku
Oho, skapitulowal, wozek idzie w ruch :P

Fewciu tak, ogladam mecz, chociaz ciagnie mnie do bod ale jutro chyba w koncu bedziemy miec neta wiec obejrze se.
Ale jakim cudem te inferno sie utrzymalo do finalu to nie wiem

Meneq, bidulinko
My mielismy 3 lata temu rozlake na 2miesiace z M., ja na sezonie w robocie nad morzem a on na slasku pisal prace mgr. Ale dalismy rade

Bokeh, piekne lozko <3 Brusali hahaha, moj maz jak zobaczyl wczoraj komode Brusali (chodzi o nazwe:P) to sikal ze smiechu przez godzine. Takze jak widzialas wczoraj takiego wysokiego chlopa zgietego wpol i duszacego sie ze smiechu to to byl moj malz on jak cos sobie wkreci to nie ma bata

Cala, Marsi, bedziemy we Wroclawiu 10go lipca, jak wam pasajet?

Blogerko jak siostra? trzymam kciuki!

Lezy w szpitalu od rana, bo jej wody odeszly ale nic sie nie dzieje no i martwi sie bo na usg wyszlo ze dzidzia wazy tylko 2400, a ma bardz duzy brzuch i nie spodziewala sie az takiego malenstwa, poza tym to dopiero 36 tydzien ...
A ja sie martwie bo ona lezy w Olesnicy w szpitalu, woallabym zeby byla we Wroclawiu, tam gdzie ja, albo obojetnie ... ale nie w Olesnicy, no ale ona tak chciala.
Mam nadzieje ze Lilka szybko przyjdzie na swiat i wszytsko bedzie w porzadku

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Lenova dla Blaneczki

My dzisiaj znowu poleglismy z kaszka Debrah, jak u was?
Wczoraj dodalam mojego mleka do kaszki i niestety, nico.
Ile wasze dzieciaczki na poczatku kaszki zjadaly? Nasz dzisiaj jakies 5 lyzeczek moze. Potem dojada cyca a po pol godzinie jest wielki rzyg

Co do mieszkania - zaczyna przejasniac. Jest piekne! Tzn nam sie podobuje M.zrypal drzwi do sypialni, w jednym miejscu jest mega wyjechany parkiet i ostatnio tak wyrznelam ze myslalam, ze sie nie pozbieram, wczoraj wkrecalismy polki na ksiazki, mialy byc idealnie rowno a jest roznica dobrych 5cm
Ale nie mam pojecia, kiedy sie odkopiemy, mam wrazenie, ze zamiast tych rzeczy ubywac, to ciagle przybywa..... Ehhhh

ja z tego powodu kasze zaczelam podawac w butelce i zjada ponad 200 co noc, i rano tak miedzy 150 a 180
Stary 2013-06-30, 21:18   #1181
BlackSanctum
Zakorzenienie

Oliwia też ciągle łapy do uszu pcha...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:24   #1182
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość

Lezy w szpitalu od rana, bo jej wody odeszly ale nic sie nie dzieje no i martwi sie bo na usg wyszlo ze dzidzia wazy tylko 2400, a ma bardz duzy brzuch i nie spodziewala sie az takiego malenstwa, poza tym to dopiero 36 tydzien ...
A ja sie martwie bo ona lezy w Olesnicy w szpitalu, woallabym zeby byla we Wroclawiu, tam gdzie ja, albo obojetnie ... ale nie w Olesnicy, no ale ona tak chciala.
Mam nadzieje ze Lilka szybko przyjdzie na swiat i wszytsko bedzie w porzadku

kurde, to mozna sobie tak bez wód leżec? dziwne dla mnie... mnie jak wody odchodziły a rozwarcie słabo postępowało to dali oxy na rozrkecenie.

Stary 2013-06-30, 21:27   #1183
Debrah
Zakorzenienie

Amelka też się potraf złapać za uszko.

Za to nałogowo trze oczka kiedy zmęczona, strasznie słodko to wygląda
Stary 2013-06-30, 21:34   #1184
blogerka
Wtajemniczenie

caławdeszczu - no wlasnie ten szpital moim zdaniem jest kiepski!
pojechala rano bo wody odeszly a nic sie nie dzialo i jej powiedzieli ze w ciagu 2 dni musi urodzic, i jak do rana nic sie nei bedzie dzialo to dostanie oxy .. zapytalam siostry czy wie ile Lilka wazy, powiedziala ze lekarz jej powiedzial ze "jak mu sie bedzie chcialo" to zrobi jej usg dzisiaj .. Ale "wymacal" jej brtzuch i powiedzial ze na pewno duza jest ... a pozniej sie oakzalo ze wazy 2400 i jakis zastrzyk dostala w razie gdyby cotreczka miala pluca niewyksztalcone?!

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

ale wiecie co? jednego mojej siostrze zazdroszcze. . jej tesciowa wyjechala do niemiec na dwa miesiace wiec bedzie miala spokoj, chociaz siostra jest przekonana ze jej tesciowa nie jest jak moja (nie zbeym byla, zlosliwa, mam nadzieje, ze jej tesciowa okaze sie super, ale ja o mojej jeszcze w ciazy tez tak myslalam ")

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-06-30 o 21:30
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:35   #1185
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
pojechala rano bo wody odeszly a nic sie nie dzialo i jej powiedzieli ze w ciagu 2 dni musi urodzic, i jak do rana nic sie nei bedzie dzialo to dostanie oxy .. zapytalam siostry czy wie ile Lilka wazy, powiedziala ze lekarz jej powiedzial ze "jak mu sie bedzie chcialo" to zrobi jej usg dzisiaj .. Ale "wymacal" jej brtzuch i powiedzial ze na pewno duza jest ... a pozniej sie oakzalo ze wazy 2400 i jakis zastrzyk dostala w razie gdyby cotreczka miala pluca niewyksztalcone?!

wiesz co moja koleżanka rodziła w grudniu w oleśnicy i była zadowolona z ordynatora chyba? bo do niego tez chodziła na wizyty.
nie moge sobie wyobrazić jak dzidzia jest w brzuchu bez wód, chyba ze tak powoli jej odchodzą i jest czas... ?

Stary 2013-06-30, 21:36   #1186
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć laski,my po chrzcinach. Oskarek był aniołkiem W OGÓLE nie płakał tylko wszystkiemu się bacznie przyglądał Nawet ksiądz go chwalił i pytał czy on zawsze taki spokojny

Impreza też udana,w sobotę siedziałao do 2 w nocy żeby wszystko zrobić-miałam pomagać mojej mamie a wyszło że to ona pomagała mi-ale jutro wam napisze więcej w tym temacie.

Bardzo się cieszę że już po wszystkim a że padam już na pysk wracam do was pełnoetatowo jutro

Cała-śliczny avatar

Do jutra
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:38   #1187
BlackSanctum
Zakorzenienie

Teoretycznie bez wód można leżeć tylko 12h, ale widzę, że w każdym szpitalu inaczej. Jak mi przebijali worek, to lekarz powiedział, że jeszcze maksymalnie 12h, jeśli przez ten czas nie urodzę, to będą ciąć... Ale urodziłam po niecałych 2h...

Więc mam nadzieję, że ktoś dobry zajmie się Twoją siostrą i będą tego pilnować...

W ogóle - u mnie w miasteczku jakiś koncert jest nad słynnym źródełkiem, wszyscy sobie poszli, a ja sama w domu siedzę, ehhh. Ciężki los matki.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-06-30 o 21:39
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:38   #1188
sylwietta1988
Zakorzenienie

Debrah u nas tez tarcie oczek odchodzi aż do czerwonosci czasami

czy jest ajkis bobas spiący na boku tak sam z siebie? juz kilkakrotnie w nocy Bartulo sam sie na boku ułozył po karmieniu, dzis po południ uspiłam, odkladam a on na boczek, łapki złozone pod policzek wlozyl i spal
Stary 2013-06-30, 21:41   #1189
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
wiesz co moja koleżanka rodziła w grudniu w oleśnicy i była zadowolona z ordynatora chyba? bo do niego tez chodziła na wizyty.
nie moge sobie wyobrazić jak dzidzia jest w brzuchu bez wód, chyba ze tak powoli jej odchodzą i jest czas... ?

z tego co mowila, to mi sie wydaje ze jej sie wody bardziej sacza niz chlusnely tak na raz.
Moja kolezanka tez miala w Olesnicy cc jakeis 2 tyg temu i zadowolona byla, ale ja jakos anty do tego spzitala nastawiona jestem

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:

czy jest ajkis bobas spiący na boku tak sam z siebie? juz kilkakrotnie w nocy Bartulo sam sie na boku ułozył po karmieniu, dzis po południ uspiłam, odkladam a on na boczek, łapki złozone pod policzek wlozyl i spal

Borys tak spal przez dlugi czas jak odkryl ze potrafi sie na boczek przewrocic, ale przeszlo mu i znowu spi na pleckach
Stary 2013-06-30, 21:45   #1190
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
SZAJA- zaprezentuj bransoletkę
a proszę, a kolczyki truskawki (wkrętki) i broszka miś to już sama dla siebie kobieta miała GENIALNE rzeczy, dobrze, że stronę ma to jeszcze może coś kupię kiedyś...
i niedrogie, miś 14zł, kolczyki 12. I zarąbiste broszki -muffinki miała, nie mam pojęcia w sumie, czemu nie wzięłam

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Co do szpinaku to ja lubię go z pomidorami i serkiem topionym, no i z makaronem. Inaczej przyprawiony mi nie smakuje - taki mdły jest, albo po prostu dobrze przyprawionego nie jadłam
ja najbardziej po prostu: z jajkiem wymieszany lubię

Cytat:

[/COLOR]ale wiecie co? jednego mojej siostrze zazdroszcze. . jej tesciowa wyjechala do niemiec na dwa miesiace wiec bedzie miala spokoj, chociaz siostra jest przekonana ze jej tesciowa nie jest jak moja (nie zbeym byla, zlosliwa, mam nadzieje, ze jej tesciowa okaze sie super, ale ja o mojej jeszcze w ciazy tez tak myslalam ")

Cytat:

Eeee moment, przypominam: Dorotka NIE obraca się, nie mówiąc o spaniu
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:48   #1191
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
z tego co mowila, to mi sie wydaje ze jej sie wody bardziej sacza niz chlusnely tak na raz.
Moja kolezanka tez miala w Olesnicy cc jakeis 2 tyg temu i zadowolona byla, ale ja jakos anty do tego spzitala nastawiona jestem
mnie tez nie chlusnęły, a sączyly się i tak dostałam oxy, ale pewnie z takim maluchem w 36 tyg, to każda chwila w brzuchu ważna...

mała, dzięki

Stary 2013-06-30, 21:50   #1192
sylwietta1988
Zakorzenienie

Mała, oklaski dla Oskara

Cała, swietny awatar
Stary 2013-06-30, 21:51   #1193
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie tez nie chlusnęły, a sączyly się i tak dostałam oxy, ale pewnie z takim maluchem w 36 tyg, to każda chwila w brzuchu ważna...

mała, dzięki

wiesz co, ja z nia rozmawialam to skonczyla rozmowe w pewnym momencie bo powiedziala ze ja boli i ciezko jej juz rozmawiac, wiec ja mysle ze cos tam jednak postepuje i taka mam nadzieje, ze do rana bede miala juz siostrzenice ...
a jutro rano z Borysem jeszcze bede musiala skoczyc do TK MAXX po jakas mini sukieneczke, bo ja jej takie duze ciuszki kupowalam poki co, zeby bylo na pozniej, bo siosyta mi wmawiala ze ona na pewno :kloca: urodzi a tu bedzie taka kruszynka jak Borysek jednak
Stary 2013-06-30, 21:52   #1194
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:

To chyba taki etap, bo jak Ola nie cierpiała leżeć przez 5,5 miesiąca na boczku a o spaniu to już mowy nie było. Tak od ponad miesiąca podstawą jest usypianie i spanie na brzuchu. Inaczej nie uśnie no chyba, że w foteliku.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:55   #1195
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
To chyba taki etap, bo jak Ola nie cierpiała leżeć przez 5,5 miesiąca na boczku a o spaniu to już mowy nie było. Tak od ponad miesiąca podstawą jest usypianie i spanie na brzuchu. Inaczej nie uśnie no chyba, że w foteliku.

u nas to samo

sylwietta
dzięki

no i mała super, że się chrzciny udałyc

jutro robię najazd na wioske marsi
blogerko ?

Stary 2013-06-30, 21:56   #1196
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas to samo

sylwietta
dzięki

no i mała super, że się chrzciny udałyc

jutro robię najazd na wioske marsi
blogerko ?
o ktorej godzinie?
Stary 2013-06-30, 21:57   #1197
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
o ktorej godzinie?
jestesmy umówione koło 15, Ty chyba gdzieś niedaleko mieszkasz, to może spotkamy się na jakiś spacer na drodze

Julka nie śpi i nie ma zamiaru

szaja, fajowe te rzeczy misiek słodki pokaż stronę tej babeczki

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-30 o 21:59
Stary 2013-06-30, 21:58   #1198
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czy to się zalicza, ale moją znalazłam dziś rano śpiącą; w poprzek łóżeczka, na boku, z nogami między szczebelkami i z ...kocykiem wyłącznie na głowie (od szyi w dół goło..)
Stary 2013-06-30, 22:01   #1199
meduzza
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Cała mnie ubiegła
qrwa, do 10 min temu tesciowej przyszla znajoma i jak popieprzona dzwoniła do drzwi, obudziła mi dziecko ☠☠☠☠a chyba logiczne, ze małe dziecko juz spi
Jak mnie to wnerwia:banghead:

Mam taką sąsiadkę co wpada bez pukania i drze japulca od progu no co za pipa głupia.
Cytat:

Gruba, oczywiście

Cytat:

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

ale wiecie co? jednego mojej siostrze zazdroszcze. . jej tesciowa wyjechala do niemiec na dwa miesiace wiec bedzie miala spokoj, chociaz siostra jest przekonana ze jej tesciowa nie jest jak moja (nie zbeym byla, zlosliwa, mam nadzieje, ze jej tesciowa okaze sie super, ale ja o mojej jeszcze w ciazy tez tak myslalam ")
Trzymam kciuki za sioatrę i maluszka! Jak jej dobrze bez t. Niech się nie oszukuje

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć laski,my po chrzcinach. Oskarek był aniołkiem W OGÓLE nie płakał tylko wszystkiemu się bacznie przyglądał Nawet ksiądz go chwalił i pytał czy on zawsze taki spokojny

Impreza też udana,w sobotę siedziałao do 2 w nocy żeby wszystko zrobić-miałam pomagać mojej mamie a wyszło że to ona pomagała mi-ale jutro wam napisze więcej w tym temacie.

Bardzo się cieszę że już po wszystkim a że padam już na pysk wracam do was pełnoetatowo jutro

Cała-śliczny avatar

Do jutra
No to elegancko!

Nie odzywałam się i nie mam nic na swoją obronę W sobotę rodzinne zakupy, kupiłam te buty co Psryń w oszą i inne szmatki. Wieczorem byłam u znajomej i wróciłam ok 12 w nocy-było super, dawno się tak nie wyluzowałam

Ciekawa jestem pierwszych ślubnych fotek Wisienki
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:02   #1200
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to się zalicza, ale moją znalazłam dziś rano śpiącą; w poprzek łóżeczka, na boku, z nogami między szczebelkami i z ...kocykiem wyłącznie na głowie (od szyi w dół goło..)
może Amelka sobie czapke robi, w głowkę jej sie zimno zrobiło

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości