Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 21:10   #901
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Ide spac Dziewczynki, dobranoc.

SURKA jak sie czujesz?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:14   #902
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Poszliśmy z TŻ na dłuuuugi spacer Było super, chociaż pod koniec już mnie wszystko zaczynało boleć

Nasz syn nie będzie czerwcowy Trudno... Teraz może się rodzić kiedy chce No poza 1.07 i 4.07.

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
A dzisiaj miałam przyjemną sytuację w Lidlu, wzięłam pare rzeczy no i oczywiscie tylko dwie kasy otwarte i kolejki na 30 minut w obu.. no ale stanęłam no i nagle słyszę nawoływanie "PROSZĘ PAAAAAAAAANI".. no i w koncu patrzę, a tu kobieta która stała w kolejce drugiej mnie woła i mówi, że ona z panem przed nią mnie chętnie przepuszczą.. i mówi: przynajmniej my, bo dwaj panowie stojący jako pierwsi się nie odezwali, ale i tak będzie Pani łatwiej.. no jak mi się miło zrobiło to aż im dziękowałam jeszcze jak wychodziłam
Tamtym panom pewnie nawet głupio się nie zrobiło znając życie... Ale fajnie, że na takich ludzi trafiłaś Miło.

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Nie jestem sama Myslałam ze tylko ja taka niezgraba...ostatnio to masakra jakas.Dzis mi ziemniak co chwile z reki wypadał jak go obierałam
Ja to ostatnio zawsze kopnę w miskę z mlekiem kota albo wczoraj jak przygotowywałam podłogę do mycia i podnosiłam miskę z jego jedzeniem to zahaczyłam nią o blat i mi wypadła. Całe żarcie na podłodze... O brudzeniu brzucha nie wspominając i innych takich.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Tak na marginesie jakie macie wymiary dużych ręczników do szpitala? Bo ja dostałam 2 czerwone ręczniczki 50x100, pupy nie zakrywają jak się opatulę..ale tłumaczę sobie, że przecież nie będę w nich nigdzie paradować
Jeden taki większy na pewno, a drugi mniejszy.

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
póki co bez zmian, krzyż boli trochę brzuch, ale czy to skurcze to ją nie wiem
Obyś się długo nie męczyła

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
A my DZIS OGLADALISMY DZIALKI I MAMY WYBRANA
Zawsze podziwiałam ludzi, którym się chciało jeździć na działkę po pracy... Jakoś tego nie czuję.

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Mała ma już wszystko gotowe. Poniżej załączam foto półki w garderobie, do tego jeszcze 2 szuflady w komodzie
Nasz syn ma może 1/4 z tego

Cytat:
martwię się, ponieważ mała chyba waży niecałe 2400, przed chwilą miałam usg
Ja ważyłam 2200 jak się urodziłam i jest wszystko ok Nie martw się na zapas.

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
jutro nie chce rodzic, taka brzydka data
Urodziny mojego porąbanego teścia

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam pytanie z serii tych głupich , można się smarować w trakcie ciąży mazidłami na rozstępy? Mam strasznie przeorany brzuch niestety , całą ciąże smarowałam się oliwką, niestety się nie uchroniłam, taki typ ze mnie niestety.
Ja smaruję, a i tak mam ich ogrom Pocieszyłaś mnie, że nie jestem z tym sama.

Cytat:
Mi się tak strasznie chce wymiotować, do tego mam kryzys.. mama Tżta mi powiedziała, że już mam nalaną twarz. nie chciała nic złego powiedzieć, tylko, że widać że już zaraz prawie poród, ale ja widzę jak wyglądam i omijam swoje odbicie w lustrze chyba jutro zacznę wszystko robić, żeby małego wypędzić z brzucha bo mam serdecznie dość!
Kochana nie przejmuj się tym tak. Mnie ostatnio też dopadł taki kryzys. Płakałam, że nie chcę tego dziecka w brzuchu i robiłam wszystko, żeby urodzić... A mały i tak się nie dał... Wczoraj nawet okna umyłam, a i tak nic nie wskazuje na poród... Będzie co będzie po prostu
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:18   #903
shestiger
Rozeznanie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, aby nie wprowadzac nikogo tu w blad sprawdzilam w google i skurcze przepowiadajace sa to tzw Braxtona-Hicksa, ktore moga zaczac wystepowac juz po 20tc i one przygotowuja cialo do porodu.

Zatem skurcze nieprzepowiadajace to sa te wlasciwe, czyli porodowe.
ahh już wiem, teraz sprawdziłam, zarąbałam się jak pisałam i niepotrzebnie napisałam NIEprzepowiadające i narobiłam zamieszania wybacz mi moja wina to ja dziś coś zakręcona jestem

Dobra laseczki uciekam spać dobrze mi to zrobi hehe może jutro na wizażu będzie już info że surka urodziła? oby
Dobranoc pchły na noc
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:23   #904
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość
Spokojnie, nic złego się nie działo
studia, życie rodzinne, zarabianie pieniędzy... było co robić i dlatego nie miałam czasu żeby z Wami przesiadywać. Rok akademicki się skończył, mam nadzieję na trochę więcej wolnego czasu na odpoczywanie (w końcu), przesiadywanie z Wami i czekanie na Małą
z ważnych rzeczy - Wiktoria dalej jest Wiktorią, we wtorek zaczynamy 36 tydzień (zgodnie z terminem 7 sierpnia), chociaż na usg wyszło że po rozmiarze główki i kości udowej to mamy +2 tygodnie (czyli 22-26 lipca), a biorąc pod uwagę wagę (2500 g w 32 tygodniu!) to w ogóle 6 lipiec doktorowi wyszedł no i oczywiście wszystko z Nią w porządku, prowadzi aktywny, 24 godzinny tryb życia

zdarzyło mi się wpaść na chwilę kilka razy i gratuluję wszystkim Mamom wyklutych Maluszków:roz a:
witaj z powrotem z nami a mała faktycznie duża jest, mój synek w 34 tc ważył 2100

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
A ja chciałam sie pochwalić ze odebrałam wyniki moczu i nie mam juz białka w moczu i TSH w normie- jutro moja ostatnia wizyta u endo, mam nadzieje ze wyrazi zgodę na poród sn
brawo za dobre wyniki
Cytat:
Mela- poprawione

Dziewczyny ale mi się udało, jestem taka szczęśliwa, chociaż to mi się udało w ostatnich dniach
Z racji tych problemów finansowych odpuściłam nawet wózki- używki w cenie 600-800 zł tak jak planowałam na to przeznaczyć, bo nas krótko mówiąc nie stać.. dostaliśmy od mojego ojca 600 zł na wózek wczoraj, no ale wiadomo ze przy innych wydatkach starałam sie znalezc cos najtanszego.. no i znalazłam

123,50 zł
Teraz muszę złapać kogoś z Warszawy czy znajomego czy coś żeby mi podskoczył do tego Piaseczna i był tak dobry wysłać bo z Krk to mi trochę daleko, a tylko odbiór osobisty. Jakbyście miały kogoś znajomego czy coś kto by tam mieszkał to oddam za paliwo pieniądze, oczywiście przesyłkę i ewentualną fatygę. Pytam tu najpierw Was, bo się musiałam z Wami podzielić moim szczęściem, no a teraz muszę myśleć jak ten wózek sciagnac do Krk no ale chocbym miała jechac po niego pociagiem to i tak mi sie opłaca Resztę kasy możemy przeznaczyc na inne wazne wydatki, dla Malucha mamy juz w takim razie wszystko.
Co prawda nówka to nie jest, ale i tak jestem zachwycona, koła można nowe kupić za jakąś stówę nawet jakby mi ta rdza przeszkadzała
super, że tak okazja się trafiła, wózek bardzo ładny i nie wygląda na zniszczony
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
i mam kolejny obrazek dla WAS/NAS wszystkich

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Wy macie lenia, a ja od 2 dni mam mega powera w sobie. sprzątam chatę, chodzę na spacery, szoruję uszczelki w pralce , do tego jeszcze wielkie zakupy no i molestowanie męża. nie wiem co się ze mną dzieje, ale jak tylko się obudzę mam ochotę iść pobiegać po lesie ale mąż mi nie pozwala
ale masz powera, ja mam ostatnio lenia strasznego i szybko się męczę

ja kupiłam wózek używany od rodziny siostry tz, stał on 4 miesiące u nich w wózkarni i teraz go odebraliśmy. Po dokładnych oględzinach okazało się, że brakuje nam jednego pasa do zapinania dziecka przy spacerówce i albo gdzieś się przy transporcie zgubił albo ktoś sobie go pożyczył. Ciekawe czy ja dokupię taki pas a jak nie to chyba z innego wózka będę musiała przełożyć, tylko skąd taki wózek stary wziąć

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:26   #905
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Hej! właśnie wróciliśmy do domu. O 11 byliśmy w kościele, później pojechaliśmy na zakupy, kupiliśmy poduszki do nas i termometr dla Fi-zwykly z miękką końcówka. później wróciliśmy do domu, miałam robić obiad, ale mięso mi się nie rozmrozilo, maz stwierdził, że to znak i pojechaliśmy do kfc:-P bo później byliśmy umówieni ze znajomymi, wiec nie miałam dużo czasu. Po zjedzeniu poszliśmy do tk max i kupiliśmy kapę :-P na łóżko;-)
później spotkanie, dostałam spiworek dla Fi, rampersa i 2 małe sudokremy i dopiero leglam na łóżko:-P

Surka, odpoczywaj przed jutrem jak dasz radę... wagą się nie martw, ja w 40 tyg. się urodziłam z wagą 2800, widocznie mała dzidzia, co nie znaczy, że słabsza

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:28   #906
jakierka
Zadomowienie

Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
ahh już wiem, teraz sprawdziłam, zarąbałam się jak pisałam i niepotrzebnie napisałam NIEprzepowiadające i narobiłam zamieszania wybacz mi moja wina to ja dziś coś zakręcona jestem

Dobra laseczki uciekam spać dobrze mi to zrobi hehe może jutro na wizażu będzie już info że surka urodziła? oby
Dobranoc pchły na noc
Nic sie nie stalo, ja sama zglupialam i wolalam sprawdzic aby sie upewnic

Dobrej nocy

Stary 2013-06-30, 21:38   #907
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej! właśnie wróciliśmy do domu. O 11 byliśmy w kościele, później pojechaliśmy na zakupy, kupiliśmy poduszki do nas i termometr dla Fi-zwykly z miękką końcówka. później wróciliśmy do domu, miałam robić obiad, ale mięso mi się nie rozmrozilo, maz stwierdził, że to znak i pojechaliśmy do kfc:-P bo później byliśmy umówieni ze znajomymi, wiec nie miałam dużo czasu. Po zjedzeniu poszliśmy do tk max i kupiliśmy kapę :-P na łóżko;-)
później spotkanie, dostałam spiworek dla Fi, rampersa i 2 małe sudokremy i dopiero leglam na łóżko:-P

Surka, odpoczywaj przed jutrem jak dasz radę... wagą się nie martw, ja w 40 tyg. się urodziłam z wagą 2800, widocznie mała dzidzia, co nie znaczy, że słabsza

no prosze kfc i aktywny dzien a dziewczyny do mnie mowia ze ja mam motorek w doopce. podziwiam.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 21:44   #908
arrabbiata
Zadomowienie

Surka, a ty miałaś jakieś zagrożenie co do wcześniejszego porodu? Skrócona szyjka, czy coś? Czy totalne zaskoczenie?

Ja mam dzisiaj baardzo fatalny dzień. Głowa i brzuch mnie boli od płaczu. Po kłótni porannej z tż wkurzona wzięłam psy i poszłam sama na spacer. Pech chciał, że SHIT-su sąsiada (bez urazy dla właścicielek shih tzu) wyszedł sobie z podwórka bez smyczy ani niczego. Tzn sąsiad go wypuścił. Nie zdołałam utrzymać 50 razy silniejszego psa od siebie na smyczy, wyrwał do niego ciągnąc mnie ze sobą, ten mały też się rzucił i miały starcie. I myślałam, że nic się nie stało, sąsiad wziął go na ręce, ja odciągnęłam psa i poszliśmy dalej, sąsiada ani słowa nie powiedział, że coś nie tak. Po 4h! dzwoni z pretensjami do mojego męża, dlaczego ja sama chodzę z wielkim psem jak go nie umiem utrzymać i że ten dupę pochamrał jego szitowi i krew mu leci! A że jego szit bez smyczy jak bezpański chodzi to nie widzi.
Chciałam iść to wyjaśnić ale go nie było w domu. Później tż sam poszedł do niego się dowiedzieć o co chodzi. I coś tam ma na dupsku draśnięte faktycznie, ale ostatecznie nie ma do nas pretensji... ale mnie to rozstroiło zupełnie,do tej pory się marzę.
I w sumie nie wiem czyja wina, moja że nie utrzymałam wielkiego silnego psa, czy sąsiada, który widząc, że idę ulicą, wypuszcza furtki luzem swojego psa wprost na moje?!
Ch.ujowy dzień.
W ogóle w tej ciąży sie już tyle nadenerwowałam jak nigdy przez całe życie chyba i wcale się nie zdziwię, jak na dniach urodzę.
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:51   #909
mela1234
Zakorzenienie

Jak sasiad bedzie upierdliwy to bedzie sie czepial ze bez kaganca psa prowadzasz.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:52   #910
Agrafka86
Wtajemniczenie

Arabiata no co za burak. Jak widzi, że Twój pies większy to po jakiego puszcza swojego? Oj masz z tym Tżtem nerwów. Ja mogę tylko mówić żebyś starała się nie stresować, ale łatwo mówić. Wiem, bo sama czasami czuję, że mnie szlag trafi. Cium i dużo siły!

Idę Niusiaki spać. Postaram się zaglądać co tam u Surki. Dobrej nocki.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:52   #911
Anulka_p
Zakorzenienie

No cudowny mecz. Mogę iść spać z uśmiechem na ustach.

Surka- nieustannie trzymam

Dobranoc Mamusie
Jutro wcześnie pobudka i KTG. Może zajrzę rano na momencik. Do jutra. Pa.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 22:08   #912
mela1234
Zakorzenienie

No i mam dziada! Nosz kurka blaszka!
Co moge z nim robic teraz poki co? Nie napinam sie przy dwojce wogole, tylko siedze do skutku az samo wyjdzie, a dziad i tak sie pojawil! No plakac mi sie chce. Jeszcze maz mnie wkurza i od 5 dni spie na kanapie a on w sypialni, prawie z nim nie rozmawiam a ten nie zajarzyl. Uznal ze mi wygodniej na kanapie! No glupek i tyle.

Stary 2013-06-30, 22:08   #913
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Ja też lecę, jestem wykończona całym dniem Dobranoc

Filipiśko

Stary 2013-06-30, 22:10   #914
mela1234
Zakorzenienie

Zasnac nie zasne bo zla jestem. Surka pewnie parte juz ma!

Stary 2013-06-30, 22:12   #915
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
No i mam dziada! Nosz kurka blaszka!
Co moge z nim robic teraz poki co? Nie napinam sie przy dwojce wogole, tylko siedze do skutku az samo wyjdzie, a dziad i tak sie pojawil! No plakac mi sie chce. Jeszcze maz mnie wkurza i od 5 dni spie na kanapie a on w sypialni, prawie z nim nie rozmawiam a ten nie zajarzyl. Uznal ze mi wygodniej na kanapie! No glupek i tyle.

też masz wesoło widzę....

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Arabiata no co za burak. Jak widzi, że Twój pies większy to po jakiego puszcza swojego? Oj masz z tym Tżtem nerwów. Ja mogę tylko mówić żebyś starała się nie stresować, ale łatwo mówić. Wiem, bo sama czasami czuję, że mnie szlag trafi. Cium i dużo siły!

Idę Niusiaki spać. Postaram się zaglądać co tam u Surki. Dobrej nocki.

Dzięki
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:12   #916
idzia111
Zakorzenienie

Witajcie,

Cytat:
Dam wam niusa

Odeszły mi wody!!!

Słkurczów nie mam siedzę na sali przedporodowej.

aaaa, oby szybko poszlo, masz termin dzien przede mna ... ide pakowac torbę

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Nie pomogę. My mieliśmy swoje ubranka, ale Wojtuś był cały czas z nami, więc ubranka nie ginęły Nie wiem jak to jest po cesarce.

Idzia? Co prawda na wczoraj, ale trzymajmy się teorii że Surce wody odeszły w nocy
hehe, sama sie siebie boje ...

Jednak wczoraj mi wychodzilo, ze ktos ma urodzic A dzis raczej juz nic nie bedzie, bo kolejny porod na poniedzialek jest zaplanowany przeze mnie

Dzis mialam fajny i dlugi dzien, na 7 kosciol, potem pomagalam mamie w obiedzie, bo mielismy gosci - druga tura imienin mamy. Ostatni gosc wyszedl po 22. Bylo bardzo fajnie, tak sie smialam, ze myslalam, ze urodze
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:18   #917
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

ja lece jesc i spac
dobrej nocki

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:30   #918
mela1234
Zakorzenienie

Ja tez. Dobranoc

Stary 2013-06-30, 22:50   #919
Oliath
Zakorzenienie

PAULINKA, no mozna bezposrednio z ROD-u, bez odstepnego - placimy tylko wpisowe do Zwiazku Dzialkowcow 260 pln (), plus kilka stowek symbolicznie "za dzialke" i mamy dozywotnio
Aaa, i jedno z nas musi odbyc szkolenie na dzialkowca
STOKROTKA, jak wyzej - my bralismy wolna (czyt. zapuszczona i niczyja) dzialeczke, wiec kilka tysi odstepnego w kieszeni
SURKA, ide spac z zacisnietymi kciukami
MELA, wysylam Ci PW w sprawie dziada
SHESTIGER, moglam przeoczyc jesli pisalas (szpital) - Marika jest z Wami? Mieszkacie w Krk w nowym mieszkanku?
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 22:50   #920
dzoan
Zakorzenienie

Weszlam sprawdzić czy surka się jeszcze odezwała, ale nie.. może się zaczęło dobranoc

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:07   #921
misiaczka555
Wtajemniczenie

Ech...wszyscy śpią. TZ też. A ja nie moge usnać....w tv nic nie ma ciekawego. Co tu robić ciekawego

Surka jak tam? Masz dzidzie czerwcową?

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:13   #922
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Surka- trzymam nieustannie kciuki,!!! Jak ma być poród to niech będzie chociaz szybki

Leże w łóżku, mąż ogląda mecz, kotka po kolejnym zastrzyku leży koło mnie, macie jakiś pomysł żeby pobrać mocz u kota bo fajnie byłoby zbadać co dokładnie jej jest... Ale kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić

Oliath - super z działka oby tylko nie było właśnie kradzieży bo u nas to było nagminne

Mela wywal męża na kanapę a sama spij na łóżku, no co Ty

Bolą mnie trochę pachwiny, idę spać dobranoc laski

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-06-30 o 23:14
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:36   #923
madi82
Zakorzenienie

Surka trzymaj sie tam!!!
Dasz rade!duzzooo sil.buziaki.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 23:54   #924
idzia111
Zakorzenienie

Dobranoc
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 00:58   #925
katarzynkajg
Zadomowienie

Widzę że nie ma żadnych wieści od surki w takim razie nadal trzymamy kciukasy

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 01:39   #926
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Widzę że nie ma żadnych wieści od surki w takim razie nadal trzymamy kciukasy

Dolaczam sie!!!!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 04:07   #927
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Ja też trzymam mocno kciuki! :-*

Filipiśko

Stary 2013-07-01, 04:13   #928
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Spać nie mogę. Niech to....

Surka jak tam ?

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 04:15   #929
kubus puchatek
Rozeznanie

Re: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!

Ja tez trzymam kciuki

kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 04:19   #930
yevele
Zadomowienie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

u mnie też się mały głód już obudził

to która dzisiaj?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości